קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב מעוניין בעיקר במשחקי יריות ומרוצי מכוניות תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה הדמוים יהיו רק של משחקי הורדה אבל אפשר לקוות שבעתיד יהיו דמוים גם למשחקי ריטיל בכל מקרה זה רק התחלה אז אין מבחר גדול של דמוים כרגע http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37891 אני אומר חבל שלקח להם כל כך הרבה זמן וחבל שכרגע זה רק למשחקי הורדה ולא לריטל אבל לפחות זאת התקדמות בכיוון הנכון אולי בדור הבא יעשו דמוים מההתחלה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות PS3 ויש לי שתי הצעות טובות על שתי אלו שאמרתי אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שאין הבדל בין שניהם חוץ מהזיכרון כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אירגנתי ps2 מחבר והוא ללא כרטיס זיכרון וכבל חיבור למחשב ולא רציתי סתם ללכת ולזרוק כסף לפני שאני מבין מה עומד מאחורי הקנייה. אז ככה מה ההבדל של הגודל בכרטיסי הזיכרון נותן ? איזה כבל אני צריך לחפש? ובשביל מה? תודה וסליחה על הבורות..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני שאני מתחיל את הביקורת אני רוצה להתוודות חלק נרחב מהמשחק שיחקתי על גבי אמולטור היו כמה חלקים שנעזרתי ב"הליכון"-אבל לא הרבה חלקים והיה חלק קטן שנעזרתי באחי הקטן שעבר את המשחק לפני חוץ מזה היו מקומות שהשתמשתי בטעינות שמירות של האמולטור -בעיקר בטירה המרכזית אבל בעוד מקומות (מה לעשות הטירה מסריחה והאמולטור לא פעל מספיק טוב כמו DS במיוחד בחלקים שצריך לצייר דברים ) בכל מקרה יצא לי לשחק גם בDS ורוב המשחק לא רימיתי ככה שפחות או יותר קיבלתי את מה שאנשים יקבלו מהמשחק על המשחק אני לא יתתחיל הפעם לדבר על סדרת זלדה בכללי -מי שרוצה שיבדוק בוויקי או יחפש סרטונים ביוטיוב על משחקי הסדרה השונים במקום לחפור על הסדרה עצמה אני ידבר על זלדה WW קצת שהמשחק הזה זה ס…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, דיי התבאסתי שה-PS3 לא קורא MKV. הבנתי שאני צריך להמיר את הקובץ. יש לכם המלצה ל-TOOL רציני בנושא ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי PS3 חדש דנדש. מהם משחקי החובה (חדשים יחסית כמובן) ל PS3? אשמח נורא להמלצות. אני גם מאוד אשמח להמלצות למשחקים טובים לשני אנשים (לא ספורט).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא אראה תפריטים יפנים במשחקים אני מקווה, עדדיין אין לי גם שום משחק אז אני שואל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקיות טובה, עלילה מורכבת. יש כאלה? בינתיים הילדים משחקים בrayman וכד', יש משהו בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים!!! אני חושב על לקנות PSP בזמן הקרוב מאוד, אבל לא כל כך בטוח איזה ומאיפה אני ראיתי את ה- PSP הזה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1091 מה דעתכם? ואם יש לכם המלצות מניסיון אישי אני מוכן להקשיב. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אם זה ישפיע על המחירים בארץ/באיביי http://ngnews.wordpress.com/2008/07/28/ps3-greatest-hits-launch-today/
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן אין לי את הקונסולה עם ה 65NM ולא XBOX ELITE ולכן לא קיבלתי חיבור HDMI עם הקונסולה, האם יש בארץ מתאם מתוך החיבור של המכשיר ובצידו השני ל HDMI ? במידה וכן כמה זה עולה ומאיפה אפשר לקנות. תודה מראש :yelclap: :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
IGNפרסמה סירטון של הקופסה ששלחו להם http://www.maxconsole.net/content.php?41713-Video-The-unboxing-of-Playstation-Move לא ידעתי שהמצלמה של הPS3 ניראת כזאת קטנה ועלובה זה תכלס "מצלמת רשת" מעבר לזה השלט ניראה מוזר -נו טוב גם השלט של הWII ניראה מוזר בהתחלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. ברצוני לחבר את הקונסולה עם מתאם HDMI TO DVI וכבל DVI רגיל, כפי שמתואר בסרטון הבא: המסך שברשותי הוא LG L1960TR, רק רציתי לוודא - זה יעבוד (רק הוידאו יועבר כמובן)? 2. כדי להעביר סאונד, הבנתי שיש להשיג מתאם כלשהו שימיר את כבלי הRCA של הקונסולה לחיבור (נקבה) סטנדרטי של מחשב (3.5 MM, ירוק). מישהו יודע היכן ניתן להשיג אחד כזה, והאם מישהו ניסה זאת בעצמו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי את זה כשזה פורסם בפורום אחר והחלטתי לחלוק איתכם: http://www.co-optimus.com/index.php ממש חביב ושימושי למי שרוצה לשחק בזוגות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ואני מתנצל מראש אם כבר שאלו אותכם אלף פעם את השאלות האלה או שיש כבר כמה אשכלות בנושא. {אשמח לקבל קישור} אבל אחותי רוצה להביא לי סוני 3 מארה"ב ורציתי לדעת מהם כל הדברים שאני צריך לדעת לפני זה. מה יעבוד, מה לא יעבוד, מה אני צריך לקנות וכו'... ובכלל כל דבר שתגידו לי שאני צריך לדעת על סוני 3 מארה"ב אני אשמח. בתודה מראש לכולם. טל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום ראשון אני נוסע לסין,שנחאי. האם יש בעיות עם פורמטים של משחקים\סרטים? האם זה שווה את הקניה ? לגבי איזה קונסוליה לקנות,עוד אין החלטה. יש למי שהוא המלצה על מקום אמין בשנחאי ? אהיה גם כמה שעות בלונדון -קונקשין ארוך,אולי גם שם ,בתקופה של קריסטמס סייל ,זה יהיה כדאי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) [table][tr][td]date:[/td][td]10/02/2013 13:58:55[/td][/tr][tr][td]code:[/td][td]EEEEEEEE80153034 [/td][/tr][tr][td]s: [/td][td]Qtq4…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את טריילר המשחקיות המרשים לגירסה החדשה של God of War, שבה קרייטוס אוחז בזקן עבות ובבן שאותו הוא מנסה לחשל אל העולם המסוכן שבחוץ, ושמרגישה יותר כמו גירסה אלטרנטיבית ל-Dark Souls מאשר כמו משחק מסדרת GoW, כבר ראיתם? אתם מוזמנים לספר לנו מה דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שטיח משחק usb של מחשב וסוני יעבוד ב wii? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשמשחקים ממש שומעים את הדיסק מסתובב, הקונסולה עצמה ממש שקטה (לעומת הX360) אבל הרעש של סיבוב הדיסק ממש מורגש - לא מרגיש תקיעות או משהו כזה במשחקים ככה שלא ברור לי אם זה סוג של תקלה או רעש טבעי של הקונסולה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש משחקי אקשן של FPS או מבט 3 זה לא משנה העיקר שיהיה משחק אקשן הרבה יריות. והכי חשוב שזה לא יהיה לשחקן יחיד אני מחפש משחק שיאפשר לשחק 1 נגד השני או אפילו קבוצות. מה שאני מחפש אפשר להגיד זה משחק מולטיפלייר רק שהוא לא דרך האינטרנט. תודה. קראתי על KILLZONE ו SOCOM רק שאני לא יודע אם אפשר לשחק בהם משחקי DM וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שם אפשרות לשמור 8 או 9 משחקים או משהו כזה.. אז אני משתמש בערך בכל ה9 או 9 אפשרויות האלה, אם אני וחץ על ewgame זה פשוט ימחוק לי הכל הכל? כי בא לי להתחיל תמשחק מההתחלה, אין לי בעיה שזה יבוא על חשבון אחד מהמשחקים השמורים שם, אבל כשאני בא ללחוץ זה נותן איזה הודעה שזה כיאלו ימחוק לי את כל מה ששמור ואנלא רוצה למחוק ממש הכל הכל מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע שני wiimote ונונצ'ק 1 ,חבל לי סתם לקנות עוד נונצ'ק אם לא יהיה לו שימוש ... איזה משחקים דורשים 2 נונצ'קים במצב 2 שחקנים? (חוץ מהאגרוף בsports) תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-