עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by yuvalg,

שאלה קצת הזויה, אבל יש לי WII עם מארז לבן ואני אשמח להחליף אותו לצבע שחור...

2. איזה זין זה יאללה :\... זה אחד המשחקים שהכי חיכיתי להם אני ממש ממש מבועס. EA החארות האלו.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by OverclockedMyToaster,

האם עדין כדאי לשקול רכישת הקונסולה הנ"ל? האם היא עדין אינה נחשבת ישנה? האם כדאי לרכוש אותה בארץ או באירופה? איזה חבילה ניתן לרכוש במחיר של 1500? כרטיס זכרון באיזה נפח\משחק\גרסא? תודה רבה לעונים.

4. Started by thebenjamin,

אני משתמש בתוכנה כדי להזרים סרטים בHD.. אני פשוט שם בתיקיה את הקובץ של הכתוביות ונותן לשניהם את אותו שם.. יש דרך לשלוט על גודל הכתוביות כי הן ממש קטנות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by san_san,

הי, יש לי Wii ובנוסף עד היום היה לי גם ps2 (התקלקל, לא שווה לתקן). אני טס לארה"ב ורוצה לקנות לילד (בן 9) קונסולה. מה מומלץ ? Xbox / PS3 ? איזה Bundle כדאי לקנות ? לא מתכוון לשחק משחקי רשת, רוצה אופציה לשחק צרובים. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yuvalya,

שלום, ברצוני לרכוש קונסולה למשפחה, אשתי מתעניינת יותר בקטגוריות הכושר, אשח שגם ביתי תנצל קטגוריה זו אך מן הסתם היא תתעניין במשחקים כגון גידול חיות, דיסני וכיו' ובאשר אלי, ארצה לשמור על האפשרות לשחק משחקי יריות וכו' ולכן כמדומני זה פוסל את ה-WII. מבין השתיים הנותרות, איזו קונסולה עדיפה, הקינקט או ה-PS3 עם המוב? אציין שאיני מתכוון לשחק זמן רב ו/או משהו אקסלוסיבי כך שזו לא נטייה לאחת מהן. לאילו מהן יש יותר משחקי כור? האם יש משהו שדומה לפיט פלוס של ה-WII? כמו כן, האם במידה וארכוש את אחת הקונסולות בארה"ב אהיה חייב לרכוש משחקים מארה"ב בלבד או שמא מדובר במכשיר עם שיטות שידור מרובות? תודה מראש

7. Started by yossigavni,

יש לי סוני 3 ואני דיי סבבה איתו אבל שוקל מאוד לשתדרג בסוני 4! מה אתם אומרים כדאי או שסתם ביזבוז?

8. טופ ברדיט: http://imgur.com/gallery/8p2me פשוט פסיכי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TOMY-BOY,

כמה שנים ה PSP צריך להחזיק ? (בערך) (אני קונה PSP בן שנתיים רציתי לדעת כמה שנים הוא עוד יחזיק לי???) והאם יהיו בעיות איתו, אני יבדוק אותו מתי שאני קונה....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Eli100,

יש פה מישהו שעשה את זה? רואים טוב? יש תקיעות? האיכות טובה? יש לי טלוויזיה LCD 32' HDReady תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אם זה נכון זה קטלני חברים אם מישהו פה יודע\שמע על זה אז אני אשמח אם תביאו לי תמונות של הצורב הזה מחירים וכדומה בקיצר קצת פרטים יהיה סבבה

13. 2 עידכונים קטנים נראה לי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by TheReaper,

האם יש בעיה מבחינת הקונסולה להריץ משחקי PAL על NTSC ולהפך?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Former SCEE boss Chris Deering believes that Sony and Nintendo will TIE in hardware sales by 2011. He predicted that collectively with all their hardware combined, Sony and Nintendo will have sold 230 million machines each. And for the Xbox 360, Deering says it have 'decent growth' with an installed base of 40 million by 2011. http://www.gamesindustry.biz/articles/sony-and-nintendo-will-tie-in-hardware-race-says-former-scee-boss

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפני פחות משנה בן-דוד שלי רכש מבאג אקס-בוקס 360 (לא קורא צרובים). אחרי פחות מחצי שנה הוא קיבל טבעת מוות ואין לו צ'יפ והוא לא פתח את האקס-בוקס אף-פעם. אני הבנתי שאם מתקנים טבעת מוות ברוב המקרים היא חוזרת אחרי פרק זמן מסויים, השאלה אם בתוקף האחריות הם יביאו לי בתוספת\ללא תוספת תשלום ג'אספר או שהם פשוט ישלחו את המכשיר לתיקון ? אני מקווה מאד שהם יביאו מכשיר תקין חדש, כי אין מצב שאני אתן להם לעבוד על בן-דוד שלי ולשלוח אותו לתיקון בידיעה שהטבעת מוות תחזור. מישהו יכול להאיר את עיניי ולהסביר לי איך התהליך של האחריות הולך במקרה הזה ? נ.ב רשום בדף הקבלה "אחריות חומרה לשנה" אני מאמין שזה מכסה טבעת מוות מין הסתם.

17. Started by tzahi04,

קישור לתמונה של החיבורים של הXBOX 360: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/gameexpert/GS3606.jpg 4 חיבורי USB 3 שקעים אדום כחול ירוק = חיבור קומפוננט לוידיאו. 3 שקעים - צהוב- קומפוזיט וידיאו, אדום ולבן לחיבור קול סטריאו. SVIDEO - חיבור וידיאו. OPTICAL - חיבור קול איכותי יותר מתחבר לרסיבר. VGA - חיבור וידיאו. למה מיועדים הכפתורים S1 וS2 ? שקע הI\O = חיבור לחשמל? האם יש אפשרות לחבר את המודם עם כבל רשת או רק עם כרטיס רשת אלחוטי? איזה כרטיס אלחוטי הכי מתאים לXBOX או שזה לא משנה איזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by oren99,

יצא משהו בחצי שנה - שנה האחרונות? עדיין עושים בכלל?

19. שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על אתרים להזמנת משחקים ל- PS3 רצוי אתר אמין וזול. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. למי שלא מכיר זה הAvatar הם בעצם התשובה של מיקרוסופט לMII של נינטנדו ולHOME של סוני בכל מקרה מי שחשב שמיקרוסופט סתם תוציא את הAvatar כמו נינטנדו בלי עניין של לעשות מזה רווחים טועה כרגע בפיתוח חנות למכור דברים כמו חולצות וכו לAvatar :kopfpatsch: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33136 אתם מבינים לא מספיק מיקרוסופט לוקחת כסף על מולטי מקוון מנסה לדחוף DLC גם במקומות שלא צריך להיות DLC ועכשיו מכניסה את זה פשוט טמטום שכחו מה זה קונסולה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by צחי-2,

שלום. אני מעוניין להקליט את המשחקים שלי באקס בוקס. האם מישהו יכול להמליץ על כבל טוב שיכול להקליט לפחות ב-720P? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shokolit,

יש אפשרות להזרים סרטי MKV לאקסבוקס בלי להמיר את הקובץ?? כי כשאני מנסה להפעיל סרט MKV זה אומר שהקובץ לא חוקי

24. אני נוסע לחו"ל עוד מעט אז כדי לי לקנות PS3 עכשיו או לחכות עד שיצא רטט לשלטים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 2lame,

טוב יש לי שאלה לא ידעתי איפו לשאול אז אני את זה פה. תגידו: האם מחשב במחיר 3500 שקל יכול לעבור את כוחו של ה XBOX360? המפרט של ה X360: מעבד : מעבד תלת ליבתי , כל ליבה פועלת במהירות שעון של 3.2GHZ , לכל ליבה יכולת דו-תהליכית , סה"כ 6 תהליכים (תיאורתי). זיכרון מטמון של 1MB , הפועל בחצי שעון המעבד , אך בעל טבעת כפולה של 256Bit , רוחב פס = 51.2GBps. סה"כ טרנזיסטורים 165M. (תהליך FAB 90nm) יחידת עיבוד וקטורים VMX ברוחב של 128Bit לכל ליבה , בעל יכולת לעבודה עם 128 רג'יסטרים בכל רגע נתון. אפיק FSB במהירות שעון של 5.4Ghz , ורוחב פס של 21.6GBps. יכולת חישוב אריטמתית : 9.6 מיליארד חישובי מנה לשניה , יכולת חישוב נקודה צפה : 115.2 Gflops (תיאורתי בלבד). כרטיס גרפי : מבוסס ליבת ATI R500…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.