קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אחרי ששמנו מדיה סנטר במחשב, העברנו את הסרט לכונן הקשיח של הקונסולה. עכשיו אני רוצה את הסרט שוב בתוך המחשב! איך אני קורא או מעביר אותו חזרה? המחשב יכול להסתכל לתוך הכונן של הקונסולה או שזה רק הפוך? רן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות עותק דיגיטלי של המשחק overwatch לps4 והם לא שולחים לארץ. עכשיו השאלה שלי היא אם אני משנה מדינה וקונה אז אני יוכל לממש את הקוד בחשבון הישראלי PS4
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
החשש העיקרי הוא אם קונסולה כמו XBOX 360 לא תהיה כבר ישנה מבחינה גרפית לעומת המחשב בשנה וחצי-שנתיים הקרובות..כי בכל זאת היא יצאה ב-2006, אז מה אתם אומרים? דבר שני - ניתן לחבר את האקס בוקס למסך מחשב 22'' של סמסונג? אם כן - אז יראו טוב כמו בטלויזיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המרתי סרט מ-AVI ל-MP4 כדי שיעבוד בPSP אני רוצה גם להוסיף כתוביות אבל לא בשיטה של צריבת הכתוביות באופן קבוע על הסרט אלא שה-PSP יקרא את הכתוביות. כמו שמדיה פלייר או JETAUDIO למשל פשוט נותנים לקובץ הסרט ולקובץ של הכתוביות את אותו השם וזה עובד. מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה, מורן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן אקסבוקס סלים 2GB חשבתי שאני לא אצטרך יותר מידי מקום אבל מסתבר שעדיף בכל זאת להתקין חלק מהמשחקים כדי שיעבדו יותר מהר או יותר יפה(BF 3) אז השאלה שלי האם אפשר פשוט לקנות הארד דיסק למחשב נייד 5400RPM ולהחליף(כמו בסוני) או שמיקרוסופט סיבכו את זה?.. תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לשרת מופיעה לי הודעה שלפיה התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת אבל מצד שני אני לא יודע איך לשנות כלוןם בהגדרות ולכן לא מצליח להגידיר IP מישהו יכול לתת לי הוראות או איזה לינק שיעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2008/08/04/get-your-first-platinum-trophy-as-uncharted-drake%E2%80%99s-fortune-trophy-patch-is-released/
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם יש אופציה לקנות משחקים ל ps4 בזול? למשל למחשב יש את steam שידוע שיש מידי פעם מבצעים על משחקים עם הנחות גדולות אם היה איך אולי הייתי רוכש ps4
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חוקית כמובן , ואפשרות לעשות זאת בארץ, כי יש משחקים שפשוט לא קיימים בחנויות בארץ כמו gta למשל , האם מישהו התנסה \ מכיר ? , את psp store אני לא רוצה להתעסק כי איך שהבנתי האפשרות לקנות שם מהארץ חסום
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא XBOX מארה"ב, אני צריך עזרה במציאת מכירה באיביי. הכוונה שלי היא פשוטה, אני לא מבין גדול, ממש לא, אני מבקש לינק למכירה שתהווה את כל מה שאני צריך ותיהיה הכי משתלמת - מה שאתם הייתם קונים במקומי. תודה מראש. D.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתלבט אם להזמין את המשחק או לא, ואין דמו זמין שאני אראה איך הוא ואיך הבקרת שליטה עובדת..... לא מזמן הזמנתי מאיביי את We love golf ומשחק בייסבול בשם MLB PROS 2008 זה מדהים איך המשחקים שעובדים הכי טוב על ה WII מבחינת בקרות תנועה עושים הרבה פחות רעש ויוצאים ככה בשקט בשקט. ממש חבל, אנשים בקושי יודעים עליהם.... עכשיו שבייסבול וגולף טובים כבר יש לי, אני מחפש טניס. מישהו יכול להגיד לי איך טופ ספין?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את ה PHAT המזדקן שלי בסלים דנדש (ככה גם להמנע כמה שיותר מסיכוי לקבל YLOD, למרות שהפס3 שלי שמור כמו תינוק ועובד ללא רבב כבר מהיום הראשון (pal 40gb). הקיצר, אני רוצה להחליף אותו לסלים לבן או כחול לכן אני שואל.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר בנתב אלחוטי הצפנה של WPA2 ואז מנסה להתחבר ב PS3 אבל אני מקבל הודעה "TIME OUT CONNECTING TO " ב PS3 למה ???
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אם אני קונה משחקים מארה''ב וסין שהם לא PAL זה יעבוד על הPS3 שנקנה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי סוני סלים חדש ויש לי 5 רמקולים של 5.1. כאשר לכל רמקול יש מאחורה 2 חיבורים (שחור ואדום) של חוט(יש תמונה). השאלה שלי,איך אני מחבר אותם לסוני לכניסה האופטית שלו? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שמשחק ברשת בגרסת הPS3? תוסיפו אותי, psn - avishki
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. עד כמה שווה לשחק ברשת הLIVE בארץ? האם אין בעיה של איטיות, תקיעות ולאגים? האם יש הרבה משחקים שאפשר לשחק איתם כראוי? מה שמעניין אותי זה משחקי גוף ראשון ומשחקי ספורט, בעיקר NBA2K
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טושיבה וסוני מתכננות לייצר מעבד CELL ב 45NM (כרגע מעבד ה CELL ב PS3 החדשים הוא ב 65NM) כבר בתחילת 2009, מה שאומר צריכת זרם נמוכה ב 40 אחוז בערך, פליטת חום נמוכה וכנראה הורדת מחירים ואף אולי גירסה רזה של ה PS3: http://www.ps3fanboy.com/2008/09/22/sony-toshiba-making-45nm-cells-in-09-slim-ps3-on-way/
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אוקי, באמת, מאיפה כול ההייפ וההתלהבות שיש לפאנים בגלל MGS-4? זו השאלה שלי אל המעריצים. פאק, מה נראה כול כך טוב בו? כול מה שאני אומר עכשיו יתבסס על מה שראיתי בסירטון הזה, שום דבר לא סופי כמובן כי לא ניסיתי את המשחק והמשחק עצמו לא בגירסא סופית אז כחו זאת לצומת ליבכם. קודם כול, הגרפיקה. למען האמת, מאוד מאכזבת. כבר ראיתי שנה בעברה, אפילו ב2006, משחקים שניראו הרבה יותר טוב מזה. מלבד הרמה הטכנית הלא כול-כך מרשימה, האנימציה לא ממש ניראת חלקה [כמה ניראות טוב], אבל הרבה לא, כמו כן הסביבה עצמה. הסביבה ניראת מאוד משעממת, הצבע השולט הוא חום [בהתאם לאזור], אבל זה לא מעניין, וזה גם לא ניראה ממש טבעי. אם הוא לא היה אומר שמדובר באזור המידל איסט, אובכן, לא הינו ידועים זאת, כולם כמעט היו…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://www.reghardware.co.uk/2007/08/24/review_xbox_360_elite/page3.html
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לא מצאתי נושא קודם, אז אשמח לתשובה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לפרוץ את האקסבוקס 360 של הבן שלי אני ממש רחוק מלהבין בתחום וקצר מאוז בזמן לבדוק את הדברים האלה רציתי לשאול איזה פריצה הכי עדכנית וכדאית (נתקלתי בפריצה שמאפשרת לשחק עם CD ומשחקים שעובדים עם USB וכוכו') איפה הכי מומלץ לפרוץ ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הירידה החדה במחיר (1,000 ש"ח בבאג) גרמה לי לרצות לרכוש 3DS. כן, כן, אני יודע שאמרתי שאני לא אקנה עד שיצא דור ה-2, אבל הירידה החדה במחיר הפכה את הקונסולה לכדאית יותר. (מחיר השקה 1,700 ש"ח) טוב, אמרתי, הקונסולה כבר חצי שנה בשוק בוא נראה איזה משחקים טובים יש. נכנסתי ל-gametrailers והמשחקים הטובים הם... זלדה. זהו. אין כלום. ספריה ריקה לחלוטין. אוקי, זלדה קיבלה ביקורות מצויינות, נבדוק מאיפה אפשר להזמין. נכנסתי ל-play-asia. בקטגוריה 3DS יש להם בקושי 15 משחקים וזלדה רק בגרסה יפנית. ומזה המחירים האלה? 70$?! מזל שיש באמזון ב-30$, אבל רגע, עכשיו נעילת אזורים ואני מוגבל רק לאזור אירופאי. בתור אחד שרכש DS מקורי בהשקה אני לא זוכר יובש כזה. לא דיברו שהיו המון משחקים מעולים בהשקה ובכל…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ה p3 שלי מחובר ב hdmi לטלויזיה ובכבל אופטי למערכת 5.1. בהגדרות הסאונד של המכשיר בחרתי בכבל אופטי ובפורמטים DTS 5.1 ו- dolby digital 5.1. כשאני משחק אני שם לב שיש בעיה בסאונד - הדיבורים חלשים מאוד לעומת הווליום הדי גבוה של מוזיקה ושאר קולות רקע... למשל במשחק god of war 3 הבעיה מאוד בולטת. המוזיקה דומיננטית מדי בעוד הסאונד של הקרבות מאוד מאוד חלש....אם אני מגביר כדי לשמוע יותר את הסאונד אז פתאום משום מקום מתרחש איזשהו סאונד מפתיע בווליום כל כך גבוה שפשוט מכריח אותי להוריד בחזרה את הווליום. בקיצור...האיזון בסאונד גרוע. זו בעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה מראש חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-