קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה להביא לארץ. יש לי מספר שאלות - 1. זה משתלם מבחינה כלכלית, במיוחד כשלוקחים בחשבון הנחות מקומיות על עדכוני פריצה אם המכשיר נרכש במקום? 2. אין מגבלות בשימוש עם מכשירים שנרכשו בארץ? 3. זו משתמשת בסיסית וחסרת ידע לחלוטין ב-XBOX. איזה דגם מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
עברתי עכשיו מבזק לכבלים ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת של הסוני ורציתי לשאול אנשים עם תשתית כבלים שעובד להם תקין כיצד הם מחוברים(איזה ראוטר ומודם) ובאיזה שיטה(אלחוטי\קווי).
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב אז ככה האח קרוב לסיום התיכון ו7בזמן האחרון יש לו יותר מידי חופש ובגלל שהWII היה מחובר למסך מחשב שלי הוא התחיל לחרוש אליו ולא השאיר לי זמן מחשב ומבחינתי מחשב זה חובה שירים\אינטרנט\סרטים סדרות וכו זה המחשב אז לא היה לי ברירה ונתתי לו לחדר את המחשב טוב לא משנה אני יציק לו גם שאני ישחק בWII > > > המסך שלו לא תומך ב480P אבל נסתדר
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש איזה משחק טניס טוב, אבל שיהיה אפשרות לשחק שניים, יש לי משחק דווקא די נחמד Smash Court Tennis Pro Tournament 2 אבל אי אפשר לשחק בו אחד נגד השני! רק במשחקי זוגות מזה הדבר הזה? קיצר מישהו מכיר משחק טוב? או אחד שלפחות מאפשר משחק בזוגות?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לחבר שלי PS3 (גירסת ה40 ג'יגה) ואף משחק של סוני 2 לא עובד אצלו (מקוריים), קראתי את הנעוץ של"כל סוגי ה PS3 בטבלה נוחה וברורה" אבל לא ממש הבנתי אותה לעומק. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לאיזה תוכנה (אימולטור) לגרום להם לעבוד עליו. יש גם שאלה נוספת באותו הקשר: אם ברצוני לקנות בקרוב סוני 3 שיתמוך במשחקים של סוני 2 (אם יש חיה כזאת בכלל) ככל האפשרי, איזו גירסא אני צריך? יש לי פשוט הרבה מאוד מקוריים (בערך 17) (גירסאת 20 ג'יגה לא באה בחשבון כי אין לה אינטרנט אלחוטי, ובקשר למעבדים... טוב זה כבר נתונים שוליים לדעתי(כמה זה כבר יכול להוות הבדל??)).
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש PS3 וגם טלויזיה LG שהיא FULL-HD בודאות. בהגדרות תצוגה בקונסולה לא הצלחתי להגדיר לו 1080P, המקסימום שזה נותן זה 1080i. הוא מחובר עם כבל HDMI מוזהב. כשבוחרים 1080P זה נותן תצוגה מקדימה ל-30 שניות ויש מסך אפור. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של פלייסטיישן 2 אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חדש- (המכשיר שלי כבר לא מצליח לקרוא אותו...) העתקתי את כל הקבצים שלו וצרבתי אותם דרך תוכנת הצריבה של ווינדווס 7 לדיסק חדש הכנסתי את הדיסק לקונסולה - הופיעה הודעה "הדיסק לא יכול לפעול" מה לא עשיתי בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
והיכן ?תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות קונסולה או אקסבוקס אוps3 אם אני קונה היא תחובר למסך מחשב עם פאנל e-ips בגודל 22 אינץ Dell 2209wa. אני שואל כי רציתי לקנות קונסולה לפני שנה אבל אז השקעתי עוד כסף וקניתי מחשב חזק. עדיין שווה לקנות קונסולה?? ורוב המשחקים של האקס בוקס יוצאים גם למחשב אז זה לא יהיה בזבוז?? ואיזה קבל אני יצתרך לקנות כדי לחבר את האקס בוקס לדל??? תודה...
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן בPSP שלי. אחרי כמה זמן שאני משחק או שומע מוזיקה או רואה סרטים (בקיצור, מתעסק עם הPSP), הPSP פשוט קופא. בשביל שהוא יעבוד שוב, אני צריך להוציא את הבטריה ולהכניס אותה מחדש, אבל זה ממש לא הסוף. בדרך כלל, כשאני מנסה להדליק אותו מחדש קורה הדבר הבא: הנורה הירוקה (זאת שאומרת שהPSP דולק) נדלק לשניה, ונכבת. וכול פעם אני צריך לנסות כול מני דברים כדי שהPSP ידלק שוב: להוציא ולהחזיר את הבטריה שוב,להוציא את הכרטיס זיכרון, להוציא אוזניות, להוציא דיסק UMD, וכו.. ואחרי כזה זמן שאני עושה ככה, הPSP נדלק שוב. לפעמים אחרי שאני מנסה כמה דקות להדליק אותו ושוב דבר לא עוזר, אני עושה את הדבר הבא (לא לצחוק, אני רציני לגמרי): אני דופק את הPSP בקיר או מפיל או…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע היו לנו כמה דמואים חדשים לשטוף בהם את העיניים, מוזר שכולם היו על טהרת הספורט (אבל מי אנחנו שנבדוק בשיניים של סוס שקיבלנו במתנה) בנוסף יש לנו הפתעה, שי הגב-גבר שמגיח לראשונה בהופעת אורח מיוחדת ומביא לנו סקירה שווה על המשחק המדובר SCRIBELNAUTS ובכלל משמש כשגריר שחקני הDS באשר הם. איתי (השולף הכי זריז במערב) סיים זה מכבר את WET החדש דנדש וממספר לנו עליו ב כ י ף. גם השבוע יש לנו זוכה, הפעם בתחרות גלויות השנה טובה לגיימרים, ברכות לזוכה המאושר (צור איתנו קשר לגבי הפרס שזכית בו ביושר) עבודה יפה, אחינו! בקיצור ולעניין, יש לנו פרק מעניין וארווך מהרגיל ( מעין מהדורה מיוחדת לרגל החגים), א…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/07/31/scea-vp-ps3-native-dev-means-better-looking-360-games/
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20020
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב של מועדון הסאדו-מאזו, אחרי הסרטון שמראה את החשפנית עוזבת את הבמה ויוצאת דרך הדלת שמופעלת ע"י הדבר הזה על הרצפה, הבנתי שאני צריך לרצוח מישהו ולשים את הגופה שלו על הדבר כדי שהדלת תשאר פתוחה, אבל איך הורגים אותם? ניסיתי כבר איזה 10 פעמים, רק פעם אחת הצלחתי להרוג אחד מהם אבל האחרים ישר תפסו אותי .... מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש הרבה טובים ששמעתי עליהם כמו GRID.DIRT,BURNOUT PARADISE,Project Gotham Racing 4,PURE אני לא יכול לשחק בכולם אני צריך המלצות למשחק או שניים טובים בג'נר הזה.,
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, רכשתי MSI SPATIUM M480 2TB HS עבור הPS5. לצערי גיליתי רק בדיעבד שההיטסינק גבוה מדי והכונן למעשה לא מתאים רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכונן מבלי המכסה הקטן של הSSD שחוצץ בין הכונן לבין הפלסטיק הלבן של הקונסולה במידה ואי אפשר או לא מומלץ, האם אפשר להחליף את ההיטסינק באחד שיתאים? ראיתי בדיקות בTH שהפעילו את הקונסולה (עם SSD אחרים) עם HS ללא המכסה הקטן והטמפ היו אפילו יותר טובות (למעשה, זה התרחיש הכי קריר שהיה) https://www.tomshardware.com/features/ps5-ssd-upgrade-temperature-testing/3 אשמח לתגובות מניסיון
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתה אותה כמתנה לאחי הקטן שהגיע לגיל המופלג של 19 הוא חובב מוזיקה ולומד על גיטרה אמיתית אבל רצה להתפנק קצת על זה במקום לתאר את המוצר אתם יכולים לצפות בווידיאו שצילמתי פה - בסך הכל במשחקי גיטר אירו\רוק באנד לWII בהתחלה לא הייתה תאימות כלים בין האביזרים השונים עם הזמן יצאו כלים כמו SHRED AXE שנתנו תאימות בכותרים החדישים ולמעשה חוץ ממיקרופון SHRED AXE זאת הגיטרה הכי זולה לWII כרגע למשחקים כאלו עלה לי רק 150 שקל וזה עוד בארץ בכל מקרה עוד לא יצא לי לשחק בה ולמעשה עוד לא יצא לי לשחק לא בגיטר אירו ולא ברוק באנד ככה שאני לא יעשה ביקורת מלאה אבל בסך הכל זה מרגיש כמו הכלאה של גיטרה בצעצוע -גם מבחינת איכות הבניה וגם מבחינת העיצוב חוץ מזה אני אוהב א…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם , ניסיתי לעשות חיפוש על זה אבל לא מצאתי משהו מועיל וקרוב.. אני שואל את השאלה עבור שכן שלי שקנה לפני מספר ימים PES ל PS3 שלו.. והוא אומר לי שהמשחק לא עולה לו והוא מקבל הודעה שיש לו גרסאת 1.51 (או משהו דומה) ושהוא צריך לעדכן לגרסא החדשה.. מאחר ואין לי PS3 ואין לי מושג מה זה אומר ולמה זה קרה אני שואל אתכם כאן.. האם צריך לעדכן את גרסאת הקושחה של ה PS3 ? או שזה לא קשור ? ולמה שמשחק לא יעלה בגלל גרסא ישנה ? מה הקשר ? ובבקשה אם אפשר להסביר לי בממש קצרה איך מחברים את הPS3 לרשת ועושים את העדכון הזה.. (גם אם זה לא קשור לבעיה עם המשחק).. תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/06/23/rumor-does-this-image-show-a-ps3-trophy-screen/ זו יכולה להיות סתם תמונה שמישהו הכין, אבל אם זו הדלפה אמיתית - זה נראה אפילו יותר גרוע משחשבתי
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום תשמעו חבר שלי קנה WII מארצות הברית ולפי מה שהבנתי ממנו הוא חיבר לחשמל(בלי שנאי) ואז שמע בום(לפי מה שהבנתי ממנו הWII לא היה מחובר לכבל) אז השאלה שלי האם זה "מהסוללה" שיש בכבל? ואם כן מאיפו אפשר לקנות אחד כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני נכנסתי להגדרות אינטרנט בWII בחרתי ברשת אלחוטיט ואז ברשת שיש לי בבית(אין בה סיסמה) ואז הוא אומר לי שהוא עושה בדיקה ואז הוא אומר שהבדיקה נכשלה.... למה זה אני צריך לעשות עוד משהו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-