עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום , אשמח לעזרתכם מה ההבדלים בין רכישת משחק קוד דגיטלי לבין רכישת משחק בחשבון משתמש Xbox Live אשמח לדעת במדוייק את ההבדלים ביניהם , שאלה נוספת האם לאחר RESET לקונסולה XBOX ONE המשחקים אשר נרכשו באמצעות חשבון משתמש יימחקו לאלתר או שהם נשמרים שאלה נוספת האם אפשר לעשות גיבוי לתוכן המאוחסן בדיסק הקשיח שבקונסולה , לדיסק קשיח חיצוני בעל חיבור USB3 לשמר בו

2. אורח טל חדד
    Started by אורח טל חדד,

שלום, קניתי סוני 4 פרו מארה"ב ורציתי לדעת אם יש בעייתיות מבחינת האזור. הבנתי שיש אירופאי אמריקאי ועוד. אם מישהו יכול לתת לי הסבר אני אשמח

3. שלום לכולם, לא כל כך הבנתי איך הפלייסטיישן 4 עובדת מבחינת קביעת הרזולוציה וה FPS. האם בצורה אוטומטית לפי המשחק ו/או הטלויזיה אליה היא מחוברת? האם ניתן להגדיר את הרזולוציה וה FPS לפי מה שאני רוצה? ועוד שאלה בקשר לרזולוציה, המשחק דרייב קלאב לא מוצג ברזולוצייה מלאה, יש לי שטח שחור מסביב. איך ניתן לסדר את זה? זה קורה רק עם המשחק הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by matan922,

אני רוצה לקנות PS4 ב Black Friday, אבל יש לי כמה שאלות. איפה אני יכול לקנות את זה בזול? אם משהו קורה לזה מסיבה כלשהי ואין אחריות יש מקומות שיתקנו אותו? PS4 PRO זאתי גרסא משופרת של PS4 רגיל נכון? יצאו לשניהם אותם משחקים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by avi1980,

היי, תשתית האינטרנט שלי היא של בזק, וספק 018, 100 מגה, נתב D-Link DSL-G256DG. כשחיברתי את הפלייסטיישן 4 סלים לאינטרנט בחיבור עם כבל, שמתי לב שנורת החיווי בנתב היא כתומה ולא ירוקה, ושהNAT הוא 3. דרך האתר של פלייסטיישן הגעתי לזה: With Type 3, communication with other PS4™ systems might be impossible, or your PS4™ system's network features might be limited. קראתי קצת על הנושא באינטרנט ונראה שNAT 2 עדיף על 1, שמחובר ישירות לאינטרנט ללא הגנה של הראוטר. התקשרתי לבזק וביקשתי לפתוח פורטים לפי מה שמפורסם באתר When you're using PlayStation™Network at an office or other location with a shared network, a firewall or other secu…

6. Started by proevo4ever,

למה ב-97 אחוז מהמשחקים אני מקבל את ריאל מדריד או ברצלונה? זה כל כך מתסכל! מרגיש לי גם בעיקר נגד ברצלונה שהשחקנים שלי פחות מתאמצים או ממש נותנים לבארסה לנצח בדם יזע ודמעות הגעתי לליגה 4 אבל 10 משחקים נגד ריאל או בארסה הורידו אותי

7. Started by elitzur e,

שלום, קניתי לפני כשבוע XBOX ONE S 2TB מארה"ב. בXBOX ONE S כבר אין את הPOWER BOX - האם מישהו יודע האם אני עדיין צריך לקנות שנאי? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

היי, אני רשום לחנות האמריקאית ואני לא מצליח איך אני פותח קריאה לבקש זיכוי על משחק שקניתי. יש להם LIVE CHAT אבל כנראה זה מזהה שאני גולש מישראל וחוסם אותי. לא מוצא כתובת מייל... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by G-lad21,

אתם יכולים להתעלם מהמחיר, שניהם באותו המדד מחיר ולא אכפת לי לשים עוד כמה גרושים בשביל לקחת את היקר יותר. השאלה היא מה עדיף? יש לי מחשב חזק והאפשרות להזרים לshield משחקים מהמחשב מאוד מעניינת. מצד שני החיבור של הממיר הוט שלי לxbox גם נשמע מאוד מעניין, מה אתם הייתם בוחרים?

10. Started by binyamin8,

האם העיגול החסר בתמונה , מעל למכסה הבטריות הוא הסיבה לכך שהשלט לא עובד ? אם כן , אשמח לדעת מה הפתרון למצב הנ"ל .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tidan27,

שלום! אני מעוניין לקנות את ה-ps4 pro ברשותי טלוויזית lg oled 4k 55 lg ראיתי שעוד מעט יוצא xbox x שמותאם גם ל-4k מה אתם ממליצים לי לקנות את ה-ps4 pro או לחכות שיצא ה-xbox x?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Bns Ph,

אהלן , רציתי לשאול את 'מביני העניין' בקונסולות , מספר שאלות . האם הקונסולה שעתידה לצאת בעוד מספר ימים , תהיה שווה את הסכום שמתלווה אליה ? 2500 שקלים (ללא משחקים ושלט אחד) . האם ההבדל יהיה כה גדול ומשמעותי שהוא יצדיק מחיר כזה ? מה רמת הסיכון\אכזבה בקונסולה החדשה ? מה היתרונות לעומת הקונסולה (ONE) הקודמת ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Elad Bublil,

היי רכשתי xbox one s. יש לי חשבון ישראלי לדעתי. נגמר לי ה game pass ואני לא מצליח לחדש דרך מייקרוסופט. כל הזמן נותן ארור... בחשבון יש שני סוגי כרטיסי אשראי חול ו paypal. כל הזמן מחזיר ארור ולא נותן לבצע את הרכישה. המצחיק הוא שקניתי לפני שבוע את ori game באותה דרך בדיוק. אגב אני קורא על פתרון גיפטכארד...מה זה עולם שלישי?? לא בא לי להכניס כל חודש קוד. יש פתרון לעניין? | פרופיל | שלח הודעה | חפש

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  14. Started by TheDiesel,

אני מעוניין לרכוש PSP האם עדיין יוצאים משחקים למכשיר הזה?

15. Started by kobibo,

רוצה לרכוש קונסולת משחקים לבן שלי עד 1600 ש"ח. מתלבט קודם כל מה לקנות: אקסבוקס או פלייסטשיין מבחינת היצע של משחקים? הרבה המליצו לי על אקסבוקס וגם פה יש את ה 360 ויש את ה ONE. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. איך מחברים אקס בוקס וואן מגבר של חברה Harman kardon

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  17. Started by yanivdanan,

יש לי חשבון בחנות האמריקאית של פלייסטיישן (זה החשבון היחיד שלי) הפעלתי משחק מדיסק שקניתי בארץ (PAL) - וקניתי DLC מהחנות האמריקאית. כשאני מפעיל את המשחק אני לא רואה את ה-DLC - כשאני נכנס לרכישות שלי מופיעים ה-DLC כמותקנים אבל המשחק מופיע לי עם קישור לקניה בחנות האמריקאית... יש דרך לגרום להם לעבוד יחד ? אם לא, יש דרך לקבל החזר על ה-DLC או למכור אותם הלאה ?

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  18. Started by huber,

אושר שימוש ב ZEN2 ו NAVI בדיוק כמו ב PS5. נטען שהקונסולה פי 4 יותר חזקה מה XBOX ONE X. תמיכה ב GDDR6. נזרקו ביטויים כגון 120 FPS (לפחות "עד"), VRR, 8K, RAY TRACING ועוד. כמובן הכונן הקשיח יהיה SSD.

19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אשמח לקבל ממי שלא זקוק יותר למשחקי XBOX 360. אני צריך אותם עבור פרוייקט. במידה רלוונטי, אשמח לקבל הודעות פרטיות או תגובות בשרשור. תודה רבה.

20. שלום, מאז שעברנו להוט לפני חודשיים אין לי אפשרות להתחבר לפראטי ליותר מדקה לפני שמתנתק וטוען "your network settings are blocking party chat" נוסף על כך כשאני משחק gta אונליין, אני מופיע בשרת לבד, בלי אפשרות להצטרף למשימות או לשחק אונליין עם שחקנים נוספים (כפי שקורה לאחר שעושים בדירת נאט טייפ למי שמכיר, למרות שלא עשיתי כלום, בעבר עבד כרגיל כמובן) יש עוד מגוון בעיות תקשורת כאלה ואחרות, אני יכול לשחק אונליין משחקים מסויימים אבל נושא הצ'אט משגע אותי, אודה על עזרתכם. ספק - הוט נט תשתית - הוט אקס בוקס X

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by שלם מודק,

שלום סוף סוף יש לי נינטנדו סוויץ אבל הבעיה שאני פותח את חנות המשחקים זה כותב שאני לא יכול להיכנס לחנות בגלל ארצי בגלל שאני בישראל אם למישהו זה קרה לו יכול לכתוב לי מה לעשות תודה

22. Started by אוד יעק,

שלום לכולם, מחפש משחקים לפלייסטיישן 2 .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by FARKASH7,

מנסה לשחק על גירסת הרימאסטרד בPS4. או שאני זקן או שאני לא מצליח להבין משהו מאוד בסיסי. בתחילת המשחק עוד בשלב הלחימה בחיילים פשוטים לעיתים הם תופסים את קרייטוס ומורידים אותו לקרקע. ברגע הזה מופים עיגול שחור ובתוכו עיגול כתום מהבהב. מה אני אמור לעשות כדי לשחרר אותו מהאחיזה שלהם? ניסיתי ללחוץ על כפתור "עיגול" כולל לחיצות מהירות. לא עוזר. מישהו יכול להסביר מה המשחק המטומטם הזה רוצה ממני?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by galdavid,

שאלות לדיון למה סוני ומיקרוסופט בחרו בssd nvme m.2 pcie 4.0 אם אין כזה הבדל בינו לבין הssd sata 3 רגיל בביצועי הרצת משחקים? האם המשחקים בעתיד הקרוב יצטרכו מהירות קריאה/כתיבה מהירה מעל הממוצע של ssd sata 3 רגיל?

25. Started by דרור גרש,

היי, אז ככה יש לי XBOX ורציתי לדעת מה משפיע על איכות התמונה ברגע שאני מקליט את עצמי משחק או משדר לטוויץ. כי ניסיתי לשחק עם ההגדרות באקס בוקס או בהגדרות דרך טוויץ פעם אחת על 720P ופעם אחת על 1080P ואחרי שאני צופה בהקלטה אני לא רואה שום הבדל כאילו האיכות ממש גרועה רואים פשוט פיקסלים מרובעים. האם זה ה-XBOX ONE S שפשוט אין לו כרטיס גרפי כמו שצריך, או שזה המסך טלויזיה שלי שפשוט אליו אני מחבר את ה-XBOX. עכשיו חשוב לי מאוד לדעת כדי שאוכל לעשות החלטה האם מחר לכשייצא לקנות את ה-XBOX החדש שייצא או בכלל לעבור ל-PC

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.