עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by rooten,

אני תמיד שיחקתי ב-PS3 על טלויזיה שלא תומכת ב-HD, והכל עבד בסדר. עכשיו אחרי שחיברתי פעם אחת לטלויזיה עם HD, אני כבר לא מצליח להפעיל את ה-PS3 על הטלויזיה הקודמת. המכשיר עובד אבל לא רואים כלום בטלויזיה... ניסיתי לחבר שוב לטלויזיה עם ה-HD וזה עבד טוב אז הבעיה לא במכשיר. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה

2. שלום רב. אני צריך PS2 לשבוע. לחבר שלי יש אבל בלי צ'יפ שקורא צרובים. אני רוצה להכניס לו צ'יפ פשוט וזול (עד 400 מקסימום). יש מקום בירושלים שאני אוכל לעשות את זה מחר(יום שישי) תוך חצי שעה- שעה ? כי אני נוסע יום ראשון לאילת וחייב שיהיה לי עד אז. מקווה לעזרה , תודה רבה

3. Started by aviad12,

קניתי XBOX360 ELITE מארצות הברית. נשרף לי הספק המקורי של הX360, ושקניתי ממונו אוןלין AC ADAPTER, ספק חילופי, הוא היה על הפנים ועשה לי את טבעת המוות אחרי 10 דקות ביגלל התחממות הספק. מישהו יודע מה עלי לעשות ואיפה אני יכול לקנות ספק שהוא כמו צריך? (אם מוכרים אותו פה ביכלל וכמה הוא עולה).

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by tzahi16,

שלום ! אני מחפש מדריך לתוכנה Xtreme Boot Maker אם משהו יכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח וזה רצוי בעברית ואם זה יהיה באנגלית אני יסתדר איך שהו

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/02/18/ms-the-worst-xbox-360-failures-are-behind-u/1 מיקרוסופט טוענים כי הבעיות המרכזיות הקשות שהיו פרי נחלתם של רוכשי ה XBOX כבר מאחוריהם. בשלוש שנים מאז השקתה של הקונסולה חוו בעליהם של ה XBOX מגוון תקלות כגון טבעת המוות, כוננים אופטיים שהורסים דיסקים, דיסק קשיחים שאיבדו מידע, גניבת חשבונות ועוד. במיקרוסופט טוענים שכיום הבעיות המרכזיות נפתרו וכי לקוחות כיום לא צריכים לחשוש מהם. רק חבל שזה לקח להם 3 שנים, הרבה לקוחות פגועים ולא מעט תביעות משפטיות: http://www.bit-tech.net/news/gaming/2007/07/10/class_action_lawsuit_filed_against_xbox_/1 הסיבה שאני מפרסם את הת'רד הזה היא מכיוון שעד היום אף אחד במיקרוסופט לא הודה בפה מלא על קיומם של מג…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות PS3 בעיקר בגלל הGTA החדש. יש לי מספר שאלות.. שמעתי שלא כל משחקי PS2 עובדים על PS3, או שרק על חלק מהגירסאות. איך זה הולך? הם כן קוראים? אפשר לחבר את המכשיר לכל טלויזיה? ובכלל, מה עוד צריך לדעת? אני לא רוצה לקנות אותה ואז שלא אוכל לחבר אותה ולשחק. תודה. אפשר להשיב למייל eden@faqil.com

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by MilkMan,

אני כבר מבולבל, חיפשתי בויקיפידיה ויש שם איזה 60 משחקים רק של FF!!! זה מטורף, מה האחרון לPS2? והאם אני יכול להתחיל לשחק בוא ישר או שאני לא יבין את הסיפור? אגב איזה משחקי RPG טובים יש לPS2?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

במידה וכן, יש לי ממיר מתח קטן (הטענתי איתו בזמנו GBA) של חברת LIRAN input - ac 230v 50hz output - 110v 50\60hz 26 va max מתאים למשימה? תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by AdamS,

