עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. ps2 דק+ שתי שלטים +זיכרון 8 +eyetoy+ ציפ מובו+ SMS Simple Media System for Playstation 2+ uLaunchELF ואת המשחקים הבאים gta sa god of war 2 cod3 playsport-eyetoy splinter cell double agent yakuza manhunt2 god of war 1 gun dragon ball z 3 מקורי hitman234 resident evil 4 alien hominid getaway Teenage Mutant Ninja Turtles gran turismo worms okami destroy all humans 2 scarface Metal Gear Solid 3 bully beyond godandevil Tekken 5 simpson hit and run ico metal slug ghost recon final fantasy saybira kingkong spider man rayman silent hill4 jakks play3 eyetoy naruto sillent hill3 nfl football final fight zote Shadow of Colossus kinetic combat eye toy Dragon Ball Z: Budokai Tenkaic…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by huber,

עד בערך האמצע הייתי בטוח שזו תערוכה של סוני בלבד http://www.gametrailers.com/player/40996.html

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by Cable,

טוב זה היה דיי ברור שזה יקרה מתישהו בזמן הקרוב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478733,00.html

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by simonsix,

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=20239 המשחק הולך להיות כנראה ארוך מאוד

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by abaganuv,

הבנתי שיש משחקים שהם למשל NTSC/J והם יכולים לעבוד על מכשיר PAL 1. האם זה נכון 2. האם יש לזה השפעה על XBOX LIVE יש לי מכשיר PAL משתמש רשום UK

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by Rondh,

סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by ofir_mim,

סוף סוף הוא הגיע רוק בנד לפוסי3 אצלי בבית משחק ענק חובה לכל מי שאוהב את GUITAR HERO ועכשיו לשאלה: למישהו יש מושג אם פתרו את הבעיה שאי אפשר להשתמש בגיטרה של GH3 בRB?

8. NINTENDO הודיעה כי תחלק בחינם את הכיסוי שמגן על השלט מנפילות לבעלי הקונסולה http://www.dailytech.com/Nintendo+Offers+Free+Wii+Remote+Jackets+to+All+Wii+Owners/article9126.htm להזמנת הכיסוי בחינם ניתן לגשת ל: Wii.com או nintendo.com או לצלצל ל 1-866-431-8367 או למי שמתכוון לקנות את הקונסולה בקרוב לחכות עד 15 באוקטובר כשאז יתחילו לשווק את הקונסולה עם הכיסוי

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by lev-27,

החנות המקוונת של נינטנדו הייתה מבחינתי לפחות אחת מאפשרויות הכי החזקות של DSi. המחשבה על מאות משחקים מקוריים ומשובחים שזמינים להורדה מיידית למכשיר במחיר שווה לכל נפש גרמה לי לרכוש את היחידה הראשונה של DSi שנכנסה אלינו לסניף לפני שנה. בהתחלה מאד התאכזבתי מהשירות. המבחר היה מצומצמם והמשחקים היו עלובים. זה מה שאתם מציעים? איך אתם לא מתביישים? זמן רב חלף מאז. לפני כחודש החלטתי להיכנס פעם נוספת לחנות לראות מה השתנה. המגון עדיין נשאר מצומצם, רוב המשחקים לא שווים כלום, אבל פה ושם הופיעו כמה מציאות. רכשתי נקודות DSi (תהליך מאד פשוט המתבצע דרך המכשיר באמצעות כרטיס אשראי. אין צורך ברכישת כרטיס נקודות) והתחלתי לעשות שופינג. המשחק הראשון - Mario VS Donkey Kong Minis March Again - משח…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by noambar,

אמא שלי חוזרת מחר מצרפת והיא קנתה לי גיטר הירו 3 לאקס בוקס 360. הבעייה שיש לי אקס בוקס 360 אמריקאי ולא אירופאי, אתם יודעים אם המשחק יעבוד?

11. אם כן כיצד עושים זאת??

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  12. שלום, 1. כרגע עוד אין לי טלוויזיה HD, אבל האם כשתהיה לי, יהיו לי בעיות עם ה-NTSC וה-PAL בסרטי BLU-RAY? 2. האם אפשר להעתיק משחקים לכונן הקשיח ולהריץ אותם משם באופן מלא? 3. האם אפשר להעתיק סרטים לכונן הקשיח ולצפות בהם משם? ואולי השאלה העיקרית, האם בכלל משתלם לקנות כיום PS3? או שעדיף לחכות עוד?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by alex15,

אני לא יודע בעיקר מה ההבדל בין סוגי ה XBOX 360 אני יודע רק שלעליתה יש 120 GIB ולארקאדי אין הארד דיסק . רק זה אני יודע אם יש משהו אחר אני אשח לדעת . וגם אני לא מבין מה זה עם JASPER או בלי JASPER .? אני אפרט פה מה אני צריך מה XBOX 360 שלי . 1-אני מתכון לשחק משחקים חזקים שדורשים גרפיקה מעולה . 2-אני מניח ששיטת השידור תהיה PAL כי בישראל השיטה היא PAL ולא NTC 3-הקונסולה תתחבר ל PILOT שיש לו גם יHDMI וגם S-VIDEO- VGA -VGA AUDIO- VIDEO IN - 4-אם אני אקנה את הקונסולה ואשים בה שתקרא לא מקוריים אז אוכל לשחק ב INTERNET ובאיזה כי יש LIVE ויש LIVE GOLD . 5-אני מתכון לשחק משחקים שדורשים כוח בקונסולה וגרפיקה מעולה . 6-מה הקטע ב HDMI . 6-מאיזה חנות כדאי לקנות באיזור השרון ראיתי שיש G…

14. Started by lisly,

אני מעוניין לקנות שלט אלחוטי לPS2, השאלה שלי האם כדאי לקנות בכלל, האם הוא לא עושה בעיות? נח ? ושאלה נוספת בעצם של איזה חברה מומלץ של AIRSTYLE שמעתי טוב וגם של SEGA, תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  15. Started by h_yoav,

אני קונה שבוע הבא ps3 ורציתי לדעת איזה משחקים ממוצלים יש גם לפי נסיון שלכם אם שיחקתם וגם לפי ביקורות הסגנון יכול להיות פעולה מירוצים ספורט רק לא כאלה בסגנון דיאבלו... תודה יואב

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  16. תראו למה למרות כל ההגנות עדין קונסולות ומכשירים אחרים נפרצים בסרטון המסוים הזה זה הכנת ציפ לWII (אסור לדבר פה על הפריצות עצמם ומשחקים פרוצים אז בבקשה לא לגרור לזה את הדיון ) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38118 בקיצור מפעל רציני והיטקי מיצר ציפים לא אקרים במרטף

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  17. http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-two-years-later/ המאמר הבא משווה בצורה אובייקטיבית ועובדתית בין שני הקונסולות כיום. המאמר לוקח את 2 הקונסולות אחרי כל מקצה השיפורים והשינווים שהן עברו בשלוש שנים מאז השקתן ומבצע השוואה ישירה ככל האפשר בנהן. בהחלט מאמר מומלץ לכל מי שמתלבט בין שני הקונסולות.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לי NDSL, והמסך העליון עושה ריצודים כאשר הצדפה פתוחה עד הסוף(או כמעט עד הסוף לפני ה"טיק"), כשהיא פתוחה רק חצי אין בעיה, זאת נראה כמו בעיה של חיבור רופף. (של הFLAT CABLE) יש כאן מישהו שיכול לפתוח את הDS ולבדוק מה הבעיה, אם באמת מדובר בחיבור רופף, אז לחזק, אם המסך דפוק אני אקנה מסך חדש ומי שיצור איתי קשר ירכיב אותו. אני מוכן לשלם על התיקון בשני המקרים, גם אם מדובר בהרכבה וגם אם זה חיזוק הכבל. (כבר ניסיתי ללכת לחנויות פרטיות והן לא רוצות לפתוח את הDS, אנג'ויסטיק, מוני ליין, אפטר גיימס) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=337451 וזה אחרי שהם הכחישו את השמועות נמרצות. החברה הזו פשוט זוועה. עכשיו בעלי ה XBOX יוכלו סוף סוף לקבל מה שבעלי ה PS3 קיבלו מובנה במכשיר - אם הם ירכשו עוד כונן חיצוני. םתרון עקום לדעתי.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by shimon1,

אהלן חברה לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אני מקווה שזה בסדר כאן.. השאלה שלי היא למה כשאני מחבר את הPS3 שלי לטלויזיה haier l26r1 רואים מצויין, חלק צבעים יפים והכל אבל כשאני מחבר את הממיר של יס מתחילות הבעיות.. יש מריחות בתמונה..יש כמו אפקט של צריבה מוזר מישו יכול להסביר לי למה זה? ותשתדלו בלי תגובות כמו איך קנית את הטלויזיה הזאת וכו'.. תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  21. http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20090317223202_Nvidia_Extends_PhysX_Licensing_Agreement_with_Sony_Computer_Entertainment.html למי שלא יודע, נווידיה רכשה ב 2008 את חברת Ageia והשתמשה בטכנולוגיה/פטנטים שהחברה יצרה בשביל ליצור את PhysX - שזה בעצם יישום של חוקי הפיזיקה במשחקים תוך שימוש בחומרה ייעודית (מעבד, מאיץ גרפי). מסתבר שסוני רכשה עד היום את הזכויות להשתמש בטכנולוגיה הזו מהחברה שנרכשה ע"י נווידיה ולכן בעת סיום החוזה פנתה סוני לנווידיה והאריכה דרכה את השימוש בטכנולוגיה לעוד 4 שנים. מה זה אומר בעצם? שכיום על מי שמפתח משחק ל PS3 יוכל ללא תשלום לממש את ה PhysX במשחקים שמפותחים לקונסולה תוך שימוש במעבד ה CELL לביצוע החישובים הנחוצים. אם אתם זוכרים - המשחק MIR…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  22. שלום. יש לי בעיה עם הפיפא 2010. הבוקס קופא לי ולא מגיב לכלום (כולל הלחצן הראשי) באמצע שאני משחק בפיפא 2010 ואני חייב לכבות את הבוקס מהלחצן שעל האקסבוקס. הלחצן הראשי בשלט לא מגיב גם הוא. דבר דומה קרה לאחי לפני שבועיים ב PS3 והוא פשוט הסיר והתקין מחדש את המשחק (בלי למחוק שמירות) והכל הסתדר. איך אני מוחק את הפיפא בלי למחוק שמירות? ואיך אני מגבה את השמירות? ניסיתי להכניס דיסק און קי אבל הבוקס לא מזהה אותו. חייב עזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by m_g,

???

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by yair67,

אהלן, יש לי טלויזית FULLHD - sony bravia v5500 40 inch כיוונתי את הסוני שיהיה על 1080I (או P, הגבוהה מבינהם) ובמסך התפריט הכל עובד סבבה, כאשר המשחק עולה זה משנה ישר ל720P. מה הבעיה? :< המשחק הוא INFAMOUS. צריך לציין שהקונסולה עבדה לפני זה עם טלויזיה ישנה יותר שהייתה HD READY. תודה מראש, יאיר.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by SyLeR,

שלום. יש לי PS3 ואני לא מצליח לשחק ברשת. אני כן מצליח ליגלוש בחנות של הPS3 בלי שום בעייה. כמו כן, אני גם יכול להוריד דמואים ללא בעיות... רציתי ליבדוק מול הספקית שלי, אם הם חוסמים לי פורטים מסויימים והם ביקשו ממני להביא להם כתובת IP. איך אני יכול לדעת מה הכתובת IP במשחק בPS3?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים