קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, לחבר שלי יש PS3 וגם טלויזיה LG שהיא FULL-HD בודאות. בהגדרות תצוגה בקונסולה לא הצלחתי להגדיר לו 1080P, המקסימום שזה נותן זה 1080i. הוא מחובר עם כבל HDMI מוזהב. כשבוחרים 1080P זה נותן תצוגה מקדימה ל-30 שניות ויש מסך אפור. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי לכולם קצת ביררתי בנושא והבנתי כמה דברים: * צריך לקנות את ה- JASPER * יש 2 שיטות שידור ועדיף את שיטת ה- PAL * מומלץ לקנות מכשיר חדש ולא להתעסק עם משומשים מישו יכול להמליץ לי על מקום שאפשר לקנות מכשיר כזה במחיר זול? בטוח יש איזה כמה מציאות באתרי מכירות ברשת השאלה אם מישו מכיר כאלה?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לאחר שנטשתי את ה-XBOX למשך כשנה (וגם אז רק שיחקתי בגיטר הירו למיניהם) החלטתי לתת לו צ'אנס נוסף לפני שאחליט למכור אותו, בכל מקרה אשמח להמלצות על משחקים אשר נועדו ל-XBOX בלבד, אם זה היה גם לPC בטוח שכבר חרשתי עליו או שהוא לא עניין אותי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, קניתי פס3 עם 2 שלטים, ואני צריך כמה משחקים ראשוניים שיהיו לי. הדרישות הן בגדול: עדיפות למשחקים ל2 שחקנים (מצב קו-אופ וכו'). משחקים עם סיבה למשחקיות חוזרת (טרופיז וכו'). עדיפות למשחקים שלא דורשים שעות משחק ארוכות ברצף. ז"א אני רוצה כמה משחקים שישארו אצלי, וחוץ מזה, את שאר הכותרים ה"חמים", אני פשוט אשכיר או משהו. כרגע יש לי את gta4 וfifa9 ואני מתכנן על nfl10
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באקסבוקס 360 ג'אספר ארקייד. פתאום הוא לא עובד בטלווזיה שלי(SHARP 32A37M)כשאני מחבר בכבל HDMI(ניסיתי כמה כבלים וזה לא עובד,וכשאני מחבר את ה YES HD זה עובד)אבל כשאני מחבר בcomposite האקסבוקס עובד. וכשאני מעביר את האקסבוקס לטלוויזיה אחרת(LG 47LD460) זה עובד בHDMI,מה אני יכול לעשות כדי שהאקסבוקס יעבוד בטלווזיה שלי ?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
Zipper Interactive הוקמה ב 1995 ונקנתה על ידי סוני ב 2006. המפתחת ידועה בעיקר בזכור סדרת משחקי SOCOM המצויינים (ו MechWarrior 3) אך בשנים האחרונות התקשת לספק את הסחורה ומרבים המשחקים שהוציאה זכו לציונים פושרים. ב 2010 Zipper הוציאו את MAG, משחק ONLINE FPS שאפשר ל 256 שחקנים לשחק יחד. למרות הרעיון המקורי המשחק הסופי פספס את המטרה ונעלם דיי מהר מרשימת המשחקים של הרבה מבעלי ה PS3. @Zipper בהצלחה לעובדי החברה בעתיד ושימצאו עבודה במהרה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
רק אתמול ניסיתי להוריד את הדמו של Crackdown ולקנות את המפות של GeOW2 ולא כל כך הלך, קיבלתי את ההודעה הבאה: (הבהרה: המשתמש אמריקאי) לאחר חפירה רצינית בגוגל הבנתי שמדינות שלא רשומות רשמית בLive (וכמובן שישראל ביניהן) מקבלות את ההגדרות תוכן החמורות ביותר שבאות מגרמניה, בגרמניה אסור להוריד מהLive ולשחק בכל משחק שהוא מעל גיל 18, קודם כל, מה הקטע הזה? למה ממשלה אוסרת עלי, אזרח מעל גיל 18 לשחק במשחקים מעל גיל 18?! זה ממש אסור לפי החוק, הייתי בטוח שדברים כאלו קורים רק באירן. ודבר שני, מצאתי באינטרנט שאפשר לעקוף את זה אם אני אחבר את הXbox 360 למחשב דרך ICS לVPN בארה"ב (או כל ארץ אחרת שזה מותר בה). ועכשיו השאלה שלי באה, יש דרך חינמית לעקוף את ההגבלה המטופשת הזאת? או שרת VPN חינמי?…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/06/23/rumor-does-this-image-show-a-ps3-trophy-screen/ זו יכולה להיות סתם תמונה שמישהו הכין, אבל אם זו הדלפה אמיתית - זה נראה אפילו יותר גרוע משחשבתי
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני אולי אביא מחול Ps3, אבל אני צריך מישהו שיביא לי אותה בנתיים אין לי, רק איזה מישהו מהעבודה שאין לי קשר איתו,
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי קניית פלךיסטיישן 3 בסין.. השיטה היא סינית ורציתי לדעת האם תהיה אפשרות להפעיל משחקים בארץ או לא?... כי ההפרש מחירים מאוד משמעותי לי... ברק
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
Sony's PlayTV out next month, priced at £69.99 It has been revealed that PlayTV, the digital receiver and recorder which utilizes the PS3's hard drive is due out next month in the UK, France, Italy, Spain and Germany and will be priced at £69.99. http://www.thesixthaxis.com/2008/08/12/playtv-6999-next-month/
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
חברה התחלתי לשחק במשחק בXBOX קודם כל פשוט משחק מדהים!!! איזה גראפיקה איזה משחקיות חבל על הזמן אני לא יכול להפסיק לשחק! נתקעתי בקטנה הגעתי למין חידה כזאת שאני רואה 10 תמונות עתיקות כאלה ואני צריך לבחור 5 מהם בעלות מכנה משותף ואז אני אראה איזה רמז... לא הצלחתי להבין איזה 5 תמונות הם דומות ומההקטע... אני אכתוב לכם את ההודעה באנגלית של המשימה שתראו אולי תזכרון: FIVE OF THESE MYTHIC SCENES SHARE A CORE SIMILARITY. PICK THEM OUT AND YOU'LL BEGIN TO SEE. מי יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום תשמעו חבר שלי קנה WII מארצות הברית ולפי מה שהבנתי ממנו הוא חיבר לחשמל(בלי שנאי) ואז שמע בום(לפי מה שהבנתי ממנו הWII לא היה מחובר לכבל) אז השאלה שלי האם זה "מהסוללה" שיש בכבל? ואם כן מאיפו אפשר לקנות אחד כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות קונסולה או אקסבוקס אוps3 אם אני קונה היא תחובר למסך מחשב עם פאנל e-ips בגודל 22 אינץ Dell 2209wa. אני שואל כי רציתי לקנות קונסולה לפני שנה אבל אז השקעתי עוד כסף וקניתי מחשב חזק. עדיין שווה לקנות קונסולה?? ורוב המשחקים של האקס בוקס יוצאים גם למחשב אז זה לא יהיה בזבוז?? ואיזה קבל אני יצתרך לקנות כדי לחבר את האקס בוקס לדל??? תודה...
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קונסולה ניידת אבל נורא מתלבט ולא ממש יודע פרטים על הDS אז כמה שאלות אם אפשר: 1) מה ההבדל בין הDS לDS LITE כי הפרש המחירים הוא נורא גדול והאם זה שווה את ההפרש 2) האם יש לDS קצת אופציות פרוצות או לא לשימוש טיפה יותר נרחב כמו צפיה בסרטים, מוזיקה, תמונות? אישית רק ראיתי פיצ'ר שניתן לשים עליו דפדפן שבכלל אי אפשר אפילו יו טיוב לראות דרכו, בקיצור יש עוד עניין חוץ ממשחקים? 3) מה צריך לדעת לפני שקונים? יותר טוב להזמין מחו"ל? ואם כן אז איפה ואם בארץ אשמח להמלצה, בכלל אשמח לדעת את כל הפרטים הטובים והפחות טובים בקשר למכשיר. תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני משחק ב Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 בWII וראיתי בסרטונים שאפשר להשתגר מאחורי היריב שלך (כשהוא נותן מכה אתה משתגר מאחוריו או שאתה מטיס אותו במכה חזקה אתה משתגר למקום שאליו הוא אף ואז לתת לו מכה נוספת) עכשיו השאלה שלי אך אני עושה את זה אני לא מוצא את זה איפו שרואים את כול המתקפות אז אם משהו יכול להסביר לי זה ממש יעזור לי אם זה לא מובן תגידו אני יביא קישור לסרטון שרואים את זה בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
עשיתי לכם את היום.. אהה http://www.rockstargames.com/newswire/article/51061/gtav-official-gameplay-video-coming-tomorrow.html
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש איפה אפשר לקנות את הדיסק של הwii sports בNTSC, עדיף בארץ כמובן. אפילו יד שנייה. אם אין ברירה אז בחו"ל. לא ספורטס ריזורט או משהו כזה. wii sports, שמגיע עם הקונסולה. פשוט כבר הפכתי את האינטרנט בחיפושים ואני משתגע. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אז ככה לפני שבוע בערך פירסמתי על תקלה חמורה שקרתה לי במכשיר שמלווה בהודעת שגיעה 80010514 שמקורה בכונן הבלוריי כימעט בטוח למזלי היתה לי אחריות של ישפר דווחתי להם על התקלה הנ"ל וכעבור כמה ימים הם לבסוף שולחים תמכשיר לחו"ל ואני לבנתיים מקבל מכשיר חלופי עד שייסתיים התיקון אז לכל מי שיש אחריות על הסוני שלא יחכה בכלל תנצלו במקרה הכי גרוע
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/tvs/news/2008/11/21/Sony-Demos-Gran-Turismo-5-At-240fps-On-An-FED/p1 4 קונסולות בו זמנית נדרשו להריץ את המשחק בצורה שכזו - והרזולוציה, אח איזו רזולוציה...
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב כרגע אין עוד תסירטון אז אני קורא את זה- http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6174021&tag=latestnews;title;4 אני כרגע בחלק הראשון וזה מוזר -משחק ספורט אם מד משקל ??? ??? ??? אני חושב שזה יכול להצליח מאוד בארצות הברית אבל תאמת ניראה אידיוטי מאוד טוב מתאים לאמריקאים שמנים [br]פורסם בתאריך: 11.07.2007 בשעה 20:42:48 עריכה -התצוגה של נינטנדו היתה מאכזבת כמו של מיקרוסופט אני חיב להודות :'( :'( :'(המשחק אם המד משקל שמודד גם שיווי מישקל מתאים לאמריקאים בעיקר ובטח ימכור הרבה עותקים וגם קונסולות אבל לגימרים וללא שמנים זה לא צריך לעניין כלום מאריו קארט בתחילת שנה הבא אם מולטיפליר מקוון זה נחמד והיה צפוי וכותרים אחרים שהוכרזו אם תמיכה כמו פיפה לדוגמה זה נח…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן... יש לי PSP דגם 1001 מעודכן לגרסת m33 3.90 אני לא מצליך להתחבר לאינטרנט משום מה יש לי גם ראוטר של 3com עשיתי סריקה ב-psp מצאתי את הרשת הכנסתי קוד ואת כל שאר הנתונים וכאשר הוא מנסה להתחבר מופיע לי ההודעה הזאת: A Connection Error Has Occurred The connection to the access point timed out. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני די שרוף על המשחק pes, וכבר הזמנתי את הpes 2009 לפלייסטיישן 2, והוא יגיע אליי ביום היציאה לחנויות וכו' שזה ב30.10 אך יש דברים שצריך לתקן, וkonami מביאים עדכון של התיקונים, אבל אני אישית לא יודע איך לשים את העדכונים בPS2... חוץ מזה יש גם אתר רשמי אחר, שמביא option file שמתקן את כל הרשיונות וכו'.. וזה חוקי , ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ? נגיד אני צריך לקחת את הכרטיס זיכרון ולחבר אותו למחשב ולהוריד לזה, או לחבר את הPS2 למחשב דרך הUSB ? אשמח אם תעזרו.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-