עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by eegg,

יש לי כמה שאלות על הpsp שאני חושב לקנות: 1. אם אני קונה אותו בארה"ב אז הוא עובד על ntsc ואז אם אני אקנה משחקים בארץ בpal והם לא יעבוד או שאין איזורים בpsp? 2. איזה משחקים אתם ממליצים לקנות חשבתי על (burnout, tekken,prince of persia(? 3. איזה אביזרים בשבילו אתם חושבים שחיוניים אני חשבתי על בטריה נוספת, מארז קשיח, זיכרון 2 גיגה. מה דעתכם 4. אם אני קונה מארהב האם היה לי אחריות בארץ?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. שלום, אני די שרוף על המשחק pes, וכבר הזמנתי את הpes 2009 לפלייסטיישן 2, והוא יגיע אליי ביום היציאה לחנויות וכו' שזה ב30.10 אך יש דברים שצריך לתקן, וkonami מביאים עדכון של התיקונים, אבל אני אישית לא יודע איך לשים את העדכונים בPS2... חוץ מזה יש גם אתר רשמי אחר, שמביא option file שמתקן את כל הרשיונות וכו'.. וזה חוקי , ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ? נגיד אני צריך לקחת את הכרטיס זיכרון ולחבר אותו למחשב ולהוריד לזה, או לחבר את הPS2 למחשב דרך הUSB ? אשמח אם תעזרו.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by extra-g,

אהלן אני מחפש איפה אפשר לקנות את הדיסק של הwii sports בNTSC, עדיף בארץ כמובן. אפילו יד שנייה. אם אין ברירה אז בחו"ל. לא ספורטס ריזורט או משהו כזה. wii sports, שמגיע עם הקונסולה. פשוט כבר הפכתי את האינטרנט בחיפושים ואני משתגע. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by ברק2000,

היי לכולם קצת ביררתי בנושא והבנתי כמה דברים: * צריך לקנות את ה- JASPER * יש 2 שיטות שידור ועדיף את שיטת ה- PAL * מומלץ לקנות מכשיר חדש ולא להתעסק עם משומשים מישו יכול להמליץ לי על מקום שאפשר לקנות מכשיר כזה במחיר זול? בטוח יש איזה כמה מציאות באתרי מכירות ברשת השאלה אם מישו מכיר כאלה?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by NM,

יש דרך לברר מחירים של הPS3 בארצות אחרות או בדיוטי פרי?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. היי ! רציתי לשאול איך האיכות של האוזניות Turtle beach X12 מבחינת משחקים, סרטים ושירים לאקס בוקס וגם למחשב ? שמעתי שהן טובות, אבל אני חדש בנושא הזה של "אוזניות" חשוב לי שיהיה צליל נקי וטוב, אם יש סראונד עוד יותר טוב.. והכי חשוב, שאני יהיה מרוצה ולא יתאכזב.. מה אומרים ? נ.ב: אני פתוח לעוד המלצות .. בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  7. אני אולי אביא מחול Ps3, אבל אני צריך מישהו שיביא לי אותה בנתיים אין לי, רק איזה מישהו מהעבודה שאין לי קשר איתו,

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  8. אוקיי אז גם ה-PS3 תומך ב-UPnP וגם ה-N95 ויש להם אופציה להגדיר הום סרבר. הגדרתי את כל הנדרש. ויש לי אפשרות לראות את התוכן (סרטונים,תמונות.שירים) של ה-N95 ב-PS3 אך לא להפך (למשל איני יכול לנגן שיר מתוך הנגן מוסיקה של ה-N95 כי הוא פשוט לא מוצא לי אותו אך אני כן יכול לעשות כן דרך הנגן של ה-PS3 אותו הדבר תקף גם לגבי הסרטונים והתמונות) הראוטר שלי הוא Edimax BR-6114WG ניסיתי לבטל את ההצפנה (WPA2) ולנסות ללא הצפנה כלל גם לא עזר, אותו הדבר, אני לא משתמש בפייראול בראוטר ככה שזו לא הבעיה. הינה סרטונים שמדגימים את העניין שימו לב שהם כן מצליחים לראות את התוכן באופן דו-צדדי ולא חד צדדי. סרטון1+מאמר על הנושא והסברים כיצד להגדיר: http://www.thenokiaguide.com/my_weblog/2008/02/playstation…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by arad gonen,

שלום יש לי שאלה לגבי קניית פלךיסטיישן 3 בסין.. השיטה היא סינית ורציתי לדעת האם תהיה אפשרות להפעיל משחקים בארץ או לא?... כי ההפרש מחירים מאוד משמעותי לי... ברק

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by Aurora Borealis,

שלום, קניתי פס3 עם 2 שלטים, ואני צריך כמה משחקים ראשוניים שיהיו לי. הדרישות הן בגדול: עדיפות למשחקים ל2 שחקנים (מצב קו-אופ וכו'). משחקים עם סיבה למשחקיות חוזרת (טרופיז וכו'). עדיפות למשחקים שלא דורשים שעות משחק ארוכות ברצף. ז"א אני רוצה כמה משחקים שישארו אצלי, וחוץ מזה, את שאר הכותרים ה"חמים", אני פשוט אשכיר או משהו. כרגע יש לי את gta4 וfifa9 ואני מתכנן על nfl10

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  11. Started by חן מ,

היי הבעייה שלי לפני שאני קונה היא הטלוויזיה.יש לי טלוויזית CRT די מסריחה למען האמת,אבל מצד שני יש לי LCD במחשב של 19 אינץ. עדיף לחבר אותו לLCD במחשב נכון?ואם אני אחבר לLCD במחשב הגראפיקה תיהיה טובה?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שאני יכול לקבל?הכוונה אני אקבל תמיכה ב720P?יש לו תמיכה גם בFULL HD שזה 1080P או שהמקסימום זה 720P? תודה

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Godmoney,

http://news.filefront.com/teenager-foils-ps3-thieves-with-samurai-sword/

13. לפני שאני סתם מבזבז 300 שקל על משחק, רציתי לדעת אם משחק של פלייסטיישן 2 יעבוד על פלייסטיישן 3. תודה.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. פשוט עכשיו תהיה לי יציאת HDMI ובמקום כל פעם לנתק מהמסך את ה HDFURY (שמחובר ל PS3) ןלחבר את הכבל VGA אני פשוט אחבר רק את ה HDMI משנה משהו ????

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  15. רק אתמול ניסיתי להוריד את הדמו של Crackdown ולקנות את המפות של GeOW2 ולא כל כך הלך, קיבלתי את ההודעה הבאה: (הבהרה: המשתמש אמריקאי) לאחר חפירה רצינית בגוגל הבנתי שמדינות שלא רשומות רשמית בLive (וכמובן שישראל ביניהן) מקבלות את ההגדרות תוכן החמורות ביותר שבאות מגרמניה, בגרמניה אסור להוריד מהLive ולשחק בכל משחק שהוא מעל גיל 18, קודם כל, מה הקטע הזה? למה ממשלה אוסרת עלי, אזרח מעל גיל 18 לשחק במשחקים מעל גיל 18?! זה ממש אסור לפי החוק, הייתי בטוח שדברים כאלו קורים רק באירן. ודבר שני, מצאתי באינטרנט שאפשר לעקוף את זה אם אני אחבר את הXbox 360 למחשב דרך ICS לVPN בארה"ב (או כל ארץ אחרת שזה מותר בה). ועכשיו השאלה שלי באה, יש דרך חינמית לעקוף את ההגבלה המטופשת הזאת? או שרת VPN חינמי?…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  16. לאחר שנטשתי את ה-XBOX למשך כשנה (וגם אז רק שיחקתי בגיטר הירו למיניהם) החלטתי לתת לו צ'אנס נוסף לפני שאחליט למכור אותו, בכל מקרה אשמח להמלצות על משחקים אשר נועדו ל-XBOX בלבד, אם זה היה גם לPC בטוח שכבר חרשתי עליו או שהוא לא עניין אותי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by eegg,

בארץ הווי עולה קצת יותר מ2000 אבל רציתי לדעת אם זה יותר זול לקנות באירופה ולשלוח לארץ (לא ebay(

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by Xilver,

אמרו לי שיש ב360 צ'יפ מובנה, אבל זה לא הגיוני... למה שמייקרוסופט יאפשרו לך להוריד משחקים במקום לקנות?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by stone cold,

טוב כרגע אין עוד תסירטון אז אני קורא את זה- http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6174021&tag=latestnews;title;4 אני כרגע בחלק הראשון וזה מוזר -משחק ספורט אם מד משקל ??? ??? ??? אני חושב שזה יכול להצליח מאוד בארצות הברית אבל תאמת ניראה אידיוטי מאוד טוב מתאים לאמריקאים שמנים [br]פורסם בתאריך: 11.07.2007 בשעה 20:42:48 עריכה -התצוגה של נינטנדו היתה מאכזבת כמו של מיקרוסופט אני חיב להודות :'( :'( :'(המשחק אם המד משקל שמודד גם שיווי מישקל מתאים לאמריקאים בעיקר ובטח ימכור הרבה עותקים וגם קונסולות אבל לגימרים וללא שמנים זה לא צריך לעניין כלום מאריו קארט בתחילת שנה הבא אם מולטיפליר מקוון זה נחמד והיה צפוי וכותרים אחרים שהוכרזו אם תמיכה כמו פיפה לדוגמה זה נח…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by eli89z,

אהלן... יש לי PSP דגם 1001 מעודכן לגרסת m33 3.90 אני לא מצליך להתחבר לאינטרנט משום מה יש לי גם ראוטר של 3com עשיתי סריקה ב-psp מצאתי את הרשת הכנסתי קוד ואת כל שאר הנתונים וכאשר הוא מנסה להתחבר מופיע לי ההודעה הזאת: A Connection Error Has Occurred The connection to the access point timed out. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by huber,

שוחרר מידע רישמי על העידכון הקרוב ל PS3. נראה שמישהו בסוני החליט להתעלם במפגין מ DIVX7 ולהשאיר אותנו ללא תמיכה ב MKV. חולירות טפויומאט בלאד! הנה סיכום של מה שנקבל ב 2.6: 1. עידכון של גלריית התמונות באופן שיאפשר ניהול חכם יותר של אוסף התמונות לפי חתכים (תאריך, סוג המצלמה שצילמה, צבעים שבתמונה (?!), גילאים/מספר/הבעות פנים שבתמונה(?!). בנוסף תתוסף אופציה ליצירת מצגת תמונות בצורה נוחה וקלה. 2. אפשרות להיכנס ל PSN כאורח ללא חשבון מסודר על מנת לצפות בתוכן הקיים בו. 3. תמיכה ב DIVX 3.11 (אינעל אחותם הצולעת). http://blog.us.playstation.com/2009/01/20/upcoming-ps3-firmware-v260-update/

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by huber,

מידע חדש מתחיל לדלוף ברשת לגבי העידכון הבא ל PS3, הנה מה שידוע עד עכשיו: Friends List: * Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds. * Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List. * Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference. Gamer Card & Trophies: * Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic. * Past Trophy information can be viewed in detail by selecting Recent Trophy History option. * Newly aqu…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. Sony's PlayTV out next month, priced at £69.99 It has been revealed that PlayTV, the digital receiver and recorder which utilizes the PS3's hard drive is due out next month in the UK, France, Italy, Spain and Germany and will be priced at £69.99. http://www.thesixthaxis.com/2008/08/12/playtv-6999-next-month/

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  24. אהלן, אני רוצה להחליף את ה PHAT המזדקן שלי בסלים דנדש (ככה גם להמנע כמה שיותר מסיכוי לקבל YLOD, למרות שהפס3 שלי שמור כמו תינוק ועובד ללא רבב כבר מהיום הראשון (pal 40gb). הקיצר, אני רוצה להחליף אותו לסלים לבן או כחול לכן אני שואל.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. מחליף את גירסת המחשב של Modern Warfare 2 עבור גירסת האקסבוקס של המשחק במצב תקין בלבד בשיטת שידור PAL. מחליף את הכל ! כולל הקופסה המקורית שכוללת : * 2דיסקים להתקנת המשחק * חוברת הדרכה שבאה עם המשחק שמאחורה נמצא המספר הסידיקי בכדי לשחק ברשת. * חשבון Steam שנפתח רק בשביל להתקין את המשחק עם פרטים מלאים. * פרטים מלאים של החשבון שכוללים האיימיל של החשבון, סיסמא, שם משתמש, ופרטים לשיחזור סיסמא. מצורפות 2 תמונות של העותק. מאזור המרכז - ליצירת קשר שלחו הודעה פרטית בפורום. או שתשאירו הודעה בנושא בפורום. תמונות להמחשה D: יום טוב.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.