קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של שגיאה בעת ניסיון לצרוב בעזרת cloneCd כל משחק שברשותי. בעבר הצלחתי לצרוב באמצעות אותה תוכנה על גרסת ניסיון ולאחר שנגמר לי הניסיון התקנתי את הגרסה המלאה עם הרישיון, אך השתמשתי בדיסקים אחרים. לאחר שלושה ניסיונות כושלים של צריבות (מתסכל מאוד עקב עלות כל דיסק DL) התייאשתי ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. בדיסקים? בצורב? בתוכנה? כל עזרה או כיוון יתקבלו בשמחה. תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מתנצל אם יש דברים שכבר שאלו אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובות.. 1. לגבי השלטים, הסוללה שלהם פנימית ? אפשר להטעין את השלט ולשחק תוך כדי ? אני מטעין אותו דרך ה XBOX או דרך מטען חיצוני שמתחבר לתקע ? 2. 256 מגה זה מספיק לשמירות של משחקים ? 3. אם אני שם דיסק עם סרט במכשיר, אני יכול ליראות את הסרט או שאני חייב להעביר את הסרט לזיכרון של המכשיר ? 4. מה אתם אומרים על הגרסה הזאת : http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=453 טובה ? אם הגרסה הזאת לא טובה, מה הגרסה הבסיסית הזולה בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1046 אותי מסקרן ה TOMB RAIDER החדש, ה LEFT4DEAD, וה Gothic 3 - Forsaken Gods כמובן.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לכן אני שואל את דעתכם ? רב הביקורות שלו מבישות
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין ps3 מאנגליה בן דוד שלי שם אז הוא יכול לקנות לי ביותר זול מבארץ.. אני רוצה 80 ג'יגה בערך(60 או 120גם סבבה) אבל הבנתי שיש גירסא אמריקאית וגירסא אירופאית איזה גירסא אני צריך? וגם יש גירסא שתומכת במשחקים מps2? הPs3 קורא צרובים?! ואם אין לי lcd הps3 יעבוד על הטלויזיות השמנות האלה??לפחות עד שאני יקנה lcd צריך להזמין לו עוד מתאמים שנאים וכו,? תודה מראש לכל התשובות אני זקוק לזה!! (דרך אגב שוטטתי קצת ולא הבנתי כלכך אז בגלל זה שאלתי פה)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי את הטבעת...כייף חיים. מה עושים עכשיו הקונסולה באחריות...אבל נרכשה בארצות הברית. התקשרתי לתמיכה, ולא רוצים לעזור לי מה עושים עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיטרה בשביל לשחק בrock band , guitar hero ובינתיים כל מה שאני רואה זה גיטרות שמתחברות ל-PS3. השאלה שלי היא אם הגיטרות האלה יכולות להתחבר גם ל-360 בלי בעיה דרך הUSB או שזה חיבור אחר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם החנות זול פור יו(zol4u) אמינה ואם אני לא יתחרט על זה שאני יקנה ממנה,, אממ גם רציתי לדעת אם מישהו יודע מיהו היבואן של xbox 360 לארץ ושל החנות, תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
יש לי דוד חביב במיאמי שמגיע לביקור בארץ בחודש הבא. אני מתלבט בין גרסאת הארקייד לגרסאת הפרימיום , מעדיף ארקייד אך כנראה אלך על הפרימיום כי מחירה (200 $) הוא כזה שלא חייבים להכריז עליו במכס ( למיטב הבנתי). 1. לגרסא זו לפי ויקיפדיה יש יציאת HDMI אך היא אינה מגיע עם כבל HD , איזה כבל אני צריך כדי לחבר אותה לטלויזית LCD (רזולוציה 720P) , האם HDMI ל- HDMI או HDMI לקומפוננט ? 2. האם יש צורך ברכישת שנאי מתח ואיזה ? 3.כנראה שתגיע קונסולה מפס הייצור ה"חדש" (65 ננומטר) , האם יש צורף במערכת קירור נוספת ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 5 אלף העיקר שיהיה הכי ריאליסטי שיכול להיות
