עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by SoHoN BuChO,

ראיתי חבילות PS2 מאוד טובות במחיר זול ואולי חשבתי על לרכוש אחת כזאת לחדר בנוסף למחשב עכשיו עומדות בפניי כמה שאלות *האם משתלם לקנות PS2? *האם יש Guitar Hero 3 לPS2? *אם קיים GH3 לPS2 האם הוא ירוץ היטב על המכשיר כי לפי מה שהבנתי הגיטרה אלחוטית אז איך זה בדיוק פועל? *האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב רגיל?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by mx-3,

שלום, לא הייתי בטוח איפה לשאול את השאלה, במסכים או פה.... השאלה שלי האם אפשר לחבר מכשיר פלייסטיישן 2 למסך LCD של מחשב (22') של CHIMEI, מדגם CMV221D. אני יודע שאין לו כניסת וידאו בננה, יש איזה כבל מתאם? משהו? האם זה בכלל יעבוד באיכות טובה? תודה, מקס.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש משחק פעולה לשניים משחק שאתה הולך הורג מלכים ועובר שלבים ל-ps2 תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080825022151_Microsoft_Readies_Motion_Sensitive_Controller_for_Video_Games_for_Holiday_2008__Rumours.html

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  5. אני יודע שאני לא מגלה את אמריקה אבל עד עכשיו זה לא אושר רשמית הפעם זה כן הודע רשמית שלהם http://www.gamespot.com/news/6197209.html?tag=latestheadlines;title;1

6. Started by carock,

שלום אני מחפשת משחק לילד בן 5 לPLAYSTAITION 1 תודה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות XBOX, אבל אני לא יודע מה יותר כדאי לי: לשדרג את המחשב או לקנות XBOX. המפרט שלי: E7200 @ 2.53GHz 2.0 RAM GB ATI Radeon HD 3850 המחשב הזה כבל לא כול כך מריץ משחקים כדשים כמו שצריך, אז חשבתי אולי לשדרג. אז מה יותר משתלם, לקנות XBOX או לשדרג?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by gtabak_37,

זוכרים את הטיזר של קונאמי על המטאל גיר הבא? קונאמי פירסמו שהוא לא יצא בכלל לps3... לא ל-360- הוא יוצא רשמית לiPhone! http://www.ps3fanboy.com/2008/12/17/a-next-metal-gear-is-a-touchy-subject/

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by EYALSPIDER,

אהלן, בן דוד שלי קנה תופים ל-WII מסוג rock band 3 pro drums pro cymbas, התופים לא עובדים - הווי לא מזהה אותם כשלט... 1. הם נדלקים (יש כוח לסוללות), יש חתימה על האריזה שזה מתואם לנינטנדו. 2. הבאתי שני סוגים של קונסולות WII אחד פרוץ (גירסת 4.3E שהורדה מהקונסולה) והשני לא פרוץ (3.4). א. חיברתי את "הדונגל" (המשדר לתופים) ליציאת USB של ה- WII הפרוץ, הדנגל והתופים הראו אות קבוע כחול (בלחצן העגול - לא ב 1 מ4 הריבועים) ז"א לא זוהה כשלט. ב. כשהפעלתי משחק דרך 7 -8 - 9 neogamma הדונגל נכבה ולא הוציא אות. ג. הפעלתי דרך Priiloader הדונגל לא נכבה, והאורות של התופים והדנגל היה קבוע - אך התופים שוב לא זוהו כשלט וברגע שלחצתי מחדש על הדנגל כדי לבצע סנכרון שוב נכבה הדנגל. 3. חיברת…

10. היי, הזמנתי PS3 של ישפאר (אמור להגיע מחר). אני רוצה לקנות Resident Evil 5. ראיתי שבאתרים בחו"ל ובארץ המחיר הוא פחות או יותר אותו הדבר (הפרש של 40-50 ש"ח), ומכיוון שאני רוצה שהוא יהיה לי לפסח אני רוצה לקנות בארץ. השאלה שלי היא אם אני קונה פה בארץ (מן הסתם זה איזור אירופאי) לא תהיה אח"כ בעיות ברכישת הרחבות? האם יהיה אפשר לרכוש הרחבה מהאתר האמריקאי גם אם המשחק הוא אירופאי? והאם בכלל יש עדיין בעיות לרכוש הרחבות מהרשת האירופאית עם כרטיסי הויזה? תודה

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  11. הי אני נתקל בבעיה בצפיה בסרט HD בPS3. יש לי סרט שיש לו מספר שפות AUDIO , כאשר אני צופה בו במחשב, משום מה ברירת המחדל הינה פסקול ברוסית, אבל אין בעיה להכנס להגדרות של הנגן ולשנות לפסקול באנגלית. כאשר אני מעביר את הסרט בעזרת MKV2VOB לHARD DISK נייד ומחבר אותו ללPS3 אני יכול לראות אותו אבל הפסקול הוא ברוסית. אין לי אפשרות גם דרך השלט של ה - PS3 להעביר לפסקול אחר, כאשר אני לוחץ על AUDIO זה מראה לי שאני שומע AUDIO מספר 1 אבל אין אפשרות להעביר לאחר מה אני יכול לעשות על מנת להעביר לאנגלית? שאלה נוספת ולא קשורה: הHARD DISK החיצוני שאני משתמש בו מפורמט ל- 200 ג'יגה ב- FAT32 שעליהם אני מעתיק את הסרטים שאני רוצה לצפות ב PS3 ול 800 ג'יגה בNTFS שאני משתמש לגיבוי המחשב. במידה ואעשה מחי…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by db9,

שלםו לכל חברי הפורום, קיימים לי ב PS3 מספר משחקים המשלבים את כל עניין הגביעים. לאחר שהצלחתי להשיג את כל הגביעים במשחק עדיין לא קיים לי 100% וזאת אני מניח בגלל שחלקם גביעי כסף וערד. האם ניתן לשפר גביעים ולהביא אותם לדרגה של זהב?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by amit1242,

שלום, אני לא כל כך מרוצה מהאיכות של הRCA אז רציתי לשאול לגבי כבל קומפוננט לPS2... 1. כמה אמור לעלות דבר כזה? 2. האם יהיה הבדל משמעותי מRCA [צהוב-אדום-לבן] ? 3. יש לי פלזמה,זה יהיה טוב? למה הRCA די חרא... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by Rondh,

חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!

15. טוב אז ככה אני חולה על גימפאדים ואוהב מידי פעם גם לשחק משחקי 2D בסגנון היותר מיושן משחקים כמו סטריט פיטר 2\3 כמו מרוול VS קאפקום 2 כמו מאריו ויושי וכו ה2D ועוד הרבה משחקים למשחקים כאלו הרבה מהגימפאדים הסטנדרטים היום לא מספיק נוחים בין עם זה דול שוק 3 שבמקום D-PAD סטנדרטי יש לו כפתורים לא נוחים או בין אם זה הגימפאד של ה360 שיש לו ג-PAD ממש מחורבן ופה מגיע פיתרון קסמים הגימפאד סאטורן USB -מצוין לאמולטורים למחשב ולחלק מסוים של משחקי PS3 לינקים לסרטונים שצילמתי אני ישים בסוף אבל לפני זה קצת היסטוריה בתקופת ה8 ביט של הקונסולות לנינטנדו הייתה קונסולה בשם קיצור NES -בארץ המון מכירים את הזיוף המגאסון לסגה הייתה קונסולה די דומה ו2 הגימפאדים היו מלבנים…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by GolanBerlin,

אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם? והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by iem,

כאשר אני מחבר את הקונסולה למסך (שבכותרת), אני מחבר אותו עם כבל HDMI ל- HDMI, עכשיו מכיוון שאין לי HDMI ב- LCD, שמתי מתאם DVI 24+1 ל-HDMI, וכאשר אני מדליק את ה-BOX אני רואה תמונה אבל עם מלא רעשים של נקודות אדומות ופסים אדומים מרצדים, ז"א רואים תמונה ברור אבל את הרעשים עליה גם בבירור. ניסיתי לשנות רזולוציות לכל הסוגים כולל האופטימלי של המסך, אבל הבעיה לא נעלמת... מה גם שמדי פעם פתאום התמונה נעלמת כליל (מסך שחור) וחוזרת אחרי 2 שניות, ככה כל איזה 1-2 דקות משחק... וזה רק בגלל החיבור שחיברתי ככה. מה לעשות? אני נואש.... :-\ תודה !

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  18. Started by HumanFly,

אז ככה ! רכשתי לפני שבוע, ב 10 דולר משחק מעולה ! אומנם הדיסק קצת שרוט אבל לא נורא... שווה בשביל 10 דולר ועובד בסדר מישהו רוצה לשחק נגדי ב XBOX LIVE ? בורןאוט הוא מסוג המשחקים הלא מציאותיים שממש כיף לשחק, הנאה רצפוה וגרפיקה יוקרתית, FPS חלק לחלוטין בלי דרופ 1. באמת מומלץ בחום למי שמעוניין במשחק מריצוים איכותי !

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  19. היום, כאשר סוני חשפה את פליישסטין 3 עם 80GB בתג מחיר של 599$ וירידת מחיר של 100$ לדגם 60GB ל499$ אנאליסטים מעריכים שבמהלך השבוע מייקרוסופט תעשה צעד דומה. מחר מתחיל תערוכת E3 וכנראה מייקרוסופט תכריז על ירידת מחירים: 249$ לגירסת ה Core 349$ לגירסת הPremium 399$ לגרסת Elite הוא מעריך שהם יכריזו על ירידת מחירים בעקבות ירידת המחיר של PS3 כי מייקרוסופט דיווחה על פחות קונסולות שנמכרות והיא לא מוכנה לוותר לסוני. http://www.dailytech.com/Sony+Announces+80GB+PlayStation+3+Bundle+Confirms+Price+Cut/article7964.htm http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=6299&Itemid=2 הולך להיות חם, אני רוצה ירידת מחיר לWii :-*

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  20. לא אמורה להיות בעיה או משהו כזה

21. Started by simonsix,

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=20239 המשחק הולך להיות כנראה ארוך מאוד

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  22. למישהו יש פלזמה 32 שחיבר PS3 שיכול לומר לי איך האיכות בערך יותר טוב טלויזיה רגילה יש לציין שהזמנתי HD READY קישור http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22894973

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  23. כרגיל, כהרגלם בקודש, נינטנדו ולמעשה כל חברה שמפתחת משחק ל WII- בחיים לא מכריזה עליו 4-6 חודשים מראש כנהוג, הכל בא במכה. אז מה מצפה לנו בזמן הקרוב: STOP! Hammertime Project H.A.M.M.E.R http://www.gamespot.com/wii/action/projecthammer/index.html אין הרבה מה להגיד, משחק בסגנון Hack&Slash, איש גדול, פטיש גדול, הרבה אויבים, ואין ממש סיפור. משהו סטייל DMC4, עם שליטה טובה מחכה לנו משחק מזהיר... וידאו גיימפליי- , עוד בגיימספוט. שימו לב לסמן האדום על התמונה, השליטה על הפטיש, מן הסתם, תהיה בעזרת בקרת תנועה.אחר שריסקתם כל דבר שעומד בדרכם, הגיע הזמן לשקוע קצת לדיכאון- Sadness עדיין לא שוחררו הרבה פרטים (דף המשחק הועלה להרבה אתרים לפני פחות משבוע....) ז'אנר- אימה…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by shimon1,

אהלן חברה לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אני מקווה שזה בסדר כאן.. השאלה שלי היא למה כשאני מחבר את הPS3 שלי לטלויזיה haier l26r1 רואים מצויין, חלק צבעים יפים והכל אבל כשאני מחבר את הממיר של יס מתחילות הבעיות.. יש מריחות בתמונה..יש כמו אפקט של צריבה מוזר מישו יכול להסביר לי למה זה? ותשתדלו בלי תגובות כמו איך קנית את הטלויזיה הזאת וכו'.. תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by stone cold,

טוב תאמת עוד לא הספקתי ליראות אבל ראיתי כתבה על הPSP החדש שיהיה קל יותר\דק יותר \אם זמני טעינה מהירים יותר\וזמן בטריה ארוך יותר והוא ימכר בחבילה של 200$ אם גיגה זיכרון בנוסף יהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ואני חיב להגיד ניראה שסוני עשתה עבודה טובה אומנם אם יותר גיגה זה היה משפר בהרבה וזה קצת מאוחר מידי לקלקל לנינטנדו אבל מי שמעונין בPSP החדש לפחות על הנייר ניראה הרבה יותר מוצלח מהקודם חוץ מיזה סוני חתמה על בילעדיות לאנריל הבא ובנוסף סגרה אם קונאמי על MGS 4 שיהיה בילעדי זה בינתים החדשות הגדולות ואני לא מעריץ של סוני אבל חייבים להודות -סוני ניצחה בE3 השנה וניצחה בקלות

• 3 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.