קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי דיסק חיצוני(fat 32) עם מוסיקה שאני רוצה להעביר לסוני, הענין הוא שאני מצליח להעביר הכל אבל הסוני לא מתייחס לתיקיות ופשוט מעתיק את כל השירים ללא סדר מסויים, איך אפשר להעביר את המוסיקה כפי שהיא מסודרת בדיסק -כלומר לכל אלבום יש תיקיה משלו עם שם האלבום והלהקה. תודה,
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הפיפא 2010. הבוקס קופא לי ולא מגיב לכלום (כולל הלחצן הראשי) באמצע שאני משחק בפיפא 2010 ואני חייב לכבות את הבוקס מהלחצן שעל האקסבוקס. הלחצן הראשי בשלט לא מגיב גם הוא. דבר דומה קרה לאחי לפני שבועיים ב PS3 והוא פשוט הסיר והתקין מחדש את המשחק (בלי למחוק שמירות) והכל הסתדר. איך אני מוחק את הפיפא בלי למחוק שמירות? ואיך אני מגבה את השמירות? ניסיתי להכניס דיסק און קי אבל הבוקס לא מזהה אותו. חייב עזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות שלט אלחוטי לPS2, השאלה שלי האם כדאי לקנות בכלל, האם הוא לא עושה בעיות? נח ? ושאלה נוספת בעצם של איזה חברה מומלץ של AIRSTYLE שמעתי טוב וגם של SEGA, תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/11/03/who-sony-sells-music-videos-on-xbox-360-not-ps3/ מי אמר שהעולם הגיוני? אותי אישית זה מצחיק ומעציב בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם יש משחקי CO-OP בסגנון Gear על ה PS3?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום... יש לי בעיה עוד מאז שקיבלתי את הPS3 כבר חודשיים שלוש... נגיד אני מתחבר לרשת בPS אז כל פעם הוא מנתנתק לי אחרי כמה זמן. זה מאוד מפריע לי ואני לא יודע מה הסיבה לכך , בנוסף כל הזמן יש לי לאגים במשחקים -לדוגמא בGTA יש דיילי ולאגים... יש לציין שאני משתמש בנתב (של בזק , RTA 1025 אם זה חשוב) והמרחק בין הסוני לנתב זה בדיוק קומה אחת , כיאלו הסוני למטה והחדר שלי עם הנתב בדיוק מעליו. כשאני משחק , או כשזה נתקע כמובן שאין אף תוכנה פועלת במחשב ואין הורדות או תוכנות שיתוף .. אולי צריך לפתוח פורטים או משהו ? רק אני אציין שאח שלי מחובר לראוטר הזה ואין לו התנתקויות בכלל..
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אם אני רושם שאני מארצות הברית ואז אני משחק און-ליין נגד אנשים אז זה יתחבר לשרתים של ארצות הברית או לשרתים הקרובים?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המטרויד החדש אבל יש לי קונסולת PAL מישהו יודע אם יצא כבר או מתי יצא המשחק בגרסא זו? אם כבר יצא, אפשר לינק?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, גילוי נאות: אין לי מושג מזה xbox. התבקשתי לרכוש לילדה בת 8 מכשיר xbox וין לי מושג מהם הפרמטרים לאיכות המכשיר ומחירו בהתאם. קיים נפח דיסק? נפח זיכרון? מהירות מעבד? איזה מותג כדאי לרכוש? מה המחיר המומלץ? היכן מומלץ לרכוש? רצ"ב תמונה של משחק שהתבקשתי לרכוש עם ה xbox. ניתן לרכוש את המכשיר עם המשחק? יש לקנות בנפרד? כמה צריך לעלות משחק? מגיע עם cd rom? ניתן לצרוב? להוריד מהאינטרנט? תודה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאחרונה קנו לי במתנה XBOX 360 מוסבת (לא חוקי, אני יודע, תקראו עד הסוף). מכיוון שאני מעוניין לשחק גם במולטיפלייר, בכוונתי לקנות משחקים מקוריים. השאלה שלי היא כזאת - האם יש סכנה לבאן מהלייב אפילו כשמדובר במשחק מקורי רק בגלל שהקונסולה מוסבת?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20933 זה לא רק נגד פירטיות היו חנויות שמכרו הלו 3 לפני ההשקה הרישמית ואנשים שקנו תמשחק לפני יכולים לקבל באן ממש שרות לקוחות נהדר יש למיקרוסופט :lol:
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בנתיים את סוניק 2 סטרייט פייטר 2 מורטל קומבט 3 קפטן אמריקה סימסון TAZ MANIA טסט דרייב 2 XMEN 2
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
טוב אלחמתי את הכבל של המתפסת לשלת של הPS אחשב אני בה להוריד את הדריברים .. פיתום אין דריבירים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 קיצר מישהו יחול להשיג לי ???:X נ.ב עם זה לא קשור לפה אז תאבירו את זה למקום שכן יוכלו לאזור תודה REPT0R
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חוקית כמובן , ואפשרות לעשות זאת בארץ, כי יש משחקים שפשוט לא קיימים בחנויות בארץ כמו gta למשל , האם מישהו התנסה \ מכיר ? , את psp store אני לא רוצה להתעסק כי איך שהבנתי האפשרות לקנות שם מהארץ חסום
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי XBOX לפני בערך שנה ועד עכשיו הוא עבד מעולה ולא עשה שום בעיות. בשבוע שעבר אחרי בערך חתי שעה-שעה של משחק הוא היה קופא ועכשיו כל פעם שאני מדליק את הקונסולה הוא קופא מיד. לא נראה לי שזה בעיה של חום ואני לא יכול לחשוב על בעיה אחרת. תודה לעוזרים אגב לפני חודש בערך אני שמתי צ'יפ חדש מ IXTREME1.4 enjoystick אבל עד עכשיו הוא עבד טוב מאוד.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אח שלי שיחק ופתאום נכבתה הטלווזיה , הוא הדליק מחדש והXBOX הציג תמונה בשחור לבן? תודה רבה רז
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אם כן כיצד עושים זאת??
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היום התפרסם נתוני מכירות הקונסולות בארצות הברית +משחקים - http://www.gamespot.com/news/6187799.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ? אני יתחיל במחשבות שלי קודם כל הWII - נינטנדו לדעתי הצליחה ליצור בידול גדול מהמתחרות ולערכתי זה רק יגדל והיא תקבל את הכי הרבה בלעדיים והכי פחות מולטיפלטפורם בעתיד וזה פשוט כי שיגמר למפתחות צד שלישי הפורטים לעשות ממשחקי דור ה128 ביט הם ירצו לעשות המשכים וסדרות חדשות לWII מפתחות ביפן בכלל בגלל שהWII שולט שם לגמרי בקונסולות הנייחות אבל הWII לא מתחרה ראש בראש ב360\PC\PS3 מה שאומר שכל המריבות שיש כרגע בפלטפורמות האחרות כנראה לא ישפיעו על הWII בקרוב והקונסולה לערכתי תשלוט במ…
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מעניין אותי למה אין דיון כזה בפורום, יש איזה סיבה מיוחדת? כי אני מעוניין להחליף או למכור את הבאים... Marvel Ultimate Alliance - 50 ש"ח. PES08- 25 ש"ח למי שקונה בחבילה. DMC4- 75 ש"ח. Ghost Recon: AW2 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אוקי אז מסתמנת קניה של קונסולה חדשה. מהררי השוואות שקראתי הגראפיקה עדיפה ב360, בעיקר מבחינת איזון צבע ו'קריעות מסך' בPS3. אבל כמובן שכל זה לא משתווה למשחקים טובים, ופה אתם נכנסים =) אני יודע שזו עלולה להיות חפירה, אבל אשמח לרשימת משחקים שיצאו אקסקלוסיבית לPS3 ול360 מכל הזמנים ולא רק מ2008. צ'ירס, אביתר.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
(זה המשחק שיצא ב2007 ולא החדש שיצא השנה) טוב אז ככה Crash of the Titans לא בדיוק הרשים בביקורות אבל רציתי לבדוק לבד ההתחלה שלו די מבטיחה גרפיקה יפה וחלקה משחקיו כיפית קצת הומור סך הכל ניראה טוב הבעיה שזה מסוג המשחקים שמה שעושים בהתחלה פחות או יותר עושים לאורך כל המשחק בכל מקרה במקום משחק שעיקרו פלטפורמה המשחק הזה הוא חצי משחק בסגנון GOD OF WAR וחצי פלטפורמה הרבה מהמשחק מתרכז בזה שיש מפלצות שאם מנצחים אותם אפשר לרכוב אליהם בהתחלה זה מאוד כיף אבל מהר מאוד זה נמאס הבעיה שלמרות שיש מבחר מפלצות מכובד רובן דומה מאוד מבחינת משחקיות מה שהורס חלק מהמשחק חוץ מזה המשחק קצר ולרוב לא מאתגר אבל שיש חלקים מאתגרים הם לרוב מתסכלים בכל מקרה להתרחק מהמשחק הזה 5 בסולם…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי 3 שאלות לגבי ה-:PS3 1) במידה והוא נקנה מחו"ל משנה איזו גרסה הוא - PAL/NTSC? 2) כל המשחקים שיוצאים במיוחד ל-PS3 יוצאים על גבי דיסק בלו-ריי? 3) אני יכול להתקין משחקים על גבי ההרד דיסק שלו בלי צורך בחיבור רשת או בכונן בלו ריי? תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-