עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by aradgonen,

שלום כולם! יש לי את מכשיר הPS3 160GB פרוץ (אני לא יודע את הגרסא). את המשחקים אני מעלה דרך הארד דיסק חיצוני בפורמט FAT32. הייתי רוצה לדעת האם ניתן להעלות באופן עצמאי את המשחקים דרך המחשב, כלומר להוריד משחק PS3 דרך טורנט ולהעביר להארד דיסק.... עד עכשיו פשוט חבר העביר לי את המשחקים והוא לא מגלה לי איך הוא עושה את זה... תודה מראש, ארד גונן

2. Started by menyd1,

למה כשצורבים משחק בווינדוס 7 הוא לא עובד באקסבוקס ואני עושה אותו דבר בווינדוס XP וזה עובד?

3. Started by arad gonen,

שלום כולם! אני נוסע לארצות הברית (לני יורק, וושינגטון, ובוסטון בעיקר) מחרתיים ואני רוצה לקנות שם אקס-בוקס 360, יש לי כמה שאלות: 1.מהי גירסת הACRADE ולמה היא זולה כל כך? 2. מה מיוחד בגירסת הELITE? 3. כמה בערך עולה אקס-בוקס 360 ואיפה הכי כדאי לקות אותוכדי שיעבוד לארץ אבל במחיר זול.. תודה רבה למי שיענה. ברק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AnTiC,

מישהו יודע איך אפשר להפעיל כתוביות בסרט DIVX על ה-XBOX? הכתוביות נמצאות באותו תקייה עם אותו השם....אבל הם לא מודבקות לסרט..

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by HackNever,

אני רוצה להזמין ps3 מאנגליה בן דוד שלי שם אז הוא יכול לקנות לי ביותר זול מבארץ.. אני רוצה 80 ג'יגה בערך(60 או 120גם סבבה) אבל הבנתי שיש גירסא אמריקאית וגירסא אירופאית איזה גירסא אני צריך? וגם יש גירסא שתומכת במשחקים מps2? הPs3 קורא צרובים?! ואם אין לי lcd הps3 יעבוד על הטלויזיות השמנות האלה??לפחות עד שאני יקנה lcd צריך להזמין לו עוד מתאמים שנאים וכו,? תודה מראש לכל התשובות אני זקוק לזה!! (דרך אגב שוטטתי קצת ולא הבנתי כלכך אז בגלל זה שאלתי פה)

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. אם אני אקנה 360 מארה"ב,היא תעבוד לי בסדר עם פאל וזה? וכמה עולה צ'יפ ל360 ומאיפה? תהיה לי בעיה להפעיל משחקים מישראל?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  7. Started by stone cold,

Little Kings Story הוא אחד מהמשחקים המפתעים ביותר שיצא לי לשחק בשנים האחרונות שהמשחק הוכרז בהתחלה והיו קצת תמונות וסרטונים חשבתי שזה הולך להיות משחק בינוני ומטה וגם חשבתי שזה משחק מאוד ילדותי אפילו לא ידעתי אם זה הולך להיות משחק WIIWARE או ריטאל מה לעשות שמשחק ניראה ככה בתמונות - ואני רוצה להגיד כמה דברים חשובים 1-זה משחק מצוין 2- זה משחק גימרים ולא קזואל 3-ילדים קטנים לא יצליחו לעבור את המשחק ברמה נורמלית וספק אם יבינו איך לעבור גם את הרמה הקלה בכל מקרה המשחק די דומה לפיקמין או אוורלורד וזה אומר שאתם שולטים ביצורים במקרה הזה "נטינים" במשחק שהוא אקשן\אסטרטגיה אבל ליטל קינג סטורי הרבה יותר מפותח אומנם יש לו ממלכה כמו אוורלורד אבל הוא הרבה יותר פתוח מאו…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  8. Started by shimronfio,

קניתי היום PS3 חדש.. חיברתי אותו קודם לטלוויזיה של סבתא שלי באמצעות כבל HDMI וקבעתי רוולוציה של 1080P , שהגעתי הביתה (אין לי טלוויזית FULL HD) נתקלתי בבעיה שחיברתי את ה-PS3 הוא מראה לי מסך כחול בלבד ושום דבר אחר.. האם יש אפשרות לתקן את זה בלי לחבר את הPS3 לטלווזית FHD?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by arad gonen,

שלום רציתי לדעת מה הארד דיסק עושה בXBOX מכיוון שאני חושב לקנות את ערכת הARCADE יש הבדל עם יש לי הארד דיסק או לא כי אני קונה את המכשיר רק בשביל לשחק ולא לשאר האפשרויות... תודה מראש ארד גונן

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. לכן אני שואל את דעתכם ? רב הביקורות שלו מבישות

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by huber,

טוב, הגיע ה PS3 לפני כשבועיים, אהבתי את חוויית משחק היחיד אבל אני בעד להתחיל להתנסות במשחק זוגי. ב PS2 מאוד אהבתי את ה TAKKEN ולכן באופן די טיבעי חיפשתי את TAKKEN ל PS3 כשלווזעתי גיליתי שאיאלץ לחכות זמן רב מאוד. מה שמוביל לשאלה הבאה - איזה משחקים זוגיים יש ל PS3? אני מדבר על משחקי MUST כגון ה TAKKEN.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  12. Started by marlboro,

לא מצליח למצא שום מידע על זה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. יש לי את המשחק ושני שלטים, אני רוצה לשחק עם חבר במסך מפוצל מול אנשים יש אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mtn3030,

הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות?

15. Started by Blue-ThundeR,

שלום מישהו מוכן להגיד לי לכל הרוחות עם האקסבוקס הזה איזה גירסאות אמורות לעבוד בו ? אני ניסיתי NTSC ו PAL של PRO 2012 והם לא עבדו.. האם זה NTSC-J או NTSC-C ????? כי NTSC-U לא עובד. אני כבר ממש התחרפנתי מהמכשיר הזה,חבר קנה יד שנייה והוא משגע אותי אשמח לעזרה. לי אישית יש PAL ועובד כמו שעון.

16. Started by FlameThrow,

שלום רב,לאחר שהPS2 של דודה שלי נהרס (העינית הוחלפה כמה פעמים והיא סתם שילמה מאות שקלים) היא רוצה לקנות חדש והפעם שיהיה הגרסה הדקה יש לי שתי שאלות 1. יש לה צ'יפ של MATRIX INFINITY על הישן האם יש אפשרות להוציא אותי ולהלחים מחדש על החדש 2. איפה מומלץ לקנות (אזור המרכז) ואיפה הכי זול

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. Started by matanch,

מאיפה אני יכול להוריד Yellow Dog Linux 5.0 ps3 תודה מראש..!

18. Started by MiniMizer,

לרגל תקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה, החלטתי שהגיע הזמן להשלים פערים ולשחק ב-AC, סדרת משחקים שמעולם לא שיחקתי בה. מכיוון שיצאו כבר די הרבה משחקים בסדרה, ולפי כל הביקורות שקראתי AC2 טוב משמעותית מהמשחק הראשון, החלטתי לדלג ישר אליו, בלי לשחק בראשון. השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא תמצית של העלילה של המשחק הראשון, רצוי בליווי קטעי המעבר הרלוונטיים?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  19. Started by matan922,

אני רוצה לקנות PS4 ב Black Friday, אבל יש לי כמה שאלות. איפה אני יכול לקנות את זה בזול? אם משהו קורה לזה מסיבה כלשהי ואין אחריות יש מקומות שיתקנו אותו? PS4 PRO זאתי גרסא משופרת של PS4 רגיל נכון? יצאו לשניהם אותם משחקים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. לטובת הפעלת מתחם קונסולות משחק בתערוכה גדולה, דרושים עובדים וראשי צוות. העבודה בנמל ת"א, החל מחודש יולי ולמשך כחודשיים. דרושים בנים/ בנות אחרי גיל צבא, גיימרים בנפשם, המסוגלים לעבוד עם קהל. למעונינים נא לשלוח מייל עם הכותרת : "עובדים למתחם קונסולות" ולציין שם מלא, גיל וטלפון ניד. כמו כן, האם אתם מעונינים להיות איש צוות או ראש צוות. info@glgteam.com בברכה, GLGteam

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  21. Started by muam,

שמתי לב שערוץ האינטרנט ב-WII נהיה בחינם אז הוספתי אותו. אני גולש מצוין אבל יש רק בעיה אחת, העיברית שם לא בסדר. יש למישהו פתרון?

22. שלום לכולם אני רוצה לקנות תמשחק ניגה גאידן 1 ואני לא יודע עם יש אותו לאקס בוקס 360 מי שיודע משהוא בקשר לזה שיתוב פה תודה מראש מתן

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  23. Started by mwafak,

היי... יש לי משחק PES 2010 לPS3 הבעיה היא שעכשיו התחילה העונה של 2010/11 אבל משום מה לא מוצא איפה אפשר לעדכן את ההרכבים החדשים של הקבוצות מכל הליגות ולא ממש בא לי לשבת שעות בשביל להעביר ידני מישיהו יכול לעזור? *** ניסיתי לעדכן בתפריט ראשי SYSTEM SITTINGS ואז DOWNLOAD אבל אומר שאין עדכונים חדשים***

24. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לאחר מספר שבועות בהם לא פרסמתי ביקורות, אני מביא לכם את הביקורת המלאה למשחק הלחימה החדש UFC UNDISPUTED, את הביקורת כפי שתשימו לב פרסמתי באתר החדש שלי שאמור לרכז את הכתבות שלי, האתר מכיל את כל הכתבות שכתבתי בשנה האחרונה והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו. ברור לי שמבחינת עיצוב יש לאן להשתפר אבל גוף הכתבות עצמו יושב טוב עם הסרטים והגלרייה. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם על האתר ועל הביקורת, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  25. Started by filmnoir,

קניתי קונסולת PS3 בניו יורק שבוע שעבר. אחרי שנרגעתי מהחששות שלא יעבוד על 220V, חיברתי סוף סוף את הקונסולה. קניתי את הבאנדל הבא: http://us.playstation.com/ps3/newsystems/ps3-classic-white-bundle.html שאמור לבוא עם 3 משחקים שמורידים דרך הPLAYSTATION PLUS שמקבלים אליו מנוי לשנה בבאנדל. יצרתי לי ID לחנות ואני מצליח להתחבר אליה, אבל כאשר אני מבקש לבצע REDEEM CODE לקוד שקיבלתי עבור הPLAYSTATION PLUS על מנת להוריד את המשחקים, אני מקבל תשובה שהקוד שגוי או כבר לא תקף. כן הצלחתי בקלות להוריד DEMOים מהחנות הרגילה. ניסיתי את כל האופציות שניתן, כך שאין סיכוי שהקוד מוכנס שגוי. אני לא מצליח להבין איפה אני מפשל עם זה. למישהו יש ניסיון עם הסיפור? אני די אובד עצות עם זה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.