קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
-
היי! מכשיר פאלקון עלית שקיבל טבעת מוות, מה אפשר לעשות..? שמעתי שאםמתקנים את זה, זה עדיין חוזר..זה נכון? ולמה..??? איך זה קורה שמייקרוסופט לא מצליחים לטפל בבעית התחממות?!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי במחשב קבצי XVID...איך אני יכול להמיר אותם לקובץ שה-PS3 יוכל לקרוא אותו? (אני משתמש במדיה סרבר)
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
נמאס לי לשדרג כל פעם את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים חדשים אז אני שוקל לקנות PS3, במיוחד לאחר שיצא GTA4 ועם הנתנונים של המחשב שלי לא נראה לי שהוא יוכל להריץ אותו בצורה נורמלית כשהוא יצא ל PC. אז כמה שאלות: האם מומלץ לקנות קונסולה בחו"ל ואם כן איפה? יש לי כרגע מסך 22" LCD למחשב עם חיבור DVI, האם ניתן לחבר אותו ל PS3 ואם לא האם קיים איזה מתאם עבור זה? האם ניתן לצפות בו בסרטי DVD או רק בלו-רייד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, לילדיי יש SP2 (ישן, בן 5 שנים). אנחנו חושבים להישתדרג ולקנות מכשיר משחקים חדש, ומתלבטים האם כדאי לקנות SP3 או לקנות XBOX. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים המהותיים בן השניים, והאם יש עדיפות למכשיר מסויים (שנותן למשל אופציות רבות יותר, או שהוא נוטה פחות לתקלות וכד'). תודה רבה לעונים ולמומחים.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר אתר שמאפשר להוריד סרטונים ממשחקים להורדה? לא Gameplay. אלא הסרטונים מהמשחקים עצמם. ולא סרטון הפתיחה שאפשר למצוא בכל אתר מחשבים שונים. אלא את כל הסרטונים מהמשחק.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
צבא ארה"ב מתכנן לפתח מכשיר שדומה לווימוט וישמש לשליטה ברובוטים צבאיים. http://www.omgnintendo.com/article/105708/wii-remote-to-become-u-s-military-hardware/
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. לאור המבצע של אופיס דיפו של ה1+1 , חשבתי אולי לפנק את עצמי ברמקולים X530 של Logitech בשביל לחבר אותו לPS3 , הPS3 שלי מחובר כמובן דרך כבל HDMI לטלויזיה , אז האם הרמקולים האלה יעבדו לי , אם כן איך הם מתחברים ? אם הם עובדים על הPS3 אז זה בתמיכה מלאה בכל חמשת הרמקולים והכל בלי בעיות? האם זה כדאי בכלל למשחקים וכאלה (האמת שאני מת לשחק עם זה את הCOD 5 שהזמנתי ;D ) ואם יש חסרנות בדבר אני אשמח לדעת לפני שאני קונה. תודה מראש ומחכה לתשובה כי מחר אני הולך לקנות ואני לא ממש בטוח ולא רוצה להיתקע איתם סתם בשביל המחשב...
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר כמה עולה צ'יפ לxbox ןאם זה נכון שזה פוגע באיכות המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שאני יכול לשחק באקס בוקס בסינגל פלייר וחבר שלי יכול להצטרף אלי למשחק ולעזור לי לעבור את המשימות? זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך עושים את זה ובאיזה משחקים זה עובד. תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מבקש ייעוץ בקניית PS3, בדקתי מעט, וראיתי שגרסת הSLIM דגם 120 מומלצת, מה דעתכם עליו? והאם כדאי לקנות בדיוטי פרי לעומת המחירים בארץ? מישהו ביקר שם לאחרונה ויודע מה המחיר שם של הדגם הנתון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שיחקתי ב-Madden NFL 07 משחק טוב לאללה.. יש עוד משחקים כאלה אבל של שנות ה- 2007??? ויעני יפים?? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היה לי פעם ממיר זבאלה שעלה 550 שקל, שהשתמשתי בו לשחק ב xbox הישן על ה PC, התמונה הייתה נוראית יותר מדיי תאורה ובהירות וכל שאר הדברים האלו, וזה היה בלתי אפשרי לסדר את זה, רק להביא את זה לרמה קצת נורמלית זה נראה יותר טוב בהרבה http://www.x2vga.com/ יש את זה בארץ?? עריכה : הם מוכרים עם המכשים מי שרוצה wii component cable, צריך את זה ל 480P נכון?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, לאחרונה שמתי לב שהמשחקים ב PS3 נראים לי מאוד כהים. יש לי טלוויזיה HD של KONKA (רזולוציה מקסימלית 720P). ניסיתי לעשות כיול עם DVD שמיועד לכך, וניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה PS3 עצמו וזה לא באמת עזר. אחרי קצת קריאה באינטרנט, קראתי שאפשר להזמין כיול מקצועי, שמגיע טכנאי ומגיע להגדרות של הטלוויזיה שאי אפשר להגיע אליהן סתם כך ועושה לה כיול מלא. השאלה שלי אם מישהו מכיר כאן מקום שנותן שירות כזה ? (עדיף בירושלים). מצטער אם זה לא לפורום הנכון, פשוט לא ידעתי כ"כ איפה לכתוב את זה. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מגה דרייב ו/או אולי קונסולות אחרות בארץ. יש איזשהו אתר למעט YAD2 ששווה לחפש בו? מישהו כאן מוכר?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה לקנות? god of war/god of war 2/metal gear solid 3?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 עבה מהדגם הישן שנדפקה לו העינית הדגם הוא CECHL04 ואני לא יודע איזה עינית להזמין לו לפי EBAY כי שם השם של העינית הוא כנראה שונה בדקתי קצת באתר הזה : http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences אבל עוד לא הבנתי איזה עינית אני אמור להזמין מ EBAY אשמח לעזרה תודה עריכה : אני חושב שזה אמור להיות לי טוב , צריך שתאשרו לי את זה http://www.ebay.com/itm/NEW-FAT-PS3-LASER-KES-410A-KES-410AAA-KES-410A-UK-SELLER-FOR-40GB-SOME-80GB-/280913518726?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item4167c02086
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום תראו הורדתי עכשיו pes9 לסוני 2 עכשיו משהוא יכול לעזור לי ולהגיד איך אני צורב ? מי שיודע בבקשה שיעזור לי ... תודה .
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תודה.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
משחק מדהים... באמת מדהים... לקח לי בערך שמונה וחצי-תשע שעות לסיים אותו. הסוף מאד איכזב אותי, אבל אני ממליץ לכל מי שבא לסחוט עוד קצת מיץ מה PS2 שלו לשחק בו. עכשיו המשחק האחרון שאני רוצה לשחק על ה PS2 שלי הוא Ratchet: Size Matters ואז עוברים ל PS3 לשחק Ratchet עליו
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Xbox-360-Wireless-Racing-Wheel/dp/B000HZA1QG
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות צ'פ אבל שאני רוצה להוריד משחקים הם שוקלים לפני הפתיחה של הזיפ 7 גי'גה מאיפה אני יכל להשיג דיסקים של די וי די של 9 גי'גה יש למישו מושג???
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקי,קניתי PSP SLIM & LITE לפני כמה ימיפ פשוט היה לחץ של מבחנים .. בקיצור המכשיר הוא דק בהרבה מהקודם(היה לי אותו והיה לו בריק ..נקנה בחו"ל והאחריות לא התממשה) את החבילה שקניתי בחיים לא תשיגו במחיר הזה,1600 שקל יצא לי חבילה כזאתזאת חבילה מיוחדת הבעלים של החנות חבר שלנו..) PSP SLIM &LITE+פריצה,זיכרון 4 GB של SanDisk קייס של לוגי'טק(של הגיימרים עולה 200-250 שקל),מגן מסך כל השטויות האלה.. כבל לחיבור לטלויזיה,כבל USB שכולל טוען כזה ..(שבמקור חבילה כזאת עולה בין 2300-2500 תלוי בחנות,אני קניתי ב-GAMESTATION) עכשיו לסיקור: המכשיר דק מאוד וטוען את המשחקים באמת יותר מהר מקודם,בהרבה יותר,לדוגמא:במצב עומס שאני מתכוון בישן הייתי משחק יותר משעתיים כל קרב במשחק WWE 2006 וז…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו יודע על מקום בארץ עדיף באזור חיפה שאפשר להשכיר בו משחקים ל360 כי בא לי על אססאסינס קריד אבל אמרו לי שלא שווה לקנות...
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-