קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, בהמשך לביקורות שפרסמתי כאן בשבועות האחרונים, הצלחתי לסיים ולבקר במהירות יחסית את אחד המשחקים החמים של התקופה האחרונה, PROTOTYPE. המשחק שמציג את סיפורו המסתורי של אלכס מרסר מתרחש בסביבת משחק פתוחה ומציג מספר סגנונות משחק. במקביל לכך, החלטתי לערוך מבצע טריוויה בו שני העונים ראשונה על פרסים יזכו בבובות מעוצבות של מרסר. אשמח לשמוע את תגובתכם, הנה הלינק לאתר: ogelive.net תודה רבה, אורן נתן.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום , יש לי סוני PSP4 עם זיכרון פנימי של TB 0.5 , הזיכרון כמעט מלא ולא ניתן לבצע עידכונים למשחקים ,רכשתי זיכרון קשיח חיצוני של WD בגודל 2TB לטובת עידכונים . המשחק FORTNITE נמצא על הזיכרון הפנימי ודורש עדכון , כיצד אני מעביר אותו לזיכרון הקשיח החיצוני על מנת לבצע עידכונים ללא בעיה ?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שאני משלים סידרת משחקים להנהתי או סיבלי תלוי במשחקים הרבה פעמים אני נתקל במשחקים שפעם היו טובים אבל היום בינונים וככה זה גם בסדרת ריזידנט איוול RE-Z די בינוני יחסית להיום RE1 רימיק משחק טוב גם היום RE2 וRE3 די מסריחים ואת האמת לא ציפיתי להרבה מקוד וורוניקה ואני חייב להגיד טעיתי מאוד ולפני הביקורת אני חייב לציין קוד וורוניקה הוא משחק חובה גם היום -לא משנה אם יש לכם WII (תאימות לאחור ) \גימקיוב \PS2 PS3 מדגמים שתומכים אחורנית בPS2 או דרימקסט המשחק הזה פשוט חובה גם היום ולא פחות טוב מRE4 עכשיו קצת על העלילה המשחק הזה מתרחש כמה חודשים אחרי RE2 וRE3 למי שלא יודע אני יסמן בצהוב העיר ראקון הייתה מוצפת זומבים בגלל חידקים שפיתחה אומברלה אז הממשלה הפציצה…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
הנה רשימה של 10 ההורדות הכי פופולאריות ב PSN ורשמים שלי: 1. Linger in Shadows קצת הזוי. מוצר שנשמע מאוד מסקרן אבל שרוכשים אותו מתלה כמוצר משעמם ונטול כל עיניין. בזבוז לטעמי. 2. Wipeout HD מתכנן רכישה בקרוב - נראה אחלה. 3. Mortal Kombat II קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 4. Socom: Confrontation אני תמיד, אבל תמיד אעדיף משחק בדיסק אם יש את האפשרות, משחק מורד אי אפשר למכור אם לא אוהבים למשל. 5. Prince of Persia Classic קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים.קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 6. Ratchet and Clank: Quest for Booty הורדתי, אהבתי את הראשון ואהבתי גם את זה. 7. Pain אותי שיעמ…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני וחברה שלי קנינו PS2 אבל עדיין לא מצאנו את ה"משחק" שלנו... אני צריך עזרה בלמצוא איזה משחק טוב ל2 ששוה לקנות.. בינתיים מה שיש לנו זה: tekken 5, 3 mortal combat, hitman, splinter cell, worms, golden axe ( ), buldar's gate, resident evil and tony hawk אז נמאס מכולם מאוד מהר... תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי אקס בוקס ארקייד ואני חושב לקנות דיסק קשיח של 120 גיגה (61$ באייבי) מה יקרה שאני יחבר אותו? האם כל השמירות של המשחקים יעברו עליו? או שאני יכול רק להעתיק את המשחקים שיעבדו בלי דיסק... ומשחקים שכבר התחלטי לשחק ישמרו ב 256 מגה שנמצאים בקונסולה עצמה...
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 10 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? לרגל חגיגת הפרק העשירי התכנסנו כולנו לראשונה בעונה השנייה בבית של יוגי. היה ממש כיף, נהנינו מאוד וההקלטה עפה לנו בלי להרגיש. על הדרך יצא לנו פרק מגניב, יש לנו סיפורי מורשת קרב מהמילואים של לוני, המלצות על משחקי אייפון (רוצח שכיר, דוקים, אבו נפחא) המון חדשות חמות (שדרוג לאקסבוקס, PSN REWARDS בוטל, קונסולת ה3DS, רשימת המשחקים הנמכרים ביותר בXBLA ועוד..) עוד הפתעות שאנחנו שמחים להביא לכם: לראשונה, יוצאת גרסת וידאו לפודקאסט שלנו ו מערכת הפורומים חוזרת לאתר הפאנבויז. אנחנו מאוד מתרגשים ושמחים מאוד להשקיע בשבי…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מהי הגרסה הכי חדשה\הכי טובה של PS2 הדק?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השגתי דוד שלי אקסבוקס 1 עם משחקים הבעייה שהארדיסק מת קראתי איך מחליפים אבל לא הבנתי כלום צריך את עזרתכם למדריך הכי פשוט מה זה FTP?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כן אני יודע.. עשיתי טעות ופתחתי אשכול חדש אבל.. החרא הזה לא מתחבר.. התקנתי את הדרייבר שנמצא בכל חור באינטרנט, חיברתי את השלט האורות מהבהבות לאט, נכנסתי ללוח בקרה > ג'ויסטיק (או איך שלא קוראים לזה.. המצאתי תרגום מחדש חח) לחצתי על מאפיינים בPlayStation 3 Contoller ו.. פשוט לא מגיב.. מה אני עושה? במחשב הישן השלט עבד.. עכשיו לא.. מה אני עושה? מישהו ניסה וקרה לו משהו דומה? אם זה משנה כל כך.. יש לי ויסטה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי PS2 אמריקאי, NTSC עם משחק אחד וגם הוא מעפן. לעומת זאת יש לי מספר משחקי PS1 PAL ומספר משחקי PS2 PAL מחברים, שמן הסתם לא עובדים אורגנליים, האם ע"י התקנת צ'יפ אוכל להפעיל אותם.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בתערוכת VGA 2008 שהתרחשה אתמול בלילה (או בשבילנו היום בבוקר) התפרסם הטריילר החדש של הפרק הראשון בסדרת הפרקים של המשחק, שם הפרק: GTA IV: The Lost and Damned *ספוילרים למי שעוד לא ראה את הסרטון* בסרטון נראים חבורת רוכבים (אופנוענים) כנראה שאנחנו משחקים את אחד מהם, אני אישית מאוד אהבתי את הרעיון. בטריילר אפשר לראות גם נשקים חדשים כמו automatic shotgun ואקדח שלא כל כך זיהיתי אותו. להזכירכם, התכנים הנ"ל בלעדיים ל-Xbox 360. הטריילר: איכות HD http://www.gametrailers.com/player/43631.html איכות SD http://www.gametrailers.com/player/43632.html
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28364 שזאת הייתה הוביסופט זה לא היה כזה חשוב עכשיו זאת מפתחת של משחק גדול
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29922 לא יצא לי לשחק בראשון ואני בדרך כלל לא מתלהב מהוביסופט אבל נחמד לראות סדרות חדשות מתפתחות על הWII
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26575 טוב זה היה צפוי מאוד דרך הגב הדול שוק 3 יהיה יקר בארצות הברית הוא יתומחר ב54 דולר שזה כמאת כמו ה60 דולר לידית WII +נונצק
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
משום מה הגיטרה שלי לא מגיבה טוב פתאום , החלפתי בטריות , ניסיתי לעשות Calibrate Lag אבל זה לא עזר , עושה רושם שהוא פשוט לא מגיב מספיק מהר. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה כסף יכולים לתת לי על PS2 פרוץ+2 ג'ויסטיקים +כ.זכרון 8 MB ו40 משחקים ?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום שמעתי שאפשר לחבר דיסק קשיח לPS2 ולהעלות אליו משחקים ולשחק משם אבל בשביל זה צריך את המתאם רשת שלו מאחורה אני רוצה לעשות את זה אבל מישהו יודע אם אני צריך גם ג'וק בשביל זה? או שצריך רק לחבר דיסק קשיח וזהו? יש מישהו שעשה את זה?... ועוד שאלה: מישהו המליץ לי שאם יהיה לי את זה אז להשתמש בתוכנה WINHIIP כדי להעלות אליו משחקים מישהו יודע איך משתמשים בה? בבקשה זה דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שמתי לב שכרגע לא קיים אקספלוייט שמאפשר להפעיל אפליקציות homebrew אני מחפש אתר שמעדכן על ההתקדמות בעניין ושמתי לב שזה כבר נמשך זמן מה והאם יש אפשרות שייצרו אקפלוייט שיאפשר זאת בלי הבעיה שאם מכבים את המכשיר כל התהליך נמחק?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני טס לתקופה של חודש לטיול ומשפחה חשבתי אולי כדאי להביא DUAL SHOCK 3 וכמה משחקים מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לקנות s3 בארה"ב ולעשות אחריות בין לאומית ובמידה והתקלקל לתקן בארץ? או שאם אפשר לתקן רק pal בארץ אז אפשר לקנות pal בארה"ב במחיר זול 400-450 דולר?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בין PS3 ל Router איזה סוג של כבל צריך להיות(ישר או מוצלב)?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דבר כזה בכלל? אתמול סיימתי את המשחק ב XBOX ואני מת כבר למשחק המשך. יש למישהו מושג אם אמור לצאת משחק כזה?
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2956 ? השאלה יותר אים החנות מוכרת
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-