עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. האם אפשר לחבר מסך מחשב לPS3 יש מתאם HDMI DVI זה יעבוד

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! האם אני יכול לשים סרטי HD על ה-דיסק קשיח של ה-PS3 ולנגן אותם מהמכשיר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  3. 1. לפי מה שרשום, באתר של MICROSOFT, המחיר של המכשיר בגרסאת ARCADE הוא 160 שטרלינג, שבתרגום לשקלים זה 930 בערך. בחנויות בארץ אני רואה בעיקר מחירים כמו 1100 וצפונה. האם זה בגלל מכס? או שזה בגלל סיבות כמו יבוא מקבילי, חנויות חמדניות וכד'... 2. לפי מה שאני הבנתי, אין פה שיווק רשמי של הXBOX 360 ע"י מיקרוסופט, והכל מובא בייבוא אישי. האם זה נכון? 3. מתי באמת תהיה גרסאת הSLIM זמינה לרכישה? הבנתי שבשלב הראשון תושק הגרסא שתחליף את הELITE שתעלה כ300$ וקצת מאוחר יותר תושק גם גרסא בסיסית יותר, שתעלה ככל הנראה כ200$. שתי הגרסאות אמורות להיות אמינות יותר מהקודמות, אבל האם ידוע מתי יהיו זמינות בפועל בחנויות?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  4. היום קיבלתי את ה-wii מארה"ב. הוא יפהההההההה וכיייףףףףף אבל לצערי אני הבנתי שאני צריך לקנות ספק חשמל שונה. האם זה כל מה שאני חייב לקנות או שיש עוד דברים, ואיפה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by lm1976,

אני קונה מחר בחנות מסוימת את המוצר הנ"ל. במסגרת המבצע מוצעים 2 משחקים - pro evo 08 שעולה 250 Uncharted שעולה 200 שח כמובן שניתנת האפשרות להחליף אותם באחרים באותו מחיר אני לא בקטע של כדורגל,יש המלצה למשחקים אחרים,עדיפות ליריות ומרוצים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by Daver,

לא, זאת לא רק שמועה, באמת ייצא משחק כזה הנה רשימה של חלק מהשירים שיופיעו בו http://www.nintendowiifanboy.com/2008/12/12/first-tracks-deets-for-guitar-hero-metallica/

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by ixslashix,

היי, עלה לי רעיון לט'רד הזה אחרי שחיפשתי בפורום וראיתי פה ושם שאנשים זורקים את השם שלהם, אז בואו נעשה את זה מסודר (מה אתם חושבים? ). אני אתחיל *Oofnick

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by nim901,

היי, רציתי לדעת מה אצטרךלדעת במידה ואביא PS3 , 360 או WII אז ככה - לפי מה שהבנתי, כולן NTSC ולכן אצטרך טלוויזיה תואמת, אין בעיה. לגבי המשחקים - הWII וה360 מוגנים אך ה PS3 לא מוגן, נכון? מה לגבי הספק? הבנתי שהספק של ה PS3 הוא עובד גם במתח של הארץ וכל מה שצריך זה להחליף את היציאה לקיר, מה לגבי ה 360, WII? עוד משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  9. אני מחפש לקנות מגה דרייב ו/או אולי קונסולות אחרות בארץ. יש איזשהו אתר למעט YAD2 ששווה לחפש בו? מישהו כאן מוכר?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  10. האם ניתן להוסיף ל-PS3 החדשים שנמכרים (250GB) את הציפ שמוכרים ל-PS2 ואז בעצם לגרום לכך שה-PS3 יקרא גם מחשקים של PS2?

11. מישהו יודע?

12. Started by tic0n,

אהלן, אני מעוניין לנסות ולהתחבר לאינטרנט דרך הPS3. חיפשתי קצת ברשת אבל לא הצלחתי למצוא מידע בנוגע לבעיה שלי. אז ככה : יש לי מודם אלקטל שחור, חיבור ADSL, ספק בזק בינלאומי. שאני מחבר את המודם הוא כביכול מסונכרן ולא נראה שיש בעיות איתו, אז אני מניח שאני נופל איפהשהו בהגדרות. אשמח לקבל מדריך או פירוט פה על הצעדים לבניית חייגן. לצורך העניין יש לי 80GB ואם זה משנה, הוא מארצות הברית. כמו כן מוזר לי שאין שם אפשרות להתחבר דרך פרוטוקול PPTP - שזה מה שאני מתחבר דרכו לאינטרנט.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by gman_il,

לא יצא לי הרבה זמן לשחק. רציתי להיכנס לשחקן שלי , אני בוחור להתחיל את המשחק הבא , הוא עושה Saving My Player ופשוט נתקע. ניסיתי כמה פעמים. מישהו נתקל / יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  14. אני מעוניין להזמין מאיביי את הנינטנדו ds lite. כל המכשירים שמצאתי שם הם בשיטת שידור NTSC. האם זה משמעותי? למשחקים יש שיטות שידור?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by badmama,

קיבלתי את המשחק, והוא פשוט מדהים. מעבר לפרץ הנוסטלגיה העז ממכונת המשחקים בקניון השרון ב 1993, הוא כיפי בצורה שלא תאמן, ולוקח בסיבוב את סול קאליבר ואת טקן (לפחות עד 6). רוצו לקנות!

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק אחרון לשנה הנוכחית, איתי חזר אלינו מניו זילנד הרחוקה והצטרף לפרק מסכם – פרק מיוחד! למה מיוחד? או – טוב ששאלתם! כי בפרק הזה לראשונה בתולדות הפאנבויז אנחנו מתכנסים חגיגית בחדר אחד ומקליטים פנים מול פנים לא רק זאת, אלא שקומץ מאזינים ברי מזל קיבלו הזמנה לוידאו צ'אט וצפו בנו משתטים בלייב ואף נטלו חלק בתכנית עצמה. אהבנו את הרעיון – יתכן מאוד שנעשה זאת שוב, אבל קודם עלינו לפתור כמה בעיות טכניות שהורידו מאיכות השידור ועל כך אנו מתנצלים. אגב, קטעי הMP3 של המאזינים שנשלחו אלינו שובצו בתכנית ואהבנו אותם מאוד – כל הכבוד חבר'ה, הפרסים כמובטח, יחולקו בקרוב תודה לכולם על שנה נפלאה, שנה הבאה תהיה…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  17. החנות מוניליין הם חנות שאפשר לסמוך עליה או לא בהתקנת צ'ים ובהחלפת ספק כח? תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24314 כנראה משחק טוב אבל לא מעולה ציפיתי למשהו בסגנון כי מהסרטונים ששוחררו זה סך הכל ניראה DMC אם גרפיקה טובה יותר וזהו

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by shloosh,

היה לי לפני שנה בערך,אבל לא היו משחקים ולא היה אפשר לשחק בכולם עם הפריצה בגלל בעיות בגרסא 1.5.... כיום אפשר לשחק בהכל,והמחיר של המכשיר ירד המון... שווה לדעתכם לקנות??? *וגם האם יש הבדל בין כל הגרסאות 1001K 1002K 1003K וכו'... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by huber,

המוצר הבא מטעין 2 מוצרים ל PS3 (שלט, קונטרולר וכו) ישירות מרשת החשמל ב 25 דולר בלבד: http://www.ps3fanboy.com/2008/11/26/ac-adaptor-charges-two-peripherals-available-for-25/ בהחלט שימושי לחלקנו.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by stone cold,

שיצא לי לשמוע בהתחלה על Dead Rising זה היה משחק שמאוד רציתי לשחק רק בגלל הרעיון הבסיסי שלו שהוא משחק זומבים הומוריסטי מבית קאפקום אם המון זומבים כחובב של משחקי קאפקום וכחובב משחקי זומבים באופן כללי רציתי לשחק במשחק אבל הוא לא יצא לPC ואין לי XBOX360 אחרי כמה זמן הוכרזה גרסת WII שתיהיה בעצם פורט של הXBOX360 ואז בעצם היו הרבה שמועות על איך הגרסה הזאת תצא בפועל בגלל החולשה החומרתית של הWII וגם נפתח דיון לא פחות חשוב האם באמת זה דבר טוב שמגעים פורטים לWII מפלטפורמות הHD שדרך אגב מבחינתי זה תלוי תלוי באיזה משחק ותלוי איך מתאימים אותו לWII בכל מקרה עוד לפני שהמשחק שוחרר היו כל מיני השוואות בין גרסת ה360 לגרסת הWII השוואות כאלו רצו באינטרנט - ומי שרוצה סרט…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  22. ידוע שהPREMIUM EDITION זה גרסא שתומכת גם במשחקים של הXBOX הישן. עכשיו זה לא מעניין אותי,אני רוצה לשחק רק במשחקים של ה360. כדיי לי לחסוך 1000 שקל ולקנות XBOX360 STANDART עם ש'יפ קורא צרובים? זה כדי בשביל מישהו שלא מעניין אותו XBOX הישן?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by tzr84,

שלום לכולם, אני טס עוד שבועיים לחודש לתאילנד ורוצה לקנות WII מוסב שקורא צרובים. השאלה היא האם המכשיר מתקלקל האם היבואן בארץ מתקן? ז"א האם האחריות היא בינלאומית? כמו כן, אשמח להדרכה בקצרה איזה דגם לקנות איזה שלטים ואיזה חלקים או מתאמים צריך לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  24. סליחה מראש מהחבר'ה שרואים דיונים כאלו פעם בעשר שניות - אבל פה אני הולך לשאול כמה דברים שלא ממש מצאתי להם תשובות בפורום או ברחבי הרשת. כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692151 ניתן למצוא בכמה מקומות את הArcade בפחות מ1,000 ש"ח. בכל המקומות הנ"ל מצויין כי דגם הקונסולה הינו Falcon, ולא Jasper. הבנתי שהJasper הוא החדש יותר - אך בplaygame למשל הם מציינים כי מדובר ב"דגמי 2009" - אז אני קצת מבולבל בנושא זה. כמו כן יש לי שאלה לגבי הארד דיסק: יש לי הארד דיסק חיצוני בחיבור USB - האם ניתן לחבר אותו ל360 ולשים עליו שמירות/פאצ'ים/עידכונים וכו'? הבנתי לפי המדריך הזה: http://www.llamma.com/xbox360/mods/USB%20Hard%20Drive%20Mod.htm שניתן לחבר הארד דיסק USB ל360 ארקייד - אבל לא…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by kibub,

היי חברה מה מצב? יש לי XBOX שקיבל באן ואני רוצה לנגן בו סרטי DIVX דרך USB אבל הXBOX נותן שגיאה שאני צריך לעדכן קודקים אבל אני לא יכול כי אני בבאן מה עושים? יש דרך לעקוף? תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים