קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום , השגתי PS2 מאחיין שלי (בגלל שהוא לא משתמש בו) אבל חסרים בו חלקים מסיימים- כבל AV multi out, כרטיס זיכרון וצי'פ. אני מאיזור כפר סבא, בנוגע לכבל אני פשוט אק אחד רגיל ב50 ש"ח אבל בנוגע לכרטיס זיכרון אני לא כ"כ מבין מה לקנות. בוסף לזאת אני רוצה לשחק בגיטאר הירו אז אני צריך לקת גיטרה תואמת. בגע לצ'יפ הבנתי שזה חוקי להתקין פשוט שזה מבטל את האחריות, זה נכון? או שהוא בכלל לא חוקי? כמה כל זה אמור לעלות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מאיביי את הנינטנדו ds lite. כל המכשירים שמצאתי שם הם בשיטת שידור NTSC. האם זה משמעותי? למשחקים יש שיטות שידור?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי בן, אני בן 23 מת"א - משחק די הרבה בXbox Live, ומחפש גיימרים ישראלים (רצוי בקרבת גילי) לשחק איתם במולטי פלייר (בכל משחק שבא ליד). די קשה למצוא גיימרים שלא נטשו את התחביב אחרי תיכון, בייחוד כאלה עם Xbox Live, ואני סקרן לדעת אם יש כאן כאלה - ואם כן, אולי כדאי לפתוח שרשור של Nicknames בXbox Live, כדי שגיימרים ישראלים יוכלו לשחק אחד עם השני. אני יודע שעבורי זה יכול להיות כיף לדבר קצת בעברית בHead Set . השם שלי: Mr Irenicus מוזמנים להוסיף אותי בן
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מה איתן לי לשים ארד דיסק לפלייסטישין? צריך ארד דיסק מיוחד? יש לי את העבה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אם אני קונה שלט SIXAXIS באמריקה הוא יעבוד לי עם משחקים של PS2 PAL על ה PS3 שהוא גם PAL? ואותו הדבר לגבי ה Dual shock 3 אם הוא ניקנה במדינה אחרת זה יעבוד? בקיצור הכי חשוב האם שלט מחו"ל יעבוד עם משחקי PS2 PAL? תודה אנשים
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לא, זאת לא רק שמועה, באמת ייצא משחק כזה הנה רשימה של חלק מהשירים שיופיעו בו http://www.nintendowiifanboy.com/2008/12/12/first-tracks-deets-for-guitar-hero-metallica/
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אקדחים לשלטי תנועה לPS4 VR ומכוון שהשלט תנועה נימצא במצב שכיבה בתוך האקדח אז גם המשחק האקדח מכוון כלפי מטה! האם מישהו מכיר את העניין ויכול בבקשה לעזור בהסבר איך לסדר את זה שהמשחק יזהה שאני משחק עם אקדח ויישר את האקדח במשחק? תודה רבה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לנסות ולהתחבר לאינטרנט דרך הPS3. חיפשתי קצת ברשת אבל לא הצלחתי למצוא מידע בנוגע לבעיה שלי. אז ככה : יש לי מודם אלקטל שחור, חיבור ADSL, ספק בזק בינלאומי. שאני מחבר את המודם הוא כביכול מסונכרן ולא נראה שיש בעיות איתו, אז אני מניח שאני נופל איפהשהו בהגדרות. אשמח לקבל מדריך או פירוט פה על הצעדים לבניית חייגן. לצורך העניין יש לי 80GB ואם זה משנה, הוא מארצות הברית. כמו כן מוזר לי שאין שם אפשרות להתחבר דרך פרוטוקול PPTP - שזה מה שאני מתחבר דרכו לאינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חיפשתי מידע על המשחק וראיתי באיזה פורום יפני שמהמשחק הוא 4 דיסקים של DL כל כך אהבתי את BlueDragon, מקווה שגם המשחק הזה יהיה טוב
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה פה בפורום הבנתי שקיבלתי ylod , הוא נידלק לכמה שניות מראה אור ירוק הופך למן אור כתום, צהוב כזה, ואז שוב לאדום. העניין הוא שלפעמים הוא גם נידלק כמו שצריך ואני מצליח לשחק, האם יש מצב כזה שקיבלתי ylod והוא עדיין עובד לפעמים? יש לי את הגירסא השמנה 40 ג'יגה. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הקונסולה,אבל יש לי כמה שאלות,אשמח לעזרה - האם בקונסולת פרימיום יש תמיכה למשחקים של אקסבוקס 1? ואם כן,המשחק של אקסבוקס 1 אמור להיות באותה שיטת שידור של ה360? - לג'ספר אין סיכוי לקבל את טבעת המוות? - יש לי טלויזיה רגילה(לא דקה),האם בגירסת הפרמיום מגיע כבל בשבילה? - יש אפשרות לקנות את גירסת הארקייד ולהוסיף לו הארדיסק ? ואם כן ,תהיה אפשרות להתקין עליו משחקים ותהיה לו תמיכה לאחור? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה: האם ניתן לראות סרטים דרך ה-WII? מה צריך לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברה התחלתי לשחק במשחק בXBOX קודם כל פשוט משחק מדהים!!! איזה גראפיקה איזה משחקיות חבל על הזמן אני לא יכול להפסיק לשחק! נתקעתי בקטנה הגעתי למין חידה כזאת שאני רואה 10 תמונות עתיקות כאלה ואני צריך לבחור 5 מהם בעלות מכנה משותף ואז אני אראה איזה רמז... לא הצלחתי להבין איזה 5 תמונות הם דומות ומההקטע... אני אכתוב לכם את ההודעה באנגלית של המשימה שתראו אולי תזכרון: FIVE OF THESE MYTHIC SCENES SHARE A CORE SIMILARITY. PICK THEM OUT AND YOU'LL BEGIN TO SEE. מי יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ילדים - לא לנסות בבית! או שכן - אבל אין כמובן אחריות של כותב ת'רד זה: http://www.silentxbox.com/
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי. למישהו יש הצעה לחנות אמינה שכדאי לרכוש בה ? יש לי ליד הבית את באג ופנדה, אבל במחיר של WII עם צ'יפ אני קונה אצלן WII ללא צ'יפ. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
http://wii.ign.com/articles/815/815428p1.html
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה-wii מארה"ב. הוא יפהההההההה וכיייףףףףף אבל לצערי אני הבנתי שאני צריך לקנות ספק חשמל שונה. האם זה כל מה שאני חייב לקנות או שיש עוד דברים, ואיפה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המטרה בשתיהם היא לשחק.. הרי בשתיהם יש כמעט ב 90% את אותם משחקים בדיוק...!!..
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, רכשתי MSI SPATIUM M480 2TB HS עבור הPS5. לצערי גיליתי רק בדיעבד שההיטסינק גבוה מדי והכונן למעשה לא מתאים רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכונן מבלי המכסה הקטן של הSSD שחוצץ בין הכונן לבין הפלסטיק הלבן של הקונסולה במידה ואי אפשר או לא מומלץ, האם אפשר להחליף את ההיטסינק באחד שיתאים? ראיתי בדיקות בTH שהפעילו את הקונסולה (עם SSD אחרים) עם HS ללא המכסה הקטן והטמפ היו אפילו יותר טובות (למעשה, זה התרחיש הכי קריר שהיה) https://www.tomshardware.com/features/ps5-ssd-upgrade-temperature-testing/3 אשמח לתגובות מניסיון
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היה לי לפני שנה בערך,אבל לא היו משחקים ולא היה אפשר לשחק בכולם עם הפריצה בגלל בעיות בגרסא 1.5.... כיום אפשר לשחק בהכל,והמחיר של המכשיר ירד המון... שווה לדעתכם לקנות??? *וגם האם יש הבדל בין כל הגרסאות 1001K 1002K 1003K וכו'... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היום יצא WII FIT ביפן זה שילוב מוזר של שטיח ריקוד אם מודד משקל ויש לו משחקים מיוחדים שיוצאים בישבילו לפי דיווח פה- http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=212715 הוא כבר נמכר לגמרי והיו תורים ארוכים אני לא יתן תתמונות כי הם גדולים מידי אז תיכנסו ללינק אבל קבלו תמונה של יממוטו בכל מיקרה אני לא מיתלהב מהמוצר המסוים הזה וחושב שהוא פונה לציבור שקונה מוצרי כושר לא יעילים ולא לקהל הגימרים מבחינתי חבל שנינטנדו הלכו על מוצר כזה אבל האפשרות לעשות רווחים גדולים מהמוצר גדולה מאוד ואם זה יגרום לאנשים לקנות יותר תקונסולה עצמה אני ישמח
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. הולי שיט יצא לנו פרק ארווווך סקרנו 2 דמואים חדשים ו2 משחקים חמים, ים של חדשות ושאלות מאזינים. דיברנו ודיברנו ומתברר שהזמן פשוט עף כשנהנים, מאוד נהנינו מהפרק, מקווים שגם אתם, נשמח אם תקפצו אח”כ לפורום ותספרו לנו מה אתם חושבים… האזנה נעימה פרק מס’ 41 – “הפעם פרק כרגיל” http://pod.icast.co.il/bea21b83-91f6-4edc-a45b-9447e3fe770e.icast.mp3 סקירת דמואים: Just Cause 2 MotoGP 09/10 סקירת משחקים: Borderlands Heavy Rain – התרשמות ראשונית חדשות הגיימינג: כל מה שחם Infinity Ward Founders Suing Activision New Downloadable Lara Croft Game Announced Electronic Arts to Publish Klei Entertainments Shank Elect…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי חברה מה מצב? יש לי XBOX שקיבל באן ואני רוצה לנגן בו סרטי DIVX דרך USB אבל הXBOX נותן שגיאה שאני צריך לעדכן קודקים אבל אני לא יכול כי אני בבאן מה עושים? יש דרך לעקוף? תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קישור להורדה: http://pod.icast.co.il/cf613e40-95bd-4103-88e8-3f7583883493.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 2 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן אהלן אהלן אהלן (יש לקרוא מהר ובמבטא ערבי) לא יודעים מה איתכם אבל אצלנו השבוע לא זז! הוא הרגיש לנו ארוך, קשה ותקוע (Ha…Ha…!!!Pun Intended) בעיקר כי חיכינו בקוצר רוח להקליט כבר את הפרק השני. יש לנו תכנית מעניינת ועמוסה במיוחד עם הופעת אורח מיוחדת של סיב (אם כי בעל כורחו), המון חדשות (מבצעים בXBOX, הפריצה של הPS3, שירות הCLOUD החדש מבית סוני, הפלייסטיישן פון החדש ועוד) יש לנו סקירות על משחקים (AC3 , R&C) והכי חשוב רשמים ראשונים מהבטא של KILLZONE3! בנוסף יש לנו המלצות לכמה משחקי אייפון (TRENCHES ,…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי wii כבר הרבה זמן, לאחרונה קניתי כבל component בשביל לשפר את האיכות. לצערי מסך הטלויזיה לא מסתדר עם הכבל ורועד ללא הפסקה. הטלויזיה חדשה שמאפשרת HD. אשמח לעזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-