עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Cha0stAlker,

כמה PS2 יד שנייה עולה? בן שנה-כמעט לא שיחקתי ואני רוצה למכור אותו-מה המחיר?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by harbon,

אם כן חברים איזה מדינה הכי כדאי לשחק נגדה? איפה יש הכי הרבה פחות לאגים... ומה אפשר לעשות בשביל להפחית לאגים או כל טיפ אחר שיש לכם?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. אז ככה יש לי בנתיים את סוניק 2 סטרייט פייטר 2 מורטל קומבט 3 קפטן אמריקה סימסון TAZ MANIA טסט דרייב 2 XMEN 2

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. היום הבאתי מכשיר PS3 מחבר שלי, חיבאתי אותו לטלוויזיה שלי (37 LCD של סמסונג, אם תרצו דגם אני אביא) והיא זיהתה שיש שם כבל מחובר אבל כתבה לי: mode not support או משהו כזה, אבל אני חושב שזה מפני שההגדרות בסוני לא טובות בגלל שלפני שלקחתי את הסוני מחבר שלי הוא היה מוגדר על 1080P ואצלי בטלוויזיה יש רק 1080i אז אני אכבר לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהו יעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. יש לי XBOX360 פרוץ ויש לי כמה משחקים עם אפשרות של MULTIPLAYER . יש לי חשבון Xbox Live והכל נראה תקין . כשאני מנסה להכנס לאפשרות של ה MULTIPLAYER אני מקבל הודעה שקשורה ליוזר . מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ?

6. Started by Daver,

נינטנדו פירסמה מלא תאריכי שחרור למשחקים שיצאו השנה http://www.joystiq.com/2009/02/26/nintendo-unveils-tons-of-dates-and-a-few-new-games/ חבל שעדיין לא אומרים מתי MadWorld יוצא

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אח שלי בניוזילנד ובוא רוצה לקנות xbox360 ולשלוח אותו אליי לארץ.. אני צריך שתעזרו לי אם כדאי או לא?והאם יש בכלל את הגרסא pal בניוזילנד? ואם הוא מזמין ושולח לי כמה זמן זה בערך עד שזה מגיע?[br]פורסם בתאריך: 27.02.2009 בשעה 09:20:18 בבקשה שמישהו יעזור לי..

8. Started by ozeini,

שלום לכולם, אני כבר כמה שבועות מעוניין לקנות XBOX ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות. אני רוצה לקנות את ה-PREMIUM עם ה-60GB פרוץ אבל אני לא בטוח מאעפה לקנות. בגדול חשבתי על 2 חנויות: GAMESTATION ו-OFEKPC GAMESTATION מוכרים ב-1609 + 350 פריצה, וב-OFEKPC ב-1679 + 350 פריצה. האם מישהו קנה מאחד החנויות האלה ויכול להמליץ לקנות או לא לקנות משם, או אם יש למישהו אפילו חנות אחרת שהוא חושב שכדאי לקנות? בגדול חשבתי על GAMESTATION כי OFEKPC הוא נראה לי פחות מתמצא בקונסולות ויותר במחשבים אבל על GAMESTATION ממש עכשיו קראתי (לא בפורום הזה) שמס' אנשים לא ממליצים לקנות משם. מחכה לתשובה... תודה! עוז

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by psychuil,

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by omer_xd,

שלום רב, ליפני יומים קניתי דיסקים של teac 8.5 ג'יגה הורדתי משחק של xbox למחשב ורציתי ליצרוב אותו. ליפני שצרבתי חבר שלי אמר לי שאני חייב תוכנה מיוחדת אם אני רוצה ליצרוב משחק לxbox והוא גם אמר שכניראה הדיסקים לא יעבדו. האים צריך תוכנה? האים הדיסקים יעבדו? בתודה מראש omer_

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Avivf88,

לא מזמן קניתי PS2 יחד עם החבר'ה בצבא מהחדר.. עכשיו הסוני שלנו לא קורא צרובים- משמע אין לנו הרבה מה לעשות איתו, לכן אנחנו רוצים להתקין צ'יפ רק שאף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה, אני אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות שנוכל להבין קצת: 1. מה ההבדל בכלל בין הצ'יפים? בשורה התחתונה כולם קוראים צרובים לא? 2. כמה עולה בערך צ'יפ פשוט שיקרא לי צרובים (אני צריך לדעת סדר גודל בערך)? 3. עד כמה הם אמינים והאם יכול להיות מצב שפתאום הם יפסיקו לעבוד? 4. והכי חשוב מן הסתם.. על איזה אתם ממליצים.. כשלוקחים בחשבון שאין לנו בכלל הרבה כסף להוציא על זה המון תודה לעוזרים וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by slrr,

בבקשה עזרה אם הסבר איפה מקישים וזה...

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by Or94,

מה עדיף לקנות: פלייסטיישן 3 או מחשב חזק? אני מתכוון מה יותר טוב מבחינה גראפית? מבחינת נוחות ובכלל מה יותר טוב ויותר שווה לקנייה?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by orenmj23,

צהריים טובים לכולם, לפני זמן קצר סיימתי להעלות את הביקורת המלאה לגרסת הפלייסטיישן 3 של משחק ההאבקות החדש, אגדות הרסלמניה. המשחק שמציג את מיטב כוכבי העבר אמור היה להיות תוסף מרענן בתחום משחקי ההאבקות. הנה הלינק הישיר לביקורת, על מנת לקרוא כתבות נוספות, לחצו על הלוגו במרכז העמוד. http://ogelive.wordpress.com/2009/03/30/legends-of-wrestlemania-%E2%80%93-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/ בתודה מראש, אורן נתן.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. מישהו יודע על פריצה לPS3? או אם משהו כזה מתקרב???

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by naoriko,

קניתי PSP ואני רוצה להעביר משחקים הורדתי קובץ מסויים מה אני עושה איתו? העברתי אותו לתיקייה ISO שבזיכרון ואני לא יודע איך להפעיל אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zedprime,

שלום לאנשי hwzone - ביום שני הקרוב, ה13 לחודש קבוצת "היילו 3 ישראל" (שאני שותף בה) מארגנת ארוע פתוח של היילו 3 לכלל ציבור השחקנים. הארוע יתרחש אצל הגראז' גיקס בחולון (רחוב הפלד 40). שימו לב - זה לא ארוע מסחרי, זה יוזמה של שחקנים למען שחקנים. אין דמי כניסה לארוע אך יתכנו דמי כניסה לתחרות עצמה (בסכום סמלי של 20 ש"ח) שכולם יוקדשו לזוכים בטורניר. פרטים על הארוע ניתן למצוא באתר שהקמתי לנושא - http://halo3il.com אשמח לראותכם בארוע, תהיינה עמדות חופשיות על מקרנים לאלו שלא מגדירים את עצמם כשחקנים "מקצועיים" או שסתם רוצים לשחק בשביל הכיף. עדכונים על מבנה הטורניר ופרטים נוספים ימסרו באתר הבית של הקבוצה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by soldier,

לא מצליח להתחבר MTU TEST FAILED XBOX מחובר ישירות למודם AZTECH E600 רגיל של בזק

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by asaorgad,

אני צריך שנאי מתח מ 110V ל 220V אבל אני לא יודע כמה VAC אני צריך בשביל הספק של ה XBOX360 כאן יש כמה איזה לבחור: http://www.afik2.com/40284/2102

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by schwartsa,

שלום, צריך המלצות למשחק יריות מתאים לילדים, פשוט, מתאים ל- Zapper או דומיו תודה ! metroid prime מורכב מדי לדוגמא

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום רב, קניתי השבוע את המשחק grand turismo 5 מ eBay. הזמנתי את זה מאיזה בחור נחמד ביפן, אבל הבחור הנחמד לא ציין שהמשחק ביפנית. אז הוא עובד אחלה על ה PS3 אבל אני לא מבין מילה ממה שרשום. הצלחתי עוד איכשהו לקנות רכב ולהתחיל משחק, אבל מעבר לזה אין לי מושג מה קורה. מישהו יודע האם אפשר להחליף שפה במשחק? בתודה מראש, דימה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. מתי צריך קירור כמו של Nyko לXBOX360? נראה לי שחיפשתי לא טוב בפורום כי לא מצאתי כלום. אם אתם נועלים לפחות תתנו תשובה קניתי XBOX 360 Premium ויש לי בעיה כזו: יש כבל שממנו יוצאים קומפוננט וסאונד ויש לי כבל HDMI. אם אני מחבר אחד מהם אני לא יכול לחבר את השני. כרגע הHDMI מחובר ומן הסתם הסאונד הוא מהLCD TV והוא גרוע! אני רוצה לחבר לרסיבר שלי בשביל הסאונד, עם הכבל שסופק עם הקונסולה (זה שיוצא ממנו קומפוננט וסאונד), אבל אי אפשר לחבר את שניהם בו זמנית כי הכבל של קומפוננט וכו' ענק ולא מאפשר לחבר גם HDMI. מה עושים ??? זה מבאס לגמרי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://kotaku.com/5226561/infamous-shocks-us-with-uncharted-2-multiplayer-beta?skyline=true&s=x מודעה שצולמה בחנות Best-Buy מזמינה שחקנים לרכוש את המשחק Infamous ולקבל הזמנה לבטא של מצב האונליין עבור Uncharted 2, יותר ברור מזה לא יכול להיות... כרגע אין שום מידע האם מדובר במצב CO-OP או במגוון מצבי אונליין אך סוני אמורה להכריז על כך מחר (27 באפריל). עדכון חשוב: סוני ו-Naughty Dog (מפתחי המשחק) מאשרים את קיומו מצב אונליין שיכלול Co-Op של עד 3 שחקנים בו זמנית: http://www.gamespot.com/news/6208612.html

24. חברה מישהו יכול להביא לי תוכנה או מדריך אייך לתקן או לסדר את הבאן שקיבלתי באקסבוקס כי מיקרוסופט חסמו אותי ואני לא יכול לשחק יותר ברשת אני בטוח שיש פיתרון או מדריך או תוכנה או משהו אשמח לכל מידע

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by yigal_26,

היי, האם שליטה ב-PES2009 עם שלט של WII נוחה? כי אני שיחקתי במשחקי כדורגל עד עכשיו רק ב-PC ושוקל לקנות את השחק הנ"ל ל-WII. צריך לקחת בחשבון גם ילד בן 7 ירצה לשחק בו. תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.