קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שניתן לרכוש או לפחות כבר להזמין את שתי הגרסאות גם ה4GB וגם ה250GB. עכשיו, כמה זה משנה? מה בפועל השימוש של הקשיח? האם זה מצדיק את ההפרש בעלות של כמה מאות שקלים? המכשיר כמובן לא ישמש כMEDIA CENTER, כלומר לא יאפסן לא שירים ולא סרטים. מבחינת משחקים זה מהותי? מבחינת תכנים שיש בXBOX LIVE, אין לי מושג מה הולך שם גם בתכנים עצמם, הסוג שלהם והעלויות. בקיצור, האם השטח הנוסף מצדיק את העלות?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מודע שפתחתי פוסט לפני כמה שעות, אבל פה אני ארכז את כל השאלות שלי, אז ככה, יש לי WII מלפני שנה וחצי במצב טוב (אני לא בטוח אם זה דגם 2008/2009), לא נעשה בו שימוש רב עקב חוסר התענייניות, היום החלטתי שצריך להתחיל לתפעל אותו, יש לי כמה שאלות: 1. איפה המקום הכי אמין וזול לקנות שלט ונאנוצ'אק ל-WII בתל אביב 2. איפה המקום הכי אמין וזול לפרוץ WII בתל אביב 3. איפה המקום הכי אמין וזול לקנות מטען זוגי לשלט של WII בתל אביב 4. אם הדגם שלי ישן, יכולה להיות בעיה בהפעלת משחקים צרובים חדשים? 5. ה-WII שלו הוא אירופאי, קיבלתי איתו משחקים אמריקאים שנאלצתי להפעילם רק בעזרת דיסק מיוחד, האם גם את הדיסקים שאני אצרוב אחרי שאפרוץ את הקונסולה אני אזדקק לו? 6. אני זקוק למדריך לצריבת משחקים ל-WII ו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי... יש לי משחק PES 2010 לPS3 הבעיה היא שעכשיו התחילה העונה של 2010/11 אבל משום מה לא מוצא איפה אפשר לעדכן את ההרכבים החדשים של הקבוצות מכל הליגות ולא ממש בא לי לשבת שעות בשביל להעביר ידני מישיהו יכול לעזור? *** ניסיתי לעדכן בתפריט ראשי SYSTEM SITTINGS ואז DOWNLOAD אבל אומר שאין עדכונים חדשים***
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי משהו פשוט מאוד, הדלקתי את האוזניה, נכנסתי לACCESSORY SETTINGS בPS ואז לMANAGE BLUE TOOTH DEVICE רשם לי שאין והוא שאל אותי אם לעשות REGISTER למכשיר כלשהו עשיתי YES ואז START SCANNING מצאתי את האוזניה בשם BH320 הכנסתי סיסמא ואז רשום לי DEVICE NAME : BH 320 ומימין TYPE : AUDIO DEVICE הוא במצב חובר ויש לידו מנורה כחולה ואז נכנסתי לAUDO DEVICE SETTINGS שהוא גם נמצא בACCESSORY SETTINGS ושם אני מגדיר לו INPUT DEVICE : BH320 OUTPUT DEVICE : BH 320 ואז כשאני מדבר אני שומע את עצמי באוזניה והמד הזה עולה.. ואז אני לוחץ OK אבל עדין שאני שומע הכל דרך הרמקולים של הטלוויזיה... אני רוצה לשמוע רק דרך האוזניה, מה אין אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יצאו עוד משחקים לps2 לפי מה שהבנתי מכיון שזאת קונסולה ישנה אז לא יציאו לה יותר משחקים אבל ראיתי עכשיו הורדה של המשחק fifa 2011 אז ימשיכו לצאת עוד משחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את התופים של גיטר הירו 4 מגרסת הXBOX למחשב. עכשיו בגלל שהתופים אלחוטיים לגמרי, רציתי לשאול אם יש איזה מתאם USB שיאפשר לתופים לעבוד על המחשב. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בעיקרון אני בעל ps2 ואני מתלבט אם לקנות ps3 או xbox360. ככול הנראה אני אקנה ps3 בגלל הבלעדיים שלו שלא יוצאים למחשב כמו GOW3. בכול אופן האבן הנגף היחידה שעומדת בפני הקנייה זה הPSN,האם הPSN שופרה? האם היא ברמה של xbox live? אם מישהוא יוכל לכתוב לי את היתרונות והחיסרונות של ה-PSN פחות או יותר. ועוד משהוא,נדמה לי שכמות האקלוסיבים שיצאו לxbox360 נמוכה משמעותית מאלה שיצאו לps3 ,משחק שיצא גם לבוקס וגם לpc מבחינתי לא אקסלוסיבי כבר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שאלתי את השאלה הזאת גם בפורום תקשורת ואינטרנט אבל מאחר והשימוש העיקרי שלי הוא חיבור ל PS3 ומשחקים אונליין חשבתי לשאול גם מה דעתכם בתור אנשים שיש להם קונסולה. אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן גם להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי כמו שאמרתי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? על מה הייתם ממליצים לי? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני יכול עם כבל רגיל או רק עם אותו הכבל שסופק עם המכשיר ? (יש לו מעין בליטה עליו) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
למה כשצורבים משחק בווינדוס 7 הוא לא עובד באקסבוקס ואני עושה אותו דבר בווינדוס XP וזה עובד?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתר זול ואמין שאני אקנה בו שלט מקורי עם רטט מהסדרה החדשה של DS3 אותו דבר למשחקים לפלייסטיישן 3, עם דגש ל-pes 2011 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סוני 3 320 גיגה..זה נכון שיש לו פריצה? דרך המחששב להוריד משחקים לסוני? מישוה יכול להסביר לי איך עושים א תזה בבקשה? [=
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
נאמר לי פה בפורום שיש עדיפות לגירסאות של 160/320 בגלל קירור NM יותר נמוך וההיטסינקים יותר גדולים כי לפי האתר הזה שפורסם פה רואים רואים שיש שינוי בשנת ייצור 3/10 7/10 ועוד שאלה האם יש בדיוטי פרי באג 160G/320G בכל מקרה יש להם באתר 250G וכתוב שם שזה דגם CECH-20 שלפי הטבלה באתר הזה זה ייצור 2009 וזה ישן http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות XBOX לילד בן 7 (ששבע כבר מה WII ) המשחקים האהובים עליו כדורגל FIFA /PES ומרוצי מכוניות ראיתי שייש כמה וכמה סוגי מכשירים מה המומלץ לרכישה בהנחה שבתחילה הוא לא הולך לשחק ONLINE תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין החודש חברות GOLD שקיבלתי לבין החברות הרגילה? כלומר מה הGOLD מאפשר? מה יחסם בפני בסוף החודש? 2. אם יש לי משחק שתומך במשחק רשת (ורובם תומכים), האם אני חייב את הGOLD כדי לשחק? 3. הקונסולה שלי היא בגרסאת הSLIM 4GB, לכן אין לי אפשרות לבצע את ההתקנות של כל מני משחקים, האם אפשר לחבר התקן זיכרון חיצוני בUSB שעליו אפשר יהיה לבצע את ההתקנות הנ"ל? הכוונה היא גם לקשיח USB וגם לדיסק און קי גדול במידת הצורך.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה הכי זול לקנות את המשחק (חו"ל, ארץ וכל דבר). וחשוב מאוד שלא יהיו בעיות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לחבר קונסולה למסך מחשב עם כבל RCA to VGA. הבעיה שלי שבמסך אין רמקולים מובנים. מה אפשר לעשות? זה הכבל שאני רוצה לקנות: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2396
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך להעביר ל-PS3 קובץ טקטס שיש בתוכו סיסמא ל-Wi-Fi שלי. האם יש דרך לעשות זאת : להעתיק את הקובץ ל-PS3 ,לפתוח את הקובץ ,להעתיק את הסיסמא לתיבה ולאשר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בבאג שמוכרים חבילה של שניהם ב-2150 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9720&perur=2&t=23&c=378 יש חבילה יותר משתלמת? או חנות טובה אחרת שניתן לקנות ממנה? בנוסף יש לי שאלה לגבי משחקים באונליין (כמו COD על כל כותריו), צריך לקנות משהו מיוחד או פשוט לחבר אותו לרשת? והאם יש פעילות באונלין מבחינת שרתים וכו'? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע רכישה למכשיר חדש והבנתי שכדאי לרכוש את ה Slim. בחבילות החדשות ראיתי שיש דבר שנקרא Kinect. Kinect זה החיישן הזה כמו שיש ב Wii ? ושאלה נוספת ואחרונה, ראיתי גרסאות של 4gb ושל 250gb. הבנתי שאין אפשרות להפעיל משחקים מכונן הקשיח של המכשיר עם פריצה, אז למה יש מכשיר עם נפח אדיר של 250 וממש קטן של 4 ? מה כדאי לקחת ? תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי במכשיר למכירה אשר עם תקלת עדכון גירסה שניתקעת באמצע ולכן ממה שהבנתי המכשיר אינו תקין, שצריך עדכון כלשהו או אולי החלפת רכיב שקיבל נזק כאשר ניסו לעשות עליו עדכון והעדכון לא היה מוצלח? או שישנה אפשרות לעשות עדכון גרסה מקובץ מסויים ברשת אשר יוכל לפתור את הבעיה הנ"ל? יותר מהפרים הללו שהמכשיר ניתקע בעדכון גרסה אין לי. הבן אדם טוען שישנה אפשרות לשלוח את המכשיר לסוני ישראל ששם הם יחליפו את המכשיר תמורת 900 ש"ח. אשמח אם תהיינה אופציה יותר זולה מלהחליף את המכשיר אלא אולי להסתפק בעדכון גרסה כלשהו או תיקון בייתי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי זה דיי דחוף כי אני הולך עכשיו לקנות מה עדיף? את ה250GB או 4GB העינית באמת נהרסת? זה ממש דחוף השאלה המרכזית פה זו העיניית תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הpsp הוא psp משומש מיד 2. הערכה כוללת: PSP 2000+pendora crack+16GB+TV AV cabels+charger+rare Translucent Blue housing. סה"כ 900 שקל שווה? הוא גם שם לי משחקים במכשיר מה שחוסך לי המון זמן (נחמד מצדו)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיל את המפה למטה בפרו 2011 בסוני 3? ויש איזה שהוא פוסט בפורום עם תרגילים וטריקים שאפשר ללמוד ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-