עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by שרון מהוד השרון,

שלום. איך אני יכול לדעת שאני קונה PS4 אירופאי ולא אמריקאי או משאר העולם ? יש לי סרטי בלוריי אירופאים ואני רוצה שהPS4 ישמש גם בתור נגן בלו ריי.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. שלום וערב טוב, יש לי PS4 מניו יורק ורציתי לדעת אם משחקים מתאילנד יעבדו עליו. אם כן אני חייב לדעת שזה נכון ב-10000 אחוז כי אני לא רוצה לקנות סתם ולהתאכזב. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Froze,

היי יש לי בקר PS3, SIXAXIS ורציתי לדעת אם אפשר לחבר את אותו למחשב ולהשתמש בו בג'ויסטיק. הבנתי שזה אפשרי אך צריך דרייבר ספציפי, אשמח לקבל אותו והסבר ובאופן כללי למי שיש נסיון עם זה, איך זה מתפקד בתור שלט? תומך בכל המשחקים? תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. שמתי לב שכרגע לא קיים אקספלוייט שמאפשר להפעיל אפליקציות homebrew אני מחפש אתר שמעדכן על ההתקדמות בעניין ושמתי לב שזה כבר נמשך זמן מה והאם יש אפשרות שייצרו אקפלוייט שיאפשר זאת בלי הבעיה שאם מכבים את המכשיר כל התהליך נמחק?

5. Started by Aurora Borealis,

שלום, קניתי פס3 עם 2 שלטים, ואני צריך כמה משחקים ראשוניים שיהיו לי. הדרישות הן בגדול: עדיפות למשחקים ל2 שחקנים (מצב קו-אופ וכו'). משחקים עם סיבה למשחקיות חוזרת (טרופיז וכו'). עדיפות למשחקים שלא דורשים שעות משחק ארוכות ברצף. ז"א אני רוצה כמה משחקים שישארו אצלי, וחוץ מזה, את שאר הכותרים ה"חמים", אני פשוט אשכיר או משהו. כרגע יש לי את gta4 וfifa9 ואני מתכנן על nfl10

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  6. Started by SuperStyle,

יש לי בעיה מוזרה באקסבוקס 360 ג'אספר ארקייד. פתאום הוא לא עובד בטלווזיה שלי(SHARP 32A37M)כשאני מחבר בכבל HDMI(ניסיתי כמה כבלים וזה לא עובד,וכשאני מחבר את ה YES HD זה עובד)אבל כשאני מחבר בcomposite האקסבוקס עובד. וכשאני מעביר את האקסבוקס לטלוויזיה אחרת(LG 47LD460) זה עובד בHDMI,מה אני יכול לעשות כדי שהאקסבוקס יעבוד בטלווזיה שלי ?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  7. Started by dahaka,

משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  8. איפה מומלץ לקנות? איזה חנויות ב-MBK? או בכלל בפנטיפ פלזה (איך שלא כותבים את זה...) מה לבדוק במכשיר שהוא אכן מקורי ותקין? מי שיודע טווח מחירים כולל שלטים ומשחקים אני ישמח מאוד :-) ואיזה שיטה עדיף לקנות Pal או NTSC? (בהנחה שאני גם יקנה בארץ מקוריים... וגם יעשה את הדבר השני שלא רוצים שידברו עליו פה...) תודה רבה לכולם עדי

9. לפי זאפ המחיר הכי נמוך הוא מעט מתחת ל 2000 ש"ח , יש מקום שאולי אני מפספס ומוכר את זה ביותר זול ? או אולי בחבילה משתלמת עם עוד שלט / משחק ? יש למישהו מושג אם יהיו מבצעים על ה PS4 איפשהו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by LennonRulz,

