עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by tkjbi,

שלום אני רוצה לקנות מהאתר הזה http://www.gamestation.co.uk/Xbox360/Hardware/HardwareBundle/~r417440/Xbox-360-Elite-Console-with-Halo-3-and-Need-for-Speed-Shift/ יש למישו נסיון עם האתר אני כמעט בטוח שהוא שולח לארץ יש פה מישו שיוכל לאשר מה השיטת שידור שלו ?

2. ובכלל אני לא ממש מצליח לשחק "קבוצתי" אלא יותר לקחת את הכדור ולקלוע. איך אני עושה תרגילים ? אשמח לעזרה.

3. Started by naoriko,

אז ככה אני משחק עם חברים בפלייסטיישן במשחק בזוגות וכשאני מוסר זה מוסר לי ואני רוצה שכל מסירה תימסר לזה שמשחק איתי והפוך איך אני משנה את זה בהגדרות שככה זה יהיה? בבקשה עזרהה!!!

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by AdamS,

שלום, ה-Xbox שלי צריך להגיע מארה"ב ביום שישי במחיר מעולה :smile1: ויש לי שאלה, * מה אפשר לעשות עם המחשב וה-Xbox ואיך הכי כדאי לחבר אותם (או שאפשר רק בדרך אחת)? כי אני זוכר שאפשר לעשות מידה סנטר כזה, אבל אני לא זוכר איך זה הולך. ה-Xbox ישב בדיוק ליד המחשב ככה שאני לא צריך אלחוטי וכל זה. בקיצור, תוכלו להסביר לי טיפה על ה-Media Center? * הבנתי באיזה ת'רד כאן של-PS3 יש "בעיה" או חיסרון ושהוא לא קורא mkv/avi ושצריך להמיר את הוידאו ל-mp4 שממש לא נשמע לי הגיוני לעשות. זה ככה גם ב-Xbox? אם לא, הוא קורא avi וגם mkv או רק אחד מהם. תודה מראש למגיבים..

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by huber,

* Army of Two * Battlefield Bad Company * Devil May Cry 4 * Gran Turismo 5 Prologue * Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots * Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction מה 16 ליוני כל המשחקים הללו יעלו 30 דולר בלבד! אם לא שיחקתם בהם עד עכשיו, הנה ההזדמנות שלכם - כולם להיטי זהב וכל אחד ימצא לפחות משחק אחד לטעמו אם לא יותר (אני אישית שיחקת ב ARMY OF TWO והוא בהחלט יות רמשווה 30 דולר, שלא לדבר על GT וראטצ'ט וקלאנק!). http://www.joystiq.com/2009/05/28/mgs4-ratchet-others-30-as-ps3-greatest-hits-starting-june-1/

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  6. אני כמעט בטוח שזה אפשרי.. ואני מאוד רוצה לנסות. לכל אדם יש מספר ספציפי של משחקים קבועים שהוא משחק בו ואם הדיסק נשרט אז הלך המשחק. מישהו כאן יודע איך עושים זאת? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by stone cold,

אני לא יודע אם אני יכול או לא מסבות שתבינו לבד אבל זה מתחבר לי לרשת רק בפתוח לא ראיתי משתתפים אז אני רוצה לנסות דרך "רשימת חברים" המספר שלי הוא -3824-0808-9317 הכינוי TNA בכל מקרה אם אני יצליח או לא כדי שנתחיל לפוצץ את הצורה אחד לשני במשחק אני בטח יקנה אותו בכל מקרה שמישהו קרוב יטוס לאירופה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני לא יתן ביקורת אלה רק סקירה למרות שהמשחק עצמו די טוב הבעיה שלי שיש או באג או משהו אחר ... שתוקע לי את המשחק יחסית מוקדם ואין לי כוח לנסות לפתור את הבעיה ... בכל מקרה המשחק מבחינה עלילתית מקדים את Dead Space והוא יריות מסילה בהתחלה חשבתי שהוא יצא זבל גמור אבל זה לא המצב -יחסית למשחקי יריות מסילה EA באופן מפתיע השקיעו במשחק הגרפיקה יחסית לWII ניראת טוב מאוד קשה לראות את זה בתמונות אבל בזמן אמת זה ניראה קרוב לDS המקורי רק ברזולוציה נמוכה לפחות על טלוויזית CRT פשוטה 25 (זמנית העברתי את הWII לטלוויזיה הזאת לכמה חודשים עד שאני יקנה LCD 32 איכותי ) השליטה עצמה טובה ויש שימוש נחמד ברמקול של השלט WII מבחינת אווירה ההתחלה די פושרת אבל מהרגע שיוצאת המפלצת הראשונ…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. משחק מדהים, אם כי לא ארוך כמו שחשבתי (הייתי בטוח שזה יהיה כמו אובליויון) לקח לי בערך 30-40 שעות לסיים אותו. (עם סייד קווסטים)

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. הספרטנים האמיצים שזוכים בגביע פלטינה במשחק God of War III זוכים לקבל קישור לאתר אינטרנט מסתורי, http://www.godofwar.com/spartansstandtall/ שכל מה שמופיע בו הוא מד עגול וסופת ברקים. כעת נראה כי המד, שהיה עד עתה רק רבע מלא, התמלא עד החצי. בנוסף, הסופה התחזקה ולמבקרי האתר מומלץ להצטייד במטריה ומגפיים. מה סוני מנסה לרמוז לנו? האם יוכרז משחק חדש לאחר שהמד יתמלא עד הסוף? כבר בעבר החברה השתמשה באתר השקה מסתורי לקראת God of War: Chains of Olympus ולא נופתע אם התוכניות הן לפתח משחק נוסף עבור ה-PSP. כמו כן, לפני שבועיים הצהירו המפתחים כי פרק הסיום המקורי של המשחק נחתך בגלל מגבלת זמן ותקציב. נשמח מאוד אם האפילוג הנעלם ישוחרר בסופו של דבר כהרחבה (חינמית?). (מתוך האתר גיימר)

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by shaohad,

שלום עד היום הקונסולה היתה מחוברת בכאבל HDMI והיום אני מנסה לחבר אותה בכאבל AV שמגיע איתה ואין תמונה אין לי כאבל HDMI איתי איך אני עושה שתהיה תמונה תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by lesForce,

מישהו פה הזמין כבר איזה משחק או שלט באיביי? אם כן זה חוקי מהמכס? ואיך זה הולך ? (אף פעם לא הזמנתי) אני רוצה להגיד למוכר שיביא לי את השלט הזה http://cgi.ebay.com/Sony-Playstation-3-PS3-Dual-Shock-3-Wireless-Controller_W0QQitemZ370057451976QQihZ024QQcategoryZ139969QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ועוד משחק שראיתי שיש לו בחנות במשולח אחד. אז המכס לא יכולים לקחת ממני מיסים על הברחה או משהו כזה? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by oDot,

מישהו קרא ביקורות על איכות התופים החדשים? כל הביקורות מספרות רק על המשחק, הבנתי שיש כמה שיפצורים בתופים החדשים ואני רוצה לדעת אם לקנות אותם או את האלה של הביטלס רוק בנד.. תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. היי כולם, ידידה נדלקה על ה wii-fit ויש מי שיקנה לה בארה"ב בימים הקרובים (יש חשיבות לזמן - קצת דחוף). בדקתי למשל ב bestbuy וראיתי שהמחיר של הקונסולה וה"שטיח" ביחד נמצאים בתקציב. כמה שאלות: האם המשחקים של ה FIT באים ביחד עם השטיח או שצריך לקנות בנפרד? אני מניח שהגרסא שתגיע היא NTSC. האם זה ישפיע איכשהו? האם רכישה של משחקים בארץ תתאפשר לקונסולה מחו"ל? (סלחו לי על שאלות ה n00b, אני בעלים גאה של ps3 :] ) אשמח לפירוט נוסף אם פספסתי משהו... תודה ניר_

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. מכיוון שיש להגה חיבור USB ובPS3 גם יש חיבור,זה יכול לעבוד? אני יודע שאם אני אחבר מקלדת USB היא תעבוד בPS3 בכתיבה באינטרנט אבל לא במשחקים,השאלה אם גם ההגה יעשה אותו דבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by solidus,

כי פאקינג רוצה לשחק בזה כבר ואין לי מושג איך לקנות. אני מתלבט בעיקר בין 4 אפשרויות: להזמין מראש בחנות בארץ לקנות בארץ פשוט אחרי שזה יצא (זה תאריך שחרור גלובלי לא? זה אמור לפחות לצאת אצלנו גם ב12) להזמין מראש באינטרנט לקנות באינטרנט אחרי שזה יצא מחשבות שלי - אם אני מזמין מהאינטרנט אז אני חושב שעדיף כבר לעשות הזמנה מראש ככה שיהיה לי עותק מובטח וזה גם יגיע יותר מהר, רייט? אז בעצם... יש איזושהוא יתרון לקנות את המשחק בארץ בהזמנה מוקדמת\קנייה רגילה?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  17. האם שווה לקנות כבל קןמפוננט ?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  18. תגידו, אם קונים משחק פה בארץ, עדיין אפשר להוריד לו תוכן גם מהחנות האמריקאית בנוסף לחנות האירופאית? ואם לא, לאיזה חנות יהיה תוכן גדול יותר? פשוט אני כבר מת לקנות את LBP ואני די יתבאס אם בחנות האמריקאית ייצאו לו הרבה יותר שלבים ואני לא יוכל להוריד אותם...

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by Avivf88,

לא מזמן קניתי PS2 יחד עם החבר'ה בצבא מהחדר.. עכשיו הסוני שלנו לא קורא צרובים- משמע אין לנו הרבה מה לעשות איתו, לכן אנחנו רוצים להתקין צ'יפ רק שאף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה, אני אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות שנוכל להבין קצת: 1. מה ההבדל בכלל בין הצ'יפים? בשורה התחתונה כולם קוראים צרובים לא? 2. כמה עולה בערך צ'יפ פשוט שיקרא לי צרובים (אני צריך לדעת סדר גודל בערך)? 3. עד כמה הם אמינים והאם יכול להיות מצב שפתאום הם יפסיקו לעבוד? 4. והכי חשוב מן הסתם.. על איזה אתם ממליצים.. כשלוקחים בחשבון שאין לנו בכלל הרבה כסף להוציא על זה המון תודה לעוזרים וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=274196 לכשתצא הגירסה הנ"ל (באוגוסט על פי הדיווח) כנראה ארכוש גם XBOX360.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. יש את הפרק 21 של "האירוע" שיצא אתמול והוא יצא כידוע בפורמט VOBSUB (קבצי idx ו sub במקום SRT) מחר בעבודה אני והחברים רוצים לראות אותו בעבודה על ה PS3. במצב רגיל של SRT הייתי פשוט עושה המרה ב aviaddxsub (למקרה שזה AVI) או ב MKV2VOB (למקרה שזה MKV) בגלל העניין של הVOBSUB אני לא יכול לעשות את ההמרות הרגילות, והPS3 כידוע לא קורא קבצי MKV. מה הפתרון? איך אני יכול לעשות המרה שכוללת את קבצי ה VOBSUB כדי שאראה גם תרגום על גבי ה PS3 ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by pet4a,

האם שלט לא מקורי של GC יעבוד עם משחקי GC על WII? איפה ניתן לרכוש שלט כזה? אפשר לשחק עם שלט הקלאסיק הלבן?

23. Started by stone cold,

חבל שזה לא ב2D אבל נקווה לטוב http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29120

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by naoriko,

יש לי סוני 3 עם אינטרנט והכל אני רוצה לשחק עם חברים בפרו 2011 ברשת איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  25. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23741 אם זה נכון מעניין איזה הזכרון בWII קטן ככה שבטח אלו יהיו קונסולות שמבוססות קלטות או משחקי ארקיד

• 6 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים