קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
נתקעתי במקום אחר...... טסתי עם הסוס ולאחר מכן איזה פסל אחד מעך לי אותו. עכשיו יש אצבעות או משהו ואני לא יודע איך ומה לעשות. אני נלחם בהם אבל אני לא מצליח לעבור, עד שאני מנסה הן עוד פעם למטה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכל הסוגים... ורצוי גם כמה משחקים למבוגרים(לא מבוגרים בלבד ) ושמעתי שיש משו עם יוגה או משו...או חדר כושר..זה יהיה מעולה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות PSP בארצות הברית ויש לי כמה שאלות: 1) האם יש נעילה אזורית בPSP כמו ב WII,XBOX,PS2 או שאין נעילה כמו ב PS3? 2) מהו ההבדל בין הגירסאות: FAT, SLIM & LITE, 3000? 3) כמה בערך עולה פריצה ל-PSP והאם זה שווה? תודה רבה מראש , ברק גונן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה זין זה יאללה :\... זה אחד המשחקים שהכי חיכיתי להם אני ממש ממש מבועס. EA החארות האלו.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש פה מישהו שעשה את זה? רואים טוב? יש תקיעות? האיכות טובה? יש לי טלוויזיה LCD 32' HDReady תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להקליט את המשחקים שלי באקס בוקס. האם מישהו יכול להמליץ על כבל טוב שיכול להקליט לפחות ב-720P? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי Wii ובנוסף עד היום היה לי גם ps2 (התקלקל, לא שווה לתקן). אני טס לארה"ב ורוצה לקנות לילד (בן 9) קונסולה. מה מומלץ ? Xbox / PS3 ? איזה Bundle כדאי לקנות ? לא מתכוון לשחק משחקי רשת, רוצה אופציה לשחק צרובים. תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה קצת הזויה, אבל יש לי WII עם מארז לבן ואני אשמח להחליף אותו לצבע שחור...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 360 עם פורט HDMI, ומסך מחשב dell u2311h שאין לו HDMI אבל יש לו DisplayPort לפי מה שראיתי באינטרנט ה- DP דומה ל- HDMI, מה גם שהוא מעביר תמונה ואודיו כמוהו. אם אני אשיג מתאם HDMI ל- DP ואחבר את זה למסך זה יכול לעבוד? אם לא אני מניח שאוכל לחבר מתאם HDMI ל-DVI אבל אז מה אני עושה עם האודיו?....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם זה נכון זה קטלני חברים אם מישהו פה יודע\שמע על זה אז אני אשמח אם תביאו לי תמונות של הצורב הזה מחירים וכדומה בקיצר קצת פרטים יהיה סבבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קישור לתמונה של החיבורים של הXBOX 360: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/gameexpert/GS3606.jpg 4 חיבורי USB 3 שקעים אדום כחול ירוק = חיבור קומפוננט לוידיאו. 3 שקעים - צהוב- קומפוזיט וידיאו, אדום ולבן לחיבור קול סטריאו. SVIDEO - חיבור וידיאו. OPTICAL - חיבור קול איכותי יותר מתחבר לרסיבר. VGA - חיבור וידיאו. למה מיועדים הכפתורים S1 וS2 ? שקע הI\O = חיבור לחשמל? האם יש אפשרות לחבר את המודם עם כבל רשת או רק עם כרטיס רשת אלחוטי? איזה כרטיס אלחוטי הכי מתאים לXBOX או שזה לא משנה איזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.turnir.co.il אליפות ישראל ב FIFA 13 XBOX360 חושבים שאתם אלופים ב FIFA 13 על ה xbox360 ? בואו להשתתף בטורניר אליפות ישראל הרשמית ותוכלו לזכות בפרסים מדהימים ! הטורניר יתקיים ב 28.3.13 באולם ספורט בית דני בת"א, החל מהשעה 11:00. · עשרות עמדות משחק בהקרנה על מסכים ענקיים · פרסים מדהימים לזוכים · יציעי ישיבה נוחים לקהל שמגיע לצפות במשחקים · תחרויות והפעלות נוספות ההשתתפות בטורניר חינם ולגילאי 13 ומעלה. חובה להירשם מראש כי מספר המקומות מוגבל ! הכניסה לצופים חופשית וללא הגבלת גיל. רוצים להשתתף ? כנסו להירשם עכשיו ! www.turnir.co.il מעונינים לעבוד בטורניר ? אנחנו מחפשים חבר'ה רציניים אחרי צבא, שיעבדו באירוע בתור שופטי משחקים, בעמדות ההרשמה, ובתפקידים נוספים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה. הם עושים גם משלוחים לישראל: http://store.hamgo.com/niwiiit.html
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר הבא בדק והרים רשימה של כל המשחקים ששוחררו (גם או רק) ל PS3 ומכרו מעל מיליון עותקים: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33795 1. Grand Theft Auto IV, Take-Two Interactive 4.8 2. Call of Duty 4: Modern Warfare, Activision 3.7 3. Motorstorm, Sony Computer Entertainment 3.6 4. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Konami 3.4 5. Resistance: Fall of Man, Sony Computer Entertainment 3.2 6. Assassins Creed, Ubisoft 2.9 7. Gran Turismo 5 Prologue, Sony Computer Entertainment 2.2 8. Uncharted: Drakes Fortune, Sony Computer Entertainment 1.9 9. Pro Evolution Soccer 2008, Konami 1.6 10. Guitar Hero III: Legends of Rock, RedOctane 1.6 11. FIFA 08, Elec…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני פחות משנה בן-דוד שלי רכש מבאג אקס-בוקס 360 (לא קורא צרובים). אחרי פחות מחצי שנה הוא קיבל טבעת מוות ואין לו צ'יפ והוא לא פתח את האקס-בוקס אף-פעם. אני הבנתי שאם מתקנים טבעת מוות ברוב המקרים היא חוזרת אחרי פרק זמן מסויים, השאלה אם בתוקף האחריות הם יביאו לי בתוספת\ללא תוספת תשלום ג'אספר או שהם פשוט ישלחו את המכשיר לתיקון ? אני מקווה מאד שהם יביאו מכשיר תקין חדש, כי אין מצב שאני אתן להם לעבוד על בן-דוד שלי ולשלוח אותו לתיקון בידיעה שהטבעת מוות תחזור. מישהו יכול להאיר את עיניי ולהסביר לי איך התהליך של האחריות הולך במקרה הזה ? נ.ב רשום בדף הקבלה "אחריות חומרה לשנה" אני מאמין שזה מכסה טבעת מוות מין הסתם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חברת Codemasters הכריזה כי באפריל תשחרר פרק נוסף בסידרת הקווסטים האגדית LSL תחת השם Leisure Suit Larry: Box Office Bust. במשחק שישוחרר לשלושת הפלטפורמות יככב אחיינו של לארי ולא לארי עצמו (מה שאותי די איכזב). במחשק נוכל לשמוע את קולותיהן של Carmen Electra ו Shannon Elizabeth, לצערי רק את קולותיהן http://www.vg247.com/2009/02/21/codemasters-picks-up-leisure-suit-larry-box-office-bust/
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב SP3 בטלויזיה 3D, כאשר אני משחק בפרו אבולושין המשחק מתנהל בצורה איטית ויש תקיעות כל כמה שניות. מידי פעם רואים את השחקן כפול. ניסיתי לבדוק את הגדרות הטלויזיה אך לא מצאתי פתרון, האם מישהו מכיר תקלה זאת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, חיפשתי הרבה זמן את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר אם רוצים לשחק בהרבה משחקים. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים. לפני כשנתיים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש. הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על אתרים להזמנת משחקים ל- PS3 רצוי אתר אמין וזול. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר זה הAvatar הם בעצם התשובה של מיקרוסופט לMII של נינטנדו ולHOME של סוני בכל מקרה מי שחשב שמיקרוסופט סתם תוציא את הAvatar כמו נינטנדו בלי עניין של לעשות מזה רווחים טועה כרגע בפיתוח חנות למכור דברים כמו חולצות וכו לAvatar :kopfpatsch: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33136 אתם מבינים לא מספיק מיקרוסופט לוקחת כסף על מולטי מקוון מנסה לדחוף DLC גם במקומות שלא צריך להיות DLC ועכשיו מכניסה את זה פשוט טמטום שכחו מה זה קונסולה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זו החנות: http://bgamer.co.il/prod.aspx?prodID=8 הגיוני? מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר זול מזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-