עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by WarNet,

היי,הבעיה התגלתה במהלך משחק 12 FIFA,נבדקה במשחקים נוספים כמו PES,FIFA STREET,NBA 12 קיימת גם בהם.נבדק ב-MASS EFFECT 3 לא קיים. כמו כן בתפריט הראשי של המערכת,הבעיה לא קיימת. הבעיה היא כשאני מסובב את הסטיק הימני בבקר,אז אחת לכמה סיבובים זה מפעיל את כפתור X.בעצם השחקן שלי מוסר בלי שאני רוצה. בעיה הזו לא הייתה קיימת ולא קיימת בבקר השני שלי. ה-PS3 ושני הבקרים כבר שנתיים אצלי,נרשכו מחנות מורשה של ישפאר. מישהו נתקל/יודע האם אפשר לתקן או לשלוח לתיקון בגלל דבר כזה...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  2. אילו יציאות וחיבורים לטלויזיה יש בגירסת הפרימיום של הXBOX360?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. איך אני יכול לנקות PS3 מאבק מפנים ? אני בטוח שבפנים יש המון

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  4. זה מאט את ההתחברות ונתקע , ותמיד מראה לי את ההודעה הזו למעלה Protocol Error DLNA 2104 ולפעמים זה מראה גם 400 במקום 2104 , פתחתי מלא פורטים . למישהו הבעיה מוכרת ? המידע שאני מנסה להעביר זה דרך תוכנה שנקראת TVersity ובכל הרשת אני מנסה למצוא פתרון לבעיה הזו , שאני מנסה להעביר קבצים לקונסלה , זה כותב 80030928 ולא נותן ..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MassiveAmmo,

זה כולל הצ'יפ היקר GLOBE 360 שמאפשר לשחק גם בXBOX LIVE בלי לקבל חסימה ובכלל זה צ'יפ שלא יהיה צריך לשים PATCH למשחק כדיי שהוא יעלה בגלל שהוא צרוב... ניראה לי זה אחלה מחיר,לא מצאתי יותר זול מזה... הכי זול שמצאתי אחריי החנות הזאת זה אותו דבר רק ב 3700 שקל. מה אתם אומרים? זה מכיל הכל וזה כדיי? תודה מראש. http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=102

6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות אקס בוקס 360 יד שנייה אמריקאי, רציתי לדעת עם הוא יעבוד על הטלוויזיה שלי: 26LC2R ??

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by stone cold,

טוב אז ככה התמזל מזלי לשחק קצת במשחק הזה שיוצא ב15 בנובמבר בארצות הברית וב20 באירופה לא יצא לי לשחק יותר מידי כי המשחק לא באשמת נינטנדו נוטה ליתקע ... ואני חייב להגיד אחרי ששיחקתי באיזה 2 שלבים אני רוצה לקנות אותו ולא בגלל התקיעות שיש כרגע הוא פשוט מרגיש מאוד אבל מאוד טוב בכל מקרה למי שלא מכיר את גרסת הDS זאת הייתה גרסה שעשתה למשחקי המאריו 2D מה שמאריו גלקסי עשה למשחקי המאריו 3D ובמילים אחרות לקחה את הטוב מכל המשחקים חיברה אותם ביחד ושיפרה אותם מאוד ויצרה משחק מצוין גרסת הWII לא שונה בהספק הזה רק שיש לה את היתרונות של הWII ובנוסף יש תמיכה בעד 4 שחקנים ביחד ויש גם איזה פיצר לשחקני קזואל אבל לא לדאוג מי שמחפש אתגר להשלים כל שלב באופן מלא יכול להיות מאתגר וחו…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by D@nny,

שלום אני רוצה להזמין שלט אנלוגי למחשב. הבנתי שהשלט של האקס בוקס 360 הוא ממש טוב וגם שניתן לעבוד איתו גם בווינדוס, חיפשתי ומצאתי שיש Xbox 360 Controller Xbox 360 Controller for Windows את השני אני לא מצליח למצא בחנויות המקוונות...אז השאלה שלי אם אני קונה את השלט הרגיל (הראשון מבין השניים) תהיה לי בעיה איתו? כי לפי מה שקראתי הוא מתחבר ליציאת usb. והווינדוס אמור לזהות אותו כי יש את הדרייברים בעדכונים של הווינדוס.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. טוב אז ככה כל נושא הDRM ודברים אחרים זה כבר ידוע אבל לאחרונה התחיל משהו מסריח לא פחות וזה נתינת שמירה אחת לא ניתנת למחיקה לעותק של משחק כרגע זה רק ב3DS כי אני מעריך שבקונסולות מבוססות CD זה הרבה יותר בעיתי אבל זאת רשימת המשחקים המסריחה - Resident Evil: The Mercenaries 3D Super Monkey Ball 3D, Pro Evolution Soccer BlazBlue: Continuum Shift 2 לפני שישמיצו פה את נינטנדו -לנינטנדו אין כותר אחד שעושה מגבלה כזאת ולמי שלא מבין על מה מדובר -אין במשחקים האלו אפשרות להתחיל משחק חדש עם אפשרות לשמור אליו ברגע שמישהו כבר התחיל משחק (לפחות ככה אני מבין את זה ) מה המטרה אתם שואלים ?-כניראה ניסיון לילחם במכירות היד 2

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20048 אני לא מבין למה הם מחכים ?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by stone cold,

קודם כל לינפ צד ראשון ל2010 http://news.vgchartz.com/news.php?id=6795 שימו לב זה רק משחקים של נינטנדו ולא כולם נחשפו פה בנוסף לזה 2 משחקים חדשים הוכרזו המפתחים של סדרת Xenosaga יפתחו משחק בשם Xenoblade -אין הרבה מידע רק התמונות האלו כרגע http://i707.photobucket.com/albums/ww75/elgefe02/Temporary/1c594993.png http://news.vgchartz.com/news.php?id=6789 חוץ מזה הוכרז משחק שמעורב בו מפתח מסדרת פינל פנטזי בשם The Last Story http://news.vgchartz.com/news.php?id=6788 כרגע אין הרבה מידע אבל נינטנדו מחממת את זירת יפן

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  12. נראה שהולך להיות משחק מעולה. E3 2008: Gameplay Interview Insomniac gives the rundown on the Leviathan, multiplayer, and weapons in Resistance 2. http://www.gametrailers.com/player/36878.html E3 2008: Massive Monster Gameplay How do you take down a walking football field? http://www.gametrailers.com/player/36561.html

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. כי הכבל מתאים למי שיש ראוטר... אם יש לי מודם איך אני מתחבר?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by simonsix,

המשחק ישוחרר ב 19 לאוקטובר כחודש לאחר השיחרור לאקסבוקס (14 ספטמבר) http://www.psu.com/Rock-Band-2-dated-for-PlayStation-3--a0004434-p0.php זה האקסלוסיב של האקסבוקס? :-X

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by koresh,

איזה אהבתם ועל מה אתם ממליצים? עכשיו בפסח בהוט עולה הסרט של סטריט פייטר עם קריסטין קרוק מסמולוויל דווקא סרט משעשע מאוד לדעתי ובהחלט שווה צפיה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. אני לא מעיז לקוות שלמישהו יש כאן את המשחק המלא ויוכל להגיד לי איך הוא, אבל ניסיתי את הדמו אתמול וממש ממש נהנתי ממנו. נכון, הגראפיקה לא משהו, והמשחקיות חוזרת על עצמה - אבל ממש נהנתי!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

אהלן, אני כבר תקופה מנסה להזרים וידיאו ל360 בלי הצלחה. אני רוצה להזרים AVI/MKV/WMV עם תרגום, לפעמים HD ברשת אלחוטית. ניסיתי עם WMC ולא הצלחתי לסדר כך שיראו את התרגום בעברית. נתקלתי גם בPS3 Media server שעושה אחלה עבודה עם WMV אפילו ב1080p כי זה לא צריך לעבור קידוד או remux אבל ברגע שמוסיפים כתוביות לעניין או סוג קובץ אחר שצריך לעבור קידוד ההזרמה מקרטעת כל 2 שניות - ולא בגלל הרשת כי כשאני מזרים WMV-HD זה מנגן אותו חלק וגם AVI בלי תרגום מתנגן חלק, הרשת האלחוטית מגיעה למהירות מספקת. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by smulikon,

היי אני מעוניין לקנות את הסוני 3. הסיבה העיקרית שדוחפת אותי לקנות זה המשחקי רשת. רציתי לדעת איך רצים לכם המשחקים ברשת? הם יש לאגים ותקיעות? אני למשל חולה על הפרו אבלושן ואם זה ירוץ לי ברשת עם תקיעות אז לא שווה לי בכלל לקנות את הסוני 3. מה דעתכם? יש לי ראוטר בבית של 2.5 מגה מהירות

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

התחדשתי היום ב PS3 (קניתי יד שניה מאחד מאלה שזכו בפייס עלה לי 1700 שקל לחבילה של הפייס + KILLZONE 2). פתחתי משתמש ב PSN עם כתובת אמריקאית כמו שהמליצו פה בעבר אבל הבנתי שיש הבדל בין התכנים שיש לארה"ב לתכנים באירופה. זה באמת משנה? כדאי לפתוח אחד באירופה? אם אני פותח רק בארה"ב אז כאשר אני אשחק ב MP אני אתחבר לשרתים של ארה"ב? יש אפשרות לקשר 2 משתמשי PSN לאותו משתמש ב PS3?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by GW,

אני מחפש חנות לקנות בה PS2 , צריך המלצות

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. ??? כמו בפלייסטיישן 3?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Lead0r,

אהלן חבר'ה, יש לי PS4 עם עינית דיסק דפוקה - עלות התיקון לא משתלמת אז ככה שהפיתרון היחידי להנות ממנו זה להוריד עותקים דיגיטליים. חפרתי קצת בגוגל ובאשכולות פה ראיתי שהפיתרון באמת זה לפתוח יוזר אמריקאי בסוני, לרכוש דרך אמאזון גיפט-קארד ודרכו לרכוש משחקים. הקטע שגם באמאזון מזהים שהחשבון שלי שם ישראלי והשירות לא נתמך שם : רציתי לרכוש דרך הלינק הזה אז מה האופציה בעצם, לשנות גם את הפרטים באמאזון לפרטים אמריקאים ואז לרכוש או שיש דרך יותר הגיונית מזו? תודה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  23. שלום, מסיבה שאינני מצליח לעלות עליה, אני לא מצליח לחבר את הPS3 לאינטרנט באמצעות נתב. לא באופן אלחוטי ולא באופן חוטי. קצת נתונים. יש לי חיבור גיימר בבזק בינלאומי שמצריך חייגן לכן חיברתי נתב מסוג (3com) על מנת שאוכל לחבר גם את הPS3. לאחר חיבור הנתב, האינטרנט במחשב עובד אך החיבור לPS3 לא עובד . הלכתי על מדריך מאחד אתרי הPS3 שמסביר בצורה ברורה גם כיצד לחבר בצורה חוטית וגם בצורה על חוטית, אך בשני המקרים ה TEST CONNECTION נכשל בשורה השניה. אני מניח שהחיבור האלחוטי יכול להיות טיפה מסובך יותר מאחר ויש צורך בהגדרות הנתב במחשב שאני לא כל כך מבין בהם ולכן ניסיתי חיבור חוטי שמשום מה נכשל. מישהו יכול לעזור לי בחיבור גם האלחוטי וגם החוטי או לכל הפחות בחוטי (הפשוט יותר) אם יש למישה…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by assafidan6,

האם אפשר שה-ני xbox360 יהיה מחשב אם אינטרנט כמו סוני 3?

25. היי כולם, ידידה נדלקה על ה wii-fit ויש מי שיקנה לה בארה"ב בימים הקרובים (יש חשיבות לזמן - קצת דחוף). בדקתי למשל ב bestbuy וראיתי שהמחיר של הקונסולה וה"שטיח" ביחד נמצאים בתקציב. כמה שאלות: האם המשחקים של ה FIT באים ביחד עם השטיח או שצריך לקנות בנפרד? אני מניח שהגרסא שתגיע היא NTSC. האם זה ישפיע איכשהו? האם רכישה של משחקים בארץ תתאפשר לקונסולה מחו"ל? (סלחו לי על שאלות ה n00b, אני בעלים גאה של ps3 :] ) אשמח לפירוט נוסף אם פספסתי משהו... תודה ניר_

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.