קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
המשחק יופץ ע"י EA. למי שלא מכיר, זהו משחק שפותח ע"י Jack Black שהוציא תחת ידיו משחקים כגון Psychonauts, Grim Fandango ו Full Throttle, ככה שהמשחק מגיע "מבית טוב". כרגע אין מידע לגבי תאריך שיחרור, אבל נראה שנקבל טריילר עם גיימפלי כבר בטקס VGA Spike. המשחק יוצא רק לקונסולות: http://www.bit-tech.net/news/2008/12/12/ea-announced-as-publisher-for-brutal-legend/1
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום חברי בפורם אתמול התחילה לי בעיה בקונסולה שהיא לא מצליחה להעלות משחקים היא מתחילה ופשוט נתקעת בcod 4 היא נתקעת בדרך כלל במצב READING HDD.. כנל בCOD 5 ניסיתי גם pro evo , הקונסולה נמצאת במקום מאווורר ולא נראה שהיא מתחממת(המאווררים עובדים אבל חלש ) כל הדיסקים מזוהים כהלכה ע"י הקונסולה. והיא מריצה סרטי בלו ריי וDVD (מקוריים) ללא בעיה . משחקי דמו שנמצאים על ההרד דיסק משוחקים כהלכה ניסיתי כבר לעשות ריסטור לקונסולה אך לא עזר משהו מכיר את התופעה ? פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
hey guys. im living now in the US for few month and i got my self and xbox soon im coming back to Israel and im going to take it with me ofcourse so i want readying some place that i need a special transformer from 110v to 220v i was searching alittle bit and that what i found i hope that u could help me and tell me if its the correct one http://www.amazon.com/Seven-Star-Step-Transformer-TC500/dp/B000AY72DO/ref=pd_sim_dbs_e_3
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בסוני שבזמן משחק התמונה נעלמת וגם הקול לשניה ואז חוזרת, אחרי שהורדתי את הגרפיקה ל1080i זה קורה אבל פחות. מישהו נתקל בזה ואם כן איך אפשר לתקן את זה (אין לי בעיה לפרק אותו לעשות בו תיקונים) והאם שווה לתת אותו למעבדה? זה סוני 80GB עם העידכן האחרון , ניסיתי 6 כבלים שונים ו3 טלוויזיות שונות.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לאחר נסיון מוצלח עם Disaster וצורת המשחק, אשמח להמלצות למשחקים נוספים בקטגוריה. כרגע אני ממתין לזאפר שהזמנתי מאיביי, כדי שאוכל לממש את המירב מ COD5. על מה אתם ממליצים? כמובן לא רע אם אלו משחקים שהזאפר מקל על צורת המשחק בהם תודה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחר עוד מספר ימים בהם העלתי תכנים לאתר החדש, הספקתי לסיים לשחק ולכתוב ביקורת על הכותר החדש בסדרת רד פקשן. המשחק שמתרחש 50 שנה לאחר עלילת המשחקים הקודמים בסדרה, הייתי שמח לשמוע את דעתכם על הביקורת. הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
אשמח לשמוע המלצות למשחקים טובים עבור 2 שחקנים 1VS1 כמה שיותר אני צריך מינמום חמש! תודה רבה! משחקים כמה שיותר מענינים תודה...
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים היום פעם ראשונה שניסיתי לקנות משחק דרך הPSN, משום מה זה לא עבד לי, משהו בקשר לפרטים של הכרטיס (אני בדקתי כמה וכמה פעמים אות אות מספר מספר) והוא לא מוכן לקבל אותו, החלפתי כרטיס ואותו סיפור, משהו שאני עושה לא נכון? הכרטיסים שניהם בן לאומיים (ויזה ואמריקן) ככה שזה לא נראה לי זה, אולי שאני שייך כאילו לUK? אשמח אם משהו יוכל להסביר לי, זה מאוד מתסכל...
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי אני מתחמש במסך 37 אינצ ומחפש קונסולה איכותית על מנת לנצל תמסך ולשחק עם חברים+רשת אשמח אם תמליצו לי תקציב באזור ה אלפיים שקל
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
סימתי תמשחק ולא הבנתי לאיזה תקופה קריטוס חזר ? משהו יכול להסביר לי קצת בבקשה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן! אוקיי. עכשיו בן דוד בארה"ב והוא אמור לקנות לי wii.. אבל הבעיה שהטלוויזיה שלי לא תומכת בNTSC. אז אני צריך שמות של חנויות באיזור ניו יורק שמוכרות wii PAL אם יש בכלל... תודה לעוזרים!.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
את 3 שיחקתי על Hard עכשיו זה קצת מבאס אותי שזה קל מדיי אז אני על expert הרבה יותר כיף אבל גם קשה מאוד הנקודה שבשבילה פתחתי את הת'רד הזה, שיחקתי גם ב rock band וזה פשוט לא אותו כיף מבחינת הגיטרה נראה לי שהם ממפים את התווים בצורה פחות טובה מ GH, ששיחקתי את World tour קבלתי ממש הרגשה שאני מנגן את השיר באמת. ב"רוק בנד" זה לא קרה לי.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקופה ארוכה בה לא כתבתי כאן (את האמת לא כתבתי כמעט בכלל), אני שמח לבשר שהחזרתי את הביקורות שלי לחיים, אז תחילה השלמתי פערים עם מספר ביקורות על משחקים מהחודשים האחרונים (סיינטס רו, WWE), ועכשיו אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת המלאה שלי על משחק הגלישה החדש, בסדרת SSX. אשמח לשמוע את דעתכם, הנה הלינק: ogelive.net
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, ה Wii Motion Plus יצא לחנויות ועולה 20$ , מה שאומר שאפשר להזמין בקלות 2 ועדיין לא לעבור את סף המכס (50$). הבעיה שאמאזון לא שולחים את זה מחוץ לארה"ב, מישהו מכיר חנות אמינה ? (ואני יודע שאני יכול להשתמש ב ushops או mustop אבל מעדיף קודם לשאול) ב play-asia זה עולה 30$ אז להזמין 2 כרוך בסיכון של תשלום מכס. אגב, לחנויות בארץ זה מגיע בקרוב ? מישהו יודע מה יהיה המחיר ?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חולה על גימפאדים ואוהב מידי פעם גם לשחק משחקי 2D בסגנון היותר מיושן משחקים כמו סטריט פיטר 2\3 כמו מרוול VS קאפקום 2 כמו מאריו ויושי וכו ה2D ועוד הרבה משחקים למשחקים כאלו הרבה מהגימפאדים הסטנדרטים היום לא מספיק נוחים בין עם זה דול שוק 3 שבמקום D-PAD סטנדרטי יש לו כפתורים לא נוחים או בין אם זה הגימפאד של ה360 שיש לו ג-PAD ממש מחורבן ופה מגיע פיתרון קסמים הגימפאד סאטורן USB -מצוין לאמולטורים למחשב ולחלק מסוים של משחקי PS3 לינקים לסרטונים שצילמתי אני ישים בסוף אבל לפני זה קצת היסטוריה בתקופת ה8 ביט של הקונסולות לנינטנדו הייתה קונסולה בשם קיצור NES -בארץ המון מכירים את הזיוף המגאסון לסגה הייתה קונסולה די דומה ו2 הגימפאדים היו מלבנים…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
טוב אלחמתי את הכבל של המתפסת לשלת של הPS אחשב אני בה להוריד את הדריברים .. פיתום אין דריבירים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 קיצר מישהו יחול להשיג לי ???:X נ.ב עם זה לא קשור לפה אז תאבירו את זה למקום שכן יוכלו לאזור תודה REPT0R
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
זוכרים את הטיזר של קונאמי על המטאל גיר הבא? קונאמי פירסמו שהוא לא יצא בכלל לps3... לא ל-360- הוא יוצא רשמית לiPhone! http://www.ps3fanboy.com/2008/12/17/a-next-metal-gear-is-a-touchy-subject/
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הפרו הזה מ-PLAY ASIA : אז זה יעבוד לי במולטיפלייר? וגם אם יש לי את הסוני בקומה הראשונה והחדר שלי עם הראוטר זה בקומה השניה בדיוק מעל החדר שבו הסוני נמצא, הרשת תעבוד לי טוב בלי לאגים (יש לי אינטרנט של בזק, 1.5 וראוטר של ROTAL 1025W) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות אקס בוקס במקום להשקיע במחשב חדש (שבין כה וכו יהיה למשחקים) אבל יש כמה דברים שאני לא ממש מתמצא בהם, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה המחיר של האקס בוקס? אני יודע שיש כמה סוגים אבל אני מתכוון לאחד ממוצע. 2. האם הוא קורא דיסקים של בלו ריי או די וי די רגילים? 3. האם יש בכלל אחריות על הקונסולה במידה וקורה לה משהו כמו טבעת המוות?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/11/03/who-sony-sells-music-videos-on-xbox-360-not-ps3/ מי אמר שהעולם הגיוני? אותי אישית זה מצחיק ומעציב בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-