עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by solidus,

אם אני קונה PS3 מאמריקה, וMGS4 בארץ - זה יעבוד לי בלי צ'יפים?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  2. היי. שידרגתי את האינטרנט שלי ומהירות ההורדה שלי באתרים כמו Fileflyer ודומים לו מגיע ל 530 KB לשנייה אבל ב PS3 המהירות היא 18KB לשנייה שזה בדיחה... קניתי ראוטר חדש של EDIMAX BR-6524N עידכנתי את הקושחה הגדרתי את הכל כולל את ה PS3 אבל המהירות מאוד איטית. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אולי צריך לפתוח פורטים או להגדיר הגדרה מיוחדת ל PS3? תודה !

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by liviur,

אני שוקל אם לקנות את המשחק הנ"ל או אולי לחפש להחליף אותו תמורת איזה משחק אחר (כמו איזה MK VS DC שכבר מיציתי). משהו שיחק בו - יכול לתת את דעתו וקצת פירוט עליו? ואיך הDLC (החינמי שנראה מאוד מעניין) שלו? (ובבקשה , לא לשלוח אותי לקרא REVIEWים - עשיתי את זה כבר וגם לא לצטט דעות משם , אלא על סמך משהו ששיחק במלא) תודה, ליביו

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by Ramsses_II,

יש לי בעיה מוזרה. אשמח אם יהיו פה אנשים שייבדקו אצלם אם זה קורה. קניתי לפני שבוע וחצי את ה-PS3 שלי, ועד עכשיו אני מרוצה שחבל על הזמן. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא זו: הגדרתי שהשלטים ייכבו לאחר 10 דקות שהם לא פעילים. אם אני עוזב באמצע משחק ליותר מעשר דקות, פתאום המשחק קופץ לי (ממש הפריימים קופצים כזה). אני חייב לצאת מהמשחק ולהפעיל שוב. ביטלתי את האופציה של כיבוי השלטים, אך אתמול עזבתי את הפרו בתפריט הראשי לאיזה רבע שעה, והתחלתי משחק והפריימים קפצו. מישהו מכיר/קרה לו? לפני שאני מוסר את הקונסולה שלי ולא רואה אותה מליון שנה עד שהיא תחזור מאחריות, אני רוצה לדעת אם למישהו זה קורה. 80 ג'יגה PAL. קורה לי בשני המשחקים שיש ברשותי (שניהם PAL) - פרו 2009 וגיטאר הירו 3. תודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  5. ה-PS2 של הבן שלי חזר מתיקון לאחר המון זמן, ככה שכבר שכחתי כבר אלו משחקים יצאו מאז? מישהו יכול לתת המלצות למשחקים האחרונים שיצאו לקונסולה הגוססת. קרירין... מישהו? ???

6. Started by R007,

אני מתכנן לקנות PS3 בארה"ב ואתמול ראיתי דגם חדש שהחליף את ה-40. מלבד נפח אכסון גדול יותר , תאימות לאחור ודואלשוק 3, מישהו יודע על שינויים אחרים בדגם זה לעומת ה-40? האם יש צורך לקנות מתאם חשמל לארץ או שהוא גם אוניברסלי? בנוגע לסרטי בלוריי, האם החסימה האזורית תשנה משהו או שבמילא רוב הסרטים אינם חסומים? תודה רבה לעוזרים שבת שלום

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by The Winter King,

ברגע שאני מנסה להריץ משחק/סרט בלוריי, המכשיר מצפצף ו"פולט" את הדיסק החוצה. אני גם מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג למה? אגב, תוכן שנמצא כבר במכשיר עצמו (משחק infamous שהורדתי) הוא כן מריץ, רק גם מצפצף כשאני סוגר.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  8. משחק טניס של סגה מזכיר את מאריו טניס אני יכנה אותו סוניק טניס כי זה קליט יותר http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21959

