עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by vanssa carlton,

שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית קניתי כרטיס של 2100 נקודות של גירסאת pal ושפתחתי את המשתמש שלי הגדרתי את המשתמש שלי לארצות הברית וזה לא נותן לי להשתמש בנקודות ואני לא יודע איך להחליךף את המשתמש מי ארצות הברית ל אירופה הם משהו יכול לעזור זה היה טוב וניסתי גם דרך האתר של xbox וזה נועל את האץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! האם ניתן להוריד את המגן מסך מהמכשיר מבלי לגרום נזק ולשים מגן מסך אחר?... ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך יעוץ לגבי קניית קונסולה ההתלבטות היא רק בין האקסבוקס 360 ל סוני3 . אני צריך חוות דעת ודעות לגבי הקונסולות והמלצות שלכם, תאמת הדבר היחידי שמשך אותו לסוני זה הפריצה אני לא ישקר ויגיד שלא לא חוסך לי פה הרבה כסף מצב שני לרוב החברים שלי יש סוני 3 וזה ואמר לשחק איתם ברשת , רשת בחינם וגם להחליף איתם משחקים אני מניח... לאיזה מהקונסלות יש יותר משחקים מגוונים שללאא יוצאים למחשב? העדפה שלי כרגע היא לסוני 3 האם כדי להישאר איתה או שלבדוק את האקסבוקס יותר לעומק.. ותעשו טוב אל תבואו לי בתגובה של " זה כל אחד והטעם שלו אין יותר טוב מהשני וזה עניין של טעם" טוב אז בשבילי יש יותר טוב מהשני אני הולך להוציא על זה לא מעט כסף אז אני גם רוצה להיות מרוצה מהבחירה שלי אז תעשו טובה ולהגיב ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…

5. Started by arad gonen,

שלום! אני רוצה לקנות PSP בארצות הברית ויש לי כמה שאלות: 1) האם יש נעילה אזורית בPSP כמו ב WII,XBOX,PS2 או שאין נעילה כמו ב PS3? 2) מהו ההבדל בין הגירסאות: FAT, SLIM & LITE, 3000? 3) כמה בערך עולה פריצה ל-PSP והאם זה שווה? תודה רבה מראש , ברק גונן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Godmoney,

ובכן, המצב הוא כזה. אני חולה מאז יום שישי. ראשון, שני אני לא בעבודה, סיימתי את Shadow of the colossus ואני כבר מתחיל להשתעמם. ביקשתי מחבר שלי שיביא לי את ה XBOX שלו והוא הסכים. בהתחשב בזה שסביר להניח שיש לי עוד יום-יומיים חופש, באיזה משחק מתוך קייס המשחקים שהוא הביא לי לשחק? Overlord Army of Two Gears of War COD 4 Mass Effect Smackdown vs. Raw 2008 Halo 3 Stranghold Lost Planet Bioshock יש לו גם את AC, שזה המשחק שהכי הכי הייתי רוצה לשחק בו, אבל הוא מגיע לי עם ה PS3 ואני לא רוצה להרוס לי כשהוא יגיע... אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by צחי-2,

שלום. אני מעוניין להקליט את המשחקים שלי באקס בוקס. האם מישהו יכול להמליץ על כבל טוב שיכול להקליט לפחות ב-720P? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם יש גרסאות ל WII? ולגבי עדכוני התוכנה של ה WII , מה כל אחד מוסיף , והאם אפשר לעשות את זה לבד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by san_san,

הי, יש לי Wii ובנוסף עד היום היה לי גם ps2 (התקלקל, לא שווה לתקן). אני טס לארה"ב ורוצה לקנות לילד (בן 9) קונסולה. מה מומלץ ? Xbox / PS3 ? איזה Bundle כדאי לקנות ? לא מתכוון לשחק משחקי רשת, רוצה אופציה לשחק צרובים. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ben060,

יש לכם רעיונות? אני מנסה לשחק COD בשתי משתתפים , כלומר שני אנשים על מכשיר אחד ולא נראה לי זה אפשרי. יש למישהו פתרון לזה? ואם לא, אשמח להצעות למשחקים שאפשרי מעשית לשחק ביותר משחקן אחד לקונסולה בודדת. אשמח למענה חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yuvalg,

שאלה קצת הזויה, אבל יש לי WII עם מארז לבן ואני אשמח להחליף אותו לצבע שחור...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. www.turnir.co.il אליפות ישראל ב FIFA 13 XBOX360 חושבים שאתם אלופים ב FIFA 13 על ה xbox360 ? בואו להשתתף בטורניר אליפות ישראל הרשמית ותוכלו לזכות בפרסים מדהימים ! הטורניר יתקיים ב 28.3.13 באולם ספורט בית דני בת"א, החל מהשעה 11:00. · עשרות עמדות משחק בהקרנה על מסכים ענקיים · פרסים מדהימים לזוכים · יציעי ישיבה נוחים לקהל שמגיע לצפות במשחקים · תחרויות והפעלות נוספות ההשתתפות בטורניר חינם ולגילאי 13 ומעלה. חובה להירשם מראש כי מספר המקומות מוגבל ! הכניסה לצופים חופשית וללא הגבלת גיל. רוצים להשתתף ? כנסו להירשם עכשיו ! www.turnir.co.il מעונינים לעבוד בטורניר ? אנחנו מחפשים חבר'ה רציניים אחרי צבא, שיעבדו באירוע בתור שופטי משחקים, בעמדות ההרשמה, ובתפקידים נוספים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RevBlue,

יש לי 360 עם פורט HDMI, ומסך מחשב dell u2311h שאין לו HDMI אבל יש לו DisplayPort לפי מה שראיתי באינטרנט ה- DP דומה ל- HDMI, מה גם שהוא מעביר תמונה ואודיו כמוהו. אם אני אשיג מתאם HDMI ל- DP ואחבר את זה למסך זה יכול לעבוד? אם לא אני מניח שאוכל לחבר מתאם HDMI ל-DVI אבל אז מה אני עושה עם האודיו?....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DS,

נתקעתי במקום אחר...... טסתי עם הסוס ולאחר מכן איזה פסל אחד מעך לי אותו. עכשיו יש אצבעות או משהו ואני לא יודע איך ומה לעשות. אני נלחם בהם אבל אני לא מצליח לעבור, עד שאני מנסה הן עוד פעם למטה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by huber,

חברת Codemasters הכריזה כי באפריל תשחרר פרק נוסף בסידרת הקווסטים האגדית LSL תחת השם Leisure Suit Larry: Box Office Bust. במשחק שישוחרר לשלושת הפלטפורמות יככב אחיינו של לארי ולא לארי עצמו (מה שאותי די איכזב). במחשק נוכל לשמוע את קולותיהן של Carmen Electra ו Shannon Elizabeth, לצערי רק את קולותיהן http://www.vg247.com/2009/02/21/codemasters-picks-up-leisure-suit-larry-box-office-bust/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. TV של LG ,חיברתי בקומפוננט,האיכות די דומה לטלוויזית CRT ישנה...למה? בהגדדרות של ה360 עשיתי 1080P...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ראשית - מחיר - ראיתי בזאפ מחיר הכי זול 1200 שקל ? קורא צרובים ??? מה זה אומר ? קוריאני ??? צ'יפ ??? היכן אתם ממליצים לקנות בקרים ? מחירים ? מיעוד לילדים בני 6 - 10... אם משהו לא חוקי בתשובות אנא שלחו לפרטי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בחנות אחת ביררתי על ציפ' מסוג MAMBO (אם אני לא טועה) הוא עולה 390 שקל אבל הם לא מתקינים אותו במקום אלה הם אמרו שהם צריכים לבדוק את המכשיר פועל במשך הרבה עשות כדי לראות אם אפשר או כדאי בכלל לשים עליו תציפ' מדובר המכשיר העבה שמלווה אותי כבר הרבה זמן! מה אתם אומרים זה שווה? והאם הבדיקה הזאת הכרחית או שאפשר לוותר עליה? וד"א אם הדיסק של המשחק קצת שרוט זה ישפיע על הצריבה שלו? _______ לכל המנהלים!! אני יודע שאולי לא כל כך תוהבו את הדיון הזה פשוט תגידו לי או שתנעלו אותו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by darky,

שלום, יש לי בעיה ב SP3 בטלויזיה 3D, כאשר אני משחק בפרו אבולושין המשחק מתנהל בצורה איטית ויש תקיעות כל כמה שניות. מידי פעם רואים את השחקן כפול. ניסיתי לבדוק את הגדרות הטלויזיה אך לא מצאתי פתרון, האם מישהו מכיר תקלה זאת ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19481 הגיעה הזמן

22. Started by TeaTime,

המשחק המצופה של ג'ון וו זוכה לדמו ל360. רשמים- הגרפיקה בינונית, אך מפצה ע"י כך שהסביבה הריסה בטירוף ומלאה בדברים. כל רגע מתעופפים חלקקים של דברים באויר. הדמות מסוגלת לבצע מבחר רב של מהלכים מסרטי אקשן מפורסמים, החלקה על שוחלנות, מעקות וכד' תוך כדי ירי ועוד. הבעיה היא שמעט מאד מהמהלכים נראים טוב. בנוסף השליטה מאד בעייתית, התנועה של הסמן מאד לא אחידה, רגע אחד הוא לא זז רגע אחר הוא טס לצד השני, מה שהופך את הכיוון תוך כדי תנועה קרוב לבלתי אפשרי. יש כמה נקודות אור למשחק, ביחוד הסרטון בסוף הדמו שמציג כמה שלבים יותר מתקדמים. נראה כאילו המשחק הזה יהיה טוב יותר למחשב, אם השליטה תהיה נורמלית ולא פורט גרוע נ.ב. אחד המהלכים המיוחדים כולל יונים מתעופפות!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בזמן האחרון, בגלל טמפרטורת הסביבה (והחדר שלי...), התחלתי קצת לדאוג לציוד שלי, מבחינת התחממות. המחשב מסודר, הוא יושב בטמפסט עם 6 מאווררים, אין בעיה. הנייד שלי לא מגיע לטמפרטורות גבוהות, אבל.... החלטתי לפנק אותו בפד קירור בכל מקרה. והדבר האחרון, שבהתחלה לא חשבתי עליו אפילו- ה Wii שלי. כידוע, זו לא קונסולה שמתחממת הרבה, ושנוגעים בה בזמן פעולה, היא "קצת חמה". ובכל זאת, בחדר 30 מעלות, ו... לא בדיוק אופטימלי. נכנסתי לאיביי, חצי דקה חיפוש, ומצאתי את מבוקשי- מתקן קירור פשוט עם מאוורר שמתלבש על הצד האחורי. (בדיוק כזה, לחלוטין, לא משהו "דומה"... ואגב, התרשים הפוך- הוא זורק אוויר לצד השני, לא מכניס פנימה, מן הסתם.) הגיע היום (סה"כ 9 ימים אחרי ביצוע ההזמנה. מרשים.), הלבשתי …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by v0cht,

מי מייבא XBOX360 בארץ? ואני מדבר על יבואנים גדולים. אני יודע שבאג כנראה מייבאים כי הם מוכרים. בנדא מגנטיק היו מוכרים PS3 ו 360 אבל ממה שהבנתי אזל להם כל המלאי והם רק מוכרים WII. מישהו מכיר עוד חברות \ ספקים? אולי QTEC או יניר מערכות או סמיקום לקסיס? אשמח לכל שביב מידע, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים