קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
גירסאת הSLIM מאזור המכרז ד"א עדיף PAL נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי PS2 אמריקאי, NTSC עם משחק אחד וגם הוא מעפן. לעומת זאת יש לי מספר משחקי PS1 PAL ומספר משחקי PS2 PAL מחברים, שמן הסתם לא עובדים אורגנליים, האם ע"י התקנת צ'יפ אוכל להפעיל אותם.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות PS3 את הגירסא הקטנה רציתי לדעת האם יש לPS3 אפשרות לקרוא דיסקים צרובים? והאם XBOX 360 יכול לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אז ככה, בסוף החלטתי לקנות את הקונסולה בארץ. יביאו לי השבוע משחקים מחו"ל ואת הקונסולה כאמור העדפתי לקנות בארץ. אני מעוניין לקנות את ה - SLIM החדש. (ד.א, שווה לחכות לסלים החדש של ה - 250 ג'יגה? מתי הוא צפוי להגיע?) ההתלבטות היחידה שלי היא מהיכן לרכוש את הקונסולה, עדיף מחנות כמה שיותר אמינה ושגם יספקו לי כבר כבל HDMI (מוזהב) עם הקנייה. עפ"י בדיקה באינטרנט שעשיתי זה המחירים הנמוכים ביותר שמצאתי בכלל החנויות (אם מישהו שמע/יודע על מחירים טובים יותר הוא מוזמן לכתוב): *Genesis מציעה ב - 1,892 ש"ח. *Play Game ב - 1,893 ש"ח. *Gamestation ב - 1,897 ש"ח. עוד לא התקשרתי לחנויות אבל אני רוצה לברר אם באמת זה מגיע עם כבל HDMI מתנה ואם אין עלות על המשלוח. על איזו חנות אתם מ…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מי מייבא XBOX360 בארץ? ואני מדבר על יבואנים גדולים. אני יודע שבאג כנראה מייבאים כי הם מוכרים. בנדא מגנטיק היו מוכרים PS3 ו 360 אבל ממה שהבנתי אזל להם כל המלאי והם רק מוכרים WII. מישהו מכיר עוד חברות \ ספקים? אולי QTEC או יניר מערכות או סמיקום לקסיס? אשמח לכל שביב מידע, תודה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות אקסבוקס, העניין הוא שאני רוצה לחבר אותו למסך מחשב עם כבל HDMI ועם מתאם לחבר אותו לסאבוופר. האם זה אפשרי? הבנתי שאין בעיה לעשות את זה עם כבל אופטי, העניין הוא שאני צריך שהסאונד יעבור דרך RCA וייתחבר לסאב. עכשיו גם לסאב עצמו אין יציאות RCA, יש לו רק יציאות בננה כאלה כמו של אוזניות (שמתחבר למחשב) יש בעיה מסויימת לחבר ככה את הבוקס למסך מחשב ואת הסאב וופר לבוקס (עם מתאם שמתחבר לקומפוננט בבוקס, ועוד מתאם/כמה מתאמים שמתחברים ליציאות בננה של הסאבוופר ואז עם כבל RCA רגיל)?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשמשחקים ממש שומעים את הדיסק מסתובב, הקונסולה עצמה ממש שקטה (לעומת הX360) אבל הרעש של סיבוב הדיסק ממש מורגש - לא מרגיש תקיעות או משהו כזה במשחקים ככה שלא ברור לי אם זה סוג של תקלה או רעש טבעי של הקונסולה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה התמזל מזלי לשחק קצת במשחק הזה שיוצא ב15 בנובמבר בארצות הברית וב20 באירופה לא יצא לי לשחק יותר מידי כי המשחק לא באשמת נינטנדו נוטה ליתקע ... ואני חייב להגיד אחרי ששיחקתי באיזה 2 שלבים אני רוצה לקנות אותו ולא בגלל התקיעות שיש כרגע הוא פשוט מרגיש מאוד אבל מאוד טוב בכל מקרה למי שלא מכיר את גרסת הDS זאת הייתה גרסה שעשתה למשחקי המאריו 2D מה שמאריו גלקסי עשה למשחקי המאריו 3D ובמילים אחרות לקחה את הטוב מכל המשחקים חיברה אותם ביחד ושיפרה אותם מאוד ויצרה משחק מצוין גרסת הWII לא שונה בהספק הזה רק שיש לה את היתרונות של הWII ובנוסף יש תמיכה בעד 4 שחקנים ביחד ויש גם איזה פיצר לשחקני קזואל אבל לא לדאוג מי שמחפש אתגר להשלים כל שלב באופן מלא יכול להיות מאתגר וחו…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הבנתי שיש משחקים שהם למשל NTSC/J והם יכולים לעבוד על מכשיר PAL 1. האם זה נכון 2. האם יש לזה השפעה על XBOX LIVE יש לי מכשיר PAL משתמש רשום UK
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3804293,00.html
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי XBOX 360 ARCADE ויש לי רמקולים שמחוברים למחשב 5.1 עכשיו הרמקולים הגיעו לי עם מתאם שאליו אני מחבר את הרמקולים והוא מוציא לי 2 יציאות:אדום ולבן לאודיו חיצוני שאני יכול לחבר אליו מכשירים חיצוניים כמו DVD קונסלות ולשמוע ברמקולים. עכשיו רציתי לדעת איך אני מחבר בין הXBOX למתאם הזה של הרמקולים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זכיתי בWii דרך האינטרנט ורציתי לדעת אם ישנה חנות בארץ, בעדיפות לאיזור השרון, שמוכרת משחקים בפורמט NTSC? גם חנויות מחו"ל מקובלות כל עוד המחירים סבירים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד hp mini 311 עם כרטיס מסך ION ורציתי לדעת אם אני אוכל להתקין עליו PCSX2 ולהינות מגרפיקה מירבית? ובכלל האמוטלטר היום הגיע למצב שהוא מריץ משחקים במקסימום FPS ואפקטים?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בספריה הציבורית בראשון יש במסגרת המינוי המורחב השאלות של משחקים לwii,ps2,ps3 ;D
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים שלום, אני מעוניין לקנות Nintendo Wii והבנתי שקיימים מספר דגמים . מעוניין לדעת מספר דברים לפני שאני קונה: איזה דגם הכי טוב? איפה כדאי לקנות? אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה יש מספר חיקויים למכשיר ה-WII, לדוגמא: MIWI, Isport, My game, ועוד חיקויים שונים, אני מחזיק בבית קונסולת XBOX360, ואני מעוניין במכשיר שניתן לשחק בו תוך כדי תנועה (במיוחד במשחק הטניס עם המחבט האלחוטי), המחירים היום ממש זוליים לחיקויים האלה ואני שואל האם שווה להשקיע 170-199 שקל באחד מהם, ואם יש למישהו ניסיון איתם, איזה מהם הכי כדאי. אני מודע לעובדה שהגרפיקה לא משהו, אני מחפש בעיקר את החוויה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כול, ראיתי שאין דיון ראשי אז פתחתי נושא חדש. השאלה שלי היא: אני עכשיו משחק AC2. אני כבר בממורי בלוק השלישי בערך, אבל עדיין לא יצאתי מהאנימוס פעם אחת! (חוץ מבהתחלה) מתי אני יוצא מהאנימוס בפעם הראשונה סוף סוף? והאם הקטעים שאתה יוצא ממנו הם קצרים כמו במשחק הקודם? וחוץ מזה, איפו הדאונים שראינו בטריילר, ההריגות היפות, האבק שריפה, הפצצות עשן.. תודה מראש! אלון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל בביקורת עצמה אני יתחיל אם הקדמה קטנה כן -Call of Duty 4 הגיע לWII באיחור של שנתים לא -גרסת הWII לא ניראת גרוע בזמן אמת כמו שתמונות מסוימות ברשת מנסות להגיד כן-המולטיפליר המקוון במשחק הספציפי הזה טוב בWII וכולל הרבה דברים שקימים בגרסאות הHD וכן יש הרבה שחקנים שמשחקים במשחק ברשת ועוד דבר שאני רוצה להוסיף אני אומנם לא מבקר מקצועי -אבל בניגוד לחלק ממבקרים שמחשיבים את עצמם מקצוענים ונותנים למשחקים מסוימים ציונים ישר בהשקה בלי אפילו לבחון את המולטי המקוון לאורך זמן שיאול COD6 שיאול אני שיחקתי בCOD4 גם בגרסת הסינגל (ועברתי אותה ) וגם במולטי המקוון מספיק זמן כדי לבדוק את טיב המשחק בביקורת אני גם יפריד בין הסינגל למולטי המקוון ודבר אחרון למי שיש א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי XBOX 360 ELITE לא פרוץ וסבבה הכל עובד אבל רק רציתי לדעת מזה PAL ו NTSC כי על החוברת של אה XBOX שלי רשום PAL וקניתי באותו חנות גם משחקים MW 2 ו TEKKEN 6 עכשיו ה TEKKEN 6 זה NTSC|J וה MW 2 זה NTSC ורציתי לדעת מה ההבדל וגם למה באתרים של משחקים גרסאת PAL יותר זולה וNTSC יקר קניתי הכול מ ENJOYSTICK אם אני קונה משחק גרסאת PAL זיהיה בסדר ?? ועוד משהו VGP ו SHOPTO הם אתרים אמינים שאפשר לקנות משם משחקים ולצפות להם בתוך פחות משבוע ??
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי PS3 SLIM 120GB ואני רוצה להוסיף עוד בקר אלחוטי אחד, עכשיו המחירים בארץ מופרזים ואין סיכוי שאני יוציא 450 ש''ח על שלט אז חשבתי לבקש מבן דודי בקר כזה כי הוא מגיע מארצות הברית.. בקיצר שלט מארצות הברית יעבוד לי על הפלייסטיישן.? (שיטת השידור של הפלייסטיישן היא 2 (PAL) תודה מראש ארד
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מבקש ייעוץ בקניית PS3, בדקתי מעט, וראיתי שגרסת הSLIM דגם 120 מומלצת, מה דעתכם עליו? והאם כדאי לקנות בדיוטי פרי לעומת המחירים בארץ? מישהו ביקר שם לאחרונה ויודע מה המחיר שם של הדגם הנתון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי! מכשיר פאלקון עלית שקיבל טבעת מוות, מה אפשר לעשות..? שמעתי שאםמתקנים את זה, זה עדיין חוזר..זה נכון? ולמה..??? איך זה קורה שמייקרוסופט לא מצליחים לטפל בבעית התחממות?!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
צריכה עזרה דחופה. קבלנו משחק מארה"ב אבל הוא לא עולה בקוסולה שנקנתה בארץ. האם יש אפשרות לעשות משהו עם המשחק כדי להתאים אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את הסוני 3. הסיבה העיקרית שדוחפת אותי לקנות זה המשחקי רשת. רציתי לדעת איך רצים לכם המשחקים ברשת? הם יש לאגים ותקיעות? אני למשל חולה על הפרו אבלושן ואם זה ירוץ לי ברשת עם תקיעות אז לא שווה לי בכלל לקנות את הסוני 3. מה דעתכם? יש לי ראוטר בבית של 2.5 מגה מהירות
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-