9. שיחקתי איזה שלוש שעות במשחק ולא שמרתי מהתחלה ובטעות בהגדרות עשית EXIT ועכשיו הלכה השמירה, לעזאזל מה אפשר לעשות? :'( אגב משחק אדיר, בהתחלה חשבתי אני ישבור את הטלוויזיה אם כול ההסברים אבל אז נדלקתי

10. שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  11. באותו מועד אך לא בטוח מכיוון שרק לאחר סיום הפיתוח עבור ה PS3 יחל פיתוח הפורט לאקסבוקס. Reports are beginning to roll in from Square Enix's DKS3713 event in Japan, and as many had speculated, the publisher announced a fairly large Sony exclusive to help counter the E3 news that Final Fantasy XIII will be coming to the Xbox 360 as well. So what's the counter? It seems the PlayStation 3 will be receiving the first FFXIII demo in the form of a bonus on the Final Fantasy VII: Advent Children Complete Blu-ray disc. Currently Advent Children Complete is scheduled for release in Japan in March of 2009 -- a U.S. release has not yet been confirmed. Since it's a Blu-ray disc, the PS…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by PHOENIX18,

אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס שלי(הMCE 150) אין לי תמונה וקול ניסיתי לעשות כל מיני הגדרות בתוכנה שבאה עם הכרטיס אבל עדיין לא הצלחתי ניסיתי גם בעוד תוכנה כמו WINDVR3 אבל זה גם לא עזר אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Psy,

למישהו יש מושג מתי צריכה להגיע החבילה החדשה של ה 40 ג'יגה לארץ ? והאם ידוע צפי הורדת המחירים של החבילה הקודמת של ה 60 גי'גה, אם מישהו יודע בערך בכמה המחיר יירד והאם הוא יירד ישר כשהחבילות החדשות של ה40 יגיעו? תודה

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by stone cold,

Little Kings Story הוא אחד מהמשחקים המפתעים ביותר שיצא לי לשחק בשנים האחרונות שהמשחק הוכרז בהתחלה והיו קצת תמונות וסרטונים חשבתי שזה הולך להיות משחק בינוני ומטה וגם חשבתי שזה משחק מאוד ילדותי אפילו לא ידעתי אם זה הולך להיות משחק WIIWARE או ריטאל מה לעשות שמשחק ניראה ככה בתמונות - ואני רוצה להגיד כמה דברים חשובים 1-זה משחק מצוין 2- זה משחק גימרים ולא קזואל 3-ילדים קטנים לא יצליחו לעבור את המשחק ברמה נורמלית וספק אם יבינו איך לעבור גם את הרמה הקלה בכל מקרה המשחק די דומה לפיקמין או אוורלורד וזה אומר שאתם שולטים ביצורים במקרה הזה "נטינים" במשחק שהוא אקשן\אסטרטגיה אבל ליטל קינג סטורי הרבה יותר מפותח אומנם יש לו ממלכה כמו אוורלורד אבל הוא הרבה יותר פתוח מאו…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  15. תהנו http://www.us.playstation.com/PS3/Store?DCMP=ILC-HP_1303&LINK=STORE

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  16. אולי אני צריך לעשות עידכון כמו שרשום פה : http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm מכיוון שאין לי לייב אני מנסה לצרוב אבל לא ממס הבנתי את ההסברים איך בדיוק אז צרבתי עם תוכנת צריבה רגילה פעמיים : פעם אחת חילצתי את הקובץ מהרר ופעם לא,בשני המקרים צרבתי כ-DATA אבל ה-XBOX360 רושם לי MIXED DISC ולא מתחיל את העידכון באופן אוטומטי כמו שרשום בלינק שהוא צריך. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by VortexD,

יש לי בעיה עם האונליין בPS3 הכל עובד איטי ומלא בלאגים ולעומת זאת במחשב במשחקי אונליין לדוגמה TF2 , F.E.A.R Combat וכו' אין לי לאגים האם יש פתרון לזה חוץ מלהחליף ספקית אינטרנט כרגע אני בנטוויז'ן תשתית של הוט מהירות 3מגה קראתי איפה שהוא שאפשר לפתוח פורטים מסוימים בשביל לאפשר תקשורת טובה יותר . יש מדריך לזה ?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by jangelboy,

השלט התחיל לעשות לי בעיות וניגמרה האחריות ופעם קודמת שזה קרה בשלט השני לקחתי אותו לישפאר בזמן האחריות והם ניקו אותו(מבפנים) והשלט עבד פרפקט. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך לנקות את השלט (מבפנים) תודה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  19. ובכלל אני לא ממש מצליח לשחק "קבוצתי" אלא יותר לקחת את הכדור ולקלוע. איך אני עושה תרגילים ? אשמח לעזרה.

20. Started by LazyBoy,

http://gamescom.gamespot.com/story/6215595/fable-iii-coming-in-late-2010 GC 09: Debut Trailer HD

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by uzi_sch,

הינה שני סיקורי וידאו על הלהיט הבלעדי ל PLAYSTATION 3 ששיגע את כולם. 1) http://www.gametrailers.com/player/42078.html 2) http://www.gamespot.com/ps3/action/littlebigplanet/video/6199501/little-big-planet-video-review חוות דעתי: הוא משחק מרשים ליצירה ושיתוף, אך כמשחק פלאטפורמה הוא נראה כזה מעפן! יש לו המון קסם אבל המשחקיות הרגילה שלו כזו ישנה, כאילו זה משחק CASUAL לילדים. אתם יודעים מה? אני לא הייתי קונה קונסולה כזו יקרה ומשחק כזה יקר (כמו במחירים בארץ) בשביל לשחק את זה. על משחק כמו MGS4 עוד יש על מה לדבר... אפשר לחשוב כבר כמה שלאגרים בלעדיים יש ל PLAYSTATION 3.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by zedprime,

שלום לאנשי hwzone - ביום שני הקרוב, ה13 לחודש קבוצת "היילו 3 ישראל" (שאני שותף בה) מארגנת ארוע פתוח של היילו 3 לכלל ציבור השחקנים. הארוע יתרחש אצל הגראז' גיקס בחולון (רחוב הפלד 40). שימו לב - זה לא ארוע מסחרי, זה יוזמה של שחקנים למען שחקנים. אין דמי כניסה לארוע אך יתכנו דמי כניסה לתחרות עצמה (בסכום סמלי של 20 ש"ח) שכולם יוקדשו לזוכים בטורניר. פרטים על הארוע ניתן למצוא באתר שהקמתי לנושא - http://halo3il.com אשמח לראותכם בארוע, תהיינה עמדות חופשיות על מקרנים לאלו שלא מגדירים את עצמם כשחקנים "מקצועיים" או שסתם רוצים לשחק בשביל הכיף. עדכונים על מבנה הטורניר ופרטים נוספים ימסרו באתר הבית של הקבוצה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. שלום אני רוצה לחבר הארדיסק לפלייסטיישן 2.. יש לי הארדיסק + ספק כוח + התוכנה, אני צריך כבל שמחבר ביניהם.. איפה אני יכול להשיג כזה בארץ, כמה עולה ואיזה כבל אני בדיוק צריך? (לינק ממש יעזור) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by ofeky1,

הבעיה במשחק WWE 2007 עם אחד השלטים! שאני משחק עם שני שחקנים אחד נגד השני אז אחרי כל מכה שאני נותן השלט לוחץ לי START לבד! והמשחק יוצא לי לתפריט הזה של ה PAUSE למה זה קורה? ואיך אפשר למנוע את זה?! והשאלה (הכי חשוב)! שאני מכניס דיסק משחק של PS1 המכשיר מראה לי תדיסק בצבע כחול ושאני נכנס אליו הוא חושב כזה ואז יוצא! זה אומר שהסוני לא יכול להיכנס אליו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by artyom,

אני בטוח שיש פה אנשים שמשחקים... מישהו מכיר דרך לעצור את הטיימר של המולטי? עריכה: מצאתי, אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.