עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24314 כנראה משחק טוב אבל לא מעולה ציפיתי למשהו בסגנון כי מהסרטונים ששוחררו זה סך הכל ניראה DMC אם גרפיקה טובה יותר וזהו

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  2. נמאס לי לשדרג כל פעם את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים חדשים אז אני שוקל לקנות PS3, במיוחד לאחר שיצא GTA4 ועם הנתנונים של המחשב שלי לא נראה לי שהוא יוכל להריץ אותו בצורה נורמלית כשהוא יצא ל PC. אז כמה שאלות: האם מומלץ לקנות קונסולה בחו"ל ואם כן איפה? יש לי כרגע מסך 22" LCD למחשב עם חיבור DVI, האם ניתן לחבר אותו ל PS3 ואם לא האם קיים איזה מתאם עבור זה? האם ניתן לצפות בו בסרטי DVD או רק בלו-רייד? תודה.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  3. תראו -

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by stone cold,

שיצא לי לשמוע בהתחלה על Dead Rising זה היה משחק שמאוד רציתי לשחק רק בגלל הרעיון הבסיסי שלו שהוא משחק זומבים הומוריסטי מבית קאפקום אם המון זומבים כחובב של משחקי קאפקום וכחובב משחקי זומבים באופן כללי רציתי לשחק במשחק אבל הוא לא יצא לPC ואין לי XBOX360 אחרי כמה זמן הוכרזה גרסת WII שתיהיה בעצם פורט של הXBOX360 ואז בעצם היו הרבה שמועות על איך הגרסה הזאת תצא בפועל בגלל החולשה החומרתית של הWII וגם נפתח דיון לא פחות חשוב האם באמת זה דבר טוב שמגעים פורטים לWII מפלטפורמות הHD שדרך אגב מבחינתי זה תלוי תלוי באיזה משחק ותלוי איך מתאימים אותו לWII בכל מקרה עוד לפני שהמשחק שוחרר היו כל מיני השוואות בין גרסת ה360 לגרסת הWII השוואות כאלו רצו באינטרנט - ומי שרוצה סרט…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by צחי-2,

היי לכולם מה קורה אנשים? יש לי מסך LCD עם יציאת DVI (או DVI-D ליתר דיוק ואני ממש ממש רוצה לחבר אליו את האיקס בוקס 360 היקר שלי. כבל סטנדרטי (HDMI2DVI) שאני קונה בחנות יעשה את העבודה או שאני צריך להזמין משהו מיוחד? ושאלה שנייה, איך אני מצליח לשמוע משהו בזמן שאני משחק (למסך שלי אין אוזניים מכוערות בצורה של רמקולים תודה לאל). אני יכול לחבר אוזניות לשלט אבל ממש לא בא לי להסתפק במשהו שהוא לא סטריאו לפחות. תודה לכולם שיהיה לכם יום מדהים ואל תשכחו, חיים רק פעם אחת - מה שלא שיחקת עכשיו לא תשחק אף פעם

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by dannyle,

שלום לכם, יש לי מכשיר PS2 עבה עפ צ'יפ (לא יודע איזה) כבר מספר יותר מ-3 שנים. מאז לפני כשנתיים, בעת שאני שם משחק במכשיר - המכשיר לא תמיד מזהה את בדיסק. לפעמים הוא מזהה את המשחק ורואים את הלוגו של SONY אך הוא לא מצליח להגיע להתחלת המשחק. לאחר מספר פעמים שאני לוחץ על לחצן ה"ירוק" הוא לבסוף באיזה שהוא שלב מצליח להריץ את המשחק. העניין המדהים הוא שלאחר שכבר המשחק עלה - הוא עובד 100 אחוז ללא כל בעיה. ראוי לציין 2 דברים: 1. בהתחלה (שנה-שנתיים ראשונות) לא הייתה כל בעיה במכשיר. 2. התופעה מופיעה בכל המשחקים. 2. ניקיתי את העינית עם אלכהול (כבר הרבה פעמים) ולא נראה שיש קשר - כי התגובה נשארת אותו דבר. שאלתי בחנות המתמחה בתיקונים מה ההסבר לתופעה ואמרו לי שכנראה צריך להחליף את…

