קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי PS3 SLIM 120GB ואני רוצה להוסיף עוד בקר אלחוטי אחד, עכשיו המחירים בארץ מופרזים ואין סיכוי שאני יוציא 450 ש''ח על שלט אז חשבתי לבקש מבן דודי בקר כזה כי הוא מגיע מארצות הברית.. בקיצר שלט מארצות הברית יעבוד לי על הפלייסטיישן.? (שיטת השידור של הפלייסטיישן היא 2 (PAL) תודה מראש ארד
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה נסגר איתו ? מתי יוצא כבר ? ולמה הוא נדחה ? (שוב.?!) .. הבטיחו גם עדכון ל-GT5P מאז העדכון האחרון . :-\ כמה זמן עוד נחכה למשחק המושלם הזה שיצא
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... מוכר בחנות באילת אמר לחבר שלי שיש לו מובנה... ולא ראיתי בשום מקום שזה ככה...
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם GTA IV שנקנה בארה"ב - איזור 1 עובד על מכשיר PS3 PAL ? אם כן , אזי מה משמעות של איזורים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן , יש לי טלויזיה LG 32 חדשה שאליה מחובר ה PS2 ומשום מה הוא מראה בשחור לבן, מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה ככה? ניסיתי לאתחל את הסוני כמה פעמים אבל עדיין רואים בשחוק לבן, הסוני מחובר בחיבור קומפוזיט רגיל של צהוב אדום ולבן תודה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב BENQ G925HDA תומך HDCP. המסך הוא עם יציאת VGA בלבד. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר למסך הזה את הסוני עם איזה כבל מתאם או משו???
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כבל component לצורך חיבור הps3 ב720p. אני מתלבט בין שני כבלים שמצאתי אבל פתוח גם להצעות אחרות. http://cgi.ebay.com/For-Sony-PS2-PS3-Premium-Gold-HD-Component-AV-Cable_W0QQitemZ180162798902QQihZ008QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכבל הרשמי של סוני: (אבל עולה כ90 שקל יותר) http://cgi.ebay.com/PS3-OFFICIAL-Sony-HD-Component-AV-HDAV-Cable-NEW_W0QQitemZ300154607171QQihZ020QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/bonusround.php?ep=22 העורך של Playstation Magazine - ששיחק פעמיים במחשק טען כי לטעמו המישחטק טוב יותר מ Halo 3 ומ Gears of War. בסקירה רא/שונית הוענק למשחק ציון 10/10. להזכירכם, זהו משחקי בלעדי ל PS3. אחרי האכזבה מ HAZE נראה שיש למה לחכות.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי בן, אני בן 23 מת"א - משחק די הרבה בXbox Live, ומחפש גיימרים ישראלים (רצוי בקרבת גילי) לשחק איתם במולטי פלייר (בכל משחק שבא ליד). די קשה למצוא גיימרים שלא נטשו את התחביב אחרי תיכון, בייחוד כאלה עם Xbox Live, ואני סקרן לדעת אם יש כאן כאלה - ואם כן, אולי כדאי לפתוח שרשור של Nicknames בXbox Live, כדי שגיימרים ישראלים יוכלו לשחק אחד עם השני. אני יודע שעבורי זה יכול להיות כיף לדבר קצת בעברית בHead Set . השם שלי: Mr Irenicus מוזמנים להוסיף אותי בן
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
צבא ארה"ב מתכנן לפתח מכשיר שדומה לווימוט וישמש לשליטה ברובוטים צבאיים. http://www.omgnintendo.com/article/105708/wii-remote-to-become-u-s-military-hardware/
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום רב,לאחר שהPS2 של דודה שלי נהרס (העינית הוחלפה כמה פעמים והיא סתם שילמה מאות שקלים) היא רוצה לקנות חדש והפעם שיהיה הגרסה הדקה יש לי שתי שאלות 1. יש לה צ'יפ של MATRIX INFINITY על הישן האם יש אפשרות להוציא אותי ולהלחים מחדש על החדש 2. איפה מומלץ לקנות (אזור המרכז) ואיפה הכי זול
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25512 כפי שכולכם יודעים (או לא) מעט מאוד חברות בעולם מיצרות LCDים למסכים ביתיים. אחת החברות המובילות בתחום היא ללא שום ספק שארפ (קראו קצת ביקורות, כן , מפתיעה - הם "קצת" יותר נחשבים מסמסונג והטושיבות שקונים פה בהמוניהם , בעיקר כי מסתכלים על תג מחיר) והיא מיצרת עבור מגוון רחב של יצרנים את הפנאלים לLCDים (חוץ מלעצמה היא מתחילה לייצר בקרוב לטושיבה , מה שירים מאוד את רמתם וכמובן ללווה LOEWE - חברה גרמנית שמתמחה ביצור מסכי LCD יוקרתיים במיוחד בין השאר). בכ"א , לעינינו , סוני הודיע די במפתיע שעקב הגידול בדרישה - היא חתמה על הסכם עם שארפ ליצור פאנלים בעבור חלק מהמסכי LCD שלה. ליביו
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אולי מישהו יודע איפה ניתן לרכוש בארץ את RB2 (גרסת PAL) לXbox 360? חיפשתי בכל החנויות שאני מכיר, אבל אף אחד לא מחזיק את זה. (אומנם באתר של Gamestation כתוב שיש להם, אבל בפועל אין במלאי) אני מחפש את החבילה שכוללת גם את הכלים. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי. למישהו יש הצעה לחנות אמינה שכדאי לרכוש בה ? יש לי ליד הבית את באג ופנדה, אבל במחיר של WII עם צ'יפ אני קונה אצלן WII ללא צ'יפ. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
יש לי PES 2009 ב PS2 אני כבר 2 עונות עם סביליה בעונה הראשונה לקחתי מקום ראשון בעונה השניה מקום שני ומשום מה אני לא רואה שום דבר שקשור לגביע אופ"א או לליגת האלופות מה עושים?? עם זה קשור הסטטיסטיקה של השערים שלי זה בין 40 ל 50 גולים בעונה.. אולי אני לא נכנס למצב נכון למרות שאני לא חושב...? למה זה? בתפריט הראשי איך עושים ליגה שיהיה בה את הליגות והגביעים האלו..? איך רואים מי עלה לליגת האלופות או לאחד הגביעים? איזה ליגות וגביעים יש??
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עם החברה בבסיס PS2 לחדר, מה אתם אומרים עדיין שווה להשקיע כ1000 שקל על הקונסולה?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מכשיר PS2 עבה עפ צ'יפ (לא יודע איזה) כבר מספר יותר מ-3 שנים. מאז לפני כשנתיים, בעת שאני שם משחק במכשיר - המכשיר לא תמיד מזהה את בדיסק. לפעמים הוא מזהה את המשחק ורואים את הלוגו של SONY אך הוא לא מצליח להגיע להתחלת המשחק. לאחר מספר פעמים שאני לוחץ על לחצן ה"ירוק" הוא לבסוף באיזה שהוא שלב מצליח להריץ את המשחק. העניין המדהים הוא שלאחר שכבר המשחק עלה - הוא עובד 100 אחוז ללא כל בעיה. ראוי לציין 2 דברים: 1. בהתחלה (שנה-שנתיים ראשונות) לא הייתה כל בעיה במכשיר. 2. התופעה מופיעה בכל המשחקים. 2. ניקיתי את העינית עם אלכהול (כבר הרבה פעמים) ולא נראה שיש קשר - כי התגובה נשארת אותו דבר. שאלתי בחנות המתמחה בתיקונים מה ההסבר לתופעה ואמרו לי שכנראה צריך להחליף את…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מגלישה באיביי US ואייבי UK התרשמתי כי המחיר הכולל של יבוא קונסולה יקר ולפעמים לא רחוק מהמחיר בארץ. האם פספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
טוב, הגיע ה PS3 לפני כשבועיים, אהבתי את חוויית משחק היחיד אבל אני בעד להתחיל להתנסות במשחק זוגי. ב PS2 מאוד אהבתי את ה TAKKEN ולכן באופן די טיבעי חיפשתי את TAKKEN ל PS3 כשלווזעתי גיליתי שאיאלץ לחכות זמן רב מאוד. מה שמוביל לשאלה הבאה - איזה משחקים זוגיים יש ל PS3? אני מדבר על משחקי MUST כגון ה TAKKEN.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי יש לי בקר PS3, SIXAXIS ורציתי לדעת אם אפשר לחבר את אותו למחשב ולהשתמש בו בג'ויסטיק. הבנתי שזה אפשרי אך צריך דרייבר ספציפי, אשמח לקבל אותו והסבר ובאופן כללי למי שיש נסיון עם זה, איך זה מתפקד בתור שלט? תומך בכל המשחקים? תודה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני מדליק את ה PS3 לפעמים נורית ה WIRELESS לא דולקת וכמובן הוא לא מוצא את ה AP אני מנסה להגדיר מחדש את הרשת ועדיין לא מוצא אז אני מתיאש וממשיך לשחק ללא רשת אבל לפעמים פתאום ללא שום פעולה מצדי מתחילה הרשת לעבוד לא מבין את הדבר הזה יש למישהו מושג למה זה קורה לי ואם זה קרה למישהו ???
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי את הקונסולה הזאת ואני צריך רשימה של משחקים מומלצים לקונסולה הזאת. תודה מראש ועוד שאלה גרסת pal איזה משחקים היא קורא ( uk ue us ) ?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429209 מישהו מכיר את הטלוויזיה הזאת? שווה משהו? והאם החבילה עצמה שווה את זה? והחנות מישהו מכיר?טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-