עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by naoriko,

מהרגע שהורדתי משחק ויש לי את הקובץ במחשב איך אני צורב אותו ועם איזה תוכנה??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בעזרת הקישור הבא : http://www.llamma.com/xbox360/repair/ring_of_light_x-clamp_fix.htm עובד פגז ;D

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by muam,

היי, יש לי שאלה: האם ניתן לראות סרטים דרך ה-WII? מה צריך לעשות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Daver,

http://www.nintendowiifanboy.com/2008/10/30/mtv-and-apple-corp-announce-beatles-rock-band-game/ החברות Harmonix, MTV וApple Corp. הודיעו שהן הולכות להוציא משחק מוזיקה של הביטלס המשחק יעקוב אחרי ההסטוריה של הביטלס

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות את הקונסולה,אבל יש לי כמה שאלות,אשמח לעזרה - האם בקונסולת פרימיום יש תמיכה למשחקים של אקסבוקס 1? ואם כן,המשחק של אקסבוקס 1 אמור להיות באותה שיטת שידור של ה360? - לג'ספר אין סיכוי לקבל את טבעת המוות? - יש לי טלויזיה רגילה(לא דקה),האם בגירסת הפרמיום מגיע כבל בשבילה? - יש אפשרות לקנות את גירסת הארקייד ולהוסיף לו הארדיסק ? ואם כן ,תהיה אפשרות להתקין עליו משחקים ותהיה לו תמיכה לאחור? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by Xilver,

שלום, רציתי לדעת האם כדאי לקנות פלייסטיישן 3 בתאילנד. המשחקים יעבדו? לא יהיו בעיות? מה עם אחריות? ההפרשים במחיר משתלמים? תודה =]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות PS3 בעיקר בגלל הGTA החדש. יש לי מספר שאלות.. שמעתי שלא כל משחקי PS2 עובדים על PS3, או שרק על חלק מהגירסאות. איך זה הולך? הם כן קוראים? אפשר לחבר את המכשיר לכל טלויזיה? ובכלל, מה עוד צריך לדעת? אני לא רוצה לקנות אותה ואז שלא אוכל לחבר אותה ולשחק. תודה. אפשר להשיב למייל eden@faqil.com

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. מבלי להתייחס למולטיפלר, המשחק עצמו ממש לא מצדיק את ההייפ והביקורות שלו לפני שמבינים מה כל מקש עושה המשחק נגמר. לדעתי המשחק קצר מדיי גרפיקה טובה, אבל לא העלתה את ה 360 לרמות חדשות Halo הראשון היה חדשני, השני סתם טעות להוציא על ה xbox הישן, וגם מבחינת משחקיות הוא לא בשמיים אני אפילו בקושי זוכר מה היה במשחק לעומת ההלו הראשון שהיה הרבה יותר טוב. עשו מהמשחק בלאגן שלם, והוא לא עד כדיי כך טוב. זה לא איזה משחק שייזכר לנצח, גם לא משהו ששווה לשחק בו עוד כמה שנים. משחק מושקע,זורם יפה,אבל לא עד כדיי כך טוב. אם משווים את זה לעולם הקולנוע אז נגיד שהלו הראשון היה Matrix והלו 3 זה Matrix 3

9. אז ככה לפני שבוע בערך פירסמתי על תקלה חמורה שקרתה לי במכשיר שמלווה בהודעת שגיעה 80010514 שמקורה בכונן הבלוריי כימעט בטוח למזלי היתה לי אחריות של ישפר דווחתי להם על התקלה הנ"ל וכעבור כמה ימים הם לבסוף שולחים תמכשיר לחו"ל ואני לבנתיים מקבל מכשיר חלופי עד שייסתיים התיקון אז לכל מי שיש אחריות על הסוני שלא יחכה בכלל תנצלו במקרה הכי גרוע

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  10. מסיבות מסויימות אני זקוק לאתר כזה. אתר שמדריך בצורה מובנת וידידותית בנושאים הבאים: 1. מדריך התקנה ושימוש ב- XBOX/WII/PS2/3 2. עזרה בהפעלת כותרים כגון: Guitar Hero/Tony Hawk Shred ועוד כל מיני כותרים... ניסיתי לחפש כל מיני מדריכים באתר היצרן אבל והם היו מאוד לא ברורים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום ! קניתי לפני יומיים את ה-PS3 250GB, הגדרתי את האינטרנט האלחוטי שאצלי בחדר, יש קליטה 100%, הזנתי את הסיסמא לרשת שלי והכל ויש חיבור כמו שצריך. הבעיה אצלי זאת המהירות - הכנסתי את המשחק Need For Speed - Shift וזה אמר שיש צורך להוריד עדכון, העדכון היה בגודל של 243MB, לחצתי להוריד וזה רשם שנותרו עוד 111 דקות, ובאמת ככה זה היה, וזה ממש לא הגיוני, זה ממש איטי. יש לי אינטרנט ADSL במהירות 5 מגה, במחשב (היחיד שיש בבית שמשתמש בכלל ברשת הזאת) היה פועל, אבל לא בשימוש של אימיול או הורדה כלשהי, ממש כלום. איך זה הגיוני שלקח לזה כמעט שעתיים להוריד..? אשמח לקבל איזושהי תגובה שאולי תסביר לי במה הייתי דפוק שזה כל כך איטי ;D תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gtabak_37,

אני רוצה לשאול באיזה תהליך יצור המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 מיוצר ראיתי בוויקיפדיה האנגלית שיש גרסאות של 65NM ו 45NM אז איזה משתמש המעבד של הפלייסטיישן 3?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by shaharb,

שלום, אחי רוצה לקנות Wii ראיתי שהמחיר הוא בסביבות 1800 ש"ח, מה לגבי השירות? יש יבוא רשמי ל Wii ?, כי הבנתי שלא, בכל זאת איזה אחריות כדי לקבל של איזה יבואן?. ושאלה אחרת, איזה איכות יש למשחקים ב Wii, ראיתי משחקים שהדמויות מצוירות בהם, בכל המשחקים זה ככה? או שיש משחקים שהגרפיקה והדמויות הם רגילות, עדיף לקנות XBOX 360 במקום ה Wii ? תודה מראש, שחר.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by snop,

היה לי פרופיל משתמש ששיחקתי בו חודשים, הרווחתי כסף, כוכבים, קניתי ים מכוניות ופשוט יום אחד נעלם הפרופיל משחק ויש לי רק אופציה בעליית המשחק לאפשרויות או יצירת פרופיל חדש. חיפשתי בכל מיני אתרים ולפיהם זה באג ידוע של המשחק עוד מלפני חצי שנה + ועדיין אין לזה פתרון... מה אני אמור לעשות ? המשחק עלה לי 350 ש"ח ופשוט זה ביזיון שחברה כמו EA לא עושה שום דבר למרות תלונות רבות בפורומים רבים ובפורום שלה בפרט. יש למישהו המלצה או משהו להגיד לעזור..? תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, התחדשתי במכשיר XBOX 360 גרסת פרימיום, המכשיר יוצר בחודש מרץ 2008 מה שגורם לי לחשוב שהוא מיוצר בליטוגרפיה של 65NM, על השנאי שלו רשום שהוא נותן 175W, כמובן שהוא מגיע עם חיבור חשמל אמריקאי, השאלה שלי היא אם אני יכול להשתמש בשנאי הנ"ל עם ממיר פשוט של חיבור השקע לקיר, או שיש צורך ברכישת שנאי נפרד לצורך כך? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by ofir2808,

שלום לכולם, החלטתי לקנות XBOX360 ולאחר בדיקה קצרה, גיליתי כי יש מספר דגמים, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין גרסת ה - ARCADE לגרסה הרגילה? המפרט הטכני שלהם נראה אותו דבר ועדיין יש בינהם הבדל של 70 דולר (בארה"ב, בארץ אפילו יותר). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by marlboro,

לא קלטתי אם כן או לא

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/gaming/2008/04/10/condemned_2_bloodshot/4 נראה מבטיח ביותר

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by matanch,

יש לי מכשיר Ps3 שמחובר למערכת הגברה יש אפשרות לעשות שה ps3 ישמש כרמקול למחשב דרך wifi?? לדוגמא אם אני שומע שיר במחשב אז אני ישמע את זה דרך ה Ps3 שמחובר למערכת. תודה מראש לכל העוזרים!! מתן

20. הי, נכון לעכשיו אני משחק בPS3 שלי כאשר הוא מחובר לטלויזיה LCD 32 אינטש (לא באיכות HD), אני רוצה לקנות מסך חדש שיחובר מצד אחד לPS3 ומצד שני למחשב נייח. הגודל הרצוי הוא 24 אינטש, שיתמוך בHD 1920X1080P האם תוכלו להמליץ מה לקנות? חשוב לי שהמסך יחובר למחשב נייח ושיהיה נוח להשתמש בו לשימושים המחשב הרגילים גם כן (גלישה באינטרנט ואופיס) האם יש לכם דגם מומלץ? (התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by huber,

http://www.ps3fanboy.com/2008/08/02/final-fantasy-versus-xiii-remains-a-ps3-exclusive/

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by tototom,

שאלה ששאלתי גם בפורום מחשבים ניידים אבל מתאים גם לפה... הי, אני חלש מאוד בכל תחום החומרה, אשמח לסיוע מהמומחים כאן. רציתי לרכוש קונסולה מהחדשות PS4/XBOX1... לאחר קריאה ברשת אני שוקל במקום לרכוש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעמוד ברמת של הקונסולות (וככה להרוויח שתי ציפורים במכה כי אני גם ככה צריך מחשב נייד). האם ניתן לרכוש מחשב נייד שיהיה עם ביצועים ברמה גבוה לפחות כמו הקונסולות החדשות ואפילו יותר? מה החסרונות במקרה כזה? תוכלו להמליץ לי על מחשבים כאלה? כמובן שהמחשב ישמש גם לפעילות שוטפת פרט למשחקים ולכן חשוב לי שיהיה מחשב נייד תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. לילה טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה ה-11 של גיימסנטר, במהדורה תוכלו לקרוא על משחק הפעולה החדש PROTOTYPE ואף לקבל טעימה מהקומיקס של INFAMOUS. בנוסף מופיעה כתבה על המשחק החדש של רובוטריקים ופרו אבולשן 2010. הנה הלינק: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/18/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-11/ אשמח לשמוע את דעתכם, אורן נתן.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by blackhawk_88,

היי חבר'ה אני חדש בכל העסק הזה של הקונסולות חברה שלי המדהימה קנתה לי סוני 3 עם פרו 2011 עכשיו יש בעיה קטנה יש הרבה שחקנים שיש שם שלא כ"כ מעודכנים כגון: הנרי בברסה איברהימוביץ בברסה וכו' וכו' רציתי לדעת איך מעדכנים? ואת מה בדיוק צריך לעדכן את הסוני או את המשחק? ואיך? ועוד קצת טיפים למשתמש החדש לא יזיקו תודה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by dariapod,

שלום לכולם, ברשותי מכשיר ויי שנרכש בארץ, עם חזרתי מארה"ב קניתי מספר משחקים וכמו כן גיטר הירו 5 לויי כשהכנסתי את הדיסקים (מדובר בדיסקים באריזה מקורית) המכשיר לא הצליח לקרואם והתקבלה הודעה כזו "unable to read disc" מה הבעיה וכיצד אני יכולה לפתור אותה? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.