קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד hp mini 311 עם כרטיס מסך ION ורציתי לדעת אם אני אוכל להתקין עליו PCSX2 ולהינות מגרפיקה מירבית? ובכלל האמוטלטר היום הגיע למצב שהוא מריץ משחקים במקסימום FPS ואפקטים?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי הבעייה שלי לפני שאני קונה היא הטלוויזיה.יש לי טלוויזית CRT די מסריחה למען האמת,אבל מצד שני יש לי LCD במחשב של 19 אינץ. עדיף לחבר אותו לLCD במחשב נכון?ואם אני אחבר לLCD במחשב הגראפיקה תיהיה טובה?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שאני יכול לקבל?הכוונה אני אקבל תמיכה ב720P?יש לו תמיכה גם בFULL HD שזה 1080P או שהמקסימום זה 720P? תודה
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, מחיפוש וקריאה בפורום יצאתי קצת מבולבל, קראתי שמשחקים אמריקאים ל PS3 שבאים בפורמט NTSC (כאלה שאני מוצא ב EBAY) מתאימים לקונסולה העברית שלי (PAL) , אך סרטי BLUE RAY לא יתאימו. מה שאומר שאין בעיה לקנות משחק מכל חנות ב-EBAY. לעומת זאת ממקורות אחרים אני מבין שישנה בעיה וגם במשחקים מסויימים רשום בכותרת REGION FREE כלומר עובד גם ב-PAL וגם NTSC. אז מה בעצם נכון? אשמח גם לקבל קישורים לחנויות זולות שנרכשו מהן משחקים שעובדים בארץ מאנשים שיש להם נסיון בהזמנה מחו"ל. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי . יש לי אקסבוקס 360 הגרסא הישנה לא הסלים אז אם אני עושה עידכון לאקס בוקס וקונה GOLD אז זה יעבוד כמו בסלים ? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אהלן, בתקופה אחרונה התחלתי לים לב שישנם המון ניתוקים מצד הקונסולה שלי, מדובר בPS3 השמן. לעיתים כאשר אני מנסה לחשק ברשת בGT5, רוב הפעמים המשחק מתנתק לי באמצע, תוך אולי 5-10 דקות, ניסיתי להחליף ראוטר, אותו סיפור. פעם המכשיר היה אצל משתמש אחר בבית, המכשיר היה מחובר עם כבל רשת, בנוסף לכל זה, כל שאר הדברים אשר מתחברים בETHERNET היו גם כן מחוברים כמו מחשב. יום אחד היה קצר במודם, נשרף המודם ובאותו זמן גם הPS3 וגם המחשב היו מחוברים יחד לאותו מודם, לאחר המקרה הנ"ל, כרטיס רשת במחשב הפסיק לעבוד וככל הניראה גם המודם של הPS3. הדבר המוזר הוא שבWIFI הPS3 כן מתפקד, לא הייתי מגדיר להיט אבל מתפקד. כאשר אני בא לחבר כבל רשת הישר מהראוטר שלי לקונסולה ונכנס להגדרות בכדי להגדיר את הקונסולה כחיב…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יצא לא מזמן פרימיום חדש שהמעבד שלו הוא ב- 65 ננומטר ויש לו יציאת HDMI. האם הבעיות שהיו ב- XBOX 360 נפתרו בגרסא הנ"ל- הכוונה היא להתחממות , רעש, וכמובן לבעיה עם המנורות שדולקות שאומרות שהקונסולה הלכה.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני יודע שגם במחשב וגם בXbox 360 יש בעיה של סנכרון בכתוביות בביושוק, אבל חשבתי ששחררו פאטצ' שתיקן את זה, אני מחובר לLIVE והורדתי את הגרסא האחרונה והכתוביות עדיין מחוץ לסנכרון, יש גם את האופציה של הUnlock framerate אני מניח שזה לא קשור לבעיית הסנכרון אבל עם בעיות ובאגים אף פעם אי אפשר לדעת, ויכול להיות שהעובדה שהמשחק מותקן אצלי על הדיסק קשיח מפריעה לסנכרון? איך אפשר לטפל בבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, רק לאחרונה גילתי את האתר ואת הזירה שבה ניתן לדון בהחלפות . מאחר ועד היום לא באמת קניתי משומש רציתי לדעת כמה באמת אתם משלמים/מוכרים או מוכנים לשלם/למכור משומש? אם / בלי חוברת מקורית , עטיפה וכו'... כי מקורי עולה בסביבות 350 פלוס-מינוס 50 שקל לרוב המשחקים ואנשים מבקשים בערך 200 שקל עבורם. תודה יקי
