עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Demagh,

קודם כל, אני כמעט סגור על הזמנה מחו"ל. גרסאת הפרמיום עולה סביבות 1700 שקל בארץ, כשעם הזמנה מחו"ל (כולל הזמנה) יוצא סביבות האלף. דעתכם? המלצות לחנות טובה? ועוד דבר, יש לי שלט אלחוטי למחשב. אפשר לחבר את השלט גם לXBOX, נכון?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by stone cold,

שנה קודמת שיחקתי COD4 המשחק היה מצוין גרפית \סאונד \פרזנטציה הכל ברמה הגבוה ביותר זה היה על המחשב אבל בסופו של דבר זה לא הרגיש לי רענן ויותר כמו COD2 משופר גרפית ובמקום אחר ההיסטוריה שלי אם COD הולכת ככה COD1-2 במחשב לדעתי הכי טובים שיצאו יחסית לתקופת זמן COD3 לPS2 שהיה סביר ולא יותר COD4 למחשב שלא יתלהבתי כי זה הרגיש מיחזור למשחקי עבר אז החלטתי הפעם לנסות את COD5 בWII שקיבל ביקורות טובות ולשמחתי בעיקר או רק בגלל השליטה של הWII ואני מדבר על הפוינטר מאוד אהבתי לשחק בו בכל מקרה אני יחלק את זה לדברים טכנים קודם כל גרפיקה - בניגוד להרבה משחקי מולטיפלטפורם לWII ובניגוד לתמונות שיש ברשת הגרפיקה יחסית לWII טובה יש הרבה אפקטים \פיצוצים\אויבים על המסך המשחק זורם מאוד ח…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. תהנו http://www.us.playstation.com/PS3/Store?DCMP=ILC-HP_1303&LINK=STORE

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  4. היי. שידרגתי את האינטרנט שלי ומהירות ההורדה שלי באתרים כמו Fileflyer ודומים לו מגיע ל 530 KB לשנייה אבל ב PS3 המהירות היא 18KB לשנייה שזה בדיחה... קניתי ראוטר חדש של EDIMAX BR-6524N עידכנתי את הקושחה הגדרתי את הכל כולל את ה PS3 אבל המהירות מאוד איטית. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אולי צריך לפתוח פורטים או להגדיר הגדרה מיוחדת ל PS3? תודה !

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

במידה ואני מזמין קונסולת Wii מחו"ל, כמה מכס/מע"מ אני אצטרך לשלם? כמה אני אצטרך לשלם למדינה סה"כ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. Started by huber,

יש לכם את המשחק? קבלו חינם תוספת אופנועים ומצב לילה. אין לכם את המשחק? אולי זו הסיבה לרכוש אותו. http://blog.us.playstation.com/2008/08/05/paradise-city-choppers-burnouts-bikes/

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  7. הורדתי את הקובץ..מפלייסטיישן נטוורק...הבאתי את כל הפרטים כרטיס אשראי הכל. עכשיו הקטע המצחיק הוא שהקובץ ירד 63 מ"ב.התקנתי אותו.. פתחתי את המשחק.. ואין הוא לא מופיע בשום לשונית במשחק שאני רוצה להכנס אני לא מבין למה?? יש למישהו מושג? יכול לעזור לי.?? אולי צריך להכנס להגדרות או שזה פועל רק באונליין.. בבקשה שלא יצא שסתם שילמתי..:\ **עריכה רציתי גם לומר שהורדתי את הקובץ פעמיים והתקנתי ולא עזר. אני מקווה שלא חייבו אותי בפעם השניה שהורדתי ..:\

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by ofeky1,

הבעיה במשחק WWE 2007 עם אחד השלטים! שאני משחק עם שני שחקנים אחד נגד השני אז אחרי כל מכה שאני נותן השלט לוחץ לי START לבד! והמשחק יוצא לי לתפריט הזה של ה PAUSE למה זה קורה? ואיך אפשר למנוע את זה?! והשאלה (הכי חשוב)! שאני מכניס דיסק משחק של PS1 המכשיר מראה לי תדיסק בצבע כחול ושאני נכנס אליו הוא חושב כזה ואז יוצא! זה אומר שהסוני לא יכול להיכנס אליו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by zedprime,

שלום לאנשי hwzone - ביום שני הקרוב, ה13 לחודש קבוצת "היילו 3 ישראל" (שאני שותף בה) מארגנת ארוע פתוח של היילו 3 לכלל ציבור השחקנים. הארוע יתרחש אצל הגראז' גיקס בחולון (רחוב הפלד 40). שימו לב - זה לא ארוע מסחרי, זה יוזמה של שחקנים למען שחקנים. אין דמי כניסה לארוע אך יתכנו דמי כניסה לתחרות עצמה (בסכום סמלי של 20 ש"ח) שכולם יוקדשו לזוכים בטורניר. פרטים על הארוע ניתן למצוא באתר שהקמתי לנושא - http://halo3il.com אשמח לראותכם בארוע, תהיינה עמדות חופשיות על מקרנים לאלו שלא מגדירים את עצמם כשחקנים "מקצועיים" או שסתם רוצים לשחק בשביל הכיף. עדכונים על מבנה הטורניר ופרטים נוספים ימסרו באתר הבית של הקבוצה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

http://gamescom.gamespot.com/story/6215595/fable-iii-coming-in-late-2010 GC 09: Debut Trailer HD

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by itai_1813,

היי אנשים. אז ככה, רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש ב-360 כנגן DVD. ניסיתי להכניס דיסק של סרט, ולמטה (בשם של הדיסק, ה-Tray) רשום שזה דיסק מדיה משולב. איך אני מנגן את הסרט שבדיסק (אם יש אפשרות כזאת). דבר נוסף, ניסיתי לחבר נגן על מנת לבדוק האם ה-360 קורא את קבצי המוזיקה שבתוכו, הנגן נדלק בזמן שאני מחבר אותו ל-360 ב-USB והוא אפילו נטען אבל אני לא יודע איך לראות את תכולת הנגן. אז שוב, במידה ויש אפשרות לנגן מוזיקה מהנגן בבקשה הסבירו לי איך. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by stone cold,

הגרסה הזאת תכיל מסכים משמעותית יותר גדולים מהגרסה הקודמת וכניראה מכוונת לשוק המבוגר יותר חוץ מזה לא דווח על שינוים משמעותים אחרים הכתבה פה - http://www.gamespot.com/news/6238345.html?tag=latestheadlines;title;1

13. Started by Raul,

אהלן חבר'ה... וואוו אני חושב ששנים לא הייתי באתר.. (אין הרבה זמן בקרבי) בכל מקרה קניתי קונסולה חדשה ויש לי 2 שאלות... 1. איך זה הולך אם אני רוצה לשחק ברשת? זה אפשרי בכלל בארץ? 2. הסיריאל של הPS שלי הוא SCPH-75004... הוא מהסדרות האחרונות?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  14. יש לי דיסק לWII עם כמה משחקים לגיים קיוב. הקטע הוא שאין לי מושג איך המשחקים של הגיים קיוב בכלל נראים ואם בכלל כייף לשחק בהם או לא. אז אני רק צריך שתגידו לי אם זה בערך דומה בסגנון לפלייסטיישן2. יש שם משחקים של מכות ומירוצי מכוניות? (קרירין אתה מוזמן לפרט...) תודה

15. למי שלא מכיר, מדובר בכתבות וידאו-אנימציה נחמדות של מגזין המשחקים המקוון http://www.escapistmagazine.com, שמובאות ע"י Ben "Yahtzee" Croshaw. והפעם: Assassin's Creed Guitar Hero 3 תהנו

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by sagioto,

שלום, בזמן האחרון אין יותר מדי משחקים מעניינים, ואני כבר משחק פעם שניה באלו שיש לי, אני מעוניין להחליף את COD4 (גרסא אמריקאית אם זה מעניין מישהו- עובד על כל המכשירים) עם חבילת מפות נוספת, תמורת Resistance 2 אם אתם רוצים במקום COD4 משחק אחר דברו איתי מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  17. Started by N.Silent_Sword,

אוקי, באמת, מאיפה כול ההייפ וההתלהבות שיש לפאנים בגלל MGS-4? זו השאלה שלי אל המעריצים. פאק, מה נראה כול כך טוב בו? כול מה שאני אומר עכשיו יתבסס על מה שראיתי בסירטון הזה, שום דבר לא סופי כמובן כי לא ניסיתי את המשחק והמשחק עצמו לא בגירסא סופית אז כחו זאת לצומת ליבכם. קודם כול, הגרפיקה. למען האמת, מאוד מאכזבת. כבר ראיתי שנה בעברה, אפילו ב2006, משחקים שניראו הרבה יותר טוב מזה. מלבד הרמה הטכנית הלא כול-כך מרשימה, האנימציה לא ממש ניראת חלקה [כמה ניראות טוב], אבל הרבה לא, כמו כן הסביבה עצמה. הסביבה ניראת מאוד משעממת, הצבע השולט הוא חום [בהתאם לאזור], אבל זה לא מעניין, וזה גם לא ניראה ממש טבעי. אם הוא לא היה אומר שמדובר באזור המידל איסט, אובכן, לא הינו ידועים זאת, כולם כמעט היו…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by artyom,

אני בטוח שיש פה אנשים שמשחקים... מישהו מכיר דרך לעצור את הטיימר של המולטי? עריכה: מצאתי, אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by huber,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36318 Eidos Interactive שמפתחת את המשחק Batman: Arkham Asylum הודיע כי דמות הג'וקר תהיה בלעדית ל PS3, קרי רק בקונסולה הזו תוכלו לשחק בדמות. ונראה שזה יהיה חינם: http://www.joystiq.com/2009/06/01/batman-arkham-asylum-joker-dlc-will-be-free/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by nzehavi,

כמה שעות משחק יש לו?? האם שווה לקנות?? יש לו אופציה של אונליין ?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by iDanVas,

החלטתי לקנות XBOX360 גרסאת PREMIUM. המחירים בחנויות הם דומים ועצרתי על 3 והם GAMESTATION ENJOYSTICK ו PLAYBOX. השאלה היא עם מישהו מכם רכש אי פעם בהם , ויכול להמליץ או להפך? ולמה?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  22. האם ניתן לחבר את ה PS2 שלי למוניטור של המחשב ? האם צריכים חומרה מיוחדת בשביל זה (כרטיס טלוויזיה אולי...) כל עזרה תתקבל בברכה ...

23. השמועות אומרות שזה משהו מפלצתי בערך פי 2 או 3 ממה שאנחנו מכירים במחשב הממוצע. מישהו יודע במקרה? רק לשים לב שהכוונה היא לא ל-FSB. תודה.

24. אולי אני צריך לעשות עידכון כמו שרשום פה : http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm מכיוון שאין לי לייב אני מנסה לצרוב אבל לא ממס הבנתי את ההסברים איך בדיוק אז צרבתי עם תוכנת צריבה רגילה פעמיים : פעם אחת חילצתי את הקובץ מהרר ופעם לא,בשני המקרים צרבתי כ-DATA אבל ה-XBOX360 רושם לי MIXED DISC ולא מתחיל את העידכון באופן אוטומטי כמו שרשום בלינק שהוא צריך. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by VortexD,

יש לי בעיה עם האונליין בPS3 הכל עובד איטי ומלא בלאגים ולעומת זאת במחשב במשחקי אונליין לדוגמה TF2 , F.E.A.R Combat וכו' אין לי לאגים האם יש פתרון לזה חוץ מלהחליף ספקית אינטרנט כרגע אני בנטוויז'ן תשתית של הוט מהירות 3מגה קראתי איפה שהוא שאפשר לפתוח פורטים מסוימים בשביל לאפשר תקשורת טובה יותר . יש מדריך לזה ?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.