אהלן, אז יש לי ps3 slim, 120gb לדעתי(תמיד כשהסתכלתי בקיבולת היה רשום נגיד 90 מתוך 110 אז אני מעריך שזה 120). בקיצור, היום הדלקתי אותו ובאתי להכניס דיסק אבל הוא לא נמשך פנימה. אחרי כמה שניות הוא התחיל לעשות רעש ענק, כאילו המעבד/המאוורר עובדים באטרף, יצא הרבה אוויר מאחורה אבל המכשיר לא היה חם. ומאז הכל היה כמו פה:"נוריות בחזית הקונסולה מופיעות בניסיון להפעילה בצבעי ירוק, לאחר מכן צהוב, חזרה לירוק, לאחר מכן נשמעים שלושה צפצופים והנורית האדומה מהבהבת"(ציטוט מפורום אחר, לא יודע אם יש פה חוקים נגד פרסום פורום זר). הנורה הירוקה דלקה ואז משהו צהוב(לא לגמרי, כאילו הצהוב והירוק פעלו ביחד) וככה לסירוגין ובסוף הסוני נכבה והנורה האדומה הבהבה. במשך כל הזמן הזה לא ניתקתי את הקונסולה מהח…

11. Started by matan147,

שלום לכולם החלטתי לקנות אקס בוקס 360 ויש כמה דגמים אני בהתחלה ריציתי את 4GB ושמעתי שלא היה לי מקום להנתקין משחקים האם זה נכון? ואני יכול להתץקין רק דמאוים ולא משחקים מלאים המילצו לי על 250 GB אבל זה מאוד יקר בסביביות 1500-1600 שקל ואת 4GB או 120 GB אני יכול לקנות ב1200 יש לי עוד שאלה איזה משחקי הרפתקאות פעולה יש לאקס בוקס 360 ללא משחקי תפקידים משחקים אבל ברמ ה גבוה חפשתי ולא מצאתי תודה מראש לעונים בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. חשבתי לקנות EBOOK READER מאמזון אבל המחירים שלהם זה שחיטה ואפשר להשיג PSP יד שנייה במחירים לא רעים בכלל במצב טוב.. האם למישהו יש נסיון בקריאת PDF עם PSP ?האם זה בדיוק כמו אקרובט או שיש קאצ'ים (לא מציג תמונות, לא מציג זה, לא מציג זה..)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. יש איזו חנות שאתם יכולים להמליץ עליה? כנראה שאני אזמין אותו בחודש הבא. חשבתי לקנות את הדברים הבאים: PSP SLIM - 1000NIS זכרון - באיזה זכרון אני צריך להשתמש בשביל ה- PSP ב- MEMORY DUO PRO? או שאני יכול להשתמש בממורי סטיק פשוט? האם אני יכול להשתמש במכשיר בזכרון של SANDISK? באיזה זכרון מומלץ להשתמש? אני רוצה לקנות 8GB על איזה דברים חשוב לשים דגש? ה- PSP ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים בין היתר למוזיקה גם. תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. שלום, יש לי דיסק חיצוני(fat 32) עם מוסיקה שאני רוצה להעביר לסוני, הענין הוא שאני מצליח להעביר הכל אבל הסוני לא מתייחס לתיקיות ופשוט מעתיק את כל השירים ללא סדר מסויים, איך אפשר להעביר את המוסיקה כפי שהיא מסודרת בדיסק -כלומר לכל אלבום יש תיקיה משלו עם שם האלבום והלהקה. תודה,

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  15. שלום לכולם אני עומד לרכוש למקום העבודה את Call of duty Advanced Warfare. רציתי לדעת כמה שחקנים יכולים לשחק בו זמנית במולטיפלייר OFFLINE ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  16. אוקי פתחתי את האקס בוקס ועשיתי כמו שהסבירו כאן עכשיו אני מחפש את הברגים השייבות האומים(מידות וכו') זה נמצא ב2:09 בסרטון והאומים נמצאים ב4:30+ אני רוצה מחר בבוקר לקנות אותם ולסיים עם הסיפור תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. Started by binyamin8,

האם העיגול החסר בתמונה , מעל למכסה הבטריות הוא הסיבה לכך שהשלט לא עובד ? אם כן , אשמח לדעת מה הפתרון למצב הנ"ל .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by pet4a,

האם שלט לא מקורי של GC יעבוד עם משחקי GC על WII? איפה ניתן לרכוש שלט כזה? אפשר לשחק עם שלט הקלאסיק הלבן?

19. Started by stone cold,

טוב אז ככה אין איזה שמועה חדשה אבל הרבה זמן יש דיבורים על ה"WII HD " והגיע הזמן שנדבר על זה המושג ברשת על הWII HD די מבלבל כי הוא מחולק בעצם ל3 דברים שונים ואני קודם כל ידבר קצת על ה2 הראשונים ולמה השני לא סביר 1-WII HD כיורשת של הWII אני אישית מעדיף לקרוא לקונסולה עתידית שכזאת סופר WII וזה די בטוח שיגיע עוד שנתיים או יותר ועל זה אין וויכוח 2-WII HD במובן של WII אם ארד דיסק פנימי פה אני רוצה לציין שכבר קים דבר כזה באופן רישמי (וגם לא רישמי אבל זה דיון על דברים רישמים מנינטנדו) העניין שזה לא קים לאנשיפ פרטים אלה נינטנדו מוכרת מוצר כזה למלונות ומקומות דומים אם משחקים מותקנים מראש על ארד דיסק פנימי מוצר כזה ספק אם יגיע לשוק הפרטי וזה מסיבה פשוטה נינטנדו איפשרה שימ…

20. Started by huber,

http://blog.us.playstation.com/2008/12/15/spike-2008-vgas-media-molecule-win-studio-of-the-year-littlebigplanet-best-ps3-game/ משיהו מופתע?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. Started by דןזט,

האם אפשר לחבר שלט אלחוטי של אקס בוקס 360 באמצעות רכישת כבל USB או שהדרך היחידה היא באמצעות מקלט? תודה.

22. http://www.gametrailers.com/player/36654.html ממש לא אהבתי את כיוון הסל שיידינג שהם לקחו (זה מן קטע כזה? כל כמה שנים מישהו נזכר בזה ואז יש גל של משחקי סל שיידינג?) מכניקת השני שחקנים נראית חביבה (דמוית Ico) אבל בגדול מאכזב

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. סוני שיחררה תאריך למתי האון ליין יתחיל לעבוד ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך חדש LG IPS236, בחרתי במסך הזה כי קראתי עליו ביקורות טובות באינטרנט וגם פה בפורום וגם בגלל העובדה שיש לו חיבור HDMI - בדיוק בשביל לחבר את הפלייסטשיין חיברתי והכל עובד טוב ויפה רוב הזמן, אבל לפעמים באמצע שאני משחק, המסך משחיר לכמה שניות (יכול להיות אפילו רבע דקה) ולאחר מכן התמונה חוזרת, משום מה המסך גם לא מגיב תוך כדי... חשבתי לעצמי שאולי יש בעיה בכבל HDMI למרות שהכבל הזה חיבר לפני כן את הפלייסטשיין לטלוויזיה ומשום מה זה קורה לי רק כשאני משחק בפלייסטשיין על המסך הזה, אם אני משתמש ביציאה של הDVI שאליה חיברתי את המחשב, זה לא קורה. האם יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הפלייסטשיין בעקבות המעבר מטלוויזיה למסך מחשב או שאולי היציאה של HDMI או הכבל…

25. Started by kurt80,

אהלן, אני רוצה לקנות שני משחקי מרוצים,אחד מכוניות ואחד אופנועים. אני רוצה משחקים ששמים יותר דגש על נהיגה ריאליסטית. רוצה חוויה שדומה כמה שיותר למציאות מבחינת שליטה.כל מיני התנגשויות מפוארות ופיצוצים לא מעניינים אותי. חשבתי ללכת על GT4 (הוא המוצלח בסדרה או שכדאי ללכת על 3?) ומשחק אופנועים - Tourist Trophy אשמח לשמוע דיעות על המשחקים שציינתי וכן המלצות על משחקים אחרים. תודה. נ.ב קטן,מישהו יודע אם כבל קומפוננט זו קנייה כדאית לחיבור PS2 לטלוויזיה רגילה? האיכות משתדרגת משמעותית? שוב תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.