קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתעניין בלקנות PS3 השאלה שלי האם ניתן לקנות משחקים בישראל דרך ה PSN (ולהגיע למצב בו לא צריך להכניס דיסק כלל כמו STEAM ב PC) תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב מי שרוצה לדבר על הנושא מוזמן אין לי כוח לעלות כרגע פרטים שנחשפו היום אבל הם באתרי המשחקים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שגם אני רוצה קונסולה הביתה. מה שאני צריך הוא שהיא תנגן לי סרטים וכתוביות, תשחק גיטר הירו - ועוד כמה משחקים. אני לא חובב מושבע לא של god of war ולא של halo מצד שני. עכשיו, יש לי הרבה התלבטויות לגבי הקונסולה שצריך לקנות, אם זה אקס בוקס או פלייסטיישן, מה החשיבות של כונן קשיח (באקס בוקס סלים עם ה-4 גיגה - מה זה עושה שם בכלל? ??? ) והאם כדאי לרכוש משהו יד שניה אולי? כמובן, אני מעדיף שכל העסק יהיה כמה שיותר זול.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההשקה תיהיה גם של הקונסולה וגם של המישחקים וגם השרות LIVE שכניראה יקבל גם עברית מחירים עוד לא הוכרזו אולי בערב אבל לפי הרמיזות המחירים יהיו די דומים לארצות הברית של המשחקים והקונסולה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום קירור, קיבלתי מחבר שלי XBOX 360 עם RROD(תקלה 0022) שתיקנתי(בעזרת החלפת משכה טרמית) ועכשיו עובד. הבעיה שלי היא שאני מקבל 2 נורות אדומות שאחרי חקר בגוגל הבנתי שזה בעיית התחממות של המעבדים. דבר ראשון העברתי את המאווררים של הXBOX לעבוד קבוע על 10V(קיצרתי 2 רגלים ברכיב שמספק להם מתח ככה שהם מקבלים קבוע 10V לא חשוב מה הטמפ'). אחרי זה לקחתי מאוורר 120MM של מחשב והתקנתי אותו על הגג של הXBOX בדיוק מעל צלעות הקירור של הCPU. אחרי כול זה עדיין אחרי 10 דקות של משחק אני מקבל 2 נורות אדומות. מה שכן גיליתי שאם אני מסיר את המכסה התחתון שלו הוא עובד די הרבה זמן... יש למשהו רעיונות מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? אני רוצה לציין שאני יודע שזה XBOX …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום ראשון אני נוסע לסין,שנחאי. האם יש בעיות עם פורמטים של משחקים\סרטים? האם זה שווה את הקניה ? לגבי איזה קונסוליה לקנות,עוד אין החלטה. יש למי שהוא המלצה על מקום אמין בשנחאי ? אהיה גם כמה שעות בלונדון -קונקשין ארוך,אולי גם שם ,בתקופה של קריסטמס סייל ,זה יהיה כדאי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://godofwar.playstation.com/preorder/collectors/ מישהו הזמין פעם משחקים מחול? יקחו לי מעמ על ההזמנה? (80$)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) [table][tr][td]date:[/td][td]10/02/2013 13:58:55[/td][/tr][tr][td]code:[/td][td]EEEEEEEE80153034 [/td][/tr][tr][td]s: [/td][td]Qtq4…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה GTA 5 שיצא בספטמבר יהיה ל PS3 או ל PS4 ? כי איך שאני מבין ה4 יוצא ממש בקרוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את קונסולת משחקים XBOX אך לא כל כך מבין בזה...מה חשוב לבדוק? מה חשוב שיהיה? והאם יש דגם מסויים שאתם ממליצים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק כמה דמואים ומשחק...איך אני עושה זאת? תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמה שאלות בנוגע לפרו(באקס בוקס 360): 1. כל פעם שאני משחק נגד "המחשב" או נגד חבר ומגיע לעימות פיזי על הכדור כשהכדור ברגליים שלי היריב מעיף אותי בשנייה וזוכה בכדור(איך אני שומר על הכדור?) וכשאני מנסה להגיע אתו לעימות פיזי כדי לחטוף לו את הכדור אני לא מצליח לעשות זאת במהירות, מה שגורם לי לחשוב שבטוח יש כפתור מיוחד שמפעיל את הפעולה הזאת, מישו יודע מהו? 2. תמיד בהרמת כדור של שוער כשאני משחק נגד חבר איכשהו תמיד יוצא שהשחקן שלו נמצא לפני השחקן שלי כדי לקבל את הכדור וגם זה לפי דעתי בלחיצת כפתור מישהו יודע איך עושים זאת? 3. שאלה בקשר לבעיטה, מישו יודע איך בועטים בעיטה שטוחה על הקרקע(או כל סוג אחר של בעיטה חוץ מהבעיטה הרגילה) ? 4. איך אני מעדכן את המשחק מבחינת קבוצות, ש…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם? והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://gamex.co.il/news/2012-microsoft-answers-q-and-a http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=978839 אקס 1 השתמש בLIVE כדי לשפר את הגראפיקה במשחק בעזרת שירותי הענן דבר חיובי אך גם שלילי כי כמעט מחייבים אותך לעשות LIVE כדי להנות מהמשחקים באופן מלא. יש גם בעית פרטיות שהמצלמה מחוברת 24\7 במרכז הבית למכשיר שמחובר לאינטרנט .
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מקווה שהצלחתי להסביר על הקונסולה בצורה הכי טובה תודה על הצפייה ומקווה שנהתנם מהסרטון (:http://www.youtube.com/watch?v=TtPhwjQrhQ4
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אח שלי כרגע ארצות הברית רוצה להביא לי סוני פלייסטיישן 3 ויש לי כמה שאלות: 1. אם הקונסולה היא על תקן אמריקאי האם היא תעבוד על טלוויזיית LCD (מבחינת שיטת השידור)? 2. מאיפה אני אצטרך לקנות את המשחקים כדי שהם יעבדו על המכשיר (ארה"ב או מכל מקום בעולם)? בבקשה עזרה דחופה כי אח שלי ממש כבר שם וזה עניין של מספר שעות עד שלא תהיה לי את האפשרות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רכשתי wii לפני כמה ימים ושמתי לב שכשהו מחובר אבל אני לא משתמש בו, נגיד שהוא מחובר ואני רואה טלוויזיה הטלוויזיה מוציאה רעשים כמו של רדיו חזקים כאלה וזה מפסיק שאני מוריד את החיישן תנועה ממעל הטלוויזיה או מנתק את הwii מהחשמל אם אני לא עושה את זה הרעש גובר ואז הטלוויזיה ניכבת ולא נדלקת משהו כמו שעה... מדובר על מסך לד חדש של סמסונג... יש למישהו הסבר לתופעה?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מתכנן לקנות את המשחק הזה בהשקה של הסוני בתור המשחק הראשון שלי לסוני 4 איך הוא אני יהנה ממנו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מתכוון לרכוש משחקים באינטרנט, ולא לנגן סרטי DVD, אני מתכוון רק להוריד דמואים ולשחק במשחקים מקורים (שירוצו מהדיסק), אני מתכוון להוסיף גם קינקט. קראתי כמה הודעות ובחלק אומרים שה-4G יעבוד יותר מהר ובחלק בדיוק ההיפך, אני נוטה להאמין שה-4G יותר יתאים לי מבחינת שיקולי איכסון מה גם שיש אפשרות תוספת 100 שקל להרחיב ל-32 GB (סטיק אחד בנוסף ל-4GB המובנה). ההפרש במחיר בין 250GB ל-4GB (בשני המקרים עם קינקט) הוא בערך 400 שקל. השאלות שלי: 1. האם גירסת ה-4GB באמת עובדת מהר יותר מכל הבחינות? האם שימוש ב-USB נוסף (32GB) לא יצרוך יותר משאבי מערכת? 2. במידה ואבחר בגירסא של ה-250GB, האם ניתן לשמור משחקים שלמים (מדיסקים מקוריים) בהרד דיסק ולשחק במשחקים ללא הצורך בדיסק מקורי בכונן?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נוסף בעריכה: הכוונה שלי כמובן ל-PS3 שלום, רציתי לדעת לגבי רכישת המשחק מ-eBay מבחור ששיחק בו וסיים אותו ועכשיו מוכר. המשחק יעבוד לי ברשת? כי אני לא הכי מבין בכל העניין של הקודים האלה של הגישה למשחקי רשת, כי כל פעם שמעתי עניינים שמנסים להגביל את המשחקים יד שנייה על ידי קוד. אז לגבי המשחק הזה- אם אני אקנה ממנו אני צריך קוד שבחוברת או שכמו ב-COD MW2 הוא יעבוד לי ישר ללא כל בעיה? תודה רבה על המענה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי אקס בוקס סלים 4g פרוף rgh וכונן חיצוני של 1t כבר מספר ימים שאני מנסה להפעיל משחקים פרוצים דרך הכונן וזה לא עובד אפשר מדריך של כל התהליך הזה - מהפירמוט עד להורדת המשחק והפעלתו על הבוקס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עקרונית אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחקים , אבל אולי אני אקנה נייד סבבה ואקסבוקס במקום נייד אחד. מה אני צריך בדיוק עם האקסבוקס? נגיד 2 שלטים איזו פריצה אני צריך ? וכמה עולה? באיזה זיכרון אפשר להסתפק? ומי צריך 250GB? האם אפשר בלי פריצה להעביר משחק דרך USB? הקינקט,זה דבר באמת כפי הוא יעביר את הזמן לילדים בני 6-7? אם האקסבוקס פרוץ ,גם משחקים לקינקט יכולים להיות פרוצים? לא מבין דבר בנושא. תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז אחרי שהחלטתי שאני הולך על XBOX 360, אני צריך לבחור איזה. אני רק יודע שאני רוצה ללכת על גרסת ה-250GB. מעבר לכך, אני די מבולבל. הקנייה לא תתבצע בימים הקרובים, אבל עדיין הייתי רוצה להיות סגור על החנות והמחיר מראש. עיינתי בזאפ ויש אתרים שלא טורחים לציין אם המכשיר PAL, ואני גם לא יודע ממי הכי משתלם לקנות.. אני מאמין שיש פה הרבה אנשים מנוסים שיכולים לעזור בעיניין הנ"ל (מקווה שזה לא נוגד את החוקים לתת לינקים.. ?) כמו שכתבתי באשכול הקודם, כרגע המשחק היחיד שיהיה לי יהיה GTA V (אם ניתן לרכוש את ה-XBOX במסגרת חבילה עם המשחק GTA V, אז זה בכלל פלוס), ככה שאני אסתפק בחבילה הבסיסית שכוללת שלט אחד. הבנתי שגם מומלץ להצטייד בכבל HDMI, כך שגם לגבי זה הייתי רוצה עזרה, כי ראיתי שיש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-