עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. 2 עידכונים קטנים נראה לי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amit1242,

שלום,אני רוצה לעשות לPS2 שלי [לא ממש משנה כרגע] והחנות מוניליין זולה משמעותית מהאחרים. עכשיו הבנתי שהחנות מתחמחה בקונסלות ואביזרים,אז רציתי לשאול - איך החנות? האם מישהו התנסה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אחרי זמן רב בניהול הפורום וקריאה חוזרת של אותן הודעות "PS3 VS Xbox 360" הבנתי שהייתי שמרן מדי והגיע הזמן להקים דיון שאלות נפוצות עבור הפורום שלנו. בתור התחלה יהיה מידע כללי על 5 הקונסולות (3 נייחות ו-2 ניידות) אך אשמח לקבל הצעות לשאלות ותשובות נפוצות והצעות נוספות כדי להעלות את הרמה המקצועית של הפורום ולהפוך את הדיון למקור ידע בלתי נלאה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yuvalya,

שלום, ברצוני לרכוש קונסולה למשפחה, אשתי מתעניינת יותר בקטגוריות הכושר, אשח שגם ביתי תנצל קטגוריה זו אך מן הסתם היא תתעניין במשחקים כגון גידול חיות, דיסני וכיו' ובאשר אלי, ארצה לשמור על האפשרות לשחק משחקי יריות וכו' ולכן כמדומני זה פוסל את ה-WII. מבין השתיים הנותרות, איזו קונסולה עדיפה, הקינקט או ה-PS3 עם המוב? אציין שאיני מתכוון לשחק זמן רב ו/או משהו אקסלוסיבי כך שזו לא נטייה לאחת מהן. לאילו מהן יש יותר משחקי כור? האם יש משהו שדומה לפיט פלוס של ה-WII? כמו כן, האם במידה וארכוש את אחת הקונסולות בארה"ב אהיה חייב לרכוש משחקים מארה"ב בלבד או שמא מדובר במכשיר עם שיטות שידור מרובות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by stone cold,

Darksiders יש סירטון בלינק - http://www.gamespot.com/xbox360/action/darksiderswrathofwar/news.html?sid=6209942&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;4 אני מתפלל שיצא גם לPC

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by thebenjamin,

אני משתמש בתוכנה כדי להזרים סרטים בHD.. אני פשוט שם בתיקיה את הקובץ של הכתוביות ונותן לשניהם את אותו שם.. יש דרך לשלוט על גודל הכתוביות כי הן ממש קטנות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_6030.html

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tomerm,

אני טס הרבה לארה"ב ומתלבט בשאלה האם כדאי לקנות PS3 בארה"ב או עדיף כבר בארץ ? אני לא דואג לקנית המשחקים כיוון שאני הרבה בארה"ב. בארץ המכשיר בגרסת 60G עולה 4,300 +- ואילו באהר"ב בגרסת ה 80G הוא עולה 600$ ( + מוטורסטורם, לא כולל מיסים ומע"מ כמובן). השאלה שלי היא בעיקר לגבי החיבור לאינטרנט והאחריות, ומעט לגבי המחיר, האם יהיו לי בעיות עם אחד מאלה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IlanF,

חבר רוצה למכור לי PS2 ב500 שקל כולל הכל (משחקים, שלטים, כרטיס זכרון..) אבל בלי צ'יפ. זה שווה לקנות עכשיו או שעדיף איזה 360 חדש?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/04/25/bioware-nintendo-wii-is-like-a-toy/1

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by danielpet,

חלומי התגשם וקנו לי ליום הולדתי ה24 (עדיין לא, בקרוב) פיאס 3 השאלה שלי זה בקשר לרשת, הבנתי שאפשר להוריד דמואים וכו, נרשמתי לשירות של זה, אבל הוא לא נותן לי גישה :\ מה לעשות? ואשמח לקבל עוד טיפים ככה לבחור צעיר בעסקי הקונסלות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לילה טוב. החלטתי לקנות מחשב חדש או קונסולה(לא בחודש חודשיים הקרובים...) ואני לא יודע מה לקנות...אני רוצה חוות דעת לגבי אמצעי השליטה בקונסולה מאלו שיש להם. המשחקים העיקריים הם משחקים די כבדים(למשל GTA IV) מצד אחד אני יכול לקנות מחשב חדש ואני יודע בברור שאמצעי השליטה(עכבר ומקלדת) יהיו נוחים ומדוייקים, אבל כדי לקנות מחשב שיפעיל משחקים די כבדים(כמו GTA IV) בצורה מקסימלית זה לפחות 6K (ושלא לא נדבר על ציוד היקפי...). מצד שני אני יכול לקנות קונסולה במחיר 1800-2000שח ואפילו פחות וכל המשחקים יעבדו לי בצורה הכי טובה ולא צריך לקנות מסך או ציוד היקפי אחר אבל הבעיה זה שאין עכבר!!! ומה אני יעשה במשחקי FPS נסיתי לכוון בXBOX 360 ודי היה לי קשה ולא נוח... מה לעשות על מה אתם ממליצים?(אני מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lael,

אם אפשר לפרט תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. טוב הגיעה הזמן ,הסנונית הראשונה של הדור הבא הושקה סוף סוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://loot-ninja.com/2007/07/27/today-show-warns-consumers-to-stay-away-from-xbox-360/ לא מספיק ה360 חבול זה בכלל יכול להזיק למכירות שלו ולתמיכה מחברות צד שלישי

16. Started by AvalonX,

אם שווה לקנות XBOX360 למרות השמועות או שעדיף לחכות לגרסה החדשה? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by WarMachine,

חבר שלי טס מחר לגרמניה ויש לי 300 יורו פנויים אז חשבתי לעצמי למה לא להביא איזה 360 דנדשה. השאלה היא אם אפשר להשיג במחיר כזה, אם כן אז איזה חבילה, ואם בכלל משתלם להביא משם, אודה על התגובות המהירות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. איזה לקחת את הSLIM או את ה80GB אין בעית כסף או משהו אני יכול ללכת אפילו עכשיו לקנות אבל לא יודע איזה אמרו שבPS3 SLIM יש פחות USB הוא פחות יפה ואין תמיכה בPS2 חשוב לי קצת היופי שלו ומה כבר אני יחבר לUSB שלא יספיק לי 2? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by san_san,

הי, יש לי Wii ובנוסף עד היום היה לי גם ps2 (התקלקל, לא שווה לתקן). אני טס לארה"ב ורוצה לקנות לילד (בן 9) קונסולה. מה מומלץ ? Xbox / PS3 ? איזה Bundle כדאי לקנות ? לא מתכוון לשחק משחקי רשת, רוצה אופציה לשחק צרובים. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Fatless,

צריך המלצות למשחקים תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…

24. Started by eyalk,

קיבלתי לפני חודשיים את ה-wii אמריקאי ואני כבר מתחיל להשתעמם כי אין לי משחקים אחרים חוץ מ-wii sport ו wii play. רציתי לשאול איזה משחק כדי לי לקנות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Shane McMahon,

שלום. מתי ה-Wiifit יגיע לישראל??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים