עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by EYALSPIDER,

אהלן, בן דוד שלי קנה תופים ל-WII מסוג rock band 3 pro drums pro cymbas, התופים לא עובדים - הווי לא מזהה אותם כשלט... 1. הם נדלקים (יש כוח לסוללות), יש חתימה על האריזה שזה מתואם לנינטנדו. 2. הבאתי שני סוגים של קונסולות WII אחד פרוץ (גירסת 4.3E שהורדה מהקונסולה) והשני לא פרוץ (3.4). א. חיברתי את "הדונגל" (המשדר לתופים) ליציאת USB של ה- WII הפרוץ, הדנגל והתופים הראו אות קבוע כחול (בלחצן העגול - לא ב 1 מ4 הריבועים) ז"א לא זוהה כשלט. ב. כשהפעלתי משחק דרך 7 -8 - 9 neogamma הדונגל נכבה ולא הוציא אות. ג. הפעלתי דרך Priiloader הדונגל לא נכבה, והאורות של התופים והדנגל היה קבוע - אך התופים שוב לא זוהו כשלט וברגע שלחצתי מחדש על הדנגל כדי לבצע סנכרון שוב נכבה הדנגל. 3. חיברת…

2. (זה המשחק שיצא ב2007 ולא החדש שיצא השנה) טוב אז ככה Crash of the Titans לא בדיוק הרשים בביקורות אבל רציתי לבדוק לבד ההתחלה שלו די מבטיחה גרפיקה יפה וחלקה משחקיו כיפית קצת הומור סך הכל ניראה טוב הבעיה שזה מסוג המשחקים שמה שעושים בהתחלה פחות או יותר עושים לאורך כל המשחק בכל מקרה במקום משחק שעיקרו פלטפורמה המשחק הזה הוא חצי משחק בסגנון GOD OF WAR וחצי פלטפורמה הרבה מהמשחק מתרכז בזה שיש מפלצות שאם מנצחים אותם אפשר לרכוב אליהם בהתחלה זה מאוד כיף אבל מהר מאוד זה נמאס הבעיה שלמרות שיש מבחר מפלצות מכובד רובן דומה מאוד מבחינת משחקיות מה שהורס חלק מהמשחק חוץ מזה המשחק קצר ולרוב לא מאתגר אבל שיש חלקים מאתגרים הם לרוב מתסכלים בכל מקרה להתרחק מהמשחק הזה 5 בסולם…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6168505.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 יהיה מעניין ליראות אם זה יפתח תדלת למלחמת מחירים

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  4. כרגיל, כהרגלם בקודש, נינטנדו ולמעשה כל חברה שמפתחת משחק ל WII- בחיים לא מכריזה עליו 4-6 חודשים מראש כנהוג, הכל בא במכה. אז מה מצפה לנו בזמן הקרוב: STOP! Hammertime Project H.A.M.M.E.R http://www.gamespot.com/wii/action/projecthammer/index.html אין הרבה מה להגיד, משחק בסגנון Hack&Slash, איש גדול, פטיש גדול, הרבה אויבים, ואין ממש סיפור. משהו סטייל DMC4, עם שליטה טובה מחכה לנו משחק מזהיר... וידאו גיימפליי- , עוד בגיימספוט. שימו לב לסמן האדום על התמונה, השליטה על הפטיש, מן הסתם, תהיה בעזרת בקרת תנועה.אחר שריסקתם כל דבר שעומד בדרכם, הגיע הזמן לשקוע קצת לדיכאון- Sadness עדיין לא שוחררו הרבה פרטים (דף המשחק הועלה להרבה אתרים לפני פחות משבוע....) ז'אנר- אימה…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  5. אני יודע שאני לא מגלה את אמריקה אבל עד עכשיו זה לא אושר רשמית הפעם זה כן הודע רשמית שלהם http://www.gamespot.com/news/6197209.html?tag=latestheadlines;title;1

6. Started by lesForce,

שלום... יש לי בעיה עוד מאז שקיבלתי את הPS3 כבר חודשיים שלוש... נגיד אני מתחבר לרשת בPS אז כל פעם הוא מנתנתק לי אחרי כמה זמן. זה מאוד מפריע לי ואני לא יודע מה הסיבה לכך , בנוסף כל הזמן יש לי לאגים במשחקים -לדוגמא בGTA יש דיילי ולאגים... יש לציין שאני משתמש בנתב (של בזק , RTA 1025 אם זה חשוב) והמרחק בין הסוני לנתב זה בדיוק קומה אחת , כיאלו הסוני למטה והחדר שלי עם הנתב בדיוק מעליו. כשאני משחק , או כשזה נתקע כמובן שאין אף תוכנה פועלת במחשב ואין הורדות או תוכנות שיתוף .. אולי צריך לפתוח פורטים או משהו ? רק אני אציין שאח שלי מחובר לראוטר הזה ואין לו התנתקויות בכלל..

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by DS,

האם שווה לקנות אותו? אהבתי את הראשון לא יותר מדי אבל היה כיף להעביר את הזמן. אז כמה שאלות: 1. הוא קשה מאוד? 2. יש שם חידות כמו בראשון, קשות? אני קצת שונא חידות. 3. האם הוא ארוך? 4. מ1 עד 10 כמה?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by GolanBerlin,

אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם? והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by huber,

מידע חדש מתחיל לדלוף ברשת לגבי העידכון הבא ל PS3, הנה מה שידוע עד עכשיו: Friends List: * Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds. * Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List. * Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference. Gamer Card & Trophies: * Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic. * Past Trophy information can be viewed in detail by selecting Recent Trophy History option. * Newly aqu…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  10. Started by Godmoney,

יצא למישהו לשחק במשחק הזה? שיחקתי לראשונה בדמו עכשיו ואני חייב להגיד שדיי נהנתי. לעומת זאת, המשחק קיבל ביקורות דיי גרועות... מישהו שיחק במשחק ויכול לתת לי המלצות/אזהרות?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

אחרי הבאנים של MICROSOFT בXBOX ירדתי ממנו לגמרי והחלטתי ללכת על PS3 יש לי הרבה שאלות יחסית אז ככה: 1. מה ההבדל בין SLIM לרגיל 2. מה בדיוק נותן יותר מקום על הדיסק הקשיח? 3. מה ההבדל בין משחק על דיסק ומשחק על דיסק קשיח? 4. מה ההבדל בין PAL לNTCS 5. האם החבילה הזו שווה למרות שזה לא SLIM ורק שמונים ג'יגה ? http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1287 6. אם אתם יכולים תנו קישור לחנות הכי משתלמת , רצוי שיהיה 2 שלטים תודה מראש

12. שלום לכולם! חבר שלי מצא ברחוב (כן כן מצא) PS3 כנראה זכה בלוטו בכל מקרה, תקוע לו דיסק בתוך הכונן ככה שאי אפשר להוציא אותו בכלל. השאלה היא מה אפשר לעשות מכאן? מן הסתם אחריות אין לו על המכשיר (כי הוא לא באמת שלו) וישפאר לא ממש ירצו לעזור. מהצד השני, לתקן לבד זה מפחיד, אנחנו רועדים שאנחנו מחזיקים ביד כונן בלו-ריי... הצעות? מעבדות פרטיות שאתם מכירים?

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  13. בלינק הזה יש הסבר ותמונה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23736 למי שלא מבין הלוח אם החדש לוקח פחות חשמל ועושה פחות רעש ובנוסף יש סיכוי פחות גדול לבעיה חומרתית

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  14. לא אמורה להיות בעיה או משהו כזה

15. Started by Tomerm,

נותן שני מצבים, הראשון הוא 10 דקות של משחק נורמאלי... השני הריגת כמה מפלצות והתמודדות עם בוס. אין צורך לפרט עד כמה הגרפיקה יפה. המשחקיות כייפית כרגיל, אין סוף לקומבואים. מקווה רק שהעלילה תהיה טובה ושהמשחק לא יהיה קצר מידי. חיכיתי לזה חצי שנה ..

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by db9,

שלםו לכל חברי הפורום, קיימים לי ב PS3 מספר משחקים המשלבים את כל עניין הגביעים. לאחר שהצלחתי להשיג את כל הגביעים במשחק עדיין לא קיים לי 100% וזאת אני מניח בגלל שחלקם גביעי כסף וערד. האם ניתן לשפר גביעים ולהביא אותם לדרגה של זהב?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by Pika007,

למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  18. שלום. הייתה לי בעיה ב PS3 80GB ישן מהסוג העבה שלא קרא דיסקים. החלפתי לעינית חדשה (יש לי ניסיון בזה והחלפתי כבר מספר פעמים בעבר בהצלחה) אחרי ההחלפה הכנסתי דיסק והוא עשה רעש מוזר כאילו שהוא לא נכנס טוב כמו שצריך פתחתי שוב את הקונסולה כדי לראות בדיוק איך הוא נכנס וראיתי שהוא נכנס יותר ממה שהוא אמור ולא מתיישב לגמרי במקום הנכון. חנות אחת אמרה לי שזה בעיה של תזמון של הכונן. רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה רק תזמון ? האם צריך לרכוש כונן חדש? האם תיקון יעשה את העבודה ? וכמה יעלה כזה תיקון ? והאם בכלל הבעיה שונה ממה שאני חושב? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  19. הי אני נתקל בבעיה בצפיה בסרט HD בPS3. יש לי סרט שיש לו מספר שפות AUDIO , כאשר אני צופה בו במחשב, משום מה ברירת המחדל הינה פסקול ברוסית, אבל אין בעיה להכנס להגדרות של הנגן ולשנות לפסקול באנגלית. כאשר אני מעביר את הסרט בעזרת MKV2VOB לHARD DISK נייד ומחבר אותו ללPS3 אני יכול לראות אותו אבל הפסקול הוא ברוסית. אין לי אפשרות גם דרך השלט של ה - PS3 להעביר לפסקול אחר, כאשר אני לוחץ על AUDIO זה מראה לי שאני שומע AUDIO מספר 1 אבל אין אפשרות להעביר לאחר מה אני יכול לעשות על מנת להעביר לאנגלית? שאלה נוספת ולא קשורה: הHARD DISK החיצוני שאני משתמש בו מפורמט ל- 200 ג'יגה ב- FAT32 שעליהם אני מעתיק את הסרטים שאני רוצה לצפות ב PS3 ול 800 ג'יגה בNTFS שאני משתמש לגיבוי המחשב. במידה ואעשה מחי…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by nedved,

שלום לכולם, רציתי לקנות XBOX360 ב-ENJOYSTICK עם פריצה. הקונסולה (60GB) לבד עולה 1657 ש"ח והפריצה 350 ש"ח... כלומר 2000 ש"ח ביחד נכון?! אז זהו שלא... אם רוצים לקנות את הקונסולה הזו פרוצה היא עולה 2200 ש"ח ולא 2000 ש"ח. ההסבר של החנות: "אתה מקבל אחריות גם על הקונסולה וגם על הפריצה". הרי ברור שאני מקבל אחריות גם על הקונסולה וגם על הפריצה בגלל זה אני קונה את שניהם מאותו מקום לא?! רציתי לשאול אותכם אם זה נראה לכם הגיוני שאני יקנה ממקום 2 דברים ובמקום לקבל הנחה אני ישלם יותר. זה כמו שאני ירצה לקנות תמונה והמוכר יגיד לי זה זוג תמונות ב-250 ש"ח ואז אני ישאל כמה עולה אחת והוא יגיד לי 1=100 ש"ח. רציתי לשאול מה דעתכם על הנושא הזה? האם זה נראה לכם הגיוני? כי להם זה נראה הכי הגיוני שב…

21. Started by WarNet,

היי,סוני הודיעה היום שהמחיר של ה-PS3 יורד ל-250$,בחישוב לשקלים 885 ש"ח(גרסת ה-160 GB) כיום המחיר בארץ הוא 1557 ש"ח. לפי מה שאני חושב המחיר ירד למינמום של 1200 ש"ח.לא פחות מזה. מקור:http://blog.us.playstation.com/2011/08/16/live-from-gamescom-playstation-3-now-249/

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המטרויד החדש אבל יש לי קונסולת PAL מישהו יודע אם יצא כבר או מתי יצא המשחק בגרסא זו? אם כבר יצא, אפשר לינק?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by arel508,

תגידו אני יכול איכשהו לחבר רמקולים 2.1 ל-PS3? למסך שלי אין סאונד (Dell U2311H LCD) ובלי רסיברים ושטויות כאלה אי אפשר דרך המחשב איכשהו?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by HumanFly,

אז ככה ! רכשתי לפני שבוע, ב 10 דולר משחק מעולה ! אומנם הדיסק קצת שרוט אבל לא נורא... שווה בשביל 10 דולר ועובד בסדר מישהו רוצה לשחק נגדי ב XBOX LIVE ? בורןאוט הוא מסוג המשחקים הלא מציאותיים שממש כיף לשחק, הנאה רצפוה וגרפיקה יוקרתית, FPS חלק לחלוטין בלי דרופ 1. באמת מומלץ בחום למי שמעוניין במשחק מריצוים איכותי !

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

אני מדבר על מוצר בסגנון הזה : http://www.censuspc.com/product-pr-2866.html למישהו יש את זה? זה יכול לתת לי לשחק משחקי fps כמו במחשב? פשוט לשחק משחקים כאלה עם ג'וייסטיק זה לא נוח... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים