עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. השגתי לעצמי עכשיו בקר PS3 בשביל הGnote שלי והגיע הזמן לשחק בקצת משחקים מהעבר בגדול יש אמולטור לכל דבר אפשרי, החל מSNES , N64 , PSX וכו'... עכשיו רק מחפש המלצות למשחקים השונים בשביל לשרוף זמן

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  2. יש לי XBOX Series X ומנוי לשירות Game Pass ואני מחפש המלצה למשחק מירוצים שאפשר לשחק ביחד עם 2 שלטים (לא משחק רשת) מישהו מכיר משהו ?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by liho,

שלום ברצוני לקנות בקרוב מכשיר אקבוקס 360. רציתי לברר מספר דברים לפני הרכישה. 1.מה ההבדל בין הגרסאות של הפרימום\פרו לבין האליט והאם הוא משמעותי ובכלל מה הגירסה הפופולרית והמומלצת מבחנת כדאיות 2.האם עוד ישנן תקלות רבות למכשירים החדשים 3.האם אפשר בקלות להעביר לזיכרון הפנימי של המכשיר סרטים ושירים מהמחשב הביתי בלי כאב ראש 4.האם אפשר להנות מהמכשיר גם ללא טלויזיה lcd מתקדמת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by MassiveAmmo,

איך שאני מדליק אותו המאווררים פועלים על מקסימום ועושים רעש מפלצתי ויוצא אוויר בחוזק של לא יודע מה. והמכשיר מראה טבעת של שתיי מנורות אדומות. טבעת של חימום ייתר,לא של כשל בחומרה. המכשיר שלי הוא 90NM עם הקירור החדש והHDMI. גרסאת HALO 3... אתמול שמתי לב שהמאווררים פועלים על חזק ועושים הרבה רעש ולא הבנתי למה... היום שהדלקתי אותו,זה קרה. זה ניראה כאילו שאיזה צלת קירור זזה לה מהמקום ואחד מהרכיבים שבפנים מתחמם יותר מידיי. וניגמרה לי האחריות לפניי חודש הייתם מאמינים?! איזה שהם המלצות? שווה לשלם על תיקון שכזה? אני מזכיר שוב זאת לא טבעת של 3 מנורות המעידה על כשל בחומרה אלה טבעת מראה חימום ייתר. למישהו זה קרה ויש לו ניסיון עם זה? הינה זה מה שזה עושה לי: (לא אני צילמתי את…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by lev-27,

ראיתי ב-EBAY המון קונסלות XBOX 360 עם RROD למכירה במחירים מגוחכים. ראיתי שיש הרבה מדריכים לתיקון RROD. האם לדעתכם שווה לקחת את הסיכון, לקנות עם RROD ולנסות לתקן? אם זה יצליח אני יכול לקבל XBOX 360 ב-400 שקלים.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by rrooii2,

מה אתם אומרים?? בטח שמעתם על הסטארט אפ החדש שאמור לשנות את עולם המשחקים והקונסולות הקיים הנה מסיבת העיתונאים המלאה :

7. Started by Ac-Boy,

שלום מספר שאלות בנוגע לקניית PS3 יד שניה. 1. האם יש משהו חיצוני שאוכל לראות שיגיד לי מה קרה למכשיר? (אני מדבר מעבר לשברים והתרסקויות, אולי תיקתוק מוזר וכו'). 2. איך אני מזהה אם מדובר בPAL או בNTSC? 3. חבר שלי אמר לי שיש עניין של קרן שצריך לבדוק כמה היא חזקה, במידה והמכשיר קורא סרטים זה מוכיח על קרן חזקה, האם זה נכון? ויש עוד דרכים לבדוק? 4. איך מבררים אם המכשיר קיבל באן?

8. Started by 114508534,

אהלן ערב טוב אני פונה לכל מביני העניין - הגיע לי לתיקון XBOX שלא קורא דיסקים- הזמנתי כונן חדש - הגיע הכל טוב ויפה - החלפתי בין הלוחות של שני הכוננים- חיברתי ומה הפלא הכונן לא עובד כמו שצריך - דיסק אחד זה מעלה , דיסק אחד זה מעלה וכותב שיש בעיה בדיסק ואת כל השאר הוא מסרב לקרוא . ניסיתי לנקות את העיינית אבל זה לא עוזר- כל סרטון שהוא ביוטיוב שמדבר על העניין בדקתי אותו- :\ שלחתי מכתב למוכר בקשר לעניין הנ"ל אבל אפילו במידה והוא כן יסכים לשלוח לי כונן חדש/עיינית אני לא ממש מעוניין לחכות עוד חודש . יש איזשהו פתרון קסמים? - ראיתי באחד הסרטונים שמדברים על כיול העיינית על ידיד סיבוב בורג כלשהוא- לא רואים טוב כי זה על 240 P ככה שאי אפשר להבין כל כך הרבה הכונן הוא כונן של PHILIPS_LI…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  9. עוד משחק מביתו של לוקאס-ארט הורדתי וטיילתי בדמו איזה שעה מעניין איך הולך להיות המולטי

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by t d,

שלום, אני צריך לממש אחריות על הXBOX 360, מישהו יודע לאיזה support center אני צריך להתקשר? בארה"ב לא תומכים בישראל, וגם בגרמניה..

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  11. אז ככה: יש לי XBOX360 שקניתי בארץ עם צ'יפ קורא צרובים. על המכשיר לי לי מספק שמנתק את הצ'יפ שאמרו לי להשתמש בו כשאני נכנס ל-LIVE. 1 קודם כל איך אני עושה חשבון ל-LIVE ? ז"א זה בכלל אפשרי מהארץ ? (יש לי כ.אשראי בינ"ל). 2 מה קורה עם מה שהזכרתי קודם עם הצ'יפ והמפסק שלו ? אני מקווה שאני לא עובר על החוקים כי אני יודע שאסור לדבר פה על דברים לא חוקיים אבל אני רואה פה הרבה שמדברים על צ'יפים אז אם אני טועה קתנו אותי בבקשה.

12. Started by dengerd2,

שלום שמי אביב אני רציתי לשאול משהו בקשר לאיך אני יכול לראות סרטי DVD בפלסטישיין 2 ? אוקיי אני קניתי את הפלסטישיין בתאילנד לפני כ 4 שנים ויש לי את הדק עכשיו מתי שאני שם דיסק DVD צרוב עם סרט זה מראה לי שאין כלום בסוני אבל אז יש לי שתי אפשרויות BROWSER ו SYSTEM CONFIGURATION ולמטה יש לי אפשרות VERSION לחצי על VERSION והיו לי כמה אפשריות שאני יכול לבחור בהם יש לי לבחור רק אותם והם: PLAYSTATION DRIVER ו CONSOLE ואלו רק האפשרויות שיש לי. הטלוויזיה שיש לי זה מחברת JVC אינץ' 21 בבקשה אם אתם יודעים מה צריך לעשות טענו לי בהקדם האפשרי בתודה אביב אם אפשר תתקשרו אליי 0525413288 אני מודה לכם אם תעזרו לי .

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by Mingi,

יש לי שני שלטים של PS1 מהעבר הרחוק ושניהם עובדים, הייתי שמח לעשות בהם שימוש בPS2 ואם לא אז במחשב גם טוב... האם זה אפשרי? ואם כן, איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by sby333,

שלום לכולם, הזמנתי 40G - PS3 וסופק 80G ... זה נשמע טוב יותר לא ? השאלה אם יש פה איזשהו קאצ' , למעט הנפח שהוא פי 2 , יש עוד הבדל משמעותי בין שני הדגמים ??? הדגם שקיבלתי הוא : CECHK04 , ואני לא מכיר עליו כלום... כי לא מצאתי עליו כלום (אשמח לדעת פרטים עליו). הדגם שהוזמן הוא : CECH-G04GPS3PES08 . עכשיו באתר מראים גם 2 תמונות של משחקים, השאלה אם אני צריך לקבל גם אותם כי לא קיבלתי אותם. מצויין "מתנות" , הקיצר נראה לי נפלתי בפח. תודה רבה ואשמח לעזרה במהרה, מה כדי לעשות ? ... אם כדי לפנות אליהם ?? , אם יש צורך ?? צירפתי קובץ מהאתר... תודה שוב, SBY. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  15. http://nextgn.com/2008/12/02/uncharted-2-new-details-trailer/ Uncharted 2 יקבל חשיפה עולמית ראשונה בטקס ענקת פרסי משחקי הודיאו ב-14 בדצמבר. בנתיים עשו טריילר לחשיפה הראשונה (כן גם לי זה נשמע מצחיק). Uncharted 2 ייקרא Uncharted 2: Among Thieves והפעם Nathan Drake יעקוב אחרי המסלול של מרקו פולו מהמאה ה-13. תהיה מכניקת טיפוס חופשי חדש וכל מיני אלמנטים של התגנבות.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by huber,

מסתבר שיוזר בפורום Beyond3D כילה כי ה Tomb Raider עובד ברזולוציה של 1024x576 במקום ברזולוציה של 1280x720 בקונסולת ה XBOX: http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1250842&postcount=227 אומנם לא הפרש גדול, אבל עקב ההצהרה על תמיכה ב HD וכאשר המינימום ל HD זה 720P, קרי 1280x720, הסיפור לא נראה כשר.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by huber,

http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20080424/150927/

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לקנות תמשחק ניגה גאידן 1 ואני לא יודע עם יש אותו לאקס בוקס 360 מי שיודע משהוא בקשר לזה שיתוב פה תודה מראש מתן

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. Started by Godmoney,

יש אפשרות למכור או להפטר מנשקים שאני לא משתמש בהם?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19542 דיברו על זה כבר כמה זמן והכשיו זה הוכרז רישמית בהחלט צעד מבורך רק שיפתרו כבר תבעית חומרה

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  21. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/4445a8d8-67ce-4537-8f78-9509d486f84b.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 4 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינות סאטלות? יש משהו שתמיד רצינו לשאול את ההלגאסט: "תגידו, העיניים האדומות זה מעייפות?" כן, לוני כבר שיחק בקילזון 3, וכן, הוא סיים את האמאמא שלו ונהנה מכל רגע, לפרק הזה מצורפת חינם סקירה מלאה למשחק המדובר של השנה. בנוסף יש לנו ביקרות על משחקים ודמואים נוספים (The Shoot ,Lucidity, Stacking), הרבה חדשות (ה-PSN הישראלי, סוני מאיימת בבאנים, מפות הרחבה ל-HALO, אינפאמוס 2 ועוד...), פינה נוספת של המלצות סרטים ו-Flickchart (מאחר וקיבלנו ביקורות שוות בעד ונגד אנחנו מעלים סקר לאתר - http://fanboys.co.il -…

22. לפחות לפי השערות: http://www.next-gen.biz/news/sources-confirm-more-details-on-wii-successor בין השמועות - יכולות להריץ משחקים ב-HD מלא - מסך HD על השלט (?) - עוצמה גבוהה יותר מזו של מיקרוסופט וסוני, + תאימות למשחקי WII

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך חדש LG IPS236, בחרתי במסך הזה כי קראתי עליו ביקורות טובות באינטרנט וגם פה בפורום וגם בגלל העובדה שיש לו חיבור HDMI - בדיוק בשביל לחבר את הפלייסטשיין חיברתי והכל עובד טוב ויפה רוב הזמן, אבל לפעמים באמצע שאני משחק, המסך משחיר לכמה שניות (יכול להיות אפילו רבע דקה) ולאחר מכן התמונה חוזרת, משום מה המסך גם לא מגיב תוך כדי... חשבתי לעצמי שאולי יש בעיה בכבל HDMI למרות שהכבל הזה חיבר לפני כן את הפלייסטשיין לטלוויזיה ומשום מה זה קורה לי רק כשאני משחק בפלייסטשיין על המסך הזה, אם אני משתמש ביציאה של הDVI שאליה חיברתי את המחשב, זה לא קורה. האם יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הפלייסטשיין בעקבות המעבר מטלוויזיה למסך מחשב או שאולי היציאה של HDMI או הכבל…

24. אני חייב אחת לחלפים... אם יש למישהו אפילו רק פדאל שבור אני ממש צריך אותו, אולי אפילו נעשה החלפות על משהו.....

25. Started by netanel38121,

שלום רב. בסוף החודש הזה אני קונה XBOX360LIVE ורציתי לדעת בעיקרון מה ההבדלים בין שני הסוגים האלה והאם ההפרש במחיר שווה את זה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6963&CatCode=667 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7634&CatCode=667 כמו כן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את ה XBOX למחשב שלי ולשחק ONLION עם אנשים (יש לי חשבון LIVE) האם המסך של המחשב מספיק או שחייב מסך נוסף? דרך איזו תוכנה אני משתמש כדי להפעיל את ה XBOX? והאם אני יכול לחבר שלט USB אחר במקום זה שבא עם ה XBOX? תודה רבה נתנאל.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים