קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי PS2 יחד עם החבר'ה בצבא מהחדר.. עכשיו הסוני שלנו לא קורא צרובים- משמע אין לנו הרבה מה לעשות איתו, לכן אנחנו רוצים להתקין צ'יפ רק שאף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה, אני אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות שנוכל להבין קצת: 1. מה ההבדל בכלל בין הצ'יפים? בשורה התחתונה כולם קוראים צרובים לא? 2. כמה עולה בערך צ'יפ פשוט שיקרא לי צרובים (אני צריך לדעת סדר גודל בערך)? 3. עד כמה הם אמינים והאם יכול להיות מצב שפתאום הם יפסיקו לעבוד? 4. והכי חשוב מן הסתם.. על איזה אתם ממליצים.. כשלוקחים בחשבון שאין לנו בכלל הרבה כסף להוציא על זה המון תודה לעוזרים וסליחה על הבורות
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש מצב לעהתיק את הדמו שהורדתי ל DISK ON KEY ולהעביר אותו לPS3 של חבר שלי כי האינטרנט שלו נורא איטי וכשאני מנסה להוריד דרכו זה מראה שנשארו 6 שעות להורדה. האם יש אפשרות או שחייב להוריד? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות xbox 360 עם ויש בחבילה כבל HDO עם אין לך טלוויזה אל סידי אז יש צורך לרכוש אותו או איפשר לוותר עליו ולהוריד את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הי, קיבלתי GHWT תופים+גיטרה+דיסק מקורי... על העטיפה רשומים שירים שמשום מה חלק מהם, אני לא מצליח לראות ברשימת השירים וכמובן לא לנגן.. למשל go your own wayy - fleetwood mac איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Yeah baby... http://www.gametrailers.com/player/40445.html אי אפשר לדלות שום אינפורמציה מהteaser כמעט, אם אכן מדובר בהרפתקאה נוספת של Master Chief כנראה מדובר על The Fall of Reach, אם לא יש מצב טוב שנזכה לגיבור חדש ואולי נזכה לזווית נוספת על הTime Line של Halo2 הפעם מצד אלה שנשאר על כדור הארץ.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ב9.5.2007 נודע על עדכון חדש של מיקרוסופט המשפר את איכות חיבור הVGA ומתקן מספר דברים בחיבור שלקוחות התלוננו לגביו. קישור לכתבה על העדכון החדש. http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=7216 אני אישית שמח מאוד, כיוון שאני מתכוון לרכוש מסך LCD של דל 2407 ושקלתי אם לחבר את הXBOX אליו בחיבור HDVI-DVI או בחיבור VGA. הXBOX360 מעביר 1080P בחיבור VGA וזה נראה שיספק אותי. קראתי ביקורות של משתמשים באינטרנט לגבי חיבור הXBOX360 שחיברו אותו למסך 2407 ואהבו את האיכות. האם יכול להיות שתהיה לי בעיה כלשהי להוריד את העדכון דרך הXBOX? והאם אפשר לחבר אותו עם כבל רשת רגיל או שחייב כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, ה - PS2 שלי עושה בעיה עם הכרטיס זיכרון משומה זה לא עובד אז רציתי להשתמש עם ה DOK שלי ככרטיס זיכרון איך אפשר לעשות את זה? ואם אני מחבר את הסוני לרשת של המחשב איך אני נכנס עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה GTA 5 שיצא בספטמבר יהיה ל PS3 או ל PS4 ? כי איך שאני מבין ה4 יוצא ממש בקרוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי אקס בוקס סלים 4g פרוף rgh וכונן חיצוני של 1t כבר מספר ימים שאני מנסה להפעיל משחקים פרוצים דרך הכונן וזה לא עובד אפשר מדריך של כל התהליך הזה - מהפירמוט עד להורדת המשחק והפעלתו על הבוקס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי פיקמין 1 שהיה טוב אבל קצר והשאיר לי טעם של עוד רציתי לנסות את פיקמין 2 מה שחשבתי שיהיה די קצר כמו הקודם אפך להיות משחק מצוין וארוך ששיפר את הקודם בהרבה דברים קודם כל נתחיל ממימה זה פיקמין פיקמין זה יצור כזה בפיקמין 2 יש חמישה סוגים של פיקמין שכל צבע מסמל יכולת אחרת לדוגמה כחול עמיד למים אתם משחקים 2 אסטרונאוטים בפיקמין 2 בניגוד לאחד בודד במשחק הראשון יש לכם משרוקית ששולטת על הפיקמין בסגנון RTS ואפשר שיהיו עד 100 פיקמין בשלב בכל רגע נתון את רוב הפיקמין אתם יכולים להרבות דרך לצוד חיות \חרקים ולקחת אותם לקן בכל מקרה המתרה במשחק זה לקחת חפצים לקן יש 200 חפצים במשחק זה בניגוד לקודם שבו היו רק 30 (זה תמונה אמיתית מהמשחק כן כן חלק מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי LED תומך תלת מימד אך אין לי נגן 3D מתלבט לקנות PS3 בבקשה המלצותכם 1. האם ניתן להריץ מPS3 את כל סוגי סרטי התלת מימד 2. מה זה MULTIZONE ואיך זה ישפיע עליי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם? והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להתקין משחק מדיסק על הHDD. השאלה שלי היא , אם זה אפשרי להוריד משחק בקובץ ISO להעביר אותו לHDD של האקסבוקס על ידי כבל USB ,ואחרי זה לבוא לקונסולה לחבר את הHDD , להתקין את ISO ולשחק. אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק מדהים, אם כי לא ארוך כמו שחשבתי (הייתי בטוח שזה יהיה כמו אובליויון) לקח לי בערך 30-40 שעות לסיים אותו. (עם סייד קווסטים)
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מאמזון בריטניה בסופ"ש SP4 דגם SLIM. הבנתי מחבר שיש צורך במתאם בריטי ישראלי מכיוון שהחיבור אינו אותו חיבור. רציתי רק לוודא אם אין צורך בעוד משהו נוסף על מנת לא לגרום לבעיות כלשהם. מצרף קישור לפרטים הטכניים של המוצר אם יעזור. https://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-Bundle-Uncharted-DriveClub/dp/B01M35QSAZ
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי wii כבר הרבה זמן, לאחרונה קניתי כבל component בשביל לשפר את האיכות. לצערי מסך הטלויזיה לא מסתדר עם הכבל ורועד ללא הפסקה. הטלויזיה חדשה שמאפשרת HD. אשמח לעזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הדגם של 2005 זה הדגם:SCPH-70006 הוא כדאי יש לו תקלות משהו אני יכול להשיג אותו במחיר טוב מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
סרטון שמציג איזה עמידות יש לWII http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3155507 נינטנדו עדיין מיצרים מוצרים עמידים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום לכולם .. תהיתי אם משהו יודע אם אני יכול לשחק באונליין ( לי יש xbox360 ) עם חבר שלי שלו יש סוני 4 ??? ואותה שאלה לגבי משחק אונליין עם חבר שלו יש את המשחק ב PC תודה רבה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף נחשף המשחק שרמזו עליו באתר הגשום: http://www.godofwar.com/spartansstandtall God of War: Ghost of Sparta המשחק ייצא ל-PSP בהמשך השנה כשהסיפור שלו מתרחש בין המשחק הראשון לשני בהתחשב במשחק המצויין הקודם ל-Chains of Olympus :PSP המשחק אמור להיות ממש ממש טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייך ואני קצת בהתלבטויות מכיוון שבעוד שנתיים אני מתגייס והמחשב יעלה סתם אבק. חשבתי על לקנות קונסולה אבל שמעתי מכל מיני אתרים באינטרנט שעולה כסף פר חודש.. משהו עם מנוי.. שעולה גם כסף לשחק במולטיפלייר.. דברים כאלה ואחרים. תוכלו קצת לעשות לי סדר בראש לגבי הקונסולות? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל משחק לא תומך 50 hz עזרה מה עושים יש לי פלזמה 32 הוא רושם שהפלזמה שלי לא תומך ב50HZ
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-