עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אני עומד לרכוש XBOX, נכון לעכשיו במחיר דומה יש לי דילמה בין ה-JASPER עם פריצת JTAG לבין SLIM 4G עם פריצה רגילה. מצד אחד עם הJTAG אני יכול לשחק ישירות מכונן נייד ולא לשחוק את העינית מצד שני ה-SLIM חדש יותר. מה עדיף?

2. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21957 אני מעריך שיהיה פורט פשוט ואני לא מתכנן לשחק בו עוד הפעם אבל זה בשורות מצוינות למי שקנה WII ולא שיחק בגירסת הPS2

3. שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על אתרים להזמנת משחקים ל- PS3 רצוי אתר אמין וזול. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Elad Bublil,

היי רכשתי xbox one s. יש לי חשבון ישראלי לדעתי. נגמר לי ה game pass ואני לא מצליח לחדש דרך מייקרוסופט. כל הזמן נותן ארור... בחשבון יש שני סוגי כרטיסי אשראי חול ו paypal. כל הזמן מחזיר ארור ולא נותן לבצע את הרכישה. המצחיק הוא שקניתי לפני שבוע את ori game באותה דרך בדיוק. אגב אני קורא על פתרון גיפטכארד...מה זה עולם שלישי?? לא בא לי להכניס כל חודש קוד. יש פתרון לעניין? | פרופיל | שלח הודעה | חפש

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  5. שלום ברצוני לרכוש XBOX 360 ... הבנתי שיש כל מיני גרסאות (אחת שמתחחמת יותר ....) אני רוצה לשחק בשעות הפנאי (משחקי מכות מורטל קומבט כדורגל ) ממה לא גיימר מה אני צריך לדעת לפני הקניה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אלון פ,

ראיתי באתר VGAMES כתבה מענינת http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=51&id=2188 ( אני חושב שזה הקישור אבל זה הפסיק לעבוד לי פתאום..) מה אתם אומרים? יהיה יבואן רשמי של XBOX 360 בארץ? אתם בעד? הולכים לחתום? למשהוא יש עוד מידע? אלון נ.ב. רק עכשיו ראיתי שקרירין כבר פתח תארד בנושא, אתה יכולים לנעול את שלי.. :

7. Started by thebenjamin,

במידה ואני מזמין קונסולת Wii מחו"ל, כמה מכס/מע"מ אני אצטרך לשלם? כמה אני אצטרך לשלם למדינה סה"כ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  8. שבוע טוב, אני מעוניין להוסיף מערכת הפעלה נוספת על הPS3 ולפי ההוראות התקנה יש צורך ליצור מחיצה דבר הדורש פירמוט של הHD כאשר אני רוצה להעתיק את הנתונים של המשחק Guitar hero world tour הPS3 לא מאפשר. כל משחק אחר הוא מאפשר לי להעתיק בלי שום בעיה לDisk on key. האם יש דרך להעתיק את השמירות?? במידה ואני אעשה גיבוי כללי של כל המכשיר האם זה כולל גם את השמירות של המשחקים?? תודה מראש, ושיהיה לכולנו שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. Started by RoMEo,

אני מנסה להתחבר לרשת בסוני 3 דרך וואירלס, וואי פי, מה שלא יהיה (יש לי ראוטר), וזה לא מצליח לי. זה אמנם מוצא לי את השם משתמש שלי והכל, אני מתחבר לרשת שלי אבל הבדיקה נכשלת ב Ip Address... מישהו עשה את זה כבר והצליח לו? אפשר לקבל עזרה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. Started by shiranosh,

שלום לכולם , השלט המקורי של סוני ( יותר נכון שניהם ) הפסיקו לעבוד פתאום , הם עובדים רק כאשר הם מוחברים לטעינה. חשוב לציין כי לא מדובר בחוסר סוללה אלא פשוט הוא לא מזהה את השלט ברגע שהוא לא מחובר. רשום לי ככה : To use remote play ' go to setting > remote play setting > register device and register remote play device ניסיתי לעשות את זה כמה פעמים אך ללא הצלחה! אני אובדת עצות....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. בכל חנות שחיפשתי בזאפ ה80 ג'יגה יותר זול מהגרסאות של ה60 וה40 יש למישהו מושג למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by marlboro,

http://www.amazon.com/Xbox-360-Wireless-Racing-Wheel/dp/B000HZA1QG

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. Started by huber,

שלום. התקנתי את המשחק HALO 5 מדיסק ל XBOX ONE. הוא ביקש להוריד עידכון, אישרתי אבל העדכון לא מצליח לרדת. ניסיתי בחיבור חוטי ואלחוטי וכשאני בוחר CHECK NETWORK CONNECTION הבדיקה עוברת בהצלחה. רעיונות?

14. Started by DardaDai,

ע"פ שמועה שמתבססת על הוועדה לדירוג משחקים הגרמנית, נראה כי גירסת חדשה (מיוחדת לייתר דיוק) של אי הקופים (The Secret Of Monkey Island) בדרך לXBLA של Xbox 360. http://www.gamerbytes.com/2009/05/the_secret_of_monkey_island_co.php ;D (נלקח מפרום xbox בvgames)

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. היי חברים, אני מחפשת את המשחק הזה (שמישהו המליץ עליו בשבילי) אבל אני לא חושבת שהוציאו אותו לשיטת שידור Pal. אודה לכם על העזרה מורן

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. Started by Yaron1979,

נתקעתי בשלב שצריך להרוג את הדוב במערה. יש לי רק חצי רעל שכאשר אני יורה הדוב מנוטרל לחצי דקה וזהו. כל מה שאני עושה לא מצליח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by akon1985,

איפה אני יכול למצוא בארץ מדפים כאלה או כל מדף אחר שאני יוכל לתלות את הX על הקיר מאחורי הטלוויזיה. המדף חייב להיות דק שיכנס מאחורי הטלוויזיה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by lior69961,

שלום לכולם. בשעה טובה רכשתי xbox ואני מנסה להוריד דרכו משחקים ולא מצליח. בהתחלה ניסיתי להגדיר את המדינה כישראל ולבחור משחק שהם מאפשרים (לא את כולם אפשר), וקיבלתי הודעה שצורת התשלום לא מאושרת - למרות שהזנתי פרטים מלאים ובדקתי עם חברת האשראי שהם מאשרים. אחר כך ניסיתי להתחבר בתור יוזר מארה"ב עם כתובת אמריקאית שיש לי ומוגדרת ככתובת נוספת על כרטיס האשראי. הפעם אני מקבל הודעה שהמשחק לא זמין ב-region שאני נמצא בו - כלומר זה עדיין מזהה שכתובת ה-IP שלי ישראלית. אני מתחבר עם ראוטר - מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין מה צריך לעשות? תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matanch,

יש לי חבר בארצות הברית ואני רוצה שהוא ישלח לי כמה משחקים אני צריך להגיד לו שיביא לי משהו ספציפי...או שכל משחק יעלה לי..? שמתי לב שבמשחקים שיש לי מסומן מאחורה בעטיפה מספר 2 אם אני לא טועה זה השם של האיזור.. קיצור מה אני צריך להגיד לו שהמשקים שהוא ישלח לי יעבודו לי?!! תודה מראש לכל העוזרים..!! מתן

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1046 אותי מסקרן ה TOMB RAIDER החדש, ה LEFT4DEAD, וה Gothic 3 - Forsaken Gods כמובן.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by R.R,

שלום אני מחפש משחקי ps2 אנא כתבו את ההמלצות כך: ז'אנר: (הרפתקאות , פעולה , תפקידים וכד') עלילת המשחק: דירוג המשחק: (1-10) הערות על הגרפיקה של המשחק: הערות כלליות על המשחק:

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. Started by thebenjamin,

יש אפשרות למחוק משם משחקים? כלומר מהרשימה של משחקים ששחקתי בעבר וachievements? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה אם יש שם 0GS, יש גם אפשרות אם זה לא מאופס?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. את טריילר החשיפה למשחק החדש של הידאו קוג'ימה, יוצר סדרת Metal Gear Solid הנודע, בכיכובו של השחקן נורמן רידוס (מ'המתים המהלכים'), כבר ראיתם? לאף אחד עדיין אין מושג על מה בדיוק המשחק, אבל זה נראה מסקרן ומיסטי בהחלט.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Decktor,

קניתי PS1 משומש, רק השלט שבא איתו כבר דפוק והייתי רוצה להחליף אותו. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות שלט ל PS2 ולחבר אותו.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  25. Started by Tomerm,

טוב, אני ממש רק בהתחלה של המשחק, בינתיים המשחק אדיייר ! RPG מעולה. מאוד קשה, לא לכל אחד, לא לאלו שרגילים "למעוך כפתורים" כאשר מתים (ואני מדגיש כאשר ולא "אם") מאבדים את כל הנסיון שצברנו מאז הפעם האחרונה שמתנו, אין אפשרות לשמור משחק עד שלא מסיימים שלב. ואם מתים מתחילים את כל השלב מהתחלה. אפשרויות שדרוג הדמות והחפצים קשה, הנסיון שצוברים הוא גם הכסף, כלומר לרוב מצטרך להחליט האם לשדרג את הדמות או את החפצים שלה. כשמתים בפעם הראשונה בכל שלב, הופכים למעין "רוח רפאים" הדרכים היחידות לחזור לחיים הם או להרוג מפלצת מאוד קשה, או לשחק און ליין ולעזור למישהו אחר לנצח מפלצת קשה אחרת ואז הוא זוכה בניסיון ואתם חוזרים לחיים. טיפה קשה להסביר אני מניח. המולטי, פשוט אין מילים לתאר אותו, מאוד …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.