קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
בינתים אין הרבה דיווחים כי הוא יצא לא מזמן אבל תראו אחד מהם ותגובות למי שאין כוח יכול להיות שהD-PAD החדש שנותן אפשרות להחליף בין דיסקית (כמו ברגיל ) לבין סטנדטי לא עמיד ויכול לישבר -וזה היה הפיצר הכי חשוב בשדרוג כרגע מוקדם לדעת כמה זה נפוץ באחוזים אבל כדי לעקוב עם זה יקרה הרבה MS בטח תוציא מודל נורמלי יותר
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי את החנות הזו והיא חדשה יחסית אבל זולה יותר מ GAME ו SHOP TO. ההפרש בעלות המשחקים קטן יחסית אבל גם לישראל המשלוח חינם. בסופו של דבר ההפרש יוצא בין 5 פאונד ל 7 פאונד לכל משחק. אני לרוב קונה את המשחקים בקבוצות מה שאומר שבקניה אחת אני יכול לחסוך כ 15 פאונד. מישהו שמע עליה, דעות, המלצות?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפחות לפי השערות: http://www.next-gen.biz/news/sources-confirm-more-details-on-wii-successor בין השמועות - יכולות להריץ משחקים ב-HD מלא - מסך HD על השלט (?) - עוצמה גבוהה יותר מזו של מיקרוסופט וסוני, + תאימות למשחקי WII
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כפי שזכור לכם אני מארגן קניה קבוצתית של RB3 לאחר שקיבלתי בפרסום התענינות הרבה תגובות על עניין במשחק ובכלים החלטתי לארגן מה שאני יכול אך כפי שכולנו יודעים היבוא של RB3 חטף בעיות גדולות מלבד אינגויסטיק שמוכרת את הכלים במחיר גבוהה מידי לדעתי ואנדרדוג שקיבלו רק מספר כלים ספורים של קלידים לPS3 וגם הם אזלו שום חנות לא הצליחה לייבא את המשחק ועכשיו הכל השתנה אני דיברתי אם החנות PCGAMES שכפי שידוע בארץ מחזיקה גם במחירים הנמוכים ביותר בכללי בין חנויות המשחק בארץ והם אמרו לי שמתוכנן להגיע משלוח של כל הכלים לPS3 ולXbox 360 והוא מתוכנן להגיע בקרוב מאוד ( 2-3 ימים לאחר סיום שביתת הנמל ) קיבלתי מיהם את המחירים והם ללא ספק המחירים הכי זולים שתמצאו בארץ זה ההזדמנות להשיג את הכלים והמשחק…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PS3 מה איביי... מה הדגשים שאני צריך לדעת לפני קניה? מכס? שיטת שידור? מחיר זול יותר בארץ? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
THIS CONTENT CANNOT BE ACCESSED ON YOUR ACCOUNT מה זה אומר שעדיין לא השלימו את הבעיות בסוני או שמשהו בחשבון שלי לא בסדר או לא מעודכן כמו שצריך תודה!! ;D ודבר שני למה כשאני מנסה להתחבר ולשחק במשחק רשת מנסה להתחבר ללובי חושב קצת ושוב מתנתק זה ככ מתסכל יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אני מתחמש במסך 37 אינצ ומחפש קונסולה איכותית על מנת לנצל תמסך ולשחק עם חברים+רשת אשמח אם תמליצו לי תקציב באזור ה אלפיים שקל
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מלבן כזה עם מסך שחור לבן שעובד עם 2 סוללות רגילות, היינו משחקים בו טטריס וכל מיני משחקים שאפשר להציג בעזרת מסך שמרכיב תמונה מקוביות שחורות, כמו מרוץ מכוניות או חלליות וסנייק. אני מחפש אותו באיביי רק שאין לי שמץ איך זה נקרא. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לנקות PS3 מאבק מפנים ? אני בטוח שבפנים יש המון
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לניסוי מרתק, באוניברסיטת חיפה, בנושא תצוגת תלת מימד ללא משקפיים, דרושים נבדקים. הניסוי עורך כ- 75 דקות והוא בתשלום. אנו מחפשים נבדקים גיימרים / יות אשר משחקים בקונסולות או במחשב לפחות שעה ביום. כמו כן ההשתתפות בניסוי כרוכה במעבר של בדיקת עיניים. נבדקים שלא יעברו את בדיקת הראיה יקבלו תשלום סימלי של 10 ש"ח. הניסוי לא מתאים לאנשים אם בעיה של עיוורון צבעים או אם בעיה בתפיסת עומק. לבירורים והרשמה לניסוי ניתן לפנות לטל : 0504727070
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל נושא הDRM ודברים אחרים זה כבר ידוע אבל לאחרונה התחיל משהו מסריח לא פחות וזה נתינת שמירה אחת לא ניתנת למחיקה לעותק של משחק כרגע זה רק ב3DS כי אני מעריך שבקונסולות מבוססות CD זה הרבה יותר בעיתי אבל זאת רשימת המשחקים המסריחה - Resident Evil: The Mercenaries 3D Super Monkey Ball 3D, Pro Evolution Soccer BlazBlue: Continuum Shift 2 לפני שישמיצו פה את נינטנדו -לנינטנדו אין כותר אחד שעושה מגבלה כזאת ולמי שלא מבין על מה מדובר -אין במשחקים האלו אפשרות להתחיל משחק חדש עם אפשרות לשמור אליו ברגע שמישהו כבר התחיל משחק (לפחות ככה אני מבין את זה ) מה המטרה אתם שואלים ?-כניראה ניסיון לילחם במכירות היד 2
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות XBOX 360 בשביל Gears of War ואלי גם בשביל Halo, מה הדגם הכי זול שאפשר למצוא? ומה המחירים בערך של יד שניה (בדקתי ביד 2 ואנשים מגזימים שם בצורה לא הגיונית)? תודה,
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טוב עדיף מאוחר מאשר אף פעם בעבר קונסולות ניראו בערך ככה - ובעיות חום לא היו נפוצות למרות שכן היו בעיות אחרות בכל מקרה הקונסולות הישנות לא פלטו הרבה חום ולא היו צריכות איוורור מיוחד עם המעבר לחומרה שיותר מזכירה מחשבי PC אבל במארז קטן התחילו בעיות חום בחלק מהקונסולות -לפחות בחלק מהדגמים שלהם בדיון הזה אני ידבר על הדגמים הבעיתים ואיך אפשר לצמצם סכנה לנזקי חום אבל לפני זה כמה המלצות כלליות לקיץ שעות החום בקיץ הרבה אנשים מקבלים חופשות בקיץ ומין הסתם יש להם הרבה זמן לשחק במשחקי קונסולות הבעיה היא שבארץ בדרך כלל חם מאוד בקיץ ויחד עם היותר שעות משחק זה מגדיל את הסיכון לקלקול מחום של קונסולות בעיתיות עכשיו אני לא אומר לרגע -לא לשחק בקיץ אבל כן לןהגב…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל HDMI חדש וראיתי שדרך ebay אפשר לקנות בגרושים.. 7$ +- אבל אני רוצה לשאול לפני כן אם יש סוגים מסויימים שמומלץ לקנות ואם כן מה בדיוק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי והורדתי את הערכת תוספת של COD black ups ואני לא רואה את המפות,למה? זה עלה י 10 דולר הורדתי והתקנתי ואני לא רואה את המפות. לא במשחק הרגיל ולא בזומבים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רכש PS3 מארה"ב , ועכשיו כשהוא מפעיל משחק ה PS3 מתכבה. לפעמים המשחק סוחב דקה או 2 , לפעמים (כמעט ולא קורה ) הוא מצליח לסחוב 5 דקות לפני שהוא מתכבה. הוא פתח את המכשיר וניקה טוב טוב את המאוורר שלו אבל גם זה לא עוזר. מה עושים בנידון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב אחת לחלפים... אם יש למישהו אפילו רק פדאל שבור אני ממש צריך אותו, אולי אפילו נעשה החלפות על משהו.....