7. למי שאוהב כתבות על משחקי עבר אז בבקשה - http://www.ign.com/top-100-nes-games/100.html בארץ היה את הזיוף של הNES המגאסון אבל זה אותם משחקים

8. Started by DOGMA,

!!!!!OMG They killed Master Chief לא איך הם עשו לי את זה למה, למה למה?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by Godmoney,

משחק מדהים... באמת מדהים... לקח לי בערך שמונה וחצי-תשע שעות לסיים אותו. הסוף מאד איכזב אותי, אבל אני ממליץ לכל מי שבא לסחוט עוד קצת מיץ מה PS2 שלו לשחק בו. עכשיו המשחק האחרון שאני רוצה לשחק על ה PS2 שלי הוא Ratchet: Size Matters ואז עוברים ל PS3 לשחק Ratchet עליו

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  10. האם המעבד הגרפי ב-PS3 עבר שדרוג במהלך השנים וכן האם הזכרון שודרג? האם יש לך ביטוי בביצועים בפועל?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. Started by marlboro,

http://www.amazon.com/Xbox-360-Wireless-Racing-Wheel/dp/B000HZA1QG

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  12. מה לקנות? god of war/god of war 2/metal gear solid 3?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by huber,

רשימת העדכונים שיבואו עלינו לטובה. נראה מבטיח: http://blog.us.playstation.com/2008/10/13/firmware-updates-ps3-v250-psp-v500/ בקצרה בעברית: [] תמיכה לאוזניית בלוטוס המקורית של סוני. [] שיפור בהשגת הטרופיס ואלמנטים נוספים. [] מצב חבר - נוספה אפשרות שתראה משתמשים לא מקוונים, מתי לאחרונה הם היו מקוונים וכמה זמן. [] שיפור בחווית החנות של סוני. [] חסכון בחשמל - נוספה אפשרות שתאפשר למשתמש להגדיר אחרי זמן מסויים במידה ואין שימוש בקונסולה היא תכבה לבד. [] הורדה ברקע - נוספה אפשרות שתאפשר למשתמש להגדיר שברגע שתסתיים הורדה הסוני יתכבה לבד. [] לכידת תמונות תוך כדי משחק. [] תמיכה בפלאש גירסה 9.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by Collision,

יש איזה מקום בסביבת הקריות שאפשר להשכיר משחקי PS3? במקום לקנות משחק כמו GOD OF WAR 3 הייתי משכיר אותו וכשמסיים לוקח משחק אחר

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  15. כמו הכותרת,את הקונסולה הנייחת אתם מעמידים על הסטנד או בלי או משכיבים? לי יש PSP , אבל שהיה לי PS2,הוא עמד.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by lm1976,

אני קונה מחר בחנות מסוימת את המוצר הנ"ל. במסגרת המבצע מוצעים 2 משחקים - pro evo 08 שעולה 250 Uncharted שעולה 200 שח כמובן שניתנת האפשרות להחליף אותם באחרים באותו מחיר אני לא בקטע של כדורגל,יש המלצה למשחקים אחרים,עדיפות ליריות ומרוצים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  17. הClassic Linker 2 יכול לחסוך לבעלי WII כסף -במחיר של 15$ ועוד כמה דולרים בודדים על משלוח המתאם הזה נותן לחבר גימפאדים של PS1-2 ושל הקלסיק קונטרולר לחריץ גימפאד של הגימקיוב \WII למה זה טוב אתם שואלים ? קודם כל גימפאד גימקיוב איכותי (לא אחד שמתפרק בידים ) עולה יותר כסף ושנית להרבה בעלי WII יש את אחד מהגימפאדים שהמתאם הזה תומך בהם בכל מקרה בדקתי את המתאם גם אם גימפאד PS1 וגם אם גימפאד קלסיק שניהם פעלו ורק המיקום של חלק מהכפתורים צריך קצת התרגלות -אבל זה לא משהו שפוגם במשחק הדבר היחידי שעלול להיות בעיתי זה שבגימפאד גימקיוב האורגינלי לכפתורי L וR היה לחיצה כפולה -אבל לא זכור לי משחקים שבאמת עשו אם זה שימוש בכל מקרה לבעלי גימפאד קלסיק זה יכול לשחרר שחקן נוסף…

