עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by cleric,

אני תקוע בשלב של מועדון הסאדו-מאזו, אחרי הסרטון שמראה את החשפנית עוזבת את הבמה ויוצאת דרך הדלת שמופעלת ע"י הדבר הזה על הרצפה, הבנתי שאני צריך לרצוח מישהו ולשים את הגופה שלו על הדבר כדי שהדלת תשאר פתוחה, אבל איך הורגים אותם? ניסיתי כבר איזה 10 פעמים, רק פעם אחת הצלחתי להרוג אחד מהם אבל האחרים ישר תפסו אותי .... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by stingeR-,

שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. Started by stone cold,

לפני הצבא הייתי צריך בזמנו לבחור קונסולה בשוק של פעם היה PS1 של סוני \סטוארן של סגה \וN64 של נינטנדו שנינטנדו השיקה את הקונסולה שלה היא השיקה אותה אם מאריו 64 וידית אנלוגית לסוני יצא קראש 1 בערך באותה התקופה ולסאטורן יצא משחק חדש לגמרי בשם "לילות" כל המשחקים קיבלו אז ביקורות טובות ובכולם חוץ מ"לילות" יצא לי לשחק בהם אז באופן טבעי מאוד רציתי לשחק בלילות וליראות איך זה ושיצא לWII הייתי חייב לנסות בכל אופן אם היה שוק השכרות מפותח בארץ הייתי ממליץ על לילות בגלל המשחקיות המיוחדת שלו שקשה להסביר במילים זה כמו מרוץ\פלטפורמות\באוויר בפועל כיף לשחק בו בערך שעתיים ואחרי זה הוא משעמם הגרפיקה ברמה של הדרימקסט ואני לא יהיה מופתע אם המשחק פותח לדרימקסט וביטלו אותו עד שהWII ה…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by yosda-boy,

חבר שלי נוסע לאמריקה ואני ביקשתי ממנו לקנות לי XBOX 360. אבל מישהו אמר לי שאולי תיהיה איזה בעיה אם שיטת שידור או משהו כזה, באמת יש כזאת בעיה ואם כן אשמח לקבל פיתרון.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. Started by Godmoney,

http://www.gamerzines.com/

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by ktrumvkvdhs,

שלום. לי יש תפריט כזה: ולחבר שלי יש כזה: איך משנים?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by thebenjamin,

יש לי XBOX פרוץ ואני רוצה לחבר אותו לרשת כדי לשחק עם XLINK וגם לעשות סטרימינג של וידאו מהמחשב.. רציתי לשאול מה אני צריך לעשות כדי לוודא שהמכשיר לא יתחבר לי ללייב ואז אני אקבל באן. תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  8. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע את דעתכם, על הביקורת החדשה שכתבתי, והפעם מדובר במשחק האגרוף החדש מסדרת משחקי פייט נייט. המשחק מבית EA, שהפך לרב מכר בשבועות האחרונים ברחבי העולם, מציג לראשונה מזה למעלה מעשור, את דמותו של מייק טייסון. בכל מקרה הנה הלינק לביקורת, ogelive.net תודה,

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  9. פה יש את הביקורת של גימספוט - http://www.gamespot.com/gamecube/action/warioworld/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews למי שלא מכיר אוריו זה דמות של נינטנדו שהיא כביכול רעה ההפך מי מאריו אוריו הוא גנב ולא שרברב יש לו חיוך מרושע ובמקום להציל נסיכות הוא מחפש אוצרות בכל מקרה הסדרה שלא התחלקה ל2 אם השנים סדרה אחת אפכה לאוסף מיני משחקים שמתחלפים כל כמה שניות והסדרה הקלסית שהיא פלטפורמה פזלים ומוכרת במיוחד בגימבוי וגימבוי אדוונס (שם היא גם טובה מאוד ) בכל מקרה המשחק הזה לא הצליח לתרגם את הסדרה הקלסית לתלת ממד במקום זה זה כמו מאריו קראס בנדיקוט ואוריו ביחד במשחק יש 4 עולמות בכל אחד 2 שלבים ובוס בכל סוף שלב +בוס של עולם +בוס אחרון…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by אלון פ,

שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן בPSP שלי. אחרי כמה זמן שאני משחק או שומע מוזיקה או רואה סרטים (בקיצור, מתעסק עם הPSP), הPSP פשוט קופא. בשביל שהוא יעבוד שוב, אני צריך להוציא את הבטריה ולהכניס אותה מחדש, אבל זה ממש לא הסוף. בדרך כלל, כשאני מנסה להדליק אותו מחדש קורה הדבר הבא: הנורה הירוקה (זאת שאומרת שהPSP דולק) נדלק לשניה, ונכבת. וכול פעם אני צריך לנסות כול מני דברים כדי שהPSP ידלק שוב: להוציא ולהחזיר את הבטריה שוב,להוציא את הכרטיס זיכרון, להוציא אוזניות, להוציא דיסק UMD, וכו.. ואחרי כזה זמן שאני עושה ככה, הPSP נדלק שוב. לפעמים אחרי שאני מנסה כמה דקות להדליק אותו ושוב דבר לא עוזר, אני עושה את הדבר הבא (לא לצחוק, אני רציני לגמרי): אני דופק את הPSP בקיר או מפיל או…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by eranratzon,

שלום יש לי דיסק של פלייסטיישן 2 אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חדש- (המכשיר שלי כבר לא מצליח לקרוא אותו...) העתקתי את כל הקבצים שלו וצרבתי אותם דרך תוכנת הצריבה של ווינדווס 7 לדיסק חדש הכנסתי את הדיסק לקונסולה - הופיעה הודעה "הדיסק לא יכול לפעול" מה לא עשיתי בסדר? תודה

12. טוב אז ככה האח קרוב לסיום התיכון ו7בזמן האחרון יש לו יותר מידי חופש ובגלל שהWII היה מחובר למסך מחשב שלי הוא התחיל לחרוש אליו ולא השאיר לי זמן מחשב ומבחינתי מחשב זה חובה שירים\אינטרנט\סרטים סדרות וכו זה המחשב אז לא היה לי ברירה ונתתי לו לחדר את המחשב טוב לא משנה אני יציק לו גם שאני ישחק בWII > > > המסך שלו לא תומך ב480P אבל נסתדר

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by dahaka,

משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  14. Started by Godmoney,

http://news.filefront.com/teenager-foils-ps3-thieves-with-samurai-sword/

15. Started by matanch,

שלום קניתי ps3 עם המשחק gta iv וחיברתי אותו לטלויזיה עם חיבור רגיל עם הקבל של ה-3 צבעים ושאני מנסה להפעיל את המשחק הוא נותן לי שיגאה "you cannot play this game at the current video output setting. (80028f10" תודה מראש לכל העוזרים!! מתן

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. מעוניין לרכוש מכשיר אחרי הרבה קריאה פה ובועד אתרים הבנתי שהכי מומלץ זה ה 2000 לא יודע איפה כדאי.. ולא מבחינת מחיר כולם דיי דומים. מבחינת אחריות האם יש יבואן רשמי ... האם יש חנויות שניתן לקבל המלצה (מנסיון אישי) בנושא שירות לקוחות....

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  18. טוב אז ככה קניתה אותה כמתנה לאחי הקטן שהגיע לגיל המופלג של 19 הוא חובב מוזיקה ולומד על גיטרה אמיתית אבל רצה להתפנק קצת על זה במקום לתאר את המוצר אתם יכולים לצפות בווידיאו שצילמתי פה - בסך הכל במשחקי גיטר אירו\רוק באנד לWII בהתחלה לא הייתה תאימות כלים בין האביזרים השונים עם הזמן יצאו כלים כמו SHRED AXE שנתנו תאימות בכותרים החדישים ולמעשה חוץ ממיקרופון SHRED AXE זאת הגיטרה הכי זולה לWII כרגע למשחקים כאלו עלה לי רק 150 שקל וזה עוד בארץ בכל מקרה עוד לא יצא לי לשחק בה ולמעשה עוד לא יצא לי לשחק לא בגיטר אירו ולא ברוק באנד ככה שאני לא יעשה ביקורת מלאה אבל בסך הכל זה מרגיש כמו הכלאה של גיטרה בצעצוע -גם מבחינת איכות הבניה וגם מבחינת העיצוב חוץ מזה אני אוהב א…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by andrei21,

לאחרונה פרצתי את ה PS3 וזה חדש בשבילי קראתי שעל מנת להפעיל משחקים אני צריך backup manager איפה אפשר להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  20. יש איזה פאן של סוני שכתב בטוקבק בYNET שמיקרוסופט התחילה לחסום IP ישראלי מהLIVE אני לא יודע אם זה נכון או לא כי הבחור קורא לעצמו PS3 גימר וזה לא בדיוק מעיד על אמינות גדולה אז פתחתי את הדיון לברר מאנשים בפורום שמחוברים לLIVE ?

21. Started by muam,

שמתי לב שערוץ האינטרנט ב-WII נהיה בחינם אז הוספתי אותו. אני גולש מצוין אבל יש רק בעיה אחת, העיברית שם לא בסדר. יש למישהו פתרון?

22. Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  23. עברתי עכשיו מבזק לכבלים ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת של הסוני ורציתי לשאול אנשים עם תשתית כבלים שעובד להם תקין כיצד הם מחוברים(איזה ראוטר ומודם) ובאיזה שיטה(אלחוטי\קווי).

• 3 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.