עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. מישהו יודע או מכיר אתר שמאפשר להוריד סרטונים ממשחקים להורדה? לא Gameplay. אלא הסרטונים מהמשחקים עצמם. ולא סרטון הפתיחה שאפשר למצוא בכל אתר מחשבים שונים. אלא את כל הסרטונים מהמשחק.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by HitmanW,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23371 לבן אדם המסכן נדפקו 8 (!!!) קונסולות XBOX360 במהלך שנתיים ע"י RROD!

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by badtoyboy,

טוב אנשים אני ממש ממש מצטער שאני פותח עוד נושא ושוב משגע אתכם בקשר לקניית הקונסולה.. פשוט אני כללל כךךך רוצה לקנות ומחפש כל דרך אפשרית לקנות מחו"ל... הבעיה היא שהקרוב משפחה הראשון שנוסע לחו"ל זה רק עוד חודש וחצי מינימום, ואין לי כח יותר לחכות :(... אז אולי יש מצב שמישהו נוסע לחו"ל, ויכול לקנות בשבילי (בתשלום כמובן, אני אשלם למי (אם יהיה מישהו) שיסכים לעשות את זה בשבילי... אם לא אז אני מבין...כאילו זה בקשה די גדולה (ואני גם לא כ"כ מוכר בפורום הזה...אני יותר מוכר ב PCARENA למי שמכיר...).. בכל מקרה תודה גם אם לא אז פשוט אני אחכה בסבלנות... יום טוב שיהיה לכם!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. הייתי בשוק, כל כך השקיעו במנוע של המשחק ובמערכת הקרבות למשחק הקצר ביותר איי פעם. 6 שעות כולל מה שנפסלתי והסתובבתי בעיר ואספתי שטויות, זה אומר שהייתי יכול לסיים אותו ב 3.5 שעות בלי בעיה. כנראה שההמשך יהיה ב DLC

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by Cable,

טוב זה היה דיי ברור שזה יקרה מתישהו בזמן הקרוב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478733,00.html

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  6. חיפשתי מידע על המשחק וראיתי באיזה פורום יפני שמהמשחק הוא 4 דיסקים של DL כל כך אהבתי את BlueDragon, מקווה שגם המשחק הזה יהיה טוב

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  7. מידי פעם כשאני מנסה להפעיל משחק כלשהו ב-Wii אני מקבל הודעה שארעה שגיאה בקריאת הדיסק ואני צריך להפעיל מחדש את הקונסולה ו/או להוציא ולהכניס את הדיסק. מיד אח"כ הדיסק נקרא כראוי. האם זה תקין? קורה גם לכם?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Godmoney,

כמו שרובכים יודעים, אני דוחה בנתיים את קניית ה PS3 שלי מפאת שיקולים כלכליים מצד אחד ושיקולים של חוסר כדאיות מצד שני. בנתיים, בתור שחקן חדש יחסית במגרש הקונסולות (ה-PS2 היא הקונסולה הראשונה שלי ויש לי אותה כולה מפברואר השנה, אני חורש על הרבה מאד משחקים שלא יצא לי לשחק בהם עוד. אני משחק בימים אלו בנסיך הפרסי הראשון והוא פשוט משחק מדהים... מדהים!!! אני נהנה מכל רגע!!! הנקודה שלי היא, למי שעדיין לא קנה PS3 ומרגיש שזו הוצאה גדולה מדי בשבילו. לא צריכים למהר. בחודשים האחרונים שיחקתי בכ"כ הרבה משחקים שאני יכול לקרוא להם באמת באמת מדהימים, שזה תכלס פשוט חבל שלא לשחק בהם... משחקים כמו סדרת Racthet and Clank, God of War, Okami. פשוט תענוג. תכננתי לקנות את ה PS3 מיד שאני גומר א…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by במבה רטובה,

