קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
קניתי XBOX לפני בערך שנה ועד עכשיו הוא עבד מעולה ולא עשה שום בעיות. בשבוע שעבר אחרי בערך חתי שעה-שעה של משחק הוא היה קופא ועכשיו כל פעם שאני מדליק את הקונסולה הוא קופא מיד. לא נראה לי שזה בעיה של חום ואני לא יכול לחשוב על בעיה אחרת. תודה לעוזרים אגב לפני חודש בערך אני שמתי צ'יפ חדש מ IXTREME1.4 enjoystick אבל עד עכשיו הוא עבד טוב מאוד.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טוב אלחמתי את הכבל של המתפסת לשלת של הPS אחשב אני בה להוריד את הדריברים .. פיתום אין דריבירים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 קיצר מישהו יחול להשיג לי ???:X נ.ב עם זה לא קשור לפה אז תאבירו את זה למקום שכן יוכלו לאזור תודה REPT0R
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בסוני שבזמן משחק התמונה נעלמת וגם הקול לשניה ואז חוזרת, אחרי שהורדתי את הגרפיקה ל1080i זה קורה אבל פחות. מישהו נתקל בזה ואם כן איך אפשר לתקן את זה (אין לי בעיה לפרק אותו לעשות בו תיקונים) והאם שווה לתת אותו למעבדה? זה סוני 80GB עם העידכן האחרון , ניסיתי 6 כבלים שונים ו3 טלוויזיות שונות.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עד בערך האמצע הייתי בטוח שזו תערוכה של סוני בלבד http://www.gametrailers.com/player/40996.html
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עוד מאז שקיבלתי את הPS3 כבר חודשיים שלוש... נגיד אני מתחבר לרשת בPS אז כל פעם הוא מנתנתק לי אחרי כמה זמן. זה מאוד מפריע לי ואני לא יודע מה הסיבה לכך , בנוסף כל הזמן יש לי לאגים במשחקים -לדוגמא בGTA יש דיילי ולאגים... יש לציין שאני משתמש בנתב (של בזק , RTA 1025 אם זה חשוב) והמרחק בין הסוני לנתב זה בדיוק קומה אחת , כיאלו הסוני למטה והחדר שלי עם הנתב בדיוק מעליו. כשאני משחק , או כשזה נתקע כמובן שאין אף תוכנה פועלת במחשב ואין הורדות או תוכנות שיתוף .. אולי צריך לפתוח פורטים או משהו ? רק אני אציין שאח שלי מחובר לראוטר הזה ואין לו התנתקויות בכלל..
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חוקית כמובן , ואפשרות לעשות זאת בארץ, כי יש משחקים שפשוט לא קיימים בחנויות בארץ כמו gta למשל , האם מישהו התנסה \ מכיר ? , את psp store אני לא רוצה להתעסק כי איך שהבנתי האפשרות לקנות שם מהארץ חסום
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב זה היה דיי ברור שזה יקרה מתישהו בזמן הקרוב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478733,00.html
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו? אהבתי את הראשון לא יותר מדי אבל היה כיף להעביר את הזמן. אז כמה שאלות: 1. הוא קשה מאוד? 2. יש שם חידות כמו בראשון, קשות? אני קצת שונא חידות. 3. האם הוא ארוך? 4. מ1 עד 10 כמה?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי אני מתחמש במסך 37 אינצ ומחפש קונסולה איכותית על מנת לנצל תמסך ולשחק עם חברים+רשת אשמח אם תמליצו לי תקציב באזור ה אלפיים שקל
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מעניין אותי למה אין דיון כזה בפורום, יש איזה סיבה מיוחדת? כי אני מעוניין להחליף או למכור את הבאים... Marvel Ultimate Alliance - 50 ש"ח. PES08- 25 ש"ח למי שקונה בחבילה. DMC4- 75 ש"ח. Ghost Recon: AW2 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אוקי אז מסתמנת קניה של קונסולה חדשה. מהררי השוואות שקראתי הגראפיקה עדיפה ב360, בעיקר מבחינת איזון צבע ו'קריעות מסך' בPS3. אבל כמובן שכל זה לא משתווה למשחקים טובים, ופה אתם נכנסים =) אני יודע שזו עלולה להיות חפירה, אבל אשמח לרשימת משחקים שיצאו אקסקלוסיבית לPS3 ול360 מכל הזמנים ולא רק מ2008. צ'ירס, אביתר.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי 3 שאלות לגבי ה-:PS3 1) במידה והוא נקנה מחו"ל משנה איזו גרסה הוא - PAL/NTSC? 2) כל המשחקים שיוצאים במיוחד ל-PS3 יוצאים על גבי דיסק בלו-ריי? 3) אני יכול להתקין משחקים על גבי ההרד דיסק שלו בלי צורך בחיבור רשת או בכונן בלו ריי? תודה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
*כותרת* בנוסף,יש לי יציאת S-video בכרטיס מסך שלי : 8800GTS (החדש) האם זה אפשרי לקנות לו מתאם של S-video ל RCA (צהוב) ופשוט לחבר את היציאת וידאו של הPS אליו? אם כן איך מגדירים זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יצא למישהו לשחק במשחק הזה? שיחקתי לראשונה בדמו עכשיו ואני חייב להגיד שדיי נהנתי. לעומת זאת, המשחק קיבל ביקורות דיי גרועות... מישהו שיחק במשחק ויכול לתת לי המלצות/אזהרות?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הגעתי ל58% במשחק ואין לי יותר משימות ללכת אליהן מה עושים?!?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 33 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע לוני נפקד (סחבק עובר דירה!), אבל יוגב וינאי על המשמר, ואפילו הביאו שחקן חיזוק! עופר שוורץ מבלוג המשחקים המצויין גיימפאד והפודקאסט “גיימפוד”, שלא נזכיר בשום פנים ואופן, מצטרף לחגיגה. ואיזו חגיגה זו… ינאי ויוגב מספרים בשחור-לבן על-L.A. Noire ועופר מספר לנו חוויות מהחופשה שלו באי התענוגות היוקרתי Dead Island, אנחנו עוברים על החדשות השבועיות (Max Payne 3, Game of Thrones, תוסף חדש ל-3DS, בלו-ריי לאקסבוקס?), וידאו השבוע קר כקרח וכמובן, הכי חשוב – שאלות המאזינים. התחרות נושאת הפרסים שלנו נמשכת ויש לנו גם מכירה …
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חברים הורדתי את הDEMO מהחנות של SONY שמעו משחק מדהים גרפיקה בשמיים נשקים חדשניים אין אין ליגה.... אבל פאקינג שיט אני לא מצליח להסתדר עם הג'ויסטיק בקטע של הכיוונים זה ממש מעצבן יש למישהו שיטה או איזשהו הרגל מסויים לשחק או להתרגל לעניין הזה? אפשר לחבר עכבר ולשחק איתו או לא יודע מה כיאלו יש עצות פתרונות? אשמח לשמוע .. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לפי מה שידוע לי ל PS3 יש תאימות גדולה גם לציוד היקפי של מחשב, ואפילו למקלדות ועכבר אלחוטיים, אבל... יש למישהו שמץ אם הגה לא ייעודי ל PS3 יכול לעבוד שם? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://socialclub.rockstargames.com/patches/ נראה שזה בעיקר תיקונים למשחק רשת.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש סכנת ירידת איכות בפלזמה עקב שימוש עם PS3?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות XBOX360 ואני רוצה שיהיה בו את כל דברים הנחוצים כמו שלטים, ציפ' אחריות וכו... מאיפה אפשר להשיג בהכי זול ובמקום אמין?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בזמנו הבאתי PS3 והספק היה אוניברסלי והתאים לחשמל בארץ מה לגבי XBOX 360 SLIM מארה"ב, האם יתאים לחשמל או שצריך שנאי יקר? (עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק הודעות ישנות, לפני הדגם של הSLIM) תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום. יש לי PS3 ואני לא מצליח לשחק ברשת. אני כן מצליח ליגלוש בחנות של הPS3 בלי שום בעייה. כמו כן, אני גם יכול להוריד דמואים ללא בעיות... רציתי ליבדוק מול הספקית שלי, אם הם חוסמים לי פורטים מסויימים והם ביקשו ממני להביא להם כתובת IP. איך אני יכול לדעת מה הכתובת IP במשחק בPS3?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-