קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום אני נכנסתי להגדרות אינטרנט בWII בחרתי ברשת אלחוטיט ואז ברשת שיש לי בבית(אין בה סיסמה) ואז הוא אומר לי שהוא עושה בדיקה ואז הוא אומר שהבדיקה נכשלה.... למה זה אני צריך לעשות עוד משהו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של פלייסטיישן 2 אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חדש- (המכשיר שלי כבר לא מצליח לקרוא אותו...) העתקתי את כל הקבצים שלו וצרבתי אותם דרך תוכנת הצריבה של ווינדווס 7 לדיסק חדש הכנסתי את הדיסק לקונסולה - הופיעה הודעה "הדיסק לא יכול לפעול" מה לא עשיתי בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
יש איזה פאן של סוני שכתב בטוקבק בYNET שמיקרוסופט התחילה לחסום IP ישראלי מהLIVE אני לא יודע אם זה נכון או לא כי הבחור קורא לעצמו PS3 גימר וזה לא בדיוק מעיד על אמינות גדולה אז פתחתי את הדיון לברר מאנשים בפורום שמחוברים לLIVE ?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
http://news.filefront.com/teenager-foils-ps3-thieves-with-samurai-sword/
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו ps2 עם שלט ps1. מה היתרונות של שלט dualshock 2 לעומת השלט שיש לי כרגע והאם שווה לקנות? עוד שאלה בנושא: בשלט יש כפתור "analog" ומתחתיו led שדולק בזמן משחק. למה הכפתור משמש? (כשלחצתי עליו לא קרה כלום) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
-
מקור וקרדיט: http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13692 נינטנדו מפתיעים אותי כל פעם מחדש
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתה אותה כמתנה לאחי הקטן שהגיע לגיל המופלג של 19 הוא חובב מוזיקה ולומד על גיטרה אמיתית אבל רצה להתפנק קצת על זה במקום לתאר את המוצר אתם יכולים לצפות בווידיאו שצילמתי פה - בסך הכל במשחקי גיטר אירו\רוק באנד לWII בהתחלה לא הייתה תאימות כלים בין האביזרים השונים עם הזמן יצאו כלים כמו SHRED AXE שנתנו תאימות בכותרים החדישים ולמעשה חוץ ממיקרופון SHRED AXE זאת הגיטרה הכי זולה לWII כרגע למשחקים כאלו עלה לי רק 150 שקל וזה עוד בארץ בכל מקרה עוד לא יצא לי לשחק בה ולמעשה עוד לא יצא לי לשחק לא בגיטר אירו ולא ברוק באנד ככה שאני לא יעשה ביקורת מלאה אבל בסך הכל זה מרגיש כמו הכלאה של גיטרה בצעצוע -גם מבחינת איכות הבניה וגם מבחינת העיצוב חוץ מזה אני אוהב א…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן בPSP שלי. אחרי כמה זמן שאני משחק או שומע מוזיקה או רואה סרטים (בקיצור, מתעסק עם הPSP), הPSP פשוט קופא. בשביל שהוא יעבוד שוב, אני צריך להוציא את הבטריה ולהכניס אותה מחדש, אבל זה ממש לא הסוף. בדרך כלל, כשאני מנסה להדליק אותו מחדש קורה הדבר הבא: הנורה הירוקה (זאת שאומרת שהPSP דולק) נדלק לשניה, ונכבת. וכול פעם אני צריך לנסות כול מני דברים כדי שהPSP ידלק שוב: להוציא ולהחזיר את הבטריה שוב,להוציא את הכרטיס זיכרון, להוציא אוזניות, להוציא דיסק UMD, וכו.. ואחרי כזה זמן שאני עושה ככה, הPSP נדלק שוב. לפעמים אחרי שאני מנסה כמה דקות להדליק אותו ושוב דבר לא עוזר, אני עושה את הדבר הבא (לא לצחוק, אני רציני לגמרי): אני דופק את הPSP בקיר או מפיל או…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אמרו לי שיש ב360 צ'יפ מובנה, אבל זה לא הגיוני... למה שמייקרוסופט יאפשרו לך להוריד משחקים במקום לקנות?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
עברתי עכשיו מבזק לכבלים ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת של הסוני ורציתי לשאול אנשים עם תשתית כבלים שעובד להם תקין כיצד הם מחוברים(איזה ראוטר ומודם) ובאיזה שיטה(אלחוטי\קווי).
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום כולם האם קיים אמולטור אשר מאפשר להריץ משחקי PS2 על PC? ואם כן, איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי ! רציתי לשאול איך האיכות של האוזניות Turtle beach X12 מבחינת משחקים, סרטים ושירים לאקס בוקס וגם למחשב ? שמעתי שהן טובות, אבל אני חדש בנושא הזה של "אוזניות" חשוב לי שיהיה צליל נקי וטוב, אם יש סראונד עוד יותר טוב.. והכי חשוב, שאני יהיה מרוצה ולא יתאכזב.. מה אומרים ? נ.ב: אני פתוח לעוד המלצות .. בתודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי עכשיו XBOX 360 והוא מדהים! רק אני מגלה קושי במציאת משחק מתאים ל-2 משתתפים. אני מחפש משחקים נחמדים שיתאימו ל-2 שחקים במקביל, משחקי פאן... כמו זה למשל: http://xbox360.ign.com/objects/142/14240366.html תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי NDSL, והמסך העליון עושה ריצודים כאשר הצדפה פתוחה עד הסוף(או כמעט עד הסוף לפני ה"טיק"), כשהיא פתוחה רק חצי אין בעיה, זאת נראה כמו בעיה של חיבור רופף. (של הFLAT CABLE) יש כאן מישהו שיכול לפתוח את הDS ולבדוק מה הבעיה, אם באמת מדובר בחיבור רופף, אז לחזק, אם המסך דפוק אני אקנה מסך חדש ומי שיצור איתי קשר ירכיב אותו. אני מוכן לשלם על התיקון בשני המקרים, גם אם מדובר בהרכבה וגם אם זה חיזוק הכבל. (כבר ניסיתי ללכת לחנויות פרטיות והן לא רוצות לפתוח את הDS, אנג'ויסטיק, מוני ליין, אפטר גיימס) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שוחרר מידע רישמי על העידכון הקרוב ל PS3. נראה שמישהו בסוני החליט להתעלם במפגין מ DIVX7 ולהשאיר אותנו ללא תמיכה ב MKV. חולירות טפויומאט בלאד! הנה סיכום של מה שנקבל ב 2.6: 1. עידכון של גלריית התמונות באופן שיאפשר ניהול חכם יותר של אוסף התמונות לפי חתכים (תאריך, סוג המצלמה שצילמה, צבעים שבתמונה (?!), גילאים/מספר/הבעות פנים שבתמונה(?!). בנוסף תתוסף אופציה ליצירת מצגת תמונות בצורה נוחה וקלה. 2. אפשרות להיכנס ל PSN כאורח ללא חשבון מסודר על מנת לצפות בתוכן הקיים בו. 3. תמיכה ב DIVX 3.11 (אינעל אחותם הצולעת). http://blog.us.playstation.com/2009/01/20/upcoming-ps3-firmware-v260-update/
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הpsp שאני חושב לקנות: 1. אם אני קונה אותו בארה"ב אז הוא עובד על ntsc ואז אם אני אקנה משחקים בארץ בpal והם לא יעבוד או שאין איזורים בpsp? 2. איזה משחקים אתם ממליצים לקנות חשבתי על (burnout, tekken,prince of persia(? 3. איזה אביזרים בשבילו אתם חושבים שחיוניים אני חשבתי על בטריה נוספת, מארז קשיח, זיכרון 2 גיגה. מה דעתכם 4. אם אני קונה מארהב האם היה לי אחריות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לא יודע למה זה עדיין לא פורסם אבל לדעתי זה מצחיק: http://www.youtube.com/watch?v=uh1jB4hVJRg http://youtube.com/watch?v=FMBIpWND99M
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם , ניסיתי לעשות חיפוש על זה אבל לא מצאתי משהו מועיל וקרוב.. אני שואל את השאלה עבור שכן שלי שקנה לפני מספר ימים PES ל PS3 שלו.. והוא אומר לי שהמשחק לא עולה לו והוא מקבל הודעה שיש לו גרסאת 1.51 (או משהו דומה) ושהוא צריך לעדכן לגרסא החדשה.. מאחר ואין לי PS3 ואין לי מושג מה זה אומר ולמה זה קרה אני שואל אתכם כאן.. האם צריך לעדכן את גרסאת הקושחה של ה PS3 ? או שזה לא קשור ? ולמה שמשחק לא יעלה בגלל גרסא ישנה ? מה הקשר ? ובבקשה אם אפשר להסביר לי בממש קצרה איך מחברים את הPS3 לרשת ועושים את העדכון הזה.. (גם אם זה לא קשור לבעיה עם המשחק).. תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע היו לנו כמה דמואים חדשים לשטוף בהם את העיניים, מוזר שכולם היו על טהרת הספורט (אבל מי אנחנו שנבדוק בשיניים של סוס שקיבלנו במתנה) בנוסף יש לנו הפתעה, שי הגב-גבר שמגיח לראשונה בהופעת אורח מיוחדת ומביא לנו סקירה שווה על המשחק המדובר SCRIBELNAUTS ובכלל משמש כשגריר שחקני הDS באשר הם. איתי (השולף הכי זריז במערב) סיים זה מכבר את WET החדש דנדש וממספר לנו עליו ב כ י ף. גם השבוע יש לנו זוכה, הפעם בתחרות גלויות השנה טובה לגיימרים, ברכות לזוכה המאושר (צור איתנו קשר לגבי הפרס שזכית בו ביושר) עבודה יפה, אחינו! בקיצור ולעניין, יש לנו פרק מעניין וארווך מהרגיל ( מעין מהדורה מיוחדת לרגל החגים), א…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20020
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
והיכן ?תודה