עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by yot,

קניתי הרגע Xbox ואני רוצה לדעת אם הוא מגירסת ה-65nm. איך אני בודק את זה? ד"א התאריך ייצור הוא מרץ 08 תודה

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  2. http://wii.ign.com/dor/objects/14209897/monster-hunter-tri/videos/monsterhuntertri_vdr_041310.html אני את העותק שלי הזמנתי בהזמנה מוקדמת אבל הוא עדין לא יצא בPAL

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by stone cold,

כן אני יודע שהמשחק כבר ישן אבל קניתי את גרסת השנה וקיבלתי אותה רק היום בכל מקרה -

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by dragon772,

מתלבט בין ה ARCADE לבין ה PRIMUME עכשיו אני יודע שההבדלים זה ה 60 ג'יגה וה כבל קשת ואוזניות... השאלה שלי אם זה שווה הבדל של 350 שקל? שמעתי גם שבג'ספר אפשר לשמור משחקים מלאים על הקונסולה אז זה יתרון בזה שזה לא שוחק תעיינית לא? אשמח לעזרה בנושא.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by dahaka,

כותרת.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by asaf_azar,

אנחנו עוד מעט קונים LCD לסלון. עכישו איזה חיבור הכי טוב בין סוני לLCD?קומפוננט והאם יש הבדל גדול באיכות מאשר קומפוסייט(אדום,צהוב ולבן)? ואיזה חיבורים כדי בכללי והאם אפשר לחבר לו מחשב למסך?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by J0n1,

אני מחפש איזה משחק טניס טוב, אבל שיהיה אפשרות לשחק שניים, יש לי משחק דווקא די נחמד Smash Court Tennis Pro Tournament 2 אבל אי אפשר לשחק בו אחד נגד השני! רק במשחקי זוגות מזה הדבר הזה? קיצר מישהו מכיר משחק טוב? או אחד שלפחות מאפשר משחק בזוגות?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  8. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25434 נינטנדו בהחלט משחקת אותה בכל מה שקשור למשחקים נוסטלגיים כבר כמאת כל הפלטפורמות הישנות מוצגות בחנות

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by gman_il,

חברים, טרם נרשמתי ל- PSN , אני זוכר שיש נושא של איפה לפתוח את המשתמש וכאלה. עכשיו , סביר להניח שאני לא אקנה משחקים דרך ה- PSN אבל כן סביר להניח שאני אוריד Demos. בקיצור , מה עושים? רושמים יוזר ישראלי / אירופאי/ אמריקאי? מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  10. שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by methodman,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29471 המשחק המדובר יהיה משחק בסיגנון גוסט ריקון עם שילוב של גירס נשמע מענין ונחמד אבל השאלה היא כזאת: האם הופכים את העולם של היילו למין מריו ?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  12. (זה המשחק שיצא ב2007 ולא החדש שיצא השנה) טוב אז ככה Crash of the Titans לא בדיוק הרשים בביקורות אבל רציתי לבדוק לבד ההתחלה שלו די מבטיחה גרפיקה יפה וחלקה משחקיו כיפית קצת הומור סך הכל ניראה טוב הבעיה שזה מסוג המשחקים שמה שעושים בהתחלה פחות או יותר עושים לאורך כל המשחק בכל מקרה במקום משחק שעיקרו פלטפורמה המשחק הזה הוא חצי משחק בסגנון GOD OF WAR וחצי פלטפורמה הרבה מהמשחק מתרכז בזה שיש מפלצות שאם מנצחים אותם אפשר לרכוב אליהם בהתחלה זה מאוד כיף אבל מהר מאוד זה נמאס הבעיה שלמרות שיש מבחר מפלצות מכובד רובן דומה מאוד מבחינת משחקיות מה שהורס חלק מהמשחק חוץ מזה המשחק קצר ולרוב לא מאתגר אבל שיש חלקים מאתגרים הם לרוב מתסכלים בכל מקרה להתרחק מהמשחק הזה 5 בסולם…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by snop,

היה לי פרופיל משתמש ששיחקתי בו חודשים, הרווחתי כסף, כוכבים, קניתי ים מכוניות ופשוט יום אחד נעלם הפרופיל משחק ויש לי רק אופציה בעליית המשחק לאפשרויות או יצירת פרופיל חדש. חיפשתי בכל מיני אתרים ולפיהם זה באג ידוע של המשחק עוד מלפני חצי שנה + ועדיין אין לזה פתרון... מה אני אמור לעשות ? המשחק עלה לי 350 ש"ח ופשוט זה ביזיון שחברה כמו EA לא עושה שום דבר למרות תלונות רבות בפורומים רבים ובפורום שלה בפרט. יש למישהו המלצה או משהו להגיד לעזור..? תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by verynoti,

היי חברה לא מזמן הבאתי XBOX360 חדש ואני מעוניין לקנות משחקים בחו"ל או ביתר דיוק ב- PLAY ASIA עכשיו רוב המשחקים שם באיזור NTCS ולא PAL אבל פה הבעיה על רוב המשחקים רשום No Region Protection ולא רשום אם זה בפתוח לאיזור PAL האם אני יכול לשחק במשחקים אלו בלי בעיה של לייב?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  15. היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!

16. אז ככה, ניסיתי לרשום חשבון חדש וגיליתי את הדברים הבאים: בשלב ההרשה המכשיר ישאל אם יש לך LIVE ID או שאתה רוצה ליצור אחת, ניסיתי לתת את הID של המסנג'ר שלי, וקיבלתי הודעה ששירות XBOX LIVE לא קיים באיזור החשבון שלי. ניסיתי ליצור חשבון חדש - נתתי מייל ישראלי וסיסמא - והופ - חשבון חדש ללא בעיה. בנוסף אם יוצרים LIVE ID של מסנג'ר לא ישראלי בוידוס גם הוא יעבוד. הקיצר, ההגבלה קיימת לפי זהות חשבון הLIVE ID.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by 125,

מה זו הגרסה הזאת ? והאם שווה לקנות אותה? יש לה את טבעת המוות או שאין לה? זה מה שחשוב לי

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by zombie,

אני צריך המלצות למשחקיי ספורט לwii כמו פינג פונג איגרוף באוולינג וכל מיני שטויות כאלו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. טוב אז ככה היום עברתי את המשחק בדרך הארוכה ודרך אגב למרות שיש כוכבים שדי חוזרים על עצמם יש גם כוכבים ממש ארד קור שלוקח כמה ניסיונות לעבור כל מיני משימות על זמן \לאסוף 100 מטבעות סגולים\לעבור בוסים אם יחידת אנרגיה אחת בלבד וכו בכל מקרה מקבלים את לואיגי אבל זה לא סתם מאריו בתחפושת למי שזוכר את מאריו 2 ללואיגי אז הייתה קפיצה גבוה יותר וזה מה שיש פה יש לו קפיצה גבוה יותר והוא גם מחליק שרצים מה שנותן יתרון וחסרון מי שרוצה לחרוש יכול לעשות את 120 הכוכבים שוב אם לואיגי אני בינתיים יעבור למשחקים אחרים אבל יחזור מידי פעם לטחון כוכבים אם לואיגי

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by zilbermm,

שלום, ידידה שלי רוצה להביא לארץ. יש לי מספר שאלות - 1. זה משתלם מבחינה כלכלית, במיוחד כשלוקחים בחשבון הנחות מקומיות על עדכוני פריצה אם המכשיר נרכש במקום? 2. אין מגבלות בשימוש עם מכשירים שנרכשו בארץ? 3. זו משתמשת בסיסית וחסרת ידע לחלוטין ב-XBOX. איזה דגם מומלץ? תודה

21. Started by Orsolomon,

היי, אשמח לדעת מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי לבצע MEDIA SHARING בעזרת WMP11 אמרו לי להגדיר STATIC IP ולהגדיר UPnP מה בדיוק צריך? ואיך אני מגדיר אותם בדיוק (רואטר של EDIMAX) תודה רבה, אור

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  22. או שהספק שלו יכול לעמוד גם ב220?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,לחבר שלי יש כמו מן מאוורר שמתחבר ב-USB של הסוני , והוא מקרר את הסוני, הוא אפקטיבי?..... וצריך לשים אותו ליד מקום כלשהו?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by artyom,

חשבתי לקנות XBOX360 או PS3 ויש לי כמה שאלות... אין לי טלויזית LCD וחשבתי לחבר את הקונסולה למסך המחשב (דרך כבל HDMI-DVI) אבל הרזולוציה של המסך היא 1050X1680, האם זה ישפיע איכשהו על חוויית המשחק? הכל יעבוד כרגיל? השאלה השניה היא החיבור לאינטרנט (אחת הסיבות שאני מעדיף PS3, כי לא צריך לשלם כסף על החשבון), אני חייב להתחבר בעזרת חיבור אלחוטי? אין אפשרות לחבר כבל רשת? תודה

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by gangsta,

סימתי תמשחק ולא הבנתי לאיזה תקופה קריטוס חזר ? משהו יכול להסביר לי קצת בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.