קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הירידה במחיר, שממקמת את הקונסולה לראשונה כזולה יותר מה-PS4, תיכנס לתוקף רק לתקופת החגים ורק בארצות הברית (לעת עתה) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9b%d7%aa-%d7%90%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מפתחת השבבים שאחראית לכוח העיבוד מאחורי קונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 תנצל את תהליך הייצור החדש על מנת לאפשר את יצירתם של דגמים קומפקטיים, חסכוניים וזולים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a5-jaguar-%d7%91-20-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c-ps4-%d7%95-xbox-one/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישו מושג מתי הוא יוצא ? ולאיזה קונסולות הוא יוצא ? ראיתי את הטריילר ששיחררו ובאמת שרוקסטדי עשו איתו עבודה מטורפת. המשחק נראה מדהים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, קיבלתי היום PS3 מחבר שלא משתמש בו יותר. הבעיה שאני מחבר לטלויזיה בחיבור AV רגיל (בננה צהובה) ואין תמונה כלל בטלויזיה. אני כמעט בטוח שזה בגלל שהPS3 הגיע מארה"ב (NTSC) והטלויזיה פלזמה היא PAL. מה ניתן לעשות? כמה נתונים: מדובר על טלויזיה פלזמה Panasonic TH-42-Pw7 אין לה חיבור HDMI (רק VGA\AV) יש רעיונות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש קונסולת משחקים לי ולילדים/בנים שכיום הם בני 6 ו-9. תקציב גג- 2,000 ש"ח +-. שימוש - משחקים ללא אלמנטים אלימים של מכות וירי (בשלב זה לפחות). אציין שאין לי שום הבנה או רקע בקונסולות פרט לרקע כללי וחומר שקראתי בפורום. מבין שיש ps,xbox ו-wii מדגמים שונים. על בסיס מה בוחרים איזה קונסולה לקנות? האם יש שוני מהותי בין הקונסולות לשימוש שהצגתי? מבין שה-wii הוא ברמה טובה פחות מהשניים האחרים. אודה להתייחסות גם לאיזה דגם ספצייפי לרכוש ומה הכרחי או רצוי שיהיה בהיבט האביזרים הנלווים. על אף שיש לי את האופציה לרכוש את המכשיר בחו"ל מניח כי ארכוש אותו בארץ מטעמי אחריות. אודה לכל התייחסות.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אתרים מסויימים שאפשר לראות בהם קהילות של גיימרים ומשם להוסיף אותם כחברים לאקס בוקס one למי שיש כמובן?...או שאפשר למצוא אנשים רק בפורומים כמו פה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
זקוק נואשות לעזרה! לפני שבועיים רכשנו מתנה לבן את הקונסולה המתוארת בנושא. המשחקים יושבים על HDD חיצוני עם כמה משחקים שעד עכשיו הספקתי להוריד ולהמיר ל-GOD. כל המשחקים עולים ועובדים. אך לצערי את העטיפות אני לא רואה. למען האמת רק אתמול, אין לי מושג איך זה קרה?! זה פתאום הראה את העטיפה של אחד מהמשחקים. לצערי לא ראיתי הרבה הסבר בנושא ברשת ואשמח מאוד לאישזהו הסבר מפורט שלב אחרי שלב, איך לבצע את הפעולות כך שעטיפות תיראנה. הדגם שרכשתי הוא ה-360 האחרון כלומר הקופסה השחורה המלבנית ישרה (לא זו עם הקימור) ניסיתי לבדוק ב- SYSTEM SETTINGS מה ניתן לעשות והגעתי למקום בו יש אופציה לשנות כל מני ערכים הקשורים לנתיב של מיקום המשחקים, אך זה לא עזר. כמובן החזרתי את כל ההגדרות חזרה מבחינת חיבו…
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש למקום העבודה את Call of duty Advanced Warfare. רציתי לדעת כמה שחקנים יכולים לשחק בו זמנית במולטיפלייר OFFLINE ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקנות משחקים בזול ל PS4? אני מתכוון כמו שיש מבצעים למשחקים ל PC בסטים GMG האם יש אותו דבר לקונסולות?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש ברשותי PS3 מהדגם השמן CECHK01. ולאחרונה הוא לא מוכן למשוך את הדיסקים שאני מכניס לו פנימה עד הסוף, הוא מושך אותם עד מחצית מהדיסק ולא מאפשר להם להיכנס. דוגמה לבעיה שאני חווה עכשיו: ראיתי כמה סרטונים ברשת שמסבירים איך לשחרר את המנגנון הנעילה של הכנון דיסקים, אבל זה מצריך המון עבודה קשה בפירוק והתעסקות עדינה עם המכשיר. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לפתור את הבעיה מבלי לפרק את המכשיר לגורמים ולהסתכן בלהרוס אותו עד כמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר שלט אלחוטי של אקס בוקס 360 באמצעות רכישת כבל USB או שהדרך היחידה היא באמצעות מקלט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
מהיום ניתן לשחק ביותר מ-100 כותרי Xbox 360 בקונסולה העדכנית מבית מיקרוסופט, וזה מסייע לה לרשום היקפי ביקוש מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שירות-התמיכה-לאחור-במשחקי-xbox-360-הושק-עבור/
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב שצריך להרוג את הדוב במערה. יש לי רק חצי רעל שכאשר אני יורה הדוב מנוטרל לחצי דקה וזהו. כל מה שאני עושה לא מצליח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר עדיף לקונסולה, לשחק במסך מחשב או בטלוויזיה? הבנתי שיש את כל עניין ה- INPUT LAG שאומרים שבטלוויזיות הוא יותר נוכח, אני משתמש בטלוויזית 42 אינץ' LG42LE5300 ואני לפעמים מרגיש שכן יש זמן תגובה בעייתי (דיליי מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד שהמסך מגיב) לעומת זאת, הרבה יותר כיף לשחק במסך טלוויזיה של 42 אינץ' לעומת 27 מה עדיף בגדול?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי חשבון ב EA עם לא מעט משחקים. האם יש דרך להעביר את החשבון ל XB1? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
את טריילר החשיפה למשחק החדש של הידאו קוג'ימה, יוצר סדרת Metal Gear Solid הנודע, בכיכובו של השחקן נורמן רידוס (מ'המתים המהלכים'), כבר ראיתם? לאף אחד עדיין אין מושג על מה בדיוק המשחק, אבל זה נראה מסקרן ומיסטי בהחלט.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את המשחק HALO 5 מדיסק ל XBOX ONE. הוא ביקש להוריד עידכון, אישרתי אבל העדכון לא מצליח לרדת. ניסיתי בחיבור חוטי ואלחוטי וכשאני בוחר CHECK NETWORK CONNECTION הבדיקה עוברת בהצלחה. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כשהיא נישאת על אדי ההצלחה האדירים של השקת ה-Pokemon GO, חברת המשחקים היפנית מציגה מזכרת מדליקה מהעבר שאותה יעריך כמעט כל מי שגדל בשנות השמונים והתשעים השבוע הנוכחי עשוי להיות המפנה הגדול שלו ייחלה נינטנדובשנים האחרונות – Pokemon GO שנוצר תחתיה הופך במהירות למשחק המובייל הכי פופולרי אי פעם, מקפיץ את המניה שלה מעלה באופן כמעט חסר תקדים ומבהיר שלחברה יש עתיד מזהיר בעולם הנייד, לצד קונסולת ה-NX החדשה לשוק הביתי שצוברת גם היא התעניינות גדולה יותר ויותר. אל אלו מצטרף עתה עוד מוצר מדליק שעשוי להפוך ללהיט בלתי צפוי – גירסה מיניאטורית של קונסולת ה-NES אשר החלה את הכל (וכבר חגגה יום הולדת 30 לפני כשנה), עם מיטב הלהיטים שנוצרו עבורה ותמיכה באמצעי תצוגה מודרניים. הדגם החדש-…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם חנות כלשהי כבר הודיעה על הדגמה? אני מניח שזה יעמוד להדגמה בבאג וכאלה חנויות. אולי יש דרך להירשם להדגמה מסודרת איפשהו? מישהו שמע? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה אבל: אני מחפש לקנות את המשחק GTA Advance ל-Gameboy Advance. אם למישהו במקרה יש והוא מוכר, אשמח ליצירת קשר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בארץ מדפים כאלה או כל מדף אחר שאני יוכל לתלות את הX על הקיר מאחורי הטלוויזיה. המדף חייב להיות דק שיכנס מאחורי הטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
סרטון חדש על המקרה שלי עם G2A. אשמח לפידבק, עם אהבתם אשמח לליק וסאב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
האם PC הוא אלטרנטיבה טובה לקונסולות?אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ל-xbox one במחיר שפוי ככל הניתן. האוזניות ישמשו גם לגיימינג אז דרוש מיקרופון אבל אשמח באם יהיה נתיק ויוכל לשמש גם לשמוע מוזיקה מהנייד או מהמחשב. אני מבין כי ב-xbox one האוזניות מתחברות ישירות לשלט ולא לקונסולה (שזה יתרון גדול מכיוון שלא צריך לפרוס כבל לאורך החדר). ראיתי שיש שני חיבורים - שקע 3.5 סטנדרטי ושקע ייעודי למתאם של xbox. לא הבנתי מה הייעוד של המתאם - האם רק דרכו ניתן לחבר אוזניות שאינן של מיקרוסופט? האם ניתן לחבר אוזניות ישירות לשקע הרגיל? כמו כן, כאשר מחברים את האוזניות האם שומעים גם את המוזיקה של המחשק וגם דיבור או שרק דיבור? אין בעיה להמליץ על רכישה מ-ebay או aliexpress. …
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-