קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שאלה לגבי קניית פלךיסטיישן 3 בסין.. השיטה היא סינית ורציתי לדעת האם תהיה אפשרות להפעיל משחקים בארץ או לא?... כי ההפרש מחירים מאוד משמעותי לי... ברק
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות PSP בארצות הברית ויש לי כמה שאלות: 1) האם יש נעילה אזורית בPSP כמו ב WII,XBOX,PS2 או שאין נעילה כמו ב PS3? 2) מהו ההבדל בין הגירסאות: FAT, SLIM & LITE, 3000? 3) כמה בערך עולה פריצה ל-PSP והאם זה שווה? תודה רבה מראש , ברק גונן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי XBOX360 עם אוזניות ורציתי לדעת איך להפעיל אותם... אני ראיתי שיש חיבור מתאים בשלט אבל אני לא יודע איך להגדיר אותם? בתודה מראש yosda-boy
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אוזניה BT של מוטורולה של הטלפון הנייד שלי וניסיתי לחבר אותו ל PS3 שלי והוא לא מוצא אותו השאלה האם זה אפשרי או שרק אוזניות מסוג מסוים עובדות ??? עדכון זה עובד ...
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
-
אחרי God of War III הודלף גם סרטון Gameplay של Uncharted II שכבר נראה בשלב הרבה יותר מתקדם בפיתוח. זה באמת נראה מדהים... Can't Wait! http://www.nextgn.com/2009/03/28/uncharted-ii-gameplay-video-leaked/
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לאחרונה הבלוג הרשמי של PlayStation 3 עשה צ'אט חי עם שלושה מפתחים של Insomniac Games שעובדים על המשחק החדש בסדרה של ראצ'ט וקלאנק. סיכמתי את כל הדברים החשובים שנאמרו בצ'אט הזה. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Live Q&A Summary http://www.nextgn.com/2009/04/03/ratchet-clank-future-a-crack-in-time-live-qa-summary/
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להביא (לקנות) XBOX 360 PRO מארה"ב... רציתי לדעת האם יש בעייה מבחינת תאימות (PAL, NTSC) בין ארה"ב לישראל? כי שמתי לב שבארץ מביאים גירסת PS3 אירופאית, האם זה קשור לשיטת שידור PAL,NTSC? תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי פלייסטיישן 3 והייתי רוצה לדעת באיזו רזולוצייה הוא משדר HD FULL או HD REDY מחכה לתשובה, ארד גונן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין רכישת wii NTSC בארה"ב במחיר של $260 (כולל ספק 220V מיוחד ל- wii) או רכישה בארץ בבאג בדיוטיפרי במחיר של $329 (wii PAL). הטלויזיה שלי תומכת NTSC. האם ישנם הבדלים נוספים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה קצת מסובכת אבל אני ינסה להסביר יש את המשחק רשת TF2 במחשב, ואני רוצה לקנות אותו לPS3 (הוא מגיע באורנג' בוקס) והשאלה שלי היא אם יש שרתים מיוחדים שהם רק לאלה שמשחקים דרך הPS3 או שאפשר לשחק בשרת שמשחקים שחקני PC?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי עמדות של פלאפון עם משחק המבוסס על WII שצריך "לתפוס" בו כל מיני פריטים עם רשת פרפרים. למישהו יש מושג על איזה משחק זה מבוסס? או שזה משהו בלעדי להם? אני מתכוון לרשת של הפרפרים ולא למשחק כמובן. תודה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה אני בצבא בשירות קרבי ואני כימעט ולא נימצא בבית וחוץ מי פלאפון אין לי כלום וזה פשוט מבאס, אז ההורים שלי החליטו ליקנות לי מתנה הרוכת טווח ואני פשוט לא יודע מה ליבחור אפשרות הראשונה מתאימה לכאן והיא PSP השאלה כאן היא איזה דגם כדאי לקחת ? האם יש הבדל בדגמים ? האם הוא מספק חווית משחק ברמה טובה ? ויש גם תאפשרות השניה מחשב נייד שלא כל כך קשור לכאן אבל זאת האפשרות השניה, כמו כן אני הרבה בנסיעות והרבה סגירות לכן אני צריך לבחור משהו שיעביר לי תזמן החופשי שלי האם מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הביאו לי מארה"ב ps2 והמתח של החשמל שם שונה מבארץ אז יש לי שאלות 1)אני יכול להגיד להם בחנות להחליף את הספק הפנימי של הps2 ואז זה יעבוד בלי בעיה? וכמה זה עולה אם זה אפשרי? 2)כמה watt צורך הps2 כי אפשר לקנות ממיר מתח תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה להפטר משלו עקב חוסר שימוש. הוא גרסא אמריקאית, עם מאוורר מותקן לקירור נוסף, 90 ננומטר, גרסאת פרמיום. רציתי לדעת במקרה ולא ארצה להשתמש בו, בכמה בערך אוכל למכור אותו? ואני יודע שזה לא חוקי לדבר על זה, אבל המכשיר לא פרוץ. במידה ויהיה פרוץ, בכמה אוכל למכור? המכשיר כולל שלט אחד ושנאי. אם סוג השאלה לא מתאימה לפורום אז אני מצטער. נ.ב.-נא להיות כנים, אל תנסו לקנות ממני ולהגיד "400 שקל מחיר מצוין!" וכו'. אני לא מנסה למכור פה בפורום!!! פשוט יש לי כבר מישהו שמעוניין בו ואני מעוניין למכור לו. תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחר למעלה מחודש בו לא יצא לי לכתוב ביקורת, אני מקווה לכתוב לכם בקרוב על מספר משחקים. הביקורת החדשה שלי מתייחסת למשחק החדש שמבוסס על דמותו של רידיק (בכיבובו של שחקן הקולנוע, וין דיזל). המשחק כולל בתוכו גם את המשחק המקורי שיצא בשנת 2004, בנוסף לקמפיין החדש. הנה הלינק לביקורת: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/05/chronicles-of-riddick-assault-on-dark-athena-%E2%80%93-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/ תודה רבה, אורן נתן
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי טלווזיה 32 אינץ' של סמסונג כשאני מחבר אליה סוניפליסטיישן2 בחיבור הרגיל (RCA) אדום , לבן , צהוב רואים בטלווזיה צבעים של ירוק כחול וטורקיז ולא רואים את הצבעים כולם בדקתי את הסוני בכל טלווזיה אחרת הוא עובד מעולה וגם הטלווזיה עם ממיר בחיבור למחשב או לכל קונסולה אחרת עובדת מצויין מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בצורה הכי מהירה והכי זולה תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Ps3 שמחובר למערכת הגברה יש אפשרות לעשות שה ps3 ישמש כרמקול למחשב דרך wifi?? לדוגמא אם אני שומע שיר במחשב אז אני ישמע את זה דרך ה Ps3 שמחובר למערכת. תודה מראש לכל העוזרים!! מתן
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 ואין לי טלויזיה רק מחשב איך מחברים את XBOX למחשב?
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת אם הדבר אכן פועל ( ללא ראוטר ) . כרגע מותקן לי על המחשב כרטיס רשת נוסף בכדי לחבר את המכשיר למחשב ולשתף איתו את האינטרנט . נסיתי להגדיר כמה מצבים במכשיר ע"י IP וגם במחשב , אך דבר לא הועיל ( כנראה שהיסתבכתי קצת ) . אם יש למישהו ניסיון ויכול לעזור לי אשמח מאוד . מה שאני רוצה זה פשוט לחבר את המכשיר לכרטיס הרשת ואיכשהו לגלוש מהמכשיר . כרגע אני מחובר בתשתית הכבלים , בעל חייגן לאינטרנט . תודה רבה למי שיכול לעזור בנושא !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-two-years-later/ המאמר הבא משווה בצורה אובייקטיבית ועובדתית בין שני הקונסולות כיום. המאמר לוקח את 2 הקונסולות אחרי כל מקצה השיפורים והשינווים שהן עברו בשלוש שנים מאז השקתן ומבצע השוואה ישירה ככל האפשר בנהן. בהחלט מאמר מומלץ לכל מי שמתלבט בין שני הקונסולות.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הלכתי לחבר שלי , להוסיף אותו לXBOX LIVE קנינו מנוי של 3 חודשים וקיבלנו את השגיאה הבאה אשמח לעזרה מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-