עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by SuperStyle,

יש לי בעיה מוזרה באקסבוקס 360 ג'אספר ארקייד. פתאום הוא לא עובד בטלווזיה שלי(SHARP 32A37M)כשאני מחבר בכבל HDMI(ניסיתי כמה כבלים וזה לא עובד,וכשאני מחבר את ה YES HD זה עובד)אבל כשאני מחבר בcomposite האקסבוקס עובד. וכשאני מעביר את האקסבוקס לטלוויזיה אחרת(LG 47LD460) זה עובד בHDMI,מה אני יכול לעשות כדי שהאקסבוקס יעבוד בטלווזיה שלי ?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  2. Started by eegg,

יש לי כמה שאלות על הpsp שאני חושב לקנות: 1. אם אני קונה אותו בארה"ב אז הוא עובד על ntsc ואז אם אני אקנה משחקים בארץ בpal והם לא יעבוד או שאין איזורים בpsp? 2. איזה משחקים אתם ממליצים לקנות חשבתי על (burnout, tekken,prince of persia(? 3. איזה אביזרים בשבילו אתם חושבים שחיוניים אני חשבתי על בטריה נוספת, מארז קשיח, זיכרון 2 גיגה. מה דעתכם 4. אם אני קונה מארהב האם היה לי אחריות בארץ?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by huber,

http://www.ps3fanboy.com/2008/07/31/scea-vp-ps3-native-dev-means-better-looking-360-games/

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  4. היי ! רציתי לשאול איך האיכות של האוזניות Turtle beach X12 מבחינת משחקים, סרטים ושירים לאקס בוקס וגם למחשב ? שמעתי שהן טובות, אבל אני חדש בנושא הזה של "אוזניות" חשוב לי שיהיה צליל נקי וטוב, אם יש סראונד עוד יותר טוב.. והכי חשוב, שאני יהיה מרוצה ולא יתאכזב.. מה אומרים ? נ.ב: אני פתוח לעוד המלצות .. בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by Godmoney,

מה ההבדל בין ה NTSC לבין ה NTSC-J

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by bagetrek,

מה נסגר איתו ? מתי יוצא כבר ? ולמה הוא נדחה ? (שוב.?!) .. הבטיחו גם עדכון ל-GT5P מאז העדכון האחרון . :-\ כמה זמן עוד נחכה למשחק המושלם הזה שיצא

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by Godmoney,

http://www.ps3fanboy.com/2008/06/23/rumor-does-this-image-show-a-ps3-trophy-screen/ זו יכולה להיות סתם תמונה שמישהו הכין, אבל אם זו הדלפה אמיתית - זה נראה אפילו יותר גרוע משחשבתי

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by אסיWOW,

יש לי בבית מסך T240 שזה 24 אינץ. שיכול להתחבר לסוני 3 אני רוצה לקנות סוני 3 ויש כמה גרסאות... 40 GB 60 80 חשבתי ללכת על ה 80GB... מצאתי מלא חנויות כולם מוכרים סוני 3 ועוד כמה משחקים דוחפים ושטויות אני רוצה תסוני 3 + 2 זויסטיקים רוטטים וזהו בלי כל השטויות כמה הסיפור אמור לעלות בערך והאם יש לך המלצות מחנות מסויימת באזור חיפה.. תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  9. שאני קונה Ps2 מחנות אני אמור לקבל כרטיס זכרון או שקונים אותו בנפרד? ואם קונים את זה בנפרד כמה פחות או יותר זה עולה? תודה

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. אני זוכר שבPS2 אמרו שלא כדאי להשתמש בו כDVD כי זה שוחק את העינית שלו. עכשיו עד כמה זה נכון לגבי הPS3? אם כדאי בכלל להפעיל בו סרטי DVD בכלל או לשמור אותו רק למשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by Xx Gg666,

המשחקים ב ps4 נתקעים לפעמים

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by Godmoney,

http://news.filefront.com/teenager-foils-ps3-thieves-with-samurai-sword/

13. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע את דעתכם, על הביקורת החדשה שכתבתי, והפעם מדובר במשחק האגרוף החדש מסדרת משחקי פייט נייט. המשחק מבית EA, שהפך לרב מכר בשבועות האחרונים ברחבי העולם, מציג לראשונה מזה למעלה מעשור, את דמותו של מייק טייסון. בכל מקרה הנה הלינק לביקורת, ogelive.net תודה,

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  14. לא מזמן דוד שלי היה אצלי וסיפר לי על משחק שהיה נשמע מאוד כיף הוא אמר שבמשחק משחקים שניי אנשים מתחילים כביכול ממקומות שונים ובדרך אוספים נשקים ודברים דומים עד שנפגשים ומפוצצים אחד את השני חחחח אם מישהו מכיר את המשחק הוא יכול בבקשה לתת לי את השם שלו... תודה מראש לכל העונים!!!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by arad gonen,

שלום יש לי שאלה לגבי קניית פלךיסטיישן 3 בסין.. השיטה היא סינית ורציתי לדעת האם תהיה אפשרות להפעיל משחקים בארץ או לא?... כי ההפרש מחירים מאוד משמעותי לי... ברק

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  16. הי, ניתן לראות את המפרט שלי בפרטים. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו לשחק את משחקי ה- PS2 שלי על מסך המחשב באמצעות חיבור המכשיר דרך כרטיס המסך. אני מקווה שזה הפורום הרלוונטי ואם צריך עוד מידע תשאלו. תודה

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום יש לי PS3 עבה מהדגם הישן שנדפקה לו העינית הדגם הוא CECHL04 ואני לא יודע איזה עינית להזמין לו לפי EBAY כי שם השם של העינית הוא כנראה שונה בדקתי קצת באתר הזה : http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences אבל עוד לא הבנתי איזה עינית אני אמור להזמין מ EBAY אשמח לעזרה תודה עריכה : אני חושב שזה אמור להיות לי טוב , צריך שתאשרו לי את זה http://www.ebay.com/itm/NEW-FAT-PS3-LASER-KES-410A-KES-410AAA-KES-410A-UK-SELLER-FOR-40GB-SOME-80GB-/280913518726?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item4167c02086

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by Godmoney,

http://nextgn.com/2008/08/12/warhawk-v15-update-the-full-details/ באופן עקרוני, מה שהולך להגיע עם העדכון (שיוצא ב-27 לאוגוסט) זה: Custom In Game Music Trophies Training Tutorials New Paint Schemes & Insignias GGL Ceremonial Blades Rookie Server Color-Coding לא דיברו על ה Jetpacks, אבל - נתנו רמז עבה מאד מאד וכנראה שהולכים להכריז עליהם רשמית ב Leipzig. לא ברור אם זה יהיה חלק מ Booster שנצטרך לקנות או שיגיעו לבד עם עדכון 1.5... ההימור שלי שזה יגיע עם איזה Booster...

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by 12131,

איך הופכים שלט אקס בוקס לעכבר במחשב?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  20. Started by eli89z,

אהלן... יש לי PSP דגם 1001 מעודכן לגרסת m33 3.90 אני לא מצליך להתחבר לאינטרנט משום מה יש לי גם ראוטר של 3com עשיתי סריקה ב-psp מצאתי את הרשת הכנסתי קוד ואת כל שאר הנתונים וכאשר הוא מנסה להתחבר מופיע לי ההודעה הזאת: A Connection Error Has Occurred The connection to the access point timed out. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  21. שלום לכולם , ניסיתי לעשות חיפוש על זה אבל לא מצאתי משהו מועיל וקרוב.. אני שואל את השאלה עבור שכן שלי שקנה לפני מספר ימים PES ל PS3 שלו.. והוא אומר לי שהמשחק לא עולה לו והוא מקבל הודעה שיש לו גרסאת 1.51 (או משהו דומה) ושהוא צריך לעדכן לגרסא החדשה.. מאחר ואין לי PS3 ואין לי מושג מה זה אומר ולמה זה קרה אני שואל אתכם כאן.. האם צריך לעדכן את גרסאת הקושחה של ה PS3 ? או שזה לא קשור ? ולמה שמשחק לא יעלה בגלל גרסא ישנה ? מה הקשר ? ובבקשה אם אפשר להסביר לי בממש קצרה איך מחברים את הPS3 לרשת ועושים את העדכון הזה.. (גם אם זה לא קשור לבעיה עם המשחק).. תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by tsabar,

אז ככה אני רוצה לקנות קונסולה ואני מתלבט ביניהם psp slime & lite 2000 או ps2 וההבטים הם: 1.אני לא ממש מכיר את הpsp לעומת הps2 שהואקנייה בטוחה מבחינתי 2.לא ראיתי בעיני את הגרפיקה של הpSP 3.עדיין משום מה יש לי העדפה לpsp 4.יש לי טלויזיה שמנה ולפי מעה שהבנתי בארץ אין חיבור לטלויזיות שמנות (אפליה) שזה חיסרון משמעותי תודה לעוזרים (מודה מראש)

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by asus7,

כל PS2 דק מה עם צ'יפ מובנה?

24. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33095 אני מקווה שבעתיד הקרוב זה יאפשר להם גם להוריד מחירים למרות שיש לי את שלי כבר בערך שנה

דיונים חדשים בפורומים