קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחיין שלי ראה בחנות הגה שעולה 350 ש"ח והוא ניסה אותו בחנות ושיחק איתו והתלהב ממנו, לפני שהוא הלך לקנות אותו הראיתי לו שאפשר לקנות גם ב-195 ש"ח את אותו ההגה דרך האינטרנט. זה ההגה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6680 אמרתי אולי במקרה יש הגה יותר טוב ויותר עדיף שתוכלו להמליץ לי עליו, התקציב הוא עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה עבור פלייסטיישן 3 ורצוי ערכה עם הגה ודוושות גז\עצור ידית הילוכים.. כמה שיותר קרוב לדבר האמיתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי אקסבוקס כבר 3 חודשים ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הלייב בשביל לשחק במשחקים מרובי משתתפים. אף פעם לא חיברתי את המכשיר לפני זה לרשת. איך עושים את זה? צריך לקנות כרטיס או שיש תקופת זמן מסויימת חינם לניסיון? אם בעבר שיחקתי במשחקים צרובים בקונסולה אני עלול לקבל באן? או שרק אם אני משחק במשחקים צרובים ברשת אני מקבל באן? אני מתכוון לשחק ברשת עם משחק מקורי שקיבלתי. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב. בסוף החודש הזה אני קונה XBOX360LIVE ורציתי לדעת בעיקרון מה ההבדלים בין שני הסוגים האלה והאם ההפרש במחיר שווה את זה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6963&CatCode=667 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7634&CatCode=667 כמו כן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את ה XBOX למחשב שלי ולשחק ONLION עם אנשים (יש לי חשבון LIVE) האם המסך של המחשב מספיק או שחייב מסך נוסף? דרך איזו תוכנה אני משתמש כדי להפעיל את ה XBOX? והאם אני יכול לחבר שלט USB אחר במקום זה שבא עם ה XBOX? תודה רבה נתנאל.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לראות סרטים בFHD על הטלוויזיה שלי בסלון 46 אינצ' LED, אני משתמש בWINDOWS MEDIA PLAYER כמזרים מדיה לPS3 שלי מכיוון שהתוכנה PS3 MEDIA SERVER לא מוצאת את המכשיר. יש אפשרות לראות קבצי MKV על הPS3, רוב הסרטים שלי הם MKV וגם עם אני עושה REMUX עם תוכנה זה לא עובד על הPS3 לא משנה איזה סוג קובץ. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נימצא xbox 360 פרוץ עם 120 גיגה וכל האביזרים הכוללים אך לאחרונה נוצרו בעיות בקונסולה כגון 1.עלי לחדש את הפריצה מכיוון שאני משחק רק משחקים צרובים והפריצה שיש בxbox שלי מיושנת ברצוני לציין שאני לא משחק ברשת בכלל 2.החיבור של הhd שבקונסולה נהרס לי לכן הוא צריך תיקון כדי ליראות בHd אך אני לא יודע אם תיקון כזה קיים וכדאי 3.הקונסולה מיתקשה ליקרוא משחקים צרובים לאחרונה יהי לכך ובהתאם למצב הקונסולה אני שוקל לקנות קונסולה חדשה אך אני רוצה לחסוך בכסף ולכן ps 3 לא כל כך על פרק חשבתי על קניית מכשיר xbox חדש כמו 4 slim gb ולהעביר את ה120 גיגה של הxbox הישן שלי לxbox החדש שאני אמור לקנות האם זה אפשרי? אם אני קונה אני מעוניין לקנות רק את המכשיר ללא כל אביזרים אחרים מכיוון שהם ני…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנת פלייסטיישן יד שניה ואין לי מושג מה לבדוק ואיך שלא יעבדו עליי... הרצתי חיפוש באתרים של יד 2 ויש שם מלא דגמים , חלק עבים חלק דקים, כל מני מספרי דגמים... אף פעם לא הייתה לי קונסולה, רק מחשב. הבנתי שחשוב שיהיה ציפ' שיקרא צרובים... וחוץ מזה? ובכלל איך אני בודק את המכשיר לפני הקנייה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקופה ארוכה בה לא כתבתי כאן (את האמת לא כתבתי כמעט בכלל), אני שמח לבשר שהחזרתי את הביקורות שלי לחיים, אז תחילה השלמתי פערים עם מספר ביקורות על משחקים מהחודשים האחרונים (סיינטס רו, WWE), ועכשיו אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת המלאה שלי על משחק הגלישה החדש, בסדרת SSX. אשמח לשמוע את דעתכם, הנה הלינק: ogelive.net
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות PS3 משומש בארץ (מאדם שקנה אותו ללא אחריות מקורית של ישפר אלא כנראה של יבואן אפור), מה כדאי לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלט ל-PS3. אשמח להרחבה בנושא כי אני מבין שיש שלטים מקוריים ולא מקוריים. כמה זה יעלה לי? יש לכם קישור לחנות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש משתמש live gold לאחר שתקופת ההתנסות(חודש) הסתיימה אבל ישנו סעיף בשם zip code ואני לא יודע מה לכותב בוא המיקום שלי ב-xbox הוא uk תודה omer_
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ראיתי הרבה סוגים של XBOX ELITE SLIM וכו' השאלה היא מה כדאי? 2.ראיתי אקס בוקס עם 320G ואקס בוקס עם 4G..איך קרה שיש הבדל כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אפשר לחבר את מכשיר האקס בוקס 360 למסך מחשב בעזרת חיבור dvi ל hdmi
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום! היום נכנסתי לאתר יד2 וראיתי ש-14 איש מוכרים את המכשיר כולל משחקים וציוד היקפי מה הסיבה לכך ?... ???
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השגתי לעצמי עכשיו בקר PS3 בשביל הGnote שלי והגיע הזמן לשחק בקצת משחקים מהעבר בגדול יש אמולטור לכל דבר אפשרי, החל מSNES , N64 , PSX וכו'... עכשיו רק מחפש המלצות למשחקים השונים בשביל לשרוף זמן
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי לזה תשובה. רציתי לקנות NTSC מכיוון שהוא יותר זול, אך אמרו לי בחנות שאני לא אוכל לשחק עם חבר שלי ברשת (ברשותו NTSC-J) אלא רק אם אני אקנה PAL. אני כבר מבולבל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו הזמין פעם? מותר להזמין חפצים דמויי רובה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ מבלי להשתמש בדיסק המשחק עצמו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ב"ה היום קניתי XBOX 360 SLIM .. אז הנה כמה שאלות: 1. קניתי מיקרוסופט פוינטס. אני רשום כמשתמש מבריטניה. הנקודות גם הם אירופאיות. זה לא נותן לי להוריד משחקים כגון call of duty וכו'. לפעמים גם דמואים זה לא נותן לי. השגיאה היא אותו דבר בשניהם, שגיאה של איזור. עכשיו ניסיתי להוריד איזהשהו דמו וזה דווקא כן נתן.. זה ממש מוזר כל הבלאגן הזה.. מה אני אמור לעשות עם הנקודות שקניתי אם אי אפשר להוריד משחקים שווים איתם?! גם ניסיתי GTA 4 ועוד כל מני לקנות עם נקודות - לא הלך..! אני חוזר ואומר שוב , המשתמש הוא UNITED KINGDOM, פרטי אשראי של בריטניה , הנקודות עם אירופאיות.. =[[ 2. מה הקטע שלהם נגד ישראל אני לא מבין.. לא מספיק שיש בעיות וכל השחקנים הישראלים צרכים לחפש קומבינות להרשם בטוב, …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המכשיר: PS3 SLIM 120G ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שלי... זה הדגם שלו:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765862 השאלה היא האם זה אפשרי? שמעתי שאני צריך כבל HDMI TO DVI,אבל האם גם מתאם כזה יהיה טוב:http://dx.com/p/hdmi-f-to-dvi-24-5-m-adapter-8308?item=15 (יש לי כבל HDMI) עכשיו למסך אין רמקולים,אז איך אני מעביר סאונד? ושמעתי שאני צריך שהמסך מחשב יתמוך בHDCP,איך אני יודע אם המסך שלי תומך בזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה אמיתי, האם שווה היום לקנות WII ? אומנם הקונסולה מאוד זולה ויש בה משהו ייחודי. אבל האם היא מתקדמת לאנשו ? האם ייצא בקרוב איזשהו שידרוג ? ( WII 2 ?) האם המשחקים ב WII באמת שווים משהו ? אשמח לתגובה אמיתית, כנה ומפורטת. בתודה מראש, מתן D:
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי אקסבוקס ואני רוצה לחזור לשחק ואני מחפש משחק אקשן כלשהו ששוקל פחות מ8 GB (מה שנשאר לי בזכרון) לקנות. איזה משחקים אתם ממליצים? דא לא אכפת לי אם הוא לא הכי חדש, שיחקתי כבר במשחקים GTA Crysis (דא ממש ממליץ לכם). וגם רציתי לשאול יש Halo חדש? מאז שיצא הODST או 3 לא זוכר כבר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סוני פלייסטיישן 3 ואני מתלבט מה לקנות מה יותר טוב ? אני שואל מבחינת המשחק עצמו מה יותר מציאותי ? אין לי כרגע שום חבר שיש לו אף אחד מהשחקים האלו אז אני לא יכול להשוות אשמח לכל דעה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הסוני 3 דוד שלי כיבה אותו מהכפתור מאחורה כשהסוני עוד פעל ועכשיו כשאני מדליק אותו האור הירוק מהבהב ואז מתחלף לאור צהוב לשנייה ואז נכבה שוב וככה כל פעם מחדש בבקשה אם מישהו יודע איך לסדר את זה שיעזור לי בבקשה!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מביא את הקונסולה שלי לארץ. לאחר שקראתי חלק מהדיונים, שאלה נוספת: על הקונסולה רשום: AC power - 120v האם מישהו חיבר מכשיר כזה לחשמל בארץ ללא שנאי? אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-