קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני נכנסתי להגדרות אינטרנט בWII בחרתי ברשת אלחוטיט ואז ברשת שיש לי בבית(אין בה סיסמה) ואז הוא אומר לי שהוא עושה בדיקה ואז הוא אומר שהבדיקה נכשלה.... למה זה אני צריך לעשות עוד משהו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אמרו לי שיש ב360 צ'יפ מובנה, אבל זה לא הגיוני... למה שמייקרוסופט יאפשרו לך להוריד משחקים במקום לקנות?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/07/31/scea-vp-ps3-native-dev-means-better-looking-360-games/
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפני שאני סתם מבזבז 300 שקל על משחק, רציתי לדעת אם משחק של פלייסטיישן 2 יעבוד על פלייסטיישן 3. תודה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
היי ! רציתי לשאול איך האיכות של האוזניות Turtle beach X12 מבחינת משחקים, סרטים ושירים לאקס בוקס וגם למחשב ? שמעתי שהן טובות, אבל אני חדש בנושא הזה של "אוזניות" חשוב לי שיהיה צליל נקי וטוב, אם יש סראונד עוד יותר טוב.. והכי חשוב, שאני יהיה מרוצה ולא יתאכזב.. מה אומרים ? נ.ב: אני פתוח לעוד המלצות .. בתודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מחליף את גירסת המחשב של Modern Warfare 2 עבור גירסת האקסבוקס של המשחק במצב תקין בלבד בשיטת שידור PAL. מחליף את הכל ! כולל הקופסה המקורית שכוללת : * 2דיסקים להתקנת המשחק * חוברת הדרכה שבאה עם המשחק שמאחורה נמצא המספר הסידיקי בכדי לשחק ברשת. * חשבון Steam שנפתח רק בשביל להתקין את המשחק עם פרטים מלאים. * פרטים מלאים של החשבון שכוללים האיימיל של החשבון, סיסמא, שם משתמש, ופרטים לשיחזור סיסמא. מצורפות 2 תמונות של העותק. מאזור המרכז - ליצירת קשר שלחו הודעה פרטית בפורום. או שתשאירו הודעה בנושא בפורום. תמונות להמחשה D: יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש הרבה טובים ששמעתי עליהם כמו GRID.DIRT,BURNOUT PARADISE,Project Gotham Racing 4,PURE אני לא יכול לשחק בכולם אני צריך המלצות למשחק או שניים טובים בג'נר הזה.,
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20020
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מידע חדש מתחיל לדלוף ברשת לגבי העידכון הבא ל PS3, הנה מה שידוע עד עכשיו: Friends List: * Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds. * Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List. * Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference. Gamer Card & Trophies: * Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic. * Past Trophy information can be viewed in detail by selecting Recent Trophy History option. * Newly aqu…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
-
אני אולי אביא מחול Ps3, אבל אני צריך מישהו שיביא לי אותה בנתיים אין לי, רק איזה מישהו מהעבודה שאין לי קשר איתו,
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם , ניסיתי לעשות חיפוש על זה אבל לא מצאתי משהו מועיל וקרוב.. אני שואל את השאלה עבור שכן שלי שקנה לפני מספר ימים PES ל PS3 שלו.. והוא אומר לי שהמשחק לא עולה לו והוא מקבל הודעה שיש לו גרסאת 1.51 (או משהו דומה) ושהוא צריך לעדכן לגרסא החדשה.. מאחר ואין לי PS3 ואין לי מושג מה זה אומר ולמה זה קרה אני שואל אתכם כאן.. האם צריך לעדכן את גרסאת הקושחה של ה PS3 ? או שזה לא קשור ? ולמה שמשחק לא יעלה בגלל גרסא ישנה ? מה הקשר ? ובבקשה אם אפשר להסביר לי בממש קצרה איך מחברים את הPS3 לרשת ועושים את העדכון הזה.. (גם אם זה לא קשור לבעיה עם המשחק).. תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע היו לנו כמה דמואים חדשים לשטוף בהם את העיניים, מוזר שכולם היו על טהרת הספורט (אבל מי אנחנו שנבדוק בשיניים של סוס שקיבלנו במתנה) בנוסף יש לנו הפתעה, שי הגב-גבר שמגיח לראשונה בהופעת אורח מיוחדת ומביא לנו סקירה שווה על המשחק המדובר SCRIBELNAUTS ובכלל משמש כשגריר שחקני הDS באשר הם. איתי (השולף הכי זריז במערב) סיים זה מכבר את WET החדש דנדש וממספר לנו עליו ב כ י ף. גם השבוע יש לנו זוכה, הפעם בתחרות גלויות השנה טובה לגיימרים, ברכות לזוכה המאושר (צור איתנו קשר לגבי הפרס שזכית בו ביושר) עבודה יפה, אחינו! בקיצור ולעניין, יש לנו פרק מעניין וארווך מהרגיל ( מעין מהדורה מיוחדת לרגל החגים), א…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש PS3 וגם טלויזיה LG שהיא FULL-HD בודאות. בהגדרות תצוגה בקונסולה לא הצלחתי להגדיר לו 1080P, המקסימום שזה נותן זה 1080i. הוא מחובר עם כבל HDMI מוזהב. כשבוחרים 1080P זה נותן תצוגה מקדימה ל-30 שניות ויש מסך אפור. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי לכולם קצת ביררתי בנושא והבנתי כמה דברים: * צריך לקנות את ה- JASPER * יש 2 שיטות שידור ועדיף את שיטת ה- PAL * מומלץ לקנות מכשיר חדש ולא להתעסק עם משומשים מישו יכול להמליץ לי על מקום שאפשר לקנות מכשיר כזה במחיר זול? בטוח יש איזה כמה מציאות באתרי מכירות ברשת השאלה אם מישו מכיר כאלה?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, קניתי פס3 עם 2 שלטים, ואני צריך כמה משחקים ראשוניים שיהיו לי. הדרישות הן בגדול: עדיפות למשחקים ל2 שחקנים (מצב קו-אופ וכו'). משחקים עם סיבה למשחקיות חוזרת (טרופיז וכו'). עדיפות למשחקים שלא דורשים שעות משחק ארוכות ברצף. ז"א אני רוצה כמה משחקים שישארו אצלי, וחוץ מזה, את שאר הכותרים ה"חמים", אני פשוט אשכיר או משהו. כרגע יש לי את gta4 וfifa9 ואני מתכנן על nfl10
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הpsp שאני חושב לקנות: 1. אם אני קונה אותו בארה"ב אז הוא עובד על ntsc ואז אם אני אקנה משחקים בארץ בpal והם לא יעבוד או שאין איזורים בpsp? 2. איזה משחקים אתם ממליצים לקנות חשבתי על (burnout, tekken,prince of persia(? 3. איזה אביזרים בשבילו אתם חושבים שחיוניים אני חשבתי על בטריה נוספת, מארז קשיח, זיכרון 2 גיגה. מה דעתכם 4. אם אני קונה מארהב האם היה לי אחריות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לאחר שנטשתי את ה-XBOX למשך כשנה (וגם אז רק שיחקתי בגיטר הירו למיניהם) החלטתי לתת לו צ'אנס נוסף לפני שאחליט למכור אותו, בכל מקרה אשמח להמלצות על משחקים אשר נועדו ל-XBOX בלבד, אם זה היה גם לPC בטוח שכבר חרשתי עליו או שהוא לא עניין אותי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן... יש לי PSP דגם 1001 מעודכן לגרסת m33 3.90 אני לא מצליך להתחבר לאינטרנט משום מה יש לי גם ראוטר של 3com עשיתי סריקה ב-psp מצאתי את הרשת הכנסתי קוד ואת כל שאר הנתונים וכאשר הוא מנסה להתחבר מופיע לי ההודעה הזאת: A Connection Error Has Occurred The connection to the access point timed out. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שוחרר מידע רישמי על העידכון הקרוב ל PS3. נראה שמישהו בסוני החליט להתעלם במפגין מ DIVX7 ולהשאיר אותנו ללא תמיכה ב MKV. חולירות טפויומאט בלאד! הנה סיכום של מה שנקבל ב 2.6: 1. עידכון של גלריית התמונות באופן שיאפשר ניהול חכם יותר של אוסף התמונות לפי חתכים (תאריך, סוג המצלמה שצילמה, צבעים שבתמונה (?!), גילאים/מספר/הבעות פנים שבתמונה(?!). בנוסף תתוסף אופציה ליצירת מצגת תמונות בצורה נוחה וקלה. 2. אפשרות להיכנס ל PSN כאורח ללא חשבון מסודר על מנת לצפות בתוכן הקיים בו. 3. תמיכה ב DIVX 3.11 (אינעל אחותם הצולעת). http://blog.us.playstation.com/2009/01/20/upcoming-ps3-firmware-v260-update/
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום תשמעו חבר שלי קנה WII מארצות הברית ולפי מה שהבנתי ממנו הוא חיבר לחשמל(בלי שנאי) ואז שמע בום(לפי מה שהבנתי ממנו הWII לא היה מחובר לכבל) אז השאלה שלי האם זה "מהסוללה" שיש בכבל? ואם כן מאיפו אפשר לקנות אחד כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/06/23/rumor-does-this-image-show-a-ps3-trophy-screen/ זו יכולה להיות סתם תמונה שמישהו הכין, אבל אם זו הדלפה אמיתית - זה נראה אפילו יותר גרוע משחשבתי
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי עכשיו XBOX 360 והוא מדהים! רק אני מגלה קושי במציאת משחק מתאים ל-2 משתתפים. אני מחפש משחקים נחמדים שיתאימו ל-2 שחקים במקביל, משחקי פאן... כמו זה למשל: http://xbox360.ign.com/objects/142/14240366.html תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
משחק טיל שלנו עם הסברים קצת על הנשקים שאני משחק איתם תהנו ואל תשכחו לפרגן בעוקב!
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-