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי לכולם- אני מתכוון לרכוש XBOX ולחבר אותו למסך מחשב (כי יש לי טלוויזיה מעפנה) השאלה אם לקנות מסך מחשב שהו גם טלוויזיה (chemi למינהם) בשבל הHDMI או שאני יכול לחברו פשוט למסך מחשב רגיל (lcd של סמסונג וגו) בהבדל של פחות 300 שלק תודה!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לכל מי שלא מבין את ההשלכות, מהיום ניתן לראות את התכנים של הרשת הנפלאה והאיכותית הזו גם דרך ה PS3 דרך האינטרנט. http://nextgn.com/2008/12/02/bbcs-iplayer-now-working-with-playstation-3/[br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 17:12:06 גיליתי כרגע שזה חסום לישראלים. פשוט זוועה לגור פה :-\
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם - זה אחד המשחקים שהכי נהניתי מהם בשנתיים האחרונות בכלל ושהכי אהבתי ב PS3 בפרט, והנה יוצא ההמשך - נקווה שלא יאכזב: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=36 אופס - לא שמתי לב שפורסם - אפשר לנעול
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2008/12/15/spike-2008-vgas-media-molecule-win-studio-of-the-year-littlebigplanet-best-ps3-game/ משיהו מופתע?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך T240 שזה 24 אינץ. שיכול להתחבר לסוני 3 אני רוצה לקנות סוני 3 ויש כמה גרסאות... 40 GB 60 80 חשבתי ללכת על ה 80GB... מצאתי מלא חנויות כולם מוכרים סוני 3 ועוד כמה משחקים דוחפים ושטויות אני רוצה תסוני 3 + 2 זויסטיקים רוטטים וזהו בלי כל השטויות כמה הסיפור אמור לעלות בערך והאם יש לך המלצות מחנות מסויימת באזור חיפה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
מאוד מאוד יהיה לי חבל אם השמועה אמיתית הם היו היוצרים של אחד מהמשחקי מלחמת הכוכבים הטוב ביותר ולפי שמועות עבדו על לפחות משחק WII אחד http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34732
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לאמריקה ואני ביקשתי ממנו לקנות לי XBOX 360. אבל מישהו אמר לי שאולי תיהיה איזה בעיה אם שיטת שידור או משהו כזה, באמת יש כזאת בעיה ואם כן אשמח לקבל פיתרון.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
בלי להרחיב יותר מדיי על הנושא
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
ברשותי ps3 חדש בן שבוע התחיל להשמיע כרגע מין צליל מהכונן בזמן משחק (bioshockחדש) משהו נתקל בזה ? הגיע הזמן לממש אחריות? במצב של בחירת quite game הצליל נפסק ,כרגע כיביתי את הסוני בעוד כמה זמן אני יבדוק עם זה חוזר על עצמו ps3 40 gig gta4 חבילת
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
האים אחרי פריצת האקסבוקס בחנות אני אוכל לשחק מישחקים מיכל האזורים PAL ו NTSC זאת קונסולה מיארהב
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי יש לי בקר PS3, SIXAXIS ורציתי לדעת אם אפשר לחבר את אותו למחשב ולהשתמש בו בג'ויסטיק. הבנתי שזה אפשרי אך צריך דרייבר ספציפי, אשמח לקבל אותו והסבר ובאופן כללי למי שיש נסיון עם זה, איך זה מתפקד בתור שלט? תומך בכל המשחקים? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. אשמח אם יהיו פה אנשים שייבדקו אצלם אם זה קורה. קניתי לפני שבוע וחצי את ה-PS3 שלי, ועד עכשיו אני מרוצה שחבל על הזמן. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא זו: הגדרתי שהשלטים ייכבו לאחר 10 דקות שהם לא פעילים. אם אני עוזב באמצע משחק ליותר מעשר דקות, פתאום המשחק קופץ לי (ממש הפריימים קופצים כזה). אני חייב לצאת מהמשחק ולהפעיל שוב. ביטלתי את האופציה של כיבוי השלטים, אך אתמול עזבתי את הפרו בתפריט הראשי לאיזה רבע שעה, והתחלתי משחק והפריימים קפצו. מישהו מכיר/קרה לו? לפני שאני מוסר את הקונסולה שלי ולא רואה אותה מליון שנה עד שהיא תחזור מאחריות, אני רוצה לדעת אם למישהו זה קורה. 80 ג'יגה PAL. קורה לי בשני המשחקים שיש ברשותי (שניהם PAL) - פרו 2009 וגיטאר הירו 3. תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-