18. ניסיתי להעביר שירים בפורמט MP3 , כשאני מחבר את הדיסקאונקי לPS3 הוא מזהה אותו ובMUSIC רשום NO TRACKS FOUND או משהו כזה.. אותו דבר לגבי סרטים שניסיתי להעביר בפורמט MKV , עזרה?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  19. או שזה כמו עם ה 360

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. Started by 114508534,

אני קצת תקוע ואם מישהו שיחק ויודע על מה אני מדבר אני אשמח לקבל עזרה, הגעתי למקום שאני אמור להצלי את אשלי אחרי שהיא נחתפה על ידי הקיר המסתובב , במקום שהורגים את לוייס, אז בחדר יש כמו מרפסת שאני יורד בה ולמטה רואים את אשלי מחוברת לקיר , הבעיה שאין לי מושג איך אני יורד למטה , ניסיתי לקפטץ אבל אי אפשר ואין שום דלת שמובילה לשם . אז מי ששיחק ויודע על מה מדובר קצת עזרה לא תפריעה תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by lesForce,

שלום. לאור המבצע של אופיס דיפו של ה1+1 , חשבתי אולי לפנק את עצמי ברמקולים X530 של Logitech בשביל לחבר אותו לPS3 , הPS3 שלי מחובר כמובן דרך כבל HDMI לטלויזיה , אז האם הרמקולים האלה יעבדו לי , אם כן איך הם מתחברים ? אם הם עובדים על הPS3 אז זה בתמיכה מלאה בכל חמשת הרמקולים והכל בלי בעיות? האם זה כדאי בכלל למשחקים וכאלה (האמת שאני מת לשחק עם זה את הCOD 5 שהזמנתי ;D ) ואם יש חסרנות בדבר אני אשמח לדעת לפני שאני קונה. תודה מראש ומחכה לתשובה כי מחר אני הולך לקנות ואני לא ממש בטוח ולא רוצה להיתקע איתם סתם בשביל המחשב...

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  22. מישהו יודע או מכיר אתר שמאפשר להוריד סרטונים ממשחקים להורדה? לא Gameplay. אלא הסרטונים מהמשחקים עצמם. ולא סרטון הפתיחה שאפשר למצוא בכל אתר מחשבים שונים. אלא את כל הסרטונים מהמשחק.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  23. שיחקתי ב-Madden NFL 07 משחק טוב לאללה.. יש עוד משחקים כאלה אבל של שנות ה- 2007??? ויעני יפים?? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  24. אני מעונים לקנות PSP אחי טס לארה"ב ואני מבין שמחיר יותר זול משם אנני לא אמצא... אז ככה.. 1. כמו שהבנתי יצאה גירסה חדשה (3000) השאלה היא האם אני יכול לשחק בה בכל המשחקים שיש (גירסאות של אירופה או ארה"ב). 2. האם יש דרך לפרוץ אותו שאפשר יהיה לשחק במשחקים שאני מוריד מהאינטרנט. (ומה עוד נותנת הפריצה). 3.האם ביכלל שווה להביא אותו.....אולי פשוט ללכת על הגיסא השנייה ? (Slim). תודה.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by ohad46v,

אני רוצה לעשות צ'פ אבל שאני רוצה להוריד משחקים הם שוקלים לפני הפתיחה של הזיפ 7 גי'גה מאיפה אני יכל להשיג דיסקים של די וי די של 9 גי'גה יש למישו מושג???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.