עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום אני משחק ב Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 בWII וראיתי בסרטונים שאפשר להשתגר מאחורי היריב שלך (כשהוא נותן מכה אתה משתגר מאחוריו או שאתה מטיס אותו במכה חזקה אתה משתגר למקום שאליו הוא אף ואז לתת לו מכה נוספת) עכשיו השאלה שלי אך אני עושה את זה אני לא מוצא את זה איפו שרואים את כול המתקפות אז אם משהו יכול להסביר לי זה ממש יעזור לי אם זה לא מובן תגידו אני יביא קישור לסרטון שרואים את זה בו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  2. Started by bsphere,

התוספת תשלום למכשיר באחריות ישפאר כדאית ? אם לא מכשיר של ישפאר - איפה הכי מומלץ לקנות (באינטרנט או באיזור חיפה) מבחינת מחיר ואחריות. יש מה להתעקש על מכשיר PAL? (המכשיר ישמש למשחקים בלבד) ושאלה כללית - כדאי לקנות PS3 היום לאור ההודעה של ACTIVISION והשמועות על PS3 דק ?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by wow,

יש לי את ה-360 ואני לא מחובר ללייב. האם אני יכול לחבר את הקונסוליה למחשב ולצפות בקבצים שיש לי על המחשב ? (אגב יש לי רשת אלחוטית בבית ככה שאני רק צריך את המתאם האלחוטי לקונסוליה)

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by silas91,

מישהו יודע על מקום בארץ עדיף באזור חיפה שאפשר להשכיר בו משחקים ל360 כי בא לי על אססאסינס קריד אבל אמרו לי שלא שווה לקנות...

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by TimoTy,

שלום. שנים מאז שהתעסקתי בקונסולות או בכל סוג של חומרה אחרת בכלל הצבא. ועכשיו לקראת השחרור אני מחפש לקנות XBOX360 וכמו כל חייל בארץ אני מתחת לקו העוני :'( חיפשתי המון וקראתי לא מעט וממה שהבנתי הגרסת ג'ספר היא העמידה ביותר לעומת גרסאות אחרות. השאלה שלי האם זה קריטי להתעקש על הג'ספר? האם זה כ"כ חשוב? כי רוב העסקאות שמצאתי מציעות גרסאות שונות וטיפה ישנות יותר במחיר מציאה. אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון ואולי כמה עצות למה ואיפה לחפש. חשוב לי להגיד שלא חשוב לי ה-LIVE אלא רק שיהיו 2 שלטים פריצה ו-HD מינימאלי. תודה רבה. תום.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by lowlow1001,

1. SIMCITY DS - משהו כמו SIMCITY 2000 אבל צבעוני יותר ושליטה וממשק נוחים יותר לא פחות חשוב הומוריסטי מה שהופך אותו לקליל יותר לקונסולה ניידת 2. TRANSFORMERS- גרפיקה PS1 אבל זה ממש לא חשוב המשחק נהדר הרעיון של להפוך למכונית\מטוס פשוט מדליק בוא נאמר יותר כיף מלירות קורי עכביש (סתם כי ספיידרמן איכזב אותי) המשחק לינארי אבל שליטה מעולה ומשחק מהיר מפצים על כך. לאחר משחק בשני הגרסאות אני בוחר בשקרניקים אפל יותר אך עם זאת מטוס יותר טוב ממכונית 3. גולת הכותרת אבל אליה וקוץ בה הוא המשחק הנכסף" Z E L D A" - צבעוני ויפה כמעט כמו בגיימקיוב השליטה עם העט אינטואיטיבית כלכך שלפעמים אני שוכח שיש גם שליטה רגילה בDS בקיצור זלדה כמו שזלדה צר…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by dragon772,

שלום השבוע רכשתי xbox 360 primume והספקתי לשחק ב bully וב dbz: burst limit איזה משחקים אתם ממליצים? מכל הסוגים חוץ תפקידים ?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by stone cold,

טוב כרגע אין עוד תסירטון אז אני קורא את זה- http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6174021&tag=latestnews;title;4 אני כרגע בחלק הראשון וזה מוזר -משחק ספורט אם מד משקל ??? ??? ??? אני חושב שזה יכול להצליח מאוד בארצות הברית אבל תאמת ניראה אידיוטי מאוד טוב מתאים לאמריקאים שמנים [br]פורסם בתאריך: 11.07.2007 בשעה 20:42:48 עריכה -התצוגה של נינטנדו היתה מאכזבת כמו של מיקרוסופט אני חיב להודות :'( :'( :'(המשחק אם המד משקל שמודד גם שיווי מישקל מתאים לאמריקאים בעיקר ובטח ימכור הרבה עותקים וגם קונסולות אבל לגימרים וללא שמנים זה לא צריך לעניין כלום מאריו קארט בתחילת שנה הבא אם מולטיפליר מקוון זה נחמד והיה צפוי וכותרים אחרים שהוכרזו אם תמיכה כמו פיפה לדוגמה זה נח…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by chap123,

שלום ! יש לי את גירסת ה Slim 120Gb והבעייה היא שכאשר אני מעוניין ליצור משתמש חדש הוא מבקש ממני ללכת ללשונית Setting ושמה לעדכן (האפשרות הראשונה) . יצא עידכון 3.30 משהו כזה והוא מתחיל להוריד\ שלא להוריד ורושם פתאום An error occured .... A connection to the Server Cannot be estabblishet .... עכשיו חשבתי שזה בעייה באינטרנט האלחוטי אבל זה לא הגיוני כי יש לו קליטה 65% שזה טוב ואין סיבה שהוא יעשה בעיות בהתקשרות בין הנתב לפלייסטיישן - אבל בכל זאת ניסיתי לעדכן איזה 10 פעמים וכל פעם מתישהו בתהליך הורדת העידכון הוא רושם לי את התקלה הזו עזרה =\... איך הקליטה האלחוטית של הסוני 3?... האם היא מאפשר לשחק ברשת בנוחיות ללא תקלות רציניות?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by Godmoney,

http://www.gamerzines.com/

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by SmurFin,

איפה לקנות ? ומה ההבדלים במחיר יש דגמים שונים ? עדיף לחכות לדצמבר יהיה צפי להורדה במחיר ?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  12. איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר את הג'ויסטיק האלחוטי של הXBOX360 למחשב? האם יש אפשרות לחבר את הג'ויסטיק בצורה אלחוטית למחשב? איפה אני יכול לקנות את זה?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  13. מעוניין לרכוש מכשיר אחרי הרבה קריאה פה ובועד אתרים הבנתי שהכי מומלץ זה ה 2000 לא יודע איפה כדאי.. ולא מבחינת מחיר כולם דיי דומים. מבחינת אחריות האם יש יבואן רשמי ... האם יש חנויות שניתן לקבל המלצה (מנסיון אישי) בנושא שירות לקוחות....

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by ktrumvkvdhs,

שלום. לי יש תפריט כזה: ולחבר שלי יש כזה: איך משנים?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by arad gonen,

שלום רציתי לדעת מה הארד דיסק עושה בXBOX מכיוון שאני חושב לקנות את ערכת הARCADE יש הבדל עם יש לי הארד דיסק או לא כי אני קונה את המכשיר רק בשביל לשחק ולא לשאר האפשרויות... תודה מראש ארד גונן

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  16. Started by doronpascal,

שלום לכם, קניתי עכשיו XBOX 360 והוא מדהים! רק אני מגלה קושי במציאת משחק מתאים ל-2 משתתפים. אני מחפש משחקים נחמדים שיתאימו ל-2 שחקים במקביל, משחקי פאן... כמו זה למשל: http://xbox360.ign.com/objects/142/14240366.html תודה מראש לעוזרים.

17. יש שם באפשרויות בתפריט לשחק 2 שחקנים אבל אני לר מצליח.. מישהו הצליח?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  18. אם אני אקנה 360 מארה"ב,היא תעבוד לי בסדר עם פאל וזה? וכמה עולה צ'יפ ל360 ומאיפה? תהיה לי בעיה להפעיל משחקים מישראל?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  19. Started by huber,

http://www.dailytech.com/Logitech+Officially+Unveils+Premium+Guitar+Hero+Controller/article13278.htm

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,לחבר שלי יש כמו מן מאוורר שמתחבר ב-USB של הסוני , והוא מקרר את הסוני, הוא אפקטיבי?..... וצריך לשים אותו ליד מקום כלשהו?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by nizzan7,

שלום, אם אני קונה PS3 בארה"ב המשחקים בארץ יעבדו? מצטער עם כבר קיים דיון. ניצן

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by huber,

שוחרר מידע רישמי על העידכון הקרוב ל PS3. נראה שמישהו בסוני החליט להתעלם במפגין מ DIVX7 ולהשאיר אותנו ללא תמיכה ב MKV. חולירות טפויומאט בלאד! הנה סיכום של מה שנקבל ב 2.6: 1. עידכון של גלריית התמונות באופן שיאפשר ניהול חכם יותר של אוסף התמונות לפי חתכים (תאריך, סוג המצלמה שצילמה, צבעים שבתמונה (?!), גילאים/מספר/הבעות פנים שבתמונה(?!). בנוסף תתוסף אופציה ליצירת מצגת תמונות בצורה נוחה וקלה. 2. אפשרות להיכנס ל PSN כאורח ללא חשבון מסודר על מנת לצפות בתוכן הקיים בו. 3. תמיכה ב DIVX 3.11 (אינעל אחותם הצולעת). http://blog.us.playstation.com/2009/01/20/upcoming-ps3-firmware-v260-update/

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by gooz,

שלום לכולם אני מחפש קונסולה ניידת אבל נורא מתלבט ולא ממש יודע פרטים על הDS אז כמה שאלות אם אפשר: 1) מה ההבדל בין הDS לDS LITE כי הפרש המחירים הוא נורא גדול והאם זה שווה את ההפרש 2) האם יש לDS קצת אופציות פרוצות או לא לשימוש טיפה יותר נרחב כמו צפיה בסרטים, מוזיקה, תמונות? אישית רק ראיתי פיצ'ר שניתן לשים עליו דפדפן שבכלל אי אפשר אפילו יו טיוב לראות דרכו, בקיצור יש עוד עניין חוץ ממשחקים? 3) מה צריך לדעת לפני שקונים? יותר טוב להזמין מחו"ל? ואם כן אז איפה ואם בארץ אשמח להמלצה, בכלל אשמח לדעת את כל הפרטים הטובים והפחות טובים בקשר למכשיר. תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  24. רק אתמול ניסיתי להוריד את הדמו של Crackdown ולקנות את המפות של GeOW2 ולא כל כך הלך, קיבלתי את ההודעה הבאה: (הבהרה: המשתמש אמריקאי) לאחר חפירה רצינית בגוגל הבנתי שמדינות שלא רשומות רשמית בLive (וכמובן שישראל ביניהן) מקבלות את ההגדרות תוכן החמורות ביותר שבאות מגרמניה, בגרמניה אסור להוריד מהLive ולשחק בכל משחק שהוא מעל גיל 18, קודם כל, מה הקטע הזה? למה ממשלה אוסרת עלי, אזרח מעל גיל 18 לשחק במשחקים מעל גיל 18?! זה ממש אסור לפי החוק, הייתי בטוח שדברים כאלו קורים רק באירן. ודבר שני, מצאתי באינטרנט שאפשר לעקוף את זה אם אני אחבר את הXbox 360 למחשב דרך ICS לVPN בארה"ב (או כל ארץ אחרת שזה מותר בה). ועכשיו השאלה שלי באה, יש דרך חינמית לעקוף את ההגבלה המטופשת הזאת? או שרת VPN חינמי?…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by NM,

יש דרך לברר מחירים של הPS3 בארצות אחרות או בדיוטי פרי?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים