קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://news.teamxbox.com/xbox/13149/Microsoft-and-Nintendo-Announce-Wii60-Bundle/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16562
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ערב טוב מעוניין בעיקר במשחקי יריות ומרוצי מכוניות תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שהספק שלו יכול לעמוד גם ב220?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בנתיים קניתי את SSHD ואני שוקל לקנות את החבילות הרחבה שלו לגבי PIXELJUNK MONSTERS\EDEN ניסתי את הדמו וזה נחמד אבל לא יודע אם זה שווה את זה WIPEOUT HD בשבוע הבא נראה כמו קנייה בטוחה WARHAWK שקלתי לקנות אבל אני לא יודע איך האינטרנט שלי יסתדר איתו אז חבל לבזבז סתם כסף אני מחכה לBURNOUT PARADISE שיצא לPSN אותו אני אקנה בטוח R&C אני לא יודע 4 שעות זה נראה לי מעט זה לשחק לסיים ולמחוק ולא כמו המקורי ששיחקתי בו והיה בו טעם לעוד (לפתח נשקים למצוא את הנשק האחרון ההישגים ועוד') אז למישהו יש המלצות? או שהתנסה במשהו ששווה המלצה? לגבי GT5P ממש לא מעניין אותי הסימולטור הזה למרות שהוא נראה טוב אם כבר נחכה לGT5
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש להדגיש- זוהי שום תגובה פנבואית, והיא באה רק לציין נתונים. http://www.psu.com/PS3-outsells-Xbox-360-3-1-in-Japan-Dec-15-21-News--a0005926-p0.php
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ביום ראשון אני נוסע לסין,שנחאי. האם יש בעיות עם פורמטים של משחקים\סרטים? האם זה שווה את הקניה ? לגבי איזה קונסוליה לקנות,עוד אין החלטה. יש למי שהוא המלצה על מקום אמין בשנחאי ? אהיה גם כמה שעות בלונדון -קונקשין ארוך,אולי גם שם ,בתקופה של קריסטמס סייל ,זה יהיה כדאי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! שאלתי היא כזאת: כדי להפיק את המירב מהps3 ממולץ להשתמש בטלוויזיה שתומכת ב full hd? תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעונין להזמין את no man's sky בהזמנה מוקדמת ב PSN אבל אני לא יודע אך זה הולך , איך שהמשחק יוצא זה נותן לי להוריד אותו , או שהוא נוסף לספרית המשחקים או כול דבר אחר . השמח לדעת אך זה מתבצע . תודה מראש לעוזרים :-)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XBOX 360 ARCADE ויש לי רמקולים שמחוברים למחשב 5.1 עכשיו הרמקולים הגיעו לי עם מתאם שאליו אני מחבר את הרמקולים והוא מוציא לי 2 יציאות:אדום ולבן לאודיו חיצוני שאני יכול לחבר אליו מכשירים חיצוניים כמו DVD קונסלות ולשמוע ברמקולים. עכשיו רציתי לדעת איך אני מחבר בין הXBOX למתאם הזה של הרמקולים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט מה לרכוש.אשמח לשמוע יתרונות חסרונות חוות דעת וכו'....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נוסף בעריכה: הכוונה שלי כמובן ל-PS3 שלום, רציתי לדעת לגבי רכישת המשחק מ-eBay מבחור ששיחק בו וסיים אותו ועכשיו מוכר. המשחק יעבוד לי ברשת? כי אני לא הכי מבין בכל העניין של הקודים האלה של הגישה למשחקי רשת, כי כל פעם שמעתי עניינים שמנסים להגביל את המשחקים יד שנייה על ידי קוד. אז לגבי המשחק הזה- אם אני אקנה ממנו אני צריך קוד שבחוברת או שכמו ב-COD MW2 הוא יעבוד לי ישר ללא כל בעיה? תודה רבה על המענה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה יש מספר חיקויים למכשיר ה-WII, לדוגמא: MIWI, Isport, My game, ועוד חיקויים שונים, אני מחזיק בבית קונסולת XBOX360, ואני מעוניין במכשיר שניתן לשחק בו תוך כדי תנועה (במיוחד במשחק הטניס עם המחבט האלחוטי), המחירים היום ממש זוליים לחיקויים האלה ואני שואל האם שווה להשקיע 170-199 שקל באחד מהם, ואם יש למישהו ניסיון איתם, איזה מהם הכי כדאי. אני מודע לעובדה שהגרפיקה לא משהו, אני מחפש בעיקר את החוויה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברה לא מזמן הבאתי XBOX360 חדש ואני מעוניין לקנות משחקים בחו"ל או ביתר דיוק ב- PLAY ASIA עכשיו רוב המשחקים שם באיזור NTCS ולא PAL אבל פה הבעיה על רוב המשחקים רשום No Region Protection ולא רשום אם זה בפתוח לאיזור PAL האם אני יכול לשחק במשחקים אלו בלי בעיה של לייב?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
למי שעדיין לא הבין הוא כתב את זה בציניות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי-אני כרגע בלונדון ויכול לקנות אקסבוקס 360 עם משחקים משומש מאיביי באיזור ה 600-700 שח האם זה משתלם לקנות אקס בוקס משומש?? תודה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי השבוע את המשחק grand turismo 5 מ eBay. הזמנתי את זה מאיזה בחור נחמד ביפן, אבל הבחור הנחמד לא ציין שהמשחק ביפנית. אז הוא עובד אחלה על ה PS3 אבל אני לא מבין מילה ממה שרשום. הצלחתי עוד איכשהו לקנות רכב ולהתחיל משחק, אבל מעבר לזה אין לי מושג מה קורה. מישהו יודע האם אפשר להחליף שפה במשחק? בתודה מראש, דימה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אפשר בבקשה חברים יקרים לדעת אם זה משחק 1 ל WII או כמה ממש פירוט מעמיק יעזור לי להבין קצת פרטים האם זה כמו SEGA וכדומה קצת תמונות יעזרו תודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק MW2 איזה 15 שעה גג ואז XBOX LIVE מתנתק, כשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי משהו כמו "cannot connect to xbox live, select test connetion to troubleshoot, or try recovering your profile. for more info go to xbox.com/support".. עשיתי test connection והכל מחובר חוץ מה XBOX LIVE. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר (או מודם, לא כ"כ יודע מה ההבדל) אך זה לא עזר. הפתרון היחיד הוא סתם לחכות איזה שעה. מה לעשות? האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה? עריכה: טוב עשיתי test connection והוא הראה לי משהו אחר: Your DNS server cannot resolve Xbox LIVE server names. There may be a problem with the routing tables used to find Xbox LIVE on the internet. This is usually a problem outside your home n…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מקווה שכן, כי המלצתי למישהי לקנות לחבר שלה כי במסך טלוויזיה הענתיקה שלנו בבית יש NTSC.... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש להרבה אנשים בעיית התחממות עם הXBOX360 שלהם או RROD, אז השאלה שלי היא כזאת: אם אני מקבל XBOX360 מחו"ל ואחרי כמה זמן מתחילה להיות לו בעיה כזאת, אפשר יהיה לתקן את זה בארץ ואם כן כמה זה יעלה בערך?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ניסיתי להכנס גם ל US וגם ל EU ובשניהם כתוב לי שהחנות לא זמינה באיזור שלי לפני כמה ימים הכל עבד...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שאני יכול לשחק באקס בוקס בסינגל פלייר וחבר שלי יכול להצטרף אלי למשחק ולעזור לי לעבור את המשימות? זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך עושים את זה ובאיזה משחקים זה עובד. תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
THIS CONTENT CANNOT BE ACCESSED ON YOUR ACCOUNT מה זה אומר שעדיין לא השלימו את הבעיות בסוני או שמשהו בחשבון שלי לא בסדר או לא מעודכן כמו שצריך תודה!! ;D ודבר שני למה כשאני מנסה להתחבר ולשחק במשחק רשת מנסה להתחבר ללובי חושב קצת ושוב מתנתק זה ככ מתסכל יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB295400=295403&DB303884=303885
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-