עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by yonik,

לפי מייקרוסופט ניתן לחבר את האקס בוקס למדיה פלייר 11 בלי צורך בווינדוס מדיה סנטר,חיברתי את האקס בוקס לרשת והוא מזהה אותו והאקס בוקס מזהה את המחשב שלי אבל כל מה שניסיתי עד עכשיו לא הצלחתי לשתף או לנגן כלום באקס בוקס אלא אם כן העתקתי את הקבצים הרצויים לmy documents שאלתי היא האם לכך מייקרוסופט התכוונו בתמיכה במדיה פלייר ? אם כך למה הצורך במדיה פלייר אם עשיתי את אותה פעולה שהייתי עושה בmy network places ואם אני רוצה להפעיל כל מדיה שהיא מהמחשב אני צריך לעתיק אותה ידנית ל my documents כי רק תספריה הזאת האקס בוקס רואה,חשבתי שלפחות אני יוכל לראות את כל המדיה מהמדיה פלייר 11 באקס בוקס שלי וזה המטרה ולא להעביר כל שניה קבצים לmy documents האם ישנה דרך אחרת לגרום למדיה פלייר להופיע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מתוך הכתבה http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13669 ד"א הכוונה היא לעיתונות ומבקרים בחו"ל

3. Started by stone cold,

כמה אתם חושבים שצריך לתמחר מכשיר כזה ? הוא במצב טוב -קצת שריטות אבל לא משהו רציני ?

4. שאלה קצת מסובכת אבל אני ינסה להסביר יש את המשחק רשת TF2 במחשב, ואני רוצה לקנות אותו לPS3 (הוא מגיע באורנג' בוקס) והשאלה שלי היא אם יש שרתים מיוחדים שהם רק לאלה שמשחקים דרך הPS3 או שאפשר לשחק בשרת שמשחקים שחקני PC?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/41048.html

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by davidreznic,

מישהו יוכל המליץ לי על חנות אמינה (חוץ מבאג) באזור ת"א שניתן לרכוש בה XBOX ONE? מישהו התנסה עם www.domiator.co.il? תודה לעונים

7. נסתי לדחוף את שני הכבלים ביחד ל 360 כדי לקבל תמונה ויציאה אופטית (אחרי שפרקתי את הכבל של ה VGA 360), עכשיו שמתי לב ש HDMI בצד הצר יותר, הפין הימני ביותר הוא רק חצי מהארוך של האחרים יכול להיות שזה ככה? לא היה ממש אכפת לי אבל הכבל הוא HDFURY אז קצת חבל עליו בכל זאת רואים תמונה עריכה - הפין אמור להיות בפנים יותר מהאחרים, הוא מנתק את המתח או משהו בסגמון כשמתחילים לשלוף את הכבל

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by Mike-,

שלום לכולם. אני בדילמה קטנה בFF-X בקשר לפיתוח דמויות אני ממש לא יודע לאיזה Sphere Grid לעבור אחרי שאני מסיים Grid של אחת הדמויות. עם Auron עברתי לGrid של Tidus (מהאמצע שלו) כדי שיהיה מהיר יותר. עם Tidos המשכתי לGrid של Yuna ולמדתי Shell ו Protect, מה הלאה ? להמשיך בגריד של Yuna ? אולי כדאי לעבור לגריד של Wakka ? בדיוק הגעתי לסוף הגריד של Wakka גם כן, מה הלאה ? לאן כדאי להמשיך ? אני קצת רחוק מסוף הגריד של Yuna ו Lulu אבל בהנחה שאני אגיע לסופו, לאן כדאי להמשיך ? ללמד את Yuna קצת קסם שחור ? בנוסף לכך אני מתלבט בקשר ל"בונוסים" שכדאי לי להשים על הנשקים וחפצי ההגנה שלהם, יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

איך אני מפעיל סרטי DVD על ה PS2 ?? כי אני מכניס את הדיסק אבל אני לא רואה שום אפשרות לנגן אותו אלא רק אפשרות לגשת לכרטיס זכרון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי חבר'ס יש לי חבר סטודנט שיש לו קורס להקים אתר, הנושא שהוא בחר הוא קונסלות. בתור כאלו שחיים את זה - מה הייתם רוצים לראות באתר כזה? כדי שהוא יקבל רעיונות מה יהיה תוכן מקובל ויעיל. כל מידע שתתרמו יכול לעזור.. תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by jackal,

שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Rammler1983,

שלום לכם, אני צריכה את עזרתכם בחיבור האקסבוקס למחשב. בימים הקרובים אני קונה מחשב ועוד אקסבוקס ואני מחברת את שניהם לאותו מסך. המסך הוא בעל יציאות VGA וגם HDMI אז לא נראה לי שתהיה בעיה , וכך אני יכולה לעבור בין האקסבוקס למחשב. רק נשארה בעיה קטנטנה והיא הסאונד. יש לי את הX530 ואני לא יודעת איך להשתמש במחשב כרסיבר לאקס. מודה לכם על העזרה ואם צריך לקנות כרטיס קול מיוחד, אז אני אקנה. מה שאני מתכוונת לקנות זה הXONAR ככרטיס קול חיצוני. פרנס

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by amitey,

לבני יש PS2 . כנראה שהוא עשה משהו ועכשיו כל התפריטים בסינית או שפה דומה. איך אני משנה את השפה חזרה לאנגלית? אני לא מבין כלום ולא מצליח להעלות לו שום משחק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. מחכה לקנות את זה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by ImAllMostAwake,

הלכתי לחבר שלי , להוסיף אותו לXBOX LIVE קנינו מנוי של 3 חודשים וקיבלנו את השגיאה הבאה אשמח לעזרה מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by kokoki,

שלום, קודם כל אומר שאין לי הרבה מושג בקונסלות אבל הם מאוד מעניינות אותי ולכן החלטתי לקנות אחת מהדור החדש ואני מתלבט איזו עדיפה ה-xbox one או ה-playstation4 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. עברתי עכשיו מבזק לכבלים ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת של הסוני ורציתי לשאול אנשים עם תשתית כבלים שעובד להם תקין כיצד הם מחוברים(איזה ראוטר ומודם) ובאיזה שיטה(אלחוטי\קווי).

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  18. רכשתי את הקונסולה הזאת לפני שלושה שבועות בערך ואני לא מרוצה מיכוון שהשליטה קשה זה לא כמו הסוני,האקסבוקס וכדומה מה אתם אומרים ניתן עוד צאנס למשחקים אחרים יותר קלים או שנעבור לסוני 3 ואם אפשר בבקשה המלצה למשחקים טובים שהשליטה לא כול כך קשה ישמח והאם רק אני התאכזבתי מ ה wii? ישמח לקבל תגובות

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by stone cold,

טוב נתחיל בהיסטוריה קצרה Disaster: Day of Crisis הוכרז בהתחלה בE3 2006 ואז לא שמעו אליו הרבה ובסוף הוכרז תאריך השקה ב2008 ואחרי כמה חודשים הוא הושק בלי הרבה היפ ובלי שהרבה אנשים ידעו שהמשחק קיים בכלל החברה שפיתחה אותו נקראת Monolith Soft שפיתחה בעיקר משחקי PS2 לפני שנינטנדו קנתה את השליטה בה היא ידוע בעיקר בסידרת Xenosaga שמי שרוצה לדעת זה JRPG שניראה ככה - http://www.youtube.com/watch?v=pVQLTE25zew בכל מקרה נתחיל את הביקורת Disaster: Day of Crisis בתאור הכי פשוט והכי קולע זה "מת לחיות" אם אסונות טבע כמו סידרת "מת לחיות" יש לו עלילה די הזויה אם טרוריסטים וגיבור שלא מוכן למות המשחק משלב כמה אלמנטים נהיגה \יריות מסילה \הצלה \סירטונים אינטרקטיבים ועוד כמה דברים …

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. קניתי PS3 ומתאם שמאפשר לחבר את השלטים של PS2. עם השלט הרגיל החוטי המתאם עובד והשלט עובד. כשאני מחבר את המקלט של השלט האלחוטי של לוג'יטק, המקלט עובד, השלט עובד כלומר יש עליו את המנורה, אבל כאילו אין תקשורת ביניהם והשלט לא עובד. מישהו יש לו רעיון אם זה עובד או לא?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שלום , היום שיחקתי איזה רבע שעה בPS3 ואז הוא התחיל להיתקע אז יצאתי מהמשחק והוא חשב די הרבה זמן ואז אתחל את עצמו , אחרי זה נכנסתי שוב למשחק והוא זז לי בתפריט אך כשאני מנסה להיכנס לאונליין הוא חושב - הפעם הוא לא נתקע . אז החלטתי לכבות אותו קצת וכשהוא נכבה זה לקח יותר זמן מהרגיל ואז הוא ציפצף שלוש פעמים ונכבה וגם רק האור הירוק דלק והבהב. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by gman_il,

חברים, טרם נרשמתי ל- PSN , אני זוכר שיש נושא של איפה לפתוח את המשתמש וכאלה. עכשיו , סביר להניח שאני לא אקנה משחקים דרך ה- PSN אבל כן סביר להניח שאני אוריד Demos. בקיצור , מה עושים? רושמים יוזר ישראלי / אירופאי/ אמריקאי? מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. שלום יש לי טלווזיה 32 אינץ' של סמסונג כשאני מחבר אליה סוניפליסטיישן2 בחיבור הרגיל (RCA) אדום , לבן , צהוב רואים בטלווזיה צבעים של ירוק כחול וטורקיז ולא רואים את הצבעים כולם בדקתי את הסוני בכל טלווזיה אחרת הוא עובד מעולה וגם הטלווזיה עם ממיר בחיבור למחשב או לכל קונסולה אחרת עובדת מצויין מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בצורה הכי מהירה והכי זולה תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by aviv00,

25. Started by ben389,

לאחרונה ראיתי עמדות של פלאפון עם משחק המבוסס על WII שצריך "לתפוס" בו כל מיני פריטים עם רשת פרפרים. למישהו יש מושג על איזה משחק זה מבוסס? או שזה משהו בלעדי להם? אני מתכוון לרשת של הפרפרים ולא למשחק כמובן. תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.