עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אשמח למדריך מקוצר... תודה!!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  2. שלום לכולם ! יש לי אינטרנט במהירות 4mb Adsl ספק בזק בנלאומי . אני שם לב שבמחשב הדברים יורדים יותר מהר מאשר ב-PS3 , כמו כן בבדיקת מהירות של Konami ,במחשב אני מקבל A וב-ps3 אני מקבל C , רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה מהירות ה-ps3 מוריד ומעלה קבצים . יכול להיות שמשהו לא תקין בקונסולה ? יש לציין שכל משחקי הרשת עובדים לי חלק , למעט Pes2009 שבו יש לי לאגים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by alex15,

אני לא יודע בעיקר מה ההבדל בין סוגי ה XBOX 360 אני יודע רק שלעליתה יש 120 GIB ולארקאדי אין הארד דיסק . רק זה אני יודע אם יש משהו אחר אני אשח לדעת . וגם אני לא מבין מה זה עם JASPER או בלי JASPER .? אני אפרט פה מה אני צריך מה XBOX 360 שלי . 1-אני מתכון לשחק משחקים חזקים שדורשים גרפיקה מעולה . 2-אני מניח ששיטת השידור תהיה PAL כי בישראל השיטה היא PAL ולא NTC 3-הקונסולה תתחבר ל PILOT שיש לו גם יHDMI וגם S-VIDEO- VGA -VGA AUDIO- VIDEO IN - 4-אם אני אקנה את הקונסולה ואשים בה שתקרא לא מקוריים אז אוכל לשחק ב INTERNET ובאיזה כי יש LIVE ויש LIVE GOLD . 5-אני מתכון לשחק משחקים שדורשים כוח בקונסולה וגרפיקה מעולה . 6-מה הקטע ב HDMI . 6-מאיזה חנות כדאי לקנות באיזור השרון ראיתי שיש G…

4. אני רוצה לקנות מכשיר משחקים או XBOX מה עדיף ומאיפה הכי כדאי לקנות ואיזה דגם הכי נכון לקנות צריך לזה ספק חיצוני או שנאי אחרים ? ד"א ואם אפשר לדעת איזה גירסאות כי הבנתי שיש כל מיני PAL NSTC וכו' הבנתי שיש אפשרות להתקין ציפ ולשחק במשחקים צרובים אם אפשר את כל המידע שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כדי שאני לא יבזבז סתם כסף אם אפשר לחסוך יש לי משפחה בחול גם שיכולים לשלוח לי לארץ אם שם יותר זול...... כמה זה עולה בארץ מה אני מקבל בחבילה וכו'. .. אחי טס לחול ביום ראשון אז הוא יכול אולי לקנות מהדיוטיפרי אם שם יותר זול אז.... עזרה ותודה ושבתשלום

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  6. שלום חברה אני רוצה לקנות XBOX360 PREMIUM עם HDMI 65NM FALCON אבל אני לא רוצה לקנות מכשיר עם כונן DVD מסוג של HITACHI-LG יש איזו דרך לדעת מה בתוך החבילה בלי לפתוח את המכשיר? יש איזו חנות שמוכרת רק דגמים בלי HITACHI DVD? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  7. יום עצוב יום עצוב בהחלט נו טוב גם ככה הכבל סוג ז הזה הגיע שה2 כבלים של אודיו שלו לא מספיק ארוכים להתחבר למערכת בכל מקרה חברה שאתם קונים מוצרים כאלו לקונסולות בדרך כלל הכי בטוח לקנות מהיצרנית גם אם זה יותר יקר ולמי שרוצה לשאול איך הלך הכבל זה פשוט מאוד אני חשבתי שחלק פלסטיק סוג ז שמחזיק את 5 הכבלים (קומפוננט ) זה סתם שהם יהיו במקום כי בעבר ניתקלתי בכאלו דברים בכל מקרה פירקתי אותו ומתחת היו הלחמות -ולא הם לא התפרקו אבל הפלסטיק הלך וגם אם הקומפוננט הזה בפועל עדין מולחם ועובד כבר העדפתי להזמין כבל רישמי של נינטנדו שיגיע באורך נורמלי לאודיו בקיצור בקונסולות הHD זה לא בעיה כי יש HDMI אבל בקונסולות ישנות אני ממליץ לכם להזמין מקורי

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום. הייתה לי בעיה ב PS3 80GB ישן מהסוג העבה שלא קרא דיסקים. החלפתי לעינית חדשה (יש לי ניסיון בזה והחלפתי כבר מספר פעמים בעבר בהצלחה) אחרי ההחלפה הכנסתי דיסק והוא עשה רעש מוזר כאילו שהוא לא נכנס טוב כמו שצריך פתחתי שוב את הקונסולה כדי לראות בדיוק איך הוא נכנס וראיתי שהוא נכנס יותר ממה שהוא אמור ולא מתיישב לגמרי במקום הנכון. חנות אחת אמרה לי שזה בעיה של תזמון של הכונן. רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה רק תזמון ? האם צריך לרכוש כונן חדש? האם תיקון יעשה את העבודה ? וכמה יעלה כזה תיקון ? והאם בכלל הבעיה שונה ממה שאני חושב? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by methodman,

ההרחבה החדשה תיצא בסתיו ותעלה 1200 נקודות http://www.oxm.co.uk/article.php?id=10788

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=337451 וזה אחרי שהם הכחישו את השמועות נמרצות. החברה הזו פשוט זוועה. עכשיו בעלי ה XBOX יוכלו סוף סוף לקבל מה שבעלי ה PS3 קיבלו מובנה במכשיר - אם הם ירכשו עוד כונן חיצוני. םתרון עקום לדעתי.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by h_yoav,

אני קונה שבוע הבא ps3 ורציתי לדעת איזה משחקים ממוצלים יש גם לפי נסיון שלכם אם שיחקתם וגם לפי ביקורות הסגנון יכול להיות פעולה מירוצים ספורט רק לא כאלה בסגנון דיאבלו... תודה יואב

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  12. תראו למה למרות כל ההגנות עדין קונסולות ומכשירים אחרים נפרצים בסרטון המסוים הזה זה הכנת ציפ לWII (אסור לדבר פה על הפריצות עצמם ומשחקים פרוצים אז בבקשה לא לגרור לזה את הדיון ) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38118 בקיצור מפעל רציני והיטקי מיצר ציפים לא אקרים במרטף

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  13. http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20090317223202_Nvidia_Extends_PhysX_Licensing_Agreement_with_Sony_Computer_Entertainment.html למי שלא יודע, נווידיה רכשה ב 2008 את חברת Ageia והשתמשה בטכנולוגיה/פטנטים שהחברה יצרה בשביל ליצור את PhysX - שזה בעצם יישום של חוקי הפיזיקה במשחקים תוך שימוש בחומרה ייעודית (מעבד, מאיץ גרפי). מסתבר שסוני רכשה עד היום את הזכויות להשתמש בטכנולוגיה הזו מהחברה שנרכשה ע"י נווידיה ולכן בעת סיום החוזה פנתה סוני לנווידיה והאריכה דרכה את השימוש בטכנולוגיה לעוד 4 שנים. מה זה אומר בעצם? שכיום על מי שמפתח משחק ל PS3 יוכל ללא תשלום לממש את ה PhysX במשחקים שמפותחים לקונסולה תוך שימוש במעבד ה CELL לביצוע החישובים הנחוצים. אם אתם זוכרים - המשחק MIR…

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by yair67,

אהלן, יש לי טלויזית FULLHD - sony bravia v5500 40 inch כיוונתי את הסוני שיהיה על 1080I (או P, הגבוהה מבינהם) ובמסך התפריט הכל עובד סבבה, כאשר המשחק עולה זה משנה ישר ל720P. מה הבעיה? :< המשחק הוא INFAMOUS. צריך לציין שהקונסולה עבדה לפני זה עם טלויזיה ישנה יותר שהייתה HD READY. תודה מראש, יאיר.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  15. http://www.ps3fanboy.com/2008/11/03/who-sony-sells-music-videos-on-xbox-360-not-ps3/ מי אמר שהעולם הגיוני? אותי אישית זה מצחיק ומעציב בו זמנית...

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by arel508,

תגידו אני יכול איכשהו לחבר רמקולים 2.1 ל-PS3? למסך שלי אין סאונד (Dell U2311H LCD) ובלי רסיברים ושטויות כאלה אי אפשר דרך המחשב איכשהו?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by aviad91,

אהלן! אוקיי. עכשיו בן דוד בארה"ב והוא אמור לקנות לי wii.. אבל הבעיה שהטלוויזיה שלי לא תומכת בNTSC. אז אני צריך שמות של חנויות באיזור ניו יורק שמוכרות wii PAL אם יש בכלל... תודה לעוזרים!.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by wrecker,

ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by asaf556,

אני רוצה להרשם לחנות אבל הוא לא נותן לי כי אני לא בגרסה האחרונה אני ב2.17 ואני מפלד לעדכן בגלל הידיעות על בעיות בגרסה האחרונה האם אפשר להרשם בלי לעדכן או שתגידו לי שאין לי ממה לפחד מהעדכון הזה היה לי פה כבר אשכול על זה והדעות היו סותרות

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by abaganuv,

הבנתי שיש משחקים שהם למשל NTSC/J והם יכולים לעבוד על מכשיר PAL 1. האם זה נכון 2. האם יש לזה השפעה על XBOX LIVE יש לי מכשיר PAL משתמש רשום UK

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  21. NINTENDO הודיעה כי תחלק בחינם את הכיסוי שמגן על השלט מנפילות לבעלי הקונסולה http://www.dailytech.com/Nintendo+Offers+Free+Wii+Remote+Jackets+to+All+Wii+Owners/article9126.htm להזמנת הכיסוי בחינם ניתן לגשת ל: Wii.com או nintendo.com או לצלצל ל 1-866-431-8367 או למי שמתכוון לקנות את הקונסולה בקרוב לחכות עד 15 באוקטובר כשאז יתחילו לשווק את הקונסולה עם הכיסוי

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by Epik_yozhik,

האם יש משחקי CO-OP בסגנון Gear על ה PS3?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by huber,

עד בערך האמצע הייתי בטוח שזו תערוכה של סוני בלבד http://www.gametrailers.com/player/40996.html

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. שלום, יש לי דיסק חיצוני(fat 32) עם מוסיקה שאני רוצה להעביר לסוני, הענין הוא שאני מצליח להעביר הכל אבל הסוני לא מתייחס לתיקיות ופשוט מעתיק את כל השירים ללא סדר מסויים, איך אפשר להעביר את המוסיקה כפי שהיא מסודרת בדיסק -כלומר לכל אלבום יש תיקיה משלו עם שם האלבום והלהקה. תודה,

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  25. שלום. יש לי בעיה עם הפיפא 2010. הבוקס קופא לי ולא מגיב לכלום (כולל הלחצן הראשי) באמצע שאני משחק בפיפא 2010 ואני חייב לכבות את הבוקס מהלחצן שעל האקסבוקס. הלחצן הראשי בשלט לא מגיב גם הוא. דבר דומה קרה לאחי לפני שבועיים ב PS3 והוא פשוט הסיר והתקין מחדש את המשחק (בלי למחוק שמירות) והכל הסתדר. איך אני מוחק את הפיפא בלי למחוק שמירות? ואיך אני מגבה את השמירות? ניסיתי להכניס דיסק און קי אבל הבוקס לא מזהה אותו. חייב עזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.