קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://ps3.ign.com/articles/920/920761p1.html ודובי אמר שלא יכולים להרוס משחק כזה :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז ככה יש לי XBOX ורציתי לדעת מה משפיע על איכות התמונה ברגע שאני מקליט את עצמי משחק או משדר לטוויץ. כי ניסיתי לשחק עם ההגדרות באקס בוקס או בהגדרות דרך טוויץ פעם אחת על 720P ופעם אחת על 1080P ואחרי שאני צופה בהקלטה אני לא רואה שום הבדל כאילו האיכות ממש גרועה רואים פשוט פיקסלים מרובעים. האם זה ה-XBOX ONE S שפשוט אין לו כרטיס גרפי כמו שצריך, או שזה המסך טלויזיה שלי שפשוט אליו אני מחבר את ה-XBOX. עכשיו חשוב לי מאוד לדעת כדי שאוכל לעשות החלטה האם מחר לכשייצא לקנות את ה-XBOX החדש שייצא או בכלל לעבור ל-PC
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחקיות טובה, עלילה מורכבת. יש כאלה? בינתיים הילדים משחקים בrayman וכד', יש משהו בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן החלפתי את הנתב האלחוטי שברשותי מ-SIEMENS מדגם שאני לא זוכר ל-D-LINK 2760. מאז, ה-PS3 לא מצליח לזהות את הנתב. מה אני צריך לעשות? והאם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההשקה תיהיה גם של הקונסולה וגם של המישחקים וגם השרות LIVE שכניראה יקבל גם עברית מחירים עוד לא הוכרזו אולי בערב אבל לפי הרמיזות המחירים יהיו די דומים לארצות הברית של המשחקים והקונסולה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי פעם שאם מכניסים לתוך WII אמריקאי דיסק בשיטת PAL - זה גם יכול להרוס אותו מישהוא אחר אמר לי שליפעמים גם פלטפורמה אמריקיאית יכולה לנגן PAL ולהיפיך מה נכון ומה לא? מעבר לזה יש לי שאלה נוספת - קניתי בארה"ב 4 דיסקים מקוריים המליצו לי לגבות אותם ולשחק על הגיבוי כדי שהמקור לא יתקלקל - ואוכל גם להחליף לימכור בעתיד עם איזו תוכנה אפשר לגבות ? והאם זה על דיסק של DVD רגיל ? תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סוני 3 ויש לי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 ורציתי לדעת אם אני אקנה סוני 3 אוכל לחבר אותו למסך בעזרת הכבל הזה: http://www.naot.co.il/products/79358 אם כן זה יראה כמו שאני אחבר את זה לטלויזיה באותו הגודל כלומר יראו אותו דבר? (בהנחה שהטלויזיה עם אותם מאפיינים) אם אכן זה יעבוד איך אני מחבר לזה סאונד? אם זה לא יעבוד על איזה גודל טלויזיה אתם ממליצים למרחק של מטר וחצי? בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני שאני מתחיל את הביקורת אני רוצה להתוודות חלק נרחב מהמשחק שיחקתי על גבי אמולטור היו כמה חלקים שנעזרתי ב"הליכון"-אבל לא הרבה חלקים והיה חלק קטן שנעזרתי באחי הקטן שעבר את המשחק לפני חוץ מזה היו מקומות שהשתמשתי בטעינות שמירות של האמולטור -בעיקר בטירה המרכזית אבל בעוד מקומות (מה לעשות הטירה מסריחה והאמולטור לא פעל מספיק טוב כמו DS במיוחד בחלקים שצריך לצייר דברים ) בכל מקרה יצא לי לשחק גם בDS ורוב המשחק לא רימיתי ככה שפחות או יותר קיבלתי את מה שאנשים יקבלו מהמשחק על המשחק אני לא יתתחיל הפעם לדבר על סדרת זלדה בכללי -מי שרוצה שיבדוק בוויקי או יחפש סרטונים ביוטיוב על משחקי הסדרה השונים במקום לחפור על הסדרה עצמה אני ידבר על זלדה WW קצת שהמשחק הזה זה ס…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל יש לציין שאני נפגשתי עם PS1 ו PS2 ובכלל לא התלהבתי מזה אתמול הלכתי לבן דוד שלי ושחקתי אצלו ב WII וישר התלהבתי הממשק פשוט טוב וזה ממש כיף שזה דורש גם תנועות הגרפיקה באמת לא משו אבל השאלה היא אם זה ככה בכל משחק או שזה משו חד פעמי אני שחקתי בחבילת ספורט הבסיסית שמקבלים עם זה במשחק הטניס עכשיו כמה שאלות: אני לפי מה שהבנתי הקונסולה עולה בחו"ל 250$ כולל ה ספורט והאביזרים הנלווים ? כמה בערך עולה משחק לזה? בחול כמובן... האם יש לזה גם חיבור לאינטרנט ? איזה חיבורים ויציאות יש לזה? ועוד מידע רלוונטי יעזור...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/41060.html רוב הקטעים כבר נראו בטיזר, אבל עכשיו דיי ברור משחקים בתור אחד מחיילי הUNC Marine Force Recon שראו בLive Action Trailers של Halo 3. אלה שהתבייתו עליו עם הלייזר בשביל שאפשר יהיה לאתר את מקום ההתרסקות שלו, זה הולך להיות מאוד מעניין, הפעם כבר לא spartans, כלומר אתם לא יכולים למחוץ חייזרים ביד אחת, אין שריון של טנק, אין מגנים. מאוד מעניין איך הם יתאימו את המשחקיות לכל העניין הזה. בקיצור יש למה לחכות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים!!! אני חושב על לקנות PSP בזמן הקרוב מאוד, אבל לא כל כך בטוח איזה ומאיפה אני ראיתי את ה- PSP הזה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1091 מה דעתכם? ואם יש לכם המלצות מניסיון אישי אני מוכן להקשיב. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות גירסת Arcade האם היא תעבוד לי עם הכבל VGA שיש לי או שזה רק HDMI אני אחבר את הדיסק קשיח שלי לשם כבר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מכשיר PS3 - ואני בעזרת הכבל רשת , במהירות של 1GbE מעביר מידע ומשום מה אפשר לומר שאני לא עובר את ה30MB לשנייה. השאלה היא - האם הHDD הוא העגלה , הבקר שלו או הכרטיס רשת של הסוני ? נתקלתי באותה תופעה בעוד שני PS3ים שונים. עכשיו אם זה הHDD - האם אפשר להחליפו והאם יש טעם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מקבל ציונים מבריקים - ירד מרשימת הקניות: http://www.trustedreviews.com/gaming/review/2008/09/30/Brothers-in-Arms--Hell-s-Highway/p1
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אירגנתי ps2 מחבר והוא ללא כרטיס זיכרון וכבל חיבור למחשב ולא רציתי סתם ללכת ולזרוק כסף לפני שאני מבין מה עומד מאחורי הקנייה. אז ככה מה ההבדל של הגודל בכרטיסי הזיכרון נותן ? איזה כבל אני צריך לחפש? ובשביל מה? תודה וסליחה על הבורות..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כול, ראיתי שאין דיון ראשי אז פתחתי נושא חדש. השאלה שלי היא: אני עכשיו משחק AC2. אני כבר בממורי בלוק השלישי בערך, אבל עדיין לא יצאתי מהאנימוס פעם אחת! (חוץ מבהתחלה) מתי אני יוצא מהאנימוס בפעם הראשונה סוף סוף? והאם הקטעים שאתה יוצא ממנו הם קצרים כמו במשחק הקודם? וחוץ מזה, איפו הדאונים שראינו בטריילר, ההריגות היפות, האבק שריפה, הפצצות עשן.. תודה מראש! אלון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את טריילר המשחקיות המרשים לגירסה החדשה של God of War, שבה קרייטוס אוחז בזקן עבות ובבן שאותו הוא מנסה לחשל אל העולם המסוכן שבחוץ, ושמרגישה יותר כמו גירסה אלטרנטיבית ל-Dark Souls מאשר כמו משחק מסדרת GoW, כבר ראיתם? אתם מוזמנים לספר לנו מה דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הוא כרגע מחובר לטלוויזית LCD והסאונד לא לרוחי. אין לי מערכת בבית, אני שומע מוסיקה במחשב. יש איזה דרך לחבר את המכשיר למחשב? יש ללוח האם שלי כניסות סאונד (אופטי גם)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב מעוניין בעיקר במשחקי יריות ומרוצי מכוניות תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות קונסולה בחצי שנה הקרובה ואני דיי מתלב בין PS3 לxbox 360. כרגע החלטטתי ללכת על XBOX. אבל אני רואה שלPS3 יש בהרבה יותר פוטנציאל! אפשר להריץ על PS3 לינוקס לכבר עכבר ומקלדת ולגלוש באינטרנט, ולדבר עם אנשים עם MSN,MIRC וכו'. אני רק לא מבין מה קורה עם הקונסוה הזאת (PS3), למה אין משחקים שווים? למה היא כלכך מוזנחת? משחקים שיש לשניי הקונסולות בX עובדות יותר טוב. הבנתי שגם יותר קשה לפתח משחקים לPS3 ורציתי לדעת למה זה? זה דיי חבל שאאפשר להריץ על X לינוקס. צריך גם לציין שרוב הסיכויים שאני יחבר את הקונסולה לCRT 21, האיכות תהיה על הפנים? כמו כן, רוב הסיכויים שאני לא יפרוץ את הקונסולה, אלה יקנה פעם ב...משחק, יזמין מחול play asia.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה: כיצד מחברים אקסבוקס 360 לרשת? השאלה חלה גם על PS3. שלום, אני מתלבט מה לקנות. אני אוהב לשחק במשחקי ספורט, קצת פעולה וקצת הרפתקאות. אני עושה חושבים, מה קל יותר וכיצד מרכיבים כ"א לרשת. אשמח לתשובה או למדריך מפורט. תודה וחג שמח.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שם אפשרות לשמור 8 או 9 משחקים או משהו כזה.. אז אני משתמש בערך בכל ה9 או 9 אפשרויות האלה, אם אני וחץ על ewgame זה פשוט ימחוק לי הכל הכל? כי בא לי להתחיל תמשחק מההתחלה, אין לי בעיה שזה יבוא על חשבון אחד מהמשחקים השמורים שם, אבל כשאני בא ללחוץ זה נותן איזה הודעה שזה כיאלו ימחוק לי את כל מה ששמור ואנלא רוצה למחוק ממש הכל הכל מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22701 הולך להיות חודש טוב לPS3 ביפן לערכתי ימכור החודש יותר מי הWII ביפן טוב נינטנדו לא עשתה אף מהלך גדול מאז ההשקה וניצחה גם ככה ברוב החודשים בכל מיקרה נחמד ליראות שסוני מישתפרת -אולי אני מעדיף את נינטנדו אבל גם רוצה שתיהיה תחרות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-