עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/05/19/new-fallout-3-dlc-unveiled/1 Bethesdaהודיעה כי היא מפתחת עוד 2 הרחבות למשחק ובנוסף בקרוב גם בעלי PS3 יוכלו להוריד את כל ההרחבות הקיימות והעתידיות למשחק.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by itai_1813,

יש לי את המשחק Call Of Duty 3 ל-PS2 (כרגע סיימתי את המשחק וזו הפעם הראשונה ששיחקתי בו, משחק מדהים). שמתי לב שיש אפשרות מולטיפלייר בתפריט הראשי, האם זה אפשרי לחבר את הקונסולה לאינטרנט? (יש לי את הגרסה העבה אם זה עוזר).

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. יש לי PS3 ואת המשחק GTA IV. האם יש אפשרות למשחק ברשת? ואם כן אז בבקשה ספרו לי איך כי אני לא מצליח להבין איך... תודה!

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by achiya1,

אהלן אני מעוניין לחבר שלט של סוני PS3 למחשב,לא קריטי אם הוא יהיה אלחוטי או חוטי העיקר לא לשחק עם המקלדת PES.. יש כזאת חיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by tidan26,

שלום! אתמול שיחקתי במכשיר והסוללה היתה אדומה מתי שכיביתי אותו יום לאחר מכן ניסיתי להדליק את המכשיר לחצתי על כפתור ההדלקה כ-5 שניות והוא לא נידלק לאחר מכן לחצתי 10 שניות וגם הוא לא נידלק וגם לאחר 30 שניות הוא לא נידלק מה הסיבה?... ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי דוד שיש לו WII והוא מאוד אוהב אותה. חשבתי לקנות לו את הרובה M16 שיש בחנויות של LOGIC3. רציתי לדעת איזה משחקים מתאימים לזה? ואם יש לו כבר משחק של יריות נניח אז הרובה מתאים לכל משחק?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by sony.,

מתכנן לקנות את המשחק הזה בהשקה של הסוני בתור המשחק הראשון שלי לסוני 4 איך הוא אני יהנה ממנו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם שווה לקנות עכשיו או להמתין במידה ותהיה הורדת מחירים?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום. ראיתי את המתאם הזה : http://www.pcworld.com/article/2933182/the-xbox-one-wireless-controller-adapter-is-exclusive-to-windows-10-for-reasons.html אבל אני לא מוצא איפה לקנות אותו. כרגע אני מחבר מיקרו USB אבל אני רוצה אלחוטי ממש לא נוח לשחק עם החוט.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. קיבלתי שלט אלחוטי עם המכשיר, האם כל פעם צריך לסנכרן אותו מחדש למכשיר? בנוסף אשמח לשמוע המלצות למשחקים שהחברה גם תשמח לשחק בהם... אם זה ביחד או לבד הכל הולך.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. אם אפשר ויש אז גם ראלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by WarNet,

עכשיו אפשר לשחק כמו במציאות שווה לנסות!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת כמה כסף יכולים לתת לי על PS2 פרוץ+2 ג'ויסטיקים +כ.זכרון 8 MB ו40 משחקים ?

14. שנים שלא נגעתי בקונסולות למיניהם, 6-7 שנים לבערך... ויש לי חשק חזק לחזור, בדיוק שאני מברר לגבי מחירים נתקלתי במקרה שעוד חודשיים יוצאת קונסולה חדשה בשם PS4 NEO השאלה הנשאלת היא האם שווה לחכות ומה באמת ההבדלים ביניהם? והשאלה השנייה מן הסתם בשביל חוייה מקסימלית אני חייב טלויזייה חדשה מהישנה שיושבת לי בסלון כבר 10 שנים (והיא גם קטנה 32 אינץ יחסית). התקציב שלי למסך טלויזייה הינו 3,500 - 4,000 שקלים, מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by eliyho,

הורדתי משחק לWII, קובץ קטן בסיומת WAD כיצד ניתן להפעילו ב-WII? וכיצד ניתן לצרוב אותו? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

שלום מישהו אולי יכול להמליץ לי על משחקים טובים לWII לא ספורט כי כבר מגיע איתו מספיק מזה.. אני מתלבט בין ה-MEDAL OF HONOR VANGUARD ל-Medal of Honor Heroes 2 אפשר מז'אנרים אחרים גם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tidan27,

שלום! יש לי כרגע מנוי חודשי שעולה לי 34 ש"ח אני רוצה לעשות מנוי שנתי ל-12 חודשים שעולה 244 ש"ח ב-8 לחודש הבא המנוי החודשי מסתיים וביטלתי את החידוש האוטומתי השאלה שלי מתי אני יכול לעשות את המנוי השנתי מכיוון שרשום לי שב-8 המנוי החודשי יתבטל והאם המשחקים שקניתי מהחנות ימחקו ברגע שהמנוי החודשי יתבטל ויחזרו ברגע שאני יעשה את המנוי החודשי?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. חברה מישהו יכול להביא לי תוכנה או מדריך אייך לתקן או לסדר את הבאן שקיבלתי באקסבוקס כי מיקרוסופט חסמו אותי ואני לא יכול לשחק יותר ברשת אני בטוח שיש פיתרון או מדריך או תוכנה או משהו אשמח לכל מידע

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. הנה המדריך בשביל לראות סרטים ב-PSP: http://www.gamespot.com/features/6120996/index.html?type=tech השאלה שלי איך אני יכול לשים כתוביות על הסרטים של ה-PSP שהסיומת שלהם זה 3GP כידוע??? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום, אני וחבר טוב שלי אוהבים לשחק משחקי SHOOTER ביחד (מסך מפוצל), המשחק האחרון ששיחקנו ביחד היה ARMY OF 2 והוא היה מצוין, אני מחפש משחקים טובים נוספים בסגנון הזה, אשמח לקבל הצעות.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. אני מעוניין (כרגע) לחבר את הps3 ישירות למודם של הוט במקום המחשב אני מנסה לשים שם משתמש וסיסמא או להגדיר אוטומטית וזה לא עובד הוא מאשר את האייפי success אבל לא מאשר את ההתחברות failed אומרים לי שצריך ראוטר אבל זה לא הגיוני כי אפשר גם לחבר אותו ישירות הוט ונטוויזן אמרו לי שאינם חוסמים שום פורטים הכבל שלי r45 רגיל האם לעדכן dns של נטוויזן? לא רוצה סתם לבזבז 200 שקל על ראוטר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asaorgad,

אני צריך שנאי מתח מ 110V ל 220V אבל אני לא יודע כמה VAC אני צריך בשביל הספק של ה XBOX360 כאן יש כמה איזה לבחור: http://www.afik2.com/40284/2102

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by huber,

נראה שעוד משחק מבוסס STAR WARS בדרך אלינו. המשחק שיושק ב 15/9 ישווק ל PS3 ול XBOX360. המשחק שיושק ממבט גוף שלישי יפשר לכם לשחק אביר ג'דיי עם מספר מסויים של כוחות (למשל שליטה ברובוטים). המשחק יבוסס על סידרת הטלוויזיה ששודרה לאחורנה. המשחק שיאפשר אופציית CO-OP יתן לשחקן אפשרות לשחקן את אנאקין סקייווקר ואת הפדוואן שלו. למען האמת - אחרי המשחק האחרון בסידרה שהיה מבחינתי קצת מאכזב אני אישית מנמיך ציפיות. בלינק הבא תמצאו טריילר עם גיימפליי: http://www.joystiq.com/2009/05/09/the-clone-wars-republic-heroes-confirmed-trailer-released/

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by Pika007,

למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  25. השמפחה שלי לפני כמה זמן קנתה WII באמריקה (.... :) הם למדו בדרך הקשה שין משחקים שאפשר לקנות בארץ ויפעלו על זה כמו שצריך, השאלה- האם יש חנויות שמוכרות משחקים לWII בגרסה של ארה"ב? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.