קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
כן, המשחק כבר ישן, אבל זה מה שיש כרגע. נרשמתי לPSN ניסיתי לפתוח פורטים. ניסיתי לפתוח DMZ ועדיין, כל פעם שאני נכנס לנטוורק בתוך המשחק, הוא רושם: An error has been occured. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשק לפני חודשיים call of duty black ops 3 ואני לא מצליח להיכנס למשחקי האונליין רק team dathmutch יש פתרון לבעיה כי לא מצאתי ולא גם באתר activision (ומצפים שנקנה את BO4 עם כל בעיות השרתים) תודה בברכה חיים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי PS3 ואני לא מצליח לשחק ברשת. אני כן מצליח ליגלוש בחנות של הPS3 בלי שום בעייה. כמו כן, אני גם יכול להוריד דמואים ללא בעיות... רציתי ליבדוק מול הספקית שלי, אם הם חוסמים לי פורטים מסויימים והם ביקשו ממני להביא להם כתובת IP. איך אני יכול לדעת מה הכתובת IP במשחק בPS3?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש PS3 וגם טלויזיה LG שהיא FULL-HD בודאות. בהגדרות תצוגה בקונסולה לא הצלחתי להגדיר לו 1080P, המקסימום שזה נותן זה 1080i. הוא מחובר עם כבל HDMI מוזהב. כשבוחרים 1080P זה נותן תצוגה מקדימה ל-30 שניות ויש מסך אפור. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ניסיתי לשים את זה גם על אוטומטי וגם לרשום ידנית את ה GETWAY שלי לשם. מה לעשות?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוני שלחה כ1 מליון קונסולות PS3 בארה"ב ,אבל לא קונים http://www.nordichardware.com/news,5440.html
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני עושה View All, גולש בתיקיות ואני רק מצליח לראות MP3. לא סרטים ולא תמונות. אגב, אותו מצב גם עם השרת מולטימדיה של ה WM11 שלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה ממש מעצבנת. בכל פעם שאני משחק בפרו אבולשן בפלייסטישן 3 שלי- יש לאג עצבני שלא נותן בכלל לשחק בצורה נורמאלית. האם זה הגיוני? האם עןוד מישהו נתקל בזה? יש לי אינטרנט במהירות 2.5 ושום מחשב לא מחובר לרשת בזמן המשחק...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
http://kanelynchsucks.com/index.php
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי היום ב EBAY לאחר הרבה התחבטויות את ה Playstation 3 חדש שכולל 2 שלטים ו 2 משחקים Virtu fighter + spiderman עם כל שאר האביזרים מאנגליה בעלות של 340 GBP + משלוח Royal AirMail שזה מחיר דיי גבוה לעומת עוד הצעות שיש ב EBAY... אני רק מקווה שלא יקחו לי מכס ומע"מ... ביקשתי מהמוכר שיכתוב שזה GIFT לפעמים זה עובד לפחות על מוצרים אחרים שקניתי... לפי מה שהבנתי יקח ל PS3 להגיע תוך כ שבוע אולי שבועיים. אני מתכוון גם לקנות את ה Dual shock 3 ב EBAY שרק ב 11/11/07 הוא ישלח אלי. יש לכם מושג אם הPS3 מגיע ישר הביתה או שצריך לקחת אותו מאיפשהו? תודה אנשים!
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Game Developer Research has conducted a survey with game developers in North America, and the latest results show that 73% console developers are making titles for Xbox 360: All Developers: * 70% - PC/Mac * 43% - Consoles * 28% - Web platforms * 16% - Handhelds Console Developers: * 73% - Xbox 360 * 58% - PlayStation 3 * 42% - Wii * 15% - PlayStation 2 Handheld Developers: * 75% - Nintendo DS * 45% - PSP
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אחת ולתמיד, לאיזו קונסולה יש משחקים אקסקלוסיבים טובים ואיכותיים יותר, PS3 או XBOX360? תדה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שהמדריך של המשחק בפורמט PDF כבר אונליין http://nextgn.com/2008/09/08/little-big-planet-official-game-manual-available-for-download/
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ב-24 במאי, במהלך גמר המזרח ב-NBA יוצג הטריילר הראשון שיציג גיימפליי של Call of Duty: Modern Warfare 2. היום יצא טריילר "פרומו" לטריילר העתידי (קצת טיפשי, כי הוא כבר חושף גיימפלי), אז למי שמעניין אותו: הטריילר: http://www.nextgn.com/2009/05/11/call-of-duty-modern-warfare-2-gameplay-reveal-promo-video/ 12 "תפיסות מסך" מהטריילר באיכות גבוהה (אחלה כרקע ל Desktop): http://www.nextgn.com/2009/05/11/12-high-def-screengrabs-from-modern-warfare-2-gameplay-promo/
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אה..... http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25749
-
- 60 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
לכל בעלי הקונסולות החדשות, יהיה נחמד אם כל אחד מאיתנו ירשום לאיזה מסך מחוברת הקונסולה ומה שביעות רצון מהתמונה המתקבלת על אותו מסך. חיברתי את ה XBOX 360 שלי ל 37C3000 של טושיבה. תמונה נחמדה אך חסר גוונים כהים. לדעתי מסך 32 אינצ' אפילו מאותו דגם יתן תמונה יותר חדה. תמשיכו...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי את הקונסולה הזאת לפני שלושה שבועות בערך ואני לא מרוצה מיכוון שהשליטה קשה זה לא כמו הסוני,האקסבוקס וכדומה מה אתם אומרים ניתן עוד צאנס למשחקים אחרים יותר קלים או שנעבור לסוני 3 ואם אפשר בבקשה המלצה למשחקים טובים שהשליטה לא כול כך קשה ישמח והאם רק אני התאכזבתי מ ה wii? ישמח לקבל תגובות
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי אנשים, אני בזמן האחרון שוקל לקנות XBOX360. אני רוצה לחבר אותו למקרן וגם למסך LCD 20 אינ'ץ מידי פעם. הבנתי מהמוכר בחנות שאין אקדחים לXBOX שיכולים לעבוד על מסכי LCD או מסך של מקרן מכיוון שהם חייבים שהאור יחזור חזרה לאקדח. לכן הם עובדים רק על מסכי טלויזיה רגילים 60-50 הרץ, או 100 הרץ. האם זה נכון ואין אף אקדח שעובד בטכנולוגיה אחרת?? כי זה דיי מבאס. יש לי מסך ענק מהמקרן וזה היה יכול להיות מצוין עם היה אפשר לעשות משחקי יריות עם האקדח. היום כולם קונים מסכי LCD שהם בעלי איכות ונוחות הרבה יותר מתקדמת מטלויזיות.. אני לא מבין איך זה שאין אקדחים מתאימים. לגבי הXBOX360. בחנות אמרו לי שלהרבה אנשים יש את הבעיה של ההתחממות, ובחנות מוכנים לתת לי רק חצי שנה אחריות על הXBOX מפני התחממ…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא מארה"ב PS3 slim 120GB NTSC, ורציתי לדעת לפני שאני מחבר אותו לחשמל, מה אני צריך לעשות? אני הבנתי שאין צורך בשנאי כמו באקס בוקס. רק צריך כבל 2.5A 250v (יעבוד?), או כבל/מתאם אחר?.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי מה שמות משחקים שיש בהם ל 4 שחקנים לשחק ב : 1 - מירוצים . 2 - כדורגל . 3 - יריות ואקשן . אני אשמח מאוד . תודה .
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום משטח ריקוד מחו"ל, שמתאים לPS2 ולPC רציתי לדעת אילו משחקים מתאימים לו? והאם אפשר לשחק איתו גם משחקים שהם אינם משחקי ריקוד כמו טקן לדוגמא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דוד שלי קנה Xbox 360 וכנראה הוא מוריש לי את ה-PS2 שלו אך יש ל-PS2 בעיה קטנה בעינית שקשה לה לזהות דיסקים. כשמכניסים משחק צריך לחכות הרבה זמן, נכנסים לתפריט של ה-PS2 ומחכים שיבוא הסמל של הדיסק (לא תמיד הוא בא חח) ואז לוחצים עליו וזה נכנס למשחק (ש-ע-ו-ת). רציתי לדעת כמה עולה לתקן/להחליף עינית (בערך).
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
HELLO, שמעו בן דוד שלי יביא לי את הPS2 שלו אבל העינית שם לא עובדת וצריך להחליפה. לי יש PS2 מלפני הרבה זמן שהלוח אם שלו שרוף אבל העינית תקינה. אז אני רוצה פשוט להעביר את העינית התקינה מהמכשיר הישן שלי למכשיר החדש של בן דוד שלי. יכולים להגיד לי שלב שלב איך אני עושה את זה? או שאולי יש לכם קישור למדריך? (אני אישית חיפשתי בגוגל ולא מצאתי) או שאי אפשר לעשות את לבד? פשוט לא בא לי לשלם על עינית חדשה כשיש לי אחת מתחת לאף. תודה מראש. שיהיה לכם פסח שמח וכשר.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* Army of Two * Battlefield Bad Company * Devil May Cry 4 * Gran Turismo 5 Prologue * Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots * Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction מה 16 ליוני כל המשחקים הללו יעלו 30 דולר בלבד! אם לא שיחקתם בהם עד עכשיו, הנה ההזדמנות שלכם - כולם להיטי זהב וכל אחד ימצא לפחות משחק אחד לטעמו אם לא יותר (אני אישית שיחקת ב ARMY OF TWO והוא בהחלט יות רמשווה 30 דולר, שלא לדבר על GT וראטצ'ט וקלאנק!). http://www.joystiq.com/2009/05/28/mgs4-ratchet-others-30-as-ps3-greatest-hits-starting-june-1/
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
להלן מסמך השוואתי בין PS3 ל XBOX 360, אשמח לשמוע מכם כל הערה / תיקון / תוספת / הבהרה שיש לכם, הן לגבי PS3 והן לגבי XBOX 360, ע"מ לתקן / להוסיף למסמך. תודה לחברי פורום קונסולות בתפוז על העזרה ! [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
-