קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות שלט אלחוטי לPS2, השאלה שלי האם כדאי לקנות בכלל, האם הוא לא עושה בעיות? נח ? ושאלה נוספת בעצם של איזה חברה מומלץ של AIRSTYLE שמעתי טוב וגם של SEGA, תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-
אם אני רושם שאני מארצות הברית ואז אני משחק און-ליין נגד אנשים אז זה יתחבר לשרתים של ארצות הברית או לשרתים הקרובים?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב זה היה דיי ברור שזה יקרה מתישהו בזמן הקרוב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478733,00.html
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עוד מאז שקיבלתי את הPS3 כבר חודשיים שלוש... נגיד אני מתחבר לרשת בPS אז כל פעם הוא מנתנתק לי אחרי כמה זמן. זה מאוד מפריע לי ואני לא יודע מה הסיבה לכך , בנוסף כל הזמן יש לי לאגים במשחקים -לדוגמא בGTA יש דיילי ולאגים... יש לציין שאני משתמש בנתב (של בזק , RTA 1025 אם זה חשוב) והמרחק בין הסוני לנתב זה בדיוק קומה אחת , כיאלו הסוני למטה והחדר שלי עם הנתב בדיוק מעליו. כשאני משחק , או כשזה נתקע כמובן שאין אף תוכנה פועלת במחשב ואין הורדות או תוכנות שיתוף .. אולי צריך לפתוח פורטים או משהו ? רק אני אציין שאח שלי מחובר לראוטר הזה ואין לו התנתקויות בכלל..
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו? אהבתי את הראשון לא יותר מדי אבל היה כיף להעביר את הזמן. אז כמה שאלות: 1. הוא קשה מאוד? 2. יש שם חידות כמו בראשון, קשות? אני קצת שונא חידות. 3. האם הוא ארוך? 4. מ1 עד 10 כמה?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מעניין אותי למה אין דיון כזה בפורום, יש איזה סיבה מיוחדת? כי אני מעוניין להחליף או למכור את הבאים... Marvel Ultimate Alliance - 50 ש"ח. PES08- 25 ש"ח למי שקונה בחבילה. DMC4- 75 ש"ח. Ghost Recon: AW2 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20933 זה לא רק נגד פירטיות היו חנויות שמכרו הלו 3 לפני ההשקה הרישמית ואנשים שקנו תמשחק לפני יכולים לקבל באן ממש שרות לקוחות נהדר יש למיקרוסופט :lol:
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בנתיים את סוניק 2 סטרייט פייטר 2 מורטל קומבט 3 קפטן אמריקה סימסון TAZ MANIA טסט דרייב 2 XMEN 2
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אם כן כיצד עושים זאת??
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קניתי XBOX לפני בערך שנה ועד עכשיו הוא עבד מעולה ולא עשה שום בעיות. בשבוע שעבר אחרי בערך חתי שעה-שעה של משחק הוא היה קופא ועכשיו כל פעם שאני מדליק את הקונסולה הוא קופא מיד. לא נראה לי שזה בעיה של חום ואני לא יכול לחשוב על בעיה אחרת. תודה לעוזרים אגב לפני חודש בערך אני שמתי צ'יפ חדש מ IXTREME1.4 enjoystick אבל עד עכשיו הוא עבד טוב מאוד.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היום התפרסם נתוני מכירות הקונסולות בארצות הברית +משחקים - http://www.gamespot.com/news/6187799.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ? אני יתחיל במחשבות שלי קודם כל הWII - נינטנדו לדעתי הצליחה ליצור בידול גדול מהמתחרות ולערכתי זה רק יגדל והיא תקבל את הכי הרבה בלעדיים והכי פחות מולטיפלטפורם בעתיד וזה פשוט כי שיגמר למפתחות צד שלישי הפורטים לעשות ממשחקי דור ה128 ביט הם ירצו לעשות המשכים וסדרות חדשות לWII מפתחות ביפן בכלל בגלל שהWII שולט שם לגמרי בקונסולות הנייחות אבל הWII לא מתחרה ראש בראש ב360\PC\PS3 מה שאומר שכל המריבות שיש כרגע בפלטפורמות האחרות כנראה לא ישפיעו על הWII בקרוב והקונסולה לערכתי תשלוט במ…
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לאחרונה קנו לי במתנה XBOX 360 מוסבת (לא חוקי, אני יודע, תקראו עד הסוף). מכיוון שאני מעוניין לשחק גם במולטיפלייר, בכוונתי לקנות משחקים מקוריים. השאלה שלי היא כזאת - האם יש סכנה לבאן מהלייב אפילו כשמדובר במשחק מקורי רק בגלל שהקונסולה מוסבת?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אח שלי שיחק ופתאום נכבתה הטלווזיה , הוא הדליק מחדש והXBOX הציג תמונה בשחור לבן? תודה רבה רז
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בזמנו הבאתי PS3 והספק היה אוניברסלי והתאים לחשמל בארץ מה לגבי XBOX 360 SLIM מארה"ב, האם יתאים לחשמל או שצריך שנאי יקר? (עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק הודעות ישנות, לפני הדגם של הSLIM) תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
טוב אלחמתי את הכבל של המתפסת לשלת של הPS אחשב אני בה להוריד את הדריברים .. פיתום אין דריבירים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 קיצר מישהו יחול להשיג לי ???:X נ.ב עם זה לא קשור לפה אז תאבירו את זה למקום שכן יוכלו לאזור תודה REPT0R
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חוקית כמובן , ואפשרות לעשות זאת בארץ, כי יש משחקים שפשוט לא קיימים בחנויות בארץ כמו gta למשל , האם מישהו התנסה \ מכיר ? , את psp store אני לא רוצה להתעסק כי איך שהבנתי האפשרות לקנות שם מהארץ חסום
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי 3 שאלות לגבי ה-:PS3 1) במידה והוא נקנה מחו"ל משנה איזו גרסה הוא - PAL/NTSC? 2) כל המשחקים שיוצאים במיוחד ל-PS3 יוצאים על גבי דיסק בלו-ריי? 3) אני יכול להתקין משחקים על גבי ההרד דיסק שלו בלי צורך בחיבור רשת או בכונן בלו ריי? תודה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אקדחים לשלטי תנועה לPS4 VR ומכוון שהשלט תנועה נימצא במצב שכיבה בתוך האקדח אז גם המשחק האקדח מכוון כלפי מטה! האם מישהו מכיר את העניין ויכול בבקשה לעזור בהסבר איך לסדר את זה שהמשחק יזהה שאני משחק עם אקדח ויישר את האקדח במשחק? תודה רבה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לפי מה שידוע לי ל PS3 יש תאימות גדולה גם לציוד היקפי של מחשב, ואפילו למקלדות ועכבר אלחוטיים, אבל... יש למישהו שמץ אם הגה לא ייעודי ל PS3 יכול לעבוד שם? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אוקי אז מסתמנת קניה של קונסולה חדשה. מהררי השוואות שקראתי הגראפיקה עדיפה ב360, בעיקר מבחינת איזון צבע ו'קריעות מסך' בPS3. אבל כמובן שכל זה לא משתווה למשחקים טובים, ופה אתם נכנסים =) אני יודע שזו עלולה להיות חפירה, אבל אשמח לרשימת משחקים שיצאו אקסקלוסיבית לPS3 ול360 מכל הזמנים ולא רק מ2008. צ'ירס, אביתר.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
*כותרת* בנוסף,יש לי יציאת S-video בכרטיס מסך שלי : 8800GTS (החדש) האם זה אפשרי לקנות לו מתאם של S-video ל RCA (צהוב) ופשוט לחבר את היציאת וידאו של הPS אליו? אם כן איך מגדירים זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
http://socialclub.rockstargames.com/patches/ נראה שזה בעיקר תיקונים למשחק רשת.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יצא למישהו לשחק במשחק הזה? שיחקתי לראשונה בדמו עכשיו ואני חייב להגיד שדיי נהנתי. לעומת זאת, המשחק קיבל ביקורות דיי גרועות... מישהו שיחק במשחק ויכול לתת לי המלצות/אזהרות?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המטרויד החדש אבל יש לי קונסולת PAL מישהו יודע אם יצא כבר או מתי יצא המשחק בגרסא זו? אם כבר יצא, אפשר לינק?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-