קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש משחקים שהם למשל NTSC/J והם יכולים לעבוד על מכשיר PAL 1. האם זה נכון 2. האם יש לזה השפעה על XBOX LIVE יש לי מכשיר PAL משתמש רשום UK
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 33 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע לוני נפקד (סחבק עובר דירה!), אבל יוגב וינאי על המשמר, ואפילו הביאו שחקן חיזוק! עופר שוורץ מבלוג המשחקים המצויין גיימפאד והפודקאסט “גיימפוד”, שלא נזכיר בשום פנים ואופן, מצטרף לחגיגה. ואיזו חגיגה זו… ינאי ויוגב מספרים בשחור-לבן על-L.A. Noire ועופר מספר לנו חוויות מהחופשה שלו באי התענוגות היוקרתי Dead Island, אנחנו עוברים על החדשות השבועיות (Max Payne 3, Game of Thrones, תוסף חדש ל-3DS, בלו-ריי לאקסבוקס?), וידאו השבוע קר כקרח וכמובן, הכי חשוב – שאלות המאזינים. התחרות נושאת הפרסים שלנו נמשכת ויש לנו גם מכירה …
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 532 Wii - 348 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 241 PS 2 - 231 PSP - 163 PS2 SLIM - 121 ה PS3 וה Wii נתנו כל אחד ירידה לא קטנה של כ-30 דולר (ויותר מ-60 דולר בחודשיים האחרונים). דווקא ה Xbox העלה את הערך שלו (ה Core קפץ בכ-20 דולר). העלייה הגדולה ביותר הייתה דווקא של ה Playstation 2 שטיפס ביותר מ-50 דולר (!!!).
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לי יש את המשחק god of war 2 עכשיו אני יודעשצריך לצרוב אותו ב-dl ולחברשלי יש צורב כזה...הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות דיסק...מישו יכול להיא לי אתר או משו אני לא יודע איפה מוכרים...ומישו יכול לתת לי מדריך איך צורבים את המשחק בשיטה הזאת???...לצרוב בשיטה הרגילה או שיש דרך אחרת????
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20090317223202_Nvidia_Extends_PhysX_Licensing_Agreement_with_Sony_Computer_Entertainment.html למי שלא יודע, נווידיה רכשה ב 2008 את חברת Ageia והשתמשה בטכנולוגיה/פטנטים שהחברה יצרה בשביל ליצור את PhysX - שזה בעצם יישום של חוקי הפיזיקה במשחקים תוך שימוש בחומרה ייעודית (מעבד, מאיץ גרפי). מסתבר שסוני רכשה עד היום את הזכויות להשתמש בטכנולוגיה הזו מהחברה שנרכשה ע"י נווידיה ולכן בעת סיום החוזה פנתה סוני לנווידיה והאריכה דרכה את השימוש בטכנולוגיה לעוד 4 שנים. מה זה אומר בעצם? שכיום על מי שמפתח משחק ל PS3 יוכל ללא תשלום לממש את ה PhysX במשחקים שמפותחים לקונסולה תוך שימוש במעבד ה CELL לביצוע החישובים הנחוצים. אם אתם זוכרים - המשחק MIR…
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חברים הורדתי את הDEMO מהחנות של SONY שמעו משחק מדהים גרפיקה בשמיים נשקים חדשניים אין אין ליגה.... אבל פאקינג שיט אני לא מצליח להסתדר עם הג'ויסטיק בקטע של הכיוונים זה ממש מעצבן יש למישהו שיטה או איזשהו הרגל מסויים לשחק או להתרגל לעניין הזה? אפשר לחבר עכבר ולשחק איתו או לא יודע מה כיאלו יש עצות פתרונות? אשמח לשמוע .. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי 3 שאלות לגבי ה-:PS3 1) במידה והוא נקנה מחו"ל משנה איזו גרסה הוא - PAL/NTSC? 2) כל המשחקים שיוצאים במיוחד ל-PS3 יוצאים על גבי דיסק בלו-ריי? 3) אני יכול להתקין משחקים על גבי ההרד דיסק שלו בלי צורך בחיבור רשת או בכונן בלו ריי? תודה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אם אני רוצה להפעיל מששחקים של GC אני חייב ג'וייסטיק??
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש סכנת ירידת איכות בפלזמה עקב שימוש עם PS3?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אוקי אז מסתמנת קניה של קונסולה חדשה. מהררי השוואות שקראתי הגראפיקה עדיפה ב360, בעיקר מבחינת איזון צבע ו'קריעות מסך' בPS3. אבל כמובן שכל זה לא משתווה למשחקים טובים, ופה אתם נכנסים =) אני יודע שזו עלולה להיות חפירה, אבל אשמח לרשימת משחקים שיצאו אקסקלוסיבית לPS3 ול360 מכל הזמנים ולא רק מ2008. צ'ירס, אביתר.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, הזמנתי PS3 של ישפאר (אמור להגיע מחר). אני רוצה לקנות Resident Evil 5. ראיתי שבאתרים בחו"ל ובארץ המחיר הוא פחות או יותר אותו הדבר (הפרש של 40-50 ש"ח), ומכיוון שאני רוצה שהוא יהיה לי לפסח אני רוצה לקנות בארץ. השאלה שלי היא אם אני קונה פה בארץ (מן הסתם זה איזור אירופאי) לא תהיה אח"כ בעיות ברכישת הרחבות? האם יהיה אפשר לרכוש הרחבה מהאתר האמריקאי גם אם המשחק הוא אירופאי? והאם בכלל יש עדיין בעיות לרכוש הרחבות מהרשת האירופאית עם כרטיסי הויזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז ככה ! רכשתי לפני שבוע, ב 10 דולר משחק מעולה ! אומנם הדיסק קצת שרוט אבל לא נורא... שווה בשביל 10 דולר ועובד בסדר מישהו רוצה לשחק נגדי ב XBOX LIVE ? בורןאוט הוא מסוג המשחקים הלא מציאותיים שממש כיף לשחק, הנאה רצפוה וגרפיקה יוקרתית, FPS חלק לחלוטין בלי דרופ 1. באמת מומלץ בחום למי שמעוניין במשחק מריצוים איכותי !
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להרשם לחנות אבל הוא לא נותן לי כי אני לא בגרסה האחרונה אני ב2.17 ואני מפלד לעדכן בגלל הידיעות על בעיות בגרסה האחרונה האם אפשר להרשם בלי לעדכן או שתגידו לי שאין לי ממה לפחד מהעדכון הזה היה לי פה כבר אשכול על זה והדעות היו סותרות
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו? אהבתי את הראשון לא יותר מדי אבל היה כיף להעביר את הזמן. אז כמה שאלות: 1. הוא קשה מאוד? 2. יש שם חידות כמו בראשון, קשות? אני קצת שונא חידות. 3. האם הוא ארוך? 4. מ1 עד 10 כמה?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהקדמה- הדמות מאריו הומצאה בידי ירושו יממוטו במשחק דונקי קונג שבו מאריו היה צריך להציל נסיכה מידיו של קוף ענק המשחק היה הצלחה גדולה בארקיד (מכונות משחק גדולות) אבל בהמשך הדמויות יתפצלו מאריו והנסיכה קיבלו סידרה משלהם וכך גם דונקי קונג שאפך לדמות טובה מאריו ניקרא על שם מחסנאי של נינטנדו או בכלל בעל הבינין שהם שכרו פעם(דעות חלוקות) הדמות היא כמובן איטלקי ושרברב במיקצוע (בגלל זה הצינורות במשחקים) הדמות הרע במשחקים שלו זה קופה\בוסר (אותו אויב שמות אחרים לפי האזורים) והוא אמור להציל תנסיכה פיץ\טודסטון (כמו קופה -טלוי באזור) לפחות משחק אחד בסידה יצא לכל קונסולה של נינטנדו ויצאו גם סדרות ספין אוף כמו המשחקי מאריו ספורט מאריו RPG\נייר ועוד ב…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, 1. רצינו לדעת באיזה מחיר אפשר למצוא קונסולה יחסית פשוטה? לאיזה מחירים לצפות? ומה לגבי עלות המשחקים עצמם? 2. האם גם קונסולות יחסית ישנות, מה3-4 שנים האחרונות תומכות בפיפא האחרון (+2021)? 3. האם יש דברים מהותיים שצריך לשים לב אליהם כשמחפשים קונסולה? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יצא למישהו לשחק במשחק הזה? שיחקתי לראשונה בדמו עכשיו ואני חייב להגיד שדיי נהנתי. לעומת זאת, המשחק קיבל ביקורות דיי גרועות... מישהו שיחק במשחק ויכול לתת לי המלצות/אזהרות?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחרונה קנו לי במתנה XBOX 360 מוסבת (לא חוקי, אני יודע, תקראו עד הסוף). מכיוון שאני מעוניין לשחק גם במולטיפלייר, בכוונתי לקנות משחקים מקוריים. השאלה שלי היא כזאת - האם יש סכנה לבאן מהלייב אפילו כשמדובר במשחק מקורי רק בגלל שהקונסולה מוסבת?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20933 זה לא רק נגד פירטיות היו חנויות שמכרו הלו 3 לפני ההשקה הרישמית ואנשים שקנו תמשחק לפני יכולים לקבל באן ממש שרות לקוחות נהדר יש למיקרוסופט :lol:
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה נכון שההבדל בין NTSC ל PAL זה רק הצפיית סרטים ? כי אני חושב שאם זה ככה, כבר כמה יהיה ההבדל מהצפייה דרך מחשב
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לפי מה שידוע לי ל PS3 יש תאימות גדולה גם לציוד היקפי של מחשב, ואפילו למקלדות ועכבר אלחוטיים, אבל... יש למישהו שמץ אם הגה לא ייעודי ל PS3 יכול לעבוד שם? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם האם אני יכול לקנות גיים פאד כזה לדוגמא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=23&c=378 ולשחק במשחקי מחשב שבמחשב? לדוגמא לשחק Battlefield Bad Company 2 במחשב , בעזרת הגיים פאד . האם זה אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ראיתי פרסומת בעיתון שמוכרים xbox 360 elite כונן 120 גיגה קורא צרובים. חיבור hdmi במחיר 1749 . השאלה שלי האם זה מחיר טוב? אני לא מבין בזה כלום. רציתי לדעת מה צריך לבדוק לפני שקונים? כי הבנתי שיש כמה וכמה סוגים של xbox 360 . תודה רבה לכולם מראש מוסב זה קורא צרובים?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-