עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by beni125,

אני קונה ps3 ואני מביא ארצה איתו בערך 6-7 משחקים עכשיו חשבתי על משחק מכל קטוגריה נגיד ספורט-fifa09 פלטפורמה lbp יריות-bad company+msg4 ואולי להחליף את הbad למשהו אחר יותר טוב מכוניות-? ועוד משהו או שניים - שלושה משחקים אז אודה לכם אם תעזרו לי לבחור

2. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…

3. Started by liviur,

במהלך קריאת הPREVIEW לGT5 החדש שהוצג בתערוכה בגרמניה וסוקר על ידי GAME SPOT: http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo5prologue/news.html?sid=6177157&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;4 שמתי לב לפרט קטן ונחמד ביותר. הפרולוג הקרוב (בניגוד לקודם שבארץ "חגגו" עלינו עם מחיר של משחק מוזל / משחק מלא בחלק מהמקומות) יהיה חינם וזמין להורדה מהPSN. נראה סוף הדרך לדעתי. ליביו

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by huber,

המשחק יופץ ע"י EA. למי שלא מכיר, זהו משחק שפותח ע"י Jack Black שהוציא תחת ידיו משחקים כגון Psychonauts, Grim Fandango ו Full Throttle, ככה שהמשחק מגיע "מבית טוב". כרגע אין מידע לגבי תאריך שיחרור, אבל נראה שנקבל טריילר עם גיימפלי כבר בטקס VGA Spike. המשחק יוצא רק לקונסולות: http://www.bit-tech.net/news/2008/12/12/ea-announced-as-publisher-for-brutal-legend/1

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by psybrain,

אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?

6. Started by ShaiLevy,

שלום, ה Wii Motion Plus יצא לחנויות ועולה 20$ , מה שאומר שאפשר להזמין בקלות 2 ועדיין לא לעבור את סף המכס (50$). הבעיה שאמאזון לא שולחים את זה מחוץ לארה"ב, מישהו מכיר חנות אמינה ? (ואני יודע שאני יכול להשתמש ב ushops או mustop אבל מעדיף קודם לשאול) ב play-asia זה עולה 30$ אז להזמין 2 כרוך בסיכון של תשלום מכס. אגב, לחנויות בארץ זה מגיע בקרוב ? מישהו יודע מה יהיה המחיר ?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by smulikon,

היי, חשבתי לקנות אקס בוקס במקום להשקיע במחשב חדש (שבין כה וכו יהיה למשחקים) אבל יש כמה דברים שאני לא ממש מתמצא בהם, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה המחיר של האקס בוקס? אני יודע שיש כמה סוגים אבל אני מתכוון לאחד ממוצע. 2. האם הוא קורא דיסקים של בלו ריי או די וי די רגילים? 3. האם יש בכלל אחריות על הקונסולה במידה וקורה לה משהו כמו טבעת המוות?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by gtabak_37,

זוכרים את הטיזר של קונאמי על המטאל גיר הבא? קונאמי פירסמו שהוא לא יצא בכלל לps3... לא ל-360- הוא יוצא רשמית לiPhone! http://www.ps3fanboy.com/2008/12/17/a-next-metal-gear-is-a-touchy-subject/

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by wrecker,

ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by danny081,

שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?

11. Started by mj23,

היי אני מתחמש במסך 37 אינצ ומחפש קונסולה איכותית על מנת לנצל תמסך ולשחק עם חברים+רשת אשמח אם תמליצו לי תקציב באזור ה אלפיים שקל

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  12. היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by meietro,

אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 (חבילת הפרימיום 65 NM גרסת PAL שישים או עשרים ג'יגה). ביום ראשון דוד שלי נוסע לטורקיה, אז רציתי לשאול אם כדאי לקנות מטורקיה ואם יצא לי מחיר טוב יחסית למחירים בישראל.. תודה מראש לכל מי שיענה לי

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by Night,

בזמנו הבאתי PS3 והספק היה אוניברסלי והתאים לחשמל בארץ מה לגבי XBOX 360 SLIM מארה"ב, האם יתאים לחשמל או שצריך שנאי יקר? (עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק הודעות ישנות, לפני הדגם של הSLIM) תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  15. Started by GolanBerlin,

אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם? והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by avile,

שלום חברי בפורם אתמול התחילה לי בעיה בקונסולה שהיא לא מצליחה להעלות משחקים היא מתחילה ופשוט נתקעת בcod 4 היא נתקעת בדרך כלל במצב READING HDD.. כנל בCOD 5 ניסיתי גם pro evo , הקונסולה נמצאת במקום מאווורר ולא נראה שהיא מתחממת(המאווררים עובדים אבל חלש ) כל הדיסקים מזוהים כהלכה ע"י הקונסולה. והיא מריצה סרטי בלו ריי וDVD (מקוריים) ללא בעיה . משחקי דמו שנמצאים על ההרד דיסק משוחקים כהלכה ניסיתי כבר לעשות ריסטור לקונסולה אך לא עזר משהו מכיר את התופעה ? פיתרון?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  17. שלום. קניתי את הפרו הזה מ-PLAY ASIA : אז זה יעבוד לי במולטיפלייר? וגם אם יש לי את הסוני בקומה הראשונה והחדר שלי עם הראוטר זה בקומה השניה בדיוק מעל החדר שבו הסוני נמצא, הרשת תעבוד לי טוב בלי לאגים (יש לי אינטרנט של בזק, 1.5 וראוטר של ROTAL 1025W) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה בסוני שבזמן משחק התמונה נעלמת וגם הקול לשניה ואז חוזרת, אחרי שהורדתי את הגרפיקה ל1080i זה קורה אבל פחות. מישהו נתקל בזה ואם כן איך אפשר לתקן את זה (אין לי בעיה לפרק אותו לעשות בו תיקונים) והאם שווה לתת אותו למעבדה? זה סוני 80GB עם העידכן האחרון , ניסיתי 6 כבלים שונים ו3 טלוויזיות שונות.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by Tomerm,

נותן שני מצבים, הראשון הוא 10 דקות של משחק נורמאלי... השני הריגת כמה מפלצות והתמודדות עם בוס. אין צורך לפרט עד כמה הגרפיקה יפה. המשחקיות כייפית כרגיל, אין סוף לקומבואים. מקווה רק שהעלילה תהיה טובה ושהמשחק לא יהיה קצר מידי. חיכיתי לזה חצי שנה ..

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

אחרי הבאנים של MICROSOFT בXBOX ירדתי ממנו לגמרי והחלטתי ללכת על PS3 יש לי הרבה שאלות יחסית אז ככה: 1. מה ההבדל בין SLIM לרגיל 2. מה בדיוק נותן יותר מקום על הדיסק הקשיח? 3. מה ההבדל בין משחק על דיסק ומשחק על דיסק קשיח? 4. מה ההבדל בין PAL לNTCS 5. האם החבילה הזו שווה למרות שזה לא SLIM ורק שמונים ג'יגה ? http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1287 6. אם אתם יכולים תנו קישור לחנות הכי משתלמת , רצוי שיהיה 2 שלטים תודה מראש

21. Started by shimon1,

שלום חברה.. יש לי מודם aztech 600e ואני עם בזק והספק 012.. איך אני יכול לחבר את הפליסטיישן ישירות למודם ללא נתב שיבצע את החיוג. אני רוצה לחבר ישר בין המודם עם כבל רשת לPS אבל מי מבצע את החיוג? אני לא ממש מבין בדברים האלה ואשמח להסברים כלליים ובפרט לבעיה שלי ואיך לפתור אותה. דרך אגב עשיתי חיפוש פה באתר וראיתי שנשאלה השאלה כבר אבל לא הבנתי דרך זה ולכן פניתי בשאלה בעצמי. תודה רבה למי שיוכל להקדיש טיפה מאמץ.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by Rotem Levy,

שלום לכולם, קניתי אקדחים לשלטי תנועה לPS4 VR ומכוון שהשלט תנועה נימצא במצב שכיבה בתוך האקדח אז גם המשחק האקדח מכוון כלפי מטה! האם מישהו מכיר את העניין ויכול בבקשה לעזור בהסבר איך לסדר את זה שהמשחק יזהה שאני משחק עם אקדח ויישר את האקדח במשחק? תודה רבה מראש לכולם.

23. Started by DOGMA,

http://www.gametrailers.com/player/45652.html כותר שונה שכנראה יעקוב אחרי מה שקרה בפלנטה ולא בספינה, מאוד מעניין אותי איך הם יעבירו חלקים נכבדים מהgameplay שהתבססו על פיזיקה לWii...

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by SoHoN BuChO,

ראיתי חבילות PS2 מאוד טובות במחיר זול ואולי חשבתי על לרכוש אחת כזאת לחדר בנוסף למחשב עכשיו עומדות בפניי כמה שאלות *האם משתלם לקנות PS2? *האם יש Guitar Hero 3 לPS2? *אם קיים GH3 לPS2 האם הוא ירוץ היטב על המכשיר כי לפי מה שהבנתי הגיטרה אלחוטית אז איך זה בדיוק פועל? *האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב רגיל?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  25. שלום לכולם קניתי לפני כמה ימים כבל קומפוננט לחבר בין ה LCD לפלייסטיישן 2.על האריזה רשום שזה מיועד לפלייסטיישן 3 אבל המוכר אמר לי שזה אותו חיבור. אכן הגודל של הכניסה של הכבל זהה. רק מה,לא הצלחתי לקבל תמונה וזה למעשה לא עבד. משהו יכול לעזור אולי טעיתי במשהו?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים