עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by OverclockedMyToaster,

האם עדין כדאי לשקול רכישת הקונסולה הנ"ל? האם היא עדין אינה נחשבת ישנה? האם כדאי לרכוש אותה בארץ או באירופה? איזה חבילה ניתן לרכוש במחיר של 1500? כרטיס זכרון באיזה נפח\משחק\גרסא? תודה רבה לעונים.

3. Started by amit1242,

שלום,אני רוצה לעשות לPS2 שלי [לא ממש משנה כרגע] והחנות מוניליין זולה משמעותית מהאחרים. עכשיו הבנתי שהחנות מתחמחה בקונסלות ואביזרים,אז רציתי לשאול - איך החנות? האם מישהו התנסה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Shane McMahon,

שלום. מתי ה-Wiifit יגיע לישראל??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by vanssa carlton,

שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית קניתי כרטיס של 2100 נקודות של גירסאת pal ושפתחתי את המשתמש שלי הגדרתי את המשתמש שלי לארצות הברית וזה לא נותן לי להשתמש בנקודות ואני לא יודע איך להחליךף את המשתמש מי ארצות הברית ל אירופה הם משהו יכול לעזור זה היה טוב וניסתי גם דרך האתר של xbox וזה נועל את האץ

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Tomerm,

אני טס הרבה לארה"ב ומתלבט בשאלה האם כדאי לקנות PS3 בארה"ב או עדיף כבר בארץ ? אני לא דואג לקנית המשחקים כיוון שאני הרבה בארה"ב. בארץ המכשיר בגרסת 60G עולה 4,300 +- ואילו באהר"ב בגרסת ה 80G הוא עולה 600$ ( + מוטורסטורם, לא כולל מיסים ומע"מ כמובן). השאלה שלי היא בעיקר לגבי החיבור לאינטרנט והאחריות, ומעט לגבי המחיר, האם יהיו לי בעיות עם אחד מאלה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/04/25/bioware-nintendo-wii-is-like-a-toy/1

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האם יש גרסאות ל WII? ולגבי עדכוני התוכנה של ה WII , מה כל אחד מוסיף , והאם אפשר לעשות את זה לבד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by esaly,

מישהו? יצא כבר לPC, האם יצא גם ל360???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. טופ ברדיט: http://imgur.com/gallery/8p2me פשוט פסיכי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. TV של LG ,חיברתי בקומפוננט,האיכות די דומה לטלוויזית CRT ישנה...למה? בהגדדרות של ה360 עשיתי 1080P...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/187691.html לצערי הרב מה שקורא בסרטון הזה מוכר לי ורק היום איזה חבורת בריטים בני 3 ניסו לאנוס אותי כי אמרתי לאחד מהם שיפסיק לשיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Godmoney,

ובכן, המצב הוא כזה. אני חולה מאז יום שישי. ראשון, שני אני לא בעבודה, סיימתי את Shadow of the colossus ואני כבר מתחיל להשתעמם. ביקשתי מחבר שלי שיביא לי את ה XBOX שלו והוא הסכים. בהתחשב בזה שסביר להניח שיש לי עוד יום-יומיים חופש, באיזה משחק מתוך קייס המשחקים שהוא הביא לי לשחק? Overlord Army of Two Gears of War COD 4 Mass Effect Smackdown vs. Raw 2008 Halo 3 Stranghold Lost Planet Bioshock יש לו גם את AC, שזה המשחק שהכי הכי הייתי רוצה לשחק בו, אבל הוא מגיע לי עם ה PS3 ואני לא רוצה להרוס לי כשהוא יגיע... אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…

15. ראשית - מחיר - ראיתי בזאפ מחיר הכי זול 1200 שקל ? קורא צרובים ??? מה זה אומר ? קוריאני ??? צ'יפ ??? היכן אתם ממליצים לקנות בקרים ? מחירים ? מיעוד לילדים בני 6 - 10... אם משהו לא חוקי בתשובות אנא שלחו לפרטי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by thebenjamin,

אני משתמש בתוכנה כדי להזרים סרטים בHD.. אני פשוט שם בתיקיה את הקובץ של הכתוביות ונותן לשניהם את אותו שם.. יש דרך לשלוט על גודל הכתוביות כי הן ממש קטנות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,נתקלתי האתר הזה באחד הפורומים(לא מכאן): http://ipsp.fluidmarkup.com/ זה בעצם עושה לך כמו ממשק נוסף ל-PSP,(בתוך הקבצים) וזה כמו IPHONE . כמובן שאין שיחות אבל רק ממשק. נכנסים לזה דרך הדפדפן ,יש בפנים הסבר באתר. עכשיו השאלה כדאי לנסות ? זה יכול לתת לי בריק או משהו ?

18. Started by tidan26,

שלום! האם ניתן להוריד את המגן מסך מהמכשיר מבלי לגרום נזק ולשים מגן מסך אחר?... ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ben060,

יש לכם רעיונות? אני מנסה לשחק COD בשתי משתתפים , כלומר שני אנשים על מכשיר אחד ולא נראה לי זה אפשרי. יש למישהו פתרון לזה? ואם לא, אשמח להצעות למשחקים שאפשרי מעשית לשחק ביותר משחקן אחד לקונסולה בודדת. אשמח למענה חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TOMY-BOY,

כמה שנים ה PSP צריך להחזיק ? (בערך) (אני קונה PSP בן שנתיים רציתי לדעת כמה שנים הוא עוד יחזיק לי???) והאם יהיו בעיות איתו, אני יבדוק אותו מתי שאני קונה....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. בחנות אחת ביררתי על ציפ' מסוג MAMBO (אם אני לא טועה) הוא עולה 390 שקל אבל הם לא מתקינים אותו במקום אלה הם אמרו שהם צריכים לבדוק את המכשיר פועל במשך הרבה עשות כדי לראות אם אפשר או כדאי בכלל לשים עליו תציפ' מדובר המכשיר העבה שמלווה אותי כבר הרבה זמן! מה אתם אומרים זה שווה? והאם הבדיקה הזאת הכרחית או שאפשר לוותר עליה? וד"א אם הדיסק של המשחק קצת שרוט זה ישפיע על הצריבה שלו? _______ לכל המנהלים!! אני יודע שאולי לא כל כך תוהבו את הדיון הזה פשוט תגידו לי או שתנעלו אותו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SuperStyle,

אפשר להחליף את מספר הגו'יסטיק בלי לכבות את האקסבוקס ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. טוב הגיעה הזמן ,הסנונית הראשונה של הדור הבא הושקה סוף סוף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.