עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. נתקלתי בהזמנה המוקדות למשחק NFS - http://www.needforspeed.com/rivals/buy האם המחיר גבוה יותר לקונסולות מהסיבה הפשוטה - כי פשוט אפשר? הרי למשתמש הקונסולות (רובם) אין "פריצה" כלשהי או דרך להוריד את המשחק, אז אין להם ברירה אחרת למעט לקנות, ו10$ לא יעשו את ההבדל, בעוד משתמש הPC יכולים להוריד את המשחק. או שבאמת יש סיבה אחרת? (העובדה שהדיסקים הם Blu-Ray למשל)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. תקציב עד 5 אלף העיקר שיהיה הכי ריאליסטי שיכול להיות

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. Started by steelmanx,

קניתי xbox מארה"ב ואני צריך שנאי. על הספק כתוב: ערכי כניסה: 100-127V 3.29A 47-63HZ ערכי מוצא: 120W 12V 9.6A איזה שנאי מומלץ לקנות עבור הספק הזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אפשר לראות תמונה של הדיסק המקורי של WII SPORTS? תודה מראש ואני מדבר על המשחק המצורף עם הקונסולה למי שלא הבין

5. היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב, ע"י חיבור הכבל של הסאונד לאחד הסלוטים של הכרטיס קול (יש לי 4, Creative X-Fi Xtreme Audio) שאני לא יודע לאיזה מהם לחבר (לפי הסדר מצד ימין: כחול, ירוק, אפור, כתום) ושזה יפעיל לי סאונד בXBOX360... דיי דחוף, תודה!

6. Started by smoke_man,

מתבלט בין שני הקונסולות במבצע ברשת באג שניהם עם כותרי מרוצים, מה עדיף מבין שניהם? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13534 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13227&utm_medium=PLAYSTATION3&utm_campaign=bugattack תודה והמשך בוקר מהנה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13852 :lol:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by argentophil,

משחקיות טובה, עלילה מורכבת. יש כאלה? בינתיים הילדים משחקים בrayman וכד', יש משהו בשבילי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by huber,

אושר שימוש ב ZEN2 ו NAVI בדיוק כמו ב PS5. נטען שהקונסולה פי 4 יותר חזקה מה XBOX ONE X. תמיכה ב GDDR6. נזרקו ביטויים כגון 120 FPS (לפחות "עד"), VRR, 8K, RAY TRACING ועוד. כמובן הכונן הקשיח יהיה SSD.

10. Started by kisin,

סרטון חדש מתוך המשחק Assassin's Creed: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20145 המשחק יוצא לXBOX360, PS3 וגם אל המחשב בנובמבר. אחד המשחקים המסקרנים והמעניינים שיוצאים השנה! שימו לב בסרטון למעורבות הקהל בתוך המשחק.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. שלום לכל האנשים שמבינים ב WII מוסב USB. יש לי HARD DISC נייד 500 GB שחבר שלי הביא לי ובתוכו משחקים לWII. הוא הכין אותו דרך התוכנה שצריך להוריד לפי המדריך וכו', והמשחקים בו עובדים בWII. השאלה שלי היא איך אני משכפל את הדיסק קשיח של חבר שלי לדיסק קשיח חדש? כלומר יש לי דיסק קשיח זהה רק חדש, ואני רוצה ליצור העתק מדוייק של הדיסק של חבר שלי כך שגם הדיסק קשיח שלי יריץ משחקים דרך הUSB. תודה מראש.

12. Started by lowlow1001,

1.Dementium: The Ward- http://ds.ign.com/articles/831/831835p1.html מדובר במשחק אימה-פעולה מגוף ראשון,המשחק מתנהל בתוך בית משוגעים שאתם אחד החולים לא עלילה מיוחדת ,ששווה להרחיב עליה,למי שחושב שמחק FPS ב DS זה כשלון ידוע מראש,טועה!. השליטה במשחק היא מצוינת,קל מאוד לכוון נשק\פנס ועוד יותר קל להסתובב בבית משוגעים התנועה היא מהירה כמו FPS למחשב, כגון DOOM,QUAKE הישנים. אין הרבה נשקים אבל כל אחד בעל יחוד בהתחלה מקבלים פנס שכמו DOOM 3 מגדיל את טווח הראייה, ומשמש בנוסף להברחת ג'וקים,האקדח הכי חלש אבל הכי קל למצוא לו תחשמות,בנוסף מקבלים גם מסור חשמלי (שזה תמיד מוסיף נקודה בציון כללי). זה בערך המשחק, אז מה הופך אותו לטוב יותר/או לשווה קנייה לפי דעתי. הגרפיקה או העיצוב טובים מאו…

13. Started by MIKI23,

מחפש בדחיפות לקנות XBOX היום מתנה לבן ליום הולדת . הבדל בין 4 ל 250 GB לא גדול , אולי גם בלי קינקט בשלב הראשון , זה פחות 700 ש"ח האם אתם מכירים חנות טובה במרכז ,יש הרבה חנויות קטנות שקצת מפחיד לקנות שם אני מחפש מכשיר מוסב עם אחריות

14. Started by Godmoney,

יש אפשרות למכור או להפטר מנשקים שאני לא משתמש בהם?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  15. Started by nirsk1,

הי , אני רוצה לקנות את אחד מין הקונסולו הבעיה שלא יודע מי, אני יותר מתמקד במשחקי מולטיפלייר באינטרנט , רציתי לדעת של איזה קונסולה הרשת יותר טובה , לאיזה יש קהילה גדולה יותר בארץ ובחול, והאם זה נכון שיש לאינטרנט של SONY בעיות.נ.ב אני מודע שהאינטרנט של הXBOX עולה כסף ואין לי בעיה עם זה אז עם אפשר שלא להתחשב בעובדה זאת.תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  16. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! השבוע יוגי הזרקן החליט שהוא לא עורך ופצח בנוסף בשביתת רעב! מכיוון שאנחנו מבינים ותומכים - נישנשנו לו בנונשלנטיות פיצה מול הפנים והקלטנו קומנדו – יענו לייב, מוגש אליכם RAW בלתי ערוך ובלתי נגוע בגחמות מטורפות של עורך אחוז דיבוק. עכשיו ברצינות, אנחנו שוב עומדים בפני פרשת דרכים ופונים אליכם, אנחנו רוצים לשמוע מה דעתכם אנחנו מיד נעלה סקר חדש באתר שלנו ,נשמח אם תבואו להביע את דעתכם. בינתיים אתם מוזמנים להאזין לפרק החדש שלנו, יהיה מצחיק – באחריות פרק מס’ 25 – “גיצים גיצים” http://pod.icast.co.il/dea58026-fb2f-426c-a9d2-0e1cf6e6c4f5.icast.mp3 :מה שיחקנו השבוע סקירת דמואים: God of War III MX…

17. Started by MilkMan,

אני כבר מבולבל, חיפשתי בויקיפידיה ויש שם איזה 60 משחקים רק של FF!!! זה מטורף, מה האחרון לPS2? והאם אני יכול להתחיל לשחק בוא ישר או שאני לא יבין את הסיפור? אגב איזה משחקי RPG טובים יש לPS2?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  18. Started by yz101,

ראיתי שניתן לרכוש או לפחות כבר להזמין את שתי הגרסאות גם ה4GB וגם ה250GB. עכשיו, כמה זה משנה? מה בפועל השימוש של הקשיח? האם זה מצדיק את ההפרש בעלות של כמה מאות שקלים? המכשיר כמובן לא ישמש כMEDIA CENTER, כלומר לא יאפסן לא שירים ולא סרטים. מבחינת משחקים זה מהותי? מבחינת תכנים שיש בXBOX LIVE, אין לי מושג מה הולך שם גם בתכנים עצמם, הסוג שלהם והעלויות. בקיצור, האם השטח הנוסף מצדיק את העלות?

19. Started by danker,

שלום בעיקרון אני בעל ps2 ואני מתלבט אם לקנות ps3 או xbox360. ככול הנראה אני אקנה ps3 בגלל הבלעדיים שלו שלא יוצאים למחשב כמו GOW3. בכול אופן האבן הנגף היחידה שעומדת בפני הקנייה זה הPSN,האם הPSN שופרה? האם היא ברמה של xbox live? אם מישהוא יוכל לכתוב לי את היתרונות והחיסרונות של ה-PSN פחות או יותר. ועוד משהוא,נדמה לי שכמות האקלוסיבים שיצאו לxbox360 נמוכה משמעותית מאלה שיצאו לps3 ,משחק שיצא גם לבוקס וגם לpc מבחינתי לא אקסלוסיבי כבר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. היי אנשים, קיבלתי היום PS3 מחבר שלא משתמש בו יותר. הבעיה שאני מחבר לטלויזיה בחיבור AV רגיל (בננה צהובה) ואין תמונה כלל בטלויזיה. אני כמעט בטוח שזה בגלל שהPS3 הגיע מארה"ב (NTSC) והטלויזיה פלזמה היא PAL. מה ניתן לעשות? כמה נתונים: מדובר על טלויזיה פלזמה Panasonic TH-42-Pw7 אין לה חיבור HDMI (רק VGA\AV) יש רעיונות? תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי יום הולדת עוד חודש והחלטתי לפנק את עצמי בקונסולה אבל כרגע אני נמצא בהתלבטות קשה בין שתי קונסולות PS3 וWII האמת שחשבתי לקנות את הWII כבר כמה פעמים, אבל אף פעם לא יצא לי אני מאוד אוהב את כל המשחקים של נינטנדו - מריו זלדה וכו' רק שלפי מה שהבנתי הWII בסוף דרכו כרגע עם היורש החדש בפתח אני מעוניין לקנות קונסולה עכשיו ולא רוצה לחכות לחדשות יותר הPS3 זה משהו שצץ לי רק לאחרונה מאז ששיחקתי אצל חבר בLBP וממש התלהבתי מהמשחק אני מוכרח להודות שיש כרגע בערך רק 4 משחקים שמעניינים אותי בPS3 - שלושה מהם אקסלוסיבים - LBP 1+2 וKATAMARI FOREVER אבל עצם העובדה שהוא יכול לשמש גם כנגן בלו ריי יכולה להיות שימושית בנוסף רוב משחקי הMAINSTREAM יוצאים בעיקר לPS3 ואקסבוקס ופחות לWII ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. היי, מכרתי את הסוני 3 שלי ואני רוצה לקנות אקס בוקס. אני לא מתכוון לשחק ברשת, רק אופליין. איזה דגם הכי מומלץ? מה זה משנה אם הוא 4 גיגה או 200 גיגה? (רק בשביל ההתקנות של המשחקים?) יש דגמים שמתחממים יותר מהר מאחרים? יש סוגי שלטים מסויימים או שכולם אותו דבר?

23. Started by methodman,

עכשיו זה רשמי לאחר שצצו הרבה שמועות בקשר לבקרי זיהוי תנועה שונים ובעקבות רכישתה של 3DV הישראלית שמפתחת מצלמה כזאת. http://www.oxm.co.uk/article.php?id=10351

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. קניתי כבל קומפוננט שאמור להיות מותאם ל PS2/3. חיברתי את ה PS2 שלי לטלויזיה סמסונג 32 אינץ' שלי בחיבור הקומפוננט והתוצאה לא טובה בכלל. החיבור כל הזמן מהבהב בוורוד וכל שניה הוא המסך הופך לשחור וכתוב "Not Supported". ניסיתי את את כניסות הקומפוננט וזה לא עזור, התמונה עדיין ורודה ומהבהבת. יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.