עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by huber,

http://www.ps3fanboy.com/2008/10/06/ps3-fanboy-review-playtv/ הנה הסקירה הראשונה המלאה על המכשיר שיהפוך את ה PS3 ל DVR. רק חבל מאוד שלארץ זה לא מתאים - כמה צפוי.

2. Started by avive,

הזמנתי את מקס פיין לפני שבועיים מזהבי (קניתי שם במהלך השנים כמה משחקים ואף פעם לא היו בעיות במשלוח), קיבלתי לפני כמה ימים הודעה שאומרת שהם לא יכולים לשלוח את המוצר לכתובת שלי, שלחתי להם אימייל עם בקשה להסבר יותר מפורט ועוד לא קיבלתי תשובה. יש עוד מישהו שנתקל בזה? Hello , Thanks for placing your order with zavvi, order number : Please do not reply to us at this e-mail address as we will not receive your message. This is an automated response. A customer service advisor has sent you the following message: Hello, Thank you for placing order with us. I just wanted to let you know that we received Max Payne back into our warehouse because our carrier was unable to deliver …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by LIDOR_13,

היי זה דיי דחוף כי אני הולך עכשיו לקנות מה עדיף? את ה250GB או 4GB העינית באמת נהרסת? זה ממש דחוף השאלה המרכזית פה זו העיניית תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. איך מחברים אקס בוקס וואן מגבר של חברה Harman kardon

5. Started by EviLeader,

שלום לכולם, [list type=decimal] [*]קניתי בתור מתנה HALO REACH LIMITED EDITION לבחור שאני מכיר. גם המשחק וגם הקונסולה, שניהם NTSC. [*]בכל מקרה, המשחק עבד מצוין בבוקר ובצהריים (חרש עליו כל היום), בערב כשניסינו להפעיל, הוא טען את המשחק במשך 2 דקות ועשה RESTART. [*]הסתכלתי על הדיסק ואין סריטות אמיתיות.. סריטה פיצית קטנה שיש לי על כל דיסק. [*]האם הדיסקים לXBOX 360 כל-כך כך-כך רגישים שאפילו יש מצב שבגלל זה הוא נכשל בטעינה?מה יכול לגרום לזה? ומה כדאי לי לעשות? הרבה תודות מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. 1) פסיכולוג ילדים בבוסטון טוען שהווי מאמן ילדים לאלימות http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25302 2)האם משחקי מחשב עושים אותנו טיפשים יותר ? http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25300 הזוי

7. Started by aviz,

כי ראיתי שפעם קוראים לזה ככה ופעם ככה ולא בדיוק הבנתי את ההסבר בויקיפדיה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. שלום לפורום האם ניתן לחבר את ה-PS3 למחשב בכבל רשת ע"מ לצפות בסרטים מהמחשב למרות שה-PS3 כבר מוגדר לראוטר ב- WIFI לצורך גלישה באינטרנט ? תודה איתן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gman_il,

יש לי שלט PS3 מקורי : DualShock 3 ואני רוצה לנסות להשתמש פה ב- PC. אני מחבר אותו , ה- WINDOWS (7( מתקין אותו בהצלחה אבל אני לא יכול להשתמש בו. בנוסף ארבעת הנורות מבהבות על השלט (נורות 1 עד 4) יודעים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות
  10. Started by rozin,

היי חבר'ה, אני יודע שזה אולי לא בדיוק המקום הנכון לשאול בו, אבל שאלתי בפורום משחקים כללי ואף אחד לא ענה אז חשבתי שאולי כאן מישהו יעזור.. אז ככה: אני קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג (בהמלצת התותחים בפורומים פה) ויש לי כמה התלבטויות שהייתי רוצה לשאול: 1. אני רוצה לקנות גיים פאד כלשהו שישמש לי למשחקים כמו ASSASSINS CREED 3 , battlefield , black ops ועוד, השאלה היא האם לדעתכם זה אפשרי לשחק את רוב המשחקים עם גיים פאד או שרוב המשחקים של ימינו לא בנויים לעבודה עם ג'ויסטיק? הכוונה מבחינת האם זה בכלל יקלוט אותו או שיגיד לי שאני יכול לשחק רק עם מקלדת ועכבר. 2. האם יש ג'ויסטיק טוב שאתם הייתם ממליצים עליו? אני יודע שהג'ויסטיק של ה XBOX מעולה אבל לעומת זאת יש ג'ויסטיקים של חברות כמו לוג'…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני חדש באתר ולא מיתמצא פההההה אבל יש לי בעיהההההה ב פרו 2013 ואני חייב ממש עזרההה בבקשה אז ככה המאמן תמיד ניכנס לי למישחק באמצע ומשנה לי טקטיקה ושאני רוצה ליבעוט חזק אז כאילו הוא מרים כזה ולא זה לא ששינתי תמקשים זה על מצב בעיטה והוא כאילו מרים משהו מוזר כזה כאילו המאמן לא רוצה שאני ישחק ככה והוא משחק בימקומי שינתי טקטיקות שינתי הכל כלום לא עוזר אני מדבר על המאמן הקטן שמופיע בצד אז זה משנה לי כל הזמן טקטיקה ואי אפשר לשחק ככה תודה רבה מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  12. זה ממשחק או מתוכנית טלויזיה ? איך קוראים לו ? תודה לעוזרים... [br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 13:40:41 מי שבמקרה לא יודע על מי מדובר, הנה התמונה של דובי זוביhttp://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=9329

13. Started by bg1987,

אי מנסה לחבר את XBOX למחשב עם TVERSITY, אבל זה מסרב לעבוד. הXBOX מחובר חוטי, המחשב אלחוטי, הצלחתי להגדיר את הXBOX כEXTENDER לWMC, אבל הוא סירב לנגן סרטים כי לא היו לו קודקים (במחשב זה כן מנגן). ובכלל כשאני מנסה להתחבר למחשב (connect to pc) זה לא מזהה את המחשב שלי, רק כEXTENDER. יש לי VISTA ULTIMATE. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. Started by HumanFly,

שלום חברים אני מעוניין לרכוש את הבוקס עם הקינקט במחיר הכי זול בארץ, זאפ לא מניב תוצאות חיוביות, בזמנו היה ב 1400 בביג בוקס אבל נגמר להם המבצע... למישהו יש רעיון לחנות אמינה במחיר זול?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by theemir,

אשמח לקבל המלצה למשחקים ל 3DS שיתאימו לילד בן 7 (בלי אלימות ככל הניתן). תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  16. Started by avihaizipel,

יש לי בעיה מצאתי את המחשקים שאני רוצה לקנות אבל עכשיו כשאני בא לקנות אותם זה אומר לי שאני צריך לעשות activate. this ps3 system could not be activated. your account already has 2 ps3 system,you must deactivate another ps3 system. for details, refer to the "system activation" section of the online manual. אני אשמח לעזרה אין לי מושג מה לעשות עשיתי מדריכים אבל הם שונים מהבעיה שיש לי. תודה מראש אביחי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. זקוק נואשות לעזרה! לפני שבועיים רכשנו מתנה לבן את הקונסולה המתוארת בנושא. המשחקים יושבים על HDD חיצוני עם כמה משחקים שעד עכשיו הספקתי להוריד ולהמיר ל-GOD. כל המשחקים עולים ועובדים. אך לצערי את העטיפות אני לא רואה. למען האמת רק אתמול, אין לי מושג איך זה קרה?! זה פתאום הראה את העטיפה של אחד מהמשחקים. לצערי לא ראיתי הרבה הסבר בנושא ברשת ואשמח מאוד לאישזהו הסבר מפורט שלב אחרי שלב, איך לבצע את הפעולות כך שעטיפות תיראנה. הדגם שרכשתי הוא ה-360 האחרון כלומר הקופסה השחורה המלבנית ישרה (לא זו עם הקימור) ניסיתי לבדוק ב- SYSTEM SETTINGS מה ניתן לעשות והגעתי למקום בו יש אופציה לשנות כל מני ערכים הקשורים לנתיב של מיקום המשחקים, אך זה לא עזר. כמובן החזרתי את כל ההגדרות חזרה מבחינת חיבו…

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  18. אני יכול עם כבל רגיל או רק עם אותו הכבל שסופק עם המכשיר ? (יש לו מעין בליטה עליו) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by arkady,

היי היי בזמן האחרון אני שוקל לקנות לי קונסולות משחקים, פשוט כי המחשב שלי הפסיק לסחוב. החלטתי שקונסולה יהיה יותר משתלם לעתיד, וגם יצא לי יותר זול בסה"כ. בכל אופן, ראיתי שאפשר לקנות Xbox360 באזור ה2300 שקל, מכל מיני חנויות בארץ, אבל לא משנה כמה אומרים לי שזה הקונסולה ה"מושלמת", עניין ההתחממות הורג אותי מפחד, זה נראה לי בלאגן היסטרי אחרי זה. אז אמרתי שאני אחכה כמה חודשים ואראה מה קורה עם זה, אבל בגלל שאני לא מבין בזה כלום, אז רציתי לשאול אם עד נובמבר+- צפוייה לצאת גירסא חדשה/ירידה דרסטית במחירים. כי אני ללא ספק אתקין צ'פ, ואז הקונסולה תדפק לי, ואני לא אדע מה לעשות. האמת שחשבתי לקנות יד 2, קונסולה פרוצה שכבר קיבלה טבעת מוות ותוקנה, וחשבתי שאולי אז הסיכויים שהיא תחטוף ש…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  20. Started by Gman2211,

היי קניתי קונסולה PS3 ואני מחפש חנות משחקים בזול באזור עם מישהו יודע או יכול להחליף איתי אשמח מאוד אני מאשקלון תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Red Sparowes,

ברשותי ps3 חדש בן שבוע התחיל להשמיע כרגע מין צליל מהכונן בזמן משחק (bioshockחדש) משהו נתקל בזה ? הגיע הזמן לממש אחריות? במצב של בחירת quite game הצליל נפסק ,כרגע כיביתי את הסוני בעוד כמה זמן אני יבדוק עם זה חוזר על עצמו ps3 40 gig gta4 חבילת

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  22. Started by MajinShai,

שלום ושבת שלום לכולם היום דיי בהפתעה קניתי XBOX 360 ארקייד. לפני שאני פותח אותו מהקופסא אני אשמח לכמה הסברים! טבעת המוות,איך אני יודע אם המכשיר שלי בסיכון? אם צריך הנה הפרטים שמהם אני מבין שאפשר להסיק את הסיכון- Team: Abir LOT NO : 0915 כמו כן,האם המכשיר שורט דיסקים בצורה נוראית? האם יש עוד דברים שאמורים להדאיג אותי? חוץ מהמארד דיסק,אין הבדל בין הגרסאות אליט ופרימיום לשלי נכון? אנא השקיטו את ליבי ואמרו לי שעשיתי קנייה נכונה וטובה תודה ושבת שלום! *אשמח גם לעזרה פרטית בנוגע לכמה דברים שאי אפשר לדבר פה shaibarzel@hotmail.co.il מסנג'ר

23. Started by marlboro,

כתוב שהמשחק יצא כ REview copy זה אומר BETA או משחק שלם ואמיתי תודה

24. Started by חן מ,

שלום בסוף החודש יהיה לי יומולדת ואני אקנה XBOX בהחלטה הסופית(קרירין לא להיות עצבני ) אני צריך המלצות למשחקים מכל הסוגים,חוץ מספורט אם מישהו יוכל לעשות לי תגובה מסודרת עם רשימת ההמלצות זה יהיה מעולה לא להמליץ על COD 4/5 כי סיימתי אותם על המחשב,בנוסף לא להמליץ על FEAR 2 כי גם אותו סיימתי על המחשב,אלא אם יש בכל אחד מהמשחקים האלו דברים מיוחדים שאין אותם במחשב תודה חג שמח

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  25. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27617 השמועה הזאת רצה כבר כמה זמן ולדעתי היא הגיונית מאוד שילוב של הליבה הגרפית אם המעבד קירור חדש שיתאים לקירור הרכיב המשולב הזה וצריכת חשמל כנראה יותר נמוכה יאפשרו לבנות 360 קטן יותר וזול יותר גם ליצור גם לאכסון והובלה ברגע שכל המחירים ירדו המחיר בחנויות גם יהיה כנראה זול משמעותית

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.