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מתלבט מה לרכוש.אשמח לשמוע יתרונות חסרונות חוות דעת וכו'....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי wii כבר הרבה זמן, לאחרונה קניתי כבל component בשביל לשפר את האיכות. לצערי מסך הטלויזיה לא מסתדר עם הכבל ורועד ללא הפסקה. הטלויזיה חדשה שמאפשרת HD. אשמח לעזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האוזניות חדשות, לא היו בשימוש אפילו פעם אחת, באות באריזת OEM כדי לחסוך בעלות משלוח http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=7583 מדובר באוזניות הנ"ל. האוזניות מגיעות במשלוח מבריטניה (הזמנתי 2 זוגות, אחד לי, ואחד לבחור שדפק ברז.) שלא תחשבו שהבאתי לכם איזה פריט מסין. אני גר באיזור הקריות. הובלה ומשלוח : תלוי באיזור מגוריכם, אולי אני אוכל להגיע לשם. מחיר מבוקש : תזרקו הצעות, מחיר תחילה של 55 ש"ח. אם אתם מעוניינים לראות תמונה של האוזניות המדוברת, ביום ראשון בערב יוצא המשלוח + הוכחת משלוח, הוכחת תשלום שלי עליו. לכל שאלה נוספת : nadavpld@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מהאתר הזה http://www.gamestation.co.uk/Xbox360/Hardware/HardwareBundle/~r417440/Xbox-360-Elite-Console-with-Halo-3-and-Need-for-Speed-Shift/ יש למישו נסיון עם האתר אני כמעט בטוח שהוא שולח לארץ יש פה מישו שיוכל לאשר מה השיטת שידור שלו ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ובכלל אני לא ממש מצליח לשחק "קבוצתי" אלא יותר לקחת את הכדור ולקלוע. איך אני עושה תרגילים ? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
קודם כל, אני יודע שאסור לדבר פה על דברים לא חוקיים, אבל השאלה שלי היא בנוגע לאחריות המוצר ולתקינותו, אז אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום. חבר שלי קנה WII במחסני חשמל עם צ'יפ וכשהוא הגיע הביתה הוא נכנס לWII SHOP והחנות ביקשה ממנו לבצע עדכון גירסא למכשיר, והוא ביצע את העדכון. לאחר מכן הוא ראה שעל האחריות של הקונסולה רשום "אם אתה מבצע עדכון גירסא למכשיר אז האחריות מבוטלת". יש סיבה מיוחדת לאזהרה המוזרה הזאת באחריות? האם עדכון גירסא מבטלת את הפריצה? אודה לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אני ממש רק בהתחלה של המשחק, בינתיים המשחק אדיייר ! RPG מעולה. מאוד קשה, לא לכל אחד, לא לאלו שרגילים "למעוך כפתורים" כאשר מתים (ואני מדגיש כאשר ולא "אם") מאבדים את כל הנסיון שצברנו מאז הפעם האחרונה שמתנו, אין אפשרות לשמור משחק עד שלא מסיימים שלב. ואם מתים מתחילים את כל השלב מהתחלה. אפשרויות שדרוג הדמות והחפצים קשה, הנסיון שצוברים הוא גם הכסף, כלומר לרוב מצטרך להחליט האם לשדרג את הדמות או את החפצים שלה. כשמתים בפעם הראשונה בכל שלב, הופכים למעין "רוח רפאים" הדרכים היחידות לחזור לחיים הם או להרוג מפלצת מאוד קשה, או לשחק און ליין ולעזור למישהו אחר לנצח מפלצת קשה אחרת ואז הוא זוכה בניסיון ואתם חוזרים לחיים. טיפה קשה להסביר אני מניח. המולטי, פשוט אין מילים לתאר אותו, מאוד …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם תהיו מעוניים לרכוש משחקים במחירים זולים (יחסית למחירי המשחקים בארץ) השאלה היא אם אתם תהיו מעוניין או שתם חושבים שהיה לזה ביקוש ואנשים אחרים יהיו מעוננייים לרכוש משחקים חדשים בכשבוע מתאריך היציאה במחירים בין 250 ל270 ש"ח (המחיר הוא רק השערה כרגע) משחקים כדוגמת MW2, Uncharted 2 ואחרים שעתידים לצאת וגם משחקים ישנים יותר בכ150 ש"ח (שוב רק השערה) אני מדבר על קניות קבוצתיות בהתחלה ננסה כ10 עותקים לכו משחק ואם זה יצליח ויהיה ביקוש אז בכמות גדולה יותר. האם אתם תהיו מעוניים ואתם חושבים שזה יצליח?. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-