מוסיף כל מניי דברים

10. Started by Koko Ben Hamin,

שלום. אני מאוד מתלבט בין WII ובין XBOX360. מצד אחד אני מאוד אוהב את הפשטות של ה-WII ואת השלט ה"מרגיש". ומצד שני אני גם אוהב מאוד מאוד לשחק עם שלט ולא בתנופות.. במשחקי אקשן וכל זה .. כמו COD 4.. אה .. והאם הגרסא החדשה של 65nm שווה את ההשקעה ?כי ככה בלי עולה פחות 700-1000 שקל !!(כאילו הגירסא הישנה של 90)

• 58 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. לא יודע אם שמעת אבל הסיפור הזה מרעיד את הקהילה בימים האחרונים הנה לינק שבתוכו תוכלו גם למצוא לינקים נוספים הקשורים לפרשה : http://www.joystiq.com/2007/11/30/rumor-gamespots-editorial-director-fired-over-kane-and-lynch-rev/ גיימסופט אתר שלדעתי דועך עם השנים ולא מצליח להוות מתחרה הולם לאתר שפשוט בכמה רמות מעליו - IGN.COM ההתנהלות הזאת מגוכחת...הסיפור עם המשחק הזה הוא בעיקר בגלל שגיימספוט מפרסמים אותו בלי סוף בעמודים הראשיים וגם עשו הרבה מאד כתבות לקידום המשחק ... והציון הנמוך כנראה זעזע את המפיצה edios בביקרות שכתובה בטקסט הורדו מספר משפטים והביקורת וידאו הורדה גם היא אפשר עדיין לראות את הביקורת http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23224 והיא אכן קשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by badtoyboy,

תגידו, אם בעצם אין לי משחקי PS2 , אז שווה לי לקנות PS3 40GB ? ועוד משהו - הרי ממילא ה 80GB הוא NTSC ואני לא אוכל לשחק PS2 של הארץ, אז ה ממש ישתלם נכון? אבל האם שווה להפסיד את קורא כרטיסי זכרון ו 2 כניסות USB ? האם אני אוכל לחבר קורא כרטיסיס זכרון חיצוני שיש לי בבית?

13. Started by lowlow1001,

Dragon Quest IV ---------------------------- לתמונות מהמשק:http://www.ds-scene.net/?s=viewtopic&nid=4583 הקדמה (ארוכה לא חובה לקרוא) ---------------------------------------- תור הזהב של נינטנדו היה אי שם בסוף שנות ה-80 תחית שנות ה-90 , אני כמו רבים מקוראי הפורום לא חוויתי את הNES בזמנו הטבעי אלה רק מאוחר יותר דרך המגסון או אימולטורים. ולכן טבעי היה שאני ואתם נכיר את להיטי הענק כמו MARIO,ZELDA,PUNCH OUT,CONTRA , שאומנם היו והינם משחקים טובים מאוד,אך מסתבר שבארץ השמש העולה הטעם שונה במקצת, שם דווקא חברה קטנה (היום ממש לא) בשם SQURE ENIX הוציאה למכשיר הNES סדרת משחקים בשם DRAGON QUEST ו\או DRAGON WARRIOR, שנחשבת ביפן לסדרה לא פחות טובה מFRANCHISE של נינטנדו הגדולה. טוב …

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by tomer861,

שלום אנשים אני חושב לקנות xbox 360 טיילתי קצת ברשת וראיתי שיש איזה חמש גרסאות שונות וזה עשה לי ממש סמוטחה בראש מרוב בלבול! אז איזה גירסא כדאי לי לקנות איזה חניות ממולצות יש אשמח לחוות דעת ואיך הולך הקטע של live אני ממש חדש בקטע! וכומבן השאלה הסופית בטוח שלא עדיף PS 3 תודה אחרי שיטוט באתר קראתי על בעיה ring of died אפשר קצת פירוט ואם זו תקלה נפוצה?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  15. היום יצא WII FIT ביפן זה שילוב מוזר של שטיח ריקוד אם מודד משקל ויש לו משחקים מיוחדים שיוצאים בישבילו לפי דיווח פה- http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=212715 הוא כבר נמכר לגמרי והיו תורים ארוכים אני לא יתן תתמונות כי הם גדולים מידי אז תיכנסו ללינק אבל קבלו תמונה של יממוטו בכל מיקרה אני לא מיתלהב מהמוצר המסוים הזה וחושב שהוא פונה לציבור שקונה מוצרי כושר לא יעילים ולא לקהל הגימרים מבחינתי חבל שנינטנדו הלכו על מוצר כזה אבל האפשרות לעשות רווחים גדולים מהמוצר גדולה מאוד ואם זה יגרום לאנשים לקנות יותר תקונסולה עצמה אני ישמח

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by AZANKOT,

איך אני מחבר ps3 לאינטרנט דרך הוט

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by zurkin1232,

האם יש אפשרות לדעת ב-Wii מהי גרסת המערכת או הקושחה הנוכחית שלי?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by SyLeR,

שלום. יש לי PS3 ואני לא מצליח לשחק ברשת. אני כן מצליח ליגלוש בחנות של הPS3 בלי שום בעייה. כמו כן, אני גם יכול להוריד דמואים ללא בעיות... רציתי ליבדוק מול הספקית שלי, אם הם חוסמים לי פורטים מסויימים והם ביקשו ממני להביא להם כתובת IP. איך אני יכול לדעת מה הכתובת IP במשחק בPS3?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  19. הנה המדריך בשביל לראות סרטים ב-PSP: http://www.gamespot.com/features/6120996/index.html?type=tech השאלה שלי איך אני יכול לשים כתוביות על הסרטים של ה-PSP שהסיומת שלהם זה 3GP כידוע??? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tront,

אני רוצה לקנות XBOX360 ואני רוצה שיהיה בו את כל דברים הנחוצים כמו שלטים, ציפ' אחריות וכו... מאיפה אפשר להשיג בהכי זול ובמקום אמין?

21. Started by badtoyboy,

היי! שמעו משהו - פתאום חשבתי- במקום להסתבך עם EBAY מכס בלה בלה בלה... ראיתי שבארת אפשר להשיג את XBOX 360 ב 2200 ש"ח מחנות עם אחריות לשנה http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=200 זה נראה לכם שווה? ממילא משחקים אני קונה ב EBAY ב 200שקל (אני לא קונה את ההכי חדשים, אני מחכה קצת זמן.) , ואני קונה משחק רק פעם בכמה חודשים... רק תגידו מה בעניין ההתחממות....ואיך אני יודע אם אני מקבל 65NM או 90NM ?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  22. אלו המשחקים ששחקתי עם התרשמות שלי Meteriod Prime 3 - משחק טוב, מתחיל להמאס כבר לקראת הסוף Zelda TP - שיחקתי דיי הרבה, אבל הגרפיקה פשוט דוחה, דוחה אותך מלשחק בו. זה ממש הורס את המשחק. RE:UC - משחק טוב, שוב הגרפיקה שלו לא מספיקה לסגנון, צריך יותר רזולוציה ופוליגונים, אתה לא יורה בבלונים שם. SMG - אולי צריך להיות ניטנדופיל או משהו כזה, משחק לא רע, אבל המשחק הכי טוב בכל הזמנים הוא בטוח לא. Zack & Wiki - מפתיע לטובה, חידות יפות, הפעם הגרפיקה לא פוגעת במחשק. Truama center - לא מבין על מה ביזבזו פה דיסק DVD, אפשר לעשות את המשחק ב 2 מגה, אחרי שקולטים את הרעיון וזה קורא דיי מהר,ממצים. Ghost squad - נחמד, גם פה גרפיקה שהיא בושה, והמשחק מסתיים תוך 16 דקות, יש רק שלוש משימות די…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. הקנסולה מכובה, פתאום נדלק האור הכחול של הדיסק, חזק...חלש ככה ממשיך מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. משום מה זלדה נראה לי יותר בהיר מאחרים גם. כוונתי קצת את התצוגה וראיתי שיפור גדול אבל עדיין זה לא זה אני מחפש אולי דיסק עם Patterns ודברים כאלו שאני אכיוון לפיהם את הטלווזיה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.