עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אוקי,קניתי PSP SLIM & LITE לפני כמה ימיפ פשוט היה לחץ של מבחנים .. בקיצור המכשיר הוא דק בהרבה מהקודם(היה לי אותו והיה לו בריק ..נקנה בחו"ל והאחריות לא התממשה) את החבילה שקניתי בחיים לא תשיגו במחיר הזה,1600 שקל יצא לי חבילה כזאתזאת חבילה מיוחדת הבעלים של החנות חבר שלנו..) PSP SLIM &LITE+פריצה,זיכרון 4 GB של SanDisk קייס של לוגי'טק(של הגיימרים עולה 200-250 שקל),מגן מסך כל השטויות האלה.. כבל לחיבור לטלויזיה,כבל USB שכולל טוען כזה ..(שבמקור חבילה כזאת עולה בין 2300-2500 תלוי בחנות,אני קניתי ב-GAMESTATION) עכשיו לסיקור: המכשיר דק מאוד וטוען את המשחקים באמת יותר מהר מקודם,בהרבה יותר,לדוגמא:במצב עומס שאני מתכוון בישן הייתי משחק יותר משעתיים כל קרב במשחק WWE 2006 וז…

2. אני מחפש לקנות מגה דרייב ו/או אולי קונסולות אחרות בארץ. יש איזשהו אתר למעט YAD2 ששווה לחפש בו? מישהו כאן מוכר?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by The Winter King,

יש לי במחשב קבצי XVID...איך אני יכול להמיר אותם לקובץ שה-PS3 יוכל לקרוא אותו? (אני משתמש במדיה סרבר)

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  4. תראו -

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by aradgonen,

שלום! יש לי רוקבנד (תופים גיטרה ומיקרופון) לPS3 ורציתי לדעת אם יש איזשהי אופצייה לחבר אותו לXBOX 360?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by stone cold,

למי שבנה על המשחק- קיבל 7 מגימספוט http://www.gamespot.com/xbox360/action/stranglehold/review.html?sid=6178115&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by eli79,

האם חייב כדי להיתחבר ללייב ולאינטרנט ראוטר או שכרטיס רשת אלחוטי מובנה במחשב מספק אשמח לעזרה באיך לחבר בדרך הכי מהירה ופשוטה

8. מישהו יודע או מכיר אתר שמאפשר להוריד סרטונים ממשחקים להורדה? לא Gameplay. אלא הסרטונים מהמשחקים עצמם. ולא סרטון הפתיחה שאפשר למצוא בכל אתר מחשבים שונים. אלא את כל הסרטונים מהמשחק.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  9. האם זה בגלל שהוא היה אמור להיות משחק GC במקור?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by erannn120,

היי, לאחרונה שמתי לב שהמשחקים ב PS3 נראים לי מאוד כהים. יש לי טלוויזיה HD של KONKA (רזולוציה מקסימלית 720P). ניסיתי לעשות כיול עם DVD שמיועד לכך, וניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה PS3 עצמו וזה לא באמת עזר. אחרי קצת קריאה באינטרנט, קראתי שאפשר להזמין כיול מקצועי, שמגיע טכנאי ומגיע להגדרות של הטלוויזיה שאי אפשר להגיע אליהן סתם כך ועושה לה כיול מלא. השאלה שלי אם מישהו מכיר כאן מקום שנותן שירות כזה ? (עדיף בירושלים). מצטער אם זה לא לפורום הנכון, פשוט לא ידעתי כ"כ איפה לכתוב את זה. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by QQQ,

את הXBOX 360 אני רוצה לחבר למסך מחשב 24" עם רזולוציית FHD, כך שגם PAL וגם NTSC אמורים לעבוד (ברזולוציה טבעית כמובן שניתן לעבוד גם עם 60HZ וגם עם 50HZ). האם אחד מהם עדיף על השני? האם יש הבדל בביצועים - אחד נראה טוב יותר ויזואלית מהשני (וידאו) או שאין הבדל ממש? אני פחות מתייחס לקטע של התאימות כרגע כי הוא פחות רלוונטי עבורי, אני מודע שמשחקי PAL לא עובדים על מכשיר NTSC ולהפך

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by AnTiC,

היי! מכשיר פאלקון עלית שקיבל טבעת מוות, מה אפשר לעשות..? שמעתי שאםמתקנים את זה, זה עדיין חוזר..זה נכון? ולמה..??? איך זה קורה שמייקרוסופט לא מצליחים לטפל בבעית התחממות?!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by Godmoney,

משחק מדהים... באמת מדהים... לקח לי בערך שמונה וחצי-תשע שעות לסיים אותו. הסוף מאד איכזב אותי, אבל אני ממליץ לכל מי שבא לסחוט עוד קצת מיץ מה PS2 שלו לשחק בו. עכשיו המשחק האחרון שאני רוצה לשחק על ה PS2 שלי הוא Ratchet: Size Matters ואז עוברים ל PS3 לשחק Ratchet עליו

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by marlboro,

http://www.amazon.com/Xbox-360-Wireless-Racing-Wheel/dp/B000HZA1QG

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by Daver,

צבא ארה"ב מתכנן לפתח מכשיר שדומה לווימוט וישמש לשליטה ברובוטים צבאיים. http://www.omgnintendo.com/article/105708/wii-remote-to-become-u-s-military-hardware/

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by kovar,

שמעתי ממישהו שאני יכול לשחק באקס בוקס בסינגל פלייר וחבר שלי יכול להצטרף אלי למשחק ולעזור לי לעבור את המשימות? זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך עושים את זה ובאיזה משחקים זה עובד. תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,בזמן האחרון שומעים הרבה על התוכנות Go!Messenger ו-Skype ל-PSP. ובכן,במהלך קריאת הכתבה של Yahoo על מכירות סוני 3 בתקופת החגים שמתי לב ל-2 הפסקאות האחרונות: In a tie-up that could help sales, Sony said Monday that PlayStation Portable users worldwide will be able to make calls through the popular Internet-based phone service, eBay Inc.'s Skype, starting later this month. The PSP must be the latest model released in September, and download of special software and a microphone would be needed. Users would also have to sign up for the Skype service, which provides free calls to other Skype users. תרגום מקוצר:במהלך החודש כנראה יצא ה-skype ל-PSP,בשביל זה צריך מקרופון…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by silas91,

מישהו יודע על מקום בארץ עדיף באזור חיפה שאפשר להשכיר בו משחקים ל360 כי בא לי על אססאסינס קריד אבל אמרו לי שלא שווה לקנות...

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by ohad46v,

אני רוצה לעשות צ'פ אבל שאני רוצה להוריד משחקים הם שוקלים לפני הפתיחה של הזיפ 7 גי'גה מאיפה אני יכל להשיג דיסקים של די וי די של 9 גי'גה יש למישו מושג???

20. Started by tomer861,

שלום אנשים אני חושב לקנות xbox 360 טיילתי קצת ברשת וראיתי שיש איזה חמש גרסאות שונות וזה עשה לי ממש סמוטחה בראש מרוב בלבול! אז איזה גירסא כדאי לי לקנות איזה חניות ממולצות יש אשמח לחוות דעת ואיך הולך הקטע של live אני ממש חדש בקטע! וכומבן השאלה הסופית בטוח שלא עדיף PS 3 תודה אחרי שיטוט באתר קראתי על בעיה ring of died אפשר קצת פירוט ואם זו תקלה נפוצה?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. יש לי XBOX360 פרוץ ויש לי כמה משחקים עם אפשרות של MULTIPLAYER . יש לי חשבון Xbox Live והכל נראה תקין . כשאני מנסה להכנס לאפשרות של ה MULTIPLAYER אני מקבל הודעה שקשורה ליוזר . מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ?

22. Started by Eli100,

רציתי לדעת אם לקנות עכשיו או לחכות לPSP GO‏ או לPSP2 שיש עליהם שמועות? יכול להיות שיהיה להם גרפיקה \ ביצועים טובים יותר? אם אני קונה עכשיו אז איזה גירסא לקנות 3004 \ 3000 \ 2000? בGO‏ הבנתי שלא יהיה UMD‏ שהמשחקים יהיו על הזיכרון אז אם יהיה לי PSP ‎3000 עם כרטיס זיכרון 8 ג'יגה אני יוכל לשים עליו משחקים של GO? תודה וסליחה על החפירה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by Rondh,

מה המצב? עשיתי סקירה על הFINN - LMG החדש שיצא לאמצע העונה החמישית. אני אישית התאכזבתי ממנו. מה אתכם??

דיונים חדשים בפורומים