קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עדין כדאי לשקול רכישת הקונסולה הנ"ל? האם היא עדין אינה נחשבת ישנה? האם כדאי לרכוש אותה בארץ או באירופה? איזה חבילה ניתן לרכוש במחיר של 1500? כרטיס זכרון באיזה נפח\משחק\גרסא? תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טופ ברדיט: http://imgur.com/gallery/8p2me פשוט פסיכי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית קניתי כרטיס של 2100 נקודות של גירסאת pal ושפתחתי את המשתמש שלי הגדרתי את המשתמש שלי לארצות הברית וזה לא נותן לי להשתמש בנקודות ואני לא יודע איך להחליךף את המשתמש מי ארצות הברית ל אירופה הם משהו יכול לעזור זה היה טוב וניסתי גם דרך האתר של xbox וזה נועל את האץ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראשית - מחיר - ראיתי בזאפ מחיר הכי זול 1200 שקל ? קורא צרובים ??? מה זה אומר ? קוריאני ??? צ'יפ ??? היכן אתם ממליצים לקנות בקרים ? מחירים ? מיעוד לילדים בני 6 - 10... אם משהו לא חוקי בתשובות אנא שלחו לפרטי...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כדי להזרים סרטים בHD.. אני פשוט שם בתיקיה את הקובץ של הכתוביות ונותן לשניהם את אותו שם.. יש דרך לשלוט על גודל הכתוביות כי הן ממש קטנות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=3848
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Former SCEE boss Chris Deering believes that Sony and Nintendo will TIE in hardware sales by 2011. He predicted that collectively with all their hardware combined, Sony and Nintendo will have sold 230 million machines each. And for the Xbox 360, Deering says it have 'decent growth' with an installed base of 40 million by 2011. http://www.gamesindustry.biz/articles/sony-and-nintendo-will-tie-in-hardware-race-says-former-scee-boss
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכל הסוגים... ורצוי גם כמה משחקים למבוגרים(לא מבוגרים בלבד ) ושמעתי שיש משו עם יוגה או משו...או חדר כושר..זה יהיה מעולה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש בעיה מבחינת הקונסולה להריץ משחקי PAL על NTSC ולהפך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה זין זה יאללה :\... זה אחד המשחקים שהכי חיכיתי להם אני ממש ממש מבועס. EA החארות האלו.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר להחליף את מספר הגו'יסטיק בלי לכבות את האקסבוקס ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות PSP בארצות הברית ויש לי כמה שאלות: 1) האם יש נעילה אזורית בPSP כמו ב WII,XBOX,PS2 או שאין נעילה כמו ב PS3? 2) מהו ההבדל בין הגירסאות: FAT, SLIM & LITE, 3000? 3) כמה בערך עולה פריצה ל-PSP והאם זה שווה? תודה רבה מראש , ברק גונן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שנים ה PSP צריך להחזיק ? (בערך) (אני קונה PSP בן שנתיים רציתי לדעת כמה שנים הוא עוד יחזיק לי???) והאם יהיו בעיות איתו, אני יבדוק אותו מתי שאני קונה....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש פה מישהו שעשה את זה? רואים טוב? יש תקיעות? האיכות טובה? יש לי טלוויזיה LCD 32' HDReady תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אם זה נכון זה קטלני חברים אם מישהו פה יודע\שמע על זה אז אני אשמח אם תביאו לי תמונות של הצורב הזה מחירים וכדומה בקיצר קצת פרטים יהיה סבבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה קצת הזויה, אבל יש לי WII עם מארז לבן ואני אשמח להחליף אותו לצבע שחור...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קישור לתמונה של החיבורים של הXBOX 360: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/gameexpert/GS3606.jpg 4 חיבורי USB 3 שקעים אדום כחול ירוק = חיבור קומפוננט לוידיאו. 3 שקעים - צהוב- קומפוזיט וידיאו, אדום ולבן לחיבור קול סטריאו. SVIDEO - חיבור וידיאו. OPTICAL - חיבור קול איכותי יותר מתחבר לרסיבר. VGA - חיבור וידיאו. למה מיועדים הכפתורים S1 וS2 ? שקע הI\O = חיבור לחשמל? האם יש אפשרות לחבר את המודם עם כבל רשת או רק עם כרטיס רשת אלחוטי? איזה כרטיס אלחוטי הכי מתאים לXBOX או שזה לא משנה איזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי Wii ובנוסף עד היום היה לי גם ps2 (התקלקל, לא שווה לתקן). אני טס לארה"ב ורוצה לקנות לילד (בן 9) קונסולה. מה מומלץ ? Xbox / PS3 ? איזה Bundle כדאי לקנות ? לא מתכוון לשחק משחקי רשת, רוצה אופציה לשחק צרובים. תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מעוניין להקליט את המשחקים שלי באקס בוקס. האם מישהו יכול להמליץ על כבל טוב שיכול להקליט לפחות ב-720P? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-