קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הייתי מוכרח להיות חכם ולנסות לעדכן את הACEKARD שלי, בדרך חיסלתי אותו צריך מישהו עם DS/DSL וכרטיס זיכרון בשביל לעשות UNBRICK לכרטיס שלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש XBOX, נכון לעכשיו במחיר דומה יש לי דילמה בין ה-JASPER עם פריצת JTAG לבין SLIM 4G עם פריצה רגילה. מצד אחד עם הJTAG אני יכול לשחק ישירות מכונן נייד ולא לשחוק את העינית מצד שני ה-SLIM חדש יותר. מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות קונסולת נינטנדו NES, (ישן מאד, נראה כמו קופסא אפורה)..http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Entertainment_System האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות? (בארץ.. לא מעוניין לקנות באיביי וכו').. או מכיר מישהו שיש לו וירצה למכור?.. הייתה לי פעם קונסולה כזאת אך לצערי כשהייתי בצבא זרקו אותה בטעות מהבית !!!! עד היום אני לא סולח.. אבל מה שכן נשארו לי מלא משחקים כמו מריו 1 עד 3.. זלדה.. טניס.. ועוד הרבה.. וממש מתחשק לי לחזור לשחק בהם קצת.. אשמח לעזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי תקשיבו מילאתי כסף ב PAYPAL ואני באתי לקנות במקסימום קארד אבל התברר לי שהם לא מוכרים עם PAYPAL בסוף... בקיצור השאלה שלי זה איפה עוד אפשר לקנות לייב[של שנה...]? ומישהו קנה פעם מסוחר ב EBAY והוא שלח לו את הקוד במייל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרבה משחקים של PS3 דורשים חיבור לאינטרנט. בבקשה עזרה/הסבר:איך מחברים את הPS3 לאינטרנט? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
כן, המשחק כבר ישן, אבל זה מה שיש כרגע. נרשמתי לPSN ניסיתי לפתוח פורטים. ניסיתי לפתוח DMZ ועדיין, כל פעם שאני נכנס לנטוורק בתוך המשחק, הוא רושם: An error has been occured. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש למכשיר חנות PS NETWORK. האם מוכרים שם משחקים? אני מתלבט אם לקנות את הקונסולה, אבל מה שעוצר אותי זה המחירים הגבוהים לכל משחק. (ואני אחד שקונה הרבה בסטים, והתרגלתי לזה שמשחק עולה 160-200 שקל ולא 300)
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
היי מה המצב קניתי xbox 360 קינקט 4GB איך עובד הנושא של משחקים לא מ CD אני יכול לחבר לו משחק ב DOK ? אני יכול להוסיף לו משחקים מ HD דרך USD ? 10X
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר שחסום ללייב ואני רוצה לרכוש את הקינקט, יש טעם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי HD לקונסולה (שמותקן בה wiiflow) אבל המכשיר מודיע שהוא לא מזהה את המשחקים. עד היום השתמשתי בדיסקים ואני ככל הנראה מפספס משהו. האם קבצי המשחקים אמורים לעבור המרה כלשהיא? בזמנו ראיתי אצל מישהו שה-HD מחובר אצלו ל-wii עם כבל USB מפוצל. אולי זו הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
האם הענין אפשרי? אני כנראה אלך על אקסבוקס SLIM החדש 4 GIGA הוא במחיר מעולה, השאלה אם אפשר לקחת את האהרד דיסק של הישן ולחבר ל SLIM החדש?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
קראתי המון דברים סותרים...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
סוני שיחררה תאריך למתי האון ליין יתחיל לעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני נוסע לחול לזמן של כ 3.5 חודשים ואני צריך חיי סוללה ארוכים חשבתי לקנות את ה Sony PSP 3000 slim & lite מה חיי הסוללה כשמשחקים או רואים סרט?? וכאשר מחברים אליו את המטען הזה : http://www.navitech.co.il/2523/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F_USB_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%AA.html הוא בכלל מתאים כלומר יהיה אפשר לטעון ת'PSP עם המטען הזה? כמה זמן הPSP יחזיק כאשר משחקים או רואים סרט? אם יש לכם המלצות על מטענים(שמבוססים על AA או AAA) שיוכלו להעריך את חיי הסוללה של הPSP זה יעזור תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לפורום האם ניתן לחבר את ה-PS3 למחשב בכבל רשת ע"מ לצפות בסרטים מהמחשב למרות שה-PS3 כבר מוגדר לראוטר ב- WIFI לצורך גלישה באינטרנט ? תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב אני די בהול אז תצטרכו לסלוח לי על הפתיחת הנושא אבל אבל אהממ אני נרשמתי לPSN מה זה עולה כסף כל חודש? כי חשבתי שנתנים את המספר כרטיס רק למטרה שאם אתה רוכש משהו אז מחייבים אותך דרכו ???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק FORZA3 ופתאום קובץ השמירה שלי נדפק... רק לאחר שהסרתי את השמירה המשחק "הסכים" לעלות אבל עכשיו קריירה של שנה ירדה לטמיון... האם יש דרך לשחזר את השמירה דרך חשבון ה-LIVE או לערוך קובץ שמירה כך שאני יוכל לחזור למצב שבו סיימתי...? ראיתי שיש מוד שעורך את המשחקים בגיימר טאג האם זה רק ל- LIVE?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הגיטר הירו החדש שלי : Warriors of rock. הבעיה היא שהוא הגיע בלי הדונגל (שמאפשר לחבר את הגיטרה). כמובן שכרגע הגיטרה לא פעילה. ראיתי שניתן לרכוש דונגל בנפרד. השאלה שלי היא האם דונגל ממשחקים קודמים של גיטר הירו יעבוד גם אצלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי היום את הגירסה הזו, למה הכוונה? רוני
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
רציתי לשאול נגיד מה ההבדל בין ARCADE ו SLIM ? אני מתכוון להיות פרוץ אתם אומרים שווה את ההשקעה הנוספת ? ועוד רציתי לשאול נגיד יש לי פריצה הכי חדשה .. יוצאת פריצה אחרת אני חייב לשדרג כדי שיוכל לשחק במשחיקם החדשים ? או שזה לא ממש משנה ... אני מתכוון להיות פרוץ עוד פעם .. אה וב ARCADE יש משחקים שלא תומכים בו ? ד"א כל כמה זמן בערך יוצאת פריצה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-