עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. למי שלא מכיר קצת מידע מוויקי - בדרך כלל טוקיו גיים שואו לא חשפה הרבה דברים חדשים כי היא יצאה אחרי E3 ובE3 היו רוב החשיפות השנה E3 קטנה מאוד ולדעתי היתה מאוד מאכזבת -טוב היה צפוי למי שעוקב ולכן יש לי המון צפיות מטוקיו גיים שואו השנה יש הרבה שמועות על משחקים מעניינים שיוצגו בתערוכה השנה ולדעתי זה חובה לכל גימר לצפות בה כי לא משנה אם אתם חובבי סוני מיקרוסופט או נינטנדו אמורים להיות הרבה הכרזות על משחקים חדשים לכל הקונסולות

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by alex15,

מתי יהיה בישראל project natal ??? :s05: כדי לקנות אותו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מדובר במסך מחשב 22" רזולוציה 1650 1. יש לי אפשרות לחבר כבל HDMI אל ה 360 ואז לראות על המסך מחשב ב 720P (לא תומך ב 50HZ בבדיקה שהוא ביצע התמונה זזה ממש הצידה) ,הכבל שיש לי הוא HDfury. או להשתמש בכבל VGA של ה 360. מה עדיף? עקרונית אני מפסיד רזולוציה גם 2. במידה וכן להשתמש ב HDMI אז האם חיבור הכבל VGA בנוסף ל HDMI (על מנת להשתמש ביצאה האופטית), לא יגרום להנחתה מסוימת באות שיוצא מהקונסולה (שימוש בשתי יציאות בו זמנית) אני שואל בגלל שאני משתמש בכבל הזה לחבר את ה PS3 ובכל פעם שאני עובר בין הקונסולות (לא קורה הרבה כי רוב הזמן אני ב 360) אני צריך לסובב את המסך ולהבריג מחדש, חשבתי לחסוך את הטירחה הזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by shaykmp,

כפי שזכור לכם אני מארגן קניה קבוצתית של RB3 לאחר שקיבלתי בפרסום התענינות הרבה תגובות על עניין במשחק ובכלים החלטתי לארגן מה שאני יכול אך כפי שכולנו יודעים היבוא של RB3 חטף בעיות גדולות מלבד אינגויסטיק שמוכרת את הכלים במחיר גבוהה מידי לדעתי ואנדרדוג שקיבלו רק מספר כלים ספורים של קלידים לPS3 וגם הם אזלו שום חנות לא הצליחה לייבא את המשחק ועכשיו הכל השתנה אני דיברתי אם החנות PCGAMES שכפי שידוע בארץ מחזיקה גם במחירים הנמוכים ביותר בכללי בין חנויות המשחק בארץ והם אמרו לי שמתוכנן להגיע משלוח של כל הכלים לPS3 ולXbox 360 והוא מתוכנן להגיע בקרוב מאוד ( 2-3 ימים לאחר סיום שביתת הנמל ) קיבלתי מיהם את המחירים והם ללא ספק המחירים הכי זולים שתמצאו בארץ זה ההזדמנות להשיג את הכלים והמשחק…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by beni125,

אני קונה ps3 ואני מביא ארצה איתו בערך 6-7 משחקים עכשיו חשבתי על משחק מכל קטוגריה נגיד ספורט-fifa09 פלטפורמה lbp יריות-bad company+msg4 ואולי להחליף את הbad למשהו אחר יותר טוב מכוניות-? ועוד משהו או שניים - שלושה משחקים אז אודה לכם אם תעזרו לי לבחור

7. Started by gtabak_37,

LBP יצא לחנויות באיזור איחוד האמירויות הערביות,כווית, קאטאר וכו'. לא מחכים לתאריך השחרור וכבר שיחררו את זה הרבה יותר מוקדם מהצפוי. לפחות לאונליין הם יצטרכו לחכות, כי הוא עדיין לא פועל מושלם. http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26637434

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by TheGame,

שלום תראו הורדתי עכשיו pes9 לסוני 2 עכשיו משהוא יכול לעזור לי ולהגיד איך אני צורב ? מי שיודע בבקשה שיעזור לי ... תודה .

9. Started by gal663,

אהלן חברים! קניתי את המשחק ה - metal gear 4 ל-ps3. זה יישמע קצת דבילי.... אבל אין לי מושג מה עושים, איך יורים, איך הולכים פשוט כלום אני זז עם השחקן שתי מטר ובום הורגים אותי. איפה אני לומד לשחק בו.?? אם יש מישהו שמוכן לבוא אליי וללמד אותי לשחק תמורת תשלום סמלי אני אשמח! תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. ככל שאני רואה יותר סרטים אני יותר רוצה את המשחק הזה... אך בו זמנית פוחד שהמשחק חוזר על עצמו. http://www.gametrailers.com/player/24920.html וגרסאת HD: http://www.gametrailers.com/player/24919.html

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by babaluba,

קניתי משחק בארה"ב והוא לא עובד על ה WII שלי - כנראה בגלל שיטות שונות NTSC ו PAL (ה WII שלי הוא PAL) האם זו הסיבה? מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לחבר ps3 לטלויזית hd ישנה שחיבור הhd היחיד בה הוא dvi-i dual link. חיבור ממיר hd של הוט(לטלוויזיה הכוונה) באמצעות כבל קומפוננט-vga ומתאם vga לdvi עובד ומפיק תמונת hd. האם הוספת מתאם שכזה: http://www.cable.co.il/pl_product~620367~84~142.htm שייצור מערך של שני כבלים ושני מתאמים(מתאם dvi שנכנס לטלויזיה, כבל vga קומפוננט, המתאם הנ"ל וכבל hdmi שנכנס לps3) יאפשר לי לחבר את הps לטלוויזיה ולקבל תמונה באיכות hd? הטלויזיה תומכת ב1080i והסאונד יעבור דרך כבל toslink עם מתאם ל3.5מ"מ. במקרה של המסך(הps יתחבר ישירות אליו בלי קשר למחשב) אני רוצה לחבר את הps באמצעות כבל hdmi ומתאם hdmi לdisplay port אקטיבי: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Y-6321 גם כאן אני אקבל סאונ…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יצאה חבילה חדשה של PSP, חבילת הסימפסונים,עם מכשיר בצבע מחריד (צהוב לבן) והמשחק. תמונה של החבילה: החבילה כוללת:מכשיר PSP SLIM בצבע צהוב לבן,משחק Simpsons, מטען,בטריה וספרי הדרכה.

14. Started by k22,

קניתי גירסאת ג'ספאר של x-box360והמוכר אמר לי שלא צריך את התוספת של המאוורים וחבר שלי אמר לי שחייב שזה יהרס מהר אם לא לקנות או לא תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by alonezer,

אני כנראה מקבל אקסבוקס עם לייב ורציתי לדעת אם בבזק בינלאומי הוא עובד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם. אני מחפש טלוויזיה בגודל של 32"-39". אני צריך שהיו בה 2 יציאות HDMI. 1080P חובה, ואפשרות תליה. אני אחבר אליה ממיר HD וPS4.. אני ממש לא צריך SMART TV וכל מני דברים כאלה.. מחיר : 2000-3400 שח ככה... תודה אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. בחנות שהזמנתי דרכה את ה-PS3 המוכר אמר לי שהפסיקו לייצר את COD:WAW ובמקרה היה להם עותק משומש. האם עדין אפשרי למצוא עותק חדש? לא תיהיה שום בעיה ברשת בשימוש בסיריאל שכזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3621958,00.html

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by AnTiC,

היי! מכשיר פאלקון עלית שקיבל טבעת מוות, מה אפשר לעשות..? שמעתי שאםמתקנים את זה, זה עדיין חוזר..זה נכון? ולמה..??? איך זה קורה שמייקרוסופט לא מצליחים לטפל בבעית התחממות?!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by bagetrek,

מה נסגר איתו ? מתי יוצא כבר ? ולמה הוא נדחה ? (שוב.?!) .. הבטיחו גם עדכון ל-GT5P מאז העדכון האחרון . :-\ כמה זמן עוד נחכה למשחק המושלם הזה שיצא

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by wow,

התחלתי לאחרונה עונה של 82 משחקים ברמה הכמעט הכי נמוכה (PRO) ואני לא מצליח לנצח. בכל המשחקים קורעים אותי. ההתקפה שלי גרועה,אני לא מצליח לעשות תרגילים (למרות שאני משתמש בסטיק הימני) וכל הזמן קורה לי שעושים לי מתפרצת וקולעים או שמוסרים מסירה של כמעט מגרש שלם שם מחכה שחקן שלהם שקולע בקלות. איך אני מגן בצורה טובה וגורם לזה שההתקפה שלי לא תהיה תקועה כדי שאני לא אצטרך סתם לזרוק מרחוק ?? אני אשמח מאוד לעזרה בשחק המדהים הזה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by miaoo673,

זכיתי בWii דרך האינטרנט ורציתי לדעת אם ישנה חנות בארץ, בעדיפות לאיזור השרון, שמוכרת משחקים בפורמט NTSC? גם חנויות מחו"ל מקובלות כל עוד המחירים סבירים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BMW330i,

אני מבקש ייעוץ בקניית PS3, בדקתי מעט, וראיתי שגרסת הSLIM דגם 120 מומלצת, מה דעתכם עליו? והאם כדאי לקנות בדיוטי פרי לעומת המחירים בארץ? מישהו ביקר שם לאחרונה ויודע מה המחיר שם של הדגם הנתון? תודה.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24547

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Nintendo: Wii Shortages 'Could Last Months' - 6.5 Million Already Sold http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15720 פשוט לא יאומן בחלומות הרטובים שלי לא חשבתי שתוך כמה חודשים בודדים נינטנדו תימכור כל כך הרבה :o

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.