קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
היי,סתם גלשתי בפורומים (לא ישראלים) של פליסטישן ומצאתי תמונה דיי אמינה שבאה מאתר אמזון הגרמני אני חשוב שזה התמונה המקורית ולדעתי הPS3 הדק נראה ממש סבבה,רק חבל שתקעו את כיתוב הPS3 המכוער עליו..
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אוקי, באמת, מאיפה כול ההייפ וההתלהבות שיש לפאנים בגלל MGS-4? זו השאלה שלי אל המעריצים. פאק, מה נראה כול כך טוב בו? כול מה שאני אומר עכשיו יתבסס על מה שראיתי בסירטון הזה, שום דבר לא סופי כמובן כי לא ניסיתי את המשחק והמשחק עצמו לא בגירסא סופית אז כחו זאת לצומת ליבכם. קודם כול, הגרפיקה. למען האמת, מאוד מאכזבת. כבר ראיתי שנה בעברה, אפילו ב2006, משחקים שניראו הרבה יותר טוב מזה. מלבד הרמה הטכנית הלא כול-כך מרשימה, האנימציה לא ממש ניראת חלקה [כמה ניראות טוב], אבל הרבה לא, כמו כן הסביבה עצמה. הסביבה ניראת מאוד משעממת, הצבע השולט הוא חום [בהתאם לאזור], אבל זה לא מעניין, וזה גם לא ניראה ממש טבעי. אם הוא לא היה אומר שמדובר באזור המידל איסט, אובכן, לא הינו ידועים זאת, כולם כמעט היו…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לשרותכם : http://news.vgchartz.com/news.php?id=5039&mp=1
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שכל אחד ירשום את שם המשתמש שלו ובאיזה קונסולה, ונפגש ברשת אני אתחיל... PSN: NdoubleZ
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני שוקל אם לקנות את המשחק הנ"ל או אולי לחפש להחליף אותו תמורת איזה משחק אחר (כמו איזה MK VS DC שכבר מיציתי). משהו שיחק בו - יכול לתת את דעתו וקצת פירוט עליו? ואיך הDLC (החינמי שנראה מאוד מעניין) שלו? (ובבקשה , לא לשלוח אותי לקרא REVIEWים - עשיתי את זה כבר וגם לא לצטט דעות משם , אלא על סמך משהו ששיחק במלא) תודה, ליביו
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18498
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הבעיה במשחק WWE 2007 עם אחד השלטים! שאני משחק עם שני שחקנים אחד נגד השני אז אחרי כל מכה שאני נותן השלט לוחץ לי START לבד! והמשחק יוצא לי לתפריט הזה של ה PAUSE למה זה קורה? ואיך אפשר למנוע את זה?! והשאלה (הכי חשוב)! שאני מכניס דיסק משחק של PS1 המכשיר מראה לי תדיסק בצבע כחול ושאני נכנס אליו הוא חושב כזה ואז יוצא! זה אומר שהסוני לא יכול להיכנס אליו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ לי על צ'יפ לPS2, שיהיה כמה שיותר זול ויעשה את העבודה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קיבלתי את ה 360 החדש שלי ואיתו את Mirror's Edge. אני פשוט מלא התלהבות, מכול המשחקים החדשים שהיו לי וממש רציתי לשחק בהם בחרתי בו (יש לי עוד 2 משחקים - DEAD SPACE וגירס 2 - שנמצאים עדיין בניילונים). עדיין לא סיימתי אותו , אני לא קרוב לאמצע המשחק אפילו (סיימתי סך הכול פרק 3 - מתוך 8 או 9) אבל אני חייב לציין שהמשחק אדיר ברמות מטורפות. לרגע נעזוב את הקונספט ונרד לגראפיקה: הכול מדהים , רואים שהשקיעו בעיצוב כסף לא קטן , אתה נכנס לאווירה תוך שניה ומפחד לקחת קפיצה לא נכון. מוזיקה: גם כן המשחק לא נופל והמוזיקה מפציצה ומתאימה למשחק (שיחקתי לפני זה FAR CRY 2 בזמן ששמעתי את CITY OF EVIL של A7X וישר כיביתי ברגע שנכנסתי למשחק , פשוט מדהים). השלבים: השלבים יחסית נחמדים , בכול אחד יש קטע…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
Sony has confirmed that they have stopped supplying the 80GB PS3 Motorstorm bundle. Sony are presumably making way for the new 80GB MGS 4 bundle that includes a DualShock 3 controller. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28080 הגיע הזמן שיכניסו את הדול שוק 3 לקופסאות
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לרכוש קונסולת WII ואני מחפש חנות אמינה בצפון שניתן להגיע אליה ולקנות את הקונסולה ולהתקין בה גם צ'יפ. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
משחק טניס של סגה מזכיר את מאריו טניס אני יכנה אותו סוניק טניס כי זה קליט יותר http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21959
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאח שלי לבר מצווה את כל חבילת הגיטר הירו לסוני 2 שלנו. עכשיו אין לי מושג מה הטווח מחירים, ובאיזו רשת אמינה כדי לקנות. גם האם יש כמה סוגים שונים של גיטרות, ואיזה משחק הכי שווה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מדבר עם חבר כבר דיי הרבה זמן על זה שאני אקנה ממנו את הPS2 שלו הוא שמור מאד, בלי שום בעיות בזמן האחרון, שיחקתי בו כבר מספר פעמים ולא הייתה שום בעיה איתו הPS2 מגיע עם צ'יפ + כרטיס זכרון + 2 שלטים + 40 משחקים רובם צרובים הוא ביקש על כל זה 800 שקלים, דיברתי עם הרבה אנשים וכולם אמרו לי שזה שווה מאד וכדאי לקנות מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי צריכה להגיע החבילה החדשה של ה 40 ג'יגה לארץ ? והאם ידוע צפי הורדת המחירים של החבילה הקודמת של ה 60 גי'גה, אם מישהו יודע בערך בכמה המחיר יירד והאם הוא יירד ישר כשהחבילות החדשות של ה40 יגיעו? תודה
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אנשי Epic Games טוענים שבקרוב יסחטו את טיפת הביצועים האחרונה מקונסולת האקס-בוקס - ומה אז? שלוש שנים כבר הספיקו לחלוף מאז הושקה האקס-בוקס 360 בארה"ב, וכנראה שבמהלך התקופה הזו למדו מפתחי המשחקים לא מעט על קרביה של הקונסולה מבית מיקרוסופט. למען האמת, אנשי Epic Games מצהירים כבר עתה כי הם קרובים למיצוי כוחה הגרפי של הקונסולה, ולא צופים שמשחקי האקס-בוקס שלהם יוסיפו להשתפר אחרי 2010. בראיון לאתר המשחקים Gamasutra מסביר רוד פרגוסון, המפיק הראשי של Gears of War 2, כי לא נותר עוד מקום לשיפורים משמעותיים במשחקי האקס-בוקס העתידיים של Epic. "אחרי שנתיים או שלוש של אופטימיזציה, אני חושב שהגענו הרבה יותר רחוק ממה שחשבנו שנגיע... נדמה לי שאנחנו בהחלט מתקרבים לקו העליון". כמובן שגרפיקה א…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב אז ככה נינטנדו לא נוהגת לחשוף מוקדם משחקים שבפיתוח ולמעשה אין לי מושג מה הם מתכננים להראות ולהכריז בE3 אבל בינתיים ידוע על כל מיני משחקים מענינים שבפיתוח רובם של צד שלישי אז קצת מידע על המשחקים קודם כל הראשון זה משחק שראיתי רק היום Tact of Magic לפי הסירטון פה הוא ניראה כמו דיאבלו שיזדווג אם משחק אסטרטגיה שיזדווג אם השליטה בWII http://www.youtube.com/watch?v=f35ZUrcLwiE The Conduit משחק FPS לWII שניבנה מהתחלה לWII אם מנוע גרפי חדש שכניראה ישמש לעוד משחקי WII בעתיד Resident Evil: The Darkside Chronicles משחק יריות מסילה שכניראה יספר את העלילה של RE2 המשחק הוא המשך לRE-UC שגם היה יריות מסילה Phantom Brave: We Meet Again משחק אסטרטגיה בתורות שמש…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... וואוו אני חושב ששנים לא הייתי באתר.. (אין הרבה זמן בקרבי) בכל מקרה קניתי קונסולה חדשה ויש לי 2 שאלות... 1. איך זה הולך אם אני רוצה לשחק ברשת? זה אפשרי בכלל בארץ? 2. הסיריאל של הPS שלי הוא SCPH-75004... הוא מהסדרות האחרונות?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ברגע שאני מנסה להריץ משחק/סרט בלוריי, המכשיר מצפצף ו"פולט" את הדיסק החוצה. אני גם מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג למה? אגב, תוכן שנמצא כבר במכשיר עצמו (משחק infamous שהורדתי) הוא כן מריץ, רק גם מצפצף כשאני סוגר.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
קניתי XBOX360 ELITE מארצות הברית. נשרף לי הספק המקורי של הX360, ושקניתי ממונו אוןלין AC ADAPTER, ספק חילופי, הוא היה על הפנים ועשה לי את טבעת המוות אחרי 10 דקות ביגלל התחממות הספק. מישהו יודע מה עלי לעשות ואיפה אני יכול לקנות ספק שהוא כמו צריך? (אם מוכרים אותו פה ביכלל וכמה הוא עולה).
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לקנות את ה-dual shock 3 מ-playasia אבל אז ראיתי שיש שני סוגים , האחד שמתאים ל-PS3 יפני והשני ל-PS3 אמריקאי , אם אני ירכוש אחד מהם הוא לא יעבוד על הקונסולה שלי שהיא אירופאית (PAL) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כמה שעות משחק יש לו?? האם שווה לקנות?? יש לו אופציה של אונליין ?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב אז ככה השאלה המרכזית היא , האם כדאי נכון להיום לקנות את ה-PS2? עוד כמה זמן הוא יחזיק מעמד? כלומר עד מתי ימשיכו להוציא משחקים ל-PS2? עוד דבר, האם יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יותר טובה פחות טובה? ועוד משהו אחרון , יש מצב כזה שמשחקים חדשים יקרטעו ? , לדוגמא משחקי מחשב יש להם דרישות מסויימות שהמשחק יעבוד חלק או על הפנים =[ אז השאלה שלי אם זה קיים גם בPS2? או שפשוט כל שמחק שאני אשים בו יפעל באותו הצורה? תודה ענקית לעונים , אני פשוט לא מבין כלום בנושא =]
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אורן נתן ואני נוהג לכתוב בפורומים האחרים באתר בזמנים שונים (בעיקר בחיפוש אחר המלצות ומפרטים לגבי מחשבים), בכל מקרה, מזה שבע שנים אני כותב על משחקי וידאו, לאחרונה השקתי אתר קטן במסגרת בלוג שאמור לרכז את כל הכתבות שלי ובכך לאפשר לי לקבל פרספקטיבה לגבי אפשרויות ההתקדמות שלי. בכל מקרה, הייתי שמח לשמוע את דעתכם על הכתבות השונות. בין הכתבות ניתן למצוא ביקורות על משחקי פלייסטיישן 3, מהדורת חדשות שבועית, כתבות מהארכיון ועוד. תודה רבה מראש. הנה הלינק: http://ogelive.wordpress.com
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-