קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://malstrom.50webs.com/birdman.html
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מהי הגרסה הכי חדשה\הכי טובה של PS2 הדק?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, בהמשך לביקורות שפרסמתי כאן בשבועות האחרונים, הצלחתי לסיים ולבקר במהירות יחסית את אחד המשחקים החמים של התקופה האחרונה, PROTOTYPE. המשחק שמציג את סיפורו המסתורי של אלכס מרסר מתרחש בסביבת משחק פתוחה ומציג מספר סגנונות משחק. במקביל לכך, החלטתי לערוך מבצע טריוויה בו שני העונים ראשונה על פרסים יזכו בבובות מעוצבות של מרסר. אשמח לשמוע את תגובתכם, הנה הלינק לאתר: ogelive.net תודה רבה, אורן נתן.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כמה מגניב זה?! http://ngnews.wordpress.com/2008/08/06/little-big-planet-pre-order-goods-revealed/
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש בYOUTUBE מישהו מאוסטרליה שקורא לעצמו blunty3000 והוא עושה סרטים עם לגו. יש לו סדרה שנקראת meatspace ובפרק 6 הוא מה זה צחק אל ה PS3 תחכו לסוף . רצוי אנגלית ברמה טובה . אני פשוט מכור לסרטי הלגו המפגרים האילו. יש לו גם סרטון שניצח בתחרות להיות music video לשיר circle circle dot dot .
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום חברה, אני כרגע נמצא בארה"ב ואני מאוד רוצה להביא XBOX360 חזרה איתי לארץ. הבעיה היא שאני לא כל כך מבים בפרטים הקטנים שיכולים מאוד להרוס את כל הקניה. אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות. 1. הבנתי שיש גרסה חדשה של מכשיר , איך אני מוודא את זה שאני קונה את הגרסא המעודכנת והבטוחה , אני אמור לחפש איזה מספר על האריזה? 2. אני מתכנן לקנות PAL שלהם כדאי לקנות כמה משחקים משומשים בGameSpot האם יהיה בעיה להוריד אליו משחקים בארץ.? 3. מחיפוש קצר בפורומים ראיתי שיש צורך לקנות מתאם 500V מישהו יכול לתת הסבר יותר מדוייק על בדיוק מה צריך , כי אני מאמין שפה זה יהיה זול יותר ? המכשיר שאני מתכנן לקנות הוא זה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8928814&type=product&id=121581…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ממש כבר היום או מחר (מתנת יום הולדת לאח) ומצאתי פה הצעות באנדל שנראות לי לא רעות , אז רציתי לבדוק מה אתם חושבים מבחינת המחיר ומה שמוצע כאן http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=766&catcode=&AdCat=&parentid= זה עם צ'יפ מטריקס, רק אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך מיוחד בו ששווה את התוספת ? http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=637&catcode=&AdCat=&parentid= תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מאוד מאוד יהיה לי חבל אם השמועה אמיתית הם היו היוצרים של אחד מהמשחקי מלחמת הכוכבים הטוב ביותר ולפי שמועות עבדו על לפחות משחק WII אחד http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34732
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני צריך שמירה למשחק בגרסת PAL -לא משנה כמה התקדמתם וגם להן מכניסים את זה בPS3 ?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
דוד שלי קנה Xbox 360 וכנראה הוא מוריש לי את ה-PS2 שלו אך יש ל-PS2 בעיה קטנה בעינית שקשה לה לזהות דיסקים. כשמכניסים משחק צריך לחכות הרבה זמן, נכנסים לתפריט של ה-PS2 ומחכים שיבוא הסמל של הדיסק (לא תמיד הוא בא חח) ואז לוחצים עליו וזה נכנס למשחק (ש-ע-ו-ת). רציתי לדעת כמה עולה לתקן/להחליף עינית (בערך).
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
סימו לב שמדובר רק על משחקים שלא שוחררו עדין ורק לפי הצבעות גולשים של VGChartz ככה שמשחקים שיצאו כמו קילזון 2 לדוגמה לא ברשימה כי הם כבר בשוק TM LM Title Platform 1 7 MadWorld ▲ Wii 2 2 Final Fantasy XIII - 360/PS3 3 5 The Conduit ▲ Wii 4 4 God of War 3 - PS3 5 3 Uncharted 2: Among Thieves ▼ PS3 6 6 Resident Evil 5 - 360/PS3 7 8 Final Fantasy Versus XIII ▲ PS3 8 10 Gran Turismo 5 ▲ PS3 9 36 Alan Wake ▲ 360 10 15 Tales of "Ten" ▲ Wii 11 24 Wii Sports: Resort ▲ Wii 12 11 Starcraft 2 ▼ PC 13 17 Halo 3: ODST ▲ 360 14 13 Star Ocean 4: The Last Hope ▼ 360 15 12 Diablo 3 ▼ PC 16 25 …
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היי! שמעו משהו - פתאום חשבתי- במקום להסתבך עם EBAY מכס בלה בלה בלה... ראיתי שבארת אפשר להשיג את XBOX 360 ב 2200 ש"ח מחנות עם אחריות לשנה http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=200 זה נראה לכם שווה? ממילא משחקים אני קונה ב EBAY ב 200שקל (אני לא קונה את ההכי חדשים, אני מחכה קצת זמן.) , ואני קונה משחק רק פעם בכמה חודשים... רק תגידו מה בעניין ההתחממות....ואיך אני יודע אם אני מקבל 65NM או 90NM ?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הנה רשימה של 10 ההורדות הכי פופולאריות ב PSN ורשמים שלי: 1. Linger in Shadows קצת הזוי. מוצר שנשמע מאוד מסקרן אבל שרוכשים אותו מתלה כמוצר משעמם ונטול כל עיניין. בזבוז לטעמי. 2. Wipeout HD מתכנן רכישה בקרוב - נראה אחלה. 3. Mortal Kombat II קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 4. Socom: Confrontation אני תמיד, אבל תמיד אעדיף משחק בדיסק אם יש את האפשרות, משחק מורד אי אפשר למכור אם לא אוהבים למשל. 5. Prince of Persia Classic קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים.קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 6. Ratchet and Clank: Quest for Booty הורדתי, אהבתי את הראשון ואהבתי גם את זה. 7. Pain אותי שיעמ…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לקנות s3 בארה"ב ולעשות אחריות בין לאומית ובמידה והתקלקל לתקן בארץ? או שאם אפשר לתקן רק pal בארץ אז אפשר לקנות pal בארה"ב במחיר זול 400-450 דולר?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
דרך ה - Interface ? אולי זו שאלה קצת טיפשית ואולי לא אבל לא בדיוק הבנתי מה נסגר לפי מה שאני רואה אין שום דרך להפעיל משחק מה - Interface כמו כפתור PLAY פשוט האופציה היחידה שאני רואה זה לפתוח (eject) את הכונן ולסגור שוב יש פתרון לשטות הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1.Dementium: The Ward- http://ds.ign.com/articles/831/831835p1.html מדובר במשחק אימה-פעולה מגוף ראשון,המשחק מתנהל בתוך בית משוגעים שאתם אחד החולים לא עלילה מיוחדת ,ששווה להרחיב עליה,למי שחושב שמחק FPS ב DS זה כשלון ידוע מראש,טועה!. השליטה במשחק היא מצוינת,קל מאוד לכוון נשק\פנס ועוד יותר קל להסתובב בבית משוגעים התנועה היא מהירה כמו FPS למחשב, כגון DOOM,QUAKE הישנים. אין הרבה נשקים אבל כל אחד בעל יחוד בהתחלה מקבלים פנס שכמו DOOM 3 מגדיל את טווח הראייה, ומשמש בנוסף להברחת ג'וקים,האקדח הכי חלש אבל הכי קל למצוא לו תחשמות,בנוסף מקבלים גם מסור חשמלי (שזה תמיד מוסיף נקודה בציון כללי). זה בערך המשחק, אז מה הופך אותו לטוב יותר/או לשווה קנייה לפי דעתי. הגרפיקה או העיצוב טובים מאו…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אחרי שסימתי את המשחק השני בטרילוגיה של the legend of spyro ודילגתי על הראשון לקח לי כמה משחקים ואז חזרתי למשחק השלישי והאחרון למי שלא מכיר סידרת ספירו התחילה כמשחק לPS1 בזמנו זה היה אחד מהמשחקים הטובים לPS1 והוא גם היה בלעדי מאז עבר הרבה זמן והסידרה אפכה למולטיפלטפורם והניבה כמה משחקים ירודים ואת שני האחרונים שהם נחמדים בסידרה הזאת שולטים על דרקון סגול בשם שפירו וזה סידרה של חצי פלטפורמה וחצי פעולה בכל מקרה נתחיל את הביקורת dawn of the dragon אבל מתיחת פנים רצינית מאז המשחק הקודם הגרפיקה שהייתה גם אז טובה אפכה להיות הרבה יותר טובה וכל המשחק מרגיש מלוטש יותר עוד שינוי שניכנס זה ללכת ליותר כיוון של GOD OF WAR אומנם גם המשחק הקודם שילב הרבה פעולה …
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בין PS3 ל Router איזה סוג של כבל צריך להיות(ישר או מוצלב)?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כן אני יודע.. עשיתי טעות ופתחתי אשכול חדש אבל.. החרא הזה לא מתחבר.. התקנתי את הדרייבר שנמצא בכל חור באינטרנט, חיברתי את השלט האורות מהבהבות לאט, נכנסתי ללוח בקרה > ג'ויסטיק (או איך שלא קוראים לזה.. המצאתי תרגום מחדש חח) לחצתי על מאפיינים בPlayStation 3 Contoller ו.. פשוט לא מגיב.. מה אני עושה? במחשב הישן השלט עבד.. עכשיו לא.. מה אני עושה? מישהו ניסה וקרה לו משהו דומה? אם זה משנה כל כך.. יש לי ויסטה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי PS2 אמריקאי, NTSC עם משחק אחד וגם הוא מעפן. לעומת זאת יש לי מספר משחקי PS1 PAL ומספר משחקי PS2 PAL מחברים, שמן הסתם לא עובדים אורגנליים, האם ע"י התקנת צ'יפ אוכל להפעיל אותם.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שנה קודמת שיחקתי COD4 המשחק היה מצוין גרפית \סאונד \פרזנטציה הכל ברמה הגבוה ביותר זה היה על המחשב אבל בסופו של דבר זה לא הרגיש לי רענן ויותר כמו COD2 משופר גרפית ובמקום אחר ההיסטוריה שלי אם COD הולכת ככה COD1-2 במחשב לדעתי הכי טובים שיצאו יחסית לתקופת זמן COD3 לPS2 שהיה סביר ולא יותר COD4 למחשב שלא יתלהבתי כי זה הרגיש מיחזור למשחקי עבר אז החלטתי הפעם לנסות את COD5 בWII שקיבל ביקורות טובות ולשמחתי בעיקר או רק בגלל השליטה של הWII ואני מדבר על הפוינטר מאוד אהבתי לשחק בו בכל מקרה אני יחלק את זה לדברים טכנים קודם כל גרפיקה - בניגוד להרבה משחקי מולטיפלטפורם לWII ובניגוד לתמונות שיש ברשת הגרפיקה יחסית לWII טובה יש הרבה אפקטים \פיצוצים\אויבים על המסך המשחק זורם מאוד ח…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
רציתי לשתף אותכם חזרתי מחופשה בחו"ל בקנדה ורכשתי לי קצת גודיס ל PS3 שלי כמו DUALSHOCK 3 שניים שכל אחד חצי מחיר מאשר בארץ וגם את המשחקים WARHAWK וגם PURE אחלה משחקים חבל שלא קניתי עוד אבל השלטים פשוט משהו שמוסיף הרבה לחווית המשחקים גם במרוצי מכוניות וגם FPS כמו BAD COMPANY והמשחקים מהנים עוד יותר תודה לכל מי שעזר בהחלטות לגבי מה לרכוש תודה תודה תודה :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-