עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by huber,

יש לכם את המשחק? קבלו חינם תוספת אופנועים ומצב לילה. אין לכם את המשחק? אולי זו הסיבה לרכוש אותו. http://blog.us.playstation.com/2008/08/05/paradise-city-choppers-burnouts-bikes/

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רווצה לקנות קונסולה חדשה כי לי יש סוני 2 אני מתלבט או לקנות אקסבוקס או לחכות שיצא ציפ לסוני 3 מה אתם אומרים? אם ובמידה תמליצו לי לקנות אקסבוקס 360 הרי אני יקנה אותו קומפלט כולל שני שלטים וציפ ושלא יתחמם השאלה איזה לקנות כי יש 3 סוגים ואיזה הכי טוב הסוג 1:Xbox 360: Console Premium Pack הסוג 2:Microsoft X-Box 360 Elite הסוג 3:Microsoft X-box 360 Arcade מה ההבדלים שכל אחד והיתרונות והחסרונות של כל אחד מה יצא ראשון שני ושלישי בגדול הסוני 3 הוא מכשיר יותר מתקדם אני לא יודע האם יצא לו ציפ ובגלל זה אני מתלמט בבקשה תעזרו לי להחיל ולקנות כבר תודה

3. אני מעוניין לקנות טלויזיה איזה עדיף sharp 42x20e ? lg scarlet 42" FULL HD ?

4. איך כדאי לי לבצע את ההזמנה משופ טו לחוד או ביחד? אם אני יזמין באותו הזמנה יקחו ממני מכס?? אני רוצה להזמין פרו 10+שלט דואלשוק..! תודה רבה!!

5. Started by yakirmizrahi,

שלום לכלום התחלתי לשחק בפיפא 2014 על קונסולת פלייסטיישן 4 ואני מחפש שחקנים ישראלים לשחק איתם.... אני לא יודע איך זה בדיוק עובד כל העניין של האון ליין במשחק ואשמח לדעת אם יש קבוצה של ישראלים מהפורום שמשחקת או בכלל שחקנים בודדים שמעוניינים לשחק ביחד.... מי שמעוניין שישאיר הודעה כאן..

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by t d,

שלום! מצאתי איזה דיל בארץ שאני יכול להשיג 360 עם צ'יפ ב3000 שקל, הקטע שאמא שלי טסה לארה"ב עוד 3 ימים ואני יכול להגיד לה לקנות לי 360 ב400$ שזה תכלס סביבות ה1700 שקל. ואז לעשות לו צ'יפ\firmware update בארץ , תכלס הבנתי שיוצאים עכשיו מכשירי 360 עם כונן BENQ שקט יותר או משהו כזה, השאלה עם ניתן כבר לפרוץ גם את המכשירים האלה? או שאני אתקע עם מכשיר בלי הסבה למשחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29258 אני חושב שMS קבלה דיווח כזה בזמן הגרוע ביותר מבחינתה E3 ממש קרובה וכנראה היו אמורים להיות הכרזות גדולות עכשיו אם הדיווח הזה זה עלול לקלקל הרבה ממאמצי השיווק-פרסום שלהם כרגע לא ידוע אם זה רק עלית שמבוססים על הלוח אם הישן או גם עלית מבוססי פאלקון

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by s_venom,

אני מעוניין לקנות קונסולת משחק, אני פשוט לא מבין שום דבר בהן. אני נוטה יותר לכיוון XBOX 360 בגלל HALO, אבל עדיין הייתי רוצה לשמוע על PS3. חיפשתי בימים האחרונים על הקונסולות ומצאתי כל מני הצעות, אני פשוט לא מבין בגרסאות השונות.. מה זה PAL, ELITE SLIM ומה עדיף. אותו דבר בקשר לPS3. בנוסף אני טס לחו"ל בעוד יומיים הקרובים וראיתי בדיוטי פריי XBOX 360 ב- 189$ (link) השאלה היא האם זה שווה את זה? או שבכלל עדיף לי לחכות לקונסולות החדשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ItstheAtotheLtotheEandX,

קנו לאחותי שטיח ריקודים. חיברתי אותו, הכנסתי את הדיסק dance factory .זה נכנס והכל אני עושה play זה מבקש דיסק מוזיקה אני מוציא את הדיסק ומכניס דיסק מוזיקה וכלום לא קורה.מה עושים? מישהו יכול להסביר לי בשלבים איך אני מדליק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ^ מבלי להשתמש בדיסק המשחק עצמו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by -eyal-,

מה המשמעות של רכישת Xbox one s בארצות הברית ?ברור לי שיש לשנות את מתאם התקע אבל האם יש צורך בעוד שינויים ?קראתי כי במערכת החדשה יש מערכת ספקים שמותאמת גם ל 110 וולט וגם ל 220 וולט.

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. שלום, אחיין שלי ראה בחנות הגה שעולה 350 ש"ח והוא ניסה אותו בחנות ושיחק איתו והתלהב ממנו, לפני שהוא הלך לקנות אותו הראיתי לו שאפשר לקנות גם ב-195 ש"ח את אותו ההגה דרך האינטרנט. זה ההגה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6680 אמרתי אולי במקרה יש הגה יותר טוב ויותר עדיף שתוכלו להמליץ לי עליו, התקציב הוא עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה עבור פלייסטיישן 3 ורצוי ערכה עם הגה ודוושות גז\עצור ידית הילוכים.. כמה שיותר קרוב לדבר האמיתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nir_varon,

היי יש לי גיטרה חוטית לXBOX360 עם חיבור USB, הגיטרה של guitar hero world tour ולאחרונה שאני מפעיל את הXBOX הגיטרה מקבלת חשמל מה מהXBOX אבל הוא לא מזהה את הגיטרה.. האם יש דרך לתקן את החיבור החוטי לגיטרה? כי נראה לי שהוא התרופף... בכל מקרה חשבתי לפתוח את הגיטרה להסתכל... מה אתם אומרים כדאי לנסות את מזלי ולראות מה הבעיה? בכל מקרה אני עוד לא בטוח איך פותחים אותה... אשמח לכל סוג של עזרה או הכוונה... תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by tiptipon,

קראתי ונדהמתי אני יותר לא אקנה שם למרות המחירים הזולים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3681909,00.html

15. Started by etzarfat1981,

שלום, אני שוקל להביא (לקנות) XBOX 360 PRO מארה"ב... רציתי לדעת האם יש בעייה מבחינת תאימות (PAL, NTSC) בין ארה"ב לישראל? כי שמתי לב שבארץ מביאים גירסת PS3 אירופאית, האם זה קשור לשיטת שידור PAL,NTSC? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by May Shriki,

הקונסולה דלוקה ומחוברת להכל הכבל HDMI מחובר לטלוויזיה ולקונסולה אבל זה לא מראה את המסך הראשי של האקס בוקס או בכלל כשאני בודקת את ההתקן של הקונסולה הוא כותב דהוא מחובר אבל לא נפתח שום מסך ואני לא יודעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה חייבת עזרה בבקשה (xbox360)

17. Started by ben060,

יש לכם רעיונות? אני מנסה לשחק COD בשתי משתתפים , כלומר שני אנשים על מכשיר אחד ולא נראה לי זה אפשרי. יש למישהו פתרון לזה? ואם לא, אשמח להצעות למשחקים שאפשרי מעשית לשחק ביותר משחקן אחד לקונסולה בודדת. אשמח למענה חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. דגש על כאלו שלא יצאו ל-PC . בינתיים קיבלתי מחברים המלצות על -BLACK , KILLZONE ,URBAN CHAOS בלאק הטוב שביניהם,קילזון נחמד והאחרון לא משהו. יש למישהו משחקים טובים להמליץ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. פאנבויז - הפודקאסט העברי הראשון בנושא גיימינג. קודם כל מה זה בכלל פודקאסט: פודקאסטים (באנגלית: Podcasts) הם מעין תוכניות מבוססות אודיו או וידאו (Vidcasts) העוסקות בנושא מסוים. ניתן לאתר את הפודקאסטים באינטרנט בחינם ולהוריד אותם לשמיעה במחשב האישי או על נגן ה-MP3. את התוכניות ניתן להוריד ישירות מהאתר או דרך תוכנות עזר כמו iTunes. קל לסנכרן כל נגן mp3 נייד עם קובצי קול אלו, וכך להאזין לפודקאסט המבוקש, בזמן ובמקום הנוחים. (יש אפילו מכשירים סלולאריים התומכים באפשרות זו). התכנים מופצים בקובצי קול פשוטים. כיום, אלפי אנשים פרטיים משדרים פודקאסטים בתדירויות שונות, בנושאים כיד הדמיון הטובה. במקרים רבים, אנשים אלו הם מומחים בתחומם – החולקים את הידע והאג’נדה האישית שלהם עם מאזינ…

20. Started by eyma,

שלום קיבלתי את טבעת המוות. ראיתי מספר סרטונים ב-YOUTUBE כיצד לתקן את הקונסולה והשאלה שלי היא: לאחר הפירוק של כל המכלולים צריך לחבר שוב את ה-CPU או GPU ? מכיוון שנאמר שכתוצאה מחום גבוהה יש סבירות שהם מתנתקים. כי אצלי המצב שלאחר יומיים רציתי להדליק שוב את הקונסולה ועדיין מופיע הטבעת למרות שהקונסולה קרה. אשמח לקבל הסבר תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by lowlow1001,

האם צריך יותר מזה http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=181975 למשחקי SINGLEMODE בעיקר RPG כמו הFF החדש וBLUEDRAGON ומה שיש עוד אני יודע שאין הרבה לXBOX360 בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. שלום , אני מעונין להחליף את ה-HDD של ה-PS3 (כיום 40GB) ב-500GB . ראיתי מדריך כיצד להחליף אותו וזה נראה ממש פשוט. השאלה היחידה היא, במדריך צוין, כי עדיף לקנות HDD שהוא 5400RPM ולא 7200RPM. ופשוט רציתי לוודא עובדה זו בטרם אעשה את צעד הקניה. כמו כן, איזה חיבור צריך לקנות SATA / SATA2 וכו' ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by 114508534,

היי הגעתי כמעט לסוף לקטע שבוא אני נלחם נגד שלושה מטאל גירים הרובוטים האלו, אז אני לא מצליח להרוג אותם, אני משתמש בשיטה שאני יורה להם בברך ואז הפה נפתח ואני יורה במפה וככה אני מוריד להם חיים, בשלב מסויים הם קופצים על הפלטפורמה שאני נמצא עליה אני פוצע אותם כמעו עד הסוף וכאשר נשאר להם טיפ טיפה חיים הם קופצים למיים ומגיע מטאל גיר אחד בזמן הזה המטאל גיר הפצוע ממלא את החיים שלו או משהו כזה וככה כל הזמן יש שלושה מטאל גירים, איך אני מחסל אותם תודה האאא אני משחק בסוני 2 אם זה משנה משהו .

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by vourt,

מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר למצא את הקונסולה Xbox One בארץ במחיר טוב? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by huber,

http://kotaku.com/5104247/sonys-pulse-covers-the-playstation-beat כנראה שהחליטו לצפר גם את מי שלא רוצה לשלם על חדשות, סוני משיקה מעין תוכנית דו שבועית שתופץ גם דרך ה PSN ושתתן מידע על משחקים חדשים, סרטים חדשים ומידע כגון מהם המשחקים הכי מורדים ב PSN ועוד.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.