קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות XBOX360 גרסאת PREMIUM. המחירים בחנויות הם דומים ועצרתי על 3 והם GAMESTATION ENJOYSTICK ו PLAYBOX. השאלה היא עם מישהו מכם רכש אי פעם בהם , ויכול להמליץ או להפך? ולמה?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
באותו מועד אך לא בטוח מכיוון שרק לאחר סיום הפיתוח עבור ה PS3 יחל פיתוח הפורט לאקסבוקס. Reports are beginning to roll in from Square Enix's DKS3713 event in Japan, and as many had speculated, the publisher announced a fairly large Sony exclusive to help counter the E3 news that Final Fantasy XIII will be coming to the Xbox 360 as well. So what's the counter? It seems the PlayStation 3 will be receiving the first FFXIII demo in the form of a bonus on the Final Fantasy VII: Advent Children Complete Blu-ray disc. Currently Advent Children Complete is scheduled for release in Japan in March of 2009 -- a U.S. release has not yet been confirmed. Since it's a Blu-ray disc, the PS…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
תהנו http://www.us.playstation.com/PS3/Store?DCMP=ILC-HP_1303&LINK=STORE
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האונליין בPS3 הכל עובד איטי ומלא בלאגים ולעומת זאת במחשב במשחקי אונליין לדוגמה TF2 , F.E.A.R Combat וכו' אין לי לאגים האם יש פתרון לזה חוץ מלהחליף ספקית אינטרנט כרגע אני בנטוויז'ן תשתית של הוט מהירות 3מגה קראתי איפה שהוא שאפשר לפתוח פורטים מסוימים בשביל לאפשר תקשורת טובה יותר . יש מדריך לזה ?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הצצה למשחקי העתיד של PS3 כולל EYE TOY ,משחק מולטי,כיף,מרוץ ועוד! http://www.gametrailers.com/player/24314.html
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עכשיו גם Mass effect יצא בנוסף ל Assissn creed אבל יש לי טבעת המוות שלחתי את המכשיר לתיקון לפני שבוע וחצי כמעט, אמרו לי שצריך להרכיב לזה מאוורר יותר מהיר שכרגע לא במלאי המאוורר המהיר הזה עוזר ממש כי אני יכול לוותר עליו ולקבל את הקונסולה כבר השבוע? אפשר להרכיב מאורר אחר ?, כי המאורר המהיר הזה הוא מזמין מחול, וצריך לחכות שיגיע, ולא בא לי להמשיך לחכות למשלוחים אם זה לא יגיע בקרוב (כרגע ההערכה היא כמה ימים)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
במידה ואני מזמין קונסולת Wii מחו"ל, כמה מכס/מע"מ אני אצטרך לשלם? כמה אני אצטרך לשלם למדינה סה"כ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 10 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? לרגל חגיגת הפרק העשירי התכנסנו כולנו לראשונה בעונה השנייה בבית של יוגי. היה ממש כיף, נהנינו מאוד וההקלטה עפה לנו בלי להרגיש. על הדרך יצא לנו פרק מגניב, יש לנו סיפורי מורשת קרב מהמילואים של לוני, המלצות על משחקי אייפון (רוצח שכיר, דוקים, אבו נפחא) המון חדשות חמות (שדרוג לאקסבוקס, PSN REWARDS בוטל, קונסולת ה3DS, רשימת המשחקים הנמכרים ביותר בXBLA ועוד..) עוד הפתעות שאנחנו שמחים להביא לכם: לראשונה, יוצאת גרסת וידאו לפודקאסט שלנו ו מערכת הפורומים חוזרת לאתר הפאנבויז. אנחנו מאוד מתרגשים ושמחים מאוד להשקיע בשבי…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
^ ??? מה קורה לXBOX360 שחסר לו המכסה של הדיסק הקשיח ומכסה כרטיס הזיכרון שבור? בטווח ברחוק... זה יכול לגרום לבעיות, הצטברות אבק? אפשר לאטום זאת? אני ממש רוצה לקנות אותו מהבנאדם, אבל איני יודע מה הן ההשלכות בעתיד. מישהו מוכן לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
השמועות אומרות שזה משהו מפלצתי בערך פי 2 או 3 ממה שאנחנו מכירים במחשב הממוצע. מישהו יודע במקרה? רק לשים לב שהכוונה היא לא ל-FSB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב אז ככה ידוע לי שהמשחק מאוד ישן אבל בכל זאת שיחקתי בו אז אני רוצה לבקר אותו בכל מקרה הרומן שלי אם סידרת ריזידנט איוול התחילה בימי הN64 אז קניתי את RE2 לN64 עבר הרבה זמן ואז שיחקתי בRE4 בגרסת הPS2 שקניתי את הWII רציתי להשלים את הסדרה ושיחקתי בRE1 רימיק שזה רימיק מושקע למשחק הראשון שיצא לגימקיוב שיחקתי בRE-Z שזה מבחינת הסדר המשחק הראשון למרות שהוא יצא בפועל אחרי המשחק הרבעי (לא RE4 אלה "קוד וורוניקה" ) בין היתר שיחקתי גם בRE-UC שזה ספין אוף של הסדרה אז הגיע הזמן מבחינתי להשלים את הסדרה וכרגע נישאר לי רק "קוד וורוניקה" וRE5 גילוי נאות -את רוב המשחק שיחקתי בסוף בPC אבל כן התחלתי בגימקיוב וההבדלים זניחים ובעיקר עניין של רזולוציה שיותר טובה בPC בכל מקרה Res…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
האם ניתן לחבר את ה PS2 שלי למוניטור של המחשב ? האם צריכים חומרה מיוחדת בשביל זה (כרטיס טלוויזיה אולי...) כל עזרה תתקבל בברכה ...
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום שמעתי שאפשר לחבר דיסק קשיח לPS2 ולהעלות אליו משחקים ולשחק משם אבל בשביל זה צריך את המתאם רשת שלו מאחורה אני רוצה לעשות את זה אבל מישהו יודע אם אני צריך גם ג'וק בשביל זה? או שצריך רק לחבר דיסק קשיח וזהו? יש מישהו שעשה את זה?... ועוד שאלה: מישהו המליץ לי שאם יהיה לי את זה אז להשתמש בתוכנה WINHIIP כדי להעלות אליו משחקים מישהו יודע איך משתמשים בה? בבקשה זה דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר בכתבות וידאו-אנימציה נחמדות של מגזין המשחקים המקוון http://www.escapistmagazine.com, שמובאות ע"י Ben "Yahtzee" Croshaw. והפעם: Assassin's Creed Guitar Hero 3 תהנו
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות PS3 בעיקר בגלל הGTA החדש. יש לי מספר שאלות.. שמעתי שלא כל משחקי PS2 עובדים על PS3, או שרק על חלק מהגירסאות. איך זה הולך? הם כן קוראים? אפשר לחבר את המכשיר לכל טלויזיה? ובכלל, מה עוד צריך לדעת? אני לא רוצה לקנות אותה ואז שלא אוכל לחבר אותה ולשחק. תודה. אפשר להשיב למייל eden@faqil.com
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחרי 10 דקות עד חצי שעה הרשת מתנתקת לי, אי אפשר לשחק ככה באונליין..! יש לי תגרסא הדקה שמחוברת לראוטר עם כבל רשת.. אגב מספר הבעיה היא 8002ad23. מישו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף ל-PS3 החדשים שנמכרים (250GB) את הציפ שמוכרים ל-PS2 ואז בעצם לגרום לכך שה-PS3 יקרא גם מחשקים של PS2?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אין יותר מדי משחקים מעניינים, ואני כבר משחק פעם שניה באלו שיש לי, אני מעוניין להחליף את COD4 (גרסא אמריקאית אם זה מעניין מישהו- עובד על כל המכשירים) עם חבילת מפות נוספת, תמורת Resistance 2 אם אתם רוצים במקום COD4 משחק אחר דברו איתי מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
האם שווה לקנות כבל קןמפוננט ?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לשחק ב MAD WORLD ל WII? אני שוקל לקנות, אבל רוצה לקבל כמה חוות דעת קודם. הביקורות מהללות עד עכשיו- http://wii.ign.com/articles/960/960344p1.html הציון הממוצע מכל הביקורות ברשת עומד על סביבות 85-87, וסביבות ה 90 מהמשתמשים, אבל אין הרבה משתמשים שגם פירטו לגבי הציון.... הייתי שמח לדעת יותר לפני שאני מוציא כסף, למרות שקטעי הוידאו שראיתי נראים מעולה.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות: פלייסטיישן 3 או מחשב חזק? אני מתכוון מה יותר טוב מבחינה גראפית? מבחינת נוחות ובכלל מה יותר טוב ויותר שווה לקנייה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Sony has confirmed that they have stopped supplying the 80GB PS3 Motorstorm bundle. Sony are presumably making way for the new 80GB MGS 4 bundle that includes a DualShock 3 controller. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28080 הגיע הזמן שיכניסו את הדול שוק 3 לקופסאות
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מישהו יודע אם כרטיס ווי פוינטס מארה"ב יעבוד לי בווי pal? וגם מישהו מכיר חנות שמוכרים בה כרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היכונו היכונו.... (אלא אם נדחה ולא הודיעו לי) מחר יוצא בארה"ב המשחק LAIR ל PS3.... הרבה ביקורות שמעתי עליו, חלקן טובות חלקן פחות. שמעתי שהוא קצר ושהוא מדמה טיסה בינוני וטו לא, ומצד שני שהגרפיקה מדהימה והמשחקיות כייפית ! בכל אופן ברגע שאני שם יד עליו אודיע לכם http://www.us.playstation.com/lair/
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-