קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין לקנות את הסוני 3. הסיבה העיקרית שדוחפת אותי לקנות זה המשחקי רשת. רציתי לדעת איך רצים לכם המשחקים ברשת? הם יש לאגים ותקיעות? אני למשל חולה על הפרו אבלושן ואם זה ירוץ לי ברשת עם תקיעות אז לא שווה לי בכלל לקנות את הסוני 3. מה דעתכם? יש לי ראוטר בבית של 2.5 מגה מהירות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין PlayStation 2 75004CB PlayStation 2 74004CB SONY PS2 77004CB SCPH-70004CB SCPH-70005CB ומה יותר חדיש ועדיף??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מחובר עם ה-XBOX360 לרשת אז אין לי מושג אם בכלל כדאי לי לקנות אותו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אפשר לחבר את מכשיר האקס בוקס 360 למסך מחשב בעזרת חיבור dvi ל hdmi
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האקס בוקס שלי מתחבר ללייב..(גם זה לאחר נסיונות ולא תמיד.. לא פרוץ וכן מנוי זהב.. לפעמים אני מקבל הודעה שה nat שלי הוא strict מה זה אומר? אודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שאנשים כאן מכירים את המשחק Sly Raccoon . אחד מהמשחקים שיותר נהנתי לשחק כשהייתי קטן. אני השכרתי אותו פעם לתקופה קצרה ומאוד נהנתי..בערך לפני 4 שנים. אני מחפש כבר זמן רב לקנות עותק שלו (וגם את המשחק השני בסדרה).ופשוט לא מוצא בשום מקום בארץ.גם יד שניה במצב טוב מתקבל.חיפשתי ביד 2 ובזאפ ולא מצאתי שום דבר. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?מקום שמוכר את המשחק או מקום שמוכר משחקים ישנים יותר. יד שניה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 וקיבלתי אותו היום אני מנסה להגדיר אותו שיכול לנגן מהמחשב מוזיקה וסרטים אבל נתקעתי יש איזה מדריך מסודר או הסבר או טרד בנושא ? אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32736 המשחק DRAGON AGE - פרנצ'ייז חדש של ביווור (החברה שאחראים על המון כותרי RPG מעולים לPC) הולך להגיע גם לקונסולות ולא יהיה בלעדי למחשב. כמובן שרק לPS3 ולXBOX. בהחלט חדשות מדהימות לכל חובב RPG מערבי לקונסולות. ליביו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעריך שזה מוד של איזה משחק מחשב למישהו יש פרטים על המשחק\מוד הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה ראיתי קצת מידע על הקונסולה : http://openpandora.org/ <== הזאת ששמה OpenPandora, ורציתי לדעת מה דעתם עליה ע"פ המפרט שלה והתיאורים שלה והאם היא שווה קנייה וחסכון? במיוחד שהיו לה כמה בעיות בעבר עם הבטחות לסיום הבנייה ומכירה של הקונסולה ב2008, ועכשיו כבר 2009
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחי הקטן יש בעוד זמן קצר יומולדת. לפני כמה ימים הוא התוודע לPS2 והתלהב מאוד, מאוד מטקן 5. אמא שלי החליטה לצ'פר את הבחור בקונסולה חדשה. כמובן שאני עליתי על הסוס, והצעתי את ההשתתפות שלי אם נרכוש משהו רציני יותר (WII,PS3,360). קראתי המון בפורום בנוגע לאיכויות השונות של כל קונסולה, מחירים, ותאימות לשוק הישראלי ובכל זאת נשארו לי לא מעט שאלות; 1) המחשב הנוכחי שלי חזק (8800, C2D), אבל בכל זאת ההרגשה היא שהקונסולות פשוט מוחקות אותו בתור פלטפורמה ראויה למשחקים. דעתכם? 2) המחיר הוא פאקטור רציני, מה שפוסל את הPS3? 3) האם המולטיפלייר (שירות הלייב, בפרט) מהווה חלק גדול כלכך בקונסולה? בתור מישהו שלא משחק הרבה אוןליין, תהיה סיבה אמיתית בשבילו? 4) איזורים. הבנתי שלכל קונסולה (וה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לא מוצא את זה בהגדרות אודיו של המשחק,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך המשחק כי אני מחכה לקבל קומפוננט לפני שאני ימשיך בזלדה ומשחקי קוביה אני לא יכול לשמור כי אין לי כרטיס זיכרון אז לעזזל איך המשחק? טוב\גרוע איך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות PS3 משומש בארץ (מאדם שקנה אותו ללא אחריות מקורית של ישפר אלא כנראה של יבואן אפור), מה כדאי לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318795 ולפני שכולם קופצים ומציינים שסוני אמרה ש PS3 יהיה בשוק 10 שנים, נכון - הם אמרו, אבל זה לא מתנגש עם העובדה שבתוך ה 10 שנים האלו תצא קונסולה חדשה. גם ה PS2 כבר נכנסת לשנה התשיעית שלה ולמרות זה יש קונסולה חדשה בשוק, ה PS3. אין שום מניעה ששתי קונסולות ישווקו זו לצד זו כמו שקורה בשנתיים האחרונות עם הPS2 וה PS3. להיפף, אורך חיים של 5 שנים לקונסולה עד יציאת הקונסולה הבאה תואם לחלוטין למה שקרה עד היום בשוק הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי טלויזית תחת מימד ומלבד המשחקים שעובדים מעולה רציתי לדעת אם אפשרי דרך MEDIA SERVER או כל תוכנה אחרת להריץ סרטי תלת מימד בפורמט ISO כי אני חרשתי את הרשת ולא מצאתי דרך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי גיטרה אלחוטית ל PS2 ב 350, אבל לא מוצא ל 360 גיטרה בנפרד בלי המשחק!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדרך כלל אני רושם בנפרד אבל היה לי המון עומס עבודה בחודשיים האחרונים בכל מקרה אני יעשה את זה קצר STAR FOX הרפתקאות משחק של ראר לגימקיוב לפני שהיא נמכרה למיקרוסופט בהתחלה פיתחו את המשחק לN64 בלי קשר לSTAR FOX ואז העבירו לגימקיוב והכניסו את הזיכיון של STAR FOX בסך הכל משחק נחמד מאוד זה כמו משחק פלטפורמה של ראר משולב בזלדה קליל לא יותר מדי עמוק והזיכיון של STAR FOX סתם נדחף שם אבל בסופו של דבר משחק מומלץ למרות שיש לו את הבעיות שלו מאריו כדורגל לWII לא שיחקתי בו יותר מדי סך הכל משחק כדורגל פשטני אם הדמויות של נינטנדו לא התחברתי אליו אבל יש אפשרות מולטי מקוון שפועלת בסדר גמור מאריו קארט לגימקיוב שחקתי כמה שעות סך הכל בסדר לא יותר מזה אני בקרוב יקבל את גרסת ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישמח לקבל הסבר חברים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שבטח כבר ראיתם\ניחשתם, הדור הבא של האקס בוקס הוכרז, והוא נקרא "Xbox One". ראשית, פורסם מאמר סיכום מקיף על מסיבת העיתונאים, אז כדאי לכם להתעדכן שם, אם עוד לא התעדכנתם דבר שני, אני חושב שיש מקום לפתוח לדיון את ההתרשמויות שלכם ממסיבת העיתונאים. אני אישית מאוד התאכזבתי. כלומר, זה מיקרוסופט אז ידעתי לבוא מוכן (עם אספקה בלתי מוגבלת של וואליום), אבל זה הרגיש לי יותר מדי. הפעם זה באמת מרגיש כאילו מתעלמים מקהל הגיימרים (שלמרבה האבסורד הוא אמור להיות הקהל העיקרי שלהם). מה אתכם? חושבים שזה טיפה הגזמה? או שמיקרוסופט באמת עברו את גבול הטעם הטוב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Nintendo: Wii Shortages 'Could Last Months' - 6.5 Million Already Sold http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15720 פשוט לא יאומן בחלומות הרטובים שלי לא חשבתי שתוך כמה חודשים בודדים נינטנדו תימכור כל כך הרבה :o
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסוק הראשון שמגיע, שנמצאים במשאית, משום מה הוא תמיד מוריד אותנו
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
http://www.maxconsole.net/content.php?39127-Israeli-retailer-unwittingly-sold-hacked-Wii-s הידעה המקורית פה - http://www.hometheater.co.il/vt106044.%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%97-%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-WII זה התחיל באתר ישראלי אבל הפרסום בmaxconsole שהוא אתר שגולשים אליו מכל העולם ושיש לו הרבה מאוד כניסות אופך את הידעה הלא משמעותית הזאת לדי גדולה
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות בקרוב מכשיר אקבוקס 360. רציתי לברר מספר דברים לפני הרכישה. 1.מה ההבדל בין הגרסאות של הפרימום\פרו לבין האליט והאם הוא משמעותי ובכלל מה הגירסה הפופולרית והמומלצת מבחנת כדאיות 2.האם עוד ישנן תקלות רבות למכשירים החדשים 3.האם אפשר בקלות להעביר לזיכרון הפנימי של המכשיר סרטים ושירים מהמחשב הביתי בלי כאב ראש 4.האם אפשר להנות מהמכשיר גם ללא טלויזיה lcd מתקדמת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-