עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by amit1242,

שלום, אני לא כל כך מרוצה מהאיכות של הRCA אז רציתי לשאול לגבי כבל קומפוננט לPS2... 1. כמה אמור לעלות דבר כזה? 2. האם יהיה הבדל משמעותי מRCA [צהוב-אדום-לבן] ? 3. יש לי פלזמה,זה יהיה טוב? למה הRCA די חרא... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  2. היום, כאשר סוני חשפה את פליישסטין 3 עם 80GB בתג מחיר של 599$ וירידת מחיר של 100$ לדגם 60GB ל499$ אנאליסטים מעריכים שבמהלך השבוע מייקרוסופט תעשה צעד דומה. מחר מתחיל תערוכת E3 וכנראה מייקרוסופט תכריז על ירידת מחירים: 249$ לגירסת ה Core 349$ לגירסת הPremium 399$ לגרסת Elite הוא מעריך שהם יכריזו על ירידת מחירים בעקבות ירידת המחיר של PS3 כי מייקרוסופט דיווחה על פחות קונסולות שנמכרות והיא לא מוכנה לוותר לסוני. http://www.dailytech.com/Sony+Announces+80GB+PlayStation+3+Bundle+Confirms+Price+Cut/article7964.htm http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=6299&Itemid=2 הולך להיות חם, אני רוצה ירידת מחיר לWii :-*

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  3. הייתי בשוק, כל כך השקיעו במנוע של המשחק ובמערכת הקרבות למשחק הקצר ביותר איי פעם. 6 שעות כולל מה שנפסלתי והסתובבתי בעיר ואספתי שטויות, זה אומר שהייתי יכול לסיים אותו ב 3.5 שעות בלי בעיה. כנראה שההמשך יהיה ב DLC

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  4. אמרו לי שאם צורבים משחק PS2 על מהירות 16 זה יכול להרוס את העיניית זה נכון?

5. Started by orenmj23,

שלום רב, לאחר תקופה ארוכה בה לא כתבתי כאן (את האמת לא כתבתי כמעט בכלל), אני שמח לבשר שהחזרתי את הביקורות שלי לחיים, אז תחילה השלמתי פערים עם מספר ביקורות על משחקים מהחודשים האחרונים (סיינטס רו, WWE), ועכשיו אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת המלאה שלי על משחק הגלישה החדש, בסדרת SSX. אשמח לשמוע את דעתכם, הנה הלינק: ogelive.net

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by gtabak_37,

זוכרים את הטיזר של קונאמי על המטאל גיר הבא? קונאמי פירסמו שהוא לא יצא בכלל לps3... לא ל-360- הוא יוצא רשמית לiPhone! http://www.ps3fanboy.com/2008/12/17/a-next-metal-gear-is-a-touchy-subject/

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by alex15,

אני לא יודע בעיקר מה ההבדל בין סוגי ה XBOX 360 אני יודע רק שלעליתה יש 120 GIB ולארקאדי אין הארד דיסק . רק זה אני יודע אם יש משהו אחר אני אשח לדעת . וגם אני לא מבין מה זה עם JASPER או בלי JASPER .? אני אפרט פה מה אני צריך מה XBOX 360 שלי . 1-אני מתכון לשחק משחקים חזקים שדורשים גרפיקה מעולה . 2-אני מניח ששיטת השידור תהיה PAL כי בישראל השיטה היא PAL ולא NTC 3-הקונסולה תתחבר ל PILOT שיש לו גם יHDMI וגם S-VIDEO- VGA -VGA AUDIO- VIDEO IN - 4-אם אני אקנה את הקונסולה ואשים בה שתקרא לא מקוריים אז אוכל לשחק ב INTERNET ובאיזה כי יש LIVE ויש LIVE GOLD . 5-אני מתכון לשחק משחקים שדורשים כוח בקונסולה וגרפיקה מעולה . 6-מה הקטע ב HDMI . 6-מאיזה חנות כדאי לקנות באיזור השרון ראיתי שיש G…

8. Started by HairyAss,

שלום, יש ברשותי צורב DVD המסוגל לצרוב על מדיות DVD +R בלבד. יש אפשרות לצרוב משחקים לWii על המדיות האלה? * יש לי את הצ'יפ. תודה מראש.

9. Started by yair67,

אהלן, יש לי טלויזית FULLHD - sony bravia v5500 40 inch כיוונתי את הסוני שיהיה על 1080I (או P, הגבוהה מבינהם) ובמסך התפריט הכל עובד סבבה, כאשר המשחק עולה זה משנה ישר ל720P. מה הבעיה? :< המשחק הוא INFAMOUS. צריך לציין שהקונסולה עבדה לפני זה עם טלויזיה ישנה יותר שהייתה HD READY. תודה מראש, יאיר.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by WarNet,

היי,סוני הודיעה היום שהמחיר של ה-PS3 יורד ל-250$,בחישוב לשקלים 885 ש"ח(גרסת ה-160 GB) כיום המחיר בארץ הוא 1557 ש"ח. לפי מה שאני חושב המחיר ירד למינמום של 1200 ש"ח.לא פחות מזה. מקור:http://blog.us.playstation.com/2011/08/16/live-from-gamescom-playstation-3-now-249/

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  11. כרגיל, כהרגלם בקודש, נינטנדו ולמעשה כל חברה שמפתחת משחק ל WII- בחיים לא מכריזה עליו 4-6 חודשים מראש כנהוג, הכל בא במכה. אז מה מצפה לנו בזמן הקרוב: STOP! Hammertime Project H.A.M.M.E.R http://www.gamespot.com/wii/action/projecthammer/index.html אין הרבה מה להגיד, משחק בסגנון Hack&Slash, איש גדול, פטיש גדול, הרבה אויבים, ואין ממש סיפור. משהו סטייל DMC4, עם שליטה טובה מחכה לנו משחק מזהיר... וידאו גיימפליי- , עוד בגיימספוט. שימו לב לסמן האדום על התמונה, השליטה על הפטיש, מן הסתם, תהיה בעזרת בקרת תנועה.אחר שריסקתם כל דבר שעומד בדרכם, הגיע הזמן לשקוע קצת לדיכאון- Sadness עדיין לא שוחררו הרבה פרטים (דף המשחק הועלה להרבה אתרים לפני פחות משבוע....) ז'אנר- אימה…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by carock,

שלום אני מחפשת משחק לילד בן 5 לPLAYSTAITION 1 תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by HumanFly,

אז ככה ! רכשתי לפני שבוע, ב 10 דולר משחק מעולה ! אומנם הדיסק קצת שרוט אבל לא נורא... שווה בשביל 10 דולר ועובד בסדר מישהו רוצה לשחק נגדי ב XBOX LIVE ? בורןאוט הוא מסוג המשחקים הלא מציאותיים שממש כיף לשחק, הנאה רצפוה וגרפיקה יוקרתית, FPS חלק לחלוטין בלי דרופ 1. באמת מומלץ בחום למי שמעוניין במשחק מריצוים איכותי !

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by Eli67,

יש לי האר דיסק חיצוני אחרי מערכת קבצים ntfs מה צריך לעשות כדי שאוכל לשים בו משחקים ולשחק ב xbox 360 יש לי פרצה עם העדכון האחרון...תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  16. שלום. יש לי בעיה עם הפיפא 2010. הבוקס קופא לי ולא מגיב לכלום (כולל הלחצן הראשי) באמצע שאני משחק בפיפא 2010 ואני חייב לכבות את הבוקס מהלחצן שעל האקסבוקס. הלחצן הראשי בשלט לא מגיב גם הוא. דבר דומה קרה לאחי לפני שבועיים ב PS3 והוא פשוט הסיר והתקין מחדש את המשחק (בלי למחוק שמירות) והכל הסתדר. איך אני מוחק את הפיפא בלי למחוק שמירות? ואיך אני מגבה את השמירות? ניסיתי להכניס דיסק און קי אבל הבוקס לא מזהה אותו. חייב עזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. NINTENDO הודיעה כי תחלק בחינם את הכיסוי שמגן על השלט מנפילות לבעלי הקונסולה http://www.dailytech.com/Nintendo+Offers+Free+Wii+Remote+Jackets+to+All+Wii+Owners/article9126.htm להזמנת הכיסוי בחינם ניתן לגשת ל: Wii.com או nintendo.com או לצלצל ל 1-866-431-8367 או למי שמתכוון לקנות את הקונסולה בקרוב לחכות עד 15 באוקטובר כשאז יתחילו לשווק את הקונסולה עם הכיסוי

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מכשיר משחקים או XBOX מה עדיף ומאיפה הכי כדאי לקנות ואיזה דגם הכי נכון לקנות צריך לזה ספק חיצוני או שנאי אחרים ? ד"א ואם אפשר לדעת איזה גירסאות כי הבנתי שיש כל מיני PAL NSTC וכו' הבנתי שיש אפשרות להתקין ציפ ולשחק במשחקים צרובים אם אפשר את כל המידע שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כדי שאני לא יבזבז סתם כסף אם אפשר לחסוך יש לי משפחה בחול גם שיכולים לשלוח לי לארץ אם שם יותר זול...... כמה זה עולה בארץ מה אני מקבל בחבילה וכו'. .. אחי טס לחול ביום ראשון אז הוא יכול אולי לקנות מהדיוטיפרי אם שם יותר זול אז.... עזרה ותודה ושבתשלום

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by shimon1,

שלום חברה.. יש לי מודם aztech 600e ואני עם בזק והספק 012.. איך אני יכול לחבר את הפליסטיישן ישירות למודם ללא נתב שיבצע את החיוג. אני רוצה לחבר ישר בין המודם עם כבל רשת לPS אבל מי מבצע את החיוג? אני לא ממש מבין בדברים האלה ואשמח להסברים כלליים ובפרט לבעיה שלי ואיך לפתור אותה. דרך אגב עשיתי חיפוש פה באתר וראיתי שנשאלה השאלה כבר אבל לא הבנתי דרך זה ולכן פניתי בשאלה בעצמי. תודה רבה למי שיוכל להקדיש טיפה מאמץ.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  20. http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-two-years-later/ המאמר הבא משווה בצורה אובייקטיבית ועובדתית בין שני הקונסולות כיום. המאמר לוקח את 2 הקונסולות אחרי כל מקצה השיפורים והשינווים שהן עברו בשלוש שנים מאז השקתן ומבצע השוואה ישירה ככל האפשר בנהן. בהחלט מאמר מומלץ לכל מי שמתלבט בין שני הקונסולות.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by alone66,

לשחק מידי פעם משחקי מכות mortal kombat dc , street fighter כדורגל גיטרה אירו השאלה שלי אילו דגצי xbox קיימים מה ממולץ לא לגיימר בשביל הפאן מדי פעם אני בבן 29 באמת שאין לי זמן להתעסק עם זה כל היום והאם יש דגמים שקוראים צרובים או שכדאי קונוסלה אחרת תודה מרא ש

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  22. תראו למה למרות כל ההגנות עדין קונסולות ומכשירים אחרים נפרצים בסרטון המסוים הזה זה הכנת ציפ לWII (אסור לדבר פה על הפריצות עצמם ומשחקים פרוצים אז בבקשה לא לגרור לזה את הדיון ) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38118 בקיצור מפעל רציני והיטקי מיצר ציפים לא אקרים במרטף

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by noambar,

אמא שלי חוזרת מחר מצרפת והיא קנתה לי גיטר הירו 3 לאקס בוקס 360. הבעייה שיש לי אקס בוקס 360 אמריקאי ולא אירופאי, אתם יודעים אם המשחק יעבוד?

24. אשמח למדריך מקוצר... תודה!!

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by shimon1,

אהלן חברה לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אני מקווה שזה בסדר כאן.. השאלה שלי היא למה כשאני מחבר את הPS3 שלי לטלויזיה haier l26r1 רואים מצויין, חלק צבעים יפים והכל אבל כשאני מחבר את הממיר של יס מתחילות הבעיות.. יש מריחות בתמונה..יש כמו אפקט של צריבה מוזר מישו יכול להסביר לי למה זה? ותשתדלו בלי תגובות כמו איך קנית את הטלויזיה הזאת וכו'.. תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.