קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
ה p3 שלי מחובר ב hdmi לטלויזיה ובכבל אופטי למערכת 5.1. בהגדרות הסאונד של המכשיר בחרתי בכבל אופטי ובפורמטים DTS 5.1 ו- dolby digital 5.1. כשאני משחק אני שם לב שיש בעיה בסאונד - הדיבורים חלשים מאוד לעומת הווליום הדי גבוה של מוזיקה ושאר קולות רקע... למשל במשחק god of war 3 הבעיה מאוד בולטת. המוזיקה דומיננטית מדי בעוד הסאונד של הקרבות מאוד מאוד חלש....אם אני מגביר כדי לשמוע יותר את הסאונד אז פתאום משום מקום מתרחש איזשהו סאונד מפתיע בווליום כל כך גבוה שפשוט מכריח אותי להוריד בחזרה את הווליום. בקיצור...האיזון בסאונד גרוע. זו בעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה מראש חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג היכן משיגים משהו כזה: http://www.hdcable.co.uk/high-quality-wii-hd-component-cable-with-audio-breakout-female-phono.html בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי ששמנו מדיה סנטר במחשב, העברנו את הסרט לכונן הקשיח של הקונסולה. עכשיו אני רוצה את הסרט שוב בתוך המחשב! איך אני קורא או מעביר אותו חזרה? המחשב יכול להסתכל לתוך הכונן של הקונסולה או שזה רק הפוך? רן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי WII חדש וניסיתי כמה משחקים אבל לא הצלחתי למצוא בנתיים משחק שבאמת משחקים בתנועות עם השלט חוץ מWII SPORTS שיחקתי גם בZELDA TW וגם שם לא שמתי לב לתנועות עם השלט איזה משחקים מומלצים עם תנועות יש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
IGNפרסמה סירטון של הקופסה ששלחו להם http://www.maxconsole.net/content.php?41713-Video-The-unboxing-of-Playstation-Move לא ידעתי שהמצלמה של הPS3 ניראת כזאת קטנה ועלובה זה תכלס "מצלמת רשת" מעבר לזה השלט ניראה מוזר -נו טוב גם השלט של הWII ניראה מוזר בהתחלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לחבר'ה עם נסיון ב PS3. התחדשתי ב slim 250GB, נרשמתי עם כתובת מארה"ב והתחלתי להוריד דמואים למשחקים כדי לראות איזה משחקים כדאי לקנות. הקטע הוא שכבר יש בהישג יד XBOX360 וקניתי את ה PS בשביל משחקים אקסקלוסיביים ו BD. כשהתחלתי לחפש אתרים לקנות משחקים ל PS3, ראיתי שיש אתרים כמו: http://thebest-mediaonline.com/ שנרשמים אליהם תמורת תשלום חד פעמי והם מאפשרים הורדת משחקים, צריבה והתקנה לקונסולה. עכשיו מספר שאלות: 1) האם האתרים האלו אמיתיים? 2) אם אני מוריד משחק דרך האתר אני אמור לצרוב אותו ולהתקין בקונסולה עם דיסק בלוריי? 3) איך בכלל צורבים בלוריי? או שאפשר לצרוב לכמה דיסקי DVD ולהתקין? 4) האם המשחקים האלו מלאים או דמואים? 5) המשחקים פיראטיים או מקוריים? נשמע יותר מדי טוב לצער…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כשמכניסים דיסקים לכונן ה-BR משחקים או סרטים שום דבר לא קורה. בדרך כלל הכל היה מתחיל לעבוד אוטומטית. בדקתי ובהגדרות מוגדר הפעלה אוטומטית. הנורה הכחולה נדלקת כרגיל כשמכניסים דיבק אבל כלום לא קורה. הצילו! יכול להיות שהכונן נדפק? למה אין שום הודעת שגיאה? איפה מתקנים (מכישר מחו"ל ללא אחריות)
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי WII מלפני שנה וחצי במצב טוב, לא נעשה בו שימוש רב עקב חוסר התענייניות ה-WII כולל שלט רגיל, נאנוצ'אק (או איך שלא כותבים את זה), WII SPORT ו-3 משחקים (Mortal Kombat, Rayman 4 וSpiderman 3) אני אשמח לדעת כמה הוא שווה היום ובכמה כסף אפשר למכור אותו (בYAD2 או ב-Ebay)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצאה פריצה ל-PS, אני אשמח לדעת אם הפעם זה אמיתי או שוב, סתם שמועה האתר שבו ראיתי את הכתבה: http://www.gadgety.co.il/1524/%D7%AA%D7%9D-%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F-playstation-3-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%92%D7%A0%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A6/ ואם הכתבה אכן נכונה, אני אשמח לשמוע אודות הפריצה תודה רבה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה קונסולה לקנות אחד הדברים שחשובים לי הוא שהאודיו יהיה דיגיטלי כי אני מתכנן לחבר את הקונסולה לרסיבר ברסיבר יש HDMI אבל רק לוידאו (לא 1.3) האם אפשר לשמוע אודיו דיגטלי דרך SPDIF וידאו דרך HDMI? מישהו יודע לענות מנסיון? בPS3 וב XBOX החדש הדק
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סוני 3 ובעבר כשהייתי מחבר דיסק און קי או הארד דיסק חיצוני הוא היה טוען אותו אבל כיום כבר לא למרות שנדלקת הנורה במהלך החיבור יש סיבה כלשהי והאם אפשר לתקן את זה אולי דרך ההגדרות????
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שצריך לתמחר מכשיר כזה ? הוא במצב טוב -קצת שריטות אבל לא משהו רציני ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קאפקום שעובדת על Resident Evil Revelations ועל פורט של SF4 ל3DS חשפה כמה פרטים מענינים וכמה תמונות חדשות תמונות אני לא יכול לשלוף מהאתר ההוא כי הם מוגנות אבל זה פה - http://www.maxconsole.net/content.php?42188-Resident-Evil-Revelations-Technical-Details לא יודע מה איתכם אותי זה מאוד מרשים על המסך הקטן שלו כניראה הגרפיקה תיהיה הרבה יותר טובה מהWII או XBOX1 ויותר קרובה ל360\PS3 (על המסך הקטן )
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני קניתי לא מזמן xbox 360 arcade... ויש לי טלויזיה רגילה וישנה. כל המשחקים נראים ממש רע יחסית והטקסטים מטושטשים. לעומת זה קניתי החודש מסך מחשב חדש של סאמסונג bx2335 בקיצור יש לו רק יציאת DVI ואין לו רמקולים מובנים. יש לי מערכת רמקולים 2.1 למחשב של פיליפס. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את האקסבוקס למסך מחשב וגם לרמקולים? אני לא כזה מבין בציוד וכבלים אז אם אפשר הסבר למפגרים כמוני זה יהיה מגניב. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום... יש לי שני מכשירי סוני פלייסטיישן 3 תקינים לגמרי... יש לי מסך פנסוניק 37איצנ' ויירה th-l37s10 ומסך LG 24 אינצ' עם חיבור HDMI... אני לא מצליח להפעיל את הפלייסטישן (גירסא שמנה) על המסך פנסוניק בחיבור HDMI לא משנה מה אני עושה... הPS3 השני שלי (slim) עובד באופן חלק לגמרי בחיבור HDMI באותו כבל עם הפנסוניק. הPS3 בגירסא השמנה עובד ללא כל בעיה בחיבור HDMI במסך הLG כך שאני יודע שהוא לא תקול, מצד שני גם המסך פנסוניק תקין לגמרי. ניסיתי עם עוד כבל והתוצאות זהות, כך ששני הכבלים תקינים. ניסיתי לעשות ריסט לפלייסטישן כמו שמופיע בכל אתר (לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה עד לשמיעת הציפצוף השני) אך שום דבר. לציין שחיבורי AV רגילים עובדים וכשאני מעביר ידנית להצגה בHDMI עדיין המסך נשאר שחור…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות השבוע PS3, אין לי צורך בבקר תנועה החדש אלא בקונסולה בלבד. 1 האם יש גרסה מסויימת שעלי "להתעקש" עליה ? 2 על מה לשים לב לפני שאני קונה ? 3 PAL ? NTSC ? האם יש אזורים למשחקים או שזה רק לסרטים ? 4 לגבי השלט האלחוטי - DUAL SHOCK או משהו כזה - מה זה בדיוק ? האם לשים לב שאני קונה איתו או שזה לא קריטי ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סוני סלים חדש ויש לי 5 רמקולים של 5.1. כאשר לכל רמקול יש מאחורה 2 חיבורים (שחור ואדום) של חוט(יש תמונה). השאלה שלי,איך אני מחבר אותם לסוני לכניסה האופטית שלו? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש XBOX 360 שהוא קנה ביפן והגירסה שלו זה ריג'ן פרי רק משחקי ריג'ן פרי עולים הוא יכול להפעיל עוד משחקים או רק ריג'ן פריי? כי באסה יש משחקים שהם לא ריג'ן פריי למשל הפרו והפיפא 11
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השבוע קניתי ראוטר חדש של טי פי לינק 1043nd ובאופציה שם הupnp מוגדר כזמין, אבל שאני עושה בדיקה בps3 הוא רשום כnot avilable . מה אפשר לעשות? ואיך זה משפיע על המשחקים ברשת? הראוטר הזה מאוד מומלץ בכל פורום, האם צריך להחליף אותו?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באיזה פורמט צריך להיות סרט כדי שאני אוכל לצרוב אותו או פשוט להעביר לדיסק און קי ולצפות בו בקונסולה שלי? בינתיים הדרך היחידה שעבדה לי היא לראות את הסרט דרך WIFI אבל זה תקוע ממש ושום דיסק שצרבתי לא עבד וגם מהדיסק און קי הPS3 לא קורא כלום
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסיבות מסויימות אני זקוק לאתר כזה. אתר שמדריך בצורה מובנת וידידותית בנושאים הבאים: 1. מדריך התקנה ושימוש ב- XBOX/WII/PS2/3 2. עזרה בהפעלת כותרים כגון: Guitar Hero/Tony Hawk Shred ועוד כל מיני כותרים... ניסיתי לחפש כל מיני מדריכים באתר היצרן אבל והם היו מאוד לא ברורים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד מאט יש לי יומולדת ואנ ירוצה לקנות XBOX עכשי ויש לי שאל העל איזה דגמים אתם ממליצים לא ממש הבנתי מה כל דגם אומר אז אם אפשר גם הסבר על כל דגם שמביאים פה. יש שם גם כזה דבר של 250MB או 4GB או 120GB מה זה האפרשים האלו ולה הזיכרות הזה משמש ? תודה רבה ושבוע טוב שקד
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני חדש בכל העסק הזה של הקונסולות חברה שלי המדהימה קנתה לי סוני 3 עם פרו 2011 עכשיו יש בעיה קטנה יש הרבה שחקנים שיש שם שלא כ"כ מעודכנים כגון: הנרי בברסה איברהימוביץ בברסה וכו' וכו' רציתי לדעת איך מעדכנים? ואת מה בדיוק צריך לעדכן את הסוני או את המשחק? ואיך? ועוד קצת טיפים למשתמש החדש לא יזיקו תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש XBOX מתלבט בין SLIM 4G לבין SLIM 250G - מה עדיף? אני בעיקר מתכוון להשתמש בקונסולה למשחקים, חושש שה-4G יהיה קטן מדי. מה דעתכם על זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-