עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. הייתי מוכרח להיות חכם ולנסות לעדכן את הACEKARD שלי, בדרך חיסלתי אותו צריך מישהו עם DS/DSL וכרטיס זיכרון בשביל לעשות UNBRICK לכרטיס שלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני עומד לרכוש XBOX, נכון לעכשיו במחיר דומה יש לי דילמה בין ה-JASPER עם פריצת JTAG לבין SLIM 4G עם פריצה רגילה. מצד אחד עם הJTAG אני יכול לשחק ישירות מכונן נייד ולא לשחוק את העינית מצד שני ה-SLIM חדש יותר. מה עדיף?

3. Started by ziv124,

מישהו יודע איך עושים תרגילים אישיים באן.בי.איי באקסבוקס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מחפש לקנות קונסולת נינטנדו NES, (ישן מאד, נראה כמו קופסא אפורה)..http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Entertainment_System האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות? (בארץ.. לא מעוניין לקנות באיביי וכו').. או מכיר מישהו שיש לו וירצה למכור?.. הייתה לי פעם קונסולה כזאת אך לצערי כשהייתי בצבא זרקו אותה בטעות מהבית !!!! עד היום אני לא סולח.. אבל מה שכן נשארו לי מלא משחקים כמו מריו 1 עד 3.. זלדה.. טניס.. ועוד הרבה.. וממש מתחשק לי לחזור לשחק בהם קצת.. אשמח לעזרה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו מילאתי כסף ב PAYPAL ואני באתי לקנות במקסימום קארד אבל התברר לי שהם לא מוכרים עם PAYPAL בסוף... בקיצור השאלה שלי זה איפה עוד אפשר לקנות לייב[של שנה...]? ומישהו קנה פעם מסוחר ב EBAY והוא שלח לו את הקוד במייל? תודה רבה לעוזרים!

6. היי, הרבה משחקים של PS3 דורשים חיבור לאינטרנט. בבקשה עזרה/הסבר:איך מחברים את הPS3 לאינטרנט? תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by WarNet,

היי, נראה מעניין...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by a8r,

כן, המשחק כבר ישן, אבל זה מה שיש כרגע. נרשמתי לPSN ניסיתי לפתוח פורטים. ניסיתי לפתוח DMZ ועדיין, כל פעם שאני נכנס לנטוורק בתוך המשחק, הוא רושם: An error has been occured. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zeev86,

הבנתי שיש למכשיר חנות PS NETWORK. האם מוכרים שם משחקים? אני מתלבט אם לקנות את הקונסולה, אבל מה שעוצר אותי זה המחירים הגבוהים לכל משחק. (ואני אחד שקונה הרבה בסטים, והתרגלתי לזה שמשחק עולה 160-200 שקל ולא 300)

10. Started by yahalom,

היי מה המצב קניתי xbox 360 קינקט 4GB איך עובד הנושא של משחקים לא מ CD אני יכול לחבר לו משחק ב DOK ? אני יכול להוסיף לו משחקים מ HD דרך USD ? 10X

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום, יש לי מכשיר שחסום ללייב ואני רוצה לרכוש את הקינקט, יש טעם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ztakram,

שלום לכולם חיברתי HD לקונסולה (שמותקן בה wiiflow) אבל המכשיר מודיע שהוא לא מזהה את המשחקים. עד היום השתמשתי בדיסקים ואני ככל הנראה מפספס משהו. האם קבצי המשחקים אמורים לעבור המרה כלשהיא? בזמנו ראיתי אצל מישהו שה-HD מחובר אצלו ל-wii עם כבל USB מפוצל. אולי זו הסיבה?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  13. האם הענין אפשרי? אני כנראה אלך על אקסבוקס SLIM החדש 4 GIGA הוא במחיר מעולה, השאלה אם אפשר לקחת את האהרד דיסק של הישן ולחבר ל SLIM החדש?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  14. קראתי המון דברים סותרים...

15. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…

16. סוני שיחררה תאריך למתי האון ליין יתחיל לעבוד ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by mc_elad,

אני נוסע לחול לזמן של כ 3.5 חודשים ואני צריך חיי סוללה ארוכים חשבתי לקנות את ה Sony PSP 3000 slim & lite מה חיי הסוללה כשמשחקים או רואים סרט?? וכאשר מחברים אליו את המטען הזה : http://www.navitech.co.il/2523/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F_USB_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%AA.html הוא בכלל מתאים כלומר יהיה אפשר לטעון ת'PSP עם המטען הזה? כמה זמן הPSP יחזיק כאשר משחקים או רואים סרט? אם יש לכם המלצות על מטענים(שמבוססים על AA או AAA) שיוכלו להעריך את חיי הסוללה של הPSP זה יעזור תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. שלום לפורום האם ניתן לחבר את ה-PS3 למחשב בכבל רשת ע"מ לצפות בסרטים מהמחשב למרות שה-PS3 כבר מוגדר לראוטר ב- WIFI לצורך גלישה באינטרנט ? תודה איתן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by magafaim,

אם אני יקנה משחק לPSP באירופה הוא יעבוד נכון?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by 100BATISTA,

טוב אני די בהול אז תצטרכו לסלוח לי על הפתיחת הנושא אבל אבל אהממ אני נרשמתי לPSN מה זה עולה כסף כל חודש? כי חשבתי שנתנים את המספר כרטיס רק למטרה שאם אתה רוכש משהו אז מחייבים אותך דרכו ???

21. שלום, אני משחק במשחק FORZA3 ופתאום קובץ השמירה שלי נדפק... רק לאחר שהסרתי את השמירה המשחק "הסכים" לעלות אבל עכשיו קריירה של שנה ירדה לטמיון... האם יש דרך לשחזר את השמירה דרך חשבון ה-LIVE או לערוך קובץ שמירה כך שאני יוכל לחזור למצב שבו סיימתי...? ראיתי שיש מוד שעורך את המשחקים בגיימר טאג האם זה רק ל- LIVE?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by gman_il,

בשעה טובה קיבלתי את הגיטר הירו החדש שלי : Warriors of rock. הבעיה היא שהוא הגיע בלי הדונגל (שמאפשר לחבר את הגיטרה). כמובן שכרגע הגיטרה לא פעילה. ראיתי שניתן לרכוש דונגל בנפרד. השאלה שלי היא האם דונגל ממשחקים קודמים של גיטר הירו יעבוד גם אצלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי קניתי היום את הגירסה הזו, למה הכוונה? רוני

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by IMAGUY1X,

רציתי לשאול נגיד מה ההבדל בין ARCADE ו SLIM ? אני מתכוון להיות פרוץ אתם אומרים שווה את ההשקעה הנוספת ? ועוד רציתי לשאול נגיד יש לי פריצה הכי חדשה .. יוצאת פריצה אחרת אני חייב לשדרג כדי שיוכל לשחק במשחיקם החדשים ? או שזה לא ממש משנה ... אני מתכוון להיות פרוץ עוד פעם .. אה וב ARCADE יש משחקים שלא תומכים בו ? ד"א כל כמה זמן בערך יוצאת פריצה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.