עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by אלון פ,

שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן בPSP שלי. אחרי כמה זמן שאני משחק או שומע מוזיקה או רואה סרטים (בקיצור, מתעסק עם הPSP), הPSP פשוט קופא. בשביל שהוא יעבוד שוב, אני צריך להוציא את הבטריה ולהכניס אותה מחדש, אבל זה ממש לא הסוף. בדרך כלל, כשאני מנסה להדליק אותו מחדש קורה הדבר הבא: הנורה הירוקה (זאת שאומרת שהPSP דולק) נדלק לשניה, ונכבת. וכול פעם אני צריך לנסות כול מני דברים כדי שהPSP ידלק שוב: להוציא ולהחזיר את הבטריה שוב,להוציא את הכרטיס זיכרון, להוציא אוזניות, להוציא דיסק UMD, וכו.. ואחרי כזה זמן שאני עושה ככה, הPSP נדלק שוב. לפעמים אחרי שאני מנסה כמה דקות להדליק אותו ושוב דבר לא עוזר, אני עושה את הדבר הבא (לא לצחוק, אני רציני לגמרי): אני דופק את הPSP בקיר או מפיל או…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום אני נכנסתי להגדרות אינטרנט בWII בחרתי ברשת אלחוטיט ואז ברשת שיש לי בבית(אין בה סיסמה) ואז הוא אומר לי שהוא עושה בדיקה ואז הוא אומר שהבדיקה נכשלה.... למה זה אני צריך לעשות עוד משהו? תודה מראש

3. Started by dahaka,

משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  4. Started by Xilver,

אמרו לי שיש ב360 צ'יפ מובנה, אבל זה לא הגיוני... למה שמייקרוסופט יאפשרו לך להוריד משחקים במקום לקנות?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by HuGeMouTh,

Zipper Interactive הוקמה ב 1995 ונקנתה על ידי סוני ב 2006. המפתחת ידועה בעיקר בזכור סדרת משחקי SOCOM המצויינים (ו MechWarrior 3) אך בשנים האחרונות התקשת לספק את הסחורה ומרבים המשחקים שהוציאה זכו לציונים פושרים. ב 2010 Zipper הוציאו את MAG, משחק ONLINE FPS שאפשר ל 256 שחקנים לשחק יחד. למרות הרעיון המקורי המשחק הסופי פספס את המטרה ונעלם דיי מהר מרשימת המשחקים של הרבה מבעלי ה PS3. @Zipper בהצלחה לעובדי החברה בעתיד ושימצאו עבודה במהרה.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by eranratzon,

שלום יש לי דיסק של פלייסטיישן 2 אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חדש- (המכשיר שלי כבר לא מצליח לקרוא אותו...) העתקתי את כל הקבצים שלו וצרבתי אותם דרך תוכנת הצריבה של ווינדווס 7 לדיסק חדש הכנסתי את הדיסק לקונסולה - הופיעה הודעה "הדיסק לא יכול לפעול" מה לא עשיתי בסדר? תודה

7. יש איזה פאן של סוני שכתב בטוקבק בYNET שמיקרוסופט התחילה לחסום IP ישראלי מהLIVE אני לא יודע אם זה נכון או לא כי הבחור קורא לעצמו PS3 גימר וזה לא בדיוק מעיד על אמינות גדולה אז פתחתי את הדיון לברר מאנשים בפורום שמחוברים לLIVE ?

8. טוב אז ככה האח קרוב לסיום התיכון ו7בזמן האחרון יש לו יותר מידי חופש ובגלל שהWII היה מחובר למסך מחשב שלי הוא התחיל לחרוש אליו ולא השאיר לי זמן מחשב ומבחינתי מחשב זה חובה שירים\אינטרנט\סרטים סדרות וכו זה המחשב אז לא היה לי ברירה ונתתי לו לחדר את המחשב טוב לא משנה אני יציק לו גם שאני ישחק בWII > > > המסך שלו לא תומך ב480P אבל נסתדר

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by Lirans,

שלום אני מעוניין לקנות כבל component לצורך חיבור הps3 ב720p. אני מתלבט בין שני כבלים שמצאתי אבל פתוח גם להצעות אחרות. http://cgi.ebay.com/For-Sony-PS2-PS3-Premium-Gold-HD-Component-AV-Cable_W0QQitemZ180162798902QQihZ008QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכבל הרשמי של סוני: (אבל עולה כ90 שקל יותר) http://cgi.ebay.com/PS3-OFFICIAL-Sony-HD-Component-AV-HDAV-Cable-NEW_W0QQitemZ300154607171QQihZ020QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by marlboro,

שמתי את המשחק MOH החדש ל 360, שד"א לא מבייש את הסידרה ולא את הסגנון טוב, התחלתי לשחק ואז אחרי כמה דקות קיבלתי אימייל ב PC, תודה שנרשמת ל MOH מה????? לא נרשמתי ולא כלום, פשוט שמתי את הדיסק, וקיבלתי אימייל מ EA

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  13. אני מתכוון לקנות את הקונסולה,אבל יש לי כמה שאלות,אשמח לעזרה - האם בקונסולת פרימיום יש תמיכה למשחקים של אקסבוקס 1? ואם כן,המשחק של אקסבוקס 1 אמור להיות באותה שיטת שידור של ה360? - לג'ספר אין סיכוי לקבל את טבעת המוות? - יש לי טלויזיה רגילה(לא דקה),האם בגירסת הפרמיום מגיע כבל בשבילה? - יש אפשרות לקנות את גירסת הארקייד ולהוסיף לו הארדיסק ? ואם כן ,תהיה אפשרות להתקין עליו משחקים ותהיה לו תמיכה לאחור? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by matanch,

שלום קניתי ps3 עם המשחק gta iv וחיברתי אותו לטלויזיה עם חיבור רגיל עם הקבל של ה-3 צבעים ושאני מנסה להפעיל את המשחק הוא נותן לי שיגאה "you cannot play this game at the current video output setting. (80028f10" תודה מראש לכל העוזרים!! מתן

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  15. שלום קיבלתי ממישהו ps2 עם שלט ps1. מה היתרונות של שלט dualshock 2 לעומת השלט שיש לי כרגע והאם שווה לקנות? עוד שאלה בנושא: בשלט יש כפתור "analog" ומתחתיו led שדולק בזמן משחק. למה הכפתור משמש? (כשלחצתי עליו לא קרה כלום) תודה לעוזרים

16. אוקיי אז גם ה-PS3 תומך ב-UPnP וגם ה-N95 ויש להם אופציה להגדיר הום סרבר. הגדרתי את כל הנדרש. ויש לי אפשרות לראות את התוכן (סרטונים,תמונות.שירים) של ה-N95 ב-PS3 אך לא להפך (למשל איני יכול לנגן שיר מתוך הנגן מוסיקה של ה-N95 כי הוא פשוט לא מוצא לי אותו אך אני כן יכול לעשות כן דרך הנגן של ה-PS3 אותו הדבר תקף גם לגבי הסרטונים והתמונות) הראוטר שלי הוא Edimax BR-6114WG ניסיתי לבטל את ההצפנה (WPA2) ולנסות ללא הצפנה כלל גם לא עזר, אותו הדבר, אני לא משתמש בפייראול בראוטר ככה שזו לא הבעיה. הינה סרטונים שמדגימים את העניין שימו לב שהם כן מצליחים לראות את התוכן באופן דו-צדדי ולא חד צדדי. סרטון1+מאמר על הנושא והסברים כיצד להגדיר: http://www.thenokiaguide.com/my_weblog/2008/02/playstation…

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by creed123j,

עשיתי לכם את היום.. אהה http://www.rockstargames.com/newswire/article/51061/gtav-official-gameplay-video-coming-tomorrow.html

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by H.I.V,

אהלן אני רוצה לדעת איזה ספקית אינטרנט לא עושה בעיות עם הרשת של ה PSN ספקית שלא יהיה איתה ניתוקים ואיטיות תודה

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Sony's PlayTV out next month, priced at £69.99 It has been revealed that PlayTV, the digital receiver and recorder which utilizes the PS3's hard drive is due out next month in the UK, France, Italy, Spain and Germany and will be priced at £69.99. http://www.thesixthaxis.com/2008/08/12/playtv-6999-next-month/

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  20. פה יש את הביקורת של גימספוט - http://www.gamespot.com/gamecube/action/warioworld/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews למי שלא מכיר אוריו זה דמות של נינטנדו שהיא כביכול רעה ההפך מי מאריו אוריו הוא גנב ולא שרברב יש לו חיוך מרושע ובמקום להציל נסיכות הוא מחפש אוצרות בכל מקרה הסדרה שלא התחלקה ל2 אם השנים סדרה אחת אפכה לאוסף מיני משחקים שמתחלפים כל כמה שניות והסדרה הקלסית שהיא פלטפורמה פזלים ומוכרת במיוחד בגימבוי וגימבוי אדוונס (שם היא גם טובה מאוד ) בכל מקרה המשחק הזה לא הצליח לתרגם את הסדרה הקלסית לתלת ממד במקום זה זה כמו מאריו קראס בנדיקוט ואוריו ביחד במשחק יש 4 עולמות בכל אחד 2 שלבים ובוס בכל סוף שלב +בוס של עולם +בוס אחרון…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  21. שלום תשמעו חבר שלי קנה WII מארצות הברית ולפי מה שהבנתי ממנו הוא חיבר לחשמל(בלי שנאי) ואז שמע בום(לפי מה שהבנתי ממנו הWII לא היה מחובר לכבל) אז השאלה שלי האם זה "מהסוללה" שיש בכבל? ואם כן מאיפו אפשר לקנות אחד כזה? תודה מראש

22. שלום פרסמתי פו בעיה שהייתה לי בבלו ריי לפני די הרבה זמן אי אפשר לתקן אותה כל המחניקה בבלו ריי הרוסה מסיבות לא ידועות (הPS3 של איזה ילד שנתקע לו דיסק בPS והוא ניסה להוציא אותו עם מבגר וקלקל שמה משהוא) אז אני רוצה עזרה בבחירה של בלו ריי חדש מEBAY עד 90 דולר ועם אפשר גם מדריך איך להזמין משם תודה לעוזרים D: עריכה יש לPS שלי בלו ריי שנראה כחה http://thmb.inkfrog.com/thumbn/miscellaneoust/2010-04-10sb008.jpg=600 http://thmb.inkfrog.com/thumbn/miscellaneoust/2010-04-10sb007.jpg=600

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by DakloN,

שלוםם האם לשים את הPS3 על הסאב יסכן אותו? אולי מיגנוט וכאלה...

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by אבי11,

שלום כולם האם קיים אמולטור אשר מאפשר להריץ משחקי PS2 על PC? ואם כן, איפה אפשר למצוא כזה?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע היו לנו כמה דמואים חדשים לשטוף בהם את העיניים, מוזר שכולם היו על טהרת הספורט (אבל מי אנחנו שנבדוק בשיניים של סוס שקיבלנו במתנה) בנוסף יש לנו הפתעה, שי הגב-גבר שמגיח לראשונה בהופעת אורח מיוחדת ומביא לנו סקירה שווה על המשחק המדובר SCRIBELNAUTS ובכלל משמש כשגריר שחקני הDS באשר הם. איתי (השולף הכי זריז במערב) סיים זה מכבר את WET החדש דנדש וממספר לנו עליו ב כ י ף. גם השבוע יש לנו זוכה, הפעם בתחרות גלויות השנה טובה לגיימרים, ברכות לזוכה המאושר (צור איתנו קשר לגבי הפרס שזכית בו ביושר) עבודה יפה, אחינו! בקיצור ולעניין, יש לנו פרק מעניין וארווך מהרגיל ( מעין מהדורה מיוחדת לרגל החגים), א…

דיונים חדשים בפורומים