שלום, ה-Xbox שלי צריך להגיע מארה"ב ביום שישי במחיר מעולה :smile1: ויש לי שאלה, * מה אפשר לעשות עם המחשב וה-Xbox ואיך הכי כדאי לחבר אותם (או שאפשר רק בדרך אחת)? כי אני זוכר שאפשר לעשות מידה סנטר כזה, אבל אני לא זוכר איך זה הולך. ה-Xbox ישב בדיוק ליד המחשב ככה שאני לא צריך אלחוטי וכל זה. בקיצור, תוכלו להסביר לי טיפה על ה-Media Center? * הבנתי באיזה ת'רד כאן של-PS3 יש "בעיה" או חיסרון ושהוא לא קורא mkv/avi ושצריך להמיר את הוידאו ל-mp4 שממש לא נשמע לי הגיוני לעשות. זה ככה גם ב-Xbox? אם לא, הוא קורא avi וגם mkv או רק אחד מהם. תודה מראש למגיבים..

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  10. אחרי 10 דקות עד חצי שעה הרשת מתנתקת לי, אי אפשר לשחק ככה באונליין..! יש לי תגרסא הדקה שמחוברת לראוטר עם כבל רשת.. אגב מספר הבעיה היא 8002ad23. מישו יודע מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by babu,

אני רוצה לקנות טלווזיה שתשמש כמסך רציתי לוותר על מחשב אבל איך אפשר לוותר על אינטרנט PS2 עולה היום 1000 שקל עם הכל הכל וזה עוד סביר השאלה שלי היא עם PS2 יוכל להריץ לי משחקים וסרטים באיכות יותר טובה ממחשב באזור ה 2.5 K? אם כן אני יקנה מחשב ב 200 שקל רק בשביל אינטרנט ויחסוך לי אם לא אני יקנה כבר מחשב שיחובר לטלוזיה וזהו ! אז מה יותר טוב PS2 או מחשב באזור ה 2.5K

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by Tomerm,

היכונו היכונו.... (אלא אם נדחה ולא הודיעו לי) מחר יוצא בארה"ב המשחק LAIR ל PS3.... הרבה ביקורות שמעתי עליו, חלקן טובות חלקן פחות. שמעתי שהוא קצר ושהוא מדמה טיסה בינוני וטו לא, ומצד שני שהגרפיקה מדהימה והמשחקיות כייפית ! בכל אופן ברגע שאני שם יד עליו אודיע לכם http://www.us.playstation.com/lair/

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  13. ובכן, גם לי ועכשיו יש לנו גם הזדמנות לקבל עליהן תשובות! כנראה שהראיון הבא של www.nextgn.com יהיה עם החבר'ה מ Incognito שעבדו על Warhawk. אז למי שיש שאלות לגבי העדכון הבא - 1.5, או לגבי ההרחבה של Operation Fallen Star, או לגבי ה Jetpacks או ה Trophies או מה שבא לכם, אני אשמח לקרוא אותן ולהעביר הלאה. למי שיש שאלות לגבי משחקים אחרים של Incognito (כמו Calling all cars לדוגמא), גם מוזמן לשאול ואני מקווה שנוכל לקבל גם תשובות עליהן.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by simonsix,

According to the NPD Group, in December Sony sold only 797,600 units compared with 1.35 million Wiis and 1.26 million Xbox 360s. But the tide is changing and the latest data from NPD Group are in, showing that in January, PS3 has finally managed to surpass Xbox 360 and moved to the second spot, right behind Nintendo Wii. Although it was a slow month for gaming sales, Sony sold 269,000 PS3s, 5,000 units less than Nintendo Wii. Microsofts Xbox 360 was kicked in the third place, with 230,000 units sold in January. But it seems the reason behind Xbox 360s modest result is Microsofts inability to anticipate strong post-holiday demand. http://www.efluxmedia.com/news_Surprise_Su…

15. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! רציתי לקנות את ה-dual shock 3 מ-playasia אבל אז ראיתי שיש שני סוגים , האחד שמתאים ל-PS3 יפני והשני ל-PS3 אמריקאי , אם אני ירכוש אחד מהם הוא לא יעבוד על הקונסולה שלי שהיא אירופאית (PAL) ? תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  16. עכשיו גם Mass effect יצא בנוסף ל Assissn creed אבל יש לי טבעת המוות שלחתי את המכשיר לתיקון לפני שבוע וחצי כמעט, אמרו לי שצריך להרכיב לזה מאוורר יותר מהיר שכרגע לא במלאי המאוורר המהיר הזה עוזר ממש כי אני יכול לוותר עליו ולקבל את הקונסולה כבר השבוע? אפשר להרכיב מאורר אחר ?, כי המאורר המהיר הזה הוא מזמין מחול, וצריך לחכות שיגיע, ולא בא לי להמשיך לחכות למשלוחים אם זה לא יגיע בקרוב (כרגע ההערכה היא כמה ימים)

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by lesForce,

מישהו פה הזמין כבר איזה משחק או שלט באיביי? אם כן זה חוקי מהמכס? ואיך זה הולך ? (אף פעם לא הזמנתי) אני רוצה להגיד למוכר שיביא לי את השלט הזה http://cgi.ebay.com/Sony-Playstation-3-PS3-Dual-Shock-3-Wireless-Controller_W0QQitemZ370057451976QQihZ024QQcategoryZ139969QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ועוד משחק שראיתי שיש לו בחנות במשולח אחד. אז המכס לא יכולים לקחת ממני מיסים על הברחה או משהו כזה? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by naoriko,

יש לי סוני 3 עם אינטרנט והכל אני רוצה לשחק עם חברים בפרו 2011 ברשת איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. המחיר של הקינאקט יהיה 150$ בארצות הברית כולל משחק אחד שיגיע איתו זה מתאים ל2 שחקנים וכמובן חיבים קונסולת XBOX360 לזה ארקיד חדשה שתכלול 4 גיגה זיכרון פנימי (הארקיד לא מגיעות עם ארד דיסק ) תעלה 200$ באנדל של ארקיד חדשה וקינאקט יעלה 300$ המחירים זה מארצות הברית ולא כוללים מס מקומי (במדינות של ארצות הברית ) http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=113284&page=1

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. יש את הפרק 21 של "האירוע" שיצא אתמול והוא יצא כידוע בפורמט VOBSUB (קבצי idx ו sub במקום SRT) מחר בעבודה אני והחברים רוצים לראות אותו בעבודה על ה PS3. במצב רגיל של SRT הייתי פשוט עושה המרה ב aviaddxsub (למקרה שזה AVI) או ב MKV2VOB (למקרה שזה MKV) בגלל העניין של הVOBSUB אני לא יכול לעשות את ההמרות הרגילות, והPS3 כידוע לא קורא קבצי MKV. מה הפתרון? איך אני יכול לעשות המרה שכוללת את קבצי ה VOBSUB כדי שאראה גם תרגום על גבי ה PS3 ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by jean-paul,

היי, רכשתי את המשחק CODMW3 , כשאני משחק הוא רושם לי שמבצע שמירה אוטומטית, וזה נכון במקרה של הרג אני חוזר לנקודה האחרונה. אבל כשאני סוגר את הקונסולה ובא לשחק למחרת , אני שוב פעם מתחיל מנקודת ההתחלה שבו אני נחלץ מההאמר. האם כך עובדים כל משחקי COD? בברכה,

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. Started by naoriko,

אז ככה אני משחק עם חברים בפלייסטיישן במשחק בזוגות וכשאני מוסר זה מוסר לי ואני רוצה שכל מסירה תימסר לזה שמשחק איתי והפוך איך אני משנה את זה בהגדרות שככה זה יהיה? בבקשה עזרהה!!!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by stone cold,

אני לא יודע אם אני יכול או לא מסבות שתבינו לבד אבל זה מתחבר לי לרשת רק בפתוח לא ראיתי משתתפים אז אני רוצה לנסות דרך "רשימת חברים" המספר שלי הוא -3824-0808-9317 הכינוי TNA בכל מקרה אם אני יצליח או לא כדי שנתחיל לפוצץ את הצורה אחד לשני במשחק אני בטח יקנה אותו בכל מקרה שמישהו קרוב יטוס לאירופה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by Play,

היי,סתם גלשתי בפורומים (לא ישראלים) של פליסטישן ומצאתי תמונה דיי אמינה שבאה מאתר אמזון הגרמני אני חשוב שזה התמונה המקורית ולדעתי הPS3 הדק נראה ממש סבבה,רק חבל שתקעו את כיתוב הPS3 המכוער עליו..

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. בעזרת הקישור הבא : http://www.llamma.com/xbox360/repair/ring_of_light_x-clamp_fix.htm עובד פגז ;D

• 3 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.