קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה באקסבוקס 360 ג'אספר ארקייד. פתאום הוא לא עובד בטלווזיה שלי(SHARP 32A37M)כשאני מחבר בכבל HDMI(ניסיתי כמה כבלים וזה לא עובד,וכשאני מחבר את ה YES HD זה עובד)אבל כשאני מחבר בcomposite האקסבוקס עובד. וכשאני מעביר את האקסבוקס לטלוויזיה אחרת(LG 47LD460) זה עובד בHDMI,מה אני יכול לעשות כדי שהאקסבוקס יעבוד בטלווזיה שלי ?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום כולם האם קיים אמולטור אשר מאפשר להריץ משחקי PS2 על PC? ואם כן, איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני משחק ב Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 בWII וראיתי בסרטונים שאפשר להשתגר מאחורי היריב שלך (כשהוא נותן מכה אתה משתגר מאחוריו או שאתה מטיס אותו במכה חזקה אתה משתגר למקום שאליו הוא אף ואז לתת לו מכה נוספת) עכשיו השאלה שלי אך אני עושה את זה אני לא מוצא את זה איפו שרואים את כול המתקפות אז אם משהו יכול להסביר לי זה ממש יעזור לי אם זה לא מובן תגידו אני יביא קישור לסרטון שרואים את זה בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
Zipper Interactive הוקמה ב 1995 ונקנתה על ידי סוני ב 2006. המפתחת ידועה בעיקר בזכור סדרת משחקי SOCOM המצויינים (ו MechWarrior 3) אך בשנים האחרונות התקשת לספק את הסחורה ומרבים המשחקים שהוציאה זכו לציונים פושרים. ב 2010 Zipper הוציאו את MAG, משחק ONLINE FPS שאפשר ל 256 שחקנים לשחק יחד. למרות הרעיון המקורי המשחק הסופי פספס את המטרה ונעלם דיי מהר מרשימת המשחקים של הרבה מבעלי ה PS3. @Zipper בהצלחה לעובדי החברה בעתיד ושימצאו עבודה במהרה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה לפני שבוע בערך פירסמתי על תקלה חמורה שקרתה לי במכשיר שמלווה בהודעת שגיעה 80010514 שמקורה בכונן הבלוריי כימעט בטוח למזלי היתה לי אחריות של ישפר דווחתי להם על התקלה הנ"ל וכעבור כמה ימים הם לבסוף שולחים תמכשיר לחו"ל ואני לבנתיים מקבל מכשיר חלופי עד שייסתיים התיקון אז לכל מי שיש אחריות על הסוני שלא יחכה בכלל תנצלו במקרה הכי גרוע
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, רק לאחרונה גילתי את האתר ואת הזירה שבה ניתן לדון בהחלפות . מאחר ועד היום לא באמת קניתי משומש רציתי לדעת כמה באמת אתם משלמים/מוכרים או מוכנים לשלם/למכור משומש? אם / בלי חוברת מקורית , עטיפה וכו'... כי מקורי עולה בסביבות 350 פלוס-מינוס 50 שקל לרוב המשחקים ואנשים מבקשים בערך 200 שקל עבורם. תודה יקי
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות קונסולה ואני מתלבט ביניהם psp slime & lite 2000 או ps2 וההבטים הם: 1.אני לא ממש מכיר את הpsp לעומת הps2 שהואקנייה בטוחה מבחינתי 2.לא ראיתי בעיני את הגרפיקה של הpSP 3.עדיין משום מה יש לי העדפה לpsp 4.יש לי טלויזיה שמנה ולפי מעה שהבנתי בארץ אין חיבור לטלויזיות שמנות (אפליה) שזה חיסרון משמעותי תודה לעוזרים (מודה מראש)
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שמתי לב שערוץ האינטרנט ב-WII נהיה בחינם אז הוספתי אותו. אני גולש מצוין אבל יש רק בעיה אחת, העיברית שם לא בסדר. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את המייל המיוחל עם ההזמנה (הבעסה היא שבדיוק היום יש בעיה בשרתים ואני לא יכול לגשת לאפשרויות כדי להכניס את קוד ההורדה ) יש כאן טסטרים של home?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי בנתיים את סוניק 2 סטרייט פייטר 2 מורטל קומבט 3 קפטן אמריקה סימסון TAZ MANIA טסט דרייב 2 XMEN 2
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
לא מזמן דוד שלי היה אצלי וסיפר לי על משחק שהיה נשמע מאוד כיף הוא אמר שבמשחק משחקים שניי אנשים מתחילים כביכול ממקומות שונים ובדרך אוספים נשקים ודברים דומים עד שנפגשים ומפוצצים אחד את השני חחחח אם מישהו מכיר את המשחק הוא יכול בבקשה לתת לי את השם שלו... תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
יש לי PES 2009 ב PS2 אני כבר 2 עונות עם סביליה בעונה הראשונה לקחתי מקום ראשון בעונה השניה מקום שני ומשום מה אני לא רואה שום דבר שקשור לגביע אופ"א או לליגת האלופות מה עושים?? עם זה קשור הסטטיסטיקה של השערים שלי זה בין 40 ל 50 גולים בעונה.. אולי אני לא נכנס למצב נכון למרות שאני לא חושב...? למה זה? בתפריט הראשי איך עושים ליגה שיהיה בה את הליגות והגביעים האלו..? איך רואים מי עלה לליגת האלופות או לאחד הגביעים? איזה ליגות וגביעים יש??
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי PS3 SLIM 120GB ואני רוצה להוסיף עוד בקר אלחוטי אחד, עכשיו המחירים בארץ מופרזים ואין סיכוי שאני יוציא 450 ש''ח על שלט אז חשבתי לבקש מבן דודי בקר כזה כי הוא מגיע מארצות הברית.. בקיצר שלט מארצות הברית יעבוד לי על הפלייסטיישן.? (שיטת השידור של הפלייסטיישן היא 2 (PAL) תודה מראש ארד
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, בחיים לא השתמשתי בבקר קונסולה למחשב. אשמח לקבל המלצה לגבי איזה בקר קונסולה מתאים למחשב. כרגע אני חושב ללכת על בקר XBOX SERIES שמתחבר עם כבל Type-C. לא כזה ברור לי מה ההבדל בין הבקר הזה לבין אחד בלי כבל (אלא אם כן זה ההבדל היחיד). https://www.bug.co.il/brand/xbox/series/x/black/controller/1 הבקר הזה אמור להתחבר למחשב? ראיתי בקר דומה בחנות אחרת, אבל רשום אריזת retail. תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
איזה כיף זה לפתוח את המייל ולגלות שהוזמנת לבטא של משחק! רק דבר אחד, המשחק, הוא לא לקונסולה שלך. מבאס ברמות. אז אני נחמד מאוד ומחלק את הבטא לבעל ה360 שרוצה בטא של COD5 שיגיב הראשון פה, תהנו.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/tvs/news/2008/11/21/Sony-Demos-Gran-Turismo-5-At-240fps-On-An-FED/p1 4 קונסולות בו זמנית נדרשו להריץ את המשחק בצורה שכזו - והרזולוציה, אח איזו רזולוציה...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המכשיר ה WIFI מדי פעם לא עובד זאת אומרת הנורה לא דולקת וכאשר אני בודק בהגדרות ה WIFI מוגדר אבל לא מוצא את הנתב לפעמים זה מתחיל לעבוד לאחר זמן מסוים ולפעמים לא יש מצבים שלאחר כיבוי פיזי דרך המפסק זה כן עובד מישהו נתקל בזה :s05:
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קונסולה ניידת אבל נורא מתלבט ולא ממש יודע פרטים על הDS אז כמה שאלות אם אפשר: 1) מה ההבדל בין הDS לDS LITE כי הפרש המחירים הוא נורא גדול והאם זה שווה את ההפרש 2) האם יש לDS קצת אופציות פרוצות או לא לשימוש טיפה יותר נרחב כמו צפיה בסרטים, מוזיקה, תמונות? אישית רק ראיתי פיצ'ר שניתן לשים עליו דפדפן שבכלל אי אפשר אפילו יו טיוב לראות דרכו, בקיצור יש עוד עניין חוץ ממשחקים? 3) מה צריך לדעת לפני שקונים? יותר טוב להזמין מחו"ל? ואם כן אז איפה ואם בארץ אשמח להמלצה, בכלל אשמח לדעת את כל הפרטים הטובים והפחות טובים בקשר למכשיר. תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שמתי את המשחק MOH החדש ל 360, שד"א לא מבייש את הסידרה ולא את הסגנון טוב, התחלתי לשחק ואז אחרי כמה דקות קיבלתי אימייל ב PC, תודה שנרשמת ל MOH מה????? לא נרשמתי ולא כלום, פשוט שמתי את הדיסק, וקיבלתי אימייל מ EA
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה ישנה שהחיבור היחיד שלה הוא 21 פינים.. תיהיה אפשרות לחבר לה xbox360? תודה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן. אז ככה, בסוף החלטתי לקנות את הקונסולה בארץ. יביאו לי השבוע משחקים מחו"ל ואת הקונסולה כאמור העדפתי לקנות בארץ. אני מעוניין לקנות את ה - SLIM החדש. (ד.א, שווה לחכות לסלים החדש של ה - 250 ג'יגה? מתי הוא צפוי להגיע?) ההתלבטות היחידה שלי היא מהיכן לרכוש את הקונסולה, עדיף מחנות כמה שיותר אמינה ושגם יספקו לי כבר כבל HDMI (מוזהב) עם הקנייה. עפ"י בדיקה באינטרנט שעשיתי זה המחירים הנמוכים ביותר שמצאתי בכלל החנויות (אם מישהו שמע/יודע על מחירים טובים יותר הוא מוזמן לכתוב): *Genesis מציעה ב - 1,892 ש"ח. *Play Game ב - 1,893 ש"ח. *Gamestation ב - 1,897 ש"ח. עוד לא התקשרתי לחנויות אבל אני רוצה לברר אם באמת זה מגיע עם כבל HDMI מתנה ואם אין עלות על המשלוח. על איזו חנות אתם מ…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-