עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by marlboro,

הציעו לי ב 2100 אבל זה באשדוד ואין לי כח להגיע לשם כי אני ירושלמי אני מתכוון לערכה מלאה עם צ'יפ, מה שמצאתי בעצמי זה המחיר האחיד בזאפ של 1960 שקל וצ'יפ בכמעט 400 היה איזה אחד שפרסם ב Yad2 עם צ'יפ ב 1700, מה שנראה לי מוזר (בכלל אני לא יודע אם חוקי לדבר על צ'יפ, אבל זה חוקי לגבות משחקים אז אני משתמש בזה לגיבוי משחקים) תודה

2. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28364 שזאת הייתה הוביסופט זה לא היה כזה חשוב עכשיו זאת מפתחת של משחק גדול

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  3. טוב אני צריך לקנות ראוטר חדש במקום הראוטר הישן שלי אני כבר הלך על אחד שתומך גם בN אבל אני רוצה להיות בטוח שיש תמיכה בWII (אני יודע שהWII תומך ברק עד G אבל אני רק רוצה שיפעל )

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by eran256,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לקנות s3 בארה"ב ולעשות אחריות בין לאומית ובמידה והתקלקל לתקן בארץ? או שאם אפשר לתקן רק pal בארץ אז אפשר לקנות pal בארה"ב במחיר זול 400-450 דולר?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. דרך ה - Interface ? אולי זו שאלה קצת טיפשית ואולי לא אבל לא בדיוק הבנתי מה נסגר לפי מה שאני רואה אין שום דרך להפעיל משחק מה - Interface כמו כפתור PLAY פשוט האופציה היחידה שאני רואה זה לפתוח (eject) את הכונן ולסגור שוב יש פתרון לשטות הזאת ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  6. באותו מועד אך לא בטוח מכיוון שרק לאחר סיום הפיתוח עבור ה PS3 יחל פיתוח הפורט לאקסבוקס. Reports are beginning to roll in from Square Enix's DKS3713 event in Japan, and as many had speculated, the publisher announced a fairly large Sony exclusive to help counter the E3 news that Final Fantasy XIII will be coming to the Xbox 360 as well. So what's the counter? It seems the PlayStation 3 will be receiving the first FFXIII demo in the form of a bonus on the Final Fantasy VII: Advent Children Complete Blu-ray disc. Currently Advent Children Complete is scheduled for release in Japan in March of 2009 -- a U.S. release has not yet been confirmed. Since it's a Blu-ray disc, the PS…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by huber,

הנה רשימה של 10 ההורדות הכי פופולאריות ב PSN ורשמים שלי: 1. Linger in Shadows קצת הזוי. מוצר שנשמע מאוד מסקרן אבל שרוכשים אותו מתלה כמוצר משעמם ונטול כל עיניין. בזבוז לטעמי. 2. Wipeout HD מתכנן רכישה בקרוב - נראה אחלה. 3. Mortal Kombat II קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 4. Socom: Confrontation אני תמיד, אבל תמיד אעדיף משחק בדיסק אם יש את האפשרות, משחק מורד אי אפשר למכור אם לא אוהבים למשל. 5. Prince of Persia Classic קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים.קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 6. Ratchet and Clank: Quest for Booty הורדתי, אהבתי את הראשון ואהבתי גם את זה. 7. Pain אותי שיעמ…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  8. שאני משלים סידרת משחקים להנהתי או סיבלי תלוי במשחקים הרבה פעמים אני נתקל במשחקים שפעם היו טובים אבל היום בינונים וככה זה גם בסדרת ריזידנט איוול RE-Z די בינוני יחסית להיום RE1 רימיק משחק טוב גם היום RE2 וRE3 די מסריחים ואת האמת לא ציפיתי להרבה מקוד וורוניקה ואני חייב להגיד טעיתי מאוד ולפני הביקורת אני חייב לציין קוד וורוניקה הוא משחק חובה גם היום -לא משנה אם יש לכם WII (תאימות לאחור ) \גימקיוב \PS2 PS3 מדגמים שתומכים אחורנית בPS2 או דרימקסט המשחק הזה פשוט חובה גם היום ולא פחות טוב מRE4 עכשיו קצת על העלילה המשחק הזה מתרחש כמה חודשים אחרי RE2 וRE3 למי שלא יודע אני יסמן בצהוב העיר ראקון הייתה מוצפת זומבים בגלל חידקים שפיתחה אומברלה אז הממשלה הפציצה…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by liorper,

יש לי lcd מדגם : 32lg30r הטלזויזיה תומכת hd Ready קיבלתי עם הסוני כבל hdmi ואני חיברתי בינו לבין הטלויזיה..... והרזולוציה היא 480 p ובמפרט של הטלוזיה רשום שהכניסות hdmi קוראות 1080i 1080p 720p שאני מנסה לשנות אותה לרזולוציה יותר גבוהה 720 p או 1080 i או 1080p זה לא מאפשר לי ומחזיר אותי תוך 30 שניות לרזולוציה הקודמת שהיא 480 p למישהו יש מושג מה עושים ?!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by b0nz,

שלום חברה, אני כרגע נמצא בארה"ב ואני מאוד רוצה להביא XBOX360 חזרה איתי לארץ. הבעיה היא שאני לא כל כך מבים בפרטים הקטנים שיכולים מאוד להרוס את כל הקניה. אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות. 1. הבנתי שיש גרסה חדשה של מכשיר , איך אני מוודא את זה שאני קונה את הגרסא המעודכנת והבטוחה , אני אמור לחפש איזה מספר על האריזה? 2. אני מתכנן לקנות PAL שלהם כדאי לקנות כמה משחקים משומשים בGameSpot האם יהיה בעיה להוריד אליו משחקים בארץ.? 3. מחיפוש קצר בפורומים ראיתי שיש צורך לקנות מתאם 500V מישהו יכול לתת הסבר יותר מדוייק על בדיוק מה צריך , כי אני מאמין שפה זה יהיה זול יותר ? המכשיר שאני מתכנן לקנות הוא זה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8928814&type=product&id=121581…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by itai_1813,

בתערוכת VGA 2008 שהתרחשה אתמול בלילה (או בשבילנו היום בבוקר) התפרסם הטריילר החדש של הפרק הראשון בסדרת הפרקים של המשחק, שם הפרק: GTA IV: The Lost and Damned *ספוילרים למי שעוד לא ראה את הסרטון* בסרטון נראים חבורת רוכבים (אופנוענים) כנראה שאנחנו משחקים את אחד מהם, אני אישית מאוד אהבתי את הרעיון. בטריילר אפשר לראות גם נשקים חדשים כמו automatic shotgun ואקדח שלא כל כך זיהיתי אותו. להזכירכם, התכנים הנ"ל בלעדיים ל-Xbox 360. הטריילר: איכות HD http://www.gametrailers.com/player/43631.html איכות SD http://www.gametrailers.com/player/43632.html

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26575 טוב זה היה צפוי מאוד דרך הגב הדול שוק 3 יהיה יקר בארצות הברית הוא יתומחר ב54 דולר שזה כמאת כמו ה60 דולר לידית WII +נונצק

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by mush0n,

אהלן חברה, אני וחברה שלי קנינו PS2 אבל עדיין לא מצאנו את ה"משחק" שלנו... אני צריך עזרה בלמצוא איזה משחק טוב ל2 ששוה לקנות.. בינתיים מה שיש לנו זה: tekken 5, 3 mortal combat, hitman, splinter cell, worms, golden axe ( ), buldar's gate, resident evil and tony hawk אז נמאס מכולם מאוד מהר... תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  14. כאן יש מדריך המסביר כיצד לעשות זאת: http://www.vgwatchdog.com/?p=29 ברמה העקרונית זה מתבצע ע"י יצירת VPN בו הקונסולה מקבלת IP אמריקאי. נסו ודווחו...

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  15. יש לי PS2 אמריקאי, NTSC עם משחק אחד וגם הוא מעפן. לעומת זאת יש לי מספר משחקי PS1 PAL ומספר משחקי PS2 PAL מחברים, שמן הסתם לא עובדים אורגנליים, האם ע"י התקנת צ'יפ אוכל להפעיל אותם.

16. Started by stone cold,

אני צריך שמירה למשחק בגרסת PAL -לא משנה כמה התקדמתם וגם להן מכניסים את זה בPS3 ?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by WarNet,

היי,הבעיה התגלתה במהלך משחק 12 FIFA,נבדקה במשחקים נוספים כמו PES,FIFA STREET,NBA 12 קיימת גם בהם.נבדק ב-MASS EFFECT 3 לא קיים. כמו כן בתפריט הראשי של המערכת,הבעיה לא קיימת. הבעיה היא כשאני מסובב את הסטיק הימני בבקר,אז אחת לכמה סיבובים זה מפעיל את כפתור X.בעצם השחקן שלי מוסר בלי שאני רוצה. בעיה הזו לא הייתה קיימת ולא קיימת בבקר השני שלי. ה-PS3 ושני הבקרים כבר שנתיים אצלי,נרשכו מחנות מורשה של ישפאר. מישהו נתקל/יודע האם אפשר לתקן או לשלוח לתיקון בגלל דבר כזה...

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  18. יש לי אקס בוקס ארקייד ואני חושב לקנות דיסק קשיח של 120 גיגה (61$ באייבי) מה יקרה שאני יחבר אותו? האם כל השמירות של המשחקים יעברו עליו? או שאני יכול רק להעתיק את המשחקים שיעבדו בלי דיסק... ומשחקים שכבר התחלטי לשחק ישמרו ב 256 מגה שנמצאים בקונסולה עצמה...

19. מהי הגרסה הכי חדשה\הכי טובה של PS2 הדק?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. בין PS3 ל Router איזה סוג של כבל צריך להיות(ישר או מוצלב)?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by Green,

:-X

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי לפני כשנתיים את המכשיר מארהב ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במטען שמסופק באריזה מבחינת מתח רצוי בארץ מבלי להזיק למכשיר? רציתי לדעת כמה צריך להיות בINPUT ובOUTPUT[ אשמח לתגובה ZIK

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  23. Started by gman_il,

משום מה הגיטרה שלי לא מגיבה טוב פתאום , החלפתי בטריות , ניסיתי לעשות Calibrate Lag אבל זה לא עזר , עושה רושם שהוא פשוט לא מגיב מספיק מהר. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 10 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? לרגל חגיגת הפרק העשירי התכנסנו כולנו לראשונה בעונה השנייה בבית של יוגי. היה ממש כיף, נהנינו מאוד וההקלטה עפה לנו בלי להרגיש. על הדרך יצא לנו פרק מגניב, יש לנו סיפורי מורשת קרב מהמילואים של לוני, המלצות על משחקי אייפון (רוצח שכיר, דוקים, אבו נפחא) המון חדשות חמות (שדרוג לאקסבוקס, PSN REWARDS בוטל, קונסולת ה3DS, רשימת המשחקים הנמכרים ביותר בXBLA ועוד..) עוד הפתעות שאנחנו שמחים להביא לכם: לראשונה, יוצאת גרסת וידאו לפודקאסט שלנו ו מערכת הפורומים חוזרת לאתר הפאנבויז. אנחנו מאוד מתרגשים ושמחים מאוד להשקיע בשבי…

25. Started by dark crystal,

כן אני יודע.. עשיתי טעות ופתחתי אשכול חדש אבל.. החרא הזה לא מתחבר.. התקנתי את הדרייבר שנמצא בכל חור באינטרנט, חיברתי את השלט האורות מהבהבות לאט, נכנסתי ללוח בקרה > ג'ויסטיק (או איך שלא קוראים לזה.. המצאתי תרגום מחדש חח) לחצתי על מאפיינים בPlayStation 3 Contoller ו.. פשוט לא מגיב.. מה אני עושה? במחשב הישן השלט עבד.. עכשיו לא.. מה אני עושה? מישהו ניסה וקרה לו משהו דומה? אם זה משנה כל כך.. יש לי ויסטה.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים