עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by zabi_g,

מאחר והרבה אנשים שואלים איזה משחקים מומלצים יש ל PS3 ותמיד אנחנו חוזרים על אותה רשימה ומתחילים לריב מה טוב ומה לא עשיתי סקר קצר, יש כאן את רוב המשחקים הטובים שיצאו ל PS3 (כן אני יודע, חסרים כאן משחקים, מה לעשות אבל אני רק בנאדם ולזכור 50 משחקים זה גם ככה מעל ומעבר אז מתנצל מראש על מה שלא שמתי כאן) כל אחד יכול לסמן את 15 המשחקים שהוא הכי אהב, אני מאמין שאם מספיק אנשים יגיבו תהיה לנו כאן רשימה שתראה לפחות 7-10 משחקים שהם קונצנזוס וחובה לכל מי שקונה PS חדש. אני מאמין שזה ייתן גם לנו (מי שכבר מכיר את רוב המשחקים) יתרונות כמו להכיר שחקנים שאוהבים את אותם משחקים (אונליין) ואולי יפתח אופציה להחלפות בעתיד וכו'... בכל מקרה תוך שבוע כבר נראה מה תהיה ההיענות ואם הסקר הזה יעלם מהמפה…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. טוב אז ככה הצלחתי לחבר בהצלחה תWII ללוגיטק X540 שהגיעה אתמול למי שלא יודע זה מערכת 5.1 תקציבית של לוגיטק למערכת יש אפשרות נוחה לחבר קונסולות ומצב מיוחד לקונסולות עכשיו שמחברים תמערכת יש 3 כבלים שאמורים ליתחבר למחשב אחד מהם ירוק אם רוצים לחבר לקונסולה תירוק מחברים למפצל שלו יש כניסות לאודיו של קונסולה (לבן ואדום) הבעיה שצריך מפצל לכבל הירוק למי שרוצה לחבר גם מחשב וגם קונסולה בכל מיקרה ל540 יש מצב MATRIX בדקתי אותו והמוזיקה היתה מכל הרמקולים לא הבחנתי באף זיהוי מיקום אבל אני לא יודע אם המשחקים האלו תומכים בזה או אם חומרתית הWII מסוגל לזה אם זאת הצליל היה נקי ואיכותי והוסיף להנאה במיוחד במלחמת הכוכבים לגימקיוב אם כל הפיצוצים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. http://threespeech.com/blog/2008/08/naughty-dogs-richard-lemarchand-co-lead-game-designer-of-uncharted-talks-trophies-edge-cells-and-studios/ אז קדימה - מי מהמפתחות תרים את הכפפה ותוציא סופסוף משחק שינצל את המכונה המופלאה הזו וישאיר את כולנו פעורי פה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. באתר החברה יש (ולמי שלא מכיר אז זו החברה שמפתחת את קרייסיס) מודעת דרושים לתכנת PS3 http://www.crytek.com/jobs/frankfurt/ps3-programmer/ מענין על מה מדובר

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by sasith2,

שלום הורדתי את המשחק Battlefield Bad Company 2 PAL X360-Allstars וצרבתי אותו עם imgburn אבל המשחק לא עובד לי אני לא יודע למה אני חדש בנושא האקסבוק בבקשה עזרה אני רוצה לשחק בו הוא פותח לי אותו כסרט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alex15,

שלחתי את האקסבוקס שלי למעבדה לתיקון שם הם שמו לי CD-ROM חדש היה משהו ב CD-ROM עכשיו אני שואל כי אני קיבלתי באן מזמן ולא נכנסתי לאינטרנט כי קיבלתי באן . עכשיו אם החלפתי CD-ROM אני צריך לתקן את הקבצים שאני מוריד ? או שלצרוב אותם ולא צריך שום תיקון של הקבצים ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. כמה זמן לוקח להעתיק משחק שלם לארדיסק? והאם אפשרי להכניס ארדיסק חיצוני (בUSB)) או חייבים של מיקרוספט

8. שלום לכולם! רציתי לדעת האם נראה לכם שבזמן הקרוב או הרחוק נוכל לשחק משחקי סוני פלייסטשיין 3 על 4? קיימים משחקים כמו the last of us בחנות של סוני שאפשר להוריד לסוני 4? קיים אשכול לתאריכי יציאות משחקים לסוני 4? אם כן איזה משחקים אמורים לצאת בקרוב....

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, לפני כמה זמן החלפתי את הנתב האלחוטי שברשותי מ-SIEMENS מדגם שאני לא זוכר ל-D-LINK 2760. מאז, ה-PS3 לא מצליח לזהות את הנתב. מה אני צריך לעשות? והאם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tic0n,

היי, השאלה שלי היא כזאת - האם אחרי שהתקנתי משחק כלשהו על הסוני3, אוכל לשחק בו מבלי להכניס את הדיסק? זה נראה לי הגיוני כי הקונסולה מתקינה את המשחק בפעם הראשונה שמכניסים את הדיסק ( או לפחות ככה זה נראה מבחינתי). אבל אני לא מוצא אפשרות לשחק בלי דיסק, אולי אני פשוט לא יודע איפה לחפש... ובנוגע לשאלה הקודמת, נניח שאפשר לשחק בלי דיסק אחרי שהתקנתי משחק - בוא נגיד שהשכרתי משחק מחנות דיסקים - BLOCKBUSTER לצורך העניין... אני פשוט יכול להתקין ולהחזיר להם. מה שעוד גורם לי לחשוב שאחרי הכל, אי אפשר לשחק בלי הדיסק. אשמח להבהרה בנושא.

11. http://www.gamespot.com/news/6197465.html?tag=latestheadlines;title;1 לדעתי זה טמטום יש להם קבוצת פיתוח שעבדה על כותרים כמו Ages of Empires ועכשיו Halo Wars והם סוגרים אותה זה כמו שנינטנדו תסגור את ראטרו סטודיו פשוט חסר היגיון ולמרות שחלק מהמפתחים יקבלו תפקיד בקבוצות פיתוח אחרות עדיין לדעתי מהלך מטומטם בלי חשיבה לעתיד

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי משחק לאקסבוקס 360 ורציתי לדעת האם יש תוכנה להמיר אותו לסוני 2

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. http://uk.gamespot.com/news/6178666.html?tag=latestnews;title;1 סימו לב למספרים הנמוכים יחסית המספרים מדברים על קונסולות שנימכרו ולא קונסולות שיוצרו הWII-9 מיליון ה360-8.9 מיליון הPS3 -3.7 מיליון

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by myjunkmail0000,

האם יש הבדל משמעותי ביניהם חוץ מהארדיסק? מבחינת חומרה? אני לא מתכוון להשתמש ב XBOX LIVE ורק לשחק רגיל אז האם צריך יותר זיכרון? כבל HDMI יש ב EBAY ב 4$ כולל משלוח וארדיסק של 20GB ב EBAY 25$ כולל משלוח אז האם יש טעם להשקיע עוד מאות שקלים בקניית הפרימיום מול הארקייד???

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. אוקי אז מסתמנת קניה של קונסולה חדשה. מהררי השוואות שקראתי הגראפיקה עדיפה ב360, בעיקר מבחינת איזון צבע ו'קריעות מסך' בPS3. אבל כמובן שכל זה לא משתווה למשחקים טובים, ופה אתם נכנסים =) אני יודע שזו עלולה להיות חפירה, אבל אשמח לרשימת משחקים שיצאו אקסקלוסיבית לPS3 ול360 מכל הזמנים ולא רק מ2008. צ'ירס, אביתר.

16. Started by psychuil,

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. אז ככה יש לי בנתיים את סוניק 2 סטרייט פייטר 2 מורטל קומבט 3 קפטן אמריקה סימסון TAZ MANIA טסט דרייב 2 XMEN 2

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  18. רציתי ליידע את כל מי שמחפש מחיר מוזל בארץ למשחק החדש של Mortal Kombat מדייה גיים פרסמו מכירה מיוחדת לגביו במחיר מוזל אז מי שרוצה שיצור איתם קשר: המשחק : Mortal Kombat במכירה מיוחדת ! רק 279 ש"ח עבור המשחק ! (לא כולל משלוח) החלפה חינם של משחק בספריות ההחלפה במדיה גיים ! במדיה גיים ספריות החלפה ענקיות בהן ניתן להחליף משחקים במקום לקנות חדשים במחיר מלא. מי שיגיע לאסוף את המשחק בעצמו יוכל להחליף בחינם משחק אחד שיש לו במשחק אחר מתוך ספריות ההחלפה. בהתאם לנוהל ההחלפות בחנות. שיטת הזמנה פשוטה באתר מדיה גיים ! פשוט נכנסים לאתר מדיה גיים : http://www.mediagame.co.il ועושים הזמנה למשחק. בטופס ההזמנה חשוב לרשום בסעיף האחרון (הוא נקרא "תאריך משלוח והערות מיוחדות") את ההערה הבאה : …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ScreameR,

הCHIP הפסיק לעבוד בפתאומיות אז פתחתי את הקופסא אמרתי מה יש לי להפסיד , ואז נפל הכונן דיסקים והתנתקו ממנו 2 כבלים קטנים כאלה, ניסיתי לחבר אותם לאיפה שאני חושב שהם היו מחוברים ולא, לא הגעתי לMOTHERBOARD... התייאשתי באמצע

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by michael7255,

האם WII עם צ'יפ יכול להשפיע על עדכונים ומשחק ברשת ? האם שווה לקנות עם צ'יפ או לא ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by shiranosh,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי MOVE Starter Pack לPS3 שלי .. ורציתי לבקש המלצות למשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by OvOnoob,

שלום חברים. הזמנתי לפני שבוע בדיוק מאמאזון באנדל של PSVR, עם 2 שלטי move, מצלמה וSkyrim ב450 דולר כולל הכל. הגיע במהירות מדהימה עד הבית. ההרכבה לא הייתה מסובכת מדי, ובעזרת חוברת ההוראות הדי ברורה יש לציין חיברתי את כל העסק בפחות מ10 דקות. בהמשך ההוראות על גבי המסך ובתוך המשקפיים היו די ברורות ואינטואיטיביות. האיכות של המשקפיים הפתיעה לטובה, לא מרגיש עדין או משהו שיתפרק בזמן הקרוב. האזניות שהתקבלו עם הבאנדל לא רעות בכלל! מפיקות סאונד די מרשים יחסית. לעניין מי לא מכיר פה את המשחק skyrim, כל גיימר ממוצע לפחות ניסה לשחק בין אם אהב או לא אהב. לשחק skyrim בVR זאת חוויה הזויה …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by NE91,

אני צריך חלקים של משחקים ל-WII או קישורים להורדת משחקים ל- WII בלינקים. חלק ראשון... חלק שני... חלק שלישי אבל לא הרבה חלקים... תודה לעוזרים...

24. Started by huber,

אחרי הרבה דחיות - האפליקציה החמודה הזו זמינה: http://www.ps3fanboy.com/2008/09/18/life-with-playstation-is-really-live-really/

25. אני חייב אחת לחלפים... אם יש למישהו אפילו רק פדאל שבור אני ממש צריך אותו, אולי אפילו נעשה החלפות על משהו.....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.