קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
טוב אחרי כימאת 40 שעות משחק סוף סוף סימתי את מאריו נייר 2 המשחק זה משחק גימקיוב והמשך למאריו נייר 1 שיצא לN64 בזמנו בגדול יש הרבה דברים טובים במשחק כמו שפע של סוגי אויבים שפע של בוסים שפע של עולמות מערכת קרבות כיפית וחלק מהמוזיקה טובה העלילה עצמה נחמדה אבל אם זאת יש גם הרבה בעיות לדוגמה עולם אחד משעמם מאוד שזה עולם שעושים בו עבודת בילוש מטומטמת חלק מהמוזיקות לא טובות אבל הבעיה הגדולה ביותר זה חוסר דיבוב -ויש המון טקסט במשחק בסופו של יום יש חלקים משעממים מאוד אבל גם חלקים טובים מאוד והסוף מצוין למי שאוהב JRPG אם קלילות והומור זה משחק טוב הוא לא באיכות של משחקים אחרים בסדרה ששיחקתי אבל אולי אני אומר את זה כי שיחקתי ברובם אבל להיום אני יתן לו 80 …
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קודם כל, אני הרבה יותר אהבתי את המשחק הראשון. ממש לא אהבתי את הכוון האפל שלקחו את הנסיך התמים שלי (אפשר להשמע קצת יותר גיי מזה ?)... בכל מקרה, פתחתי את המנעול הראשון בשער בדרך אל ה Empress, איכשהו הגעתי לעולם המרכזי והאשה באדום נתנה לי חרב חזרקה יותר. שאני לוחץ ריבוע ריבוע ולא עוזב זה נותן מכה אימתנית למדי. עכשיו, הטעות שלי שיצאתי איכשהו עוד פעם למגדל הראשון (Garden Tower) ולא למגדל השני (Clock Tower)... לפחות אני חושב שזו הטעות שלי. אני עושה את המגדל הזה בלופים עכשיו... זה מאד מתסכל ואני ככה קרוב לזרוק את המשחק הזה לכל הרוחות... מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, האם דיוק נוקם סוף סוף חוזר?! http://www.gamersyde.com/stream_5724_en.html זהו טיזר ראשון למשחק שהוכרז לפני כ10(!!) שנים. האם אכן המשחק היה באמת בפיתוח כל הזמן? האם אפשר להתחיל להכין את הקונסולות והמחשבים למשחק שכל עולם הגיימרים מחכה כבר עשור? מקווה שנקבל עוד מידע בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רוצה לקנות את זה מחר
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
דוד שלי קנה Xbox 360 וכנראה הוא מוריש לי את ה-PS2 שלו אך יש ל-PS2 בעיה קטנה בעינית שקשה לה לזהות דיסקים. כשמכניסים משחק צריך לחכות הרבה זמן, נכנסים לתפריט של ה-PS2 ומחכים שיבוא הסמל של הדיסק (לא תמיד הוא בא חח) ואז לוחצים עליו וזה נכנס למשחק (ש-ע-ו-ת). רציתי לדעת כמה עולה לתקן/להחליף עינית (בערך).
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לדוגמא SAMSUNG 226BW או DELL 2007FP או משו בסגנון קיצר איזה יציאות יש לWII? ואיזה יציאות מביניהם יכולות להתאים למסך מחשב רגיל?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי, אז אני לא ירשום פה את הדברים הפשוטים כמו, מסירה ובעיטה כי את זה כולם יודעים, אני ירשום קצת דברים שדורשים טכניקה בידיים ד"א זה גם תופס לPS3 OK נתחיל... תפיסה בחולצה צריך לבצע את ה כאשר השחקן רץ עם הגב אליכם, וחובה להיות צמוד לשחקן היריב שהוא עם הכדור. כאשר זה קורה לוחצים על LT , זה טוב בשביל להאיט את ההתקפה של היריב, אבל בכללי זה לא עושה הרבה, רק מעצבן את היריב סרטון: שליחה של שחקנים למעלה/למטה מחזיקים את LT+RB (לתקיפה) או LT+RT (להגנה). תסתכלו למטה במסך איפה שרשום השם של השחקן יש מד... כחול, ירוק, אדום וכד'... (כחול-הגנתי ביותר, אדום- התקפי ביותר). שימו לב! יש דרגות של התקפה ולכן תלחצו מה שאתם רוצים ספציפי בהתקפה. כל פעם אחרי התקפה זה משתנה תלוי בהתקפה…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מישהו שיחק במשחק המוזכר לעיל אשמח אם יתן פיתרון לחבר שנתקע במשחק הזה. הוא טוען שהגיע לשלב "כיכר אדומה" או משהו בסגנון והוא פשוט נתקע ואין לו פיתרון איך להתקדם משם הלאה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
למי שלא מכיר בזמנו Goldeneye שיצא לנינטנדו 64 היה אחד ממשחקי הFPS הטובים ביותר ואחד מהראשונים שהיה מבוסס על לעשות משימות במקום סתם לעבור שלבים היה לו גם מולטי (לא מקוון) שנחשב לאחד הטובים ביותר שהיו לקונסולות עד שיצא הילו 1 בXBOX בכל מקרה כנראה הוא יקבל שיפורים ויצא לXBL http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24112 מבחינתי זה מעניין מבחינה נוסטלגית לראות איך הגרסה המשופרת תצא
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם,יצאה חבילה חדשה של PSP, חבילת הסימפסונים,עם מכשיר בצבע מחריד (צהוב לבן) והמשחק. תמונה של החבילה: החבילה כוללת:מכשיר PSP SLIM בצבע צהוב לבן,משחק Simpsons, מטען,בטריה וספרי הדרכה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ואם אפשר איך? האם יש כבלים יעודיים שניתן לקנות וכו'
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24215 השליטה בWII מאוד מתאימה לקווסטים ככה שאני מקווה שיצא טוב
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, לאחר רכישה של כרטיס טלויזיה עם מחברי קומפוזיט (לבן/אדום/צהוב), המכשיר מחובר עכשיו למחשב. רציתי לברר האם ניתן לשחק במשחקי רשת של ה- PS2 בארץ ? מה צריך לעשות ? (מלבד לחבר את המכשיר לראוטר)
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24547
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
השמועות אומרות שזה משהו מפלצתי בערך פי 2 או 3 ממה שאנחנו מכירים במחשב הממוצע. מישהו יודע במקרה? רק לשים לב שהכוונה היא לא ל-FSB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Call Of Duty 3 ל-PS2 (כרגע סיימתי את המשחק וזו הפעם הראשונה ששיחקתי בו, משחק מדהים). שמתי לב שיש אפשרות מולטיפלייר בתפריט הראשי, האם זה אפשרי לחבר את הקונסולה לאינטרנט? (יש לי את הגרסה העבה אם זה עוזר).
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זה בערך השם שלו הוא של Eidos והוא גועל נפש תת רמה מכל בחינה שהיא, גרפיקה של לפני 8 שנים שליטה גרועה, כל המשחק בנוי בצורה גרועה שלא תאמן ממש ממש גרוע. the club יצא לא מזמן מקווה שלפחות הוא יהיה טוב יותר.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ישמח לקבל הסבר חברים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אפשר בבקשה חברים יקרים לדעת אם זה משחק 1 ל WII או כמה ממש פירוט מעמיק יעזור לי להבין קצת פרטים האם זה כמו SEGA וכדומה קצת תמונות יעזרו תודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות בטריות רגילות או נטענות לשלטי ps2 האלחוטיים שקניתי (4 בטריות לשלט) השאלה שלי בעצם האם השלטים האלחוטיים גומרים מהר עם הבטריות(ככה אני יקנה נטענות) ואם הם יגמרו לי כל חצי שנה אז עדיף לי בטריות רגילות זה בשביל אחי הקטן הוא משחק בערך 5-8 שעות ביום תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
למי שלא שמע על המשחק אולי,קבלו סרטון GAMEPLAY במולטי. ניראה מעולה,גראפיקה טובה מאוד! http://www.gametrailers.com/player/31560.html
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי XBOX360 Pal שקניתי בארץ לפני כשנה ולאחרונה אני יותר ויותר מעוניין להתחבר לשירות לייב היות ויש לי גם פלזמה 42" בסלון. אני מעוניין להזמין מחו"ל את המנוי לייב הזה. 1 אני רואה שרשום שם ב-Format שזה NTSC,האם זה יתאים לי ? (יש לי PAL). 2 אני יודע שיש בעיות עם ההירשמות מהארץ אבל אם אני מזמין מחו"ל איך זה בדיוק הולך ? אני רק מכניס איזשהו קוד וזה עובד בלי לדאוג שתהיה לי כתובת נכונה בחו"ל ? 3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המליצו לי על המוכר הזה: http://item.express.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&tr=hp&item=320227566736&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DExpress הוא מוכר גולד לייב ל13 חודשים ללא צורך במשלוח, שעה לאחר הקנייה הוא שולח את השם והססמא של הלייב ללקוח במייל. והוא כמובן מוכר בחצי מחיר מאשר מוכרים בארץ. הבעיה שלמרות שאני רשום לEBAY כשאני מנסה לרכוש ממנו כרטיס אז EBAY מכריחים אותי לרשום כתובת בארה"ב למרות שאני מישראל וכשאני מגדיר כתובת מארה"ב אז הם כותבים שהם לא מצליחים לאמת את הויזה שלי. כבר קניתי פעם עם הויזה שלי מPAYPAL ככה שלא אמורה להיות בעיה.. למישהו יש פיתרון מקורי או קנה ממוכר אחר בEBAY ולא נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-