עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by abaganuv,

הבנתי שיש משחקים שהם למשל NTSC/J והם יכולים לעבוד על מכשיר PAL 1. האם זה נכון 2. האם יש לזה השפעה על XBOX LIVE יש לי מכשיר PAL משתמש רשום UK

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  2. למה יש הבדלים במחירים?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by slrr,

בבקשה עזרה אם הסבר איפה מקישים וזה...

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by yoxo,

אני מעוניין לקנות PS3 את הגירסא הקטנה רציתי לדעת האם יש לPS3 אפשרות לקרוא דיסקים צרובים? והאם XBOX 360 יכול לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ozi123,

אני שוקל לשדרג את המחשב לקנות 4 שלטים דואל שוק 4 למחשב ולהפעיל ממנו משחקים. השאלה אם החויה תהיה אותה חויה כמו בקונסולה בכל משחק, אני מדבר על כל סוגי המשחקים כדי לסגור את כל הפינות. מבחינת העברה של של המחשב לטלויזיה זה יראה באיכות טובה בטלויזיה? והשלטים עצמם ניתן לחבר אותם למחשב? בצורה אלחוטית.. תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. עכשיו גם Mass effect יצא בנוסף ל Assissn creed אבל יש לי טבעת המוות שלחתי את המכשיר לתיקון לפני שבוע וחצי כמעט, אמרו לי שצריך להרכיב לזה מאוורר יותר מהיר שכרגע לא במלאי המאוורר המהיר הזה עוזר ממש כי אני יכול לוותר עליו ולקבל את הקונסולה כבר השבוע? אפשר להרכיב מאורר אחר ?, כי המאורר המהיר הזה הוא מזמין מחול, וצריך לחכות שיגיע, ולא בא לי להמשיך לחכות למשלוחים אם זה לא יגיע בקרוב (כרגע ההערכה היא כמה ימים)

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by lesForce,

אני מעוניין לקנות את המשחק - אבל אף פעם לא שיחקתי במשחקי FPS בPS - חוץ מBF ואותו לא אהבתי ... אז הייתי רוצה לנסות לשחק בדמו של המשחק , מישהו יודע אם יצא ? ואם כן אז מתי?

8. מה עדיף לקנות בטריות רגילות או נטענות לשלטי ps2 האלחוטיים שקניתי (4 בטריות לשלט) השאלה שלי בעצם האם השלטים האלחוטיים גומרים מהר עם הבטריות(ככה אני יקנה נטענות) ואם הם יגמרו לי כל חצי שנה אז עדיף לי בטריות רגילות זה בשביל אחי הקטן הוא משחק בערך 5-8 שעות ביום תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by dark crystal,

כן אני יודע.. עשיתי טעות ופתחתי אשכול חדש אבל.. החרא הזה לא מתחבר.. התקנתי את הדרייבר שנמצא בכל חור באינטרנט, חיברתי את השלט האורות מהבהבות לאט, נכנסתי ללוח בקרה > ג'ויסטיק (או איך שלא קוראים לזה.. המצאתי תרגום מחדש חח) לחצתי על מאפיינים בPlayStation 3 Contoller ו.. פשוט לא מגיב.. מה אני עושה? במחשב הישן השלט עבד.. עכשיו לא.. מה אני עושה? מישהו ניסה וקרה לו משהו דומה? אם זה משנה כל כך.. יש לי ויסטה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by Lirans,

שלום אני מעוניין לקנות כבל component לצורך חיבור הps3 ב720p. אני מתלבט בין שני כבלים שמצאתי אבל פתוח גם להצעות אחרות. http://cgi.ebay.com/For-Sony-PS2-PS3-Premium-Gold-HD-Component-AV-Cable_W0QQitemZ180162798902QQihZ008QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכבל הרשמי של סוני: (אבל עולה כ90 שקל יותר) http://cgi.ebay.com/PS3-OFFICIAL-Sony-HD-Component-AV-HDAV-Cable-NEW_W0QQitemZ300154607171QQihZ020QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. יש לי PS2 אמריקאי, NTSC עם משחק אחד וגם הוא מעפן. לעומת זאת יש לי מספר משחקי PS1 PAL ומספר משחקי PS2 PAL מחברים, שמן הסתם לא עובדים אורגנליים, האם ע"י התקנת צ'יפ אוכל להפעיל אותם.

12. Started by 114508534,

היי ראיתי שיש כבר קומפוסיט לסוני 2 שמבטיח שיפור משמעותי באיכות התצוגה של הסוני על הטלויזיה , יש לי LCD 32 של LG , השאלה היא האם האיכות הוא באמת עד כדי כך משמעותי, מישהו ניסה את זה תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by Ncoder,

שלום, אני לא מתכוון לרכוש משחקים באינטרנט, ולא לנגן סרטי DVD, אני מתכוון רק להוריד דמואים ולשחק במשחקים מקורים (שירוצו מהדיסק), אני מתכוון להוסיף גם קינקט. קראתי כמה הודעות ובחלק אומרים שה-4G יעבוד יותר מהר ובחלק בדיוק ההיפך, אני נוטה להאמין שה-4G יותר יתאים לי מבחינת שיקולי איכסון מה גם שיש אפשרות תוספת 100 שקל להרחיב ל-32 GB (סטיק אחד בנוסף ל-4GB המובנה). ההפרש במחיר בין 250GB ל-4GB (בשני המקרים עם קינקט) הוא בערך 400 שקל. השאלות שלי: 1. האם גירסת ה-4GB באמת עובדת מהר יותר מכל הבחינות? האם שימוש ב-USB נוסף (32GB) לא יצרוך יותר משאבי מערכת? 2. במידה ואבחר בגירסא של ה-250GB, האם ניתן לשמור משחקים שלמים (מדיסקים מקוריים) בהרד דיסק ולשחק במשחקים ללא הצורך בדיסק מקורי בכונן?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zabi_g,

היי, אני חושב לקנות XBOX 360 בשביל Gears of War ואלי גם בשביל Halo, מה הדגם הכי זול שאפשר למצוא? ומה המחירים בערך של יד שניה (בדקתי ביד 2 ואנשים מגזימים שם בצורה לא הגיונית)? תודה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Eden 6600,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד hp mini 311 עם כרטיס מסך ION ורציתי לדעת אם אני אוכל להתקין עליו PCSX2 ולהינות מגרפיקה מירבית? ובכלל האמוטלטר היום הגיע למצב שהוא מריץ משחקים במקסימום FPS ואפקטים?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by itair73,

קניתי לאחרונה רמקולים של ALTEC - vs4621 הם 2.1 ואני מנסה לחבר אותם לאקס בוקס... קניתי כבל שיחבר את הRCA (אדום ולבן) לכבל אחד ואותו אני מחבר לרמקולים. עשיתי את החיבורים והכל, אבל לא נקלט שום סאונד ברמקולים מהאקס בוקס... בינתיים אני חושד שהמתאם לא טוב... בכל זאת הוא מהשופרסל ועלה לי 16 שקל חחח יכול להיות שצריך מתאם "מורשה" לכאורה של האקס בוקס? כמו שהמתאם האלחוטי היחיד שעובד על האקס בוקס הוא זה שמיוצר על ידי מיקרוסופט

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28220 קודם כל לפני שיתנפלו עלי אני רוצה להגיד שאני בדרך כלל לא אוהב משחקים של יוביסופט וחושב שהם הפכו לדומים מידי לEA בכל מקרה דברים כאלו יכולים לרמוז לבאות אני אישית חושב שהרבה מהדברים בPSP מאוד טובים אבל היו יותר מידי טעויות בדרך הכוח חישוב העיצוב המסך האפשרויות זה דברים מאוד טובים הבעיות לדעתי זה יותר מידי פורטים מהPS2 שימוש בUMD נוב אנלוגי גם רק אחד וגם לא נוח (לפחות לדעתי) מחיר של חומרה ותוכנה בהתחלה וזמן בטרייה בכל מקרה נקווה שהתחום רק ישתפר בדור הבא למרות שאני אוהב את נינטנדו הייתי רוצה לראות תחרות שאנחנו הצרכנים נקבל בסוף מוצרים טובים וזולים יותר

