קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה. הם עושים גם משלוחים לישראל: http://store.hamgo.com/niwiiit.html
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי קונסולת Wii מארה"ב שעובדת עם מתח 110. אשמח לקבל המלצה לקנית שנאי אמין אשר יתאים לה. אולי בכלל ניתן להפוך את הקונסולה עצמה שתעבוד ב-220? (החלפת פיוז וכו').
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לכם רעיונות? אני מנסה לשחק COD בשתי משתתפים , כלומר שני אנשים על מכשיר אחד ולא נראה לי זה אפשרי. יש למישהו פתרון לזה? ואם לא, אשמח להצעות למשחקים שאפשרי מעשית לשחק ביותר משחקן אחד לקונסולה בודדת. אשמח למענה חג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הגיעה הזמן ,הסנונית הראשונה של הדור הבא הושקה סוף סוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
60$, רייט? עכשיו - מי שקונה בשבילי תפוסי3 והמשחקים אומר לי שיש 9.25% מס. wtf - מישו כאן קנה בארהב ויודע על מה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחו לי למייל הודעה שעד ה 4/12 המשחקים הבאים יעלו רק 5 דולר: ECHOCHROME NOVASTRIKE PIXELJUNK EDEN THE LAST GUY WOLF OF THE BATTLEFIELD חלקם משחקים שלא שקלתי כ"כ לקנות אבל ב 20 שח אין יותר מידיי מה לחשוב.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת Codemasters הכריזה כי באפריל תשחרר פרק נוסף בסידרת הקווסטים האגדית LSL תחת השם Leisure Suit Larry: Box Office Bust. במשחק שישוחרר לשלושת הפלטפורמות יככב אחיינו של לארי ולא לארי עצמו (מה שאותי די איכזב). במחשק נוכל לשמוע את קולותיהן של Carmen Electra ו Shannon Elizabeth, לצערי רק את קולותיהן http://www.vg247.com/2009/02/21/codemasters-picks-up-leisure-suit-larry-box-office-bust/
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. עוד שבוע עייף בעולם הגיימינג, רק לנו יש עדיין כוח. איתי נעדר אבל הרמנו פרק מוצלח בכל זאת, אם כי מעט קצר יותר. צחקנו, התדיינו, ועשינו מה שאנחנו עושים כל שבוע. אל תשכחו להגיד ליוגב מזל טוב על הפלייסטיישן החדש :-) פרק מס #15 הלו קיטי http://pod.icast.co.il/91e76ecb-15bd-42d7-9e7f-b8bab2d544ea.icast.mp3 * אליפות הארץ ב Pro Evolution Soccer * הקניה הגדול של Marvel עי Disney (לינק) * טכנולוגיית Head Tracking בקונסולות (וידאו 1) (וידאו 2) * משחקים חדשים שיוצאים השבוע * המלצה של רן על Resident Evil 5 * המלצה של אופיר על The Darkness * שאלות מאזינים: o איזו טלווזיה יש ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה מי שיודע ויכול לעזור, בואו נרכז כאן את המידע שבעזרתו ניתן לחבר את השלטים של כל הקונסולות הקיימות לPC. {{במיוחד של הPS3 }} תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר הבא בדק והרים רשימה של כל המשחקים ששוחררו (גם או רק) ל PS3 ומכרו מעל מיליון עותקים: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33795 1. Grand Theft Auto IV, Take-Two Interactive 4.8 2. Call of Duty 4: Modern Warfare, Activision 3.7 3. Motorstorm, Sony Computer Entertainment 3.6 4. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Konami 3.4 5. Resistance: Fall of Man, Sony Computer Entertainment 3.2 6. Assassins Creed, Ubisoft 2.9 7. Gran Turismo 5 Prologue, Sony Computer Entertainment 2.2 8. Uncharted: Drakes Fortune, Sony Computer Entertainment 1.9 9. Pro Evolution Soccer 2008, Konami 1.6 10. Guitar Hero III: Legends of Rock, RedOctane 1.6 11. FIFA 08, Elec…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PS2 בשביל כמה משחקים מאוד ספציפיים (ראיתי את הPS3 ופשוט לא נהנתי, לא יודע למה, המשחקיות שמה הוא על הפנים) אני נטו רוצה לקנות PS2 למשחקים הספציפיים הבאים, ואולי תוספת שאני אגלה בהמשך MK shaulin monks syphon filter (כל הסידרה, כולל אלה של PS1) pro nba live TEKKEN TIME CRISES 1+2 (זה המשחק הזה עם האקדח שאתה יורה על הטלווזיה) הסיבה שאני שולל אוטומטית PS3 כי הבנתי שהוא לא מאפשר קריאה של משחקים מPS2 ומPS1 (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ואם בכלל יותר כדאי לי לקנות איזה WII או XBOX או נינטנדו (כשאני מוכן להוציא על מכשיר עד 1300 שקל אם הוא באמת שווה אותו, כשאני מצאתי PS2 ב800 יד ראשונה)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות שלט אל-חוטי ל xbox 360 אבל אני לא מצאתי חנות שמוכרת את מוצר זה במחיר זול יחסית. אני גר בנצרת עילית פניתי אליכם כי רציתי לדעת אם יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את המוצר בפחות מי 300 ש''ח, בנצרת עילית.(חוץ מי ksp) הייתי שם הזמנתי אך ניגמר להם המלאי. אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף נחשף המשחק שרמזו עליו באתר הגשום: http://www.godofwar.com/spartansstandtall God of War: Ghost of Sparta המשחק ייצא ל-PSP בהמשך השנה כשהסיפור שלו מתרחש בין המשחק הראשון לשני בהתחשב במשחק המצויין הקודם ל-Chains of Olympus :PSP המשחק אמור להיות ממש ממש טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, חיפשתי הרבה זמן את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר אם רוצים לשחק בהרבה משחקים. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים. לפני כשנתיים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש. הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר להחליף את מספר הגו'יסטיק בלי לכבות את האקסבוקס ?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לדוגמא SAMSUNG 226BW או DELL 2007FP או משו בסגנון קיצר איזה יציאות יש לWII? ואיזה יציאות מביניהם יכולות להתאים למסך מחשב רגיל?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
זו החנות: http://bgamer.co.il/prod.aspx?prodID=8 הגיוני? מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר זול מזה?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה, רציתי לדעת מהן האפשרויות שלי ב-LIVE אם אני משתמש במסלול Silver? האם אני יכול להוריד תכנים כגון דמואים טריילרים וכו'? ודמואים שיש בהם טעימה מהמולטי (כגון BF:BC החדש), האם אני יכול לשחק במולטי הזה גם בשירות סילבר? כי זה רק דמו. ד"א, פתחתי דיון לפני כשלושה שבועות בבקשה להמלצות למסך ובסוך הזמנתי את ה-HP למי שזוכר, אז הוא הגיע והוא מעולה! אני חיברתי אותו ל-360 והוא פשוט מטורף.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
נתקעתי במקום אחר...... טסתי עם הסוס ולאחר מכן איזה פסל אחד מעך לי אותו. עכשיו יש אצבעות או משהו ואני לא יודע איך ומה לעשות. אני נלחם בהם אבל אני לא מצליח לעבור, עד שאני מנסה הן עוד פעם למטה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
דגש על כאלו שלא יצאו ל-PC . בינתיים קיבלתי מחברים המלצות על -BLACK , KILLZONE ,URBAN CHAOS בלאק הטוב שביניהם,קילזון נחמד והאחרון לא משהו. יש למישהו משחקים טובים להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
חבר שלי קנה WII בסין, שזה אחלה רק יש לזה חיסרון אחד: ה-WII שלו ביפנית! האם ניתן להחליף את השפה של מערכת ההפעלה? אולי ניתן להוריד DVD של מערכת ההפעלה ולהתקין אותה במקום המערכת המקורית ביפנית?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
זה משחק לDSI שמשתמש במצלמה האחורית לעשות רקע למשחק תראו איזה פרטים ;D המשחק בעל הגרפיקה הכי ראליסטית ;D
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות XBOX 360 בשביל Gears of War ואלי גם בשביל Halo, מה הדגם הכי זול שאפשר למצוא? ומה המחירים בערך של יד שניה (בדקתי ביד 2 ואנשים מגזימים שם בצורה לא הגיונית)? תודה,
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חבר הביא לי PS3 SLIM ונכנסתי לחנות בPS3 אחרי שעשיתי ACCOUNT חדש והכול, קניתי משחק GT5 ב58 שקל ואני לא רואה שהוא הוריד או מוריד או בשום מקום, עשיתי ריסטרט ועדין כלום, בכרטיס אשראי חייבו אותי על 58 שקל וקיבלתי אימייל שקניתי את המשחק אבל מה עכשיו לעזאזל?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-