עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. הייתי מוכרח להיות חכם ולנסות לעדכן את הACEKARD שלי, בדרך חיסלתי אותו צריך מישהו עם DS/DSL וכרטיס זיכרון בשביל לעשות UNBRICK לכרטיס שלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by argentophil,

משחקיות טובה, עלילה מורכבת. יש כאלה? בינתיים הילדים משחקים בrayman וכד', יש משהו בשבילי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. למי שלא יודע לא מזמן יצא לWII תוסף שמשפר מאוד את הזיהוי תנועה במשחקים שתומכים בו התוסף עולה 20$ בארצות הברית אבל הרבה יותר יקר בארץ התוסף מתחבר לשלת של הWII וניראה ככה - יש כבר כמה משחקים חדשים שתומכים בו כמו משחק הגולף של EA משחק הטניס של EA משחק הטניס של סגה ומשחק המשך לWII ספורט של נינטנדו אבל חוץ מזה מתוכננים גם משחקים גדולים כמו ראד סטיל 2 לדוגמה שגם יחיב את זה ובטח הרבה משחקים יתמכו בתוסף בעתיד בכל מקרה כרגע אני ומורן רוצים לראות אם יש מספיק אנשים שמעונינים לרכוש את המוצר בקניה קבוצתית שבטח תוזיל את המחיר לכולם אין צורך כרגע לכתוב פרטים או מספרי טלפון כי לא יצרנו אפילו קשר אם חנות לפני זה אנחנו רוצים לראות אם יש מספיק ביקוש שיהיה לנו כוח קניה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות את המשחק הנ"ל לחבר, האם יש משהו שאני צריך לדעת \ לברר על המשחק? אני לא בדיוק יודע איך ה PS3 עובד.. כל משחק יעבוד על כל קונסולה? זה לא כמו ה WII או משהו? יש למישהו המלצה מאיפה לקנות את המשחק בזול? או אולי חנות מומלצת בחול שעושה משלוחים..?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by EviLeader,

שלום לכולם, [list type=decimal] [*]קניתי בתור מתנה HALO REACH LIMITED EDITION לבחור שאני מכיר. גם המשחק וגם הקונסולה, שניהם NTSC. [*]בכל מקרה, המשחק עבד מצוין בבוקר ובצהריים (חרש עליו כל היום), בערב כשניסינו להפעיל, הוא טען את המשחק במשך 2 דקות ועשה RESTART. [*]הסתכלתי על הדיסק ואין סריטות אמיתיות.. סריטה פיצית קטנה שיש לי על כל דיסק. [*]האם הדיסקים לXBOX 360 כל-כך כך-כך רגישים שאפילו יש מצב שבגלל זה הוא נכשל בטעינה?מה יכול לגרום לזה? ומה כדאי לי לעשות? הרבה תודות מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. האם שטיח משחק usb של מחשב וסוני יעבוד ב wii? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29951 למרות שאני לא סובל את EA אני חושב שחברות צד שלישי אחרות גם יחזקו את התמיכה בWII

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ככה...יש לי וינדוז 7 64 ביט, הוספתי כרטיס רשת למחשב, כרטיס ג'יגהבייט יחסית חדש של REALTEK. מזוהה במחשב והכל בסדר. ניסיתי להעביר את האינטרנט לפס3 בשתי שיטות ובשתיהן זה לא כל כך מצליח. השיטה הראשונה: Internet Connection Sharing - ICS. יחסית פשוט עשיתי קליק ימני על הכרטיס רשת של המחשב ועשיתי שיתוף לכרטיס רשת שמתחבר לפס3. נכנס לפס3, הוא מקבל IP אבל נתקע על ה- DNS. הכנסתי לו DNS של הראוטר שלי וזה עובד אבל עם שני סייגים: אני מקבל הודעה שכנראה הראוטר שלי לא תומך ב IP FRAGMENTS (הבנתי שזה קשור להגדרות MTU) אבל ההודעה הזאת מופיעה לי בקונפיגורציה הזאת. במצב שאני לוקח את הפס ומחבר לסוויטש אין את ההודעה. הוא גם רושם ש UPNP לא זמין למרות שזה מופעל בראוטר ובהגדרות FIREWALL של ה ICS בוי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Godmoney,

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=283

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NM,

מתי יתחילו לשים במארז ה-PS3 ג'וסטיקים עם רטט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני חושב לקנות גירסת Arcade האם היא תעבוד לי עם הכבל VGA שיש לי או שזה רק HDMI אני אחבר את הדיסק קשיח שלי לשם כבר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Elad87,

מישהו יכול להסביר מה ההבדל העיקירי ב PS3? מעבר לזה ש PAL זה אירופאי ו NTSC זה אמריקאי איפה עוד יש הבדלים? האם אני אוכל לראות סרטי DVD ב NTSC? מה לגבי סרטים צרובים? מה לגבי משחקים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ההשקה תיהיה גם של הקונסולה וגם של המישחקים וגם השרות LIVE שכניראה יקבל גם עברית מחירים עוד לא הוכרזו אולי בערב אבל לפי הרמיזות המחירים יהיו די דומים לארצות הברית של המשחקים והקונסולה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מצאתי את זה כשזה פורסם בפורום אחר והחלטתי לחלוק איתכם: http://www.co-optimus.com/index.php ממש חביב ושימושי למי שרוצה לשחק בזוגות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הוא כרגע מחובר לטלוויזית LCD והסאונד לא לרוחי. אין לי מערכת בבית, אני שומע מוסיקה במחשב. יש איזה דרך לחבר את המכשיר למחשב? יש ללוח האם שלי כניסות סאונד (אופטי גם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dor444,

יש לי WII מלפני שנה וחצי במצב טוב, לא נעשה בו שימוש רב עקב חוסר התענייניות ה-WII כולל שלט רגיל, נאנוצ'אק (או איך שלא כותבים את זה), WII SPORT ו-3 משחקים (Mortal Kombat, Rayman 4 וSpiderman 3) אני אשמח לדעת כמה הוא שווה היום ובכמה כסף אפשר למכור אותו (בYAD2 או ב-Ebay)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.maxconsole.net/content.php?41984-Nintendo-Dropping-Prices-of-Nintendo-DSi-and-Nintendo-DSi-XL-Systems-on-Sept.-12 נינטנדו כבר הורידו את מחירי הWII לזנות -אבל במקרה של הWII היורש עדין לא ניראה קרוב לאומת זאת ב3DS יש לי הרגשה שיכריזו בספטמבר על השקה עוד כמה חודשים בודדים אולי אפילו קצת לפני קריסמס במערב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by stone cold,

IGNפרסמה סירטון של הקופסה ששלחו להם http://www.maxconsole.net/content.php?41713-Video-The-unboxing-of-Playstation-Move לא ידעתי שהמצלמה של הPS3 ניראת כזאת קטנה ועלובה זה תכלס "מצלמת רשת" מעבר לזה השלט ניראה מוזר -נו טוב גם השלט של הWII ניראה מוזר בהתחלה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, לפני כמה זמן החלפתי את הנתב האלחוטי שברשותי מ-SIEMENS מדגם שאני לא זוכר ל-D-LINK 2760. מאז, ה-PS3 לא מצליח לזהות את הנתב. מה אני צריך לעשות? והאם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by מאור247,

אני מתלבט בין מה לבחור ומה עדיף מבחינת המשחקיות והגרפיקה??...מי עדיף בתחומים הנ"ל???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. -תודה לכול מי שנכנס- אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 אבל לא אם 80 ג'יגה, אלה עם 180 ג'יגה.( את ה180 אי אפשר להשיג בארץ). אז ככה ....הלינק הזה הוא הלינק לאתר הראשי של sony ומשם אני רוצה להזמין אותו. http://www.us.playstation.com/PS3/Systems/uncharted.html?ILC-hpsl&FTTR=160gbbunlde_160gbdetailpage אז חברה הבעיה שלי היא כזאת: אני הבנתי שבחול הפלייסטיישן הוא בתוכנת ntac משהו כזה....ובארץ זה pal. השאלה שלי היא כזאת. האם זה יעבוד לי אם אני אקנה את הגירסה של ה ntac ( האם זה יעבוד לי בארץ) ומה אני צריך לעשות כדיי שזה יפעל....ושאני אוכל לקנות משחקים בארץ ושהם ייפעלו לי , בקיצור שהכל יהיה רגיל....? תודה רבה רבה....אני מחכה לתשובהה ממש עכשיו. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אז ככה לפני שאני מתחיל את הביקורת אני רוצה להתוודות חלק נרחב מהמשחק שיחקתי על גבי אמולטור היו כמה חלקים שנעזרתי ב"הליכון"-אבל לא הרבה חלקים והיה חלק קטן שנעזרתי באחי הקטן שעבר את המשחק לפני חוץ מזה היו מקומות שהשתמשתי בטעינות שמירות של האמולטור -בעיקר בטירה המרכזית אבל בעוד מקומות (מה לעשות הטירה מסריחה והאמולטור לא פעל מספיק טוב כמו DS במיוחד בחלקים שצריך לצייר דברים ) בכל מקרה יצא לי לשחק גם בDS ורוב המשחק לא רימיתי ככה שפחות או יותר קיבלתי את מה שאנשים יקבלו מהמשחק על המשחק אני לא יתתחיל הפעם לדבר על סדרת זלדה בכללי -מי שרוצה שיבדוק בוויקי או יחפש סרטונים ביוטיוב על משחקי הסדרה השונים במקום לחפור על הסדרה עצמה אני ידבר על זלדה WW קצת שהמשחק הזה זה ס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by smulikon,

בטח הרבה ממכם קראו אתמול את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3769212,00.html אז לפני שתגידו שזה מחיר לא הגיוני אני יודע שזה לא הגיוני ושזו טעות של האתר, אבל השאלה היא האם מבחינה חוקית מותר להם לא לקבל את ההזמנה שלי למרות ששילמתי ויש לי מספר הזמנה ביד? אני יודע שכשנכנסים לחנות ויש מחיר על מוצר, המוכר חייב למכור את המוצר במחיר שראה הצרכן השאלה היא האם באינטרנט המצב גם דומה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו אמר לי פעם שאם מכניסים לתוך WII אמריקאי דיסק בשיטת PAL - זה גם יכול להרוס אותו מישהוא אחר אמר לי שליפעמים גם פלטפורמה אמריקיאית יכולה לנגן PAL ולהיפיך מה נכון ומה לא? מעבר לזה יש לי שאלה נוספת - קניתי בארה"ב 4 דיסקים מקוריים המליצו לי לגבות אותם ולשחק על הגיבוי כדי שהמקור לא יתקלקל - ואוכל גם להחליף לימכור בעתיד עם איזו תוכנה אפשר לגבות ? והאם זה על דיסק של DVD רגיל ? תודה לכל מי שעוזר!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים