עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by ShaiLevy,

שלום, ה Wii Motion Plus יצא לחנויות ועולה 20$ , מה שאומר שאפשר להזמין בקלות 2 ועדיין לא לעבור את סף המכס (50$). הבעיה שאמאזון לא שולחים את זה מחוץ לארה"ב, מישהו מכיר חנות אמינה ? (ואני יודע שאני יכול להשתמש ב ushops או mustop אבל מעדיף קודם לשאול) ב play-asia זה עולה 30$ אז להזמין 2 כרוך בסיכון של תשלום מכס. אגב, לחנויות בארץ זה מגיע בקרוב ? מישהו יודע מה יהיה המחיר ?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי לפני כמה ימים כבל קומפוננט לחבר בין ה LCD לפלייסטיישן 2.על האריזה רשום שזה מיועד לפלייסטיישן 3 אבל המוכר אמר לי שזה אותו חיבור. אכן הגודל של הכניסה של הכבל זהה. רק מה,לא הצלחתי לקבל תמונה וזה למעשה לא עבד. משהו יכול לעזור אולי טעיתי במשהו?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by carock,

שלום אני מחפשת משחק לילד בן 5 לPLAYSTAITION 1 תודה

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by Rondh,

מה המצב? עשיתי סקירה על הFINN - LMG החדש שיצא לאמצע העונה החמישית. אני אישית התאכזבתי ממנו. מה אתכם??

5. סרטון חדש ומשעשע מהערוץ שלי https://www.youtube.com/watch?v=TSfWCnel5Hs&ab_channel=Rondh

6. Started by shimon1,

שלום חברה.. יש לי מודם aztech 600e ואני עם בזק והספק 012.. איך אני יכול לחבר את הפליסטיישן ישירות למודם ללא נתב שיבצע את החיוג. אני רוצה לחבר ישר בין המודם עם כבל רשת לPS אבל מי מבצע את החיוג? אני לא ממש מבין בדברים האלה ואשמח להסברים כלליים ובפרט לבעיה שלי ואיך לפתור אותה. דרך אגב עשיתי חיפוש פה באתר וראיתי שנשאלה השאלה כבר אבל לא הבנתי דרך זה ולכן פניתי בשאלה בעצמי. תודה רבה למי שיוכל להקדיש טיפה מאמץ.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  7. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…

8. Resident Evil The Darkside Chronicles הוא משחק יריות מסילה לWII בסביבת RE למעשה הוא מספר את העלילה שהיתה בRE2 ובRE קוד וורוניקה ועוד עלילה חדשה שהמציאו במיוחד למשחק המשחק הוא במובן מסוים המשך למשחק RE-UC שכל אחד מהם מכיל עלילות שונות מסדרת RE בכל מקרה במהלך המשחק יש מצלמה שכל הזמן זזה ופשוט צריכים לירות בזומבים ומוטציות אחרות בחלק מהשלבים יש בוסים בסוף אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נישמע קודם כל יש 3 רמות קושי שאפשר לבחור מהם בהתחלה -שנית אפשר לבחור לשחק בשחקן יחיד או 2 שחקנים בכל השלבים במשחק מה שמשנה מאוד את רמת הקושי (הרבה יותר קל ב2 שחקנים ) חוץ מזה אפשר לשדרג נשקים בכסף שמוצאים בשלבים למעשה גם הניקוד עצמו שווה כסף ויש כל מיני פרמטרים לניקוד כמו הזמן שלקח…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה בסוני שבזמן משחק התמונה נעלמת וגם הקול לשניה ואז חוזרת, אחרי שהורדתי את הגרפיקה ל1080i זה קורה אבל פחות. מישהו נתקל בזה ואם כן איך אפשר לתקן את זה (אין לי בעיה לפרק אותו לעשות בו תיקונים) והאם שווה לתת אותו למעבדה? זה סוני 80GB עם העידכן האחרון , ניסיתי 6 כבלים שונים ו3 טלוויזיות שונות.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  10. שלום, 1. כרגע עוד אין לי טלוויזיה HD, אבל האם כשתהיה לי, יהיו לי בעיות עם ה-NTSC וה-PAL בסרטי BLU-RAY? 2. האם אפשר להעתיק משחקים לכונן הקשיח ולהריץ אותם משם באופן מלא? 3. האם אפשר להעתיק סרטים לכונן הקשיח ולצפות בהם משם? ואולי השאלה העיקרית, האם בכלל משתלם לקנות כיום PS3? או שעדיף לחכות עוד?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by Tomerm,

נותן שני מצבים, הראשון הוא 10 דקות של משחק נורמאלי... השני הריגת כמה מפלצות והתמודדות עם בוס. אין צורך לפרט עד כמה הגרפיקה יפה. המשחקיות כייפית כרגיל, אין סוף לקומבואים. מקווה רק שהעלילה תהיה טובה ושהמשחק לא יהיה קצר מידי. חיכיתי לזה חצי שנה ..

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by danny081,

שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?

13. Started by MatanFrenkel,

אחרי הבאנים של MICROSOFT בXBOX ירדתי ממנו לגמרי והחלטתי ללכת על PS3 יש לי הרבה שאלות יחסית אז ככה: 1. מה ההבדל בין SLIM לרגיל 2. מה בדיוק נותן יותר מקום על הדיסק הקשיח? 3. מה ההבדל בין משחק על דיסק ומשחק על דיסק קשיח? 4. מה ההבדל בין PAL לNTCS 5. האם החבילה הזו שווה למרות שזה לא SLIM ורק שמונים ג'יגה ? http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1287 6. אם אתם יכולים תנו קישור לחנות הכי משתלמת , רצוי שיהיה 2 שלטים תודה מראש

14. Started by EYALSPIDER,

אהלן, בן דוד שלי קנה תופים ל-WII מסוג rock band 3 pro drums pro cymbas, התופים לא עובדים - הווי לא מזהה אותם כשלט... 1. הם נדלקים (יש כוח לסוללות), יש חתימה על האריזה שזה מתואם לנינטנדו. 2. הבאתי שני סוגים של קונסולות WII אחד פרוץ (גירסת 4.3E שהורדה מהקונסולה) והשני לא פרוץ (3.4). א. חיברתי את "הדונגל" (המשדר לתופים) ליציאת USB של ה- WII הפרוץ, הדנגל והתופים הראו אות קבוע כחול (בלחצן העגול - לא ב 1 מ4 הריבועים) ז"א לא זוהה כשלט. ב. כשהפעלתי משחק דרך 7 -8 - 9 neogamma הדונגל נכבה ולא הוציא אות. ג. הפעלתי דרך Priiloader הדונגל לא נכבה, והאורות של התופים והדנגל היה קבוע - אך התופים שוב לא זוהו כשלט וברגע שלחצתי מחדש על הדנגל כדי לבצע סנכרון שוב נכבה הדנגל. 3. חיברת…

15. Started by DOGMA,

http://www.gametrailers.com/player/45652.html כותר שונה שכנראה יעקוב אחרי מה שקרה בפלנטה ולא בספינה, מאוד מעניין אותי איך הם יעבירו חלקים נכבדים מהgameplay שהתבססו על פיזיקה לWii...

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by SoHoN BuChO,

ראיתי חבילות PS2 מאוד טובות במחיר זול ואולי חשבתי על לרכוש אחת כזאת לחדר בנוסף למחשב עכשיו עומדות בפניי כמה שאלות *האם משתלם לקנות PS2? *האם יש Guitar Hero 3 לPS2? *אם קיים GH3 לPS2 האם הוא ירוץ היטב על המכשיר כי לפי מה שהבנתי הגיטרה אלחוטית אז איך זה בדיוק פועל? *האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב רגיל?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  17. הי אני נתקל בבעיה בצפיה בסרט HD בPS3. יש לי סרט שיש לו מספר שפות AUDIO , כאשר אני צופה בו במחשב, משום מה ברירת המחדל הינה פסקול ברוסית, אבל אין בעיה להכנס להגדרות של הנגן ולשנות לפסקול באנגלית. כאשר אני מעביר את הסרט בעזרת MKV2VOB לHARD DISK נייד ומחבר אותו ללPS3 אני יכול לראות אותו אבל הפסקול הוא ברוסית. אין לי אפשרות גם דרך השלט של ה - PS3 להעביר לפסקול אחר, כאשר אני לוחץ על AUDIO זה מראה לי שאני שומע AUDIO מספר 1 אבל אין אפשרות להעביר לאחר מה אני יכול לעשות על מנת להעביר לאנגלית? שאלה נוספת ולא קשורה: הHARD DISK החיצוני שאני משתמש בו מפורמט ל- 200 ג'יגה ב- FAT32 שעליהם אני מעתיק את הסרטים שאני רוצה לצפות ב PS3 ול 800 ג'יגה בNTFS שאני משתמש לגיבוי המחשב. במידה ואעשה מחי…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by mj23,

היי אני מתחמש במסך 37 אינצ ומחפש קונסולה איכותית על מנת לנצל תמסך ולשחק עם חברים+רשת אשמח אם תמליצו לי תקציב באזור ה אלפיים שקל

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות XBOX, אבל אני לא יודע מה יותר כדאי לי: לשדרג את המחשב או לקנות XBOX. המפרט שלי: E7200 @ 2.53GHz 2.0 RAM GB ATI Radeon HD 3850 המחשב הזה כבל לא כול כך מריץ משחקים כדשים כמו שצריך, אז חשבתי אולי לשדרג. אז מה יותר משתלם, לקנות XBOX או לשדרג?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  20. יש לי קונסולה PAL / אזור 2. הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק מכל איזור. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. משחקי PSN (נגיד Wipeout HD) - אני יכול לשחק בכל גרסא? (להוריד מכל חנות?) 2. DLC למשחקים על דיסק PAL - אני חייב להוריד מחנות מאזור 2, או שגם מארה"ב זה בסדר? 3. משחקים על דיסקים מאזורים אחרים - אם אני רוצה להוריד DLC, להוריד בחנות מהאזור של המשחק? של הקונסולה? של פיסטוק?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by gtabak_37,

זוכרים את הטיזר של קונאמי על המטאל גיר הבא? קונאמי פירסמו שהוא לא יצא בכלל לps3... לא ל-360- הוא יוצא רשמית לiPhone! http://www.ps3fanboy.com/2008/12/17/a-next-metal-gear-is-a-touchy-subject/

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by etaiso,

היום התחילה לי בעיה פתאום כל משחק שאני שם או שהוא לא מזהה את הדיסק או שזה טוען את המשחק אבל אחרי שניה נתקע. אני משתמש בדיסקים של Silverline בלבד.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק???

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by ofir_mim,

סוף סוף הוא הגיע רוק בנד לפוסי3 אצלי בבית משחק ענק חובה לכל מי שאוהב את GUITAR HERO ועכשיו לשאלה: למישהו יש מושג אם פתרו את הבעיה שאי אפשר להשתמש בגיטרה של GH3 בRB?

24. שלום לכולם! חבר שלי מצא ברחוב (כן כן מצא) PS3 כנראה זכה בלוטו בכל מקרה, תקוע לו דיסק בתוך הכונן ככה שאי אפשר להוציא אותו בכלל. השאלה היא מה אפשר לעשות מכאן? מן הסתם אחריות אין לו על המכשיר (כי הוא לא באמת שלו) וישפאר לא ממש ירצו לעזור. מהצד השני, לתקן לבד זה מפחיד, אנחנו רועדים שאנחנו מחזיקים ביד כונן בלו-ריי... הצעות? מעבדות פרטיות שאתם מכירים?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3432892,00.html מה דעתכם? מתי יתחילו להרגיש את זה בארץ?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.