קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים לכולם, לפני זמן קצר סיימתי להעלות את הביקורת המלאה לגרסת הפלייסטיישן 3 של משחק ההאבקות החדש, אגדות הרסלמניה. המשחק שמציג את מיטב כוכבי העבר אמור היה להיות תוסף מרענן בתחום משחקי ההאבקות. הנה הלינק הישיר לביקורת, על מנת לקרוא כתבות נוספות, לחצו על הלוגו במרכז העמוד. http://ogelive.wordpress.com/2009/03/30/legends-of-wrestlemania-%E2%80%93-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/ בתודה מראש, אורן נתן.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קודם כול, ראיתי שאין דיון ראשי אז פתחתי נושא חדש. השאלה שלי היא: אני עכשיו משחק AC2. אני כבר בממורי בלוק השלישי בערך, אבל עדיין לא יצאתי מהאנימוס פעם אחת! (חוץ מבהתחלה) מתי אני יוצא מהאנימוס בפעם הראשונה סוף סוף? והאם הקטעים שאתה יוצא ממנו הם קצרים כמו במשחק הקודם? וחוץ מזה, איפו הדאונים שראינו בטריילר, ההריגות היפות, האבק שריפה, הפצצות עשן.. תודה מראש! אלון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לברר כמה עולה צ'יפ לxbox ןאם זה נכון שזה פוגע באיכות המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. שנים מאז שהתעסקתי בקונסולות או בכל סוג של חומרה אחרת בכלל הצבא. ועכשיו לקראת השחרור אני מחפש לקנות XBOX360 וכמו כל חייל בארץ אני מתחת לקו העוני :'( חיפשתי המון וקראתי לא מעט וממה שהבנתי הגרסת ג'ספר היא העמידה ביותר לעומת גרסאות אחרות. השאלה שלי האם זה קריטי להתעקש על הג'ספר? האם זה כ"כ חשוב? כי רוב העסקאות שמצאתי מציעות גרסאות שונות וטיפה ישנות יותר במחיר מציאה. אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון ואולי כמה עצות למה ואיפה לחפש. חשוב לי להגיד שלא חשוב לי ה-LIVE אלא רק שיהיו 2 שלטים פריצה ו-HD מינימאלי. תודה רבה. תום.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות קונסולת wii לילדות בנות 8 ו5. ראיתי בזאפ טווח מחירים די גדול 850 עד 2250 ולא ברור לי מה ההבדלים בטווח הגדול הזה ומה כדאי (רצוי לצמצם את עלות הרכישה לחלקים שפחות משתמשים בהם). איזה קונפיגורציה + מחיר מומלצת (אפשר גם לציין חנות מומלצת)?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקווה שהצלחתי להסביר על הקונסולה בצורה הכי טובה תודה על הצפייה ומקווה שנהתנם מהסרטון (:http://www.youtube.com/watch?v=TtPhwjQrhQ4
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לכל בעלי הPS3 אנא להכנס ללינק הזה ולהצביע על מנת שיוסיפו תמיכה של HD בקבצי MKV לPS3 http://share.blog.us.playstation.com/ideas/2010/03/26/divx-plus-hd-divx-7-certification-for-ps3/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תראו לבד http://www.vgchartz.com/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום קירור, קיבלתי מחבר שלי XBOX 360 עם RROD(תקלה 0022) שתיקנתי(בעזרת החלפת משכה טרמית) ועכשיו עובד. הבעיה שלי היא שאני מקבל 2 נורות אדומות שאחרי חקר בגוגל הבנתי שזה בעיית התחממות של המעבדים. דבר ראשון העברתי את המאווררים של הXBOX לעבוד קבוע על 10V(קיצרתי 2 רגלים ברכיב שמספק להם מתח ככה שהם מקבלים קבוע 10V לא חשוב מה הטמפ'). אחרי זה לקחתי מאוורר 120MM של מחשב והתקנתי אותו על הגג של הXBOX בדיוק מעל צלעות הקירור של הCPU. אחרי כול זה עדיין אחרי 10 דקות של משחק אני מקבל 2 נורות אדומות. מה שכן גיליתי שאם אני מסיר את המכסה התחתון שלו הוא עובד די הרבה זמן... יש למשהו רעיונות מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? אני רוצה לציין שאני יודע שזה XBOX …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1)יש לי שאלה בקשר לתוכנת הצריבה של משחקי WII אני לא יודע אם איזה תוכנה הכי כדי לצרוב בגלל שהקבצים הם קבצי ISO שאי אפשר לפתוח במחשב 2)בקשר לבריק בWII,לפי מה שהבנתי אם אני מוריד משחק NTSC(יש לי מכשיר PAL אם WIIKEY)והWII עושה עידכון אז "הלך" על הקונסולה(זה נכון?) והבנתי שיש גם תוכנה שמונעת בריק בשם:"WII BRICK BLOCKER" מישהו מכיר אותה?יודע אם היא באמת עוזרת? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות אקסבוקס, העניין הוא שאני רוצה לחבר אותו למסך מחשב עם כבל HDMI ועם מתאם לחבר אותו לסאבוופר. האם זה אפשרי? הבנתי שאין בעיה לעשות את זה עם כבל אופטי, העניין הוא שאני צריך שהסאונד יעבור דרך RCA וייתחבר לסאב. עכשיו גם לסאב עצמו אין יציאות RCA, יש לו רק יציאות בננה כאלה כמו של אוזניות (שמתחבר למחשב) יש בעיה מסויימת לחבר ככה את הבוקס למסך מחשב ואת הסאב וופר לבוקס (עם מתאם שמתחבר לקומפוננט בבוקס, ועוד מתאם/כמה מתאמים שמתחברים ליציאות בננה של הסאבוופר ואז עם כבל RCA רגיל)?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב אני פונה לכל מביני העניין - הגיע לי לתיקון XBOX שלא קורא דיסקים- הזמנתי כונן חדש - הגיע הכל טוב ויפה - החלפתי בין הלוחות של שני הכוננים- חיברתי ומה הפלא הכונן לא עובד כמו שצריך - דיסק אחד זה מעלה , דיסק אחד זה מעלה וכותב שיש בעיה בדיסק ואת כל השאר הוא מסרב לקרוא . ניסיתי לנקות את העיינית אבל זה לא עוזר- כל סרטון שהוא ביוטיוב שמדבר על העניין בדקתי אותו- :\ שלחתי מכתב למוכר בקשר לעניין הנ"ל אבל אפילו במידה והוא כן יסכים לשלוח לי כונן חדש/עיינית אני לא ממש מעוניין לחכות עוד חודש . יש איזשהו פתרון קסמים? - ראיתי באחד הסרטונים שמדברים על כיול העיינית על ידיד סיבוב בורג כלשהוא- לא רואים טוב כי זה על 240 P ככה שאי אפשר להבין כל כך הרבה הכונן הוא כונן של PHILIPS_LI…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברצוני לקנות PS4. שמתי לב כי חלק מהחנויות מיבאות קונסולות בעצמן, מה שמוזיל את המחיר. לצורך העניין אני מעוניין לקנות את הקונסולה מ VGS ברמת אביב, הם מוכרים קונסולות שמיבואות דרך ישפאר וגם קונסולות שהם מיבאים בעצמם. בשני המקרים מדובר באותו הדגם ואותו האזור (PAL), שניהם מגיעים עם שנתיים אחריות. ההפרש במחיר הוא כ 300-400 ש"ח. למישהו יש נסיון אם יבואן מקבילי, במקרה הזה VGS, ומימוש אחריות מולם? יש סיבה כלשהי להשקיע את הסכום הנוסף הזה וללכת על אחריות של ישפאר? תודה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צריך אולי להגדיר משהו במכשיר או שרוב המשחקים האמרקאיים יעבדו בלי הגדרה? ואם אפשר שמות של משחקים אמרקאיים שעובדיים באירופאי אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שמוכרת xbox 360 elite (במחיר זול) בחיפה או באזור חיפה (נשר, קריות וכו...)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר רכישה של כרטיס טלויזיה עם מחברי קומפוזיט (לבן/אדום/צהוב), המכשיר מחובר עכשיו למחשב. רציתי לברר האם ניתן לשחק במשחקי רשת של ה- PS2 בארץ ? מה צריך לעשות ? (מלבד לחבר את המכשיר לראוטר)
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ את ה-JOYSTICK הבא: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2277,CONTENTID=8157 האם הוא מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם, חבר שלי רוצה לרכוש PS3 ורוצה לדעת על מה ההבדלים בין הגרסאות של ה-40, 60 ו 80 ג'יגה בייט? חוץ מההבדלים שרשומים באתר שב 60 וב-80 יש 4 יציאות של יו-אס-בי 2 (כאשר ב 40 יש רק 2 ) ושיש להם גם כניסה לזיכרון נייד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני חייב לצרוב את המשחקים לדיסק או שאני יכול להעביר את המשחקים להארדיסק ולשחק? ואם אני חייב לצרוב איך אני צורב, זה קובץ ISO או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ליפני יומים קניתי דיסקים של teac 8.5 ג'יגה הורדתי משחק של xbox למחשב ורציתי ליצרוב אותו. ליפני שצרבתי חבר שלי אמר לי שאני חייב תוכנה מיוחדת אם אני רוצה ליצרוב משחק לxbox והוא גם אמר שכניראה הדיסקים לא יעבדו. האים צריך תוכנה? האים הדיסקים יעבדו? בתודה מראש omer_
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך מחשב לPS3 יש מתאם HDMI DVI זה יעבוד
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל HDMI חדש וראיתי שדרך ebay אפשר לקנות בגרושים.. 7$ +- אבל אני רוצה לשאול לפני כן אם יש סוגים מסויימים שמומלץ לקנות ואם כן מה בדיוק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) [table][tr][td]date:[/td][td]10/02/2013 13:58:55[/td][/tr][tr][td]code:[/td][td]EEEEEEEE80153034 [/td][/tr][tr][td]s: [/td][td]Qtq4…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9b%d7%a4%d7%99-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%aa%d7%9a/
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-