עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by lir@n,

שבת שלום כולם! אחרי זמן ממושך שרציתי את הקונסולה הזאת, סוף סוף השגתי אותה! כרגע יש לי את המשחקים אססן קריד 2 ו, COD4 MW2 בגלל שלא שיחקתי באססן הראשון (או שזה לא קשור?), אני פחות מתחבר אל המשחק הזה טוב ולשאלות, יש לי טלוויזיה LG-37 אינץ' (סקהרלט אם זה משנה?), FHD קצב ריענון 100 MHZ עכשיו שאני משחק אני רואה לפי הנתונים של הטלוויזיה שהמשחק רץ על 50MHZ אני יכול לעלות את זה? עוד נתון נוסף שהטלוויזיה "נותנת לי" זה 576P, יש משהו שצריך לעשות כדי לעלות רזולוציה של משחקים מסויימים? או שהכל מקונפג להכי גבוהה שיש? שקיבלתי את המכשיר לא ידעתי שהוא מגיע ללא כבל HDMI אז באילתור של יום שישי ובלהט הרגע חיברתי את הכבל HDMI שיש לי בממיר האם מומלץ לעבור לכבל אחר? יש איזה הגדרות שצריך לעשות ד…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Klayhamn,

רכשתי קונסולת WII לבית הוריי לפני בערך שבוע - אבל הוא סובל מבעיה משונה: ה-WII עצמו פועל מסוגל להריץ משחקים בלי שום בעיה (עד כה ניסיתי את SPORTS, RESORT ו- GRAND SLAM TENNIS) הבעיה היא ברגע שמנסים להכנס לתפריט ה-MII - מסך הטלווזיה מחשיך, המכשיר עצמו מפסיק להשמיע כל קול - ובעצם "נתקע" - כל לחיצה על RESET או על POWER לא משפיעה עליו, ורק לחיצה ממושכת על POWER או ניתוק מהחשמל מצליח לכבות את המכשיר המכשיר נתקע גם בעת נסיון לסרוק רשת אלחוטית. שמתי לב שעל המכשיר מותקן משהו בשם HOMEBREW CHANNEL שמן הסתם נראה לי חשוד מאוד, ולאחר בדיקה קצרה התברר לי כתוסף חיצוני ל-WII, מה שבעצם מרמז שייתכן וה-WII לא הגיע מקורי לגמרי. האם הבנתי נכון וזה אכן כך? כלומר אם ה-WII הגיע עם הדבר הזה מותקן ס…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. היי, אני רוצה לקנות איזה 5-7 משחקי PS3 (לפחות) ובגלל שזה כמות דיי רצינית והמחירים בחו"ל הרבה יותר זולים אני מעדיף לעשות משלוח. לצערי עדיין לא מצאתי ב ebay ספק אחד שמוכר את כל המשחקים שאני רוצה ולכן אני מחפש חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ. מישהו מכיר חנות טובה זולה ואמינה כזאת? ועוד שאלה, מישהו יודע אם יש הגבלות במכס על משחקים לקונסולות? נגיד אם אני מזמין 10 משחקים ב 300$ (מן הסתם לשימוש עצמי, 10 משחקים שונים ולא 10 עותקים של אותו משחק) יכולים לעשות לי בעיות על זה? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eyma,

שלום קיבלתי את טבעת המוות. ראיתי מספר סרטונים ב-YOUTUBE כיצד לתקן את הקונסולה והשאלה שלי היא: לאחר הפירוק של כל המכלולים צריך לחבר שוב את ה-CPU או GPU ? מכיוון שנאמר שכתוצאה מחום גבוהה יש סבירות שהם מתנתקים. כי אצלי המצב שלאחר יומיים רציתי להדליק שוב את הקונסולה ועדיין מופיע הטבעת למרות שהקונסולה קרה. אשמח לקבל הסבר תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by David_Beckham,

אני קונה את האקס בוקס ויש לי שאלה שתשמע מטומטמת אבל בכל זאת אני אשאל , אני אני מחבר את האקס בוקס לאינטרנט , ראיתי אצל חבר שלי שיש לו ראוטר . אבל עדיין אני לא חושב שאני צריך לקנות אחד כזה בשביל לחבר אקס בוקס אפשרי לקנות HUB או מפצל של 2 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dragon772,

אוקיי לאחר המשחק הראשון ששיחקנו בתור "אלטאיר" ברחבי ערי ישראל המשחק השני לוקח אותנו לאיטליה של תקופת הרנסנס הישר לנעליו של "אציו" בן משפחת אודיטורה העמידה מפירנצה שלא כמו במשחק השחקן מתחיל בתור בן אדם די פשוט כאשר במהלך המשחק הוא מתקדם יותר ויותר לתוצר הסופי. עלילה הרבה אנשים ששיחקו במשחק הראשון בסדרה ציינו שחסר במשחק גיוון ועומק בעלילה אז במשחק הזה העלילה היא לדעתי הגורם המרכזי במשחק ואחד המאפיינים החיוביים הבולטים בו, כאשר ישנו טוויסט התחלתי והרבה סרטוני דיבור, העלילה סוחפת וגורמת לנו להרגיש הזדהות עם המצבים שחווה אציו במהלך המשחק, עוד משהו בולט שדי בניגוד למשחק הראשון כל דמות במשחק מקבלת אישיות שונה וצבעונית שקל להקשר אליה, עוד משהו שמאוד אהבתי במשחק היא האינפורמצי…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ברק2000,

היי לכולם קצת ביררתי בנושא והבנתי כמה דברים: * צריך לקנות את ה- JASPER * יש 2 שיטות שידור ועדיף את שיטת ה- PAL * מומלץ לקנות מכשיר חדש ולא להתעסק עם משומשים מישו יכול להמליץ לי על מקום שאפשר לקנות מכשיר כזה במחיר זול? בטוח יש איזה כמה מציאות באתרי מכירות ברשת השאלה אם מישו מכיר כאלה?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by WarMachine,

מוזר לי שאין איזה דיון רשמי על המשחק או כל דיון אחר שמתייחס אליו. המשחק מתקרב אלינו בצעדי ענק, ואני בטוח שכל מי ששיחק בשניים הראשונים והתמזל מזלו להיות בעל PS3 מחכה למשחק השלישי בקוצר רוח. בכל מקרה Gametrailers הקדישו את הפרק האחרון של התכנית שלהם למשחק השלישי בסדרה (הרבה ספויילרים אז היזהרו!) והמשחק נראה פשוט חוויה אחרת לגמרי. המימדים, הברוטאליות, הגרפיקה, הסאונד וחווית המשחק הכוללת הם דבר שעוד לא יצא לי לראות בשום משחק, כך לפחות ממה שהוצג שם, ולפי נסיון העבר עם סוני סנטה מוניקה, אני מצפה לחוויה שתרחיק אותי מהעבודות השונות לחודש הקרוב. המשחק ייצא ב-16 למרץ, בלעדית לפלייסטיישן 3, ועד אז נותר רק ליהנות מהסרטונים הכל כך מושקעים שיש לנו. http://www.gametrailers.com/episode/g…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המסוק הראשון שמגיע, שנמצאים במשאית, משום מה הוא תמיד מוריד אותנו

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by lev-27,

החנות המקוונת של נינטנדו הייתה מבחינתי לפחות אחת מאפשרויות הכי החזקות של DSi. המחשבה על מאות משחקים מקוריים ומשובחים שזמינים להורדה מיידית למכשיר במחיר שווה לכל נפש גרמה לי לרכוש את היחידה הראשונה של DSi שנכנסה אלינו לסניף לפני שנה. בהתחלה מאד התאכזבתי מהשירות. המבחר היה מצומצמם והמשחקים היו עלובים. זה מה שאתם מציעים? איך אתם לא מתביישים? זמן רב חלף מאז. לפני כחודש החלטתי להיכנס פעם נוספת לחנות לראות מה השתנה. המגון עדיין נשאר מצומצם, רוב המשחקים לא שווים כלום, אבל פה ושם הופיעו כמה מציאות. רכשתי נקודות DSi (תהליך מאד פשוט המתבצע דרך המכשיר באמצעות כרטיס אשראי. אין צורך ברכישת כרטיס נקודות) והתחלתי לעשות שופינג. המשחק הראשון - Mario VS Donkey Kong Minis March Again - משח…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by -Tal-,

שלום לכולם האם אני יכול לקנות גיים פאד כזה לדוגמא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=23&c=378 ולשחק במשחקי מחשב שבמחשב? לדוגמא לשחק Battlefield Bad Company 2 במחשב , בעזרת הגיים פאד . האם זה אפשרי? תודה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by HeroesCut,

אבא שלי קוצה לקנות לאח שלי ליומולדת PSP, ראיתי מלא דגמים ולכל דגם יש מלא גרסאות של עדכון, עכשיו אנחנו לא כאלה שרצים וקונים משחקים, אבא שלי מעדיף לקנות דגם אולי פחות טוב אבל שיאפשר פריצה, אז אני אשמח לשמוע על הדגמים ועל הפריצות שלהם, מה יותר טוב מבחינת האיכות של המכשיר והפריצה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by stone cold,

טוב אז ככה שנינטנדו השיקה ב1996 את הנינטנדו 64 הוא יצא אם 3 משחקים בהשקה שהמשחק העיקרי היה מאריו 64 - המשחק הזה הצעיד קדימה את תחום משחקי הקונסולות בכמה דברים קודם כל יחסית לזמנו הגרפיקה שלו הייתה פורצת דרך יחסית לגרפיקת ה3D שהיתה קימת באותה התקופה אז הPS1 היה בתחילת הדרך והמשחקי 3D שלו ניראו ממש גרוע וגם הסאטורן וכל קונסולה אחרת עוד לא קיבלו משחקי 3D טובים למעשה הPS1 קיבל את קראש בנדיקוט הראשון להתחרות במאריו 64 והסאטורן קיבל את "לילות" העניין שמאריו 64 היה תלת מימד בעולם פתוח בניגוד ל2 המשחקים האלו ובנוסף אפשר הרבה יותר דברים לשחקן חידוש נוסף היה השימוש בידית אנלוגית ידיות אנלוגיות היו למעשה קימות לפני בשוק הקונסולות אבל נעלמו מהמינסטרים לפני שמשחקי…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by naoriko,

מהרגע שהורדתי משחק ויש לי את הקובץ במחשב איך אני צורב אותו ועם איזה תוכנה??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ben060,

יש לכם רעיונות? אני מנסה לשחק COD בשתי משתתפים , כלומר שני אנשים על מכשיר אחד ולא נראה לי זה אפשרי. יש למישהו פתרון לזה? ואם לא, אשמח להצעות למשחקים שאפשרי מעשית לשחק ביותר משחקן אחד לקונסולה בודדת. אשמח למענה חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יום עצוב יום עצוב בהחלט נו טוב גם ככה הכבל סוג ז הזה הגיע שה2 כבלים של אודיו שלו לא מספיק ארוכים להתחבר למערכת בכל מקרה חברה שאתם קונים מוצרים כאלו לקונסולות בדרך כלל הכי בטוח לקנות מהיצרנית גם אם זה יותר יקר ולמי שרוצה לשאול איך הלך הכבל זה פשוט מאוד אני חשבתי שחלק פלסטיק סוג ז שמחזיק את 5 הכבלים (קומפוננט ) זה סתם שהם יהיו במקום כי בעבר ניתקלתי בכאלו דברים בכל מקרה פירקתי אותו ומתחת היו הלחמות -ולא הם לא התפרקו אבל הפלסטיק הלך וגם אם הקומפוננט הזה בפועל עדין מולחם ועובד כבר העדפתי להזמין כבל רישמי של נינטנדו שיגיע באורך נורמלי לאודיו בקיצור בקונסולות הHD זה לא בעיה כי יש HDMI אבל בקונסולות ישנות אני ממליץ לכם להזמין מקורי

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by liranddd,

אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום יש לי התלבטות קשה מאוד בין XBOX 360 או PS3 היתי רוצה לשאול כמה דברים: 1. השאלה העיקרית שלי זה לאיזה קונסולה יש גרפיקה טובה יותר XBOX 360 או PS3 ???(בעיקר במשחקי ספורט כמו FIFA 10 וכו'...)? 2. אני אוהב בעיקר משחקי ספורט ומרוצים באיזה קונסולה אני יהנה מהמשחקים האלה? 3. האם יש ב XBOX 360 את השטיות של הטבעת מוות והתחממות (אני מדבר על הXBOX 360 הכי חדש שיש עם הפריצה החדשה וכו'...)? תודה לעוזרים (בבקשה מי שמבין שיענה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by snop,

היה לי פרופיל משתמש ששיחקתי בו חודשים, הרווחתי כסף, כוכבים, קניתי ים מכוניות ופשוט יום אחד נעלם הפרופיל משחק ויש לי רק אופציה בעליית המשחק לאפשרויות או יצירת פרופיל חדש. חיפשתי בכל מיני אתרים ולפיהם זה באג ידוע של המשחק עוד מלפני חצי שנה + ועדיין אין לזה פתרון... מה אני אמור לעשות ? המשחק עלה לי 350 ש"ח ופשוט זה ביזיון שחברה כמו EA לא עושה שום דבר למרות תלונות רבות בפורומים רבים ובפורום שלה בפרט. יש למישהו המלצה או משהו להגיד לעזור..? תודה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת אם אפשר לשמור משחקים בקונסולה במקום להשתמש כל פעם בדיסק

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by HumanFly,

אהלן, אחרי שנתיים ואקס בוקס משנת יצור 2006, זה לא מפתיע במיוחד, אבל שיט... RING OF DEATH, מעצבן מאוד, מופיע לסירוגן. הספק שנתדלק יש אור ירוק ככה שהבעיה היא במכשיר עצמו, לא בידיוק יודע איך זה קרה, אבל כנראה התרופף שמה ההיטסינק או משהו אמשח לשמוע פתרון כיצד לסדר את הקונסולה, הבנתי ששפריץ קל של ARTIC SILVER עשוי לפתור את הבעיה, האם מישהו מכיר אותה ? אשמח לדעת כיצד לפתור זאת בצורה סופית שלא תחזור בעיית רינג אוף דף, כנראה הקונסולה עשויה להדלק, פעם כן, אולי אם יש מזגן בחדר, ופעם לא, ולהבהב עם 3 נורות אדומות האם מישהו פה סידר בעצמו את הבעיה ? אני ממש לא רוצה לשלם כסף לחאפרים שיעשו לי חלטורות על הגב ולא יסדרו את הבעיה מכירים בנאדם אמין שעושה תיקון יסודי בלי לקרוע לך את הכיס…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. לפי מה שרשום, באתר של MICROSOFT, המחיר של המכשיר בגרסאת ARCADE הוא 160 שטרלינג, שבתרגום לשקלים זה 930 בערך. בחנויות בארץ אני רואה בעיקר מחירים כמו 1100 וצפונה. האם זה בגלל מכס? או שזה בגלל סיבות כמו יבוא מקבילי, חנויות חמדניות וכד'... 2. לפי מה שאני הבנתי, אין פה שיווק רשמי של הXBOX 360 ע"י מיקרוסופט, והכל מובא בייבוא אישי. האם זה נכון? 3. מתי באמת תהיה גרסאת הSLIM זמינה לרכישה? הבנתי שבשלב הראשון תושק הגרסא שתחליף את הELITE שתעלה כ300$ וקצת מאוחר יותר תושק גם גרסא בסיסית יותר, שתעלה ככל הנראה כ200$. שתי הגרסאות אמורות להיות אמינות יותר מהקודמות, אבל האם ידוע מתי יהיו זמינות בפועל בחנויות?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. כותרת (PS3), אני מתכוון לחבר את האדום והלבן של ה-AV למתאם RCA female to 1/8" male ואת זה לחבר ל-1/8" female to 1/8" female, ומהצד השני לחבר את הרמקולים. סליחה על הסיבוך, אני מאמין שזה גם התחרבש, אבל למי שמבין אני מאוד אשמח לעזרה. אני יודע שהנושא חרוש אבל לא מצאתי תשובה ברורה, תודה לכל העוזרים. דרך נוספת, אפשר לחבר את הסוני לכניסה מסויימת בכרטיס קול ומשם שהקול יעבור לרמקולים? אם כן, איזו כניסה צריכה להיות בכרטיס קול שאליה אני אחבר את הרמקולים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gman_il,

חברים, טרם נרשמתי ל- PSN , אני זוכר שיש נושא של איפה לפתוח את המשתמש וכאלה. עכשיו , סביר להניח שאני לא אקנה משחקים דרך ה- PSN אבל כן סביר להניח שאני אוריד Demos. בקיצור , מה עושים? רושמים יוזר ישראלי / אירופאי/ אמריקאי? מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  25. עברתי עכשיו מבזק לכבלים ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת של הסוני ורציתי לשאול אנשים עם תשתית כבלים שעובד להם תקין כיצד הם מחוברים(איזה ראוטר ומודם) ובאיזה שיטה(אלחוטי\קווי).

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.