עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהקונסולות הבאות ואני לא יודע מה יותר כדאי ומה יותר משתלם. הPS3 מאוד יקר יחסית ל360... אבל השאלה אם יותר שווה לקנות את הPS3 כי יש לו יותר יתרונות ... ובגלל זה הוא עולה יותר יקר? וחוץ מזה נכנסתי לזאפ,ויש כל כך הרבה גירסאות ל360 (פרמיום,ארקייד,קורא צרובים,לא קורא צרובים, 60 GB וכו' וכו') אבל השתגעתי. ואני לא מבין בזה בשיט, ואין לי מושג איזו גרסה בנוגע ל360 יותר משתלמת. * מתי לדעתם ירדו המחירים של הקונסולות? אני צריך עזרה מה יותר קונסולה משתלמת מכל הבחינות. ויותר טוב אם אני אשמע את הדעה מבן אדם שהתנסה בשניהם! תודה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by stone cold,

הגרסה הזאת תכיל מסכים משמעותית יותר גדולים מהגרסה הקודמת וכניראה מכוונת לשוק המבוגר יותר חוץ מזה לא דווח על שינוים משמעותים אחרים הכתבה פה - http://www.gamespot.com/news/6238345.html?tag=latestheadlines;title;1

3. Started by שלומו,

היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]

4. Started by R007,

אני מתכנן לקנות PS3 בארה"ב ואתמול ראיתי דגם חדש שהחליף את ה-40. מלבד נפח אכסון גדול יותר , תאימות לאחור ודואלשוק 3, מישהו יודע על שינויים אחרים בדגם זה לעומת ה-40? האם יש צורך לקנות מתאם חשמל לארץ או שהוא גם אוניברסלי? בנוגע לסרטי בלוריי, האם החסימה האזורית תשנה משהו או שבמילא רוב הסרטים אינם חסומים? תודה רבה לעוזרים שבת שלום

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by liviur,

אני שוקל אם לקנות את המשחק הנ"ל או אולי לחפש להחליף אותו תמורת איזה משחק אחר (כמו איזה MK VS DC שכבר מיציתי). משהו שיחק בו - יכול לתת את דעתו וקצת פירוט עליו? ואיך הDLC (החינמי שנראה מאוד מעניין) שלו? (ובבקשה , לא לשלוח אותי לקרא REVIEWים - עשיתי את זה כבר וגם לא לצטט דעות משם , אלא על סמך משהו ששיחק במלא) תודה, ליביו

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by artyom,

אני בטוח שיש פה אנשים שמשחקים... מישהו מכיר דרך לעצור את הטיימר של המולטי? עריכה: מצאתי, אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by PHOENIX18,

אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס שלי(הMCE 150) אין לי תמונה וקול ניסיתי לעשות כל מיני הגדרות בתוכנה שבאה עם הכרטיס אבל עדיין לא הצלחתי ניסיתי גם בעוד תוכנה כמו WINDVR3 אבל זה גם לא עזר אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  8. משחק טניס של סגה מזכיר את מאריו טניס אני יכנה אותו סוניק טניס כי זה קליט יותר http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21959

9. Started by solidus,

אם אני קונה PS3 מאמריקה, וMGS4 בארץ - זה יעבוד לי בלי צ'יפים?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by jangelboy,

השלט התחיל לעשות לי בעיות וניגמרה האחריות ופעם קודמת שזה קרה בשלט השני לקחתי אותו לישפאר בזמן האחריות והם ניקו אותו(מבפנים) והשלט עבד פרפקט. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך לנקות את השלט (מבפנים) תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by Ramsses_II,

יש לי בעיה מוזרה. אשמח אם יהיו פה אנשים שייבדקו אצלם אם זה קורה. קניתי לפני שבוע וחצי את ה-PS3 שלי, ועד עכשיו אני מרוצה שחבל על הזמן. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא זו: הגדרתי שהשלטים ייכבו לאחר 10 דקות שהם לא פעילים. אם אני עוזב באמצע משחק ליותר מעשר דקות, פתאום המשחק קופץ לי (ממש הפריימים קופצים כזה). אני חייב לצאת מהמשחק ולהפעיל שוב. ביטלתי את האופציה של כיבוי השלטים, אך אתמול עזבתי את הפרו בתפריט הראשי לאיזה רבע שעה, והתחלתי משחק והפריימים קפצו. מישהו מכיר/קרה לו? לפני שאני מוסר את הקונסולה שלי ולא רואה אותה מליון שנה עד שהיא תחזור מאחריות, אני רוצה לדעת אם למישהו זה קורה. 80 ג'יגה PAL. קורה לי בשני המשחקים שיש ברשותי (שניהם PAL) - פרו 2009 וגיטאר הירו 3. תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by rooten,

אני תמיד שיחקתי ב-PS3 על טלויזיה שלא תומכת ב-HD, והכל עבד בסדר. עכשיו אחרי שחיברתי פעם אחת לטלויזיה עם HD, אני כבר לא מצליח להפעיל את ה-PS3 על הטלויזיה הקודמת. המכשיר עובד אבל לא רואים כלום בטלויזיה... ניסיתי לחבר שוב לטלויזיה עם ה-HD וזה עבד טוב אז הבעיה לא במכשיר. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה

13. Started by ninja29,

לשרותכם : http://news.vgchartz.com/news.php?id=5039&mp=1

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  14. תהנו http://www.us.playstation.com/PS3/Store?DCMP=ILC-HP_1303&LINK=STORE

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by ofeky1,

הבעיה במשחק WWE 2007 עם אחד השלטים! שאני משחק עם שני שחקנים אחד נגד השני אז אחרי כל מכה שאני נותן השלט לוחץ לי START לבד! והמשחק יוצא לי לתפריט הזה של ה PAUSE למה זה קורה? ואיך אפשר למנוע את זה?! והשאלה (הכי חשוב)! שאני מכניס דיסק משחק של PS1 המכשיר מראה לי תדיסק בצבע כחול ושאני נכנס אליו הוא חושב כזה ואז יוצא! זה אומר שהסוני לא יכול להיכנס אליו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  16. אני מדבר עם חבר כבר דיי הרבה זמן על זה שאני אקנה ממנו את הPS2 שלו הוא שמור מאד, בלי שום בעיות בזמן האחרון, שיחקתי בו כבר מספר פעמים ולא הייתה שום בעיה איתו הPS2 מגיע עם צ'יפ + כרטיס זכרון + 2 שלטים + 40 משחקים רובם צרובים הוא ביקש על כל זה 800 שקלים, דיברתי עם הרבה אנשים וכולם אמרו לי שזה שווה מאד וכדאי לקנות מה אתם אומרים ?

17. שלום רב. אני צריך PS2 לשבוע. לחבר שלי יש אבל בלי צ'יפ שקורא צרובים. אני רוצה להכניס לו צ'יפ פשוט וזול (עד 400 מקסימום). יש מקום בירושלים שאני אוכל לעשות את זה מחר(יום שישי) תוך חצי שעה- שעה ? כי אני נוסע יום ראשון לאילת וחייב שיהיה לי עד אז. מקווה לעזרה , תודה רבה

18. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! השבוע יוגי הזרקן החליט שהוא לא עורך ופצח בנוסף בשביתת רעב! מכיוון שאנחנו מבינים ותומכים - נישנשנו לו בנונשלנטיות פיצה מול הפנים והקלטנו קומנדו – יענו לייב, מוגש אליכם RAW בלתי ערוך ובלתי נגוע בגחמות מטורפות של עורך אחוז דיבוק. עכשיו ברצינות, אנחנו שוב עומדים בפני פרשת דרכים ופונים אליכם, אנחנו רוצים לשמוע מה דעתכם אנחנו מיד נעלה סקר חדש באתר שלנו ,נשמח אם תבואו להביע את דעתכם. בינתיים אתם מוזמנים להאזין לפרק החדש שלנו, יהיה מצחיק – באחריות פרק מס’ 25 – “גיצים גיצים” http://pod.icast.co.il/dea58026-fb2f-426c-a9d2-0e1cf6e6c4f5.icast.mp3 :מה שיחקנו השבוע סקירת דמואים: God of War III MX…

19. השבוע יוצאת כמות נכבדת של משחקים ל-PSP,ובניהם אחד המשחקים הכי מצופים של השנה,אם לא הכי ,כמובן שהוא God Of Wars:Chanis Of Olympus!! המשחקים שיוצאים בארה"ב הם: * -משחק מצופה ביותר שחיכו המון זמן עד שתרגמו אותו לאנגליתCrisis Core: Final Fantasy VII * Warriors Orochi המשחקים שיוצאים באירופה הם: * Boulder Dash Rocks * Dungeon Explorer -המשחק המדובר של השנה ולפי דעתי הטוב ביותר,וגם הקצר ביותר LOL * God of War: Chains of Olympus * Metal Gear Solid: Portable Ops Plus * Riviera: The Promised Land * Warriors Orochi המשחקים שיוצאים באסיה: * Code Geass: Hangyaku no Lelouch - Lost Colors * Code Geass: Hangyaku no Lelouch - Lost Colors (Special Edition) …

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by N.Silent_Sword,

אוקי, באמת, מאיפה כול ההייפ וההתלהבות שיש לפאנים בגלל MGS-4? זו השאלה שלי אל המעריצים. פאק, מה נראה כול כך טוב בו? כול מה שאני אומר עכשיו יתבסס על מה שראיתי בסירטון הזה, שום דבר לא סופי כמובן כי לא ניסיתי את המשחק והמשחק עצמו לא בגירסא סופית אז כחו זאת לצומת ליבכם. קודם כול, הגרפיקה. למען האמת, מאוד מאכזבת. כבר ראיתי שנה בעברה, אפילו ב2006, משחקים שניראו הרבה יותר טוב מזה. מלבד הרמה הטכנית הלא כול-כך מרשימה, האנימציה לא ממש ניראת חלקה [כמה ניראות טוב], אבל הרבה לא, כמו כן הסביבה עצמה. הסביבה ניראת מאוד משעממת, הצבע השולט הוא חום [בהתאם לאזור], אבל זה לא מעניין, וזה גם לא ניראה ממש טבעי. אם הוא לא היה אומר שמדובר באזור המידל איסט, אובכן, לא הינו ידועים זאת, כולם כמעט היו…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by signed.incognito,

שלום, ברצוני לרכוש קונסולת WII ואני מחפש חנות אמינה בצפון שניתן להגיע אליה ולקנות את הקונסולה ולהתקין בה גם צ'יפ. תודה מראש לעונים.

22. Sony has confirmed that they have stopped supplying the 80GB PS3 Motorstorm bundle. Sony are presumably making way for the new 80GB MGS 4 bundle that includes a DualShock 3 controller. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28080 הגיע הזמן שיכניסו את הדול שוק 3 לקופסאות

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  23. Started by RMX,

שלום, אני מעוניין לקנות לאח שלי לבר מצווה את כל חבילת הגיטר הירו לסוני 2 שלנו. עכשיו אין לי מושג מה הטווח מחירים, ובאיזו רשת אמינה כדי לקנות. גם האם יש כמה סוגים שונים של גיטרות, ואיזה משחק הכי שווה. תודה.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by RoD,

http://kotaku.com/361238/capcom-porting-another-gamecube-resident-evil-to-bc-wii http://wii.ign.com/articles/855/855281p1.html?RSSwhen2008-02-27_070700&RSSid=855281 ובעברית: קאפקום מוציאים את רזידנט אוויל 0 מהגיימקיוב לווי, לאור ההצלחה של החידוש/פורט ל-RE4 (למרות התמיכה לגיימקיוב בווי). מאד מאכזב, חוץ מUC (רייל שוטר), לא קיבלנו שום משחק RE מקורי חדש, ואם זה יצליח מצפה לנו המתנה עד שנקבל משהו כזה.

25. שלום אני רוצה לחבר הארדיסק לפלייסטיישן 2.. יש לי הארדיסק + ספק כוח + התוכנה, אני צריך כבל שמחבר ביניהם.. איפה אני יכול להשיג כזה בארץ, כמה עולה ואיזה כבל אני בדיוק צריך? (לינק ממש יעזור) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים