עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by hadarK,

היי, לפני כמה פרסמו פה חנות בראשל"צ להחלפת משחקים, אם מישהו זוכר את השם של החנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by hardware maniac,

שלום...לי ולחברים שלי יש מכשירי סוני 3. לי יש את הSLIM לעוד שניים את ה"שמן" ולעוד אחד סוני שמן מאיזור אסיה. לכולם עובדת הפיפא בצורה רגילה כמו שעבדו פיפא 11 ו 12...המשחקיות חלקה אבל התפריטים זזים לאט וגם כל הסצינות מעבר בזמן המשחק אבל זה מורגש בעיקר בREPLAY ובלחיצה על פאוס בזמן המשחק התפריט ממש תקוע אני מניח שעוד אנשים חווים את זה פה. למה אני פותח את הנושא? כי לחבר שלי בעל הסוני מאסיה המשחק פשוט טס בצורה לא יאמנת. כאילו הוא מריץ את המשחק על מחשב HIGH END. הכל טס כולל תפריטים ותפריט הפאוס בזמן המשחק,בחירת תלבושות וכו'. אולי זה בגלל הטלוויזיה? דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yakir dayan,

יש לי טלויזיה של Philips Full HD ושאני נכנס לסוני הוא מציג 570p משהו כזה.. נכנסתי להגדרות לשנות ל-1080p והוא מראה לי את הרזולוציה הזאת בחלון ששואל אותי אם להשאיר את השינויים אני עושה OK וזה מחזיר אותי בחזרה לרזוליציה של 570p יש למישהו פיתרון לזה? ניסתי לשנות את החיבור של ה-HD בטלויזיה ועדיין יש את הבעיה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by avive,

הזמנתי את מקס פיין לפני שבועיים מזהבי (קניתי שם במהלך השנים כמה משחקים ואף פעם לא היו בעיות במשלוח), קיבלתי לפני כמה ימים הודעה שאומרת שהם לא יכולים לשלוח את המוצר לכתובת שלי, שלחתי להם אימייל עם בקשה להסבר יותר מפורט ועוד לא קיבלתי תשובה. יש עוד מישהו שנתקל בזה? Hello , Thanks for placing your order with zavvi, order number : Please do not reply to us at this e-mail address as we will not receive your message. This is an automated response. A customer service advisor has sent you the following message: Hello, Thank you for placing order with us. I just wanted to let you know that we received Max Payne back into our warehouse because our carrier was unable to deliver …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by stone cold,

זה מכשיר שמריץ משחקי DS ו3DS ,אבל המסך שלו לא 3D הוא לא מיתקפל ,ויש לו רמקול בודד אחד במקום 2 בגדול גרסה מוזלת ל3DS ,המחיר יעלה 129$ בארצות הברית בניגוד ל169$ ל3DS הרגילה

6. Started by shadowfan33,

היי, אני חדש כאן, מישהו פה רוצה לשחק בSuper Smash Bros Brawl? אני מאוד רוצה לשחק אונליין עם אנשים אבל אין לי עם מי. כל מי שהוספתי את הקוד שלו מארץ אחרת היו לאגים מטורפים ובעיות. כשאני נכנס למצב שזה מחפש אנשים זרים בעולם זה לוקח שעות! רק פעם אחת זה עבד ועבד חלק וממש נמאס לי שזה נגמר מהר כלכך.. אם יש מישהו שמשחק במשחק ורוצה לשתף את הקוד שלו שישתף איתי כי אני מחפש אנשים לשחק איתם. הקוד שלי זה: 0519-9767-0510 Shad זהו זה רשמי: פתחתי גם קבוצה בפייסבוק שנקראת "סופר סמאש ברוס ישראל" תוכלו להצטרף לקבוצה ולקבוע עם מי לשחק מתי שרק תרצו ולהחליף אחד עם השני קודים (: עדכון: זה הלינק לקבוצה: https://www.facebook.com/groups/supersmashbrosisrael/ אם יש בעיה למצוא את הקבוצה, הוסיפו אותי…

7. Started by yehonatan28,

!!בכותרת רשום Xbob ולא Xbox וגם רשום OEN ולא ONE ואני לא יודע איך משנים אז סליחה... שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן תקוע אם הקונסולה (כן לא תאמינו) ps2 וכמו שאתם כבר יודעים היא גרועה! אז חשבתי שאחרי כל כך הרבה זמן אני אתחדש לי ואקנה את אחת מהקונסולות החדשות -PS4 / Xbox ONE... אבל אני לא יודע איזו טובה יותר מבחינת מחירים, משחקים ובעצם הכול... איזו קונסולה עדיפה? נ.ב: לפי מה שהבנתי מחירי המשחקים של ps4 ממש יקרים, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by victor19,

אפשר ליראות סרטים דרכו והעם הוא תומך בכל קבצי הוידאו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. xbox - 360 - קייימים משחקים שרשום על האריזה שלהם - Bundle Copy. מה המשמעות של זה עבור המשחק האם זה demo? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ofirterev123,

רציתי לדעת אייך אני פותח משתמש ישראלי בסוני 4 ואיזה פרטים לרשום שם יש מצב למדריך אייך אני מוחק משתמש קיים בסוני 4???

11. Started by שרון מהוד השרון,

שלום. איך אני יכול לדעת שאני קונה PS4 אירופאי ולא אמריקאי או משאר העולם ? יש לי סרטי בלוריי אירופאים ואני רוצה שהPS4 ישמש גם בתור נגן בלו ריי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. האם זה אפשרי? ואם כן באיזה אופציה בהגדרות של הps3 אני צריך לבחור כדי להשתמש ב2.1 ערוצים? היא מחוברת ישירות לרמקולים באמצעות חיבור trc 3.5mm(יש מתאמים בינו לבין הspdif)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Uvi1980,

שלום לכולם, האם יצא פורמט חדש: xgd4 במידה וכן מה המשמעות לגבי XBOX 360 שנקנה בשנת 2010 משחקים חדשים יעבדו עליו? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. שלום וערב טוב, יש לי PS4 מניו יורק ורציתי לדעת אם משחקים מתאילנד יעבדו עליו. אם כן אני חייב לדעת שזה נכון ב-10000 אחוז כי אני לא רוצה לקנות סתם ולהתאכזב. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ozi123,

טוב שמתי לב שיש הרבה מכשירים אמריקאים שהכבל שלהם לא תואם לשקעים בארץ מה אפשר לעשות ? והם משחקים שאני אקנה פה בארץ יעבדו עליו תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, לאחרונה ניסיתי לצרוב משחק לקונסולת ה- Wii שברשותי. אני יודע לצרוב (Image) וזו לא הבעיה. למרות זאת, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, המכשיר לא מצליח לקרוא את הדיסק. השתמשתי בדיסק דיוידי (GB 4.7) רגיל. האם הבעיה נעוצה בדיסק? יכול להיות שיש דיסקים מיוחדים לקונסולה הזו (כמו שקראתי בכמה מקומות)? מיותר לציין שהדיסק חדש, לא שרוט ו"במצב מצויין". תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. למי שקרא את הפוסט הקודם, אני קצת נוב בקונסולות עדיין, אבל שמתי לב שכל הסטרימרים הטובים למינהם, משחקים עם שלטים שעברו מודיפיקציות מסוימות ועם דברצ׳יק שנקרא kontrol freak. אני מתכוון לשלטים כמו של scuf שעומדים להוציא שלט חדש לסוני, עם עוד 2 כפתורים מאחורה, אבל זה חתיכת הוצאה (לפחות 500 שקל לשלט). למישהו באמת יש שימוש בעוד 2-4 כפתורים בגב השלט? זה עוזר במשחקי fps? ולגבי הקונטרול פריק, אני בא אחרי בערך 11 שנים שאני משחק במקלדת ועכבר ואני משווע למשהו שיעזור לי לכוון בסוני. הקונטרול פריק באמת עוזר לכוון במשחקים? באתר הרשמי הם רוצים עליו עם משלוח בערך 100 שקל גם. ושאלה אחרונה, מכירים אתרים אחרים שמציעים שירותים דומים שלא עולים כמו שליש פלייסטיישן?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. אני יכול להשאיר את הדיסק ב PS4 באופן קבוע שהוא מכובה? או עדיף תמיד להוציא?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by מיינר,

היי התקלל ה WII DVD. אני רוצה לקנות DVD חדש ולהחליף, לא יודע האם יש קשר ל PAL/NTSC אודע לעזרה תודה מיינר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by saruti,

קודם כל אני מקווה שמותר להמליץ פה על חנויות.... אני לא כותב כאן יותר מידי בדרך כלל. קניתי PS4 לאחרונה והבנתי מחבר שמשחק הרבה, שהחנות הזאת מחזיקה המון משחקים חדשים שאין בחנויות אחרות אז בדקתי ונוכחתי שזה באמת ככה. חיפשתי את המשחק וולפנשטיין, שלא היה בשום חנות. והיה להם אותו. המחירים שלהם גם ממש טובים. אז אם בא לכם תנסו. https://www.facebook.com/pages/HomeGame/1504803649752119

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Gman2211,

היי קניתי קונסולה PS3 ואני מחפש חנות משחקים בזול באזור עם מישהו יודע או יכול להחליף איתי אשמח מאוד אני מאשקלון תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. לפי זאפ המחיר הכי נמוך הוא מעט מתחת ל 2000 ש"ח , יש מקום שאולי אני מפספס ומוכר את זה ביותר זול ? או אולי בחבילה משתלמת עם עוד שלט / משחק ? יש למישהו מושג אם יהיו מבצעים על ה PS4 איפשהו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה אני מעוניין במלצה למשחקים שיעשו לי WOW כזה כשאני משחק ישחק אותו שיהיה מפוצץ לפני כמה ימים קניתי Beyond וזה היה באמת SHOW אמיתי ואגב משחקי יריות כגון COD או Battlefield אני לא מעוניין כי אני חושב שמשחקי יריות מהסוג הזה נועדו למחשב, GTA V כבר סיימתי שבוע אחרי שיצא אז גם זה פסול ואגב אין לי סגנון לגבי משחקים מה שנראה טוב אני משחק לא משנה לי איזה סוג של משחק. בתודה מראש אביחי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by avihaizipel,

יש לי בעיה מצאתי את המחשקים שאני רוצה לקנות אבל עכשיו כשאני בא לקנות אותם זה אומר לי שאני צריך לעשות activate. this ps3 system could not be activated. your account already has 2 ps3 system,you must deactivate another ps3 system. for details, refer to the "system activation" section of the online manual. אני אשמח לעזרה אין לי מושג מה לעשות עשיתי מדריכים אבל הם שונים מהבעיה שיש לי. תודה מראש אביחי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by LennonRulz,

אהלן, אז יש לי ps3 slim, 120gb לדעתי(תמיד כשהסתכלתי בקיבולת היה רשום נגיד 90 מתוך 110 אז אני מעריך שזה 120). בקיצור, היום הדלקתי אותו ובאתי להכניס דיסק אבל הוא לא נמשך פנימה. אחרי כמה שניות הוא התחיל לעשות רעש ענק, כאילו המעבד/המאוורר עובדים באטרף, יצא הרבה אוויר מאחורה אבל המכשיר לא היה חם. ומאז הכל היה כמו פה:"נוריות בחזית הקונסולה מופיעות בניסיון להפעילה בצבעי ירוק, לאחר מכן צהוב, חזרה לירוק, לאחר מכן נשמעים שלושה צפצופים והנורית האדומה מהבהבת"(ציטוט מפורום אחר, לא יודע אם יש פה חוקים נגד פרסום פורום זר). הנורה הירוקה דלקה ואז משהו צהוב(לא לגמרי, כאילו הצהוב והירוק פעלו ביחד) וככה לסירוגין ובסוף הסוני נכבה והנורה האדומה הבהבה. במשך כל הזמן הזה לא ניתקתי את הקונסולה מהח…

דיונים חדשים בפורומים