עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. מהי הגרסה הכי חדשה\הכי טובה של PS2 הדק?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by shaohad,

שלום עד היום הקונסולה היתה מחוברת בכאבל HDMI והיום אני מנסה לחבר אותה בכאבל AV שמגיע איתה ואין תמונה אין לי כאבל HDMI איתי איך אני עושה שתהיה תמונה תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by jacko_il,

לפי IGN , שני מפיצים גדולים באנגליה הורידו את המחיר של הקונסולה בעקבות החג (פסחא) ל - 399 יורו.. (יוצא בערך 2200 שקל !) http://ps3.ign.com/articles/778/778589p1.html *מה שהיה מוזר לי שהמחיר הרשמי שרשום שם הוא 424 יורו.. למה חשבתי שהמחיר באירופה הוא 599 יורו ?? מישהו ? עריכה - אוווופס. טעות שלי חברים, מצטער אם הטעתי כמה אנשים - התבלבתי בין הסימן של היורו לפאונד !! לא שמתי לב שמדובר בפאונד .. אם כך, אין חדש תחת השמש. שוב מצטער. אפשר לנעול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avishalev2,

ה-emotive פשוט מטורף כל מה שחלמנו עליו אנחנו שולטים במשחק עם גלי מוח קחו קישור http://emotiv.com/INDS_2/inds_2_1.html

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by soldier,

קניתי XBOX 360 ואין לי טלויזיה רק מחשב איך מחברים את XBOX למחשב?

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by marlboro,

הציעו לי ב 2100 אבל זה באשדוד ואין לי כח להגיע לשם כי אני ירושלמי אני מתכוון לערכה מלאה עם צ'יפ, מה שמצאתי בעצמי זה המחיר האחיד בזאפ של 1960 שקל וצ'יפ בכמעט 400 היה איזה אחד שפרסם ב Yad2 עם צ'יפ ב 1700, מה שנראה לי מוזר (בכלל אני לא יודע אם חוקי לדבר על צ'יפ, אבל זה חוקי לגבות משחקים אז אני משתמש בזה לגיבוי משחקים) תודה

7. Started by 114508534,

הגעתי לתיבת םנדורה ועכשיו אני בקטע ששוחים כל הזמן במים , הגעתי לחדר כזה שיש שם פסל של אישתו של פסידון ומדרגות עולות כשמושכים בידית, כשאני עולה למעלה יש ספר שרשום בו שבלה בלה בלה אישתו של פסידון ורק היא יודעת את הדרך החוצה מהחדר הזה , עכשיו אין לי מושג איך לצאת, חרשתי על הכל ולא יודע בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by Ido.G,

שלום, אחי שוקל לקנות 360. לדעתי כדאי לקנות אך ורק גרסת NTSC- מאחר והרבה יותר זול לקנות משחקים. בארץ ראיתי מקומות שמוכרים מכשירים בזול יחסית (פחות מ 2000), אבל בגרסאות PAL. בדקתי לגבי הזמנות מחו"ל ויש כמה בעיות: 1. כמעט כל המקומות לא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על חנויות טובות ששולחות קונסולות? (וכן- אני מכיר את PLAY ASIA, זה בסדר) 2. בדקתי ב EBAY- אך משום מה תמיד יש שם הרגשה של נוכלות בתחום הזה. אני כמובן מדבר על גרסאות עם HD, אין טעם לקנות משהו אחר (למרות שהמחיר של ה ARCADE מפתה). ועוד כמה שאלות כלליות: 1. מה ההבדל בין הגרסה היפנית לאסייאתית (אני יודע שההבדל הוא שהיפנית היא ביפנית והאסיתית באנגלית ושהיפנית היא 110V והאסייתית 220V, האם אני צודק?)? 2. האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש למישהו מושג היכן משיגים משהו כזה: http://www.hdcable.co.uk/high-quality-wii-hd-component-cable-with-audio-breakout-female-phono.html בארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם :D קניתי לאחרונה פס4 בארץ ויש לי מס׳ שאלות בנוגע לרכישת משחקים. שמתי לב שלעתים המחירים בחנות בפיאס ממש גבוהים אפילו ביחס למחירי דיסקים בארץ, אלא אם כן יש הנחה. כל המשחקים בקספ מוצעים לרוב באותו מחיר או נמוך יותר פרט לקילזון וknack שעולים זול יחסית בסטור. אז: 1. האם אתם מכירים חנויות שמוכרים משחקים דיגיטליים ובאופן זול? כמו שיש לאתרי מחשב? הכוונה לאתרים כגון CJS ודומיהם. מבדיקה בגוגל לא מצאתי, אבל אולי מישהו פה יודע משהו שגוגל לא. 2. שאלת נוב קלאסית - אם קניתי משחק מאמזון והוא בפורמט ntsc, יעבוד אצלי? אני חושב שהמכשיר שלי הוא pal. נקנה בארץ בכל זאת. 3. ואם שום דבר לא צלח, מכירים חנויות שמוכרים את הדיסקים בארץ בזול? ובחו״ל בזול ואין עליהם דמי משלוח משוגעים…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by oren99,

יש את זאת Sony PSP black e1004 ב659 ש"ח בבאג. כתוב שזאת "הקונסולה החדשה דגם PSP-E1004 היא גרסה בסיסית וחדשה לקונסולה המוכרת" מה ז"א בסיסית? מה שונה בינה לבין היקרה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by LeftRight,

חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי לזה תשובה. רציתי לקנות NTSC מכיוון שהוא יותר זול, אך אמרו לי בחנות שאני לא אוכל לשחק עם חבר שלי ברשת (ברשותו NTSC-J) אלא רק אם אני אקנה PAL. אני כבר מבולבל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איך עושים את זה ומה אני צריך כדי שיהיה לי גם סאונד? הרבה תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by dragon772,

אוקיי לאחר המשחק הראשון ששיחקנו בתור "אלטאיר" ברחבי ערי ישראל המשחק השני לוקח אותנו לאיטליה של תקופת הרנסנס הישר לנעליו של "אציו" בן משפחת אודיטורה העמידה מפירנצה שלא כמו במשחק השחקן מתחיל בתור בן אדם די פשוט כאשר במהלך המשחק הוא מתקדם יותר ויותר לתוצר הסופי. עלילה הרבה אנשים ששיחקו במשחק הראשון בסדרה ציינו שחסר במשחק גיוון ועומק בעלילה אז במשחק הזה העלילה היא לדעתי הגורם המרכזי במשחק ואחד המאפיינים החיוביים הבולטים בו, כאשר ישנו טוויסט התחלתי והרבה סרטוני דיבור, העלילה סוחפת וגורמת לנו להרגיש הזדהות עם המצבים שחווה אציו במהלך המשחק, עוד משהו בולט שדי בניגוד למשחק הראשון כל דמות במשחק מקבלת אישיות שונה וצבעונית שקל להקשר אליה, עוד משהו שמאוד אהבתי במשחק היא האינפורמצי…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by k22,

שלום אפשר לחבר את מכשיר האקס בוקס 360 למסך מחשב בעזרת חיבור dvi ל hdmi

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by אסיWOW,

יש לי מחשב בביית ואני מעוניין לרכוש לו מסך 32 LCD גדול למחשב פתאום התחשק לי גם לקנות סוני 3 השאלה האם המסך יכול לקבל בו זמנית גם סוני וגם מחשב? אין לי כוח כל הזמן לנתק כבלים ולחבר אותם שאלה שנייה אותו דבר בנוגע לרמקולים... תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by eegg,

בארץ הווי עולה קצת יותר מ2000 אבל רציתי לדעת אם זה יותר זול לקנות באירופה ולשלוח לארץ (לא ebay(

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by huber,

http://www.dailytech.com/Logitech+Officially+Unveils+Premium+Guitar+Hero+Controller/article13278.htm

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  19. לפי ההמלצה שלהם, הדיסק אמור להיות במהירות של 5500 MB ומעלה https://www.playstation.com/he-il/support/hardware/ps5-install-m2-ssd/ אבל כמעט כל הדיסקים הזמינים בארץ הם במהירות של 3500 MB יש המלצות לדיסקים מהירים כאן בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by adiga,

שאלה לחבר'ה עם נסיון ב PS3. התחדשתי ב slim 250GB, נרשמתי עם כתובת מארה"ב והתחלתי להוריד דמואים למשחקים כדי לראות איזה משחקים כדאי לקנות. הקטע הוא שכבר יש בהישג יד XBOX360 וקניתי את ה PS בשביל משחקים אקסקלוסיביים ו BD. כשהתחלתי לחפש אתרים לקנות משחקים ל PS3, ראיתי שיש אתרים כמו: http://thebest-mediaonline.com/ שנרשמים אליהם תמורת תשלום חד פעמי והם מאפשרים הורדת משחקים, צריבה והתקנה לקונסולה. עכשיו מספר שאלות: 1) האם האתרים האלו אמיתיים? 2) אם אני מוריד משחק דרך האתר אני אמור לצרוב אותו ולהתקין בקונסולה עם דיסק בלוריי? 3) איך בכלל צורבים בלוריי? או שאפשר לצרוב לכמה דיסקי DVD ולהתקין? 4) האם המשחקים האלו מלאים או דמואים? 5) המשחקים פיראטיים או מקוריים? נשמע יותר מדי טוב לצער…

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by Spider76,

שלום, רציתי לברר אם למישהו ידוע מתי אמור (אם בכלל) להגיע לחנויות בארץ באנדל כלשהו ל- PS3 המוקטן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by or_y,

שלום, אני רוצה לקנות Wii מתנה למישהו. אני לא כל כך מכיר את המכשיר, ואת האביזרים שלו... מה ת'כלס צריך? מה כדאי להוסיף? אני יכול לקנות בדיוטי פרי יש שם חבילה בסיסית וחבילה מורחבת. http://www.bug.co.il/dutyfree/ האם כדאי להשקיע במורחבת? מה התוספת האלה נותנות לי? איך בכלליות המחיר שמציאים בדיוטי פרי? יקר/זול/ממוצע? איפה אתם ממליצים לקנות? תודה אור

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Godmoney,

אחרי God of War III הודלף גם סרטון Gameplay של Uncharted II שכבר נראה בשלב הרבה יותר מתקדם בפיתוח. זה באמת נראה מדהים... Can't Wait! http://www.nextgn.com/2009/03/28/uncharted-ii-gameplay-video-leaked/

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by אבירן,

אני רואה שהפורום לא פעיל ממש בעניין הזה אבל אני אנסה בכל זאת יש לי פי אס פי דגם e1004 רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותן לטלויזיה ואם כן איזה כבל צריך תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by 3pac,

על איזה משחק אתם ממליצים לי (לps2 ) ? ומה הקשר לעלילה ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.