עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אני מתכנן לקנות PS3 משומש בארץ (מאדם שקנה אותו ללא אחריות מקורית של ישפר אלא כנראה של יבואן אפור), מה כדאי לבדוק?

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by dragon772,

סיימתי עכשיו את gears 2 והגרפיקה שלו פשוט מדהימה בכמה דרגות יותר מהמשחק הראשון או כל משחק אחר ששיחקתי בבוקס עד עכשיו, השאלה שלי היא איזה משחקים יש שמשתווים לגרפיקה של gears 2 או יותר יפים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  3. שלום לכולם, אני עומד לרכוש XBOX מתלבט בין SLIM 4G לבין SLIM 250G - מה עדיף? אני בעיקר מתכוון להשתמש בקונסולה למשחקים, חושש שה-4G יהיה קטן מדי. מה דעתכם על זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by manticore,

יש איזה אתר שעושה משלוחים לארץ שאפשר להזמין דרכו את המשחק? PAL כמובן... תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by liho,

שלום ברצוני לקנות בקרוב מכשיר אקבוקס 360. רציתי לברר מספר דברים לפני הרכישה. 1.מה ההבדל בין הגרסאות של הפרימום\פרו לבין האליט והאם הוא משמעותי ובכלל מה הגירסה הפופולרית והמומלצת מבחנת כדאיות 2.האם עוד ישנן תקלות רבות למכשירים החדשים 3.האם אפשר בקלות להעביר לזיכרון הפנימי של המכשיר סרטים ושירים מהמחשב הביתי בלי כאב ראש 4.האם אפשר להנות מהמכשיר גם ללא טלויזיה lcd מתקדמת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת אם אפשר לשמור משחקים בקונסולה במקום להשתמש כל פעם בדיסק

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. טוב, אז אח שלי הפיל את הDS שלו והמסך העליון נשבר. יש עדיין סאונד ואפשר לשחק, אבל יש שבר אלכסוני עצבני על המסך העליון. אין אחריות עד כמה שידוע, נקנה די מזמן. רציתי לדעת איפה אפשר: 1- לתקן את המכשיר בכמה שפחות כסף. רק להחליף מסך עליון. 2- האם אפשר פשוט לקנות מסך עליון בזול ולבצע את התיקון עצמאי? ואם כן, האם מישהו מכיר את התהליך ומוכן להדריך אותי קצת/לכתוב מדריך קצרצר? תודה לכל עונה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by 114508534,

אהלן , יש לי טלויזיה LG 32 חדשה שאליה מחובר ה PS2 ומשום מה הוא מראה בשחור לבן, מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה ככה? ניסיתי לאתחל את הסוני כמה פעמים אבל עדיין רואים בשחוק לבן, הסוני מחובר בחיבור קומפוזיט רגיל של צהוב אדום ולבן תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  9. http://accessories.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=ca&l=en&s=dhs&cs=cadhs1&sku=A1320793

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by morany,

ואיך ניתן לסדר את זה ?

11. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/tvs/news/2008/11/21/Sony-Demos-Gran-Turismo-5-At-240fps-On-An-FED/p1 4 קונסולות בו זמנית נדרשו להריץ את המשחק בצורה שכזו - והרזולוציה, אח איזו רזולוציה...

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by matanf,

שאלה אמיתי, האם שווה היום לקנות WII ? אומנם הקונסולה מאוד זולה ויש בה משהו ייחודי. אבל האם היא מתקדמת לאנשו ? האם ייצא בקרוב איזשהו שידרוג ? ( WII 2 ?) האם המשחקים ב WII באמת שווים משהו ? אשמח לתגובה אמיתית, כנה ומפורטת. בתודה מראש, מתן D:

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yanivi.sharon,

שלום לכולם, אשמח אם מישהו כאן מכיר רשימה שלל משחקי PAL שרצים על PS3 NTSC. מצאתי את הרשימה הבאה: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=1347414&view=by_date_ascending&page=1 ואם מישהו מכם התנסה בעוד משחקים - אשמח לשמוע! תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, אתמול קיבלתי את הפלייסטיישן 4 סלים מבריטניה- ויש לי כמה שאלות: 1) איפה ניתן לקנות מתאם עם הארקה באזור תל אביב, גבעתיים, רמת גן? מצאתי רק אחד בטמבור ב13 שקל ונראה די זבל. 2) האם מתאם ללא הארקה שמתחבר לנקודת חשמל עם הגנה מברגים ונחשולי מתח יכול להיות תחליף להארקה? 3)האם עדיף לחתוך את התקע ולחבר לו תקע ישראלי? 4) האם כבל ישראלי שנמכר בחבילות הפלייסטיישן 4 הנמכרים בישראל יכול להחליף את הכבל הבריטי? ישנן חנויות שמוכרות כבל מקורי ישראלי כזה? האם הכבל הזה עם הארקה יתאים? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/631-כבל-חשמל-220V-עם-חיבור-מיקי-מאוס-3-עיגולים-אורך-1-8-מטר תודה רבה.

15. Started by mx-3,

שלום, לא הייתי בטוח איפה לשאול את השאלה, במסכים או פה.... השאלה שלי האם אפשר לחבר מכשיר פלייסטיישן 2 למסך LCD של מחשב (22') של CHIMEI, מדגם CMV221D. אני יודע שאין לו כניסת וידאו בננה, יש איזה כבל מתאם? משהו? האם זה בכלל יעבוד באיכות טובה? תודה, מקס.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by finish,

קניתי WII חדש וניסיתי כמה משחקים אבל לא הצלחתי למצוא בנתיים משחק שבאמת משחקים בתנועות עם השלט חוץ מWII SPORTS שיחקתי גם בZELDA TW וגם שם לא שמתי לב לתנועות עם השלט איזה משחקים מומלצים עם תנועות יש?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SimonSays,

חבר הביא לי PS3 SLIM ונכנסתי לחנות בPS3 אחרי שעשיתי ACCOUNT חדש והכול, קניתי משחק GT5 ב58 שקל ואני לא רואה שהוא הוריד או מוריד או בשום מקום, עשיתי ריסטרט ועדין כלום, בכרטיס אשראי חייבו אותי על 58 שקל וקיבלתי אימייל שקניתי את המשחק אבל מה עכשיו לעזאזל?

18. http://www.xboxic.com/news/1880 אומנם הכתבה מ29 לאוקטובר, אבל לפיה אפשר להבין שזמנם של משני הקושחה קצוב...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DMaster,

סוניק ב SSBB עדכון לשימוש במקלדת בערוץ האינטרנט אופנועים במאריו קארט הוכרז ערוץ חדש - DS Station Channel. בערוץ יהיה אפשר להוריד דמואים לDS. משחקים חדשים לווי: Monster Hunter 3 Wii Music Super Mario Stadium Baseball Fire Emblem DS Wii Wars WiiWare הוכרז וייצא במרץ 2008 המשחקים הראשונים שאמורים לצאת איתו: Dr. Mario Star Soldier R Pokemon Ranch Final Fantasy : Crystal Chronicles Mojipittan מקור: http://wii.ign.com/articles/826/826130p1.html

20. Started by talisman,

היי יש לי PS3 חדש. אני מנסה להיכנס ל PS Store אבל מקבל הודעה האומרת שהשירות לא ניתן בארץ. זו בעיה מקומית שלי או איזושהי בעיה בכל ישראל?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. היי, יש לי אקסבוקס כבר 3 חודשים ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הלייב בשביל לשחק במשחקים מרובי משתתפים. אף פעם לא חיברתי את המכשיר לפני זה לרשת. איך עושים את זה? צריך לקנות כרטיס או שיש תקופת זמן מסויימת חינם לניסיון? אם בעבר שיחקתי במשחקים צרובים בקונסולה אני עלול לקבל באן? או שרק אם אני משחק במשחקים צרובים ברשת אני מקבל באן? אני מתכוון לשחק ברשת עם משחק מקורי שקיבלתי. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by thebenjamin,

קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by alonezer,

כמה יעלה לי אם ישלחו לי PS3 מארה"ב לארץ? כמה אחוזי מכס וכמה משלוח הפלייסטיישן עולה 399.99

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by liranddd,

אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shimon23,

אני רוצה לקנות קונסולת wii עבור חבר. איך אני יכול לדעת האם הטלוויזיה שלו היא pal/NTSC? (טלוויזית GRETZ מלפני כמה שנים טובות). הוא טוען שלא רשום עליה את אחד משני השמות האלו... הרמז היחיד שיש לי הוא שרשום עליה 50/80 Hertz, האם זה מעיד בוודאות שהיא PAL? כמו כן, במידה ולטלויזיה יש רק חיבור SCART, האם ניתן לחבר את הקונסולה? האם כבל תואם מגיע איתה או שיש לקנות כזה במחיר יקר?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.