קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מהאתר הזה http://www.gamestation.co.uk/Xbox360/Hardware/HardwareBundle/~r417440/Xbox-360-Elite-Console-with-Halo-3-and-Need-for-Speed-Shift/ יש למישו נסיון עם האתר אני כמעט בטוח שהוא שולח לארץ יש פה מישו שיוכל לאשר מה השיטת שידור שלו ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
משום מה הגיטרה שלי לא מגיבה טוב פתאום , החלפתי בטריות , ניסיתי לעשות Calibrate Lag אבל זה לא עזר , עושה רושם שהוא פשוט לא מגיב מספיק מהר. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
הגרסה הזאת תכיל מסכים משמעותית יותר גדולים מהגרסה הקודמת וכניראה מכוונת לשוק המבוגר יותר חוץ מזה לא דווח על שינוים משמעותים אחרים הכתבה פה - http://www.gamespot.com/news/6238345.html?tag=latestheadlines;title;1
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! השבוע יוגי הזרקן החליט שהוא לא עורך ופצח בנוסף בשביתת רעב! מכיוון שאנחנו מבינים ותומכים - נישנשנו לו בנונשלנטיות פיצה מול הפנים והקלטנו קומנדו – יענו לייב, מוגש אליכם RAW בלתי ערוך ובלתי נגוע בגחמות מטורפות של עורך אחוז דיבוק. עכשיו ברצינות, אנחנו שוב עומדים בפני פרשת דרכים ופונים אליכם, אנחנו רוצים לשמוע מה דעתכם אנחנו מיד נעלה סקר חדש באתר שלנו ,נשמח אם תבואו להביע את דעתכם. בינתיים אתם מוזמנים להאזין לפרק החדש שלנו, יהיה מצחיק – באחריות פרק מס’ 25 – “גיצים גיצים” http://pod.icast.co.il/dea58026-fb2f-426c-a9d2-0e1cf6e6c4f5.icast.mp3 :מה שיחקנו השבוע סקירת דמואים: God of War III MX…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני יכול או לא מסבות שתבינו לבד אבל זה מתחבר לי לרשת רק בפתוח לא ראיתי משתתפים אז אני רוצה לנסות דרך "רשימת חברים" המספר שלי הוא -3824-0808-9317 הכינוי TNA בכל מקרה אם אני יצליח או לא כדי שנתחיל לפוצץ את הצורה אחד לשני במשחק אני בטח יקנה אותו בכל מקרה שמישהו קרוב יטוס לאירופה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לקנות את ה-dual shock 3 מ-playasia אבל אז ראיתי שיש שני סוגים , האחד שמתאים ל-PS3 יפני והשני ל-PS3 אמריקאי , אם אני ירכוש אחד מהם הוא לא יעבוד על הקונסולה שלי שהיא אירופאית (PAL) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://kotaku.com/361238/capcom-porting-another-gamecube-resident-evil-to-bc-wii http://wii.ign.com/articles/855/855281p1.html?RSSwhen2008-02-27_070700&RSSid=855281 ובעברית: קאפקום מוציאים את רזידנט אוויל 0 מהגיימקיוב לווי, לאור ההצלחה של החידוש/פורט ל-RE4 (למרות התמיכה לגיימקיוב בווי). מאד מאכזב, חוץ מUC (רייל שוטר), לא קיבלנו שום משחק RE מקורי חדש, ואם זה יצליח מצפה לנו המתנה עד שנקבל משהו כזה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
איזה דפוק זה לעשות דבר כזה, מזל שעדיין הייתי בתחילת המשחק
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני קראתי כמה דברים על עידכונים בPLAYSTATION VIDEO STORE, שהוסיפו את american dad ןעוד כמה סדרות וסרטים טובים. אני נכנס לplaystation store ואני לא יודע איפה זה נמצא, נכנסתי לכל קטגורייה אפשרית בplaystation store ואני לא מוצא את הסדרות והסרטים. יש לי משתמש אמריקאי, אם זה חשוב. תודה לעוזרים גל
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום עד היום הקונסולה היתה מחוברת בכאבל HDMI והיום אני מנסה לחבר אותה בכאבל AV שמגיע איתה ואין תמונה אין לי כאבל HDMI איתי איך אני עושה שתהיה תמונה תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש הרבה מודים חזקים של XCM אבל יש מעטים להזמין מאיביי ויקרים יש מישהו שמכיר חנות שמיתעסקת עם זה בארץ ? הנה האתר שלו : http://www.xcm.cc/360.htm
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המשחק CODMW3 , כשאני משחק הוא רושם לי שמבצע שמירה אוטומטית, וזה נכון במקרה של הרג אני חוזר לנקודה האחרונה. אבל כשאני סוגר את הקונסולה ובא לשחק למחרת , אני שוב פעם מתחיל מנקודת ההתחלה שבו אני נחלץ מההאמר. האם כך עובדים כל משחקי COD? בברכה,
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אז ככה אני משחק עם חברים בפלייסטיישן במשחק בזוגות וכשאני מוסר זה מוסר לי ואני רוצה שכל מסירה תימסר לזה שמשחק איתי והפוך איך אני משנה את זה בהגדרות שככה זה יהיה? בבקשה עזרהה!!!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום שמעתי שאפשר לחבר דיסק קשיח לPS2 ולהעלות אליו משחקים ולשחק משם אבל בשביל זה צריך את המתאם רשת שלו מאחורה אני רוצה לעשות את זה אבל מישהו יודע אם אני צריך גם ג'וק בשביל זה? או שצריך רק לחבר דיסק קשיח וזהו? יש מישהו שעשה את זה?... ועוד שאלה: מישהו המליץ לי שאם יהיה לי את זה אז להשתמש בתוכנה WINHIIP כדי להעלות אליו משחקים מישהו יודע איך משתמשים בה? בבקשה זה דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
כן כן , חבר שלי גר שם הייתי צריך להתקשר לארה"ב לבטל את ה LIVE שלי, עקרונית לא צריך את הכתובות רק מספר כרטיס אשראי. לפחות אמרו לי חג שמח.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האים אחרי פריצת האקסבוקס בחנות אני אוכל לשחק מישחקים מיכל האזורים PAL ו NTSC זאת קונסולה מיארהב
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי כולם, ידידה נדלקה על ה wii-fit ויש מי שיקנה לה בארה"ב בימים הקרובים (יש חשיבות לזמן - קצת דחוף). בדקתי למשל ב bestbuy וראיתי שהמחיר של הקונסולה וה"שטיח" ביחד נמצאים בתקציב. כמה שאלות: האם המשחקים של ה FIT באים ביחד עם השטיח או שצריך לקנות בנפרד? אני מניח שהגרסא שתגיע היא NTSC. האם זה ישפיע איכשהו? האם רכישה של משחקים בארץ תתאפשר לקונסולה מחו"ל? (סלחו לי על שאלות ה n00b, אני בעלים גאה של ps3 :] ) אשמח לפירוט נוסף אם פספסתי משהו... תודה ניר_
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום ! אני הולך לקנות את אחד משני הקוסלות הבאים: exbox 360 elite או wii אל תגידו לי תיכך sony 3 כי הוא לא בתקציב שלי אחד משניהם עכשיו אני מתלבט כי יש כאלה שאומרים לי שעדיף לי לקחת את ה wii ויש כאלה שאומרים לי שעדיף את ה xbox360 עכשיו אני צריך חוות דעת מיקצועית שיגדו מה יותר שווה לי לקחת הגרפיקה די חשובה אבל גם המשחקיות של ה wii אני לוקח בחשבון לכן קשה לי להחילט איזה מבין שני הקונסולות עדיף לי לקנות!?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב אז ככה השיתי הפסקה מאיזה JRPG ישן שאני משחק והכנסתי את הדיסק של No More Heroes לא ידעתי אם הוא יפעל לי או לא אבל הוא פעל בכל מקרה שיחקתי שעה אחת כולל המצב אימון סך הכל משחק נחמד אני לא יודע למה גימספוט נתנו לו ציון 9 לפי השעה הראשונה הייתי נותן לו 8 אבל בכל מקרה משחק טוב גרפיקה מגניבה אבל הייתי רוצה יותר ליטוש ופרטים מוזיקה מאוד מגניבה שליטה קצת מבלבלת כל הזמן ניסיתי לתת מכות אם החרב כמו בזלדה שמזיזים את השלט אבל בפועל נותנים מכות אם B וA והזיהוי תנוע לדברים אחרים שזה מאוד מבלבל וחבל בכל מקרה אתם מגלמים רוצח שכיר שצריך להרוג רוצחים אחרים להגיע למקום הראשון בארגון מסוים המשחק הוא שילוב קליל של GTA\DMC +הומור ודברים מוזרים (טוב משחר יפני) המשחק היה אמור בה…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אף פעם לא היה לי PS3, האם יש כמה סוגים? האם מכשיר ה- PS3 יכול לעבוד עם 2 סוגי התצוגה PAL\NTSC, אכפת לי רק ממשחקים. האם המשחקים הם לשיטת שידור מסוימת? האם משנה גודל ההרדיסק 80GB או 40GB, יש שימוש ממשי בהרדיסק? איפה קונים בארץ במחיר הכי זול?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29922 לא יצא לי לשחק בראשון ואני בדרך כלל לא מתלהב מהוביסופט אבל נחמד לראות סדרות חדשות מתפתחות על הWII
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מישהו התנסה בעבר בהזמנת אקססוריס לגיטר הירו? קרי התופים, המיקרופון והגיטרה? זה פשוט מדהים שב EBAY אפשר למצוא את כל הערכה ב 120 דולר, בעוד בארץ מוכרים את זה ב 1,500 שקל. יש לי ניסיון בהזמנת ציוד מ EBAY ומ PLAY-ASIA, החשש המתמיד הוא ממכס, בטח ממוצר כזה גדול. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התוסף הזה נותן לכם לחבר גימפאד של PS1\2 וגימפאד קלסי לWII \גימקיוב חוץ מבעיה בL\R של הגימקיוב שהם אנלוגים ובעיה בקלסיק קונטרולר שלא כולל רטט ביתר המשחקים אין אף בעיה ככה שזה מצוין למשחקי VC ומתאים להרבה (לא לכולם) משחקי גימקיוב
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך PS2 לשבוע. לחבר שלי יש אבל בלי צ'יפ שקורא צרובים. אני רוצה להכניס לו צ'יפ פשוט וזול (עד 400 מקסימום). יש מקום בירושלים שאני אוכל לעשות את זה מחר(יום שישי) תוך חצי שעה- שעה ? כי אני נוסע יום ראשון לאילת וחייב שיהיה לי עד אז. מקווה לעזרה , תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-