קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם קצת ביררתי בנושא והבנתי כמה דברים: * צריך לקנות את ה- JASPER * יש 2 שיטות שידור ועדיף את שיטת ה- PAL * מומלץ לקנות מכשיר חדש ולא להתעסק עם משומשים מישו יכול להמליץ לי על מקום שאפשר לקנות מכשיר כזה במחיר זול? בטוח יש איזה כמה מציאות באתרי מכירות ברשת השאלה אם מישו מכיר כאלה?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע היו לנו כמה דמואים חדשים לשטוף בהם את העיניים, מוזר שכולם היו על טהרת הספורט (אבל מי אנחנו שנבדוק בשיניים של סוס שקיבלנו במתנה) בנוסף יש לנו הפתעה, שי הגב-גבר שמגיח לראשונה בהופעת אורח מיוחדת ומביא לנו סקירה שווה על המשחק המדובר SCRIBELNAUTS ובכלל משמש כשגריר שחקני הDS באשר הם. איתי (השולף הכי זריז במערב) סיים זה מכבר את WET החדש דנדש וממספר לנו עליו ב כ י ף. גם השבוע יש לנו זוכה, הפעם בתחרות גלויות השנה טובה לגיימרים, ברכות לזוכה המאושר (צור איתנו קשר לגבי הפרס שזכית בו ביושר) עבודה יפה, אחינו! בקיצור ולעניין, יש לנו פרק מעניין וארווך מהרגיל ( מעין מהדורה מיוחדת לרגל החגים), א…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20020
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שוחרר מידע רישמי על העידכון הקרוב ל PS3. נראה שמישהו בסוני החליט להתעלם במפגין מ DIVX7 ולהשאיר אותנו ללא תמיכה ב MKV. חולירות טפויומאט בלאד! הנה סיכום של מה שנקבל ב 2.6: 1. עידכון של גלריית התמונות באופן שיאפשר ניהול חכם יותר של אוסף התמונות לפי חתכים (תאריך, סוג המצלמה שצילמה, צבעים שבתמונה (?!), גילאים/מספר/הבעות פנים שבתמונה(?!). בנוסף תתוסף אופציה ליצירת מצגת תמונות בצורה נוחה וקלה. 2. אפשרות להיכנס ל PSN כאורח ללא חשבון מסודר על מנת לצפות בתוכן הקיים בו. 3. תמיכה ב DIVX 3.11 (אינעל אחותם הצולעת). http://blog.us.playstation.com/2009/01/20/upcoming-ps3-firmware-v260-update/
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
Sony's PlayTV out next month, priced at £69.99 It has been revealed that PlayTV, the digital receiver and recorder which utilizes the PS3's hard drive is due out next month in the UK, France, Italy, Spain and Germany and will be priced at £69.99. http://www.thesixthaxis.com/2008/08/12/playtv-6999-next-month/
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חברה התחלתי לשחק במשחק בXBOX קודם כל פשוט משחק מדהים!!! איזה גראפיקה איזה משחקיות חבל על הזמן אני לא יכול להפסיק לשחק! נתקעתי בקטנה הגעתי למין חידה כזאת שאני רואה 10 תמונות עתיקות כאלה ואני צריך לבחור 5 מהם בעלות מכנה משותף ואז אני אראה איזה רמז... לא הצלחתי להבין איזה 5 תמונות הם דומות ומההקטע... אני אכתוב לכם את ההודעה באנגלית של המשימה שתראו אולי תזכרון: FIVE OF THESE MYTHIC SCENES SHARE A CORE SIMILARITY. PICK THEM OUT AND YOU'LL BEGIN TO SEE. מי יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום כולם האם קיים אמולטור אשר מאפשר להריץ משחקי PS2 על PC? ואם כן, איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום תשמעו חבר שלי קנה WII מארצות הברית ולפי מה שהבנתי ממנו הוא חיבר לחשמל(בלי שנאי) ואז שמע בום(לפי מה שהבנתי ממנו הWII לא היה מחובר לכבל) אז השאלה שלי האם זה "מהסוללה" שיש בכבל? ואם כן מאיפו אפשר לקנות אחד כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/06/23/rumor-does-this-image-show-a-ps3-trophy-screen/ זו יכולה להיות סתם תמונה שמישהו הכין, אבל אם זו הדלפה אמיתית - זה נראה אפילו יותר גרוע משחשבתי
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי קניית פלךיסטיישן 3 בסין.. השיטה היא סינית ורציתי לדעת האם תהיה אפשרות להפעיל משחקים בארץ או לא?... כי ההפרש מחירים מאוד משמעותי לי... ברק
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עשיתי לכם את היום.. אהה http://www.rockstargames.com/newswire/article/51061/gtav-official-gameplay-video-coming-tomorrow.html
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם , ניסיתי לעשות חיפוש על זה אבל לא מצאתי משהו מועיל וקרוב.. אני שואל את השאלה עבור שכן שלי שקנה לפני מספר ימים PES ל PS3 שלו.. והוא אומר לי שהמשחק לא עולה לו והוא מקבל הודעה שיש לו גרסאת 1.51 (או משהו דומה) ושהוא צריך לעדכן לגרסא החדשה.. מאחר ואין לי PS3 ואין לי מושג מה זה אומר ולמה זה קרה אני שואל אתכם כאן.. האם צריך לעדכן את גרסאת הקושחה של ה PS3 ? או שזה לא קשור ? ולמה שמשחק לא יעלה בגלל גרסא ישנה ? מה הקשר ? ובבקשה אם אפשר להסביר לי בממש קצרה איך מחברים את הPS3 לרשת ועושים את העדכון הזה.. (גם אם זה לא קשור לבעיה עם המשחק).. תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש איזה פאן של סוני שכתב בטוקבק בYNET שמיקרוסופט התחילה לחסום IP ישראלי מהLIVE אני לא יודע אם זה נכון או לא כי הבחור קורא לעצמו PS3 גימר וזה לא בדיוק מעיד על אמינות גדולה אז פתחתי את הדיון לברר מאנשים בפורום שמחוברים לLIVE ?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש PS3 וגם טלויזיה LG שהיא FULL-HD בודאות. בהגדרות תצוגה בקונסולה לא הצלחתי להגדיר לו 1080P, המקסימום שזה נותן זה 1080i. הוא מחובר עם כבל HDMI מוזהב. כשבוחרים 1080P זה נותן תצוגה מקדימה ל-30 שניות ויש מסך אפור. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא מזמן דוד שלי היה אצלי וסיפר לי על משחק שהיה נשמע מאוד כיף הוא אמר שבמשחק משחקים שניי אנשים מתחילים כביכול ממקומות שונים ובדרך אוספים נשקים ודברים דומים עד שנפגשים ומפוצצים אחד את השני חחחח אם מישהו מכיר את המשחק הוא יכול בבקשה לתת לי את השם שלו... תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
נתקלתי בהזמנה המוקדות למשחק NFS - http://www.needforspeed.com/rivals/buy האם המחיר גבוה יותר לקונסולות מהסיבה הפשוטה - כי פשוט אפשר? הרי למשתמש הקונסולות (רובם) אין "פריצה" כלשהי או דרך להוריד את המשחק, אז אין להם ברירה אחרת למעט לקנות, ו10$ לא יעשו את ההבדל, בעוד משתמש הPC יכולים להוריד את המשחק. או שבאמת יש סיבה אחרת? (העובדה שהדיסקים הם Blu-Ray למשל)
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות קונסולה או אקסבוקס אוps3 אם אני קונה היא תחובר למסך מחשב עם פאנל e-ips בגודל 22 אינץ Dell 2209wa. אני שואל כי רציתי לקנות קונסולה לפני שנה אבל אז השקעתי עוד כסף וקניתי מחשב חזק. עדיין שווה לקנות קונסולה?? ורוב המשחקים של האקס בוקס יוצאים גם למחשב אז זה לא יהיה בזבוז?? ואיזה קבל אני יצתרך לקנות כדי לחבר את האקס בוקס לדל??? תודה...
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קונסולה ניידת אבל נורא מתלבט ולא ממש יודע פרטים על הDS אז כמה שאלות אם אפשר: 1) מה ההבדל בין הDS לDS LITE כי הפרש המחירים הוא נורא גדול והאם זה שווה את ההפרש 2) האם יש לDS קצת אופציות פרוצות או לא לשימוש טיפה יותר נרחב כמו צפיה בסרטים, מוזיקה, תמונות? אישית רק ראיתי פיצ'ר שניתן לשים עליו דפדפן שבכלל אי אפשר אפילו יו טיוב לראות דרכו, בקיצור יש עוד עניין חוץ ממשחקים? 3) מה צריך לדעת לפני שקונים? יותר טוב להזמין מחו"ל? ואם כן אז איפה ואם בארץ אשמח להמלצה, בכלל אשמח לדעת את כל הפרטים הטובים והפחות טובים בקשר למכשיר. תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 קונסולות של Xbox360 ( ) אחת מחוברת בחדר שלי ישירות למחשב והשניה ממוקמת בסלון לא מחוברת ללייב בכלל או לרשת כי היא רחוקה מדי מכל מחשב בבית או מהנתב. האקס בוקס שמחובר בחדר שלי היה מחובר למחשב הקודם שהיה מחובר ברשת באל-חוטי, כדי לחבר אותו לרשת נאלצתי לקנות כרטיס רשת מובנה למחשב כי לא הייתה יציאת רשת למחשב (מחשב ישן..) ואז יכולתי לשתף סרטים, מוזיקה ואינטרנט. ככה יכולתי לראות סרטים בשקט בטלוויזיה או להתחבר לאינטרנט שדווקא לא היו לאגים כמעט. עכשיו החלפתי למחשב חדש (מפרט בצד אם אתם רוצים לדעת) ויש בלוח אם כבר יציאת רשת מובנית ככה שלא התקנתי את הכרטיס הרשת מהמחשב הקודם, והבעיה שאני לא מצליח לחבר יותר! בהתחלה חיברתי את האקס בוקס למחשב ועשיתי את אותן הגדרות שעשיתי …
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רק אתמול ניסיתי להוריד את הדמו של Crackdown ולקנות את המפות של GeOW2 ולא כל כך הלך, קיבלתי את ההודעה הבאה: (הבהרה: המשתמש אמריקאי) לאחר חפירה רצינית בגוגל הבנתי שמדינות שלא רשומות רשמית בLive (וכמובן שישראל ביניהן) מקבלות את ההגדרות תוכן החמורות ביותר שבאות מגרמניה, בגרמניה אסור להוריד מהLive ולשחק בכל משחק שהוא מעל גיל 18, קודם כל, מה הקטע הזה? למה ממשלה אוסרת עלי, אזרח מעל גיל 18 לשחק במשחקים מעל גיל 18?! זה ממש אסור לפי החוק, הייתי בטוח שדברים כאלו קורים רק באירן. ודבר שני, מצאתי באינטרנט שאפשר לעקוף את זה אם אני אחבר את הXbox 360 למחשב דרך ICS לVPN בארה"ב (או כל ארץ אחרת שזה מותר בה). ועכשיו השאלה שלי באה, יש דרך חינמית לעקוף את ההגבלה המטופשת הזאת? או שרת VPN חינמי?…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני אולי אביא מחול Ps3, אבל אני צריך מישהו שיביא לי אותה בנתיים אין לי, רק איזה מישהו מהעבודה שאין לי קשר איתו,
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
http://www.trustedreviews.com/tvs/news/2008/11/21/Sony-Demos-Gran-Turismo-5-At-240fps-On-An-FED/p1 4 קונסולות בו זמנית נדרשו להריץ את המשחק בצורה שכזו - והרזולוציה, אח איזו רזולוציה...
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני משחק ב Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 בWII וראיתי בסרטונים שאפשר להשתגר מאחורי היריב שלך (כשהוא נותן מכה אתה משתגר מאחוריו או שאתה מטיס אותו במכה חזקה אתה משתגר למקום שאליו הוא אף ואז לתת לו מכה נוספת) עכשיו השאלה שלי אך אני עושה את זה אני לא מוצא את זה איפו שרואים את כול המתקפות אז אם משהו יכול להסביר לי זה ממש יעזור לי אם זה לא מובן תגידו אני יביא קישור לסרטון שרואים את זה בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-