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by stone cold,

למי שבנה על המשחק- קיבל 7 מגימספוט http://www.gamespot.com/xbox360/action/stranglehold/review.html?sid=6178115&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by tzahi04,

אז אחרי שרכשתי XBOX 360 בא לי לדעת איזה עוד משחקים טובים אני יכול לשחק? חשבתי ללכת לפי הדירוג המשחקים שיש באתר GAMESPOT אבל שמתי לב שהדירוג לפעמים מטעה בצורה רצינית, למשל משחקים שטובים בכמה רמות מעל משחק שקיבל ציון גבוה יותר מהם, וגם הרבה משחקים שקיבלו ציון גבוה הם מאותו סיגנון משחק. אני מחפש משחקים מכל הסוגים אבל בעיקר משחקי פעולה עם גרפיקה כמה שיותר טובה... גם לפחות משחק אחד שיהיה בעל שליטה קלה ומתאים לאחיין שלי שהוא סך הכל בן 5. הוא אוהב לשחק במשחקים בסיגנון סוניק וכאלה. עדיף משחקים שאפשר לשחק עם שני שלטים בעיקר איתו גם כדי שאני לא אשתעמם והוא ישחק לבד. Alien Hominid HD - זה משחק לילדים או משהו? אפשר לשחק עם שני שלטים? המשחקים שיש לי כרגע הם: night round 3 WWE raw vs…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tiptipon,

רציתי לשתף אותכם חזרתי מחופשה בחו"ל בקנדה ורכשתי לי קצת גודיס ל PS3 שלי כמו DUALSHOCK 3 שניים שכל אחד חצי מחיר מאשר בארץ וגם את המשחקים WARHAWK וגם PURE אחלה משחקים חבל שלא קניתי עוד אבל השלטים פשוט משהו שמוסיף הרבה לחווית המשחקים גם במרוצי מכוניות וגם FPS כמו BAD COMPANY והמשחקים מהנים עוד יותר תודה לכל מי שעזר בהחלטות לגבי מה לרכוש תודה תודה תודה :yelclap:

21. Started by Godmoney,

נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 578PS3 - Wii - 432 XBOX Premium - 363 Xbox Core - 285 PS 2 - 131 PSP - 206 PS2 SLIM - 119 כל הקונסולות כמעט בלי יוצא מן הכלל רשמו עלייה כזו או אחרת מלפני שבועיים... היחידות שרשמו ירידות מסויימות הן ה XBOX Core, אבל מי תכלס יקנה XBOX Core, וה PS3 שרשמה ירידה של 9 דולר בלבד.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. שלום לכולם, לא כל כך הבנתי איך הפלייסטיישן 4 עובדת מבחינת קביעת הרזולוציה וה FPS. האם בצורה אוטומטית לפי המשחק ו/או הטלויזיה אליה היא מחוברת? האם ניתן להגדיר את הרזולוציה וה FPS לפי מה שאני רוצה? ועוד שאלה בקשר לרזולוציה, המשחק דרייב קלאב לא מוצג ברזולוצייה מלאה, יש לי שטח שחור מסביב. איך ניתן לסדר את זה? זה קורה רק עם המשחק הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. הייתי מוכרח להיות חכם ולנסות לעדכן את הACEKARD שלי, בדרך חיסלתי אותו צריך מישהו עם DS/DSL וכרטיס זיכרון בשביל לעשות UNBRICK לכרטיס שלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by itai_1813,

שבוע טוב! אז ככה, סיימתי את המשחק Stranglehold (די מזמן) ובא לי לשחק אותו שוב בשביל הכיף, עם קודים ולא מצאתי אף קודים למשחק, תוכלו לעזור לי? מדובר בגרסאת ה-360. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. Started by brklyn,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות XBOX לילד בן 7 (ששבע כבר מה WII ) המשחקים האהובים עליו כדורגל FIFA /PES ומרוצי מכוניות ראיתי שייש כמה וכמה סוגי מכשירים מה המומלץ לרכישה בהנחה שבתחילה הוא לא הולך לשחק ONLINE תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.