עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by lmlm,

מקור וקרדיט: http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13692 נינטנדו מפתיעים אותי כל פעם מחדש

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  2. היי התקנתי עידכון 3.40 OE-A ומאז יש לפעמים תקיעות בג'ויסטיקים L ו R השקופים אם במשחקים ואם במערתכ ההפעלה מה עושים? :'( :-[

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  3. Started by andrei21,

לאחרונה פרצתי את ה PS3 וזה חדש בשבילי קראתי שעל מנת להפעיל משחקים אני צריך backup manager איפה אפשר להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by Sa,

שאלה לי, יש לי מסך מחשב DELL U2312M מסך מכובד לכל דבר, האקסובקס מחובר אליו בHDMI TO DVI פייר, על אף שכבר סידרתי את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, המשחקים לא ניראים משהו. האם חיבור HDMI TO HDMI איכותי יותר? ויביא איכות תמונה טובה יותר? שאלה נוספת, אני לא מעוניין לחבר את הבוקס שלי לאינטרנט, האם יש דרך אחרת לעדכן את המכשיר שלי?

5. Started by thebenjamin,

יש לי XBOX פרוץ ואני רוצה לחבר אותו לרשת כדי לשחק עם XLINK וגם לעשות סטרימינג של וידאו מהמחשב.. רציתי לשאול מה אני צריך לעשות כדי לוודא שהמכשיר לא יתחבר לי ללייב ואז אני אקבל באן. תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  6. אם אני אקנה 360 מארה"ב,היא תעבוד לי בסדר עם פאל וזה? וכמה עולה צ'יפ ל360 ומאיפה? תהיה לי בעיה להפעיל משחקים מישראל?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  7. Started by chap123,

שלום ! יש לי את גירסת ה Slim 120Gb והבעייה היא שכאשר אני מעוניין ליצור משתמש חדש הוא מבקש ממני ללכת ללשונית Setting ושמה לעדכן (האפשרות הראשונה) . יצא עידכון 3.30 משהו כזה והוא מתחיל להוריד\ שלא להוריד ורושם פתאום An error occured .... A connection to the Server Cannot be estabblishet .... עכשיו חשבתי שזה בעייה באינטרנט האלחוטי אבל זה לא הגיוני כי יש לו קליטה 65% שזה טוב ואין סיבה שהוא יעשה בעיות בהתקשרות בין הנתב לפלייסטיישן - אבל בכל זאת ניסיתי לעדכן איזה 10 פעמים וכל פעם מתישהו בתהליך הורדת העידכון הוא רושם לי את התקלה הזו עזרה =\... איך הקליטה האלחוטית של הסוני 3?... האם היא מאפשר לשחק ברשת בנוחיות ללא תקלות רציניות?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by bsphere,

התוספת תשלום למכשיר באחריות ישפאר כדאית ? אם לא מכשיר של ישפאר - איפה הכי מומלץ לקנות (באינטרנט או באיזור חיפה) מבחינת מחיר ואחריות. יש מה להתעקש על מכשיר PAL? (המכשיר ישמש למשחקים בלבד) ושאלה כללית - כדאי לקנות PS3 היום לאור ההודעה של ACTIVISION והשמועות על PS3 דק ?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  9. יש לי אפשרות לקנות xbox 360 ב650 ש"ח עם שלט המכשיר ללא זיכרון פנימי. האם שווה לי לקנות במחיר הזה? 2) האם זה יעבוד טוב על פלזמה? 3) האם אני יוכל לעשות שמירות למשחקים אם אין לי כרטיס זיכרון? (כל ה20 ג'יגה וזה..)

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by arad gonen,

שלום רציתי לדעת מה הארד דיסק עושה בXBOX מכיוון שאני חושב לקנות את ערכת הARCADE יש הבדל עם יש לי הארד דיסק או לא כי אני קונה את המכשיר רק בשביל לשחק ולא לשאר האפשרויות... תודה מראש ארד גונן

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  11. Started by lowlow1001,

1. SIMCITY DS - משהו כמו SIMCITY 2000 אבל צבעוני יותר ושליטה וממשק נוחים יותר לא פחות חשוב הומוריסטי מה שהופך אותו לקליל יותר לקונסולה ניידת 2. TRANSFORMERS- גרפיקה PS1 אבל זה ממש לא חשוב המשחק נהדר הרעיון של להפוך למכונית\מטוס פשוט מדליק בוא נאמר יותר כיף מלירות קורי עכביש (סתם כי ספיידרמן איכזב אותי) המשחק לינארי אבל שליטה מעולה ומשחק מהיר מפצים על כך. לאחר משחק בשני הגרסאות אני בוחר בשקרניקים אפל יותר אך עם זאת מטוס יותר טוב ממכונית 3. גולת הכותרת אבל אליה וקוץ בה הוא המשחק הנכסף" Z E L D A" - צבעוני ויפה כמעט כמו בגיימקיוב השליטה עם העט אינטואיטיבית כלכך שלפעמים אני שוכח שיש גם שליטה רגילה בDS בקיצור זלדה כמו שזלדה צר…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by SeaMonster,

העם שווה ליקנות עכשיו PS2?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by yosda-boy,

חבר שלי נוסע לאמריקה ואני ביקשתי ממנו לקנות לי XBOX 360. אבל מישהו אמר לי שאולי תיהיה איזה בעיה אם שיטת שידור או משהו כזה, באמת יש כזאת בעיה ואם כן אשמח לקבל פיתרון.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  14. Started by SmurFin,

איפה לקנות ? ומה ההבדלים במחיר יש דגמים שונים ? עדיף לחכות לדצמבר יהיה צפי להורדה במחיר ?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by dahaka,

משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. Started by stone cold,

לפני הצבא הייתי צריך בזמנו לבחור קונסולה בשוק של פעם היה PS1 של סוני \סטוארן של סגה \וN64 של נינטנדו שנינטנדו השיקה את הקונסולה שלה היא השיקה אותה אם מאריו 64 וידית אנלוגית לסוני יצא קראש 1 בערך באותה התקופה ולסאטורן יצא משחק חדש לגמרי בשם "לילות" כל המשחקים קיבלו אז ביקורות טובות ובכולם חוץ מ"לילות" יצא לי לשחק בהם אז באופן טבעי מאוד רציתי לשחק בלילות וליראות איך זה ושיצא לWII הייתי חייב לנסות בכל אופן אם היה שוק השכרות מפותח בארץ הייתי ממליץ על לילות בגלל המשחקיות המיוחדת שלו שקשה להסביר במילים זה כמו מרוץ\פלטפורמות\באוויר בפועל כיף לשחק בו בערך שעתיים ואחרי זה הוא משעמם הגרפיקה ברמה של הדרימקסט ואני לא יהיה מופתע אם המשחק פותח לדרימקסט וביטלו אותו עד שהWII ה…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by stone cold,

למי שבנה על המשחק- קיבל 7 מגימספוט http://www.gamespot.com/xbox360/action/stranglehold/review.html?sid=6178115&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by doronpascal,

שלום לכם, קניתי עכשיו XBOX 360 והוא מדהים! רק אני מגלה קושי במציאת משחק מתאים ל-2 משתתפים. אני מחפש משחקים נחמדים שיתאימו ל-2 שחקים במקביל, משחקי פאן... כמו זה למשל: http://xbox360.ign.com/objects/142/14240366.html תודה מראש לעוזרים.

19. Started by stone cold,

טוב כרגע אין עוד תסירטון אז אני קורא את זה- http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6174021&tag=latestnews;title;4 אני כרגע בחלק הראשון וזה מוזר -משחק ספורט אם מד משקל ??? ??? ??? אני חושב שזה יכול להצליח מאוד בארצות הברית אבל תאמת ניראה אידיוטי מאוד טוב מתאים לאמריקאים שמנים [br]פורסם בתאריך: 11.07.2007 בשעה 20:42:48 עריכה -התצוגה של נינטנדו היתה מאכזבת כמו של מיקרוסופט אני חיב להודות :'( :'( :'(המשחק אם המד משקל שמודד גם שיווי מישקל מתאים לאמריקאים בעיקר ובטח ימכור הרבה עותקים וגם קונסולות אבל לגימרים וללא שמנים זה לא צריך לעניין כלום מאריו קארט בתחילת שנה הבא אם מולטיפליר מקוון זה נחמד והיה צפוי וכותרים אחרים שהוכרזו אם תמיכה כמו פיפה לדוגמה זה נח…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by stingeR-,

שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  21. Started by NM,

יש דרך לברר מחירים של הPS3 בארצות אחרות או בדיוטי פרי?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by muam,

שמתי לב שערוץ האינטרנט ב-WII נהיה בחינם אז הוספתי אותו. אני גולש מצוין אבל יש רק בעיה אחת, העיברית שם לא בסדר. יש למישהו פתרון?

23. Started by k22,

קניתי גירסאת ג'ספאר של x-box360והמוכר אמר לי שלא צריך את התוספת של המאוורים וחבר שלי אמר לי שחייב שזה יהרס מהר אם לא לקנות או לא תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by ktrumvkvdhs,

שלום. לי יש תפריט כזה: ולחבר שלי יש כזה: איך משנים?

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום אני נכנסתי להגדרות אינטרנט בWII בחרתי ברשת אלחוטיט ואז ברשת שיש לי בבית(אין בה סיסמה) ואז הוא אומר לי שהוא עושה בדיקה ואז הוא אומר שהבדיקה נכשלה.... למה זה אני צריך לעשות עוד משהו? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.