קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
מסתבר שלא רק Uncharted 2 ייחשף ב 2008 VGA. נוכל לראות צילומים ראשונים (מקווה מאד ש Gameplay) גם מ: God of War 3, Fight Night, Gears of War 2 New Content, Terminator Salvation, Watchman, Mafia II מגניב לגמרי! צריך לראות מתי זה משודר על שעון ישראל כדי לראות את זה ב Live
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לא מצאתי דיון רשמי, ולכן פתחתי שאלה נפרדת : אם יש מישהו שמשחק, אשמח לסיוע : נתקעתי בשלב בו צריך לחפש אחר לוקוסטים במערה. משום מה אני לא מצליח לעשות שם כלום. במדריך רשום שאמור להידלק שם אור אך לא קורה לי שם כלום. אני מחפש יותר משעה ולא מצליח להגיע לכלום. אשמח לסיוע
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך חלקים של משחקים ל-WII או קישורים להורדת משחקים ל- WII בלינקים. חלק ראשון... חלק שני... חלק שלישי אבל לא הרבה חלקים... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זה רושם לי לפעמים כל מיני שמות של מקומות שכרגע יכולים להיות שלי אבל אני לא יודע איפה הם נמצאים ואיך קונים אותם
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שברשותו XBOX 360. לפי מה שהוא מספר, הכונן שלו דופק דופק דיסקים. הוא מעוניין לקחת את המכשיר למעבדה אשר תחליף את הכונן. הוא מכיר את VGS והתעניין אצלם, אך מעוניין לבדוק בעוד מקומות. האם מישהו מכיר מקומות נוספים אשר יכולים לבצע את התיקון הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא, זאת לא רק שמועה, באמת ייצא משחק כזה הנה רשימה של חלק מהשירים שיופיעו בו http://www.nintendowiifanboy.com/2008/12/12/first-tracks-deets-for-guitar-hero-metallica/
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי גיים בוי משנת אם אני לא טועה 2001. בקיצור אני מחפש לגאדאט המתיישן הזה חידוש קליל. שיהפוך את הגיים בוי הזה למעניין יותר. במקום שהוא סתם ישכב בארון. למי שיש רעיון שיתן לי אולי אחד הרעיונות ימצא חן בעיני ואני יעשה משהו איתו. ידע מתחת לבסיסי יש לי. נ.ב. הדגם הוא game boy color. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ילדים - לא לנסות בבית! או שכן - אבל אין כמובן אחריות של כותב ת'רד זה: http://www.silentxbox.com/
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, האם למישהו יש המלצה לחנויות כאלה באיזור חיפה והעמקים ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש להדגיש- זוהי שום תגובה פנבואית, והיא באה רק לציין נתונים. http://www.psu.com/PS3-outsells-Xbox-360-3-1-in-Japan-Dec-15-21-News--a0005926-p0.php
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי פיקמין 1 שהיה טוב אבל קצר והשאיר לי טעם של עוד רציתי לנסות את פיקמין 2 מה שחשבתי שיהיה די קצר כמו הקודם אפך להיות משחק מצוין וארוך ששיפר את הקודם בהרבה דברים קודם כל נתחיל ממימה זה פיקמין פיקמין זה יצור כזה בפיקמין 2 יש חמישה סוגים של פיקמין שכל צבע מסמל יכולת אחרת לדוגמה כחול עמיד למים אתם משחקים 2 אסטרונאוטים בפיקמין 2 בניגוד לאחד בודד במשחק הראשון יש לכם משרוקית ששולטת על הפיקמין בסגנון RTS ואפשר שיהיו עד 100 פיקמין בשלב בכל רגע נתון את רוב הפיקמין אתם יכולים להרבות דרך לצוד חיות \חרקים ולקחת אותם לקן בכל מקרה המתרה במשחק זה לקחת חפצים לקן יש 200 חפצים במשחק זה בניגוד לקודם שבו היו רק 30 (זה תמונה אמיתית מהמשחק כן כן חלק מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסתבר שיוזר בפורום Beyond3D כילה כי ה Tomb Raider עובד ברזולוציה של 1024x576 במקום ברזולוציה של 1280x720 בקונסולת ה XBOX: http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1250842&postcount=227 אומנם לא הפרש גדול, אבל עקב ההצהרה על תמיכה ב HD וכאשר המינימום ל HD זה 720P, קרי 1280x720, הסיפור לא נראה כשר.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לאחרונה לא יוצא לי לשחק יותר מידיי במשחקים שממש התמכרתי אליהם (למעט FALLOUT 3) ככה שכאשר סוף סוף יוצא לי לשחק במשחק שכזה אני מרגיש צורך לשתף. בסופ"ש האחרון הורדתי (משום מה - על פניו הקונספט של המשחק נראה לי די דבילי) משחק מה PSN שנקר FLOW. במשחק אתה משחק יצור במעמקי האוקינוס שצריך לאכול על מנת לגדול ולהימנע מלהיאכל (מישהו אמר SPORE?). בתחילה די זילזלתי במחשק שנראה לי די שטותי ומטופש אבל אחרי שראיתי שזה המשחק הכי מורד ב PSN בשנה שעברה החלטתי "לסכן" 10 דולר ולבדוק על מה המהומה. אני פשוט אגיד שמצאתי את עצמי משחק שעות על גבי שעות בלי להפסיק אפילו לשתייה או הפסקתת פיפי המשחק הזה פשוט הבהיר לי משהו שידעתי מזמן אבל שכחתי עם כל גל המשחקים הבינוניים שיצאו לאחרונה, משחק טוב לא צ…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה כוננים שמרעישים והורסים דיסקים,איזה הכי מומלץ? ואיך בוקים איזה כונן יש במכשיר?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי כולם, ידידה נדלקה על ה wii-fit ויש מי שיקנה לה בארה"ב בימים הקרובים (יש חשיבות לזמן - קצת דחוף). בדקתי למשל ב bestbuy וראיתי שהמחיר של הקונסולה וה"שטיח" ביחד נמצאים בתקציב. כמה שאלות: האם המשחקים של ה FIT באים ביחד עם השטיח או שצריך לקנות בנפרד? אני מניח שהגרסא שתגיע היא NTSC. האם זה ישפיע איכשהו? האם רכישה של משחקים בארץ תתאפשר לקונסולה מחו"ל? (סלחו לי על שאלות ה n00b, אני בעלים גאה של ps3 :] ) אשמח לפירוט נוסף אם פספסתי משהו... תודה ניר_
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני וחבר טוב שלי אוהבים לשחק משחקי SHOOTER ביחד (מסך מפוצל), המשחק האחרון ששיחקנו ביחד היה ARMY OF 2 והוא היה מצוין, אני מחפש משחקים טובים נוספים בסגנון הזה, אשמח לקבל הצעות.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. האקס בוקס שלי מתחבר ללייב..(גם זה לאחר נסיונות ולא תמיד.. לא פרוץ וכן מנוי זהב.. לפעמים אני מקבל הודעה שה nat שלי הוא strict מה זה אומר? אודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי. שידרגתי את האינטרנט שלי ומהירות ההורדה שלי באתרים כמו Fileflyer ודומים לו מגיע ל 530 KB לשנייה אבל ב PS3 המהירות היא 18KB לשנייה שזה בדיחה... קניתי ראוטר חדש של EDIMAX BR-6524N עידכנתי את הקושחה הגדרתי את הכל כולל את ה PS3 אבל המהירות מאוד איטית. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אולי צריך לפתוח פורטים או להגדיר הגדרה מיוחדת ל PS3? תודה !
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם שווה לקנות עכשיו או להמתין במידה ותהיה הורדת מחירים?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, חבר שלי קיבל 360 ויש לו את הPES09 לPS2 ,זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השמפחה שלי לפני כמה זמן קנתה WII באמריקה (.... :) הם למדו בדרך הקשה שין משחקים שאפשר לקנות בארץ ויפעלו על זה כמו שצריך, השאלה- האם יש חנויות שמוכרות משחקים לWII בגרסה של ארה"ב? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה מאט את ההתחברות ונתקע , ותמיד מראה לי את ההודעה הזו למעלה Protocol Error DLNA 2104 ולפעמים זה מראה גם 400 במקום 2104 , פתחתי מלא פורטים . למישהו הבעיה מוכרת ? המידע שאני מנסה להעביר זה דרך תוכנה שנקראת TVersity ובכל הרשת אני מנסה למצוא פתרון לבעיה הזו , שאני מנסה להעביר קבצים לקונסלה , זה כותב 80030928 ולא נותן ..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי lcd מדגם : 32lg30r הטלזויזיה תומכת hd Ready קיבלתי עם הסוני כבל hdmi ואני חיברתי בינו לבין הטלויזיה..... והרזולוציה היא 480 p ובמפרט של הטלוזיה רשום שהכניסות hdmi קוראות 1080i 1080p 720p שאני מנסה לשנות אותה לרזולוציה יותר גבוהה 720 p או 1080 i או 1080p זה לא מאפשר לי ומחזיר אותי תוך 30 שניות לרזולוציה הקודמת שהיא 480 p למישהו יש מושג מה עושים ?!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם WII עם צ'יפ יכול להשפיע על עדכונים ומשחק ברשת ? האם שווה לקנות עם צ'יפ או לא ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-