קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=337451 וזה אחרי שהם הכחישו את השמועות נמרצות. החברה הזו פשוט זוועה. עכשיו בעלי ה XBOX יוכלו סוף סוף לקבל מה שבעלי ה PS3 קיבלו מובנה במכשיר - אם הם ירכשו עוד כונן חיצוני. םתרון עקום לדעתי.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20090317223202_Nvidia_Extends_PhysX_Licensing_Agreement_with_Sony_Computer_Entertainment.html למי שלא יודע, נווידיה רכשה ב 2008 את חברת Ageia והשתמשה בטכנולוגיה/פטנטים שהחברה יצרה בשביל ליצור את PhysX - שזה בעצם יישום של חוקי הפיזיקה במשחקים תוך שימוש בחומרה ייעודית (מעבד, מאיץ גרפי). מסתבר שסוני רכשה עד היום את הזכויות להשתמש בטכנולוגיה הזו מהחברה שנרכשה ע"י נווידיה ולכן בעת סיום החוזה פנתה סוני לנווידיה והאריכה דרכה את השימוש בטכנולוגיה לעוד 4 שנים. מה זה אומר בעצם? שכיום על מי שמפתח משחק ל PS3 יוכל ללא תשלום לממש את ה PhysX במשחקים שמפותחים לקונסולה תוך שימוש במעבד ה CELL לביצוע החישובים הנחוצים. אם אתם זוכרים - המשחק MIR…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, הזמנתי PS3 של ישפאר (אמור להגיע מחר). אני רוצה לקנות Resident Evil 5. ראיתי שבאתרים בחו"ל ובארץ המחיר הוא פחות או יותר אותו הדבר (הפרש של 40-50 ש"ח), ומכיוון שאני רוצה שהוא יהיה לי לפסח אני רוצה לקנות בארץ. השאלה שלי היא אם אני קונה פה בארץ (מן הסתם זה איזור אירופאי) לא תהיה אח"כ בעיות ברכישת הרחבות? האם יהיה אפשר לרכוש הרחבה מהאתר האמריקאי גם אם המשחק הוא אירופאי? והאם בכלל יש עדיין בעיות לרכוש הרחבות מהרשת האירופאית עם כרטיסי הויזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתעניין בלקנות PS3 השאלה שלי האם ניתן לקנות משחקים בישראל דרך ה PSN (ולהגיע למצב בו לא צריך להכניס דיסק כלל כמו STEAM ב PC) תודה.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
טוב אלחמתי את הכבל של המתפסת לשלת של הPS אחשב אני בה להוריד את הדריברים .. פיתום אין דריבירים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 קיצר מישהו יחול להשיג לי ???:X נ.ב עם זה לא קשור לפה אז תאבירו את זה למקום שכן יוכלו לאזור תודה REPT0R
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ את ה-JOYSTICK הבא: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2277,CONTENTID=8157 האם הוא מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אח שלי שיחק ופתאום נכבתה הטלווזיה , הוא הדליק מחדש והXBOX הציג תמונה בשחור לבן? תודה רבה רז
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 532 Wii - 348 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 241 PS 2 - 231 PSP - 163 PS2 SLIM - 121 ה PS3 וה Wii נתנו כל אחד ירידה לא קטנה של כ-30 דולר (ויותר מ-60 דולר בחודשיים האחרונים). דווקא ה Xbox העלה את הערך שלו (ה Core קפץ בכ-20 דולר). העלייה הגדולה ביותר הייתה דווקא של ה Playstation 2 שטיפס ביותר מ-50 דולר (!!!).
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה להרשם לחנות אבל הוא לא נותן לי כי אני לא בגרסה האחרונה אני ב2.17 ואני מפלד לעדכן בגלל הידיעות על בעיות בגרסה האחרונה האם אפשר להרשם בלי לעדכן או שתגידו לי שאין לי ממה לפחד מהעדכון הזה היה לי פה כבר אשכול על זה והדעות היו סותרות
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 (חבילת הפרימיום 65 NM גרסת PAL שישים או עשרים ג'יגה). ביום ראשון דוד שלי נוסע לטורקיה, אז רציתי לשאול אם כדאי לקנות מטורקיה ואם יצא לי מחיר טוב יחסית למחירים בישראל.. תודה מראש לכל מי שיענה לי
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מעניין אותי למה אין דיון כזה בפורום, יש איזה סיבה מיוחדת? כי אני מעוניין להחליף או למכור את הבאים... Marvel Ultimate Alliance - 50 ש"ח. PES08- 25 ש"ח למי שקונה בחבילה. DMC4- 75 ש"ח. Ghost Recon: AW2 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חוקית כמובן , ואפשרות לעשות זאת בארץ, כי יש משחקים שפשוט לא קיימים בחנויות בארץ כמו gta למשל , האם מישהו התנסה \ מכיר ? , את psp store אני לא רוצה להתעסק כי איך שהבנתי האפשרות לקנות שם מהארץ חסום
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב תאמת עוד לא הספקתי ליראות אבל ראיתי כתבה על הPSP החדש שיהיה קל יותר\דק יותר \אם זמני טעינה מהירים יותר\וזמן בטריה ארוך יותר והוא ימכר בחבילה של 200$ אם גיגה זיכרון בנוסף יהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ואני חיב להגיד ניראה שסוני עשתה עבודה טובה אומנם אם יותר גיגה זה היה משפר בהרבה וזה קצת מאוחר מידי לקלקל לנינטנדו אבל מי שמעונין בPSP החדש לפחות על הנייר ניראה הרבה יותר מוצלח מהקודם חוץ מיזה סוני חתמה על בילעדיות לאנריל הבא ובנוסף סגרה אם קונאמי על MGS 4 שיהיה בילעדי זה בינתים החדשות הגדולות ואני לא מעריץ של סוני אבל חייבים להודות -סוני ניצחה בE3 השנה וניצחה בקלות
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20933 זה לא רק נגד פירטיות היו חנויות שמכרו הלו 3 לפני ההשקה הרישמית ואנשים שקנו תמשחק לפני יכולים לקבל באן ממש שרות לקוחות נהדר יש למיקרוסופט :lol:
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 33 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע לוני נפקד (סחבק עובר דירה!), אבל יוגב וינאי על המשמר, ואפילו הביאו שחקן חיזוק! עופר שוורץ מבלוג המשחקים המצויין גיימפאד והפודקאסט “גיימפוד”, שלא נזכיר בשום פנים ואופן, מצטרף לחגיגה. ואיזו חגיגה זו… ינאי ויוגב מספרים בשחור-לבן על-L.A. Noire ועופר מספר לנו חוויות מהחופשה שלו באי התענוגות היוקרתי Dead Island, אנחנו עוברים על החדשות השבועיות (Max Payne 3, Game of Thrones, תוסף חדש ל-3DS, בלו-ריי לאקסבוקס?), וידאו השבוע קר כקרח וכמובן, הכי חשוב – שאלות המאזינים. התחרות נושאת הפרסים שלנו נמשכת ויש לנו גם מכירה …
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
*כותרת* בנוסף,יש לי יציאת S-video בכרטיס מסך שלי : 8800GTS (החדש) האם זה אפשרי לקנות לו מתאם של S-video ל RCA (צהוב) ופשוט לחבר את היציאת וידאו של הPS אליו? אם כן איך מגדירים זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יצא למישהו לשחק במשחק הזה? שיחקתי לראשונה בדמו עכשיו ואני חייב להגיד שדיי נהנתי. לעומת זאת, המשחק קיבל ביקורות דיי גרועות... מישהו שיחק במשחק ויכול לתת לי המלצות/אזהרות?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עוד מאז שקיבלתי את הPS3 כבר חודשיים שלוש... נגיד אני מתחבר לרשת בPS אז כל פעם הוא מנתנתק לי אחרי כמה זמן. זה מאוד מפריע לי ואני לא יודע מה הסיבה לכך , בנוסף כל הזמן יש לי לאגים במשחקים -לדוגמא בGTA יש דיילי ולאגים... יש לציין שאני משתמש בנתב (של בזק , RTA 1025 אם זה חשוב) והמרחק בין הסוני לנתב זה בדיוק קומה אחת , כיאלו הסוני למטה והחדר שלי עם הנתב בדיוק מעליו. כשאני משחק , או כשזה נתקע כמובן שאין אף תוכנה פועלת במחשב ואין הורדות או תוכנות שיתוף .. אולי צריך לפתוח פורטים או משהו ? רק אני אציין שאח שלי מחובר לראוטר הזה ואין לו התנתקויות בכלל..
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עד בערך האמצע הייתי בטוח שזו תערוכה של סוני בלבד http://www.gametrailers.com/player/40996.html
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אוקי אז מסתמנת קניה של קונסולה חדשה. מהררי השוואות שקראתי הגראפיקה עדיפה ב360, בעיקר מבחינת איזון צבע ו'קריעות מסך' בPS3. אבל כמובן שכל זה לא משתווה למשחקים טובים, ופה אתם נכנסים =) אני יודע שזו עלולה להיות חפירה, אבל אשמח לרשימת משחקים שיצאו אקסקלוסיבית לPS3 ול360 מכל הזמנים ולא רק מ2008. צ'ירס, אביתר.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב זה היה דיי ברור שזה יקרה מתישהו בזמן הקרוב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478733,00.html
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי אני מתחמש במסך 37 אינצ ומחפש קונסולה איכותית על מנת לנצל תמסך ולשחק עם חברים+רשת אשמח אם תמליצו לי תקציב באזור ה אלפיים שקל
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-