עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. חבר'ה .. הרכש החדש הגיע ;D XBOX360 Elite 120GB HDD 2 Wireless Controllers XBOX Live headset ו2 משחקים חינם עם הבאנדל. בלי שום פריצה .. רק מקורי . לא בא לי להסתכן בבאן D: אם למישהו מהחבר'ה הטובים פה יש אחד .. אני ישמח שהוא יוסיף אותי לXBL הגיימרטאג שלי - xQuntix שוויץ - המטרה של פתיחת הנושא - אני מעוניין להזמין 3 משחקים באינטרנט (סביר להניח שמGAME.CO.UK) ואני צריך המלצות .. אני שחקן מושבע של FPS ככה שהיילו ובאטלפיד בשיקול שלי .. ועוד משחק שלישי מז'אנר אחר עם מולטיפלייר טוב יהיה אחלה D:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/04/25/bioware-nintendo-wii-is-like-a-toy/1

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איזה לקחת את הSLIM או את ה80GB אין בעית כסף או משהו אני יכול ללכת אפילו עכשיו לקנות אבל לא יודע איזה אמרו שבPS3 SLIM יש פחות USB הוא פחות יפה ואין תמיכה בPS2 חשוב לי קצת היופי שלו ומה כבר אני יחבר לUSB שלא יספיק לי 2? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 2 עידכונים קטנים נראה לי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. משהו באזור המרכז, או בן אדם פרטי לא משנה..? אני מבקש בלי תגובות על איכות המשחקים וכו', תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני מחובר לספק בזק בין לאומי במהירות 12 מגה דרך התשתית של הוט ויש לי חבילת גיימר אני ה PS3 מחובר לראוטר EDIMAX - 192.168.2.1 בחיבור אלחוטי עם הצפנת WEP שמחובר לראוטר של TP-LINK - 192.168.1.1 בחיבור קווי שמחובר לאינטרנט דרך חיוג LT2P לפול(נראה לי שככה קוראים לזה) 212.25.127.18 הגדרתי בראוטר TP-LINK שיפתח DMZ לראוטר EDIMAX - 192.168.1.100 והגדרתי בו שה ראוטר EDIMAX יקבל רק את ה IP : 192.168.1.100 בראוטר EDIMAX הגדרתי שה PS3 יקבל רק את ה IP : 192.168.2.115 והגדרתי בראוטר של EDIMAX שיפתר DMZ ל PS3 - 192.168.2.115 . ב PS3 הגדרתי שהוא יתחבר לראוטר EDIMAX והקליטה ב PS3 היא 80% הערוץ שידור בראוטר של EDIMAX הוא 1 הבעיה: ה PSN עובד בצורה נוראית הוא כל הזמן מתנתק לי וההורד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Skippy,

איך קוראים למשחק הזה עם הסנאי שהורג דובונים? זה לפלייסטיישן2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ztakram,

שלום קיבלתי קונסולת Wii מארה"ב שעובדת עם מתח 110. אשמח לקבל המלצה לקנית שנאי אמין אשר יתאים לה. אולי בכלל ניתן להפוך את הקונסולה עצמה שתעבוד ב-220? (החלפת פיוז וכו').

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, בחיים לא השתמשתי בבקר קונסולה למחשב. אשמח לקבל המלצה לגבי איזה בקר קונסולה מתאים למחשב. כרגע אני חושב ללכת על בקר XBOX SERIES שמתחבר עם כבל Type-C. לא כזה ברור לי מה ההבדל בין הבקר הזה לבין אחד בלי כבל (אלא אם כן זה ההבדל היחיד). https://www.bug.co.il/brand/xbox/series/x/black/controller/1 הבקר הזה אמור להתחבר למחשב? ראיתי בקר דומה בחנות אחרת, אבל רשום אריזת retail. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by danielpet,

חלומי התגשם וקנו לי ליום הולדתי ה24 (עדיין לא, בקרוב) פיאס 3 השאלה שלי זה בקשר לרשת, הבנתי שאפשר להוריד דמואים וכו, נרשמתי לשירות של זה, אבל הוא לא נותן לי גישה :\ מה לעשות? ואשמח לקבל עוד טיפים ככה לבחור צעיר בעסקי הקונסלות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yuvalya,

שלום, ברצוני לרכוש קונסולה למשפחה, אשתי מתעניינת יותר בקטגוריות הכושר, אשח שגם ביתי תנצל קטגוריה זו אך מן הסתם היא תתעניין במשחקים כגון גידול חיות, דיסני וכיו' ובאשר אלי, ארצה לשמור על האפשרות לשחק משחקי יריות וכו' ולכן כמדומני זה פוסל את ה-WII. מבין השתיים הנותרות, איזו קונסולה עדיפה, הקינקט או ה-PS3 עם המוב? אציין שאיני מתכוון לשחק זמן רב ו/או משהו אקסלוסיבי כך שזו לא נטייה לאחת מהן. לאילו מהן יש יותר משחקי כור? האם יש משהו שדומה לפיט פלוס של ה-WII? כמו כן, האם במידה וארכוש את אחת הקונסולות בארה"ב אהיה חייב לרכוש משחקים מארה"ב בלבד או שמא מדובר במכשיר עם שיטות שידור מרובות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שמתי יד מאחורי הקונסולה שלי ויוצא משם אוויר מאוד חם, ממש חם (לא איזה רותח או משהו אבל חם) לא דומה בכלל למה שיש ב PC בספקי כח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shane McMahon,

שלום. מתי ה-Wiifit יגיע לישראל??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tomerm,

אני טס הרבה לארה"ב ומתלבט בשאלה האם כדאי לקנות PS3 בארה"ב או עדיף כבר בארץ ? אני לא דואג לקנית המשחקים כיוון שאני הרבה בארה"ב. בארץ המכשיר בגרסת 60G עולה 4,300 +- ואילו באהר"ב בגרסת ה 80G הוא עולה 600$ ( + מוטורסטורם, לא כולל מיסים ומע"מ כמובן). השאלה שלי היא בעיקר לגבי החיבור לאינטרנט והאחריות, ומעט לגבי המחיר, האם יהיו לי בעיות עם אחד מאלה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

אני משתמש בתוכנה כדי להזרים סרטים בHD.. אני פשוט שם בתיקיה את הקובץ של הכתוביות ונותן לשניהם את אותו שם.. יש דרך לשלוט על גודל הכתוביות כי הן ממש קטנות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Former SCEE boss Chris Deering believes that Sony and Nintendo will TIE in hardware sales by 2011. He predicted that collectively with all their hardware combined, Sony and Nintendo will have sold 230 million machines each. And for the Xbox 360, Deering says it have 'decent growth' with an installed base of 40 million by 2011. http://www.gamesindustry.biz/articles/sony-and-nintendo-will-tie-in-hardware-race-says-former-scee-boss

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OverclockedMyToaster,

האם עדין כדאי לשקול רכישת הקונסולה הנ"ל? האם היא עדין אינה נחשבת ישנה? האם כדאי לרכוש אותה בארץ או באירופה? איזה חבילה ניתן לרכוש במחיר של 1500? כרטיס זכרון באיזה נפח\משחק\גרסא? תודה רבה לעונים.

18. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! ברשותי מכשיר פלייסטיישן 3 גירסה אירופאית PAL חבר שלי רוצה לקנות את המכשיר הנ"ל מאמאזון שמוכרים אותו שם בגירסת NTSC מישהו פעם אמר לי שמכשיר אירופאי ומכשיר אמריקאי (PAL/NTSC לא יכולים לשחק במשחקי אונליין ביחד או שהוא התכוון לכך שאם חברי קנה לדוגמה CALL OF DUTY 4 NTSC ואני קניתי את אותו המשחק בגירסת PAL - אז לא נוכל לשחק אונליין זאת אומרת שזה קשור לגירסת המשחק או גירסת המכשיר. השאלה שלי זה האם זה נכון ומה ממה שרשמתי למעלה נכון (גירסאות המכשירים הם הבעיה או גירסאות המשחקים כי אם כך הוא יוכל לקנות משחקי PAL כי זה מולטיזון ואז נוכל לשחק ביחד) תודה רבה לכל העונים גל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, הרבה משחקים של PS3 דורשים חיבור לאינטרנט. בבקשה עזרה/הסבר:איך מחברים את הPS3 לאינטרנט? תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, חיפשתי הרבה זמן את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר אם רוצים לשחק בהרבה משחקים. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים. לפני כשנתיים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש. הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב הגיעה הזמן ,הסנונית הראשונה של הדור הבא הושקה סוף סוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Fatless,

צריך המלצות למשחקים תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by stone cold,

Darksiders יש סירטון בלינק - http://www.gamespot.com/xbox360/action/darksiderswrathofwar/news.html?sid=6209942&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;4 אני מתפלל שיצא גם לPC

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omer_xd,

שלום רב, בירצוני ליקנות שלט אל-חוטי ל xbox 360 אבל אני לא מצאתי חנות שמוכרת את מוצר זה במחיר זול יחסית. אני גר בנצרת עילית פניתי אליכם כי רציתי לדעת אם יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את המוצר בפחות מי 300 ש''ח, בנצרת עילית.(חוץ מי ksp) הייתי שם הזמנתי אך ניגמר להם המלאי. אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. דגש על כאלו שלא יצאו ל-PC . בינתיים קיבלתי מחברים המלצות על -BLACK , KILLZONE ,URBAN CHAOS בלאק הטוב שביניהם,קילזון נחמד והאחרון לא משהו. יש למישהו משחקים טובים להמליץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים