עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by BH20062,

1.רציתי לדעת אם זה בסדר לכסות את הPS3 שלי..זה בריא למכשיר? אני מכסה אותו כדי שלא יכנס אבק .. מדי פעם גם מנקה אותו מסביב עם מברשת מיוחדת. 2.בקשר למאוורר קירור,זה הכרחי? ואם כן איזה כדאי?או באיזה סיטואציה שהמכשיר עומד צריך לקנות מאוורר..? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. http://www.gamespot.com/news/6197465.html?tag=latestheadlines;title;1 לדעתי זה טמטום יש להם קבוצת פיתוח שעבדה על כותרים כמו Ages of Empires ועכשיו Halo Wars והם סוגרים אותה זה כמו שנינטנדו תסגור את ראטרו סטודיו פשוט חסר היגיון ולמרות שחלק מהמפתחים יקבלו תפקיד בקבוצות פיתוח אחרות עדיין לדעתי מהלך מטומטם בלי חשיבה לעתיד

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by tzahi16,

שלום ! אני מחפש מדריך לתוכנה Xtreme Boot Maker אם משהו יכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח וזה רצוי בעברית ואם זה יהיה באנגלית אני יסתדר איך שהו

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by shimon1,

שלום חברה.. יש לי מודם aztech 600e ואני עם בזק והספק 012.. איך אני יכול לחבר את הפליסטיישן ישירות למודם ללא נתב שיבצע את החיוג. אני רוצה לחבר ישר בין המודם עם כבל רשת לPS אבל מי מבצע את החיוג? אני לא ממש מבין בדברים האלה ואשמח להסברים כלליים ובפרט לבעיה שלי ואיך לפתור אותה. דרך אגב עשיתי חיפוש פה באתר וראיתי שנשאלה השאלה כבר אבל לא הבנתי דרך זה ולכן פניתי בשאלה בעצמי. תודה רבה למי שיוכל להקדיש טיפה מאמץ.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by boaz2463,

שלום לכולם. שאלתי היא האם ניתן לחבר WII לטלויזיה CRT רגילה עם חיבור SCART /RCA

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני לא מעיז לקוות שלמישהו יש כאן את המשחק המלא ויוכל להגיד לי איך הוא, אבל ניסיתי את הדמו אתמול וממש ממש נהנתי ממנו. נכון, הגראפיקה לא משהו, והמשחקיות חוזרת על עצמה - אבל ממש נהנתי!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. באתר החברה יש (ולמי שלא מכיר אז זו החברה שמפתחת את קרייסיס) מודעת דרושים לתכנת PS3 http://www.crytek.com/jobs/frankfurt/ps3-programmer/ מענין על מה מדובר

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. ובכן, enjoystick רעננו את הדף המתייחס למכשירי XBOX 360. תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההבדל הוא כזה: יש ל-Arcade ואין ל-Premium: כרטיס זיכרון 256MB 5 משחקי Arcade יש ל-Premium ואין ל-Arcade: דיסק קשיח 60GB אוזנייה ומיקרופון כבל רשת RJ45 אפשרות לשחק משחקי XBOX (דור ראשון) אפשרות להתחבר ב-Component הישר "out-of-the-box" המשותף לשתי הגרסאות: שתיהן פאלקון, 65 ננומטר ולשתיהן יציאת HDMI - משמע, מבחינת חומרה בלבד, שתי הקונסולות זהות מלבד היעדרותו של דיסק קשיח ב-Arcade. בהקשר אלי, לא משנה איזו גרסא ארכוש, אצטרך את הכבל הזה כתוספת: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=488 לפיכך, היכולת להתחבר "out-of-the-box" ב-Component המגיעה עם ה-Premium לא רלוונטית עבורי. משחקי XBO…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by huber,

אחרי הרבה דחיות - האפליקציה החמודה הזו זמינה: http://www.ps3fanboy.com/2008/09/18/life-with-playstation-is-really-live-really/

10. Started by VortexD,

בנתיים קניתי את SSHD ואני שוקל לקנות את החבילות הרחבה שלו לגבי PIXELJUNK MONSTERS\EDEN ניסתי את הדמו וזה נחמד אבל לא יודע אם זה שווה את זה WIPEOUT HD בשבוע הבא נראה כמו קנייה בטוחה WARHAWK שקלתי לקנות אבל אני לא יודע איך האינטרנט שלי יסתדר איתו אז חבל לבזבז סתם כסף אני מחכה לBURNOUT PARADISE שיצא לPSN אותו אני אקנה בטוח R&C אני לא יודע 4 שעות זה נראה לי מעט זה לשחק לסיים ולמחוק ולא כמו המקורי ששיחקתי בו והיה בו טעם לעוד (לפתח נשקים למצוא את הנשק האחרון ההישגים ועוד') אז למישהו יש המלצות? או שהתנסה במשהו ששווה המלצה? לגבי GT5P ממש לא מעניין אותי הסימולטור הזה למרות שהוא נראה טוב אם כבר נחכה לGT5

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. http://www.vgreleases.com/

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Yeah baby... http://www.gametrailers.com/player/40445.html אי אפשר לדלות שום אינפורמציה מהteaser כמעט, אם אכן מדובר בהרפתקאה נוספת של Master Chief כנראה מדובר על The Fall of Reach, אם לא יש מצב טוב שנזכה לגיבור חדש ואולי נזכה לזווית נוספת על הTime Line של Halo2 הפעם מצד אלה שנשאר על כדור הארץ.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by GW,

אני מחפש חנות לקנות בה PS2 , צריך המלצות

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by djelectric,

וידאו GAMEPLAY נחמד של המשחק, שימו לב למשהו מעניין שקצת קשה לפספס בעת הצפייה: http://www.youtube.com/experiencewii

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 125,

אם אני קונה את הכרטיס רשת הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1488&perur=4 מחבר אותו למחשב,קונה כבל רשת מוצלב ופועל לפי זה: חיבור האקס בוקס דרך המחשב. דרישות: א. כבל רשת מוצלב. ב. כרטיס רשת פנוי במחשב המחובר לאינטרנט הוראות: א. יש לחבר את המכשיר לכרטיס הרשת הפנוי במחשב ב. יש לגשת ל Network Connections ולשתף את כרטיס הרשת המחובר לאינטרנט, אם החיבור הוא ישירות למודם אז את הכרטיס המחובר למודם ואם החיבור הוא דרך נתב אז את הכרטיס המחובר לנתב. הלייב יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב אני יודע שהמשחק כבר ישן בכל מקרה זה סקירה לא ביקורת כי רק עברתי שלב אחד של אימונים למי שלא יודע זה משחק "יריות מסילה" או "אקדח אור" למי שמעדיף אם כמה אלמנטים קטנים נוספים אחד הדברים הטובים בו מההתרשמות שלי זה שהוא כנראה חושף הרבה מהעלילה של הסידרה במשחק אחד החיסרון זה שמי שלא שיחק בסדרה זה יקלקל לו הרבה דברים למעשה המשחק הזה מתחיל מRE-Z שמבחינת עלילה המשחק הראשון אני לא יודע אם הוא כולל את כל המשחקים עד היום כמו RE4 לדוגמה אבל די בטוח שהוא כולל הרבה הגרפיקה יחסית לWII יפה מאוד ומה שמאוד הפתיע אותי זה שהשליטה מאוד טובה ובאמת מזכירה אקדח אור אין לי את הזאפר (תוסף פלסטיק דמוי אקדח) או פלסטיקים דבילים אחרים ובאמת שלא הרגשתי צורך בזה האווירה מצוינת וכן יש תחוש…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by 125,

GTA IV לאקס בוקס 360 PAL

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by tal249,

היי, מחיפוש וקריאה בפורום יצאתי קצת מבולבל, קראתי שמשחקים אמריקאים ל PS3 שבאים בפורמט NTSC (כאלה שאני מוצא ב EBAY) מתאימים לקונסולה העברית שלי (PAL) , אך סרטי BLUE RAY לא יתאימו. מה שאומר שאין בעיה לקנות משחק מכל חנות ב-EBAY. לעומת זאת ממקורות אחרים אני מבין שישנה בעיה וגם במשחקים מסויימים רשום בכותרת REGION FREE כלומר עובד גם ב-PAL וגם NTSC. אז מה בעצם נכון? אשמח גם לקבל קישורים לחנויות זולות שנרכשו מהן משחקים שעובדים בארץ מאנשים שיש להם נסיון בהזמנה מחו"ל. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by Thant,

יש לי אפשרות לקנות PS2 מהישנים (העבה) ב 500 שקל או את הדק החדש יותר ב800 שקל. (בשניהם אגב יש את מה שאסור לציין) כל אחד מהם מגיע עם כ-10 משחקים. שווה?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by alonezer,

אני כנראה מקבל אקסבוקס עם לייב ורציתי לדעת אם בבזק בינלאומי הוא עובד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by פישטונה,

שלום לנמצאים, וצום קל! יש לי XBOX360 שנקנה בארץ וקיבלתי משחקים מאסיה ומארה"ב. למרבית הפלא המכשיר אומר לי שאי אפשר לשחק משחקי NTSC ו NTSC-J על מכשיר ה PAL שלי. האם זה נכון? האם יש איזה פיתרון בדמות צ'יפ או משהו כזה? בתודה.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by alex15,

מתי יהיה בישראל project natal ??? :s05: כדי לקנות אותו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gal663,

שלום חברים! שאלתי היא כזאת: כדי להפיק את המירב מהps3 ממולץ להשתמש בטלוויזיה שתומכת ב full hd? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by LV Don,

שלום לכולם. לפני כ-3 שבועות הדלקתי את המכשיר,וראיתי שקיבלתי את הנורה הצהובה..להגיד שהתבאסתי יהיה להפחית בהמון ממה שהרגשתי באותו רגע. התקשרתי מיד לישפאר,וגיליתי שהם רוצים 1030 שקל על התיקון (המכשיר הוא 60 ג'יגה בן שנתיים,ככה שאין אחריות). מאז אני מנסה למצוא דרך לתקן את המכשיר בזול. מצאתי חנות בשם X-STATION בפתח תקווה שמוכנים לקחת את המכשיר לבדיקה ללא תשלום,ואם הם יצליחו לתקן אותו אז זה יהיה ב600 שקל + אחריות על התיקון. אז אני שואל בעצם 2 שאלות כאן: 1. מישהו מכיר את החנות הזאת ומוכן להגיד אם אפשר לסמוך עליהם? 2. אם לא הם,איפה כן אפשר? אני לא רוצה להשקיע את ה1000 שקל הנוספים האלה על קנייה של PS3 SLIM כי עדיף לי כבר לתקן אותו בישפאר ולקנות 4 משחקים בכסף הזה,ויש כמה מש…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. לא ראיתי חיבור של RCA בPS3 אבל לפי מה שניראה לי המוזיקה עוברת בHDMI לא? כי המגבר והרמקולים מחוברים לטלוויזיה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.