קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אחר צהריים טובים לכולם, חבר שלי רוצה לרכוש PS3 ורוצה לדעת על מה ההבדלים בין הגרסאות של ה-40, 60 ו 80 ג'יגה בייט? חוץ מההבדלים שרשומים באתר שב 60 וב-80 יש 4 יציאות של יו-אס-בי 2 (כאשר ב 40 יש רק 2 ) ושיש להם גם כניסה לזיכרון נייד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך אולי להגדיר משהו במכשיר או שרוב המשחקים האמרקאיים יעבדו בלי הגדרה? ואם אפשר שמות של משחקים אמרקאיים שעובדיים באירופאי אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הצלחתי להקים רשת אלחוטית בין המחשב ל PS3, אבל כשאני מנסה להזרים סרט בנהם הוא מחפש "שרת מדיה". על מה מדובר?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 3000 נקודות WII להיות מוכן לשרות הורדות של משחקים קטנים חדשים שצריך לצאת בקרוב אבל כרגע אני עובד קשה ואין לי כל כך כוח אפילו למשחקים יחסית קלילים כמו "לא עוד גיבורים" ככה שחשבתי על משחק מאוד קליל שיהיה לי בימי עבודה קשים אבל משחק שאפשר לשחק הרבה משהו בסגנון של בובל בובל או באותה רמת קלילות למישהו יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות להביא בחודש הקרוב PS3 מארה"ב. רציתי לדעת האם בגרסה האמריקאית קיים שנאי פנימי שיודע לטפל במתח אמריקאי וגם בישראל ? כלומר שאין צורך לרכוש שנאי חיצוני כבד ומגושם להמרת המתח מ 110V ל 220V . אגב, איזה גירסה אתם ממליצים? (לאוו דווקא 40 או 60) - חשבתי על ה 40GB הבנתי שיש חבילות שכוללות סרט וגירסת המכשיר 98006 ויש גירסה אחרת ללא הסרט והיא 98007 שניהם באותו המחיר. מה ההבדלים בין גרסאות המכשיר?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה עברתי לפני כמה ימים את המשחק שחקתי אם האח הקטן בתורות בכל מקרה סך הכל משחק נחמד אבל לא מצוין גרפיקה נחמדה מוזיקה נחמדה מערכת קרבות בסדר אחרי שמתרגלים הכניסו כל מיני דברים מגניבים למשחק ככל שמתקדמים אבל אני לא רוצה לתת ספוילרים מה שעושים במשחק זה פשוט צריך להרוג רוצחים שכירים שלפניכם בדירוג מתחילים מעיר שנראית כמו גרסת LITE -מאוד LITE של GTA אבל אם גרפיקה מצוירת הולכים ל"מבוכים" -יותר נכון אזורים אם הרבה אויבים גנרים ומתחילים לכסח מגעים לבוס הורגים אותו ואז אלה אבל חוץ מזה לפני כל בוס צריך לעשות כסף ויש משימות צד לזה ונכון שזה נשמע משעמם אבל המפתחים הכניסו כל מיני אלמנטים שישמרו על מספיק גיוון ואפשר לחזק את הדמות ואת הנשק הבעיות העיקריות של המשחק ה…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחנות בארץ את המכשיר וגיליתי שהמכשיר הוא יפני, די התעצבנתי (אפילו שסוני עצמה חברה יפנית ) אבל בכל זאת אני ציפיתי לקבל גרסאת pal . הלכתי לחנות ורציתי להחזיר אבל הוא לא היה מוכן כי המכשיר "נדפק " לטענתו. היה שם די בלאגן בחנות בסופו של דבר הוא נשבע שכל משחק יעבוד על המכשיר ואין שום מקום לדאגה, הוא הביא לנו שני משחקים שאחד מהם לא פעם. חזרתי לחנות עם המשחק וגם אותו הוא החליף לי. מאז לא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים חוץ מפרו 2008 ואססין קריד. אני רוצה להזמין משחקים מהאתר PlayAsia כי הבנתי ששם אין מצב שמשחקים לא יעבדו על המכשיר שלי. אני רוצה להזמין את GTA אבל רשום שם שהגרסה היא אמריקאית ואני מפחד להזמין את המשחק ב250 שקל ושהוא לא יעבוד על המכשיר שלי. יש מקום לדאגה ? ו…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=274196 לכשתצא הגירסה הנ"ל (באוגוסט על פי הדיווח) כנראה ארכוש גם XBOX360.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שמוכרת xbox 360 elite (במחיר זול) בחיפה או באזור חיפה (נשר, קריות וכו...)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה המשחק הזה יוצא לXBOX 360 אבל אני מאוד מקווה שיום אחד יצא גם לPC (זיכיון של מיקרוסופט) בעבר שחקתי בראשון ובשני בN64 שראר עוד הייתה חברת צד שני של נינטנדו מאז מיקרוסופט קנתה את ראר ומאז לא היה משחק בסדרה חוץ מלנידות ואלו היו משחקים מסריחים עכשיו סוף סוף מגיע מספר שלוש למי שלא מכיר זה משחק פלטפורמות בסגנון של מאריו הסדרה קצת הומוריסטית וכיף לשחק בה זה הטרילר - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27641 עריכה -רק כרגע ראיתי את הטרילר הזבלים כנראה הפכו את זה בעיקר למשחק אם כלי רכב במקום להישאר משחק פלטפורמות יקוללו מיקרוסופט ויקוללו ראר :pissed:
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה ימים כבל קומפוננט לחבר בין ה LCD לפלייסטיישן 2.על האריזה רשום שזה מיועד לפלייסטיישן 3 אבל המוכר אמר לי שזה אותו חיבור. אכן הגודל של הכניסה של הכבל זהה. רק מה,לא הצלחתי לקבל תמונה וזה למעשה לא עבד. משהו יכול לעזור אולי טעיתי במשהו?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לכל מי שטוען שהקונסולה לא יכולה להדביק מחשבים עדכניים: http://www.videogamer.com/xbox360/world_in_conflict/preview-946.html
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מקווה שכן, כי המלצתי למישהי לקנות לחבר שלה כי במסך טלוויזיה הענתיקה שלנו בבית יש NTSC.... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה כסף יכולים לתת לי על PS2 פרוץ+2 ג'ויסטיקים +כ.זכרון 8 MB ו40 משחקים ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טריילר: http://www.gametrailers.com/player/34647.html March 10, 2009 לPS3 ו360
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 ואני לא מצליח למצוא איך לחבר אותו לטלויזיה פנסוניק TH58PH10
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך מחשב לPS3 יש מתאם HDMI DVI זה יעבוד
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כמה שוקל ה-XBOX 360 Premium+(למרות שקשה לי להאמין שזה ישפיע על המשקל) "קונטרולר נוסף" ו-4 משחקים)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28220 קודם כל לפני שיתנפלו עלי אני רוצה להגיד שאני בדרך כלל לא אוהב משחקים של יוביסופט וחושב שהם הפכו לדומים מידי לEA בכל מקרה דברים כאלו יכולים לרמוז לבאות אני אישית חושב שהרבה מהדברים בPSP מאוד טובים אבל היו יותר מידי טעויות בדרך הכוח חישוב העיצוב המסך האפשרויות זה דברים מאוד טובים הבעיות לדעתי זה יותר מידי פורטים מהPS2 שימוש בUMD נוב אנלוגי גם רק אחד וגם לא נוח (לפחות לדעתי) מחיר של חומרה ותוכנה בהתחלה וזמן בטרייה בכל מקרה נקווה שהתחום רק ישתפר בדור הבא למרות שאני אוהב את נינטנדו הייתי רוצה לראות תחרות שאנחנו הצרכנים נקבל בסוף מוצרים טובים וזולים יותר
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אתמול קניתי והיום ב-Action הוא רושם לי : ORder Shipped מה זה אומר? ולקחתי את המשלוח הכי פשוט (מעטפה צהובה) אז יכול להיות שיקרה למוצר משהו (משחק לסוני 3) שישבר או משהו כזה? וגם תוך כמה זמן זה מגיע בדרך כלל במעטפה הצהובה? ולאיזה סניף הם שולחים את זה? לסניף שבשכונה שלי או בקניון או במקום אחר? כי הם רק שאלו אותי רחוב ומיקוד וזה אבל לא שאלו לאיזה סניף לשלוח ... תודה לעוזרים, מחכה לתשובות...
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך אני יודע שה-PS3 ניהיה כבר חם וצריך לכבות אותו? ועוד שאלה,איך אני מעדכן משחק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו יודע אם כרטיס ווי פוינטס מארה"ב יעבוד לי בווי pal? וגם מישהו מכיר חנות שמוכרים בה כרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה הגיע לי האקסבוקס בשעה טובה וגם המתאם לVGA, הקטע הוא שכשאני משחק על טלוויזיה רגילה אני מרגיש שרואים יותר טוב, יש כאילו משהו מציק בלשחק על הsyncmaster 931bf שלי, ניסיתי כמה רזולוציות ויש משהו די מרוח בתמונה וגם לפעמים כל מיני זוויות חדות על מכוניות כאילו מרצדות.. מישהו יכול לתת לי איזה טיפ על איזה הגדרות לשים אותו? המסך שלי כמובן לא WIDESCREEN אבל נחשב מאוד איכותי בקטגוריה שלו 4:3, עכשיו בהגדרות כן אפשר לבחור רזולוציות שהם לא WIDE אבל אני לא יודע מה עדיף (המסך תומך עד 1280x1024) בנוסף לכך יש גם את האפשרות לבחור Reference Level מישהו יכול להסביר בדיוק מה זה? ועל מה זה משפיע? וכמובן על איזה LEVEL הכי כדאי לי לשים את המסך.. בנוסף לכך אם מישהו התנסה עם המסך הזה לפ…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה בשביל לקוח אחד, שככל הנראה יגיע במוצאי שבת ויתחיל לחפור. מאחר ואין לי כוח להתמודד עם כאלה בעיות בשבת בערב החלטתי להגיע מוכן. הלקוח רכש היום PS3 40GB. הוא מעוניין לחבר את ה-PS3 למסך מחשב דרך כבל DVI-HDMI שרכש בנפרד. פה אין בעיה. הבעיה היא בחיבור הרמקולים. ה-PS3 מגיע עם כבל RCA-PS3 (החיבור הייחודי של PS). אני מאמין שניתן לחבר את הרמקולים דרך יציאה RCA-STEREO נקבה (יציאת אודיו של ה-PS לצד אחד, כניסת סטריאו של הרמקולים לצד השני). השאלה שלי אם ניתן לעשות זאת בזמן שכבל DVI-HDMI מחובר. כאילו שני הכבלים, הכבל של PS וכבל DVI-HDMI מחוברים בו זמנית. אני מקווה שהבנתם את כוונתי ולא סיבכתי אתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-