עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בעיקר במשחקי יריות ומרוצי מכוניות תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי XBOX Series X ומנוי לשירות Game Pass ואני מחפש המלצה למשחק מירוצים שאפשר לשחק ביחד עם 2 שלטים (לא משחק רשת) מישהו מכיר משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Godmoney,

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=283

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NM,

מתי יתחילו לשים במארז ה-PS3 ג'וסטיקים עם רטט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by integral,

רצוי משהו שאפשר לשים על הברכיים אם כי לא הכרחי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אפשר בבקשה חברים יקרים לדעת אם זה משחק 1 ל WII או כמה ממש פירוט מעמיק יעזור לי להבין קצת פרטים האם זה כמו SEGA וכדומה קצת תמונות יעזרו תודה מראש חברים

7. ככה...יש לי וינדוז 7 64 ביט, הוספתי כרטיס רשת למחשב, כרטיס ג'יגהבייט יחסית חדש של REALTEK. מזוהה במחשב והכל בסדר. ניסיתי להעביר את האינטרנט לפס3 בשתי שיטות ובשתיהן זה לא כל כך מצליח. השיטה הראשונה: Internet Connection Sharing - ICS. יחסית פשוט עשיתי קליק ימני על הכרטיס רשת של המחשב ועשיתי שיתוף לכרטיס רשת שמתחבר לפס3. נכנס לפס3, הוא מקבל IP אבל נתקע על ה- DNS. הכנסתי לו DNS של הראוטר שלי וזה עובד אבל עם שני סייגים: אני מקבל הודעה שכנראה הראוטר שלי לא תומך ב IP FRAGMENTS (הבנתי שזה קשור להגדרות MTU) אבל ההודעה הזאת מופיעה לי בקונפיגורציה הזאת. במצב שאני לוקח את הפס ומחבר לסוויטש אין את ההודעה. הוא גם רושם ש UPNP לא זמין למרות שזה מופעל בראוטר ובהגדרות FIREWALL של ה ICS בוי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הייתי מוכרח להיות חכם ולנסות לעדכן את הACEKARD שלי, בדרך חיסלתי אותו צריך מישהו עם DS/DSL וכרטיס זיכרון בשביל לעשות UNBRICK לכרטיס שלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ההשקה תיהיה גם של הקונסולה וגם של המישחקים וגם השרות LIVE שכניראה יקבל גם עברית מחירים עוד לא הוכרזו אולי בערב אבל לפי הרמיזות המחירים יהיו די דומים לארצות הברית של המשחקים והקונסולה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=42 מה אתם אומרים?!! למישהו יש ניסיון עם החנות? אם זה אכן עם לוח האם פאלקון החדש אז זה שווה לא?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by theemir,

אני מחפש לקנות לבן שלי (בן 7) קונסולה ניידת. איזו קונסולה עדיף לקנות ? PS או נינטנדו ? אשמח לתשובה מנומקת/מפורטת ולא רק ציון העדפה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by aradgonen,

שלום יש לי פלייסטיישן 3 סלים 120 ג'יגה. כשאני משחק באנביאיי 2קיי 11 בתחילת המשחק (2 דקות אחרי הפעלת המשחק) המכשיר נתקע ומראה נו סיגנל על המסך. מה לעשות?? כדי לשלוח לאישפר לתיקון מלא ב950 שח?????????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הוא כרגע מחובר לטלוויזית LCD והסאונד לא לרוחי. אין לי מערכת בבית, אני שומע מוסיקה במחשב. יש איזה דרך לחבר את המכשיר למחשב? יש ללוח האם שלי כניסות סאונד (אופטי גם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by REAPER,

שלום אנשים!!! אני חושב על לקנות PSP בזמן הקרוב מאוד, אבל לא כל כך בטוח איזה ומאיפה אני ראיתי את ה- PSP הזה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1091 מה דעתכם? ואם יש לכם המלצות מניסיון אישי אני מוכן להקשיב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by EviLeader,

שלום לכולם, [list type=decimal] [*]קניתי בתור מתנה HALO REACH LIMITED EDITION לבחור שאני מכיר. גם המשחק וגם הקונסולה, שניהם NTSC. [*]בכל מקרה, המשחק עבד מצוין בבוקר ובצהריים (חרש עליו כל היום), בערב כשניסינו להפעיל, הוא טען את המשחק במשך 2 דקות ועשה RESTART. [*]הסתכלתי על הדיסק ואין סריטות אמיתיות.. סריטה פיצית קטנה שיש לי על כל דיסק. [*]האם הדיסקים לXBOX 360 כל-כך כך-כך רגישים שאפילו יש מצב שבגלל זה הוא נכשל בטעינה?מה יכול לגרום לזה? ומה כדאי לי לעשות? הרבה תודות מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by חן מ,

אהלן אני ואחי חושבים על קניית360,או מחשב חדש חזק...בעיקרון אני רוצה מחשב חזק,הוא רוצה 360 ליום הולדת שלו,ואני אמרתי אם כבר 360 אני לא אקנה מחשב... מצד אחד ה360 זה משחק לטלוויזיה שברור שיריץ משחקים הרבה יותר זמן ממחשב,גם אם מדובר על מחשב חזק,עוד כמה שנים הוא יתיישן וחבל... בכל מקרה,בשביל הטווח הארוך,עדיף לנו לקנות מחשב חזק,עם כרטיס מסך חזק,או שלקנות 360 ולשחק בו הרבה מאוד זמן,ואז לקנות משהו חדש שייצא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sorwo,

"OMG, Resident Evil 5 is Racist!" http://www.youtube.com/watch?v=NaQmoC-vMm8

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני חושב לקנות גירסת Arcade האם היא תעבוד לי עם הכבל VGA שיש לי או שזה רק HDMI אני אחבר את הדיסק קשיח שלי לשם כבר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. -תודה לכול מי שנכנס- אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 אבל לא אם 80 ג'יגה, אלה עם 180 ג'יגה.( את ה180 אי אפשר להשיג בארץ). אז ככה ....הלינק הזה הוא הלינק לאתר הראשי של sony ומשם אני רוצה להזמין אותו. http://www.us.playstation.com/PS3/Systems/uncharted.html?ILC-hpsl&FTTR=160gbbunlde_160gbdetailpage אז חברה הבעיה שלי היא כזאת: אני הבנתי שבחול הפלייסטיישן הוא בתוכנת ntac משהו כזה....ובארץ זה pal. השאלה שלי היא כזאת. האם זה יעבוד לי אם אני אקנה את הגירסה של ה ntac ( האם זה יעבוד לי בארץ) ומה אני צריך לעשות כדיי שזה יפעל....ושאני אוכל לקנות משחקים בארץ ושהם ייפעלו לי , בקיצור שהכל יהיה רגיל....? תודה רבה רבה....אני מחכה לתשובהה ממש עכשיו. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. נתקלתי בכתבה בgamespot הבוקר: http://www.gamespot.com/articles/400-playstation-vr-requires-60-ps4-camera/1100-6435694/ למרות שתג המחיר הוא נמוך משל האלטרנטיבות למחשב הנייח (400$ לעומת 600 ו800), מסתבר שכל מי שחפץ בתענוג צריך להיות מצויד גם במצלמה, ושלטי move... והופ הנה הגענו למחיר של oculus rift...(כמעט) (כמובן שמדובר על אלה מאיתנו שלא רכשו בעבר מצלמה ושלטי move). אני מקווה שלפחות המוצר יהיה איכותי ויצדיק את כל ההשקעה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dor444,

יש לי WII מלפני שנה וחצי במצב טוב, לא נעשה בו שימוש רב עקב חוסר התענייניות ה-WII כולל שלט רגיל, נאנוצ'אק (או איך שלא כותבים את זה), WII SPORT ו-3 משחקים (Mortal Kombat, Rayman 4 וSpiderman 3) אני אשמח לדעת כמה הוא שווה היום ובכמה כסף אפשר למכור אותו (בYAD2 או ב-Ebay)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Elad87,

מישהו יכול להסביר מה ההבדל העיקירי ב PS3? מעבר לזה ש PAL זה אירופאי ו NTSC זה אמריקאי איפה עוד יש הבדלים? האם אני אוכל לראות סרטי DVD ב NTSC? מה לגבי סרטים צרובים? מה לגבי משחקים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.maxconsole.net/content.php?41984-Nintendo-Dropping-Prices-of-Nintendo-DSi-and-Nintendo-DSi-XL-Systems-on-Sept.-12 נינטנדו כבר הורידו את מחירי הWII לזנות -אבל במקרה של הWII היורש עדין לא ניראה קרוב לאומת זאת ב3DS יש לי הרגשה שיכריזו בספטמבר על השקה עוד כמה חודשים בודדים אולי אפילו קצת לפני קריסמס במערב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח yoyo
    Started by אורח yoyo,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים