עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אני אולי אביא מחול Ps3, אבל אני צריך מישהו שיביא לי אותה בנתיים אין לי, רק איזה מישהו מהעבודה שאין לי קשר איתו,

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  2. אני יודע שהחוקיות של הדיון על הקצה, אבל עדכון קטן. ב-22 יצא עדכון חדש לווי (לא חובה בינתיים), אשר חוסם משחקים אשר שונו ע"י TC. כמו כן, הוא מבטל ערוצי הוומברו (מה שגורם לפעמים לאי הפעלתו של הווי) ויש שאומרים שגם את הפריילוודר. בקיצור, נדפקנו. אני יודע שזה היה עניין של זמן, אבל זה עדיין נורא עצבן אותי. צפו לעדכון בכל משחק חדש שיצא של נינטנדו, דגש על מאריו קארט. עריכה:

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  3. Started by dragon772,

יש הרבה טובים ששמעתי עליהם כמו GRID.DIRT,BURNOUT PARADISE,Project Gotham Racing 4,PURE אני לא יכול לשחק בכולם אני צריך המלצות למשחק או שניים טובים בג'נר הזה.,

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by extra-g,

אהלן אני מחפש איפה אפשר לקנות את הדיסק של הwii sports בNTSC, עדיף בארץ כמובן. אפילו יד שנייה. אם אין ברירה אז בחו"ל. לא ספורטס ריזורט או משהו כזה. wii sports, שמגיע עם הקונסולה. פשוט כבר הפכתי את האינטרנט בחיפושים ואני משתגע. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  5. עברתי עכשיו מבזק לכבלים ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת של הסוני ורציתי לשאול אנשים עם תשתית כבלים שעובד להם תקין כיצד הם מחוברים(איזה ראוטר ומודם) ובאיזה שיטה(אלחוטי\קווי).

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by eranratzon,

שלום יש לי דיסק של פלייסטיישן 2 אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חדש- (המכשיר שלי כבר לא מצליח לקרוא אותו...) העתקתי את כל הקבצים שלו וצרבתי אותם דרך תוכנת הצריבה של ווינדווס 7 לדיסק חדש הכנסתי את הדיסק לקונסולה - הופיעה הודעה "הדיסק לא יכול לפעול" מה לא עשיתי בסדר? תודה

7. Started by lowlow1001,

1. SIMCITY DS - משהו כמו SIMCITY 2000 אבל צבעוני יותר ושליטה וממשק נוחים יותר לא פחות חשוב הומוריסטי מה שהופך אותו לקליל יותר לקונסולה ניידת 2. TRANSFORMERS- גרפיקה PS1 אבל זה ממש לא חשוב המשחק נהדר הרעיון של להפוך למכונית\מטוס פשוט מדליק בוא נאמר יותר כיף מלירות קורי עכביש (סתם כי ספיידרמן איכזב אותי) המשחק לינארי אבל שליטה מעולה ומשחק מהיר מפצים על כך. לאחר משחק בשני הגרסאות אני בוחר בשקרניקים אפל יותר אך עם זאת מטוס יותר טוב ממכונית 3. גולת הכותרת אבל אליה וקוץ בה הוא המשחק הנכסף" Z E L D A" - צבעוני ויפה כמעט כמו בגיימקיוב השליטה עם העט אינטואיטיבית כלכך שלפעמים אני שוכח שיש גם שליטה רגילה בDS בקיצור זלדה כמו שזלדה צר…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by eegg,

יש לי כמה שאלות על הpsp שאני חושב לקנות: 1. אם אני קונה אותו בארה"ב אז הוא עובד על ntsc ואז אם אני אקנה משחקים בארץ בpal והם לא יעבוד או שאין איזורים בpsp? 2. איזה משחקים אתם ממליצים לקנות חשבתי על (burnout, tekken,prince of persia(? 3. איזה אביזרים בשבילו אתם חושבים שחיוניים אני חשבתי על בטריה נוספת, מארז קשיח, זיכרון 2 גיגה. מה דעתכם 4. אם אני קונה מארהב האם היה לי אחריות בארץ?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  9. היי ! רציתי לשאול איך האיכות של האוזניות Turtle beach X12 מבחינת משחקים, סרטים ושירים לאקס בוקס וגם למחשב ? שמעתי שהן טובות, אבל אני חדש בנושא הזה של "אוזניות" חשוב לי שיהיה צליל נקי וטוב, אם יש סראונד עוד יותר טוב.. והכי חשוב, שאני יהיה מרוצה ולא יתאכזב.. מה אומרים ? נ.ב: אני פתוח לעוד המלצות .. בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

יש לי XBOX פרוץ ואני רוצה לחבר אותו לרשת כדי לשחק עם XLINK וגם לעשות סטרימינג של וידאו מהמחשב.. רציתי לשאול מה אני צריך לעשות כדי לוודא שהמכשיר לא יתחבר לי ללייב ואז אני אקבל באן. תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by Pika007,

למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  13. פשוט עכשיו תהיה לי יציאת HDMI ובמקום כל פעם לנתק מהמסך את ה HDFURY (שמחובר ל PS3) ןלחבר את הכבל VGA אני פשוט אחבר רק את ה HDMI משנה משהו ????

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  14. אם אני אקנה 360 מארה"ב,היא תעבוד לי בסדר עם פאל וזה? וכמה עולה צ'יפ ל360 ומאיפה? תהיה לי בעיה להפעיל משחקים מישראל?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. Started by eegg,

בארץ הווי עולה קצת יותר מ2000 אבל רציתי לדעת אם זה יותר זול לקנות באירופה ולשלוח לארץ (לא ebay(

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  16. שלום תשמעו חבר שלי קנה WII מארצות הברית ולפי מה שהבנתי ממנו הוא חיבר לחשמל(בלי שנאי) ואז שמע בום(לפי מה שהבנתי ממנו הWII לא היה מחובר לכבל) אז השאלה שלי האם זה "מהסוללה" שיש בכבל? ואם כן מאיפו אפשר לקנות אחד כזה? תודה מראש

17. Started by yakir8,

שלום אני נכנסתי להגדרות אינטרנט בWII בחרתי ברשת אלחוטיט ואז ברשת שיש לי בבית(אין בה סיסמה) ואז הוא אומר לי שהוא עושה בדיקה ואז הוא אומר שהבדיקה נכשלה.... למה זה אני צריך לעשות עוד משהו? תודה מראש

18. Started by nizzan7,

שלום, אם אני קונה PS3 בארה"ב המשחקים בארץ יעבדו? מצטער עם כבר קיים דיון. ניצן

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  19. היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!

20. Started by eli89z,

אהלן... יש לי PSP דגם 1001 מעודכן לגרסת m33 3.90 אני לא מצליך להתחבר לאינטרנט משום מה יש לי גם ראוטר של 3com עשיתי סריקה ב-psp מצאתי את הרשת הכנסתי קוד ואת כל שאר הנתונים וכאשר הוא מנסה להתחבר מופיע לי ההודעה הזאת: A Connection Error Has Occurred The connection to the access point timed out. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  21. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24807 שימו לב זה רק ביפן ככה שהנתונים רק מיפן וזה השג מאוד טוב הסדרה הזאת מוכרת טוב גם במערב ככה שמאוד יכול להיות שזה יהיה המשחק הנמכר ביותר לWII בהיסטוריה שלו הסדרה הזאת בעבר מכרה טוב גם הרבה אחרי ההשקה ככה שכרגע זה חצי מיליון ביום אחד אבל המשחק בטח הימכר איזה 3-4 שנים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  22. לפני שאני סתם מבזבז 300 שקל על משחק, רציתי לדעת אם משחק של פלייסטיישן 2 יעבוד על פלייסטיישן 3. תודה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. Started by huber,

http://www.ps3fanboy.com/2008/07/31/scea-vp-ps3-native-dev-means-better-looking-360-games/

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  24. אז ככה לפני שבוע בערך פירסמתי על תקלה חמורה שקרתה לי במכשיר שמלווה בהודעת שגיעה 80010514 שמקורה בכונן הבלוריי כימעט בטוח למזלי היתה לי אחריות של ישפר דווחתי להם על התקלה הנ"ל וכעבור כמה ימים הם לבסוף שולחים תמכשיר לחו"ל ואני לבנתיים מקבל מכשיר חלופי עד שייסתיים התיקון אז לכל מי שיש אחריות על הסוני שלא יחכה בכלל תנצלו במקרה הכי גרוע

• 3 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים