עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. איך אני טוען את השלט של xbox 360 כל סוללה מתאימה?

2. Started by raviv T,

כותרת ???

3. Started by bla7,

http://video.google.com/videoplay?docid=-9136575504838642038&pr=goog-sl

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rrooii2,

מה אתם אומרים?? בטח שמעתם על הסטארט אפ החדש שאמור לשנות את עולם המשחקים והקונסולות הקיים הנה מסיבת העיתונאים המלאה :

5. Started by nazgull,

קיבלתי המצלות טובות על החנות, השאלה היא אם מישהו פה מכיר את החנות. אני רוצה לקנות ps3 +כמה משחקים. אשמח לקבל עוד מקומות במרכז שמומלץ לקנות בהם עם אחריות מקורית של ישפאר. תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by mottile,

האם מישהו יודע אם אביזרים של WII (בעיקר WII FIT) מארה"ב יעבדו על קונסולה מישראל? אני מניח שהמשחק עצמו לא, אבל האם החומרה כן? חוץ מזה, מישהו יכול להסביר לי מה זה בריק? תודה

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by SeaMonster,

הסינים האלה מסוגלים לעשות כל דבר: http://www.break.com/index/mario-theme-played-with-rc-car-and-bottles.html

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by yuvalg,

שאלה קצת הזויה, אבל יש לי WII עם מארז לבן ואני אשמח להחליף אותו לצבע שחור...

9. Started by DS,

חברה נתקעתי אז ככה נתקעתי אחרי שאני מקבל את הכוח של הפיצוץ(Cherry Bomb) מה אני עושה? אני שובר את הקיר עם הכדור המתפוצץ ומה עכשיו? לקחתי את מה שצריך אבל גם לקחתי את הרשימה. אמרו לי ללכת ליער או משהו ואני מצאתי נהר אבל כשאני נכנס אני מת..... עצה מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://malstrom.50webs.com/birdman.html

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. אני רוצה להזמין skyrim legendry edition מארה"ב לאקסבוקס שנקנה בארץ הדגם שלו זה XBOX360 SLIM 250GB השאלה שלי האם זה יעבוד? כי שמעתי שמשחקים שהוזמנו ממדינות מסוימות לא יעבדו בארץ...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. רציתי לשאול האם משחקים מארה"ב (איזור 1) עובדים על PSP-3000 שנקנה בארץ ? המכשיר לא פרוץ ( נדמה לי שאין גם פריצה למכשיר מסוג זה ).

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by Gil28,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by MilkMan,

ומה המחירים כיום לחדש+2 שלטים+צ'יפ.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dolevmaor,

שלום לכולם אני מתלבט באיזו קונסולה לבחור מבין השתיים XBOX 360 או PS3 ?

16. כל המשחקים שלי של PS3 יעבדו על ה PS4 הקרב ובא ?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Skippy,

איך קוראים למשחק הזה עם הסנאי שהורג דובונים? זה לפלייסטיישן2

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gshhar,

אני הולך לקנות השבוע PS3, אין לי צורך בבקר תנועה החדש אלא בקונסולה בלבד. 1 האם יש גרסה מסויימת שעלי "להתעקש" עליה ? 2 על מה לשים לב לפני שאני קונה ? 3 PAL ? NTSC ? האם יש אזורים למשחקים או שזה רק לסרטים ? 4 לגבי השלט האלחוטי - DUAL SHOCK או משהו כזה - מה זה בדיוק ? האם לשים לב שאני קונה איתו או שזה לא קריטי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25512 כפי שכולכם יודעים (או לא) מעט מאוד חברות בעולם מיצרות LCDים למסכים ביתיים. אחת החברות המובילות בתחום היא ללא שום ספק שארפ (קראו קצת ביקורות, כן , מפתיעה - הם "קצת" יותר נחשבים מסמסונג והטושיבות שקונים פה בהמוניהם , בעיקר כי מסתכלים על תג מחיר) והיא מיצרת עבור מגוון רחב של יצרנים את הפנאלים לLCDים (חוץ מלעצמה היא מתחילה לייצר בקרוב לטושיבה , מה שירים מאוד את רמתם וכמובן ללווה LOEWE - חברה גרמנית שמתמחה ביצור מסכי LCD יוקרתיים במיוחד בין השאר). בכ"א , לעינינו , סוני הודיע די במפתיע שעקב הגידול בדרישה - היא חתמה על הסכם עם שארפ ליצור פאנלים בעבור חלק מהמסכי LCD שלה. ליביו

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by R.R,

האם psp קורא דיסקים צרובים?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by wow,

אני עושה ליגה של 29 משחקים ועברתי כבר 18. מתי צריך להיות לי הדראפט,חיפשתי אולי יש אפשרות כזאת שאני צריך לאפשר בהגדרות אבל לא מצאתי.

22. Started by huber,

שוחרר מידע רישמי על העידכון הקרוב ל PS3. נראה שמישהו בסוני החליט להתעלם במפגין מ DIVX7 ולהשאיר אותנו ללא תמיכה ב MKV. חולירות טפויומאט בלאד! הנה סיכום של מה שנקבל ב 2.6: 1. עידכון של גלריית התמונות באופן שיאפשר ניהול חכם יותר של אוסף התמונות לפי חתכים (תאריך, סוג המצלמה שצילמה, צבעים שבתמונה (?!), גילאים/מספר/הבעות פנים שבתמונה(?!). בנוסף תתוסף אופציה ליצירת מצגת תמונות בצורה נוחה וקלה. 2. אפשרות להיכנס ל PSN כאורח ללא חשבון מסודר על מנת לצפות בתוכן הקיים בו. 3. תמיכה ב DIVX 3.11 (אינעל אחותם הצולעת). http://blog.us.playstation.com/2009/01/20/upcoming-ps3-firmware-v260-update/

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by DOGMA,

http://www.gametrailers.com/player/45652.html כותר שונה שכנראה יעקוב אחרי מה שקרה בפלנטה ולא בספינה, מאוד מעניין אותי איך הם יעבירו חלקים נכבדים מהgameplay שהתבססו על פיזיקה לWii...

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by liortaib,

אהלן חברים למישהו יש המצלה על מתאם איכותי למקלדת ועכבר ל PS4 אשמח לשמוע את דעתכם. כמו כן מאיפה אפשר לרכוש מתאם כזה בארץ?

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. Started by stone cold,

טוב אז ככה שנינטנדו השיקה ב1996 את הנינטנדו 64 הוא יצא אם 3 משחקים בהשקה שהמשחק העיקרי היה מאריו 64 - המשחק הזה הצעיד קדימה את תחום משחקי הקונסולות בכמה דברים קודם כל יחסית לזמנו הגרפיקה שלו הייתה פורצת דרך יחסית לגרפיקת ה3D שהיתה קימת באותה התקופה אז הPS1 היה בתחילת הדרך והמשחקי 3D שלו ניראו ממש גרוע וגם הסאטורן וכל קונסולה אחרת עוד לא קיבלו משחקי 3D טובים למעשה הPS1 קיבל את קראש בנדיקוט הראשון להתחרות במאריו 64 והסאטורן קיבל את "לילות" העניין שמאריו 64 היה תלת מימד בעולם פתוח בניגוד ל2 המשחקים האלו ובנוסף אפשר הרבה יותר דברים לשחקן חידוש נוסף היה השימוש בידית אנלוגית ידיות אנלוגיות היו למעשה קימות לפני בשוק הקונסולות אבל נעלמו מהמינסטרים לפני שמשחקי…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.