עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by bennyma,

כנראה הלכה העיינית במכשיר. לא קורא דיסקים אבל חוץ מזה עובד מצויין. המכשיר הוא מכשיר US. מי מכיר חנות/מעבדה מומלצת, אמינה באיזור המרכז לתיקון טוב, זול ומהיר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום , אני מעונין להחליף את ה-HDD של ה-PS3 (כיום 40GB) ב-500GB . ראיתי מדריך כיצד להחליף אותו וזה נראה ממש פשוט. השאלה היחידה היא, במדריך צוין, כי עדיף לקנות HDD שהוא 5400RPM ולא 7200RPM. ופשוט רציתי לוודא עובדה זו בטרם אעשה את צעד הקניה. כמו כן, איזה חיבור צריך לקנות SATA / SATA2 וכו' ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. פאנבויז - הפודקאסט העברי הראשון בנושא גיימינג. קודם כל מה זה בכלל פודקאסט: פודקאסטים (באנגלית: Podcasts) הם מעין תוכניות מבוססות אודיו או וידאו (Vidcasts) העוסקות בנושא מסוים. ניתן לאתר את הפודקאסטים באינטרנט בחינם ולהוריד אותם לשמיעה במחשב האישי או על נגן ה-MP3. את התוכניות ניתן להוריד ישירות מהאתר או דרך תוכנות עזר כמו iTunes. קל לסנכרן כל נגן mp3 נייד עם קובצי קול אלו, וכך להאזין לפודקאסט המבוקש, בזמן ובמקום הנוחים. (יש אפילו מכשירים סלולאריים התומכים באפשרות זו). התכנים מופצים בקובצי קול פשוטים. כיום, אלפי אנשים פרטיים משדרים פודקאסטים בתדירויות שונות, בנושאים כיד הדמיון הטובה. במקרים רבים, אנשים אלו הם מומחים בתחומם – החולקים את הידע והאג’נדה האישית שלהם עם מאזינ…

4. Started by LIDOR_13,

הפרטים הם כאלה: XBOX 360 SLIM שלט אחד אוזניה ללייב כבל למסך מחשב 3 משחקים[bC2,COD BO,ALAN WAKE] לייב ל10 חודשים וזהו בעיקרון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dimago,

היי לכולם מישהו יכול להגיד לי מהו שמו הסופי של SONY PSP NGP

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…

7. אהלן, אני רוצה להחליף את ה PHAT המזדקן שלי בסלים דנדש (ככה גם להמנע כמה שיותר מסיכוי לקבל YLOD, למרות שהפס3 שלי שמור כמו תינוק ועובד ללא רבב כבר מהיום הראשון (pal 40gb). הקיצר, אני רוצה להחליף אותו לסלים לבן או כחול לכן אני שואל.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שלום לכולם , עד עכשיו שיחקתי באקס בוקס על מסך המחשב שלי Dell U2311H למי שמכיר . ואתמול להפתעתי גיליתי שיציאת הHDMI באקס בוקס לא בסדר משום מקום היא נהרסה לי הלכתי ל ENJOYSTICK (אין כבר אחריות כי הוא עבר שנה ) ואמרו לי שם שזה יכול לקרות מהסיבה שחיברתי את כבל ה HDMI למסך המחשב בזמן שהמחשב היה דלוק וככה היא נהרסה לי ושאי אפשר לתקן . אז השאלה שלי האם זה נכון ??? הלך לי האקס בוקס ???? (חוץ מיציאת VGA רגילה ) זה לא נשמע לי הגיוני שאי אפשר לתקן דבר כזה בכל זאת זה לא ששברתי את הכניסה או משהו פשוט הדלקתי את האקס בוקס בזמן שהמחשב היה דולק וזה נשמע לי כלכך מפגר שייהרס לי האקסבוקס בגלל דבר כזה .

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by קפוניה,

איזה xbox כדי לקנות ? ??? ואיזה דגם יותר טוב

10. Started by ftom2,

מצאתי את ההצעה הזו: http://www.2all.co.il/web/Sites/chipzol/PAGE51.asp נראה טוב מידי בשביל להיות אמיתי, מישהו מכיר אותם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by 100BATISTA,

היי! רכשתי PS3 חדש קניתי ראוטר הכל מחובר כראוי אבל לא יודע משום מה לא מתחבר לי,ניסיתי להירשם דרך הקונסולה ורושם לי THIS SERVICE IS UNDERGOING MAINTENCE ניסיתי להירשם דרך הPC ורושם לי אותו דבר מה לא בסדר?איך נרשמים או איך נפעילים את האינטרנט בקונסולה ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shahar07,

איך אני מחבר את המחשב לps3 בצורה אלחוטית, אני משתמש בתוכנה ps3 media server התוכנה לא מזהה את המכשיר, מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. לאחר שנטשתי את ה-XBOX למשך כשנה (וגם אז רק שיחקתי בגיטר הירו למיניהם) החלטתי לתת לו צ'אנס נוסף לפני שאחליט למכור אותו, בכל מקרה אשמח להמלצות על משחקים אשר נועדו ל-XBOX בלבד, אם זה היה גם לPC בטוח שכבר חרשתי עליו או שהוא לא עניין אותי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. יש לי קונסולה PAL / אזור 2. הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק מכל איזור. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. משחקי PSN (נגיד Wipeout HD) - אני יכול לשחק בכל גרסא? (להוריד מכל חנות?) 2. DLC למשחקים על דיסק PAL - אני חייב להוריד מחנות מאזור 2, או שגם מארה"ב זה בסדר? 3. משחקים על דיסקים מאזורים אחרים - אם אני רוצה להוריד DLC, להוריד בחנות מהאזור של המשחק? של הקונסולה? של פיסטוק?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by WarNet,

היי,סוני הודיעה היום שהמחיר של ה-PS3 יורד ל-250$,בחישוב לשקלים 885 ש"ח(גרסת ה-160 GB) כיום המחיר בארץ הוא 1557 ש"ח. לפי מה שאני חושב המחיר ירד למינמום של 1200 ש"ח.לא פחות מזה. מקור:http://blog.us.playstation.com/2011/08/16/live-from-gamescom-playstation-3-now-249/

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by lev-27,

הירידה החדה במחיר (1,000 ש"ח בבאג) גרמה לי לרצות לרכוש 3DS. כן, כן, אני יודע שאמרתי שאני לא אקנה עד שיצא דור ה-2, אבל הירידה החדה במחיר הפכה את הקונסולה לכדאית יותר. (מחיר השקה 1,700 ש"ח) טוב, אמרתי, הקונסולה כבר חצי שנה בשוק בוא נראה איזה משחקים טובים יש. נכנסתי ל-gametrailers והמשחקים הטובים הם... זלדה. זהו. אין כלום. ספריה ריקה לחלוטין. אוקי, זלדה קיבלה ביקורות מצויינות, נבדוק מאיפה אפשר להזמין. נכנסתי ל-play-asia. בקטגוריה 3DS יש להם בקושי 15 משחקים וזלדה רק בגרסה יפנית. ומזה המחירים האלה? 70$?! מזל שיש באמזון ב-30$, אבל רגע, עכשיו נעילת אזורים ואני מוגבל רק לאזור אירופאי. בתור אחד שרכש DS מקורי בהשקה אני לא זוכר יובש כזה. לא דיברו שהיו המון משחקים מעולים בהשקה ובכל…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  17. קניתי PS3 ומתאם שמאפשר לחבר את השלטים של PS2. עם השלט הרגיל החוטי המתאם עובד והשלט עובד. כשאני מחבר את המקלט של השלט האלחוטי של לוג'יטק, המקלט עובד, השלט עובד כלומר יש עליו את המנורה, אבל כאילו אין תקשורת ביניהם והשלט לא עובד. מישהו יש לו רעיון אם זה עובד או לא?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by SimonSays,

חבר הביא לי PS3 SLIM ונכנסתי לחנות בPS3 אחרי שעשיתי ACCOUNT חדש והכול, קניתי משחק GT5 ב58 שקל ואני לא רואה שהוא הוריד או מוריד או בשום מקום, עשיתי ריסטרט ועדין כלום, בכרטיס אשראי חייבו אותי על 58 שקל וקיבלתי אימייל שקניתי את המשחק אבל מה עכשיו לעזאזל?

19. Started by yuvalg,

שאלה קצת הזויה, אבל יש לי WII עם מארז לבן ואני אשמח להחליף אותו לצבע שחור...

20. Started by natanbs,

שלום, כרטיס הזיכרון ב-PSP הדגם החדש (נדמה לי 3005) נסדק לי. במשחקים הוא פשוט נתקע או לא עולה. אני צריך המלצה לדגם לקנייה כרטיס חדש שמתאים ל PSP אני מבין שיש כל מיני סוגים, צריך אחד שיתאים מבחינת מהירות כנראה לגישה למשחקים ומהירות עבודה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Sa,

שאלה לי, יש לי מסך מחשב DELL U2312M מסך מכובד לכל דבר, האקסובקס מחובר אליו בHDMI TO DVI פייר, על אף שכבר סידרתי את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, המשחקים לא ניראים משהו. האם חיבור HDMI TO HDMI איכותי יותר? ויביא איכות תמונה טובה יותר? שאלה נוספת, אני לא מעוניין לחבר את הבוקס שלי לאינטרנט, האם יש דרך אחרת לעדכן את המכשיר שלי?

22. Started by oren99,

יש את זאת Sony PSP black e1004 ב659 ש"ח בבאג. כתוב שזאת "הקונסולה החדשה דגם PSP-E1004 היא גרסה בסיסית וחדשה לקונסולה המוכרת" מה ז"א בסיסית? מה שונה בינה לבין היקרה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dbx22,

השאלה נוגעת לslim 4gb. אם אני רוצה לשחק במשחקים שהם בעלי יותר מדיסק אחד, כמו פורזה, או משחק כמו BF3 ששמעתי שצריך להתקין 15 ג'יגה על ההרדיסק, איך זה אפשרי לשחק על הסלים 4 ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קניתי לא מזמן אקסבוקס סלים 2GB חשבתי שאני לא אצטרך יותר מידי מקום אבל מסתבר שעדיף בכל זאת להתקין חלק מהמשחקים כדי שיעבדו יותר מהר או יותר יפה(BF 3) אז השאלה שלי האם אפשר פשוט לקנות הארד דיסק למחשב נייד 5400RPM ולהחליף(כמו בסוני) או שמיקרוסופט סיבכו את זה?.. תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. הי, נכון לעכשיו אני משחק בPS3 שלי כאשר הוא מחובר לטלויזיה LCD 32 אינטש (לא באיכות HD), אני רוצה לקנות מסך חדש שיחובר מצד אחד לPS3 ומצד שני למחשב נייח. הגודל הרצוי הוא 24 אינטש, שיתמוך בHD 1920X1080P האם תוכלו להמליץ מה לקנות? חשוב לי שהמסך יחובר למחשב נייח ושיהיה נוח להשתמש בו לשימושים המחשב הרגילים גם כן (גלישה באינטרנט ואופיס) האם יש לכם דגם מומלץ? (התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.