קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
יש לי סוני 3 ואני דיי סבבה איתו אבל שוקל מאוד לשתדרג בסוני 4! מה אתם אומרים כדאי או שסתם ביזבוז?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום יצא הדמו לSEGA Rally ואפשר להוריד אותו בLIVE תעשו טובה תורידו תשחקו ותנו יתרשמות אני מאוד מצפה לשחק בו במחשב שאני יקנה ורוצה לדעת איך המשחק
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הציעו לי חבילת PS2 חדשה לגמרי מהאריזה, ללא צ'יפ, שחור עם שני שלטים וכרטיס זיכרון.. רק מה, אין אחריות כי המכשיר מקפריסין שווה?? יש לי עוד הצעה למכשיר יד שנייה עם צ'יפ ושנה אחריות לצ'יפ כולל 2 שלטים וכרטיס זיכרון ב-900 שח.. זה עדיף? תעזרו לי אנשים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מסתבר שיוזר בפורום Beyond3D כילה כי ה Tomb Raider עובד ברזולוציה של 1024x576 במקום ברזולוציה של 1280x720 בקונסולת ה XBOX: http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1250842&postcount=227 אומנם לא הפרש גדול, אבל עקב ההצהרה על תמיכה ב HD וכאשר המינימום ל HD זה 720P, קרי 1280x720, הסיפור לא נראה כשר.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
היי לכולם יש לכם מושג מתי ה gta v אמור לצאת ? כי אין תאריכים מדויקים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשחק משחקי fps בסוני4 עם מקלדת ועכבר? אם כן אז כיצד?
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי אני מתחמש במסך 37 אינצ ומחפש קונסולה איכותית על מנת לנצל תמסך ולשחק עם חברים+רשת אשמח אם תמליצו לי תקציב באזור ה אלפיים שקל
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום ראיתי כאן בדיון על בלאק פריידי XBOX בארה"ב ב250 $ זה מתאים לארץ מבחינת שיטת שידור? אני אוכל אחרי זה לרכוש משחקים בארץ( או לקבל)? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתלבט אם לרכוש בחודש הקרוב PS4 PRO או לחכות עד לסוף השנה (+-) ליציאה של ה XBOX SCORPIO החדש... המלצות?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
kineckt מתאים לכל XBOX360 לא משנה ממתי? יש לי ELITE מלפני שנה וקצת..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי והורדתי את הערכת תוספת של COD black ups ואני לא רואה את המפות,למה? זה עלה י 10 דולר הורדתי והתקנתי ואני לא רואה את המפות. לא במשחק הרגיל ולא בזומבים
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
רוצה לקנות את זה מחר
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שיר פראודיה ענקי על הלחן של The Fray - How to save a life
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחנות בארץ את המכשיר וגיליתי שהמכשיר הוא יפני, די התעצבנתי (אפילו שסוני עצמה חברה יפנית ) אבל בכל זאת אני ציפיתי לקבל גרסאת pal . הלכתי לחנות ורציתי להחזיר אבל הוא לא היה מוכן כי המכשיר "נדפק " לטענתו. היה שם די בלאגן בחנות בסופו של דבר הוא נשבע שכל משחק יעבוד על המכשיר ואין שום מקום לדאגה, הוא הביא לנו שני משחקים שאחד מהם לא פעם. חזרתי לחנות עם המשחק וגם אותו הוא החליף לי. מאז לא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים חוץ מפרו 2008 ואססין קריד. אני רוצה להזמין משחקים מהאתר PlayAsia כי הבנתי ששם אין מצב שמשחקים לא יעבדו על המכשיר שלי. אני רוצה להזמין את GTA אבל רשום שם שהגרסה היא אמריקאית ואני מפחד להזמין את המשחק ב250 שקל ושהוא לא יעבוד על המכשיר שלי. יש מקום לדאגה ? ו…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ראיתי את שתי ההצעות האלו http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=237 והשני... http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=43 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי XBOX 360 לא פרוץ. הבן שלי הפעיל את ה XBOX ומייד זה נכנס למצב עידכון. בטעות כיבה את המכשיר, והתוצאה = קריסה מוחלטת של המכשיר. נורה אדומה דןלקת והטלויזיה מדווחת שהיא לא מקבלת אות מהמכשיר במעבדה נאמר לנו שכנראה מערכת ההפעלה נפגמה ולכן צריך לפנות למייקרוסופט. כבר שבוע שכל הנסיונות ליצור קשר אתם לא מצליח. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את המצב ? מה לעשות ? תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכונו היכונו.... (אלא אם נדחה ולא הודיעו לי) מחר יוצא בארה"ב המשחק LAIR ל PS3.... הרבה ביקורות שמעתי עליו, חלקן טובות חלקן פחות. שמעתי שהוא קצר ושהוא מדמה טיסה בינוני וטו לא, ומצד שני שהגרפיקה מדהימה והמשחקיות כייפית ! בכל אופן ברגע שאני שם יד עליו אודיע לכם http://www.us.playstation.com/lair/
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב עדיף מאוחר מאשר אף פעם בעבר קונסולות ניראו בערך ככה - ובעיות חום לא היו נפוצות למרות שכן היו בעיות אחרות בכל מקרה הקונסולות הישנות לא פלטו הרבה חום ולא היו צריכות איוורור מיוחד עם המעבר לחומרה שיותר מזכירה מחשבי PC אבל במארז קטן התחילו בעיות חום בחלק מהקונסולות -לפחות בחלק מהדגמים שלהם בדיון הזה אני ידבר על הדגמים הבעיתים ואיך אפשר לצמצם סכנה לנזקי חום אבל לפני זה כמה המלצות כלליות לקיץ שעות החום בקיץ הרבה אנשים מקבלים חופשות בקיץ ומין הסתם יש להם הרבה זמן לשחק במשחקי קונסולות הבעיה היא שבארץ בדרך כלל חם מאוד בקיץ ויחד עם היותר שעות משחק זה מגדיל את הסיכון לקלקול מחום של קונסולות בעיתיות עכשיו אני לא אומר לרגע -לא לשחק בקיץ אבל כן לןהגב…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל הקרבות ברשת נגד אחרים סובלים מהמון תקיעות, וגם בהתחברות לשרת של SONY יש המון ניתוקים. שמעתי שזה בגלל החיבור לראוטר, אז אחרי שחיברנו למודם פעם היה זה היה חלק כאילו זה בכלל לא ברשת, ואז עוד פעם הכל תקיעות ולא משנה מה גם אם זה מודם וגם אם זה ראוטר. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר MTU TEST FAILED XBOX מחובר ישירות למודם AZTECH E600 רגיל של בזק
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
לפני שאני יתחיל בביקורת עצמה אני יתחיל אם הקדמה קטנה כן -Call of Duty 4 הגיע לWII באיחור של שנתים לא -גרסת הWII לא ניראת גרוע בזמן אמת כמו שתמונות מסוימות ברשת מנסות להגיד כן-המולטיפליר המקוון במשחק הספציפי הזה טוב בWII וכולל הרבה דברים שקימים בגרסאות הHD וכן יש הרבה שחקנים שמשחקים במשחק ברשת ועוד דבר שאני רוצה להוסיף אני אומנם לא מבקר מקצועי -אבל בניגוד לחלק ממבקרים שמחשיבים את עצמם מקצוענים ונותנים למשחקים מסוימים ציונים ישר בהשקה בלי אפילו לבחון את המולטי המקוון לאורך זמן שיאול COD6 שיאול אני שיחקתי בCOD4 גם בגרסת הסינגל (ועברתי אותה ) וגם במולטי המקוון מספיק זמן כדי לבדוק את טיב המשחק בביקורת אני גם יפריד בין הסינגל למולטי המקוון ודבר אחרון למי שיש א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה אקס בוקס 360 מארצות הברית זה יעבוד לי פה בארץ ? הכוונה שלי מבחינת המכשיר והחיבורים כי משחקים אני יודע שאי אפשר לקנות פה אבל זה לא מפריע לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-