עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. משלוח "זול" מחול, לא מצאתי חנות שמוכרת רק את הגיטרה

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by anuekr,

כפי שבטח כבר ראיתם\ניחשתם, הדור הבא של האקס בוקס הוכרז, והוא נקרא "Xbox One". ראשית, פורסם מאמר סיכום מקיף על מסיבת העיתונאים, אז כדאי לכם להתעדכן שם, אם עוד לא התעדכנתם דבר שני, אני חושב שיש מקום לפתוח לדיון את ההתרשמויות שלכם ממסיבת העיתונאים. אני אישית מאוד התאכזבתי. כלומר, זה מיקרוסופט אז ידעתי לבוא מוכן (עם אספקה בלתי מוגבלת של וואליום), אבל זה הרגיש לי יותר מדי. הפעם זה באמת מרגיש כאילו מתעלמים מקהל הגיימרים (שלמרבה האבסורד הוא אמור להיות הקהל העיקרי שלהם). מה אתכם? חושבים שזה טיפה הגזמה? או שמיקרוסופט באמת עברו את גבול הטעם הטוב?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רווצה לקנות קונסולה חדשה כי לי יש סוני 2 אני מתלבט או לקנות אקסבוקס או לחכות שיצא ציפ לסוני 3 מה אתם אומרים? אם ובמידה תמליצו לי לקנות אקסבוקס 360 הרי אני יקנה אותו קומפלט כולל שני שלטים וציפ ושלא יתחמם השאלה איזה לקנות כי יש 3 סוגים ואיזה הכי טוב הסוג 1:Xbox 360: Console Premium Pack הסוג 2:Microsoft X-Box 360 Elite הסוג 3:Microsoft X-box 360 Arcade מה ההבדלים שכל אחד והיתרונות והחסרונות של כל אחד מה יצא ראשון שני ושלישי בגדול הסוני 3 הוא מכשיר יותר מתקדם אני לא יודע האם יצא לו ציפ ובגלל זה אני מתלמט בבקשה תעזרו לי להחיל ולקנות כבר תודה

4. Started by stone cold,

Darksiders יש סירטון בלינק - http://www.gamespot.com/xbox360/action/darksiderswrathofwar/news.html?sid=6209942&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;4 אני מתפלל שיצא גם לPC

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by Fatless,

צריך המלצות למשחקים תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  6. המסוק הראשון שמגיע, שנמצאים במשאית, משום מה הוא תמיד מוריד אותנו

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by שלומו,

היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]

8. Started by yonatanph,

כמה שאלות לגבי טלוויזיות: עד כמה משמעותי ההבדל בין HD ready לבין full HD במסכי 32'? האם זה שווה את ההשקעה? אתם יכולים אולי להמליץ על טלוויזיה 32' FHD ? האם אתם מכירים פורום יעודי שמתעסק בטלוויזיות ?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  9. ראיתי גיטרה אלחוטית ל PS2 ב 350, אבל לא מוצא ל 360 גיטרה בנפרד בלי המשחק!!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  10. עוד יומיים יוצא TC החדש בשם: New Blood. לפי התמונות והסרטונים בביקורת זה נראה כמו גרסא חדשה מצוחצחת ומשופשפת למשחק הקודם, שבעצמו היה כיפי מאוד וממכר. במשחק החדש גם יהיה מצב CO-OP וכלים ניתוחיים חדשים . אני מצפה לשחק עם האחים שלי .. עוד יומיים יוצא המשחק והביקורת הזאת בהחלט עושה לי חשק לחזור לשולחן הניתוחים http://wii.ign.com/articles/835/835977p1.html מעניין שביקורת כזאת טובה באה מאתר שבד"כ לא סובל משחקים שהם לא מיינסטרים. עריכה: פרסומת חמודה למשחק שמצאתי ביוטיוב:

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by RevBlue,

יש לי 360 עם פורט HDMI, ומסך מחשב dell u2311h שאין לו HDMI אבל יש לו DisplayPort לפי מה שראיתי באינטרנט ה- DP דומה ל- HDMI, מה גם שהוא מעביר תמונה ואודיו כמוהו. אם אני אשיג מתאם HDMI ל- DP ואחבר את זה למסך זה יכול לעבוד? אם לא אני מניח שאוכל לחבר מתאם HDMI ל-DVI אבל אז מה אני עושה עם האודיו?....

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by huber,

לכל מי שמתלבט באיזה משחק לצ'פר את עצמו החודש ב PS3 - הנה משהו שאולי יעזור לכם: http://www.ps3fanboy.com/photos/ps3-games-of-november-08-buyers-guide/1136613/

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by liho,

שלום ברצוני לקנות בקרוב מכשיר אקבוקס 360. רציתי לברר מספר דברים לפני הרכישה. 1.מה ההבדל בין הגרסאות של הפרימום\פרו לבין האליט והאם הוא משמעותי ובכלל מה הגירסה הפופולרית והמומלצת מבחנת כדאיות 2.האם עוד ישנן תקלות רבות למכשירים החדשים 3.האם אפשר בקלות להעביר לזיכרון הפנימי של המכשיר סרטים ושירים מהמחשב הביתי בלי כאב ראש 4.האם אפשר להנות מהמכשיר גם ללא טלויזיה lcd מתקדמת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, אני צריך אתר או רשימה שמופיעים בה כל הדגמים של PS2 ומה כל SCPH אומר - מחודש/אירופאי וכו'. תודה

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by marlboro,

היתה משימה קשה ואחרי זה כתוביות של הסוף (כל המפתחים....) עכשיו המשחק ממשיך, השאלה אם יש סיבה להמשיך, יהיו משימות או דברים ? גי רשום לי במדדים שסיימתי רק 60% מהמשחק

16. Started by darky,

שלום, יש לי בעיה ב SP3 בטלויזיה 3D, כאשר אני משחק בפרו אבולושין המשחק מתנהל בצורה איטית ויש תקיעות כל כמה שניות. מידי פעם רואים את השחקן כפול. ניסיתי לבדוק את הגדרות הטלויזיה אך לא מצאתי פתרון, האם מישהו מכיר תקלה זאת ? תודה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by AdamS,

שלום לכולם, אני קונה PS3 ואבא שלי יביא אותו מחו"ל, השאלה היא מאיפה. מאיפה הכי כדאי לקנות את המכשיר, ארה"ב, אירופה, סין, יפן - איפה הכי זול והאם זה משמעותי? אפשר לשים על המכשיר הזה צ'יפ בשביל שיקרא צרובים ואם כן כמה זה עולה? אני בדרך כלל קונה בחנות הזאתי מאנגליה: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5683707/Trail/C%24cip%3D1500006818.Video%2Bgames%3EC%24cip%3D1500006841.Playstation%2B3.htm אני אקנה בנוסף לזה שלט אלחוטי נוסף כמובן, למרות שהמחיר נראה שם קצת יקר. זה לא אמור לעלות 500$? אם מישהו מכיר את מסכי על LCD של שארפ, התמונה שאני אקבל תהיה טובה? יש לי את ה-GA8E בחדר 32". וזה באמת נכון שב-R81 של סמסונג מקבלים את התמונה הטובה ביותר בחיבור לקונסולה הזאתי…

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by huber,

לאחרונה לא יוצא לי לשחק יותר מידיי במשחקים שממש התמכרתי אליהם (למעט FALLOUT 3) ככה שכאשר סוף סוף יוצא לי לשחק במשחק שכזה אני מרגיש צורך לשתף. בסופ"ש האחרון הורדתי (משום מה - על פניו הקונספט של המשחק נראה לי די דבילי) משחק מה PSN שנקר FLOW. במשחק אתה משחק יצור במעמקי האוקינוס שצריך לאכול על מנת לגדול ולהימנע מלהיאכל (מישהו אמר SPORE?). בתחילה די זילזלתי במחשק שנראה לי די שטותי ומטופש אבל אחרי שראיתי שזה המשחק הכי מורד ב PSN בשנה שעברה החלטתי "לסכן" 10 דולר ולבדוק על מה המהומה. אני פשוט אגיד שמצאתי את עצמי משחק שעות על גבי שעות בלי להפסיק אפילו לשתייה או הפסקתת פיפי המשחק הזה פשוט הבהיר לי משהו שידעתי מזמן אבל שכחתי עם כל גל המשחקים הבינוניים שיצאו לאחרונה, משחק טוב לא צ…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  19. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/05/19/new-fallout-3-dlc-unveiled/1 Bethesdaהודיעה כי היא מפתחת עוד 2 הרחבות למשחק ובנוסף בקרוב גם בעלי PS3 יוכלו להוריד את כל ההרחבות הקיימות והעתידיות למשחק.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by Optimus_Prime99,

חג שמח, אני משתף מידע בין המחשב לPS3 שלי דרך WI FI וכאשר אני מפעיל סרט HD או אפילו רגיל הסרט רץ באיטיות. האם יש דרך לתקן זאת או שזה מה שיש??

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by Fantomas,

האם משהו סיים את המשחק אני תקוע הרבה זמן באיזה מקום עם לאבה זורמת כזאת שאי-אפשר לעבור שם ומין כדורים מוזרים כאלה שלא עושים כלום.תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/content.php?39127-Israeli-retailer-unwittingly-sold-hacked-Wii-s הידעה המקורית פה - http://www.hometheater.co.il/vt106044.%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%97-%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-WII זה התחיל באתר ישראלי אבל הפרסום בmaxconsole שהוא אתר שגולשים אליו מכל העולם ושיש לו הרבה מאוד כניסות אופך את הידעה הלא משמעותית הזאת לדי גדולה

23. יש לכם ראוטר טוב להמליץ עליו? בעיקר למשחקי רשת עם הפלייסטיישן 3. תודה :-)

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  24. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…

25. אני מעריך שזה מוד של איזה משחק מחשב למישהו יש פרטים על המשחק\מוד הזה ?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.