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר PSP לאינטרנט בנתב חוטי ואם כן אפשר בבקשה מדריך
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כשמכניסים דיסקים לכונן ה-BR משחקים או סרטים שום דבר לא קורה. בדרך כלל הכל היה מתחיל לעבוד אוטומטית. בדקתי ובהגדרות מוגדר הפעלה אוטומטית. הנורה הכחולה נדלקת כרגיל כשמכניסים דיבק אבל כלום לא קורה. הצילו! יכול להיות שהכונן נדפק? למה אין שום הודעת שגיאה? איפה מתקנים (מכישר מחו"ל ללא אחריות)
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ראיתי שניתן לרכוש או לפחות כבר להזמין את שתי הגרסאות גם ה4GB וגם ה250GB. עכשיו, כמה זה משנה? מה בפועל השימוש של הקשיח? האם זה מצדיק את ההפרש בעלות של כמה מאות שקלים? המכשיר כמובן לא ישמש כMEDIA CENTER, כלומר לא יאפסן לא שירים ולא סרטים. מבחינת משחקים זה מהותי? מבחינת תכנים שיש בXBOX LIVE, אין לי מושג מה הולך שם גם בתכנים עצמם, הסוג שלהם והעלויות. בקיצור, האם השטח הנוסף מצדיק את העלות?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=XSauPLc4xwk&feature=related נכנסתי לבטא ושיחקתי בזה, שלב מעולה (:
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מתארגנת קבוצה לרכישת XBOX במטרה להוריד את המחיר . כל מי שרוצה לדעת עוד פרטים שיכנס לקישור הבא: (אני לא זה שמארגן את הקבוצה) http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1016632&Highlight=&page=0 מצטער אם הדבר פוגע בחוקי הפורום .
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! מה הענינים ביצז’? אצלנו יותר מבסדר, יש לנו המון במה לשחק (סופסוף) ולא מספיק זמן (כרגיל) אבל תמיד יש לנו זמן בשבילכם. אז התכנסנו והבאנו לכם פרק נוסף מצחיק ומעניין ובו סיקורים של 2 משחקים, 5 חדשות חמות, שאלה שבועית נוספת ולקינוח פירגון כפול… אנחנו בטוחים שאתם מאושרים כמעט כמונו, כל כך מאושרים שקשה לתאר במילים (או שלא ;D) קבלו את פרק מס’ 26 – “משפריץ ניטים” http://pod.icast.co.il/f2088b05-d356-4e3c-9ec4-1deb5e7c73ff.icast.mp3 סקירת משחקים: Peggle Battlefield: Bad Company 2 Beta חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Activision מוסיפה חברה שלישית שתעבוד על כותרי Call of Duty האם נראה בקרוב משחקי 3D וייש…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ראיתי פרסומת בעיתון שמוכרים xbox 360 elite כונן 120 גיגה קורא צרובים. חיבור hdmi במחיר 1749 . השאלה שלי האם זה מחיר טוב? אני לא מבין בזה כלום. רציתי לדעת מה צריך לבדוק לפני שקונים? כי הבנתי שיש כמה וכמה סוגים של xbox 360 . תודה רבה לכולם מראש מוסב זה קורא צרובים?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
באתר כתוב כל מיני מחירים של משחקים לפלייסטישן 3 בין 50- 60 דולר. יש לי חבר שנמצא באוסטרליה ונכנס לחנות של EBGAMES משחק נגיד של פרו אבולושין שעולה באתר כ 60 דולר עולה בחנות עצמה 110 דולר מה ההבדל?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני יודע שהחוקיות של הדיון על הקצה, אבל עדכון קטן. ב-22 יצא עדכון חדש לווי (לא חובה בינתיים), אשר חוסם משחקים אשר שונו ע"י TC. כמו כן, הוא מבטל ערוצי הוומברו (מה שגורם לפעמים לאי הפעלתו של הווי) ויש שאומרים שגם את הפריילוודר. בקיצור, נדפקנו. אני יודע שזה היה עניין של זמן, אבל זה עדיין נורא עצבן אותי. צפו לעדכון בכל משחק חדש שיצא של נינטנדו, דגש על מאריו קארט. עריכה:
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
קניתי הרגע Xbox ואני רוצה לדעת אם הוא מגירסת ה-65nm. איך אני בודק את זה? ד"א התאריך ייצור הוא מרץ 08 תודה
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כל הקרבות ברשת נגד אחרים סובלים מהמון תקיעות, וגם בהתחברות לשרת של SONY יש המון ניתוקים. שמעתי שזה בגלל החיבור לראוטר, אז אחרי שחיברנו למודם פעם היה זה היה חלק כאילו זה בכלל לא ברשת, ואז עוד פעם הכל תקיעות ולא משנה מה גם אם זה מודם וגם אם זה ראוטר. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בלינק הזה יש הסבר ותמונה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23736 למי שלא מבין הלוח אם החדש לוקח פחות חשמל ועושה פחות רעש ובנוסף יש סיכוי פחות גדול לבעיה חומרתית
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
החנות המקוונת של נינטנדו הייתה מבחינתי לפחות אחת מאפשרויות הכי החזקות של DSi. המחשבה על מאות משחקים מקוריים ומשובחים שזמינים להורדה מיידית למכשיר במחיר שווה לכל נפש גרמה לי לרכוש את היחידה הראשונה של DSi שנכנסה אלינו לסניף לפני שנה. בהתחלה מאד התאכזבתי מהשירות. המבחר היה מצומצמם והמשחקים היו עלובים. זה מה שאתם מציעים? איך אתם לא מתביישים? זמן רב חלף מאז. לפני כחודש החלטתי להיכנס פעם נוספת לחנות לראות מה השתנה. המגון עדיין נשאר מצומצם, רוב המשחקים לא שווים כלום, אבל פה ושם הופיעו כמה מציאות. רכשתי נקודות DSi (תהליך מאד פשוט המתבצע דרך המכשיר באמצעות כרטיס אשראי. אין צורך ברכישת כרטיס נקודות) והתחלתי לעשות שופינג. המשחק הראשון - Mario VS Donkey Kong Minis March Again - משח…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://wii.ign.com/dor/objects/14209897/monster-hunter-tri/videos/monsterhuntertri_vdr_041310.html אני את העותק שלי הזמנתי בהזמנה מוקדמת אבל הוא עדין לא יצא בPAL
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי אקס בוקס גירסת ג'אספר והמוכר אמר שלא צריך מאוור וחבר שלי אמר שצריך שאם לא זה נהרס מהר
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי פרופיל משתמש פעיל במיקרוסופט ובXBOX והכל עבד תקין.. כעת שמנסה להיכנס לקונסולה באמצעות הוספת פרופיל הוא לא מאפשר לי להתחבר כלל פשוט זורק אותי לעומת זאת כאשר אני נכנס לפרופיל שלי דרך המחשב הוא מופיע והכל תקין למישהו יש רעיון איך אני מתגבר על כך? תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
כן אני יודע שהמשחק כבר ישן אבל קניתי את גרסת השנה וקיבלתי אותה רק היום בכל מקרה -
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-