עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by nzehavi,

כמה שעות משחק יש לו?? האם שווה לקנות?? יש לו אופציה של אונליין ?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  2. למי שלא מכיר, מדובר בכתבות וידאו-אנימציה נחמדות של מגזין המשחקים המקוון http://www.escapistmagazine.com, שמובאות ע"י Ben "Yahtzee" Croshaw. והפעם: Assassin's Creed Guitar Hero 3 תהנו

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  3. השמועות אומרות שזה משהו מפלצתי בערך פי 2 או 3 ממה שאנחנו מכירים במחשב הממוצע. מישהו יודע במקרה? רק לשים לב שהכוונה היא לא ל-FSB. תודה.

4. Started by thebenjamin,

במידה ואני מזמין קונסולת Wii מחו"ל, כמה מכס/מע"מ אני אצטרך לשלם? כמה אני אצטרך לשלם למדינה סה"כ?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. Started by Raul,

אהלן חבר'ה... וואוו אני חושב ששנים לא הייתי באתר.. (אין הרבה זמן בקרבי) בכל מקרה קניתי קונסולה חדשה ויש לי 2 שאלות... 1. איך זה הולך אם אני רוצה לשחק ברשת? זה אפשרי בכלל בארץ? 2. הסיריאל של הPS שלי הוא SCPH-75004... הוא מהסדרות האחרונות?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by stone cold,

שנה קודמת שיחקתי COD4 המשחק היה מצוין גרפית \סאונד \פרזנטציה הכל ברמה הגבוה ביותר זה היה על המחשב אבל בסופו של דבר זה לא הרגיש לי רענן ויותר כמו COD2 משופר גרפית ובמקום אחר ההיסטוריה שלי אם COD הולכת ככה COD1-2 במחשב לדעתי הכי טובים שיצאו יחסית לתקופת זמן COD3 לPS2 שהיה סביר ולא יותר COD4 למחשב שלא יתלהבתי כי זה הרגיש מיחזור למשחקי עבר אז החלטתי הפעם לנסות את COD5 בWII שקיבל ביקורות טובות ולשמחתי בעיקר או רק בגלל השליטה של הWII ואני מדבר על הפוינטר מאוד אהבתי לשחק בו בכל מקרה אני יחלק את זה לדברים טכנים קודם כל גרפיקה - בניגוד להרבה משחקי מולטיפלטפורם לWII ובניגוד לתמונות שיש ברשת הגרפיקה יחסית לWII טובה יש הרבה אפקטים \פיצוצים\אויבים על המסך המשחק זורם מאוד ח…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. הורדתי את הקובץ..מפלייסטיישן נטוורק...הבאתי את כל הפרטים כרטיס אשראי הכל. עכשיו הקטע המצחיק הוא שהקובץ ירד 63 מ"ב.התקנתי אותו.. פתחתי את המשחק.. ואין הוא לא מופיע בשום לשונית במשחק שאני רוצה להכנס אני לא מבין למה?? יש למישהו מושג? יכול לעזור לי.?? אולי צריך להכנס להגדרות או שזה פועל רק באונליין.. בבקשה שלא יצא שסתם שילמתי..:\ **עריכה רציתי גם לומר שהורדתי את הקובץ פעמיים והתקנתי ולא עזר. אני מקווה שלא חייבו אותי בפעם השניה שהורדתי ..:\

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by tiptipon,

רציתי לשתף אותכם חזרתי מחופשה בחו"ל בקנדה ורכשתי לי קצת גודיס ל PS3 שלי כמו DUALSHOCK 3 שניים שכל אחד חצי מחיר מאשר בארץ וגם את המשחקים WARHAWK וגם PURE אחלה משחקים חבל שלא קניתי עוד אבל השלטים פשוט משהו שמוסיף הרבה לחווית המשחקים גם במרוצי מכוניות וגם FPS כמו BAD COMPANY והמשחקים מהנים עוד יותר תודה לכל מי שעזר בהחלטות לגבי מה לרכוש תודה תודה תודה :yelclap:

9. יש לי דיסק לWII עם כמה משחקים לגיים קיוב. הקטע הוא שאין לי מושג איך המשחקים של הגיים קיוב בכלל נראים ואם בכלל כייף לשחק בהם או לא. אז אני רק צריך שתגידו לי אם זה בערך דומה בסגנון לפלייסטיישן2. יש שם משחקים של מכות ומירוצי מכוניות? (קרירין אתה מוזמן לפרט...) תודה

10. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין PSP פרוץ ולא פרוץ..?

11. Started by nineball,

למישהו יצא כבר לשחק ב MAD WORLD ל WII? אני שוקל לקנות, אבל רוצה לקבל כמה חוות דעת קודם. הביקורות מהללות עד עכשיו- http://wii.ign.com/articles/960/960344p1.html הציון הממוצע מכל הביקורות ברשת עומד על סביבות 85-87, וסביבות ה 90 מהמשתמשים, אבל אין הרבה משתמשים שגם פירטו לגבי הציון.... הייתי שמח לדעת יותר לפני שאני מוציא כסף, למרות שקטעי הוידאו שראיתי נראים מעולה.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות PS3 בעיקר בגלל הGTA החדש. יש לי מספר שאלות.. שמעתי שלא כל משחקי PS2 עובדים על PS3, או שרק על חלק מהגירסאות. איך זה הולך? הם כן קוראים? אפשר לחבר את המכשיר לכל טלויזיה? ובכלל, מה עוד צריך לדעת? אני לא רוצה לקנות אותה ואז שלא אוכל לחבר אותה ולשחק. תודה. אפשר להשיב למייל eden@faqil.com

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by huber,

אנשי Epic Games טוענים שבקרוב יסחטו את טיפת הביצועים האחרונה מקונסולת האקס-בוקס - ומה אז? שלוש שנים כבר הספיקו לחלוף מאז הושקה האקס-בוקס 360 בארה"ב, וכנראה שבמהלך התקופה הזו למדו מפתחי המשחקים לא מעט על קרביה של הקונסולה מבית מיקרוסופט. למען האמת, אנשי Epic Games מצהירים כבר עתה כי הם קרובים למיצוי כוחה הגרפי של הקונסולה, ולא צופים שמשחקי האקס-בוקס שלהם יוסיפו להשתפר אחרי 2010. בראיון לאתר המשחקים Gamasutra מסביר רוד פרגוסון, המפיק הראשי של Gears of War 2, כי לא נותר עוד מקום לשיפורים משמעותיים במשחקי האקס-בוקס העתידיים של Epic. "אחרי שנתיים או שלוש של אופטימיזציה, אני חושב שהגענו הרבה יותר רחוק ממה שחשבנו שנגיע... נדמה לי שאנחנו בהחלט מתקרבים לקו העליון". כמובן שגרפיקה א…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by itai_1813,

היי אנשים. אז ככה, רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש ב-360 כנגן DVD. ניסיתי להכניס דיסק של סרט, ולמטה (בשם של הדיסק, ה-Tray) רשום שזה דיסק מדיה משולב. איך אני מנגן את הסרט שבדיסק (אם יש אפשרות כזאת). דבר נוסף, ניסיתי לחבר נגן על מנת לבדוק האם ה-360 קורא את קבצי המוזיקה שבתוכו, הנגן נדלק בזמן שאני מחבר אותו ל-360 ב-USB והוא אפילו נטען אבל אני לא יודע איך לראות את תכולת הנגן. אז שוב, במידה ויש אפשרות לנגן מוזיקה מהנגן בבקשה הסבירו לי איך. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Sony has confirmed that they have stopped supplying the 80GB PS3 Motorstorm bundle. Sony are presumably making way for the new 80GB MGS 4 bundle that includes a DualShock 3 controller. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28080 הגיע הזמן שיכניסו את הדול שוק 3 לקופסאות

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by huber,

יש לכם את המשחק? קבלו חינם תוספת אופנועים ומצב לילה. אין לכם את המשחק? אולי זו הסיבה לרכוש אותו. http://blog.us.playstation.com/2008/08/05/paradise-city-choppers-burnouts-bikes/

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  17. עכשיו גם Mass effect יצא בנוסף ל Assissn creed אבל יש לי טבעת המוות שלחתי את המכשיר לתיקון לפני שבוע וחצי כמעט, אמרו לי שצריך להרכיב לזה מאוורר יותר מהיר שכרגע לא במלאי המאוורר המהיר הזה עוזר ממש כי אני יכול לוותר עליו ולקבל את הקונסולה כבר השבוע? אפשר להרכיב מאורר אחר ?, כי המאורר המהיר הזה הוא מזמין מחול, וצריך לחכות שיגיע, ולא בא לי להמשיך לחכות למשלוחים אם זה לא יגיע בקרוב (כרגע ההערכה היא כמה ימים)

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by Or94,

מה עדיף לקנות: פלייסטיישן 3 או מחשב חזק? אני מתכוון מה יותר טוב מבחינה גראפית? מבחינת נוחות ובכלל מה יותר טוב ויותר שווה לקנייה?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by sagioto,

שלום, בזמן האחרון אין יותר מדי משחקים מעניינים, ואני כבר משחק פעם שניה באלו שיש לי, אני מעוניין להחליף את COD4 (גרסא אמריקאית אם זה מעניין מישהו- עובד על כל המכשירים) עם חבילת מפות נוספת, תמורת Resistance 2 אם אתם רוצים במקום COD4 משחק אחר דברו איתי מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  20. טוב אז ככה ידוע לי שהמשחק מאוד ישן אבל בכל זאת שיחקתי בו אז אני רוצה לבקר אותו בכל מקרה הרומן שלי אם סידרת ריזידנט איוול התחילה בימי הN64 אז קניתי את RE2 לN64 עבר הרבה זמן ואז שיחקתי בRE4 בגרסת הPS2 שקניתי את הWII רציתי להשלים את הסדרה ושיחקתי בRE1 רימיק שזה רימיק מושקע למשחק הראשון שיצא לגימקיוב שיחקתי בRE-Z שזה מבחינת הסדר המשחק הראשון למרות שהוא יצא בפועל אחרי המשחק הרבעי (לא RE4 אלה "קוד וורוניקה" ) בין היתר שיחקתי גם בRE-UC שזה ספין אוף של הסדרה אז הגיע הזמן מבחינתי להשלים את הסדרה וכרגע נישאר לי רק "קוד וורוניקה" וRE5 גילוי נאות -את רוב המשחק שיחקתי בסוף בPC אבל כן התחלתי בגימקיוב וההבדלים זניחים ובעיקר עניין של רזולוציה שיותר טובה בPC בכל מקרה Res…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by babu,

אני רוצה לקנות טלווזיה שתשמש כמסך רציתי לוותר על מחשב אבל איך אפשר לוותר על אינטרנט PS2 עולה היום 1000 שקל עם הכל הכל וזה עוד סביר השאלה שלי היא עם PS2 יוכל להריץ לי משחקים וסרטים באיכות יותר טובה ממחשב באזור ה 2.5 K? אם כן אני יקנה מחשב ב 200 שקל רק בשביל אינטרנט ויחסוך לי אם לא אני יקנה כבר מחשב שיחובר לטלוזיה וזהו ! אז מה יותר טוב PS2 או מחשב באזור ה 2.5K

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by iDanVas,

החלטתי לקנות XBOX360 גרסאת PREMIUM. המחירים בחנויות הם דומים ועצרתי על 3 והם GAMESTATION ENJOYSTICK ו PLAYBOX. השאלה היא עם מישהו מכם רכש אי פעם בהם , ויכול להמליץ או להפך? ולמה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by guyk,

מישהו יודע אם כרטיס ווי פוינטס מארה"ב יעבוד לי בווי pal? וגם מישהו מכיר חנות שמוכרים בה כרטיסים?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by huber,

טושיבה וסוני מתכננות לייצר מעבד CELL ב 45NM (כרגע מעבד ה CELL ב PS3 החדשים הוא ב 65NM) כבר בתחילת 2009, מה שאומר צריכת זרם נמוכה ב 40 אחוז בערך, פליטת חום נמוכה וכנראה הורדת מחירים ואף אולי גירסה רזה של ה PS3: http://www.ps3fanboy.com/2008/09/22/sony-toshiba-making-45nm-cells-in-09-slim-ps3-on-way/

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. אחרי 10 דקות עד חצי שעה הרשת מתנתקת לי, אי אפשר לשחק ככה באונליין..! יש לי תגרסא הדקה שמחוברת לראוטר עם כבל רשת.. אגב מספר הבעיה היא 8002ad23. מישו יודע מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.