קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה להחליף את ה PHAT המזדקן שלי בסלים דנדש (ככה גם להמנע כמה שיותר מסיכוי לקבל YLOD, למרות שהפס3 שלי שמור כמו תינוק ועובד ללא רבב כבר מהיום הראשון (pal 40gb). הקיצר, אני רוצה להחליף אותו לסלים לבן או כחול לכן אני שואל.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני משחק ב Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 בWII וראיתי בסרטונים שאפשר להשתגר מאחורי היריב שלך (כשהוא נותן מכה אתה משתגר מאחוריו או שאתה מטיס אותו במכה חזקה אתה משתגר למקום שאליו הוא אף ואז לתת לו מכה נוספת) עכשיו השאלה שלי אך אני עושה את זה אני לא מוצא את זה איפו שרואים את כול המתקפות אז אם משהו יכול להסביר לי זה ממש יעזור לי אם זה לא מובן תגידו אני יביא קישור לסרטון שרואים את זה בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
http://news.filefront.com/teenager-foils-ps3-thieves-with-samurai-sword/
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לחבר שלי PS3 (גירסת ה40 ג'יגה) ואף משחק של סוני 2 לא עובד אצלו (מקוריים), קראתי את הנעוץ של"כל סוגי ה PS3 בטבלה נוחה וברורה" אבל לא ממש הבנתי אותה לעומק. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לאיזה תוכנה (אימולטור) לגרום להם לעבוד עליו. יש גם שאלה נוספת באותו הקשר: אם ברצוני לקנות בקרוב סוני 3 שיתמוך במשחקים של סוני 2 (אם יש חיה כזאת בכלל) ככל האפשרי, איזו גירסא אני צריך? יש לי פשוט הרבה מאוד מקוריים (בערך 17) (גירסאת 20 ג'יגה לא באה בחשבון כי אין לה אינטרנט אלחוטי, ובקשר למעבדים... טוב זה כבר נתונים שוליים לדעתי(כמה זה כבר יכול להוות הבדל??)).
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, קניתי פס3 עם 2 שלטים, ואני צריך כמה משחקים ראשוניים שיהיו לי. הדרישות הן בגדול: עדיפות למשחקים ל2 שחקנים (מצב קו-אופ וכו'). משחקים עם סיבה למשחקיות חוזרת (טרופיז וכו'). עדיפות למשחקים שלא דורשים שעות משחק ארוכות ברצף. ז"א אני רוצה כמה משחקים שישארו אצלי, וחוץ מזה, את שאר הכותרים ה"חמים", אני פשוט אשכיר או משהו. כרגע יש לי את gta4 וfifa9 ואני מתכנן על nfl10
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות קונסולה ואני מתלבט ביניהם psp slime & lite 2000 או ps2 וההבטים הם: 1.אני לא ממש מכיר את הpsp לעומת הps2 שהואקנייה בטוחה מבחינתי 2.לא ראיתי בעיני את הגרפיקה של הpSP 3.עדיין משום מה יש לי העדפה לpsp 4.יש לי טלויזיה שמנה ולפי מעה שהבנתי בארץ אין חיבור לטלויזיות שמנות (אפליה) שזה חיסרון משמעותי תודה לעוזרים (מודה מראש)
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באקסבוקס 360 ג'אספר ארקייד. פתאום הוא לא עובד בטלווזיה שלי(SHARP 32A37M)כשאני מחבר בכבל HDMI(ניסיתי כמה כבלים וזה לא עובד,וכשאני מחבר את ה YES HD זה עובד)אבל כשאני מחבר בcomposite האקסבוקס עובד. וכשאני מעביר את האקסבוקס לטלוויזיה אחרת(LG 47LD460) זה עובד בHDMI,מה אני יכול לעשות כדי שהאקסבוקס יעבוד בטלווזיה שלי ?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
לאחר שנטשתי את ה-XBOX למשך כשנה (וגם אז רק שיחקתי בגיטר הירו למיניהם) החלטתי לתת לו צ'אנס נוסף לפני שאחליט למכור אותו, בכל מקרה אשמח להמלצות על משחקים אשר נועדו ל-XBOX בלבד, אם זה היה גם לPC בטוח שכבר חרשתי עליו או שהוא לא עניין אותי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אמרו לי שיש ב360 צ'יפ מובנה, אבל זה לא הגיוני... למה שמייקרוסופט יאפשרו לך להוריד משחקים במקום לקנות?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי קניית פלךיסטיישן 3 בסין.. השיטה היא סינית ורציתי לדעת האם תהיה אפשרות להפעיל משחקים בארץ או לא?... כי ההפרש מחירים מאוד משמעותי לי... ברק
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום כולם האם קיים אמולטור אשר מאפשר להריץ משחקי PS2 על PC? ואם כן, איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם כן כיצד עושים זאת??
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
Sony's PlayTV out next month, priced at £69.99 It has been revealed that PlayTV, the digital receiver and recorder which utilizes the PS3's hard drive is due out next month in the UK, France, Italy, Spain and Germany and will be priced at £69.99. http://www.thesixthaxis.com/2008/08/12/playtv-6999-next-month/
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן. אז ככה, בסוף החלטתי לקנות את הקונסולה בארץ. יביאו לי השבוע משחקים מחו"ל ואת הקונסולה כאמור העדפתי לקנות בארץ. אני מעוניין לקנות את ה - SLIM החדש. (ד.א, שווה לחכות לסלים החדש של ה - 250 ג'יגה? מתי הוא צפוי להגיע?) ההתלבטות היחידה שלי היא מהיכן לרכוש את הקונסולה, עדיף מחנות כמה שיותר אמינה ושגם יספקו לי כבר כבל HDMI (מוזהב) עם הקנייה. עפ"י בדיקה באינטרנט שעשיתי זה המחירים הנמוכים ביותר שמצאתי בכלל החנויות (אם מישהו שמע/יודע על מחירים טובים יותר הוא מוזמן לכתוב): *Genesis מציעה ב - 1,892 ש"ח. *Play Game ב - 1,893 ש"ח. *Gamestation ב - 1,897 ש"ח. עוד לא התקשרתי לחנויות אבל אני רוצה לברר אם באמת זה מגיע עם כבל HDMI מתנה ואם אין עלות על המשלוח. על איזו חנות אתם מ…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מחליף את גירסת המחשב של Modern Warfare 2 עבור גירסת האקסבוקס של המשחק במצב תקין בלבד בשיטת שידור PAL. מחליף את הכל ! כולל הקופסה המקורית שכוללת : * 2דיסקים להתקנת המשחק * חוברת הדרכה שבאה עם המשחק שמאחורה נמצא המספר הסידיקי בכדי לשחק ברשת. * חשבון Steam שנפתח רק בשביל להתקין את המשחק עם פרטים מלאים. * פרטים מלאים של החשבון שכוללים האיימיל של החשבון, סיסמא, שם משתמש, ופרטים לשיחזור סיסמא. מצורפות 2 תמונות של העותק. מאזור המרכז - ליצירת קשר שלחו הודעה פרטית בפורום. או שתשאירו הודעה בנושא בפורום. תמונות להמחשה D: יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שוחרר מידע רישמי על העידכון הקרוב ל PS3. נראה שמישהו בסוני החליט להתעלם במפגין מ DIVX7 ולהשאיר אותנו ללא תמיכה ב MKV. חולירות טפויומאט בלאד! הנה סיכום של מה שנקבל ב 2.6: 1. עידכון של גלריית התמונות באופן שיאפשר ניהול חכם יותר של אוסף התמונות לפי חתכים (תאריך, סוג המצלמה שצילמה, צבעים שבתמונה (?!), גילאים/מספר/הבעות פנים שבתמונה(?!). בנוסף תתוסף אופציה ליצירת מצגת תמונות בצורה נוחה וקלה. 2. אפשרות להיכנס ל PSN כאורח ללא חשבון מסודר על מנת לצפות בתוכן הקיים בו. 3. תמיכה ב DIVX 3.11 (אינעל אחותם הצולעת). http://blog.us.playstation.com/2009/01/20/upcoming-ps3-firmware-v260-update/
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
רק אתמול ניסיתי להוריד את הדמו של Crackdown ולקנות את המפות של GeOW2 ולא כל כך הלך, קיבלתי את ההודעה הבאה: (הבהרה: המשתמש אמריקאי) לאחר חפירה רצינית בגוגל הבנתי שמדינות שלא רשומות רשמית בLive (וכמובן שישראל ביניהן) מקבלות את ההגדרות תוכן החמורות ביותר שבאות מגרמניה, בגרמניה אסור להוריד מהLive ולשחק בכל משחק שהוא מעל גיל 18, קודם כל, מה הקטע הזה? למה ממשלה אוסרת עלי, אזרח מעל גיל 18 לשחק במשחקים מעל גיל 18?! זה ממש אסור לפי החוק, הייתי בטוח שדברים כאלו קורים רק באירן. ודבר שני, מצאתי באינטרנט שאפשר לעקוף את זה אם אני אחבר את הXbox 360 למחשב דרך ICS לVPN בארה"ב (או כל ארץ אחרת שזה מותר בה). ועכשיו השאלה שלי באה, יש דרך חינמית לעקוף את ההגבלה המטופשת הזאת? או שרת VPN חינמי?…
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
סרטון חדש ומשעשע מהערוץ שלי https://www.youtube.com/watch?v=TSfWCnel5Hs&ab_channel=Rondh
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
Zipper Interactive הוקמה ב 1995 ונקנתה על ידי סוני ב 2006. המפתחת ידועה בעיקר בזכור סדרת משחקי SOCOM המצויינים (ו MechWarrior 3) אך בשנים האחרונות התקשת לספק את הסחורה ומרבים המשחקים שהוציאה זכו לציונים פושרים. ב 2010 Zipper הוציאו את MAG, משחק ONLINE FPS שאפשר ל 256 שחקנים לשחק יחד. למרות הרעיון המקורי המשחק הסופי פספס את המטרה ונעלם דיי מהר מרשימת המשחקים של הרבה מבעלי ה PS3. @Zipper בהצלחה לעובדי החברה בעתיד ושימצאו עבודה במהרה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה להביא לארץ. יש לי מספר שאלות - 1. זה משתלם מבחינה כלכלית, במיוחד כשלוקחים בחשבון הנחות מקומיות על עדכוני פריצה אם המכשיר נרכש במקום? 2. אין מגבלות בשימוש עם מכשירים שנרכשו בארץ? 3. זו משתמשת בסיסית וחסרת ידע לחלוטין ב-XBOX. איזה דגם מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היי, רק לאחרונה גילתי את האתר ואת הזירה שבה ניתן לדון בהחלפות . מאחר ועד היום לא באמת קניתי משומש רציתי לדעת כמה באמת אתם משלמים/מוכרים או מוכנים לשלם/למכור משומש? אם / בלי חוברת מקורית , עטיפה וכו'... כי מקורי עולה בסביבות 350 פלוס-מינוס 50 שקל לרוב המשחקים ואנשים מבקשים בערך 200 שקל עבורם. תודה יקי
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
Resident Evil The Darkside Chronicles הוא משחק יריות מסילה לWII בסביבת RE למעשה הוא מספר את העלילה שהיתה בRE2 ובRE קוד וורוניקה ועוד עלילה חדשה שהמציאו במיוחד למשחק המשחק הוא במובן מסוים המשך למשחק RE-UC שכל אחד מהם מכיל עלילות שונות מסדרת RE בכל מקרה במהלך המשחק יש מצלמה שכל הזמן זזה ופשוט צריכים לירות בזומבים ומוטציות אחרות בחלק מהשלבים יש בוסים בסוף אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נישמע קודם כל יש 3 רמות קושי שאפשר לבחור מהם בהתחלה -שנית אפשר לבחור לשחק בשחקן יחיד או 2 שחקנים בכל השלבים במשחק מה שמשנה מאוד את רמת הקושי (הרבה יותר קל ב2 שחקנים ) חוץ מזה אפשר לשדרג נשקים בכסף שמוצאים בשלבים למעשה גם הניקוד עצמו שווה כסף ויש כל מיני פרמטרים לניקוד כמו הזמן שלקח…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-