עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את האקס בוקס 360 עלית בגירסת ה-250 ג'יגה שלו לא מוסב יש למישהו המלצות מה המקום הכי טוב ואמין לקנות בו והאם יש אינפורמיה מיוחדת שצריך לדעת לפני הרכישה אשמח לתגובות ZIK

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  3. Started by BENNY-L,

השגתי דוד שלי אקסבוקס 1 עם משחקים הבעייה שהארדיסק מת קראתי איך מחליפים אבל לא הבנתי כלום צריך את עזרתכם למדריך הכי פשוט מה זה FTP?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת כמה כסף יכולים לתת לי על PS2 פרוץ+2 ג'ויסטיקים +כ.זכרון 8 MB ו40 משחקים ?

5. Started by שלומו,

היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]

6. אני טס לתקופה של חודש לטיול ומשפחה חשבתי אולי כדאי להביא DUAL SHOCK 3 וכמה משחקים מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by simonsix,

http://www.product-reviews.net/2007/11/01/urgent-attention-soldier-call-of-duty-4-modern-warfare-demo/ מומלץ להתנסות

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by huber,

לא יודע מה איתכם - זה אחד המשחקים שהכי נהניתי מהם בשנתיים האחרונות בכלל ושהכי אהבתי ב PS3 בפרט, והנה יוצא ההמשך - נקווה שלא יאכזב: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=36 אופס - לא שמתי לב שפורסם - אפשר לנעול

9. Started by stone cold,

Little Kings Story הוא אחד מהמשחקים המפתעים ביותר שיצא לי לשחק בשנים האחרונות שהמשחק הוכרז בהתחלה והיו קצת תמונות וסרטונים חשבתי שזה הולך להיות משחק בינוני ומטה וגם חשבתי שזה משחק מאוד ילדותי אפילו לא ידעתי אם זה הולך להיות משחק WIIWARE או ריטאל מה לעשות שמשחק ניראה ככה בתמונות - ואני רוצה להגיד כמה דברים חשובים 1-זה משחק מצוין 2- זה משחק גימרים ולא קזואל 3-ילדים קטנים לא יצליחו לעבור את המשחק ברמה נורמלית וספק אם יבינו איך לעבור גם את הרמה הקלה בכל מקרה המשחק די דומה לפיקמין או אוורלורד וזה אומר שאתם שולטים ביצורים במקרה הזה "נטינים" במשחק שהוא אקשן\אסטרטגיה אבל ליטל קינג סטורי הרבה יותר מפותח אומנם יש לו ממלכה כמו אוורלורד אבל הוא הרבה יותר פתוח מאו…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  10. Started by marlboro,

לא קלטתי אם כן או לא

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by sharon500,

מישהו יודע אם יש דבר כזה בכלל? אתמול סיימתי את המשחק ב XBOX ואני מת כבר למשחק המשך. יש למישהו מושג אם אמור לצאת משחק כזה?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by athi,

http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2956 ? השאלה יותר אים החנות מוכרת

13. Started by eli79,

יש מצב מוזר כשאני מדליק תמכשיר יש כמו ניצנוצים כאלה על המסך לא משהו שמפריע בגדול כשיש רקע בן השחור ללבן אפשר להבחין בזה אבל כשאני משחק הכל עובד חלק האם מישהו ניתקל בזה המכשיר הוא דגם של 09

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. Started by huber,

אחרי הרבה דחיות - האפליקציה החמודה הזו זמינה: http://www.ps3fanboy.com/2008/09/18/life-with-playstation-is-really-live-really/

15. Started by itai_1813,

היי אנשים. אז ככה, רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש ב-360 כנגן DVD. ניסיתי להכניס דיסק של סרט, ולמטה (בשם של הדיסק, ה-Tray) רשום שזה דיסק מדיה משולב. איך אני מנגן את הסרט שבדיסק (אם יש אפשרות כזאת). דבר נוסף, ניסיתי לחבר נגן על מנת לבדוק האם ה-360 קורא את קבצי המוזיקה שבתוכו, הנגן נדלק בזמן שאני מחבר אותו ל-360 ב-USB והוא אפילו נטען אבל אני לא יודע איך לראות את תכולת הנגן. אז שוב, במידה ויש אפשרות לנגן מוזיקה מהנגן בבקשה הסבירו לי איך. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by stone cold,

הגרסה הזאת תכיל מסכים משמעותית יותר גדולים מהגרסה הקודמת וכניראה מכוונת לשוק המבוגר יותר חוץ מזה לא דווח על שינוים משמעותים אחרים הכתבה פה - http://www.gamespot.com/news/6238345.html?tag=latestheadlines;title;1

17. Started by Niseg,

יש בYOUTUBE מישהו מאוסטרליה שקורא לעצמו blunty3000 והוא עושה סרטים עם לגו. יש לו סדרה שנקראת meatspace ובפרק 6 הוא מה זה צחק אל ה PS3 תחכו לסוף . רצוי אנגלית ברמה טובה . אני פשוט מכור לסרטי הלגו המפגרים האילו. יש לו גם סרטון שניצח בתחרות להיות music video לשיר circle circle dot dot .

18. שמתי לב שכרגע לא קיים אקספלוייט שמאפשר להפעיל אפליקציות homebrew אני מחפש אתר שמעדכן על ההתקדמות בעניין ושמתי לב שזה כבר נמשך זמן מה והאם יש אפשרות שייצרו אקפלוייט שיאפשר זאת בלי הבעיה שאם מכבים את המכשיר כל התהליך נמחק?

19. Started by jangelboy,

השלט התחיל לעשות לי בעיות וניגמרה האחריות ופעם קודמת שזה קרה בשלט השני לקחתי אותו לישפאר בזמן האחריות והם ניקו אותו(מבפנים) והשלט עבד פרפקט. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך לנקות את השלט (מבפנים) תודה.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. השאלה בכותרת תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהקונסולות הבאות ואני לא יודע מה יותר כדאי ומה יותר משתלם. הPS3 מאוד יקר יחסית ל360... אבל השאלה אם יותר שווה לקנות את הPS3 כי יש לו יותר יתרונות ... ובגלל זה הוא עולה יותר יקר? וחוץ מזה נכנסתי לזאפ,ויש כל כך הרבה גירסאות ל360 (פרמיום,ארקייד,קורא צרובים,לא קורא צרובים, 60 GB וכו' וכו') אבל השתגעתי. ואני לא מבין בזה בשיט, ואין לי מושג איזו גרסה בנוגע ל360 יותר משתלמת. * מתי לדעתם ירדו המחירים של הקונסולות? אני צריך עזרה מה יותר קונסולה משתלמת מכל הבחינות. ויותר טוב אם אני אשמע את הדעה מבן אדם שהתנסה בשניהם! תודה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by Blue-ThundeR,

שלום מישהו מוכן להגיד לי לכל הרוחות עם האקסבוקס הזה איזה גירסאות אמורות לעבוד בו ? אני ניסיתי NTSC ו PAL של PRO 2012 והם לא עבדו.. האם זה NTSC-J או NTSC-C ????? כי NTSC-U לא עובד. אני כבר ממש התחרפנתי מהמכשיר הזה,חבר קנה יד שנייה והוא משגע אותי אשמח לעזרה. לי אישית יש PAL ועובד כמו שעון.

23. Started by artyom,

אני בטוח שיש פה אנשים שמשחקים... מישהו מכיר דרך לעצור את הטיימר של המולטי? עריכה: מצאתי, אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by leoleo,

איזה psp מבין הדגמים שיש מומלץ לקנות לידל בן 12?

25. Started by rooten,

אני תמיד שיחקתי ב-PS3 על טלויזיה שלא תומכת ב-HD, והכל עבד בסדר. עכשיו אחרי שחיברתי פעם אחת לטלויזיה עם HD, אני כבר לא מצליח להפעיל את ה-PS3 על הטלויזיה הקודמת. המכשיר עובד אבל לא רואים כלום בטלויזיה... ניסיתי לחבר שוב לטלויזיה עם ה-HD וזה עבד טוב אז הבעיה לא במכשיר. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה

דיונים חדשים בפורומים