קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אין לי אוסף של משחקים בדיסקים, וכונני הדיסקים כבר מזמן נעלמו מהלפטופים והנייחים. 1. האם יש צידוק ל-400 ש"ח הפרש לטובת הBlu-ray? עד כמה רכישת משחקים בדיסקים באמת חוסכת? 2. האם יש יתרונות משמעותיים נוספים לאחת הפלטפורמות? (רזולוציה למשל).
-
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
כי פאקינג רוצה לשחק בזה כבר ואין לי מושג איך לקנות. אני מתלבט בעיקר בין 4 אפשרויות: להזמין מראש בחנות בארץ לקנות בארץ פשוט אחרי שזה יצא (זה תאריך שחרור גלובלי לא? זה אמור לפחות לצאת אצלנו גם ב12) להזמין מראש באינטרנט לקנות באינטרנט אחרי שזה יצא מחשבות שלי - אם אני מזמין מהאינטרנט אז אני חושב שעדיף כבר לעשות הזמנה מראש ככה שיהיה לי עותק מובטח וזה גם יגיע יותר מהר, רייט? אז בעצם... יש איזושהוא יתרון לקנות את המשחק בארץ בהזמנה מוקדמת\קנייה רגילה?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אני מחפש סוני 2 .. עדיף שיהיה דק אבל אם זה משמעותי להורדת המחיר אז גם עבה אפשרי.. שיקרא את כל הדיסקים .. כולל כל הצרובים.. שיבוא עם ג'ויסטיק וכרטיס זיכרון.. התקציב 1000 +- .. כמה שיותר זול יותר טוב.. לא חשוב לי להתחבר לרשת או מה.. רק שיקרא הכל.. שמשהו יביא לי בבקשה קישור לדבר כזה..אם זה אפשרי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של שגיאה בעת ניסיון לצרוב בעזרת cloneCd כל משחק שברשותי. בעבר הצלחתי לצרוב באמצעות אותה תוכנה על גרסת ניסיון ולאחר שנגמר לי הניסיון התקנתי את הגרסה המלאה עם הרישיון, אך השתמשתי בדיסקים אחרים. לאחר שלושה ניסיונות כושלים של צריבות (מתסכל מאוד עקב עלות כל דיסק DL) התייאשתי ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. בדיסקים? בצורב? בתוכנה? כל עזרה או כיוון יתקבלו בשמחה. תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי, לפני כמה פרסמו פה חנות בראשל"צ להחלפת משחקים, אם מישהו זוכר את השם של החנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בן דוד שלי קנה תופים ל-WII מסוג rock band 3 pro drums pro cymbas, התופים לא עובדים - הווי לא מזהה אותם כשלט... 1. הם נדלקים (יש כוח לסוללות), יש חתימה על האריזה שזה מתואם לנינטנדו. 2. הבאתי שני סוגים של קונסולות WII אחד פרוץ (גירסת 4.3E שהורדה מהקונסולה) והשני לא פרוץ (3.4). א. חיברתי את "הדונגל" (המשדר לתופים) ליציאת USB של ה- WII הפרוץ, הדנגל והתופים הראו אות קבוע כחול (בלחצן העגול - לא ב 1 מ4 הריבועים) ז"א לא זוהה כשלט. ב. כשהפעלתי משחק דרך 7 -8 - 9 neogamma הדונגל נכבה ולא הוציא אות. ג. הפעלתי דרך Priiloader הדונגל לא נכבה, והאורות של התופים והדנגל היה קבוע - אך התופים שוב לא זוהו כשלט וברגע שלחצתי מחדש על הדנגל כדי לבצע סנכרון שוב נכבה הדנגל. 3. חיברת…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות PS3 חדש. יש דרך בה אני יכול לדעת מה ה firmware שלו לפני שאני קונה ומחבר אותו לחשמל ... ? תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר אחת ולתמיד אם משחקים מארה"ב עובדים בארץ או לא? זתומרת אם יש את העניין של PAL וNTSC חלק אומרים כן חלק לא וזה מתחיל לשגע... במיוחד שההורים של חבר שלי בחו"ל והוא נתן להם רשימה והמוכר בארה"ב (שמדבר עברית) אמר להם שזה לא עובד... ???
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני יודע שהחוקיות של הדיון על הקצה, אבל עדכון קטן. ב-22 יצא עדכון חדש לווי (לא חובה בינתיים), אשר חוסם משחקים אשר שונו ע"י TC. כמו כן, הוא מבטל ערוצי הוומברו (מה שגורם לפעמים לאי הפעלתו של הווי) ויש שאומרים שגם את הפריילוודר. בקיצור, נדפקנו. אני יודע שזה היה עניין של זמן, אבל זה עדיין נורא עצבן אותי. צפו לעדכון בכל משחק חדש שיצא של נינטנדו, דגש על מאריו קארט. עריכה:
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אפשר לחבר דיסק און קי עם משחק ולשחק אותו משם ללא דיסק???? סוני2
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי את המשחק בסוני ויש תרגילים שניתן לעשות רק בעזרת הידית האנלוגית (למשל להעביר שחקן בסיבוב...). איך עושים תרגילים כאלו ב PSP אם אין שם בכלל ידידת אנלוגית? יש כל מני משחקים שצריכים בשבילם את הידית הזו אבל ב PSP אין אותה.. אז מה קורה במצב הזה? זו הסיבה היחידה בינתיים שבגללה לא קניתי עדיין PSP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי במכשיר למכירה אשר עם תקלת עדכון גירסה שניתקעת באמצע ולכן ממה שהבנתי המכשיר אינו תקין, שצריך עדכון כלשהו או אולי החלפת רכיב שקיבל נזק כאשר ניסו לעשות עליו עדכון והעדכון לא היה מוצלח? או שישנה אפשרות לעשות עדכון גרסה מקובץ מסויים ברשת אשר יוכל לפתור את הבעיה הנ"ל? יותר מהפרים הללו שהמכשיר ניתקע בעדכון גרסה אין לי. הבן אדם טוען שישנה אפשרות לשלוח את המכשיר לסוני ישראל ששם הם יחליפו את המכשיר תמורת 900 ש"ח. אשמח אם תהיינה אופציה יותר זולה מלהחליף את המכשיר אלא אולי להסתפק בעדכון גרסה כלשהו או תיקון בייתי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר שחסום ללייב ואני רוצה לרכוש את הקינקט, יש טעם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מפתחת השבבים שאחראית לכוח העיבוד מאחורי קונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 תנצל את תהליך הייצור החדש על מנת לאפשר את יצירתם של דגמים קומפקטיים, חסכוניים וזולים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a5-jaguar-%d7%91-20-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c-ps4-%d7%95-xbox-one/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על כבל HDMI שיעבוד לי בטלויזיה 3D. אשמח לקבל קישור רכישה מהאייבי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לספק בזק בין לאומי במהירות 12 מגה דרך התשתית של הוט ויש לי חבילת גיימר אני ה PS3 מחובר לראוטר EDIMAX - 192.168.2.1 בחיבור אלחוטי עם הצפנת WEP שמחובר לראוטר של TP-LINK - 192.168.1.1 בחיבור קווי שמחובר לאינטרנט דרך חיוג LT2P לפול(נראה לי שככה קוראים לזה) 212.25.127.18 הגדרתי בראוטר TP-LINK שיפתח DMZ לראוטר EDIMAX - 192.168.1.100 והגדרתי בו שה ראוטר EDIMAX יקבל רק את ה IP : 192.168.1.100 בראוטר EDIMAX הגדרתי שה PS3 יקבל רק את ה IP : 192.168.2.115 והגדרתי בראוטר של EDIMAX שיפתר DMZ ל PS3 - 192.168.2.115 . ב PS3 הגדרתי שהוא יתחבר לראוטר EDIMAX והקליטה ב PS3 היא 80% הערוץ שידור בראוטר של EDIMAX הוא 1 הבעיה: ה PSN עובד בצורה נוראית הוא כל הזמן מתנתק לי וההורד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם אני מכייל עם המחשב הוא מזהה אותו בתור 1. אם אני מכייל עם האקסבוקס ,גם כ1 ואז הוא מתנתק מהמחשב,מה אפשר לעשות? בעקרון אני רוצה לעשות שהוא ישמש כגוייסטיק שני ל360 ולמחשב... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה אחרונה התחלתי לים לב שישנם המון ניתוקים מצד הקונסולה שלי, מדובר בPS3 השמן. לעיתים כאשר אני מנסה לחשק ברשת בGT5, רוב הפעמים המשחק מתנתק לי באמצע, תוך אולי 5-10 דקות, ניסיתי להחליף ראוטר, אותו סיפור. פעם המכשיר היה אצל משתמש אחר בבית, המכשיר היה מחובר עם כבל רשת, בנוסף לכל זה, כל שאר הדברים אשר מתחברים בETHERNET היו גם כן מחוברים כמו מחשב. יום אחד היה קצר במודם, נשרף המודם ובאותו זמן גם הPS3 וגם המחשב היו מחוברים יחד לאותו מודם, לאחר המקרה הנ"ל, כרטיס רשת במחשב הפסיק לעבוד וככל הניראה גם המודם של הPS3. הדבר המוזר הוא שבWIFI הPS3 כן מתפקד, לא הייתי מגדיר להיט אבל מתפקד. כאשר אני בא לחבר כבל רשת הישר מהראוטר שלי לקונסולה ונכנס להגדרות בכדי להגדיר את הקונסולה כחיב…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע היו לנו כמה דמואים חדשים לשטוף בהם את העיניים, מוזר שכולם היו על טהרת הספורט (אבל מי אנחנו שנבדוק בשיניים של סוס שקיבלנו במתנה) בנוסף יש לנו הפתעה, שי הגב-גבר שמגיח לראשונה בהופעת אורח מיוחדת ומביא לנו סקירה שווה על המשחק המדובר SCRIBELNAUTS ובכלל משמש כשגריר שחקני הDS באשר הם. איתי (השולף הכי זריז במערב) סיים זה מכבר את WET החדש דנדש וממספר לנו עליו ב כ י ף. גם השבוע יש לנו זוכה, הפעם בתחרות גלויות השנה טובה לגיימרים, ברכות לזוכה המאושר (צור איתנו קשר לגבי הפרס שזכית בו ביושר) עבודה יפה, אחינו! בקיצור ולעניין, יש לנו פרק מעניין וארווך מהרגיל ( מעין מהדורה מיוחדת לרגל החגים), א…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
חברים צרבו לי את רצט וקלנק 2 לסוני 2 הבעיה שקצת חרשתי על המשחק ובסרטים של המשחק הוא נתקע כזה לכמה שיניות ואז חוזר האם הבעיה בדיסק או בעין ? בבקשה אל תתחילו להטיף לי עכשיו שזה צרוב וכו' וכו' בנינו כולם צורבים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק FORZA3 ופתאום קובץ השמירה שלי נדפק... רק לאחר שהסרתי את השמירה המשחק "הסכים" לעלות אבל עכשיו קריירה של שנה ירדה לטמיון... האם יש דרך לשחזר את השמירה דרך חשבון ה-LIVE או לערוך קובץ שמירה כך שאני יוכל לחזור למצב שבו סיימתי...? ראיתי שיש מוד שעורך את המשחקים בגיימר טאג האם זה רק ל- LIVE?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי, זהו לוח שעבר תלאות רבות החלפת מעבד+NAND(צ'יפ מערכת ההפעלה) + DVD. התקנת בלוק קרור מים לCPU+GPU, צלעות קרור לזיכרונות של ה GPU, צלעות קרור לCHIPSET ולצי'פ שאחראי ליציאה הגרפית. בלוק המים הותקן ללופ מים בהקפדה רבה ומחשבה רבה שני מאוררי דלתא 35מ"מ (עובי) נשלטים כל אחד בנפרד והכל עובד יפה מאוד. סה"כ המערכת גם ניידת לחלוטין ואטומה הייטב. קרדיט רציני ביותר לdhob18 חברי הטוב שהיה עיקר הידיים בפרוייקט הזה ! מקווה שנהנתם, אשמח לענות על שאלות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה PS3 והוא רוצה להתחבר לאינטרנט! איך מה מי מו אם אפשר מדריך בעברית אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקיי ספורט לwii כמו פינג פונג איגרוף באוולינג וכל מיני שטויות כאלו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-